Komentáře a souhrny

Jednadvacítka jede na ME, v Řecku vyhrála i barážovou odvetu

Česká reprezentace do 21 let si příští rok po čtyřech letech zahraje na mistrovství Evropy. Tým kouče Jakuba Dovalila v baráži vyřadil Řecko, postup stvrdil dnešní výhrou 2:0 v Tripoli, kterou zařídili útočníci Tomáš Pekhart s Liborem Kozákem.

Kvalifikace ME 2012 - souhrn sobotních zápasů

Francie dlouho hledala recept na rumunskou obranu, nakonec se jí to povedlo v závěrečné desetiminutovce, vyhrála 2:0 a posunula se do čela svojí skupiny. Podobně je na tom Chorvatsko, které veze tři body z Izraele...

Kvalifikace ME 2012 - souhrn pátečních zápasů

Několik překvapení se zrodilo v pátečních zápasech kvalifikace o postup na ME 2012. Slovensko si neodvezlo ani bod z Arménie, daleko větším šokem je ovšem prohra Srbska doma s Estonskem. Itálie remizovala v Severním Irsku, Německo zvládlo zápas s Tureckem a vyhrálo 3:0, Portugalsko si poradilo s Dánskem...

Česko přehrálo Skotsko, gólově ho vysvobodil stoper Hubník

Česká reprezentace se svým výkonem omluvila fanouškům za nevydařený vstup do kvalifikace a proti Skotsku mohla vyhrát větším rozdílem. Skotové se naopak podruhé ze tří odehraných zápasů neprosadili a připisují si první prohru.

Jednadvacítka pojede k odvetě do Řecka s tříbrankovým náskokem

Česká jednadvacítka si v barážovém utkání poradila s tou řeckou a do odvety v Tripolisu půjde s tříbrankovým náskokem. Branky vstřelilo jablonecké duo Vošahlík, Pekhart a v druhé půli forvard Lazia Libor Kozák.

Gambrinus liga - souhrn 11. kola

Neuvěřitelná série Plzně pokračuje, Západočeši zvítězili také v Edenu, kde se před nimi musela sklonit Slavia. Na druhé místo se po pondělní výhře v Olomouci posunula Sparta. Příbram porazila České Budějovice, Teplice si poradily s Libercem, Baník vyhrál nad Slováckem, poslední zůstává Brno. Jablonec včera přehrál Ústí. Boleslav až v nastavení porazila Bohemians.

Ligue 1 - souhrn 8. kola

Lille porazilo Montpellier, Paris SG se s Nice rozešlo bez branek. St. Etienne se nezaleklo ani mistra a s Marseille doma remizovalo 1:1. Této remízy využilo Rennes, které po výhře nad Toulouse vede ligu. Lyon veze tři body z Nancy. Dařilo se i Bordeaux. Sochaux nemělo problémy s Lens, ještě snadněji vyhrálo Auxerre v Avignonu.

Primera Division - souhrn 6. kola

Real Madrid rozdrtil Deportivo a je třetí před Barcelonou, jež se doma překvapivě o body dělila s Mallorcou.Villarreal pokračuje ve výsledkové pohodě, dnes si poradil se Santanderem 2:0. Ještě o gól více dalo Getafe nováčkovi z Herculesu. Sevilla taktéž doma zvládla utkání s Atléticem Madrid. Remízy se v neděli zrodily v Pamploně a Almerii.

Serie A - souhrn 6. kola

Lazio vyhrálo nad Brescií a posunulo se na první místo. O dva body méně než římský klub mají AC Milán i Neapol, která si doma poradila s AS Řím. Palermo vyhrálo ve Florencii, Janov doma v závěru vydřel výhru nad Bari. Tahák kola mezi Interem a Juventusem skončil bez branek.

Ruská Premier Liga - souhrn 23. kola

Zenit si odváží všechny body z Nalčiku a v čele tabulky opět odskočil Kazani, která jen remizovala na hřišti Sibiru. Zaváhání Rubinu dokázalo potrestat také CSKA. Spartak uspěl v Machačkale, Lokomotiv v Saturnu a Dinamo Moskva vydřelo výhru na hřišti Amkaru Perm. Těrek porazil Tomsk, cenné tři body v boji o záchranu má Samara.

Bundesliga - souhrn 7. kola

Mainz porazil i Hoffenheim a vyhrál sedmý zápas nové sezony. Lídrovi zdatně sekunduje Dortmund, který v neděli porazil Bayern. Ten naopak pokračuje v matných výsledcích. Leverkusen remízoval s Brémami. Hamburk otočil zápas s Kaiserslauternem a konečně bere tři body, stejně tak jako Freiburg a Norimberk.

Anglická Premier League - souhrn 7. kola

Ve šlágru kola a londýnském derby uspěla Chelsea, která díky trefám Drogby a Alexe porazila Arsenal. Krize Liverpoolu pokračuje, tentokráte doma prohrál s Blackpoolem. Manchester City vyválčil tři body proti Newcastlu. Everton ukončil domácí neporazitelnost Birminghamu a získal body za výhru 2:0.

Eredivisie - souhrn 8. kola

PSV Eindhoven doma porazil Venlo a vede tabulku o bod před Ajaxem, který seznačně doma podlehl Utrechtu. Twente nezaváhalo proti Groningenu, Alkmaar zase vydřel výhru nad Heraclesem. Roda vyhrála na hřišti Excelsioru a neustále bojuje o přední příčky, podobně je na tom po výhře nad Nijmegenem i Breda.

Corgoň liga - souhrn 11. kola

Žilina vyhrála jasně v Košicích a posunula se na první místo tabulky. Z toho spadla Senica, z jejíhož hřiště vezou body Zlaté Moravce. Slovan prohrál v Dunajské Stredě, poslední zůstává po porážce s Nitrou Prešov...

Skotská Premier League - souhrn 7. kola

Rangers i v sedmém utkání udrželi stoprocentní bodovou úspěšnost. I když zápas na půdě Hearts se pro favorita nevyvíjel dobře. Podobné to bylo v duelu Celtic - Hamilton, rovněž zde favorit prohrával a nakonec uspěl a posunul se do čela tabulky. Tři body mají i St. Johnstone, Motherwell, Dundee United a Inverness...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele