Primera División - souhrn 22. kola

31.01.2014, 22:51, aktualizováno 03.02.2014, 23:50
Komentáře a souhrny
Valencia senzačně vyloupila barcelonský Nou Camp, čehož využilo Atlético Madrid, které rozstřílelo Real Sociedad a vede ligu o tři body. Na Katalánce se díky remíze v Bilbau bodově dotáhl Real. Villarreal si pondělní výhrou nad Osasunou pojistil pátou pozici, Betis dokázal ukončit čtrnáctizápasové čekání na výhru. Celta Vigo už v pátek vyhrála v Granadě, Elche na svém hřišti udolalo Almeríi a v dalších dvou zápasech tohoto kola branky nepadaly.

Villarreal CF - CA Osasuna 3:1

03.02.2014 22:00

Góly: 46. Jérémy Perbet, 55. Manuel Trigueros, 75. Jérémy Perbet - 87. Oriol Riera

Villarreal doma potvrdil roli favorita, když na poloprázdném El Madrigalu přehrál Osasunu 3:1. Všechny góly padly až v druhé půli, hrdinou domácích se stal Jérémy Perbert, jenž sám vsítil dvě branky. Villarreal obhájil pozici v top pětce, Pamplona je nyní dva body od sestupových příček.

Úvod utkání byl z obou stran nervózní a hru kouskovaly četné nepřesnosti. Villarreal ale přece jen těžil z územní převahy. V 15. minutě pálil neúspěšně na bránu Trigueros, v 19. minutě mohl udeřit Uche, ale levačkou mířil jen nad bránu gólmana Andrése. Brankář hostí se vyznamenal ještě v 31. minutě, kdy vynikajícím výběhem zlikvidoval pokus Gómeze. Osasuna se osmělila po půlhodině hry, ale brankou neskončil neohrožený průnik De Las Cuevase ani pokus Lotiese z následného rohového kopu. V půli tak na ukazateli skóre svítily dvě nuly.

Villarrealu velmi pomohla brzká branka v úvodu druhého poločasu. V 47. minutě si za obranu hostů chytře zaběhl střídající Jérémy Perbet, jenž si krásně zpracoval Doradův pas a se štěstím procedil míč za záda brankáře Andrése Fernándeze - 1:0! Neuplynulo ani deset minut a El Madrigal znova propukl v gólovou radost. Z levé strany přihrál Dos Santos hbitému Miguelu Triguerosovi, jenž se s ničím nemazal a z dvaceti metrů propálil hradbu těl před sebou i zmateného Fernándeze - 2:0!

Žlutá ponorka svého soupeře jednoznačně přehrávala a byl to jen brankář Fernández, kdo dlouho držel Osasunu jakžtakž nad vodou. Pamplonští se prakticky nedostávali do hry a Villareal mohl v klidu předvádět dlouhé kombinace. Odměnou domácímu mužstvu pak byl v 75. minutě třetí gól. Po autovém vhazování Pereira bleskově vysunul rychlonohého Perberta, který nekompromisní ranou z úhlu překonal Fernándeze - 3:0!

Domácí pak hráli už v exhibičním tempu, čehož Osasuna využila k čestnému zásahu. Na posledních pět minut vyběhl na trávník za hosty Oriol Riera a ukázal svým kolegům, jak měli hrát od začátku. V 87. minutě se Armenteros dobře uvolnil na levé straně a vyslal dobrý centr do vápna domácích, tam si ukázkově počínal právě Riera, který geniální patičkou přeloboval bezmocného Asenja, přičemž se míč na cestě do brány ještě otřel o pravou tyč - 3:1! Riera mohl vzápětí ještě přidat druhý gól, jeho nebezpečná hlavička ale mířila těsně nad branku Villarrealu. Inspirovaný Riolovou aktivitou to ještě v nastaveném čase zkusil Armenteros, jeho střela z dvanácti metrů ale pouze těsně prosvištěla kolem domácí branky. I přes poněkud vypuštěnou koncovku utkání tak Villarreal zvítězil 3:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Madrid 1:1

02.02.2014 21:00

Góly: 73. Ibai Gómez - 66. Jesé

Trochu se zdá, že španělský titul nakonec nikdo nechce. Když už se dočkáme obrovského zaváhání Barcelony, její konkurenti jako by ani nechtěli využít svých možností a body také ztrácejí. Na obhajobu Realu Madrid, Athletic Bilbao je na domácí půdě jen velmi těžko k poražení.

Co víc, těžko se Madridu vyhrává v deseti lidech. Tím spíš, že vyloučeným hráčem je Cristiano Ronaldo. Bez něj Madrid nepředstavoval pro domácí Basky tolik nebezpečí. Real se tedy remízou dostal na stejný počet bodů jako Barcelona, ale ta má lepší skóre. Přesto máme v La Lize nového lídra - ve večerním utkání si totiž Atlético Madrid poradilo s Realem Sociedad 4:0 a vede tabulku!

Úvod utkání byl ale velmi vzrušující - Real nasadil opět výrazně ofenzivní sestavu a neustále napadal rozehrávku soupeře. To vedlo ke střelám Ronalda, i když mířily vedle tyče. Záhy se však karty odkryly a šance vyrovnaly, protože Athletic Bilabo našlo ztracenou půdu pod nohama a začalo hrát. Aktivní napadání, sebevědomá rozehrávka a vyšší počet střel - domácí začali být Bílému baletu opět vyrovnaným soupeřem. Do velké šance se probíjel Aritz Aduriz, který využil svých schopností i nahrávky od Andera Herrery, obhodil si oba stopery Madridu a vypálil. To zakončení si ale za rámeček rozhodně nedá, protože míč napálil trestuhodně mimo. S přibývajícím časem se množily také emoce, které začaly jiskřit. Oba tábory předváděly zákroky často až za hranou únosnosti, takže sudí Miguel Ángel Ayza Gámez několikrát musel zklidnit dva nasupené protihráče.

Hráči samotní k poklidnému průběhu příliš nepřispívali a sami se stali hlavními aktéry - vzájemné políčkování, ostré fauly a vůbec napjatá atmosféra. Tak končil první poločas. V tom druhém se situace trochu zmírnila a oba soupeři se soustředili na fotbal. Aktivitu převzal zejména mladík Jesé, který zaskakoval za zraněného Garetha Balea. A dělal to velmi dobře, protože rychlé protiútoky tažené po stranách dělaly protihráčům často problémy. Kromě toho, Jesé vytvářel šance také pro své spoluhráče. Pět minut po změně stran hledal pasem Ronalda či Benzemu, ale pozorná obrana domácích míč uklidila včas. Tak to Real zkusil ranou z dálky, o kterou se postaral Francouz Karim Benzema. Tomu se v letošní sezoně střelecky příliš nedaří, ale aktivitu mu upřít nemůžeme. Také dnes se Benzema snažil, ale brankář Iraizoz byl pozorný a šanci zlikvidoval.

Tlak Realu Madrid pokračoval a domácí nevěděli, jak z něj ven. Toho Bílý balet využil po hodině hry, když argentinský rychlík Di María vybojoval balon, poslal jej dopředu a tam si naběhl Ronaldo. Portugalská hvězda mohla pálit, ale radši míč poslala na volnějšího Jesého a mladý útočník se ve skluzu prosadil!

O to větší překvapení následovalo později. Real vedl a držel míč, ale stejně jako v prvé půli se i teď domácí začali dostávat do hry. To se projevilo záhy, když se na hřiště dostal střídající Ibai Gómez. V tu chvíli zrovna Athletic zahrával standardní situaci, Gómez si naběhl před bránu a po pár vteřinách pobytu na hřišti se stal hrdinou!

A v tom se stalo něco, co nevidíte každý den. Cristiano Ronaldo pod tíhou ztráty bodů neunesl vývoj utkání a v krátkém zkratovitém jednání pocuchal vlasy několika protihráčům. Doslova. Za své jednání i další potyčku s Iturraspem, kterého škrábl v obličeji, dostal červenou kartu. A dohrávat utkání bez své největší hvězdy byl pro Real Madrid oříšek, který nedokázal rozlousknout. Naopak, vedení se mohli ujmout domácí, když střelec vyrovnávacího gólu Ibai Gómez pálil velmi slušně. Brankář Diego López ale reagoval včas a míč vytěsnil. Real tedy ztrácí, naopak Baskové mohou slavit cenný bod.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Sociedad 4:0

02.02.2014 19:00

Góly: 38. David Villa, 72. Diego Costa, 74. Miranda, 87. Diego

Atlético doma smetlo Real Sociedad 4:0 a poprvé od roku 1996 se posunulo na první místo Primera División. Jednoznačným vítězstvím Rojiblancos také nejlepším způsobem uctili památku nedávno zesnulého Luise Aragonése. Díky prohře Barcelony a remíze Realu Madrid se Atlético drží na vedoucí příčce tři body před oběma španělskými giganty. Real Sociedad zůstává s šestatřiceti body šestý.

Pro Atlético byl včerejší večer velmi emotivní záležitostí. Diváci od úvodního hvizdu mlčeli až do osmé minuty a poté začali skandovat jméno zesnulé legendy španělského fotbalu Luise Aragonése, jenž mimo jiné právě s Atléticem třikrát zvítězil ve španělském poháru. Osm minut ticha odkazovalo na číslo dresu, se kterým Aragonés hrával.

Zápas začal zostra. Už ve třetí minutě se do samostatného úniku dostal Diego Costa, brazilskému útočníkovi však po sprintu přes půl hřiště již nezbyly síly na přesnější zakončení a jeho akci zlikvidoval brankář Bravo. Nápor Atlética v úvodní fázi zápasu byl obrovský, Villův gól však ve 14. minutě uznán nebyl kvůli postavení mimo hru. Největší šancí hostů byla ve 24. minutě střela Zurutuzy po standardní situaci zahrávané Griezmanem, domácí brankář Courtois však hostujícímu středopolaři hned nadvakrát překazil radost.

Ke konci prvního poločasu se smyčka kolem obrany Basků opět začala utahovat, tentokrát ale tlak Atlética přinesl i kýžené gólové ovoce. Na levé straně se v 38. minutě dobře uvolnil Diego Costa jenž následně předložil před bránu balón Davidu Villovi, pro nějž nebyl problém z bezprostřední blízkost doklepnout míč za záda překvapeného Brava - 1:0! Střelec úvodního gólu však ihned po oslavě vstřelené branky signalizoval nutnost střídat kvůli zranění a do zápasu tak místo něj naskočil Raúl García.

Neuběhlo ani třicet vteřin z druhého dějství a Juanfran si těžce neporozuměl s Courtoisem a míč málem skončil v síti domácího celku. Hostující tým v této fázi utkání svého soupeře lehce přehrával, Atlético však velmi brzy vyrovnalo hru. Zlom v utkání nastal necelých dvacet minut před koncem, když domácí dokázali dvěma slepenými góly odskočit na rozdíl tří branek. Nejprve obdržel Costa v 72. minutě skvělý pas za obranu od Garcíi, po němž nejlepší střelec Atlética předvedl tváří v tvář nejistému Betovi chladnokrevné zakončení - 2:0!

Třetí gól přidali Rojiblancos o pouhé dvě minuty později. Koke se ujal rozehrání rohového kopu a posadil balón přesně na hlavu Mirandy, jenž přesnou střelou k tyči odstartoval na stadionu Vicente Calderóna gólovou radost - 3:0! Atlético dominovalo a v 82. minutě zabránil čtvrtému gólu domácích jen bravurní zákrok Beta, kterým zlikvidoval hlavičku Garcíi.

Domácí fanoušci se však ještě jedné vstřelené branky dočkali. V 87. minutě se o ni postarala nová posila domácích Diego, jenž se do madridského klubu vrátil po dvouletém působení ve Wolfsburgu. Po přízemním pasu Rodrígueze z levé strany dostal Diego v pokutovém území Realu trestuhodně dlouhou dobu na zakončení, čehož bezezbytku využil a nekompromisní ranou z malého vápna stanovil skóre na konečných 4:0 pro Atlético Madrid!

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 2:0

02.02.2014 17:00

Góly: 71. Rubén Castro, 89. Rubén Castro

Trápící se Betis konečně zabral a na domácím hřišti porazil Espanyol Barcelona 2:0. Domácí ukončili neuvěřitelnou sérii čtrnácti zápasů bez vítězství díky dvěma brankám Rubéna Castra v druhém poločase. Avšak i přes zisk tří bodů jsou Verdiblancos stále poslední, Espanyol okupuje desátou pozici.

Nový trenér Betisu Calderón změnil herní rozestavení svého mužstva na 5-4-1 se třemi defenzívními záložníky, což spolu se zlepšenou obrannou činností vyneslo domácím vytoužený úspěch. Přesto se v prvních minutách zápasu museli hráči Sevilly s novým systémem chvíli sžívat a otevřeli tak prostor svému soupeři. Přesto to byl Betis, kdo zahrozil jako první. V 8. minutě se po rychlém přechodu do útoku dostal k zakončení Salva Sevilla, jeho projektil však jen těsně minul branku.

Espanyol si první velkou příležitost vypracoval v 19. minutě, kdy se po přímém kopu Lópeze dostal k nebezpečné hlavičce Colotto, gólman Adán však celou situaci kontroloval a míč skončil mimo. Na to odpověděl ve 24. minutě domácí Castro, ale svoji dělovku namířil rovněž o pár decimetrů mimo Casillovu branku. Zápas byl však především o bojovnosti a ani jedno mužstvo si už do konce první půle výraznější akci nepřipsalo.

Po změně stran se hra Betisu s přibývajícími minutami lepšila. V 52. minutě se po centru Verdú dostal k hlavičce v pokutovém území Espanyolu Castro, největší šance dosavadního průběhu utkání však gólem neskončila, jelikož míč pouze rozvlnil boční síť. Po hodině hry do zápasu naskočil za domácí Baptistao, jenž pomohl zlepšit ofenzivní výkon svého mužstva, naproti tomu Espanyol se už spokojoval jen s bráněním.

V 71. minutě se domácí konečně dočkali odměny v podobě vedoucího gólu. Po autovém vhazování se k míči dostal Lolo Reyes, jenž se s ničím nemazal a vypálil fantastickou dělovku, která skončila na tyči. Nejrychleji k odraženému balónu přispěchal aktivní Rubén Catsro, jenž z deseti metrů bezpečně dorazil míč za záda bezmocného Casilly - 1:0!

Domácí brankář Adán pak musel dvakrát podržet svůj tým důležitými zákroky. Nejvíce se vyznamenal při šanci Stuaniho v 82. minutě. Čas na obrat zápasu se Espanyolu rychle krátil, byl to však nezadržitelný domácí miláček Castro, kdo rozhodl v 89. minutě o osudu utkání. Po dlouhém nákopu od Verdú si Castro obratně navedl míč na pravou nohu a z hranice pokutového území vyslal nechytatelnou ránu, která krásně zapadla k levé tyči branky Espanyolu - 2:0! Na stadionu Manuela Ruize tak mohly po dlouhých čtyřech měsících vypuknutou vítězné oslavy.

Více informací k zápasu

Elche CF - UD Almería 1:0

02.02.2014 12:00

Góly: 59. Cristian Herrera

Nadmíru důležité vítězství vybojovali v úvodním utkání nedělního programu Primera División fotbalisté Elche, kteří doma porazili Almérii nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Posunuli se tak od sestupových příček na vzdálenost čtyř bodů.

K výhře svěřencům Frana Escriby nakonec stačil poněkud šťastný zásah Cristiana Herrery těsně před uplynutím hodiny hry. Navzdory velkému tlaku hostů v závěru zápasu a zvláště nastavení se již konečné skóre neměnilo, jedinou ztrátou tak pro Elche je vyloučení Damiana Suáreze za dvě žluté karty. Zatímco Elche se posunulo rázem na opticky líbivou patnáctou pozici, Almería naopak vystřídala svého soupeře na pozici prvního nesestupujícího týmu.

Co se týče tvorby šancí, byli domácí jasně dominantní, zvláště v první půli. Brzkou příležitost spálil Manu del Moral, když přímo před brankou jen těsně nedosáhl na přímý kop Edú Albácara. Poté si na brankáři Estebanovi vylámal zuby Herrera, jenž tak nevyužil svůj nájezd tváří v tvář gólmanu Almeríe. Po půlhodině hry se ve skvělé šanci ocitl David Lombán, jenže ani nikým neatakován nedokázal usměrnit svou hlavičku pod břevno. Když se pak ani z přímého kopu těsně před koncem poločasu neprosadil Albácar kvůli dalšímu dobrému zákroku Estabana, šly oba celky do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran se nejprve zkoušel přes Toňa prosadit z úhlu Zongo, ovšem neúspěšně. Na druhé straně se ještě Del Moral z hranice pokutového území těsně netrefil, ale čtvrthodinu po začátku druhého poločasu se domácí přece jen ujali vedení. Esteban vyboxoval centr pouze k Herrerovi, jehož pokus o volej se ošklivě nevyvedl a míč tak skončil u Javiho Márqueze. Ten poslal míč znovu do ohně, kde se tečoval o nohu Herrery přímo do rohu branky. Z nešťastníka se tak rázem stal střelec klíčové branky.

Šance hostů na vyrovnání přišly záhy, asi největší z nich zahodili sedm minut po Herrerově zásahu. Ránu Heldera Barbosy skrze pokutové území však nedokázali ani Soriano, ani Trujillo usměrnit do sítě, a tak se hosté svého gólu nedočkali. Nic na tom nezměnilo ani vyloučení Suáreze, jenž v 89. minutě uviděl za ošklivý zákrok druhou žlutou kartu.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Sevilla FC 3:2

01.02.2014 22:00

Góly: 31. Duda (pen.), 77. Samuel, 82. Duda - 49. Carlos Bacca, 66. Federico Fazio

Andaluské derby zvládla lépe Malaga, která hlavně díky dvěma brankám Dudy zvítězila nad Sevillou 3:2. Portugalský tvůrce hry otevřel skóre v první půli a v závěru dodal i druhý zásah, který zařídil všechny tři body pro celek Bernda Schustera. Sevilla navíc svého místního rivala nedokázala porazit již popáté v řadě.

Sobotní program tak shodou okolností nabídl dokonalé zrcadlové výsledky, jak postupně šly časově za sebou. Nejprve odpoledne Barcelona překvapivě podlehla na Nou Campu Valencii 2:3, následovaly dvě bezbrankové remízy a vše v noci ukončila výhra domácí Malagy právě 3:2. Přitom ještě patnáct minut před koncem vedli hosté 2:1 a nic dokonalému obratu skóre nenasvědčovalo.

Jako první se zkoušel prosadit hostující José Antonio Reyes, avšak ve čtrnácté minutě si na brankáře Caballera se svou ranou vně pokutového území nepřišel. To na druhé straně byli domácí o poznání efektivnější. Krátce po uplynutí půlhodiny hry se prosadil Duda z pokutového kopu, který rozhodčí nařídil po faulu Cokeho právě na Dudu.

Trenér Unai Emery byl s výkonem svého týmu očividně nespokojen a hned v poločase šáhl ke dvěma změnám v sestavě. Cokeho s Reyesem nahradili Diogo Figueiras a Kevin Gameiro a záhy se zdálo, že šlo o brilantní tah. Sevilla byla o poznání nebezpečnější a hned čtyři minuty po změně stran se prosadil Bacca přízemní ranou z levé strany a v 66. minutě dokonce Fazio poslal hosty do vedení. Vše začalo přímým kopem Ivana Rakitiće, jenž poslal míč přesně na hlavu naskakujícího stopera Sevilly.

Nakonec však ani tento obrat Seville k bodům nestačil. Po centru Péreze totiž jedenáct minut po Faziově brance vyrovnal na 2:2 Samú prudkou ranou do horního rohu branky a gólovou tečku pak sedm minut před koncem dodal Duda. Znovu asistoval aktivní Pérez, jehož pobídka z levé strany nebyla pro jeho portugalského spoluhráče již žádným problémem, aby zblízka zasunul míč do sítě. Malaga se tak vzdálila sestupovému pásmu, zatímco ambice Sevilly na dohnání čela tabulky nabraly zase o něco větší trhliny.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 0:0

01.02.2014 20:00

Góly: -

Jen centimetry scházely Getafe k důležité výhře nad Realem Valladolid, před chabou diváckou kulisou však madridskému klubu nebylo přáno. Oba celky se tak rozchází s nerozhodným výsledkem 0:0, což nijak nepomůže ani jednomu z nich.

Když vezmeme v potaz i neúspěch v ligovém poháru, činí nedávná bilance Getafe šest porážek a jednu remízu za sebou. Když však v nastaveném čase druhého poločasu z dálky napřáhl Diego Castro, zdálo se, že konečně dojde na klíčové zmrtvýchvstání domácích. Dalekonosná rána ale skončila pouze na brankové konstrukci, a tak brzy následoval i konečný hvizd rozhodčího.

Jakkoli ještě nedávno mělo Getafe vysoké pohárové ambice, nacházelo se před zápasem s Valladolidem vzdáleno pouze pět bodů od momentálně sestupujícího Valladolidu. Hosté navíc mohli jít do utkání pozitivně naladění, neboť v minulém kole zaskočili favorizovaný Villarreal a zvítězili 1:0. Možná i proto do zápasu vstoupili lépe a vypracovali si první šance. Jesús Rueda se svou hlavičkou ze čtrnácté minuty těsně neuspěl, když míč napálil do tyče, Stefan Mitrović s Danielem Larssonem mířili vedle a Javi Guerra přinutil domácího brankáře Moyu k zákroku, skóre však zůstalo nadále neměnné.

Přežitý úvodní tlak hostů vlil krev do žil i Getafe, které ve zbytku první půle převzalo na hřišti iniciativu a skrze Ángela Lafitu zkoušelo strhnout vedení na svou stranu, byť neúspěšně. Po změně stran se pokračovalo v zaběhnutých kolejích bez větších šancí ať už na té či oné straně. Až v 72. minutě se Moyá znovu zapotil při ráně Víctora Péreze z osmnácti metrů. Po neúspěšném zakončení Manucha připadla poslední šance zápasu domácímu Castrovi, ovšem jak už bylo zmíněno výše, jeho parádní rána pouze orazítkovala branku bez kýženého gólového efektu.

Více informací k zápasu

Levante UD - Rayo Vallecano 0:0

01.02.2014 18:00

Góly: -

Rayo Vallecano konečně zastavilo sérii porážek, když na půdě Levante uhrálo remízu 0:0. Na jeho potížích se sestupem však ani tento získaný bod nic nemění. Domácí se i nadále drží v horní polovině tabulky, kde mají momentálně stejný počet bodů, jako jejich městský rival Valencie.

Stadion Ciutat de Valencia nabídl vyrovnané střetnutí, kde bylo rušno hlavně na počátku a konci zápasu. Ani jeden z celků však své šance nezužitkoval. Jako první zkoušel štěstí Andreas Ivanschitz, ovšem brankář Raya Rubén Martínez si s jeho ranou poradil a načal tak svůj povedený výkon večera. Jeho protějšek Keylor Navas, jenž se pro změnu vytáhl v minulém kole proti Seville, kde Levante zvítězilo 3:2, musel skvěle zasahovat při trestném kopu Trashorrase. Ještě předtím navíc Raúl Baena nastřelil poskakující míč zpoza šestnáctky do vnějšku Navasovy tyčky.

Zbylé šance první půle připadly Davidu Barralovi. Ten však napoprvé po zaváhání obránce hostů Saúla Ňigueze nedokázal pozorného Rubéna překonat a poté ještě dvakrát v nadějných pozicích mířil zoufale nepřesně. Po změně stran se hra uchýlila spíše k neurovnanému střídání držení míče ze strany na stranu bez větších šancí. Až závěrečná desetiminutovka znovu nabídla drama. Nejprve Saúl poslal hlavičkou po rohovém kopu míč jen těsně vedle tyčky a následně musel Rubén znovu perfektně zasahovat proti samostatnému průniku Barrala.

V posledních minutách ještě mohl rozhodnout Baba Diawara, jenže z obtížného úhlu zamířil kousek za zadní tyč. Když pak neuspěl ani Diop se svým přímým kopem, rozešli se Levante s Rayem nerozhodně 0:0. Hosté nyní mohou nervózně čekat na výsledek nedělního zápasu Elche s Almérií, protože v případě výhry Elche se jejich ztráta na záchranu může vyšplhat již na sedm bodů.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Valencia CF 2:3

01.02.2014 16:00

Góly: 7. Alexis Sánchez, 54. Lionel Messi (pen.) - 44. Dani Parejo, 48. Pablo Piatti, 59. Paco Alcácer

Valencia šokovala Camp Nou, když otočila průběh utkání s domácí Barcelonou! Blaugranas sice díky trefě Alexise Sáncheze vedli, ale ještě do konce první půle srovnal Daniel Parejo. První šok přišel po změně stran, když se vedení ujali hosté. Chvíli to vypadalo, že si obě strany body rozdělí, když se trefil Lionel Messi, ale půlhodinu před koncem zaúřadoval Paco Alcácer.

Španělsko postihla velká tragédie. Odešla osobnost světového formátu, která Španělům zajistila titul mistrů Evroy v roce 2008. S trenérem Luisem Aragonésem se rozloučily všechny stadiony v tomto kole, výjimkou nebyl ani Camp Nou. Po minutě ticha se však rozhodně nekonalo utkání v přátelské či vlídné atmosféře. Naopak, dočkali jsme se svižného a atraktivního duelu hned od začátku. Před Chilanem Alexisem Sánchezem musel zasahovat brankář Alves, na něhož se vzápětí hrnula také dvojice Pedro - Xavi. Mladý útočník Barcelony nahrával pod sebe na nabíhajícího spoluhráče, zkušený záložník ale trefil jen obránce před sebou.

Průběh utkání naznačoval, že o góly rozhodně nouze nebude. Tato představa se potvrdila o pár chvil později, když se domácí za mohutného aplausu dostali do vedení. Přetažený centr Lionela Messiho skončil u kopaček Alexise Sáncheze a ten možná trochou překvapivým zakončením skóroval!

Valencia dlouho nemohla najít recept na napadající hráče Blaugranas a brzy mohla inkasovat znovu. Messi totiž našel nabíhajícího Sergia Busquetse, který málem orazítkoval břevno hostující brány! Netopýři působili dost zmateně a trvalo jim, než se dostali alespoň k větší šanci. S tím naopak Barcelona neměla sebemenší problémy - skvělý centr Pedra našel Sáncheze, který ale hlavičkou Alvese nepřekonal. A ten musel zasahovat také po další akci Messiho. K pumelici ze strany se poté dostal ještě Dani Alvés, ale ani on neslavil gól. To se stalo až v závěru první půle.

Na půli hřiště Barcelona ztratila míč a rychlý protiútok Valencie měla na starosti dvojice Daniel Parejo - Sofiane Feghouli. Jejich spolupráce nakonec slavila úspěch a Victor Valdés musel do sítě pro míč!

To však nebylo vše - fanoušci Barcelony se měli dočkat dalšího smutného překvapení. Sotva se oba protivníci vrátili z kabin, aktivní Valencia se ujala vedení! Barragán překonal Albu, nacentroval před bránu a pochybení obrany domácích potrestal Pablo Piatti!

Barca se dostala do situace, která jí není příliš známá. Na vlastním stadionu po rychlých dvou brankách prohrávala o gól a musela dotahovat skóre. To se jí však záhy povedlo, neboť úřadoval Lionel Messi. Jeho první střelu sice brankář Diego Alves ještě vyrazil, ale z penaltového puntíku už se Argentinec nemýlil. Na počátku celé akce stál nešťastný zákrok Costy, když míč nastřelil jeho ruku a sudí Pedro Jesús Pérez Montero nařídil penaltu. K ní se postavil Messi a v poklidu srovnal - 2:2.

Situace se pro Messiho a spol. ale ještě měla zkomplikovat. První větší rána pro Gerarda Martina přišla díky Pacu Alcácerovi, který se stal hrdinou Valencie. Po nenápadném autovém vhazování se k míči dostal Sofiane Feghouli, poslal míč na Alcácera a ten si z blízkosti poradil se zbytkem akce bez problémů! Barcelona opět prohrávala.

Centr Pedra propadl ve vápně k Jordimu Albovi, ale ten netrefil míč úplně ideálně. Dvacet minut před koncem utkání se ke slovu dostal opět Alves, který trochu zabrnkal na nervy hostujících fanoušků. Brankář Valencie si pohrával se Sánchezem a to málem nedopadlo dobře. Nakonec však Alves schoval míč do rukavic. To se zas nelíbilo fanouškům Barcy, kteří reklamovali malou domů. Větší problémy však pro ně znamenala druhá žlutá karta pro Jordiho Albu, kterého tedy sudí poslal do kabin! Barcelona toužila alespoň vyrovnat a to i v početním oslabení. Zejména jedna obrovská šance Lionela Messiho volala po gólu. Moc nescházelo ani ráně Daniho Alvese. Branku ale netrefil ani jeden, nutno uznat, že brankář Alves svému soupeři příliš mnoho akce nedovolil. Barcelona tedy prohrává na vlastní půdě a dává šanci pronásledovatelům z Madridu.

Více informací k zápasu

Granada CF - Celta Vigo 1:2

31.01.2014 21:00

Góly: 41. Youseff El Arabi - 28. Gustavo Cabral, 88. Augusto Fernández

Celta Vigo dokázala porazit domácí Granadu a díky získaným třem bodům se dočasně posouvá na jedenáctou příčku! Utkání začali lépe hosté, když se trefil Gustavo Cabral, ale ještě do poločasu srovnal domácí útočník Youseff El Arabi. Nerozhodný výsledek ale nakonec nezůstal, tři body Celtě zajistil Augusto Fernández.

Jako první si míč na silnější nohu připravil útočník Charles a brankář Roberto Fernández měl co dělat, aby jeho štiplavou ránu vytěsnil mimo tři tyče. To se mu nakonec povedlo, i když jen s obtížemi. Jinak ale první poločas rozhodně nebyl reklamou na ofenzivní pojetí. Hodně opatrné utkání s množstvím přihrávek a boje o míč ve středu hřiště - to byly hlavní atributy celého dnešního utkání. Tempo se výrazně nezvedlo ani s přibývajícím časem. Jako blesk z čistého nebe musel divákům připadat první gól, protože do té doby jsme rozhodně nebyli svědky festivalu šancí.

Krátce před půlhodinou odehraného času se po straně dokázal uvolnit mladík Rafinha, předložil míč nabíhajícímu Gustavu Cabralovi a jeho hlavička do protipohybu pozdě reagujícího brankáře Fernándeze poslala hosty do příjemného vedení!

Obdobná akce byla k vidění také na druhé straně, kam se odhodlal útočník Youseff El Arabi, ale jeho první rána mu nevyšla. A pozdější hlavička po zajímavém pokusu centrujícího Pitiho směřovala pouze do náruče připraveného brankáře Yoela Rodrígueze. Youseff El Arabi tak musel počkat až na samý závěr poločasu a do třetice všeho dobrého se prosadil. Z rohového kopu se míč od kopaček Frana Rica dostavil až k hlavičkujícímu El Arabimu. Ten byl sice tísněn, ale přesto dokázal nasměrovat míč za Yoelova záda!

Celta Vigo se hnala dopředu také zkraje druhého poločasu, kdy jí dokonce protihráči dali skvělou možnost. Špatně rozehraný postupný útok Granady se změnil v rychlý přechod do útoku Celty, který táhl Nolito. Když už se ale mladý útočník chystal zakončovat, vrhl se mu pod nohy vracející se Iturra a skvěle načasovaným zákrokem jej o šanci připravil. Když zbývalo do konce utkání sotva dvacet minut, vrhla se Granada do útoku. Ten dostal na starost El Arabi a jen centimetry oddělily jeho ránu od druhého gólu v zápase.

Když už se zdálo, že si oba týmy spravedlivě rozdělí po bodu, bylo Estadio Nuevo Los Cármenes šokováno. Dvě minuty před koncem utkání se totiž k rychlému přečíslení dostali hosté, míč si pod patronát vzal střídající Krohn-Dehli a po pouhých čtyřech minutách pobytu na hřišti vystřelil. Jeho rána sice gólem neskončila, ale díky své pohotovosti se z dorážky prosadil Augusto Fernández. Někdejší argentinský reprezentant tedy zajistil gólem za dvě minuty dvanáct tři body pro hosty. Poražená Granada se zatím usídlila na dvanácté příčce, dá se ale očekávat její pád k pásmu sestupu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid22183156:1457
2.FC Barcelona22173259:1654
3.Real Madrid22173261:2254
4.Athletic Bilbao22134542:2843
5.Villarreal CF22124642:2340
6.Real Sociedad22106642:3436
7.Sevilla FC2287741:3731
8.Valencia CF22841031:3528
9.Levante UD2277822:3028
10.Espanyol Barcelona22751025:2926
11.Celta Vigo22741129:3525
12.Getafe CF22741122:3425
13.Málaga CF22661022:2924
14.Granada CF22731220:2924
15.Elche CF22661020:3224
16.CA Osasuna22641219:3722
17.UD Almería22641222:4122
18.Real Valladolid22481024:3720
19.Rayo Vallecano22521521:5117
20.Real Betis22351420:4714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (857)

Přidat komentář
smazaný uživatel

luis

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha dalsia asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč zápasu: PIATTI, nejhorší hráči zápasu: MESSi, VALDES

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno...Fabregas byl snad lepší než Messi ? Hrál uplný hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Cesc, Messi a Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

a Pedro, Alexis ? Co předvedli ti ? Neříkám že to byl Messiho oslňující výkon, ale tu jde o to, že jsou na něho kladený nároky každej zápas...Každej zápas se od něj čeká, že zahraje jako bůh, ale tak to prostě nefunguje...A ono když má neschopný spoluhráče jak v útoku, tak v obraně....Já si přeju aby šel po MS do anglie...

Reagovat
smazaný uživatel

Fan Messiho ? Pač Messi předvedl jenom 1 pěknej pas za obranu a ten prunik ke konci zápasu, jinak pořád ztrácel balony. Pedro i Alexis byly lepší, ikdyž né o moc

Reagovat
smazaný uživatel

já se tě ptám....CO předvedl za zápas Fabregas, Pedro nebo Alexis ??? Měli o milion prostoru víc, než Messi....I balonů...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis dal aspoň ten gól. Co, kromě gólu z vymyšlený penalty, předvedl Messi?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak Messi mu na ten gól přihrál ,) pak tam měl tutovku tou hlavou, ale neumístil to dobře...jasně, šel brankáři do protipohybu, ale umístit to mohl sakra líp...A vynech klidně Alexise a zaměř se na Pedra nebo Fabregase...ty byli tragický, totálně...A že Messi ztratil balonu hodně ? Jo, protože se snažil něco tvrořit a jak měl balon, tak se na něj srojili jak vosy na med..Stále netvrdim, že předvedl super výkon, ale prostě většina hráčů Barcelony byla mnohem tragičtější...Vlastně snad všichni...A nejhorší Fabregas - jak jednou nepřihrál dobře na 5m a netísněnej, tak jsem ho už proklel...

Reagovat
smazaný uživatel

kašli na to, nepíš radšej ...

Reagovat
Kongo

Piatti toho naběhal strašně moc.

Reagovat
Dody10

Souhlas s nejlepším hráčem, ale říct, že Messi byl nejhorší hráč na hřišti, tak to je odvážné. Nepředvedl žádný úžasný výkon, hodně balonů ztratil, přesto byl nejnebezpečnějším hráčem Barcelony. Podle mě nejhorší hráč Pedro, který nedokázal pořádně ani přihrát a ty jeho naivní patičky byly fakt příšerný.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to je debilita najhrubšieho zrna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
maxton

today was a good day

Reagovat
smazaný uživatel

Ice Cube

Reagovat
smazaný uživatel

Real na prvé miesto

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak nechaj Bartru, nasho momentalne najlepsieho stopera na lavicke...

Reagovat
Ed_Hazard

1. Real

2. Atleti

3. Barca

takto po 38. kole a som spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

spíš zaváhá real na bilbau než atleti doma, byť proti socanům...Každop. zítra už si vsadím, a to asi dvojku na real (neříkám že nevyhrajou, ale papírově si furt myslim, že maj menší šance než Atleti doma) a atleti socani góly. A na liverpool kterej si nenechá vzít šanci na 3 body ..bude to pěknej tiket s kurzem cca 3

Reagovat
Ed_Hazard

na San Mamés sa hrá veľmi ťažko, ak sa nemýlim, túto sezónu Bilbao doma ešte neprehralo.....tak či tak Real musí, teším sa na super zápas

Reagovat
smazaný uživatel

já se taky těšim, snad to bude lepší než dneska...Tolik nepřesností a debilních "nahrávek" sem dlouho v zápase neviděl..

Reagovat
FC Porto FC

Valencie vyhrála nad Barcelonou a to ještě nehral Senderos

Reagovat
Liquid

s ním by tam prohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj by nas mohol trenovat Hiddink...

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze sa tak stane uz zajtra, ved hraci doslova nevladzu, slabo trenuju, ved to vidi aj slepy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa ohladom Tatu Martina este nerozhodol. Uvidim, ako a akym sposobom sa (ne)presadime proti silnym timom v Lm.

Reagovat
smazaný uživatel

silny tim vas už čaká len jeden, potom páá

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výsledek, nicméně na San Mamés se musí vyhrát, aby to celý k něčemu bylo.

Reagovat
Ed_Hazard

Bilbao bude ťažký oriešok, 3 body by boli vynikajúce....uvidíme zajtra

Reagovat
-Kopy-

Zlom sezony, od teď to bude jízda. Díky hoši, todle jsme všichni potřebovali jako sůl...všichni super výkon a super nasazení, nejlepší Alves Když si lidi myslí, že jsme nejvíc ve sračkách, tak vyhrajeme na Barceloně, neskutečný !!!

AMUNT VALENCIA

Reagovat
smazaný uživatel

Snad už se z těch hoven dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos efekt.

Reagovat
Kily

už aby skončila sezona a s ní i poznámky o Senderosovi

Reagovat
madridcan

ja nechapem, ze si vies vychutnat vitazstvo aj ked vam rozhodca odpustil dva rohy

Reagovat
10

bezpáteřák

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Veľmi zlý zápas z našej strany, hoci to spočiatku nevyzeralo tak zle. Mám pocit že sa na zápas nastupovalo s pocitom, že Valencia v nie moc dobrom rozpoložení nemôže robiť problémy, tento pocit sa prvým gólom len umocnil. Prehra celkom zaslúžená, Valencia sympatický bojovný výkon, nezlomila ich ani vymyslená penalta, pokiaľ to niekomu momentálne priať tak jednoznačne im.

Po tomto kole strácame čelo tabuľky, nedeje sa však nič strašné pokiaľ sa hráči trocha spamätajú a začnú do toho dávať viac síl. K obrane sa nemá ani cenu vyjadrovať, iba toľko že dúfam minimálne dvakrát väčšiu porciu minút pre Bartru a Adriana.

Reagovat
smazaný uživatel

davat do toho viac sil....nezda sa ti, ze hraci nevladzu, ze slabo trenuju?

Reagovat
Ed_Hazard

ako je to s Messim? už je úplne fit? pretože sa mi zdal troška mimo, veľa klučiek mu hráči Vale prečítali...proste mi pripadal že sa šetrí alebo čo.....šťastie že nepremenil tú tutovku v nadstavenom čase

Reagovat
smazaný uživatel

tak neproměnil to jen díky zákroku golmana Vale ,) ...ale akce to byla nádherná, jediná co se mi za celej zápas fakt líbila...

Reagovat
Ed_Hazard

Alves to tečoval? to som si nevšimol, mám pocit že sa nekopal ani rohový kop treba uznať že hej, v takej rýchlosti a s takou presnosťou, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tečoval, myslim si že fakt jo, bylo to vidět v té opakovačce z kamery blízko u tyče...Jen malinko, ale podle mě Messi mířil přesně, takže to stačilo na odklon...Že jim uzmul roh, to se stává...Ale jako stopro si jistý nejsem, počkejme si na opakovák.

Reagovat
DreamTeam

Barca na kolenou ? To beru.

Jestli to nebude tim, ze opet uraduje faktor Messi

dokad nebude tenhle "druhy nejlepsi hrac na svete" na tribune, neprinese to nic dobreho

Reagovat
smazaný uživatel

seš idiot a idiotem zůstaneš....

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

troll level : dement

Reagovat
Ángel di María 22

Hovno, oni to fakt udrželi, no tak to je konec

Super Vale, tohle teda fakt nečekal nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně nečekal. Já bych jako starý pesimista byl před zápasem rád za prohru o gól

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť jo, já to tak taky myslim, já jsem tipoval, že dostanete příděl...

Reagovat
Ed_Hazard

udržali? mohli dať kludne dalšie 3 fiky v posledných 10 minutách, pravidelne tam jazdili do prečíslenia ale je aj pravda že messi na konci zaváhal, asi z 10 metrov trafil tesne vedla

Reagovat
alcantara

Alves to vyrazil patou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spravedlivý výsledek, jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď to začne. V lize propad na 3., City si z nich udělají dobrý den, v poháru ostudná prohra v semifinále a bude konec té slavné éry.

Reagovat
smazaný uživatel

už zajtra keby to tak bolo tak je neskoro ...ale nikdy nieje neskoro tak snad si prorok

svet sa musi zbavit modro-granatovej pliagy! .

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, pryč s ufňukanýma primadonama, my chceme fotbal!

Reagovat
One-Real

Gratulace Vale, snad se zítra hecneme a k něčemu to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Valencie. Dneska sme si nič iné ani nezaslúžili po tom výkone. Neviem, či hráči počas zápasu mysleli na Aragonésa, alebo čo, ale oči ma z toho boleli riadne.

No snáď sa z toho oklepeme, nič nie je stratené.

PS: Penalta nemala byť ani náhodou

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pomoze pritiahnut uz konecne sponzora

Reagovat
smazaný uživatel

*majitela

Reagovat
frankiefcb

No zítra to zvládnout se San Sebastiánem a druzí Baskové by naopak mohli potrápit Real a bude to paráda. Jinak smekám před Vale.

Reagovat
Slejdy

YES VALE velka gratulace ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kongo

Sevilla musí prohrát,ať to k nečemu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca !! FC Hollywood prohrál a já neskrývaně přiznávám že mám velkou radost( i když neni už to ono , protože sem vyčetl ze své čarovné koule) . Ted bude klepec od Shitty a budu slavit , ale i kdyby Simulanti nic nevyhráli a jejich fotbalisti , hráli velké kulové , stejně bude jedenáctka roku zas Barcelona + někdo nový

Reagovat
Messiáš

Bída a zrovna doma bych nečekal, že bychom mohli zahrát takhle slabě zvlášť proti Valencii, která kompletně přebudovává kádr. Z její strany se mi již dlouhodobě líbí Parejo, na to jak na něj bývalo často nadáváno a samozřejmě i Piatti či Soso ukazují slušné výkony poslední dobou. Je to poslední dobou mizérie , doufám, že se do LM vzpamatujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo šel za poslední půl rok neuvěřitelně nahoru. Ale taky mu to trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

14.2. ? sakra to je hodně za pár....a rozjetý City....hmm hmm :/ kdy naposledy vypadla Barca už v osmifinále ?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolom? 2007, ak si dobre pamätám

Reagovat
smazaný uživatel

noo to nevím :) upúřímně si teď vybavuju jen výhru 2006 2008 semi 2009 výhru 2010 semi 2011 semi 2012 ale ten 2007 mi uniká...Po pravdě sem začal hodně Barcu sledovat až v éře Messiho a Pepa právě toho roku 08

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, bylo to s Liverpoolem v osmifinále když doma Reds padli 0:1 a na Nou Campu vyhráli 2:1 myslím tedy já

Reagovat
smazaný uživatel

Parejo mal určite problemy v osobnom živote preto mal zle obdobie dost dlho sa utapal aj v alkohole udajne ale nejak sa z toho dostal a je to zasa stary ale o hodne lepši Dani a snad ešte ho čaka nejaky progres

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia

Reagovat
Kongo

Costa mě dneska překvapil,hrál fakt na hranici svých možností a dobře blokoval střely.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra remiza Realu a vyhra Atletica

Reagovat
madridcan

tyyyyy geno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Asi nebudu přehánět, když napíšu, že tahle prohra může stát Barcu v konečném účtování titul...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo len dobre

Reagovat
monty25

Jak pro koho...

Reagovat
smazaný uživatel

pre cely futbalovy svet

Reagovat
monty25

Pro fanoušky Barcelony asi těžko...

Reagovat
Pinturicchio

Valeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že tady dnes Valencie potěšila široké spektrum fanoušků

Reagovat
herbage

jen hatery Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

a neni ich malo

Reagovat
Pinturicchio

Přeju titul Realu, takže super práce od Vale

Reagovat
smazaný uživatel

zápas akorát tak na nervy! aspon že vyhráli tenisti

Reagovat
smazaný uživatel

teba asi vyprdol nie klokanomet ale Kokotomet

Reagovat
smazaný uživatel

co sem napsal tak hrozného? byl to zápas na nervy a tenisti vyhráli, všechno odpovídá i po dvojím zkontrolování cct...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry som myslel že si nazval Valenciu tenistami ..beriem späť, mna vyvrhol kokotomet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

pro Nizozemce ale hodně kruté, hráli moc dobře, hlavně Rojer asi nejlepší výkon deblisty, proti němuž Berdych se Štěpánkem v Davis Cupu hráli

Reagovat
smazaný uživatel

toho Rojera sem taky nechápal...za celý zápas nebyl ani jednou dole, pořád si udržoval vysokou úroveň. A zasloužili jsme si to už jenom kvůli nesportovnímu výstupu Haaseho...čekal jsem, že tam začne tou raketou mlátit i Štěpánka

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo gif na tu penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca si ho prave prezera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

j dík moc

Reagovat
CHONG

Solidní úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

co si to dovoluješ? říkat, že MÁŠ video? patří snad tobě?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Edit: mam link na video

Reagovat
C0br

taková... barcelonská

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia, az na ten uvod, vyborny timovy vykon (Diego Alves s tymi kluckami pobavil). Penalta nie, ale to podla mna aj druha zlta, ktorou mozno kompenzoval... pacilo sa mi, ako sa po tom slabom zaciatku hraci Vale osmelili, napadali, pekne kombinovali. co ma zaraza je slabucka atmosfera. nizka navstevnost uz zacina byt evergreen...

Reagovat
david_villa7

a den je hned krásnější....myslím, že každý fotbalista by si měl vzít příklad z toho jak bojuje Piatti nad kterým byla už dávno zlomená hůl!

Reagovat
smazaný uživatel

toho chlapca som odpisal že nam nema čo ponuknut dokonca ho už klub takmer nutene predal a on sa z toho neposral a makal a pod Pizzim sa neskutočne pozdvihol ...maly velky hrač

Reagovat
david_villa7

Reagovat
Kongo

Pod Pizzim je zatím jak vyměněný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Piatti vyskočil parádně

Reagovat
Ángel di María 22

Idealni by bylo zejtra Atleti plichta a my výhra, ale to už bych chtěl asi moc, hlavně my, čekám od Cristiana zejtra 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že prohráli před náma, teď na ně nebude působit takový tlak.

Reagovat
ElectrickMann

City zničí sralcelonu

Reagovat
iamek

moc dětinské

Reagovat
smazaný uživatel

prý na sportu, Messi čaroval

Reagovat
iamek

ty jsi vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tam fakt bylo, Messi čaroval ale Barceloně to nestačilo, už to změnili

Reagovat
Aldeano

Tak snad zítra výhra. Klidně počtvrté za sebou 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

před zápasem jsem si přál 1:1,ale výhra Vale je neskutečnej výsledek věřím, že se Real zítra posune před Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

tak na zářezy 1:1. Elche - Valencia.

Reagovat
Pharrell

BARCA ať o titul PD bojují nakonec jen Atlético a Real .

Reagovat
smazaný uživatel

alebo len atletico a barca, co ty na to?

Reagovat
Biozdenda

a nebo jen Atletico

Reagovat
aurelio

Ach, som veľmi rád za výhru, priznávam, že som to absolútne nečakal, o to viac poteší

Zapol som zápas, hneď Valencia dostala gól, potom mi to seklo (asi sa nahrnuli fanúšikovia Barcelony), tak som to vypol. Pozeral som si v polčase výsledok, tak som si povedal, že to skúsim zapnúť znova. Než sa mi to načítalo, tak už bolo 1:2 a ja som videl akurát tak "penaltu" a druhý gól Tak som to vypol druhý raz a už som sa radšej nepozrel ani na livescore. Takže výborne, síce som videl iba dva góly do Valencijskej siete, ale aj tak to bol najkrajší zápas roka Kto by to bol povedal, po takom otrasnom prestupovom období. Ale veľmi som sa mýlil, ten tím naozaj potreboval prečistiť. Snáď tá tímovosť predčí individuálne kvality Guardada, Canalesa a Banegu. Aj keď jedna lastovička leto nerobí...

Reagovat
Kongo

Tak tak.Takové nasazení bylo i proti Realu a další zápas už to stálo tradičně za prd.

Reagovat
Kongo

*Atleticu

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská radost. Klasicky hrají proti silným týmům dobře, ale příští týden podcení Betis. Takhle nemaj na poháry šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Rufete počuj čo ma znamenať ten Senderos?

Reagovat
Kongo

Na tréninku bude nosit těžký věci.

Reagovat
Kily

snad proti Betisu nastoupí Fuego, ta jeho bilance je neuvěřitelná

Reagovat
smazaný uživatel

že by sa už rozohral? alebo narážaš na to, že Fuego vždy urval body proti Betisu?

Reagovat
Kily

na tu jeho bilanci osm výher z osmi zápasů

Reagovat
Ángel di María 22

Rami gol za AC.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ač si na Tatu nedokážu dlouhodobě utvrdit nějaký názor (ať už pozitivní či negativní), tohle bych na něj rozhodně neházel. Na vině bych viděl především špatně složený kádr a s tím on v létě mnoho udělat nemohl. Hodně hráčů za výkonnostním vrcholem, absence rychlosti, agresivity i fyzické síly. Zdá se mi, že reaguje opožděně na vývoj zápasu, ale koho on tam může použít? Pro změnu stylu hry nikoho, protože Cesc/Xavi/Iniesta/Sergi Roberto je víceméně stejná písnička, Tello proti zataženému soupeři není řešením a hrotového hráče pro změnu vůbec nemáme.

Tým, který v dnešním fotbale nemá (či neumí častěji využít) rychlý protiútok, tak je prakticky bez šance. Xavi s Iniestou hrají pomalu, v kombinaci s úsporně hrajícím Messim to nestojí za nic. Songa neumíme využít, Bartra jako letošní nejlepší obránce si zaslouží taktéž víc prostoru. Líbil by se mi útočník typu Mandžukiče nebo tam alespoň posunout Alexise. Obranný blok roztažený, pressing veškerý žádný. Ale to už je spíše o tom, co jsou hráči schopní zvládnout a hlavně ochotni podstoupit. Doba Pepových "hladových tygrů vypuštěných z klece" je dávno pryč, letos předvádíme klasický náladový fotbal, jehož strop se asi můžeme dozvědět pouze v Lize mistrů.

Reagovat
LAM

Messi-26,Pedro-26,Sergio-25,Alexis-25,Iniesta-29,Alba-24,Pique-26,Cesc-26,Neymar-21(nevim jestli je to přesný)-Sakra vždyť ti hráči se teprve dostávaj do ideálního věku takže tohle je kec a s pořádnym trenérem by jsme mohli na tý úrovni být.Tak začněte makat ať je Barcelona zpátky.

Tim jsem chtěl jinde říct že těžko máme tým za vrcholem jenom to chce začít makat a nemyslet si o sobě něco.Každej kdo proti nám hraje do toho dává víc úsilí.

Reagovat
vilp

Jenže celá ta kostra už všechno vyhrála a dosáhla ve svých kariérách maxima, kterého mohla. Motivace téměř žádná. Alba nebo Alexis jsou fantastické součástky do fungující mašiny, ale aby mohli sami táhnout tým jako Barcelona, to ne. Chce to nové motory, lídry, důležité hráče, což vlastně splňuje jen Neymar, na druhou stranu hrát vedle Messiho je taky o něčem jiném. Dva velikáni a vůdci (Puyol, Xavi), na které tým v nejlepším období pod Guardiolou spoléhal, jsou pryč a náhrady za ně žádné nebo špatné. Výsledkem je Barcelona, která bojuje o titul v lize i Champions league a stále zůstává jedním z nejlepších týmů v Evropě, ale s tou Pepovou se nemůže měřit ani v nejmenším. A co je vůbec nejdůležitější, Pep a jeho odchod. To, co dokázal on, už jen těžko někdo napodobí. Hrajete velmi specifickým stylem praktikovaným velmi specifickými hráči. Aby to všechno dávalo smysl a Barcelona byla tou obávanou mašinou, záleží na hodně proměnných, jenže dokonale ovládat je uměl jen jeden člověk. A dalšího takového nenajdete. Byli/jsou tu dva a zatím se mu zdaleka nepřiblížil ani jeden z nich. Pořádný trenér přijít může, ale takový ke své práci potřebuje svůj druh hráčů, "jednodušších" hráčů, se kterými je to "snažší". Fotbal se opět posunul, mnohem víc záleží na rychlosti, bleskovém přechodu do útoku a fyzické síle a kondici. A bez Guardioly byste se nejspíš měli vydat přesně tímto směrem, jinak zůstanete přešlapovat na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

nemozem si pomoct, ale v zapasoch nevladzeme, co su slabo trenovani? ...chceme rychlost, ale ved oni nevladzu

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně tam chybí někdo jako Keita, jeho produktivita byla na ty minuty super a měl přesně ty vlastnosti, že vaši hru dokázal obohatit. Tenkrát opravdu skvělý hráč, kterého jste ze Sevilly koupili ve správný moment, patřil k nejlepším záložníkům ligy. Takže pokud tradičně černýho kluka, tak bych hledal někoho hladovějšího a komplexnějšího než je Song.

Reagovat
LAM

dle mě máme v týmu hromadu skvělých hráčů kteří teprve to nejlepší předvedou ale musíme najít 3 nový hráče.

1-Stoper po kterym volám už dlouho vedle Bartry či Piqueho.

2-Náhradu za Alvese kterej jde čím dál víc dolů

3-náhradu za Xaviho kterej hru už jen spomaluje ale Roberto zatim na to nevypadá(možná Rafinha)pokuď tohle zvládnem tak budem mít tým kterej opět může vládnout Evropě.Otázka je jestli tohle dokáže i Tata.

Reagovat
vilp

A myslíš si, že je možné jen tak nahradit Puyola, Alvese a Xaviho?

Reagovat
LAM

Tak v této formě hrající určitě ano Ale i tak myslim že to za pokus stojí.O tom Stoperovi se ví už dlouho ale naše vedení čumí jak blbci do zdi a nic se nemění.Aby na konci s brekem nečuměli.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves byl neskutečný poklad a podle mě naše možná největší chyba v přestupech za posledních 10 let, co se týče hráčů, které jsme měli dotáhnout a nakonec nedotáhli. Ten by toho pro nás tolik vyřešil a vy byste měli na RB tolik starostí . Ale teď už takovýho těžko najdete, my hledáme dalšího Roberta 7 let a nic.

Reagovat
vilp

Marcelo ti nestačí?

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký. V neděli jo, ve středu zase ne. Mohl být a není, protože má kila navíc, která mu brání v pohybu.

Reagovat
vilp

Středa jako Champions league? Nebo jak to mám chápat? Každopádně dvě fantastické sezóny, loni zranění a nadváha, která je tu sice i letos, ale progres prodělal a standard si drží. Není to ono, ale potenciál je tu obrovský, pořád 25 let, což je věk, kdy Alves ze Sevilly odcházel. Takový Roberto s hlavou Ronalda, to "nic" se mi prostě nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne LM, spíš jako jednou jo, jednou ne. V LM měl naopak fantastické zápasy a u lidí, kteří ho viděli jen párkrát, se díky tomu hned zapsal. Roberto byl stroj, skvěle připravenej, to se vůbec nedá srovnávat. Marcelo je prostě zklamání, má obrovský talent, ale utopil ho v hamburgerech jako Pipita, jejich postavy a obratnost už se nikdy nevrátí, takže je celkem jedno, že mu je 25. Buď to bude pořád stejný, nebo půjde postupně dolů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, ale Pipitu bych do stejny kategorie nedaval. Odehral si mozna svuj strop a ve sve pozici to mel v Realu o hoooodne tezsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, Pipita ten talent neměl takovej. Ale když jsem ho viděl v 21, jak táhne Real k výhrám, tak jsem si myslel, že v 25 bude nejlepší útočník na světě a úplně se na to těšil. Holt být na vrcholu 10 let se povede jen těm opravdu nejlepším a ještě k tomu často potřebují i velký kus štěstí.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ja myslim, ze toho dokazal dost. Prisel jako no name, pamatuju jak jsme si delali srandu, ze byl koupen podle klipu na youtube (tusim, ze to rozpoutal Kyslik). Nad Gagem kazdy slintal a samozrejme to dopadlo presne naopak, to je na fotbale kouzelny. Bojoval jak mohl, goly daval, treneri se menili, ale duveru nemel nikdy stoprocentni. Porad se hledal nekdo, kdo by to uklizel casteji, elegantneji, proti top tymum...az se nasel Karim, ktery ma neuveritelny prisun stesti (herni potencial, Perez, zdravotni problemy, Zidane). Tohle by Pipita neustal, tim jsem si jisty.

Reagovat
vilp

Právě mi to moc nedávalo smysl, když si vzpomenu na Lyon nebo Bayern. Jinak k tomu ostatnímu - tomu říkám negativní postoj. Možná más pravdu, a to tedy doufám, že ne, ale takhle brzo někoho odepisovat se mi nezdá úplně fér.

Reagovat
vilp

Agüero loni vypadal podobně, zranění, nadváha, rychlost a obratnost slabší, vlastně hrál jak Marcelo tenhle rok, ale vrátit se dokázal už letos, dokonce bez přípravy.

Reagovat
vilp

Vím, člověk si řekne, že jsou úplně jiný povahy, jiná mentalita, ale na druhou stranu, kdo by to do Marcela ještě dva roky zpátky řekl?

Reagovat
vilp

Achjo...

Reagovat
Ángel di María 22

..

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

O Agüerovi se zrovna říká to stejný, ten by musel být ve Zlatém míči v top 3, kdyby měl pořádnou disciplínu a nemusel řešit tady ty zbytečný zranění.

Reagovat
vilp

Za to právě můžou ty zranění. Nebo chceš říct, že za ty zase může špatné životospráva? Tomu nevěřím, to musí být genetika.

Reagovat
Ángel di María 22

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho neodepisuju, ale přece jenom srovnáváme ho s Robertem. A ten byl v 25 na vrcholu a dalších 5 let tam téměř vydržel. Marcelo takový nebude. I když patří k nejlepším levým obráncům.

Reagovat
vilp

To asi ne, ale může shodit, nabrat kondici a dostat se do formy ze sezóny 10/11. A vydržet. Roberto to sice nebude, to víme, ale náhrada fantastická.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Stejně mu vyčítám, co sám dělám a navíc patří k mým největším oblíbencům, takže teď si připadám trochu blbě, že mu tady málem vyhlašuju válku. Každopádně se v tom novém systému zlepšil, když teď za něho brání Di María .

Reagovat
Ángel di María 22

Jak to vůbec třeba vidíš do budoucna s tim Ángelem? Jestli se bude kupovat nějakej Juventusák, tak bude muset jít na křídlo a to bude zřejmě odchod.. Takže by se mi zamlouvala varianta, že by zůstal v tom středu a nikdo by se nekupoval, ale nejsem si jistej, jestli je to uplně dlouhodobý řešení, přál bych si, aby bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, jak to bude na jaře fungovat, hlavně v LM. Momentálně si ho teda docela vážím, překvapil mě, takovýho hráče prodávat je škoda. Ale tam budou tlaky i od médií, se Španělama mluvit nechce, protože na něho hází špínu a oni mu to pěkně osladí a nacpou ho do každé spekulace jako Coentraa.

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně tohle uplně nesnášim, když ten zájem o hráče vyvolaj uměle prakticky jen média. To mi už skoro přijde, že téměř kdokoliv z Realu, kdo neni Španěl, s nima může vést nějaký žabomyší války.

Jinak na tu LM jsem hodně zvědavej, už hned na osmi. Doufám, že proti nám bude hrát Schalke podobně naivně, jako proti Chelsea, protože jestli to pojmou nějak moc zodpovědně, tak by to mohlo být z nenadání docela nejednoduchý.

Reagovat
vilp

Jak dole píše Ángel, MS hodně napoví o tom, co je schopný udělat pro svoji formu a nejlepší výkony. Lepší motivaci mít nemůže. Doufám, že mě nezklame. Každopádně dokonalý hráč jako Roberto nebude nikdy, ale když má formu, tak se mi na něj dívá líp, je to showman a mnohem zábavnější hráč než Carlos, alespoň tedy pro mě. Taky ho mám hodně rád.

Reagovat
Ángel di María 22

A taky si hodně dobře na hřišti rozumí s Cristianem, to je taky důležitej faktor tý levý strany. (I proto by mně hodně mrzelo, kdyby odešel Coentrao, protože ta i ta jeho návaznost na Ronalda je super)

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mundial nenapovi o nicem, to je vrchol cele brazilske generace a tam to opravdu bude maximalni nasazeni. Pro vas vsak vice napovi az dalsi sezona. Marcela mam jako hrace, ktery se rad pobavi (na hristi i mimo nej). Opravdu by me prekvapilo, kdyby sel s vykonnosti nahoru nebo ji alespon delsi dobu udrzel. My jsme meli s Danim peknou kliku, ale ted uz tam ta jiskra proste neni. Domaci Mundial je pro ne nejvic, myslim ze Marcelo uz vam nekolikrat ukazal, ze na disciplinu moc neni a parkrat s vama doslova vymetal (nedoleceny si jezdil na pratelaky repre, aby se vratil opet zraneny).

Reagovat
vilp

Tak ale to právě dělal kvůli jistotě v sestavě na MS, ne? Teď už nebude mít motivaci upřednostňovat repre před klubem, čili se potom po hlavě vrhne na Real Madrid a další velký cíl - décimu. Ono jde všechno takhle otočit, když se chce. Jinak jasně, napoví až sezóna poté, ale díky MS by mohl shodit a nabrat kondici. A o to jde. S tou představou, jak to s ním dopadne, můžete mít pravdu, ale jak už jsem psal, je to hodně předčasné.

Reagovat
Ángel di María 22

S tím Marcelem dost nesouhlasim teda. Jasně, měl už sezónu, která ukázala, jak až kvalitní může být a teď, po zranění a mírnym přibrání, to ještě není pořád uplně ono, ale dokáže už zase zahrát dost dobře. To, že už se mu ve 25ti letech nevrátí obratnost nebo postava je kravina - respektive - ono je klidně možný, že ne, ale nelze ani zavrhnout variantu, že ano Já mu věřim, už teď je to dostačující řekněme a kdyby se opět dostal do nejlepšího, tak nemá s Alabou na LB konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokáže zahrát dost dobře, ale kolikrát byl v této sezoně mezi trojkou nejlepších? Kdysi tam byl každý druhý zápas, hlavně v těch domácích.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale jo, to já netvrdim, že teď tam je. Ale vidim to podobně jak vilp, přijde mi dost unáhlený říct, že už se to u něj nikdy nezlepší na ten TOP. Tohle bych spíš bral na Karima, že ten se z toho už nevylíže.

Reagovat
Hristo Stoichkov

On ma ten dar, ze z peti situaci u vapna dokaze vytvorit dve golove. Ale uz tam neni tak casto a kdyz uz zautoci, tak s tim navratem rozhodne nespecha. Neverim, ze se to zlepsi, tohle mu staci a porad bude za krale. V tom je ta nevyrovnana liga strasne nebezpecna, zapasu v maximalnim tempu je malo.

Reagovat
vilp

Děsíte mě, pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

mne príde, že mu stúpla sláva do hlavy, utápa sa v tých jeho kľučkách, vo veľkých zápasoch vybuchne, má dosť veľké výkyvy... prirovnávať ho k fenoménom ako Carlos alebo Cafú je fakt šialenstvo...

Reagovat
Ángel di María 22

Já jsem docela zvědavej, jak bude dřít na MS. Tam to podle mě bude absolutní ždímačka od něj, těšim se na něj dost, i když Brazílii přát nebudu.

Reagovat
vilp

To bych rád věděl, kdy ve velkém zápase vybuchl. Prostě přebral štafetu po Ronaldovi a všechno to začalo jedno zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ronaldovi bylo nějakých 29, když měl to klíčové, jak ho chtěl Pérea při dorážce zabít. To už bylo mnohem složitější.

Reagovat
vilp

Jasný, to šel úplně do kopru, ale on už přicházel jako širší stín toho kanonýra z Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

26.10. El Clásico

Reagovat
vilp

Tomu říkám výbuch.

Reagovat
smazaný uživatel

veď tam bol tragický... vlastne mne je to jedno držte si ho tam, majte si ho aj za legendu, ale nerobte z neho beka na úrovni Carlos alebo Cafú

Reagovat
Billy McClane

Alves neprisiel lebo sme vtedy uz mali najlepsieho RB na svete, tak naco by nam bol ten druhy najlepsi. Kto vtedy mohol vediet, ze Mourinho prerobi Sergia na stopera.

Reagovat
vilp

Reagovat
Billy McClane

Neviem, co je na tom smiesne. Alves prisiel do Barcy v roku 2008 a to bol rok, ked bol Sergio zaradovany vo vsetkych vyznamnejsich anketach ako najlepsi pravy bek na svete (FIFA/FIFPro World XI, UEFA Team of the Year, ESM Team of the year).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bylo lepší pokračovat s Cannavarem, Metzelderem a Heinzem a pak koupit Albiola, Garaye a Carvalha, aby se nakonec stejně přišlo na to, že Ramos je tam lepší a rychlejší než ti všichni dohromady a konečně můžeme hrát presink s vysunutou obranou a postavit se konkurenci v LM. Místo čtyř slabých nebo průměrných stoperů by stačil jeden Alves, který byl schopný na top úrovni odehrát 4500 minut za sezonu.

Reagovat
Billy McClane

Lenze kolko zapasov odohral do roku 2008 Ramos na stoperovi? Jemu bola predurcena prava strana na 10 rokov dopredu, s tym ze ked strati rychlost tak je moznost aby sa posunul do stredu ako to spravila Barca s Puyolom. Az dlhdoba nudza koho dat vedla Pepeho donutila Mourinha dat ho tam na stalo vo velmi mladom veku ked bol na pravej lajne jednotka. No vtedy bol uz Alves davno fuc.

Reagovat
vilp

Jako stoper vyrůstal.

Reagovat
Billy McClane

To ja uz neviem, co hral v doraste, ale pokial viem tak zo Sevilly prichadzal ako pravy bek a buduca nahrada za Salgada.

Reagovat
aurelio

hral tam stopéra, pravým obrancom bol predsa Alvés

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dost zápasů tam odehrál a už tenkrát nebyla shoda, kde by měl hrát. Já to ale nemyslím jako kritiku tehdejšího vedení, spíš se to ukázala jako obrovská chyba později, kdy Alves řádil v Barce a u nás to byl zakletý post, kde se nikomu moc nedařilo. A ten zájem tenkrát z naší strany byl, nevím, jak velký, ale byl. Chtěli jsme ho na křídlo. Nakonec by v té obraně stejně skončil a Ramos vedle Pepeho. Prostě velká škoda, obranu jsme měli v těch dalších letech slabou, tohle by byla posila jak hrom.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak teď to snad vypadá, že by řešení v podobě jinýho Daniho, nemuselo být vůbec špátným krokem .

Reagovat
Dominator

Schuster daval Ramosa na RB, zaujem vsak bol aj o Alvesa. Pre toho ale planoval poziciu na ihrisku vyssie, pred Sergiom.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byl opravdu neskutecny, ale ta jiskra uz pochopitelne zmizela. Odevzdal Barce spoustu skvele prace, s jeho stylem hry to ma cim dal tezsi. Tady nezbyva nez hluboce smeknout a zatleskat. Jakou asi tak muze mit motivaci po domacim Mundialu?

Reagovat
-Carles-

Stopér je každým rokom akútnejší, už vlani bolo neskoro. Chce to rýchleho dravého stopéra, ktorý si rozumie s loptou.

Alvesa kludne predať už v lete, kým má nejakú hodnotu. Stále môže byť žiadanou značkou a šejkovia by mohli byť štedrí. Problém však bude v náhrade, ale za týchto okolností potrebujeme istotu hlavne dozadu, ťažko nájdeme jeho "kópiu" v jeho najlepších sezónach.

Do zálohy by to chcelo niekoho, kto dokáže hru zrýchliť. Tajným snom je Gundogan, ktorý by k nám zapadol perfektne. Je však viac menej jasné, že v zálohe sa radikálne zmeny zatiaľ diať nebudú. Xavi si stále odohrá svoje a bude väčšine zápasov v základe, máme tam ešte Cesca, Iniestu a Sergiho.

Uvidíme, či budú vypísané nové voľby do novej sezóny, dosť by to mohlo zamiešať kartami aj čo sa týka zloženia kádru

Reagovat
Hristo Stoichkov

To mas na stopera pekny pozadavky, ta tvoje varianta by asi byla dost mastna. Vysoky, tvrdy, rychly, ale s micem nemusi umet zazraky. Nekdo typu Sakha.

Oni si v zaloze vsichni odehraji svoje, ale dohromady to proste nefunguje. Dneska jsem si specialne vsimal Xaviho a vsechno odehral na 3 a vice dotyku. To je dneska nemozne.

Volby doufam budou, ale tezko rict, jaky by to melo vliv.

Reagovat
vilp

David Luiz? Tam by letní odchod mohl být pravděpodobný.

Reagovat
-Carles-

Sakho bol prúser, nechápem prečo sme sa ho nesnažili podpísať. Naopak si myslím že opäť budeme naháňať Luiza

U Xaviho ťažko môžeme očakávať zmenu štýlu, on to bude spomalovať čím ďalej tým viac. Úprimne neverím že bude mať niekto odvahu ho nechať pravidelne sedieť, čakám že minimálne dve sezóny ešte odohrá v základe.

Reagovat
Ángel di María 22

No, ten Ilkay by byl až moc nebezpečně dobrá volba. To se nestane snad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tomu neverim, nejdrive musi byt takova skladba tymu, aby vubec bylo na KOHO tu hru zrychlovat. Alexis je skvely, ale z kridla dost omezeny a pokud bude na "hrotu" Messi, tak ho vubec nepotrebujeme. A kdyz pujdeme do detailu, tak Cesc dokaze byt stejne primocary jako Ilkay, ale vyuzit to samozrejme nedokazeme.

Reagovat
Ángel di María 22

Takže nejradši mít druhýho Etoa do vápna a Neymar - Messi po stranách?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak roli Sammyho by myslim nejlepe zvladl prave Alexis. Nevim, do uvahy se muze brat spousta veci, ale nikdy se nesmirim s tim, ze pokud ta hra nefunguje, nejsme pripraveni na zadnou dalsi variantu. Neymar, Pedro i Alexis jsou dost kreativni hraci, Messi dokaze nejen neuveritelne zakoncovat, ale i genialne tvorit. Proc toho nevyuzit? Tu hru mame nejcitelnejsi ze svetove spicky, staci se zatahnout, prezit kolotoc nic neresicich prihravek a z brejku do prumerne obrany po pomalem navratu ofenzivnich hracu uderit. Kdyz to nejde, nejaka standartka se vzdycky ujme, proti tymu s jednim hlavickarem to neni tak tezky. City v tom maji hroznou silu, vubec netusim, jak to chceme branit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero v súčasnej forme proti vašej obrane

Reagovat
Ángel di María 22

Naneštěstí bude připravenej asi až na odvetu ale.

Reagovat
Ángel di María 22

Jinak ještě, co se týče toho Gündogana a Cesca, tam je podstatnej rozdíl především v činnosti směrem dozadu. Ilkay toho oběhá víc a bude daleko lepší v odebírání míčů.

Tak tohle je podle me jasne nejvetsi minus. Hrajete nejakej system, na kterej evidentne uz tolik nemate a ne a ne zacit delat i plan b. Navic, to je naka Katalanska hrdost asi nebo co, ze se proste nechce hrat na brejky. A to neni jenom uplne o zmene systemu, ze byste se nutne museli zatahnout jako taktickej prvek. I pri tomhle vasem stylu dojde pri zapasech na moznost brejku, na hodne nadejnej brejk, ale ten zvyk volí zastavit a podržet míč. Tohle změnit, tak tam začne padat daleko víc gólů.

Já nechápu ten kurz na City, to prostě nechápu a házim ho tam. I když podle mě jste pořád favoriti vy. City se poprvé dostali teď konečně do play-off LM, to je faktor, kterej může sehrát ještě klíčovou roli. Ale forma a síla je na jejich straně zas, to jo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proti Barce zasadne nesazim, takze tohle pro me neni tema. Navic nejsem schopny posoudit, kde lezi nas letosni vrchol. Budeme hrat tradicne na venkovni remizu, ale jestli to klapne, to opravdu netusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vám do toho plést, ale tohle tady píšeme už třetí rok, a zatím se nezměnilo vůbec nic. Se Zubim se dál nepohneme. To je ta brzda. Vůbec nezvládl přerod týmu. Úplně zatuhnul na jednom bodě a jen čeká, že to Messi zas nějak zakouzlí. Já už ho otevřeně nesnáším - je to člověk, který Barce škodí víc, než madridská média.

Reagovat
-Carles-

Preto píšem o nových voľbách, nové vedenie = snáď nový športový riaditeľ. V tomto smere sa potrebujeme konečne pohnúť smerom dopredu a Zubi je žiaľ brzda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak na tom typu se asi shodneme, ale hlavni problem je samozrejme ten, kdo uvolni misto. To jsem zvedavy, kdo si to vezme na triko, protoze to jsou klubove legendy (a vesmes odchovanci). Myslim, ze to bude dost bolet a trener, ktery do toho rizne, bude dost mozna na odstrel. Tohle by ustal snad jen Pep, ale to je samozrejme vyloucena varianta.

Myslim, ze kostra je dana a moc se menit nebude. Byl bych vdecny za stopera misto Masche, beka za Daniho a nekoho fyzickyho do zalohy (toho vsak hleda spousta mancaftu). A jeden utocnik typu Mandzukice by neuskodil.

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj Valdes a obrana su vo forme .. uz sa tesim co s nimi spravi City

Reagovat
LAM

No jestli bude obrana hrát takhle tak klasickej trhací kalendář a pět kousků.

Reagovat
vilp

To by musel být Agüero fit.

Reagovat
LAM

Proč?Totenhamu dali 5 a když koukám na naší ,,obranu"a na naše obraný standartky proti City-no tak to mi vychází hodně bledě.

Reagovat
vilp

Protože je to momentálně nejlepší útočník na světě s nejlepším gólovým průměrem v této sezóně a protože se mu proti Barceloně vždycky dařilo. A proti Tottenhamu přidali další kousky až po čk.

Reagovat
CHONG

The Beast bude stačit.

Reagovat
Billy McClane

Porazka Barcelony potesila ALE stale maju o bod viac ako Real, ktory pocitam ze s tym Bilbaom predsa len strati. A navyse ma Barca stale priaznivejsi los, takze tato porazka je sice pozitivum, ale je to len male zdramatizovanie ligy a pokial Real nezdola dnes Bilbao, tak to prakticky nic moc neriesi.

Na druhej strane ako uz niekto pisal vyssie...so stratou Realu sa dnes pocita a moze tak len ziskat, to so stratou Barcelony sa dnes neratalo. Takze uvidime dnes vecer, ci bude dovod oslavovat toto kolo ligy hned dvakrat

Reagovat
CubONE

Uuu, zlo bolo porazene.

Reagovat
smazaný uživatel

este nie, stale nam vladnu zidia...

Reagovat
smazaný uživatel

komu?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia zarezali úplne barcelonu, tie odpustené rohy a ofsajd - proste škandál, netopier uhaluzil body...

a my? nechápem prečo sme nehrali s dvojicou Zé Castro - Galvez... dneska ma Zé Castro veľmi potešil, celkovo aj obrana aj keď neviem nakoľko to bolo nemohúcnosťou súpera...

útok bol úplne zabitý, tá tyčka

ostatné šance, to spracovanie Larriveya a tá strela Buenova poplašená strela, kua chlapi, dneska ste mali vydreť ten bod...

dnes Viera nič moc, naopak potešil Falqué

a fakt neviem, čo si mám mysleť o Trashorrasovi, tomu chlapíkovi môžeme za minulé sezóny bozkať nohy, túto sezónu to hecuje, v rámci možností aj behá, ale už ako keby stratil silu v nohách... a tie štandartky a lá xavi je proste na

Reagovat
Billy McClane

Smiem sa spytat ako si sa dostal k fandeniu Rayu?

Reagovat
smazaný uživatel

cez eurogoly zlaté časy primery, Vale, La Coruňa... a medzi nimi klub so včelou na drese, ktorý hral na štadióne bez tribúny...

potom Ska-p

Reagovat
Billy McClane

Veru zlate casy... chybaju mi v La lige ostrovne timy ako Las Palmas, Tenerife, ci Mallorca

Reagovat
Ángel di María 22

Mallorca, tam jsem to vždycky uplně nesnášel ty zápasy.

Reagovat
Billy McClane

Tak my sme s nimi nevedeli hrat hlavne doma, hlavne tych 5:1 je nezabudnutelnych

Reagovat
smazaný uživatel

mne skôr Cádiz, Oviedo, Alavés... a vlastne aj Tenerife

Mallorcu som nikdy nemusel, či už hráčmi, štadiónom alebo tým ako tam bolo ticho...

Reagovat
Billy McClane

Tak jeden zapas Alavesu radim medzi mojich top 5 najlepsich zapasov ake som kedy videl

Reagovat
Dominator

Oviedo, Tenerife Alaves este tiez

Mallorcu som ale tiez nemal velmi rad

Reagovat
smazaný uživatel

Galvez je dobry? ...ma totižto odist do werderu v lete a teda vobec ho nepoznam mysliš že je to obranca pre klub ktory chce konečne hrať vyššie ako stred tabulky BL?

Reagovat
smazaný uživatel

v lete ho chcel Dortmund, je to dobrý obranca, neni moc tvrdý, pozične výborný, technicky veľmi nadaný - až moc... a sem-tam hrával aj DM je to výborný obranca + je zvyknutý byť v obrane na všetko sám

a nepoznám nejak moc nemecký futbal, takže neviem ako by sa tam hodil, ale ak je to viac atletické tak myslím, že v pohode, silovú hru nemá moc rád

Reagovat
madridcan

Dneska to musime vyuzit aj keby pes psa jebal...

Reagovat
Ángel di María 22

Tesim se na oba zapasy vecer. Jedno je jasny, Barcelona konci v cele, ted jde jen o to, jestli pujde na druhy, nebo treti. My proste musime, stokrat a dokola Cristiano předvede TOP a bude po problému, v to doufám nejvíc.

Reagovat
madridcan

Cristiano da dneska gol...nenavidi Athletic viac ako ja Barcelonu a to je co povedat. Vyhecuje sa ako nikdy a natrepe im.

Reagovat
Dominator

Pod Valverdem sa uz Athletic zda byt aj trochu kulturnejsim a ten zapas by teda mal byt menej bolestivy (menej neprijemny)

Reagovat
smazaný uživatel

inak kde sú moralisti zo zápasu Elche - Real, zistili ste, že tá vaša katalánska žumpa je rovnaká ako tá madridská? pripískava sa vám rovnako ako madridu, fakt si nemáte čo vyčítať

Reagovat
Ángel di María 22

Připískává se všem občas, akorát to prostě neni tolik vidět. Loni kopal Sociedad udajne 2-3 penalty, ktery bejt nemely, byla tam spousta cervenejch karet v jejich prospech a taky nektery z nich bejt nemely. Ale to nikdo neresi - respektive malokdo. Proti Atléticu nebyla do nedávna penalta narizena hrozne dlouho a taky jich par melo bejt. A tak je to i u dalsich tymu, i kdyz samozrejme individualne ruzny a u nekoho jednu sezonu vic a u druhyho min, to je jasny, ale suma sumarum se pomaha a skodi vsem najednou, to je fotbal. A vsuda na svete. Porad tady nadavame ze rozhodci ve Spanelsku , protim v Anglii to neni o nic lepsi, je to stejna bida.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte, že máme tie sračky z robotníckej štvrte z Madridu, ktoré udržujú v La Lige rovnováhu a sú vzorom fair play a pri každej zlej posúdenej situácii rozhodcom sa idú rovno udať hlavnému rozhodcovi a najbližších 10 dní nemôžu spávať, pretože sa previnili proti futbalovým zákonom. Čo by sme si bez toho Raya počali. Nech žije Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

smrt modro-granatovej pliage ... Més que un gay club

Reagovat
smazaný uživatel

Dokážeš to aj lepšie. Ukáž, čo je v tebe baby. Toto je len čajíček. Nehanbi sa a popusti uzdu svojej fantázii

Reagovat
smazaný uživatel

tolko nenavisti, kde sa to vo vas berie deti

Reagovat
smazaný uživatel

o čom točíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Točím o čom ty a popri tom si ešte točím pivko

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vedel, že sú to len pivné reči...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale istý si si nebol, čo

Reagovat
-Carles-

Penalta byť nemala ale nemôžeš to porovnávať s krádežou v Elche

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určite nie, Real narozdiel od vás zabodoval

Reagovat
-Carles-

Nie len v tom je rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasné, rozdiel je, že toto sa písklo pre vás

Reagovat
-Carles-

ešte skús, možno na to prídeš.

Reagovat
valloire

Úplně stejný. Potřebovali jste rychle vyrovnat a otočit nepříznivý vývoj zápasu. Odpískat nastřelený rameno(ne ruku!) ze 2 metrů,navíc když je ruka u těla a nemá se to vůbec pískat,už není pouhý omyl sudího. To byl naprosto vědomej zářez.

Reagovat
-Carles-

Ruka u tela nebola http://oi62.tinypic.com/xd8aad.jpg

Aj keď sa to nemalo pískať, takýchto chýb sa rozhodcovia dopúšťajú celkom pravidelne. Na rozdiel od Elche, kde sa pískal faul Pepeho, ktorý celkom evidentne stiahol za ruku protihráča k zemi v štvrtej nadstavenej minúte, pričom sa nadstavovali tri

Reagovat
valloire

Dával jí k tělu,ale je fakt že v okamžiku zásahu míče ji tam ještě neměl. Dobrá,ale i kdyby mu to střelili do ruky,nepíská se to. Slavnej Pique na Chelsea měl ruku ve vodorovný pozici a nic. Takovejch chyb se teda sudí nedopouštějí pravidelně. Tohle bylo naprosto cílený. Stejně jako v Elche,kde ten sudí čekal jenom na to,až sebou nějakej hráč Realu práskne na zem. Z ato by si neměli zapískat do konce ligy.

Reagovat
valloire

Dával jí k tělu,ale je fakt že v okamžiku zásahu míče ji tam ještě neměl. Dobrá,ale i kdyby mu to střelili do ruky,nepíská se to. Slavnej Pique na Chelsea měl ruku ve vodorovný pozici a nic. Takovejch chyb se teda sudí nedopouštějí pravidelně. Tohle bylo naprosto cílený. Stejně jako v Elche,kde ten sudí čekal jenom na to,až sebou nějakej hráč Realu práskne na zem. Z ato by si neměli zapískat do konce ligy.

Reagovat
valloire

zas...ná myš Musím si koupit novou

Reagovat
-Carles-

Však vravím že sa to nepíska. Rozhodca to nakoniec vykompenzoval celkom vtipným vylúčením Alby, takže tu sa celkom stráca myšlienka že rozhodca to pískal cielene. Proste tieto situácie na jednu úroveň dávať nemôžeš

Reagovat
valloire

Panebože,vy byste okecávali,i kdybyste podobný penalty měli tři,že to sudí pak kompenzoval červenou,třemi žlutými a neodpískanýma rohama. Což už zedník začal během zápasu. Fakt směšný.

Reagovat
-Carles-

He? Však pokiaľ to odpískal cielene, tak prečo nám vylúčil hráča 15 minút pred koncom? To nedáva zmysel.

Reagovat
valloire

Asi právě proto,abys to mohl takhle napsat.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, taky bych to nesrovnával. Ale rád bych upozornil na fakt, že poslední penaltu jsme kopali když ještě ani nepadalo listí a Barca od té doby asi šest. Takže mám tušení, že brzy přijdou opět naše chvíle .

Reagovat
One-Real

http://www.transfermarkt.co.uk/en/primera-division/elfmeter/wettbewerb_ES1_2013_a.html

Socky od začátku sezóny drží za ty "podivné" loňské půst, dneska by jim mohl nějakou přihodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí jim tam Xavi proti Elche.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že ti to opalcoval valloire, ti muselo dokázat, jak velkou blbost jsi napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

co ty 2 rohy jirko, už si v pohodě? Nepůjdeš s tím výš?

Reagovat
valloire

Já bych šel,takovej zářez...

Reagovat
valloire

Jste úplně stejní jako my,ne-li horší. Chápu,že tě to děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysmievajúci sa smajlík tvojej inteligencii

Reagovat
Dominator

Adan shutout

Reagovat
Billy McClane

Tak som si dneska zapol Bayern a zameral som sa na Thiaga. V tej Barce si mozu pekne obuchat hlavu o mur, ze si ho takto nechali utiect. Kludne mohli Xaviho posadit na lavku a Thiago by ho ak nie este od tejto tak som si sto percent isty ze od buducej sezony dokonale nahradil. Strasna chyba a strasna blbost vedena Barcy

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Billy McClane

Ja viem musi ta to srat hodne

Reagovat
X-bano-X

jj od tej doby zle spím a mám riedku stolicu.....dôležité však je, že ty si sa zameral na Thiaga

Reagovat
Billy McClane

Jj a paradny bol

Reagovat
X-bano-X

To je super. Teraz sa zameraj na Negreda a chod si búchať hlavou niekam kde nie je dostupný net.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
SIRBRANIKE

ježiši...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tiež myslím, že pustiť ho bola chyba ... ale pravdou je, že aj on zbytočne tlačil na pílu pri odchode. Ten základ by skôr či neskôr mal.

Reagovat
X-bano-X

Nejde o to, či to bola chyba, ale o to, či s tým mohla Barcelona niečo robiť. Rád by som videl toho trénera, ktorý by posadil Xaviho a namiesto neho by nechal hrať Thiaga. Mali mu teda klamať a nasľubovať minúty, keď bolo jasné, že prvé husle hrať najbližšie 2 roky hrať nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético bolo naposledy na 1.mieste v Lige po kompletnom kole ešte v roku 1996 Po 18 rokoch vedú sami tabuľku

Reagovat
smazaný uživatel

(jedno kolo v tejto sezóne boli Atléti prvý spolu s Barcelonou, keď obaja mali rovnaké skóre)

Reagovat
Atlético de Madrid

To neni pravda, vedli jsme po prvním kole v sezoně v sezoně 2008-09 a po prvních dvou kolech v sezoně 2010-11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni dve kola, to se ani neda poradne pocitat, ale samostatne vedeni po 22 kole, to uz je pekne Jen vydrzet Atletico. Mate paradni tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni dve kola, to se ani neda poradne pocitat, ale samostatne vedeni po 22 kole, to uz je pekne Jen vydrzet Atletico. Mate paradni tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to povedali na SkySports, ale sám uznáš, že viesť po 1. alebo 2.kole nie je to isté ako viesť po 22.kole

Reagovat
Atlético de Madrid

To samozřejmě uznávám, jen ten tvůj výrok zněl tak, že Atlético bylo po kompletním kole na první místě v roce 1996, což není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

pozeráš prenos na SkySports dookola to komentátori opakujú (Atlético naposledy viedlo tabuľku v 1996-om), tak napíš im, že sa mýlia, že ste viedli po 1. a 2. kole

Gerry Armstrong práve povedal, že v on začal komentovať v tom roku keď boli Atléti naposledy v čele, stále to dookola opakujú

Reagovat
Atlético de Madrid

statistiky nelžou, je to dohledatelný (třeba na španělský wiki (http://goo.gl/SYaXUM) to ví komentátor na Sky Sports špatně, no

Reagovat
Atlético de Madrid

statistiky nelžou, je to dohledatelný (třeba na španělský wiki (http://goo.gl/SYaXUM) to ví komentátor na Sky Sports špatně, no

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jenze to bylo porad jen "deleny" vedeni. ano, de facto se to pocita, ale samostatne na cele tabulky jsme opravdu po 18 letech...

Reagovat
smazaný uživatel

a prijd si nekdy uz konecne pokecat i k nam

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že Atlético od r.1996 doteď nebylo na prvním místě osamostatněné, vždycky bylo první jen o skóre, z toho taky vznikla ta "fáma", že nebylo 17,5 roku vůbec nikdy první

Reagovat
smazaný uživatel

nemate nekdo sopcast na real?

Reagovat
vilp

Diego. To je borec.

Reagovat
vilp

http://youtu.be/tBiPlvAG4m4

Posila jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao jinak válcuje ty baletky z Madridu jen tak dál

Reagovat
Ed_Hazard

Athletic zatial vynikajúci výkon, dovolím si tvrdiť že hrajú lepšie aj krajšie ako Atleti a tí sú v čele tabuľky....dnes budeme asi radi aj za bod. Btw Marcelo tragický, ostatní slabučkí

Reagovat
Ed_Hazard

ešte som zabudol, Alonsovi dnes preplo, ide si jasne pre červenú. Viem že Bilbao je prenho špesiálne, ale mal by sa troška krotiť

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je vseobecne znamej fakt ze atletico nehraje na krasu, ale na absolutni efektivitu

Reagovat
smazaný uživatel

co ty tady proboha

Reagovat
smazaný uživatel

bavi me to tu sledovat kdyz hrajem s Barcelonou nebo Realem, protoze jindy se tu nikdo k Athleticu nevyjadruje

Reagovat
smazaný uživatel

jn, SF chybi

ja to tu sleduju jedine v pripade, ze real a barca zrovna nehrajou, pripadne kdyz ten clanek neni o realu a barce - jinak se to neda dneska je cestna vyjimka...

Reagovat
Ed_Hazard

ako to že máte takú stratu za čelom tabuľky? dnes z vašej strany zatiaľ perfektný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

slabsi hra venku, hodne zraneni, nizsi efektivita v zakonceni (az na posledni tri zapasy )

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno jsem nekde videl tabulku la ligy z rocniku tusim 06/07 a po polovine sezony vedli shodne sevilla, real a barca s 38 bodama. kdyby to platilo letos, je athletic po pul sezone jen o dva body zpatky. tohle neni o tom, ze athletic ztraci, ale o tom, co se s ligou od ty doby stalo...to vsichni myslim vime...

Reagovat
frankiefcb

Přesně taky jsem nad tím přemýšlel. Ale pokud Bilbao udrží kádr, tak by mohli příští rok zlobit.

Reagovat
robbik

Betis super! , škoda, že během února je tam hratelný soupeř akorát Granada...

Castro se vrací zpět do formy!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Benzema, to je tragikomedie

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERBOWL

Snad nemusím vysvětlovat o co jde. Určitě to bude zajímavý mač, potkává se nejlepší defenzíva s nejlepší ofenzívou. Začátek v 0:30. Kdo se chce s náma mrknout, tak diskutujeme tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
Kluivert9

A ma to spocitany, blbecek

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz: Kdy bude kompletně hotové nové San Mamés?

Reagovat
ryzskej

Za co byla ta redka?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, chtěl mu vytrhnout vlasy, ale byly moc krátké na to, aby je pořádně uchopil

Reagovat
madridcan

Zato, ze Ronaldovi vzdy so San Mames hrabe...tak mu treba. Doplati nato samozrejme najviac Real, ked proti Villarealu bude chybat ako sol. A to mozno malo hovorim.

Reagovat
X-bano-X

Určite to bude viac, bola to priama redka.

Reagovat
madridcan

Ved to je jedno nie? Zato davaju iba v PL nejake tri zapasy, v Spanielsku uz po jednom zapase hrat moze. Plus nepochybujem, ze sa budu riesit odvolania a podobne srandy, kde nam tradicne vyjdu v ustreti.

Reagovat
X-bano-X

Tuším po priamej redke sa to ešte prerokúvava na zväze a tam sa určí trest. 1 zápas má aj za redku po 2 žltých, to sa na zväze vôbec nerieši. Práve keď ide o kartu po "nešportovom správaní" tak tam sa dáva aj viac zápasov.

Reagovat
alcantara

Po tej jeho laktovke tusim stal viac ako jeden zapas, ked si spominam.

Reagovat
madridcan

Dva...ale po nakopnuti do hraca Almerie len jeden.

Reagovat
X-bano-X

Ako vravím ono sa to prerokúvava keď je priama redka. Kľudne to môže ostať na jednom zápase ale môže byť aj viac no.

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, nebejt tý zbytečný strkačky, tak jsme s Cristianem a v plnym počtu mohli ještě třeba vyhrát, takhle samozřejmě bod beru, dotáhli jsme se na Barcelónu, takže pozitivní kolo.

Největší mínus bude ten trest pro Ronalda na pár zápasů, ale tak aspoň bude fresh na LM.

Hala Madrid!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za co šel ven CR?

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl zničit protihráči účes

Reagovat
Free_player

Reagovat
madridcan
Reagovat
alcantara

Udrel Gurpegiho rukou do tvare, ten to trochu prifilmoval a padol na zem, predtym ho Gurpegi este jemne posotil. Konecne Cristiano dospel,no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pravda. Už vlastně dospěl.

Reagovat
alcantara

AUPA ATHLETIC!!!

Vdaka aspon za ciastocnu pomoc, bratia. Musi byt skvele byt fanusikom tohot timu, ti hraci nechavaju na ihrisku cosi viac, ako len profesionalny vykon, Na konci to bolo krasne vidiet, ked uz proste nemohli. Kes sa to takto vsetko spoji, tak su to nadherne zapasy, skoda len zahodenych sanci.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Tak vás rovnou porazili,takže taky děkuju.

Reagovat
Ángel di María 22

A pochopitelně pokud dostal za tohle červenou Cristiano, jakože byla přísná, tak jí měl stejně tak dostat Iturraspe. Vletěl tam jak blázen a dal mu hlavičku - jen např, přesně za tohle dostal loni MEdel proti Barceloně červenou. Takže tolik k tomuhle, ale to už je fuk.

Reagovat
madridcan

Hlavne Xabi moze byt rad, ze neletel o par minut skor. Dneska pri jeho zakrokoch to bol jeden otras.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, hlavne teda Xabi dneska dost slabej výkon fotbalově. Ta remíza je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej bod, na to, jak ten zápas smrděl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
vilp

Reagovat
Kyrill

Reagovat
frankiefcb

Tak Ronaldo red dostat neměl. Iturraspe jo + Xabi kdyby ji dostal za tu kosu v prvním poločase ,tak by se taky nemusel divit.

Reagovat
madridcan

Neviem teraz ktory zakrok Iturru myslis. Ale celkovo tie karty boli nejake divne. Ved Herrera skoro Ronalda vyzliekol, ked mohol ist relativne sam ak by dostal prihravku a nespadol na zem-bez karty.

Reagovat
frankiefcb

Já myslím to čelo, co dal Ronaldovi.

Reagovat
X-bano-X

Jak Xabi tak Ramos, obaja mohli isť do sprch už na polčas.

Reagovat
Kenneth

Co to tu v posledni dobe predvadis.

Reagovat
CHONG

Sergio jako kvůli čemu, za to že má na drese napsané Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

A nebrali jste náhodou tu Medelovu červenou jako strašný zářez Sevilly?

Reagovat
Ángel di María 22

To jsem zapomněl dodat, od Iturraspeho to bylo daleko ostřejší, Medel jí měl hodně přísnou, to máš pravdu, tady to bylo na tu červenou daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že byl.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš. A přes to chce tady ten kašpar za stejnou věc dát další rudou.

Reagovat
madridcan

Nic, len opat klasika, ze ked to tvrdil jeden fanusik Madridu, tak to tvrdili automaticky vsetci!

Reagovat
Ed_Hazard

&súhlas, ked chcel robiť rozhodca machra, tak mal dať červenú obom....takto urobil so seba len kokota

Reagovat
Pigeon

http://www.youtube.com/watch?v=VsBVdnQKFgY Pokud se bude za tohle vylučovat a pozitivně to celé kvitovat od fanoušků, tak se nedivím, jak se říká, že fotbal je pro baletky a všichni si z toho dělají prdel žlutá Ronaldovi a tomu vlasatému za ty hlavičky, žlutá pro toho simulanta to spadl na zem a bylo by vše v pořádku

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krásný zápas, takové lize chybí nejvíc

Reagovat
X-bano-X

Parádny, celý zápas v tempe....niečo ako Athletic : Barca v tom lejaku v minulých rokoch, to bolo úplne epické.

Reagovat
alcantara

Alebo odveta Copa del Rey na ich stadione par rokov dozadu, ked daval Abidal gol. To su same nadhery.

Reagovat
smazaný uživatel

S Atletama a Athleticem jsou to nejlepší mače v sezoně.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Ešte Espanyol, aj keď tu to je v poslednom období poskromnejšie.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas remízový, ve druhém poločase jsme byli až do vyloučení Cristiana lepší a po něm už to byla jen údržba s tím, že pokud se nepovede nějaká zázračná individální akce, odletíme domů s bodem.

Benzema špatný, jinak odvedli všichni takový svůj průměr, ale nic extra a to bylo proti rozjetému Athleticu na vítězství málo. Vyloučení Cristiana považuju za špatný vtip. Buď měli za tu strkanici dostat červenou kartu oba, nebo oba dva žlutou, což by podle mě bylo nejsprávnější řešení.

Nemá cenu zoufat, potkali jsme nejsilnější Bilbao za posledních hodně let, uhráli jsme s ním bod, bodově jsme se dotáhli na Barcelonu a na první Atlético ztrácíme tři body, tudíž je to všechno narovnané v jednom zápase.

Nehledě na to, že nás za tři dny čeká velmi důležitý zápas proti Atléticu v rámci semifinále Copa del Rey.

Hala Madrid! Viva Cristiano!

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže ta červená nebyla za strkanici, ale za to, co ji vyvolalo, tedy to hrábnutí na hlavu protihráče

Reagovat
smazaný uživatel

Tím by tomu sudí nasadil korunu.

Reagovat
Ed_Hazard

ktoré by neprišlo, ak by donho Gurpegi nestrčil...

Reagovat
smazaný uživatel

A este ak by ho předtím nedohrál (nekopol) ..a ja si myslim že to bolo len vyvrcholenie toho že rozhodca na něho celý čas sral..aj při tom jasnom stiahnuti ked ten blbec neodpískal ani faul

Reagovat
X-bano-X

Tu by som sa spýtal za čo mal byť ten prvý polčas remízový? Veď ste tam nemali prakticky strelu na bránku. Athletic tam mal slušné pokusy, no a ten Ramosov judo chvat......v druhom ste boli do gólu lepší ale v prvom? Tak ste nemali nárok.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl herně vyrovnaný, možná byl Athletic o malinký kousek nebezpečnější, ale bezgólová remíza bylo oprávněná. Žádný Ramosův "judo chvat" si nevybavuju.

Reagovat
X-bano-X

Dávali to v opakovačke minimálne 5 krát a bolo to na Andera vo vápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jistý, že jsme dneska žádný penaltový faul nepředvedli, ale ten konkrétní zákrok si opravdu nevybavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už vím, který zákrok myslíš a na penaltu to nebylo ani náhodou.

Reagovat
Liquid

nejdřív Kristýnu pochválím, že nesobčil a krásně a přesně přihrál na gól a pak udělá takovou klukovinu a oslabí takhlec tým

Reagovat
Aldeano

Je úžasné jak je liga letos vyrovnaná. Doufám, že se bude bojovat o titul do posledního kola

Reagovat
smazaný uživatel

ta španělská liga je fakt úsměvná, aktraktivitu potápějící se soutěži se vedení rozhodlo vrátit tak, že nechají vyhrát AM, ta tlačenka, resp. to jak posledních několik kol řežou Real s Barcou je fakt neskutečný...v Itálii to mají ve svejch rukou aspoň kluby - respekt jim, ale ve Španělsku to holt do rukou muselo vzít vedení soutěže, hnus...

Reagovat
Spasitel

Jo včera tá penalta pre Barcelonu bolo čo a nedávno tiež Real vymyslenú Pepe obstaral

Reagovat
smazaný uživatel

takže mají prostě jenom neschopný rozhodčí jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď neschopných alebo zaplatenych

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
alcantara

Dementny troll, nereagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

neurážej ho, tak se mnou nesouhlasí, no a co?!

Reagovat
One-Real

Iturraspe i Xabi (2 ze 3 žlutých faulů sice první míč a pak až nohy, ale po té 1ní mohl ve druhé půlce letět). Ramos samozřejmě ne, to by Ander dohrál někdy ve 20 minutě s jeho stylem hry. Gurpegui je klitoris, ale přesně takoví hráči dělají velké týmy, dneska to řezal stejně jako tu umí Gabi a Xabi a Ronaldo z něj byl na nervy. Marcelo v první půlce šílenej, celej tým bez pohybu, ve středu nejlepší Angel. Každopádně jsme tohle kolo +1 oproti skutečnosti, kterou bych před sobotou bral. Jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jak se teď cítí hráči a trenér Atletica, když se jim Barca a Real dívá na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by to, jak tak koukam, asi vzrušovalo, ale já bych z toho byl spíš nesvuj..

Reagovat
smazaný uživatel

no já bych bych z toho byl teda hodně nervózní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Inak ta cervena mi vobec nevadi, lebo to posral luxusne...ale co ma najviac doziera je to jeho pytanie penalty. To akoze zaco sme mali kopat penaltu. Rovnako na druhej strane ked Pepe sklzom odvrati center, ktory odrazi zadkom alebo gulami alebo cim a tiez utekaju za rozhodcom, ze chcu penaltu. Potom hrac Athletica na autovej ciare vrati loptu do hry, Ronaldo zdvihne ruky, ze to bol aut a automaticky kraca k autovej ciare vhodit loptu do hry. A potom zas to cudovanie. Toto milujem uplne. Asi este viac ako automaticke zastavenie hry od Pepeho a Ramosa, ked zdvihnu ruku, ze je podla nich situacia ofsajdova.

Reagovat
frankiefcb

Nebo Ramos v poslední minutě, nastřelil z volného kopu protihráče a už myslel, že rozhodčí bude dávat žlutou a nehrál a rozhodčí nechal hru plynout. No kdyby to Bilbao využila, tak to by Ramos solidně posral.

Reagovat
madridcan

No na tu demenciu som aj zabudol...

Reagovat
valloire

?

Reagovat
Kokesh

Tak sorry, ale tohle se má aspoň opakovat a né nechat plynout hru...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Fairplay

(tohle chování mě taky sere, každopádně zde bych vyčítal spíše rozhodčímu než Ramosovi)

Reagovat
smazaný uživatel

nechal ho rozehrat mic v pohybu...

a on pak nesmyslne nastreli protihrace a zdrzuje, magoril tam...

Reagovat
frankiefcb

No neím, pokud to úmyslně kopl do hráče, který zjevně neměl úmysl blokovat míč, tka bych to taky nechal běžet. Chtěl si rychle rozehrát a posral si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný zápas pre nestranného diváka, zaslúžená remíza, škoda skratu Cristiana, Luka absolútne vypojený z hry, klobúk dole pred domácimi a ich pressingom, LM to pre nich určite na konci sezóny bude

Reagovat
Kenneth

Klasicky Athletic. Na venek sympaticky Baskove ale v realite uplakani ukrivdeni sasci. VIVA Cristiano!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

zažíváš momentálně záplavy blaha?

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne. Po dnešku mě ještě víc štve ten náš včerejší pat-matovský zápas.

Jen jsem se zasmál Kennethovi, jak to nedává.

Reagovat
CHONG

Hlavně, že ty jsi to včera dával s obrovským nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak do vosího hnízda.

Reagovat
Kenneth

Co ty dva rohy, bude se tim zabyvat komise?

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že jsi evidentně pochopil pointu.

Ale nedáváš to hodně slušně. Docela mi vylepšuješ už tak skvělou neděli.

Reagovat
CHONG

On je to z tvojí stany spíš takový smích přes slzy.

Reagovat
Kenneth

Rad ti ten tvuj chudy zivot trochu zpestrim

Reagovat
valloire

Jenom pro Kopyho : už vám odpustil DVA rohy. Mně ten víkend teda zlepšuješ ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alderweireld nehraje vůbec, nebo jak?

Reagovat
Aldeano

Jako vůbec no.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi k pláči normálně z toho, snad se teď prosadí do základu a pomůže Atléticu k titulu.

Reagovat
Kokesh

K čemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hech checht.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sem tam si kopne

Reagovat
migwel

Ten rozhodčí byl tedy hustej...

Reagovat
One-Real

Kazdopadne co si budem povidat. Ta politika Basku je zkratka uzasna. Uz jen tohle dela presne ten rozdil, kdy hraci jdou jeste o 20 procent vic pres zavit, nez by sla vetsina jinych. Bojuji, drou, strkaji a na tom hristi by pro Athletic i padli. Velka skoda, ze tohle nedokazou potvrzovat dlouhodobe a venkovni zapasy a futuristicky mensi sirka kvalitniho kadru je bude omezovat v pripadnem trojboji Evropa + PD + Copa. Dneska velky zapas, po konci sezony a bez navalu emoci nam vsem mozna dojde, jakou ten bod mel skutecne cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je právě jak pozitivum, tak i negativum jejich přestupní politiky. Mínusem je prostě menší kvalita kádru (což se dá prostě pochopit, protože mají strašně malý výběr hráčů). Plusem je naopak to, že ti hráči si tu svojí šanci hrát za Athletic strašně cení a podle toho se chovají.

Já je obdivuju a strašně jim přeju. To, že tady ještě jsou a že ještě nezměnili svoji politiku, je jeden velký zázrak. Víc takových (pozitivně) mimozních týmů.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
frankiefcb

Přesně jsou takovým ostrůvkem v prohnilém fotbale, kde se kašle na tradice. Ukazují, že i s tradicí mohou bojovat se ctí a kvalitně.

Reagovat
Pigeon

Oni to mají tak, že tam hrajou pouze Baskové, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

prej jo hej no

Reagovat
smazaný uživatel

bud Baskove nebo hraci vychovani v baskickych klubech...

Reagovat
alcantara

Mate v mladezi aj nejakych cudzincov bez akejkolvek baskickej krvi?

Reagovat
smazaný uživatel

ted si nikoho nevybavuju...ale treba Laporte nema baskickou krev..nebo predtim David Lopez, Ezquerro

ono je to diskutabilni, ja treba chodim s holkou ktera taky nema baskickou krev, narodila se pobliz Bilbaa a vyrustala tam, ale povazuje se za baskyni (?)...paradoxne fandi Realu M.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že už pracuješ na tom, abys ji vyrval ze spárů té strašné sekty vyrval a obrátil ji na správnou víru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to neni tak uplne pravda, ten kadr je letos o dost sirsi nez v poslednich letech a proto je Athletic tak nahore...viz dnesni stridani Ibaie...diky tomu jsme letos dokazali radu zapasu otocit, mame nejlepsi lavicku ze zbytku ligy kdyz nepocitame top3

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi v tom budu sám, ale za mě rozhodčí skvělý výkon. Zbytečně to nekouskoval, karty rozdával s rozumem, na stížnosti hráčů nebral ohledy. Přispěl k vysokému tempu zápasu, takže jsem byl jako divák spokojen. Osobně bych Ronaldovi redku asi nedal (nebo zároveň s Iturraspem), ale určitě se to dá pochopit.

Jesé je poklad, ten náběh byl úžasný a já jsem jenom rád, že Karim toho snad nebude nikdy schopen. Nechci si ani představovat, jak by ty brejky mohly být účinné bez něj.

Reagovat
Kokesh

Na druhou stranu on tu akci zakládal, to umí. Brejky už nejsou naše hlavní přednost, proto jich letos víc kazíme než proměňujeme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No nevím, on toho taky Isco dokázal dost zbrzdit a teď když nehraje, zdá se mi to rychlejší a ty rychlé kontry se dost nabízí. Jsem si jistý, že v ChL to budete dost využívat, ten tým to v sobě má.

Reagovat
Kokesh

Jjo má, i Jesé to pochopil brzy. Žádný přemýšlení, jen využít rychlosti a mládí...jak si v první půli obhodil levýho beka a přejel ho jak malý dítě, to udělal poněkolikáté v sezóně. Snaží se hrát jednoduše a účelně, proto taky dostává od Carla tolik příležitostí. Vychází mu to náramně, tohle byl jeho několikátý důežitý gól. Žádný zasekávání od Di Márii, spurty od fyzicky nepřipraveného Balea.

Isco to taky brzo pochopí, doufám.

Reagovat
cristiano.K.

musím uznat,že dnešní zápas byl úžasný, skvělé tempo hry. Akorát na to cirkusové představení bych koukat nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak v konečném zúčtování s přihlédnutím k tomu, co tam zas dneska bylo za komedie ten bod ještě docela beru, ale z toho Ibaie bych se posral, kdyby měl dalších sto pokusů, tak už to tak ani jednou netrefí,každopádně příště ať už jde Carlo s Ángelem do prdele, ten je úplně k ničemu, nejvyšší čas aby se do základu vrátil Isco, Marcela bych taky posadil, protože tam pobíhá jak nějaký poplašňák od ničeho k ničemu, takže Fábio na plac, no a co se absence Cristiana týče, tak nezbývá než doufat, že Garetha už nebolí koule a předvede se v podobném duchu, jako když byl Cristiano zraněný.

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo dnes velké sklamanie....najbližšie treba skúsiť klasické 4-2-3-1 (Jesé,Isco,di María - Benzema)

Reagovat
CHONG

Marcelito strašná bída a bohužel ne jenom dnes, Fábio musí dostat prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ibaie to zadna nahoda neni, on ma zdaleka nejlepsi kopaci techniku z kadru Athleticu a nejvetsi "cuch na goly"

Reagovat
CHONG

Tak tu kopací techniku předvedl dneska víckrát, to mu neberu, spíš mi jde o to, že naskočí z lavičky, první kontakt s míčem, odraz přímo k němu proti noze, takhle mu to sedne a ještě navíc od tyče.

Reagovat
smazaný uživatel

tojono, bylo to dokonaly

Reagovat
smazaný uživatel

8 golu za 583 minut neni vubec spatna bilance...

Reagovat
smazaný uživatel

S Iscem bychom možná dali jinej gól, ale tento určitě ne. Jak tam Di María vběhl a obral žáčka Iturraspeho v klíčovém prostoru, to by s Iscem nešlo. Tyto zápasy nejsou pro chodce, ale pro rychlé okamžiky jako byl tento.

Reagovat
smazaný uživatel

Iturraspe je jednim z nejlepsich DM letosni sezony, ale tohle posral no...

Reagovat
Hristo Stoichkov

A přesně proto tam máme vždycky takový problémy.

Reagovat
CHONG

V tom máš pravdu, ale to bylo jediný Ángelovo jediné dnešní pozitivum, jinak hraje příšerně, což ostatně platí i pro Karima, stojí to za vyližprdel, pak přijde jeden světlý moment a jede se dál, to je prostě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže zrovna Iscem tomu nepomůžeme, strašně se trápí. Takhle aspoň brání o jednoho hráče víc a nedostáváme góly. A co se týče toho světlého momentu, tak kolik jich předvedla Barca proti Atléticu a Athleticu? Tahle ty zápasy teď prostě vypadají, pro ligu je to dobře a my se pak třeba v LM v Německu nebudeme zase tak strašně divit.

Reagovat
CHONG

Jasně, ale Ángel hraje špatně vlastně celou probíhající sezónu a stejně dostává o hodně víc prostoru než Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

To ze sa trapi je pravda ale nechavat ho pre 3 - 4 zle zapasi na lavicke a zatratovat ?? pochybujem ze by dnesakm zahral horsie ako Jese,Karim,Angel .

Reagovat
alcantara

Di maria uplne k nicemu? Dufam, ze budes novym trenerom Madridu

Reagovat
CHONG

Kolik jsi viděl letos zápasů Realu, vždyť Ángel je letos strašidelně špatný.

Reagovat
alcantara

Dodava Vam pohyb, rychlost, pressing, dynamiku, dnes bol jeden z najlepsich, jeho aktivita je uzasna. Ked je toto k nicomu, tak potom takeho Benzemu by ste museli po kazdom zapase zastrelit. Dnes sa mi velmi pacil.

Reagovat
vilp

A taky poctivou práci směrem dozadu.

Reagovat
CHONG

Tak o Karimovi snad není potřeba nějak obšírně diskutovat a Ángel je dříč, to mu jde ke cti a nedovolil bych si o tom pochybovat, ale fotbalově je to letos prostě špatenka.

Reagovat
alcantara

Lenze nemozes mat v zostave len futbalovych eleganov, potrebujes aj robotnikov.

Reagovat
CHONG

Tak od toho je tam Xabi a Luka.

Reagovat
Magic player

To by bylo pekne, jenze Marcelo dozadu posledni dobou skoro neexistuje. Takze tam porad jeden hrac chybi a tak se to resi behavym a obetavym Angelem na AM.

Reagovat
CHONG

To se dá vyřešit tím, že si Marcelo sedne na prdel a dostane šanci Fábio.

Reagovat
Magic player

Na Fabia je poradany hon, neni oblibeny u medii a je na nej vytvareny velky tlak. Navic, kdyz uz se dostal do zakladu dostal hned cervenou. Vidim to s nim hodne blede.

Reagovat
CHONG

Ta jeho disciplína je trochu problém, ale jinak ta jeho neoblíbenost je pro mě dost nepochopitelná, nevím čím si ji zasloužil, ale četl jsem, že Carlo požádal vedení, aby ho neprodávali, takže s ním asi počítá.

Reagovat
Magic player

Je to portugalec, coz samo o sobe tem novinarskym supakum staci, ale navic nema zrovna idealni disciplinu, to foto na kterem kouri je uz legendarni. Navic ty nestastna vyjadreni, kdy nejprve chce odejit a pozada o prestup a pote zase otoci kartu a rika, ze je v Realu spokojeny a chce zustat. Novinari se toho hned chytnou, no. A taky tim dost klesnul u fanousku. To se potom nehraje dvakrat dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemoze hrat stale uz hra samizda 6-7 zapas v zaklade co neni dobre. Dufam ze nabuduci zapas si odpocine

Reagovat
Kokesh

Souhlasím, zaskakoval snad za všechny. Ono dnes nevynikal ani Modrič, to už samo svědčí o něčem. Když už jsme se snažili z jejich tlaku vykombinovat a zklidnit hru, hned měl kdokoliv za prdelí dva napadající hráče. Plno nepřesností, ale jak už jsem psal, Angel byl podle mě dnes na dobrém místě, kraj už není pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je platny na lavej strane kde vypomaha Marcelovi, takto mame na tejto strane silnejsiu defenzivu. Beha, bojuje, napada, dokaze odoberat lopty a teraz bol jednym z nasich najlepsich hracov

Reagovat
CHONG

Já bych ale chtěl od křídla trochu víc než jenom to, že bude běhat a vypomáhat obraně, to není nic osobně proti Ángelovi, já ho mám rád, ale vždyť letos není schopný ani pořádně nahrát nebo nacentrovat a ty jeho zmrdané brejky, to je kapitola sama pro sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale má 8+9, Isco má 8+4. K tomu přidej, jak oba brání a výsledek je očekávanej. Isco nemá nic, proč by měl hrát. Momentálně. Kdyby ses zeptal prakticky kompletní sestavy na to, s kým je to lepší, tak by řekli jasně Ángela. Stopeři mají mnohem míň práce, Marcelo je volný díky Di Maríovi, Carvajal je volný díky Modrićovi, Xabi nemusí lítat doleva za Marcelem, Modrić nemusí oběhat všechno kolem Xabiho, tři útočníci můžou hlavně útočit a Iker děkuje za rekordy.

Reagovat
CHONG

Mně jde spíš o to, aby se Ángel a Isco pravidelně točili, oba teď hrají stejný pendrek, tak není důvod, aby jeden hrál pořád a druhý jenom leštil prkno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou je škoda, že 4-2-3-1 zavrhl úplně, zápasy na to byly a budou. Topit Isca jako náhradníka v útoku vypadá jako začátek jeho konce.

Reagovat
CHONG

Což by byla strašná škoda, na začátku sezóny byl totiž Isco hrozná raketa, tak snad se do těch kolejí zase vrátí.

Reagovat
Israha

Byl skvělý, protože se hledalo rozestavení a hra byla více či méně na náhodu...tam si mohl dělat, co chtěl, a z toho těžil maximálně. Teď se našel vhodný systém a on je v něm víc na škodu než k užitku.

Reagovat
smazaný uživatel

uz proti Osasune bol najlepsi na ihrisku a to uz sme mali system hrali sme 4-3-3 a sedel tam . Isco mal 1+1. Ale skor doplatil na to ze sme hrali 3 zapasi vonku a tam nasa hra je hrozna.A dal prilezitost Di mariovi a ten sa jej chytil ale zase dneskam Angel zahra zle . Tak bude nabuduce hrat Isco . No nasho systemu sa hodi len ma svoje nedostatky "blbe branenie , slaba prihravka " na ktorych bude musiet popracovat

Reagovat
smazaný uživatel

S Atléticem Isco hrát nebude, ale s Villarrealem už musí, Di María nemůže hrát 10x v řadě základ, Ancelotti potřebuje najít možnosti, jak mu víc ulevit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vobec netusim ako to bude s alteticom to sa hra za 2 dni ja si myslim ze hrat bude, kedze to je Copa a unava bude robit svoje. On je univerzalny u nas uz hral CM , AM , kridlo , aj utok

Reagovat
Israha

Ty sis nevšiml, jak obludně brzdí hru a není schopný jednoduchého řešení situace? Těch pár standardek místo něho zahrají i jiní, takže z jeho strany zbývá jeden jediný přínos a to je zakončení ze střední vzdálenosti...tohle ve srovnání s tím, co oddře Ángel a HLAVNĚ, o kolik sedí Ángelova hra zbytku týmu, neobstojí.

Reagovat
Israha

*o kolik lépe

Reagovat
vilp

Takže nakonec ani vlastně neumí hrát fotbal, zajímavý.

Reagovat
Magic player

Tak tomu rikam uzasna dedukce.

Jenom se nehodi do fotbalu, ktery chce Carlo hrat.

Tohle se holt stava, kdyz si posily nevybira trener. A mrzi me, ze to odsere zrovna novy Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si to odsral aj Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl nový Iniesta, tak může hrát v záloze ve třech. Ale třeba to přijde, Xavi s Iniestou se to taky učili postupně, byli směšně drobní, pak zesílili, naučili se to v kombinaci s taktikou používat a najednou z toho byl presink jak víno. Pak to může být nový Iniesta .

Reagovat
Magic player

Mno, ja to taky beru ciste podle pohybu a velmi podobneho drzeni tela.

Jsem zvedavy, jestli se u nas dokaze dostat na podobnou uroven. Mam obavy, ze na to az moc casto menime trenery a herni projev. A zrovna on je hrac, ktery ti nezahraje vsechno, ma svoji hlavu a ridi se zatim spis intuici nez taktickymi pokyny. Coz ho muze stat misto v tymu. Takovemu Angelovi muzes najit uplatneni skoro vzdycky. Z Isca ten pocit vubec nemam, on se tim fotbalem musi v prvni rade bavit a pak az nekde vzadu ma to co po nem chce trener. A to nedokaze trpet kazdy. Nadeji vidim v tom, ze je mlady spanel, tak snad ho media a Florentino podrzi. Leda, ze by to vzdal on sam. Uvidime jak se s tim popere.

Reagovat
Israha

No jistě, přesně to jsem napsal nebo naznačoval. Ale tak ono je snazší reagovat ironickou wannabehláškou, než zkusit dát protiargument.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem co cakas od 21 rocneho hraca ? kazdy ho len kritizuje tak ako Bale aj Ilarru , je tu prvy rok , musi sa adaptovat a zlepsit ale rotovat musi . Angel vela oddre ale aj on moc straca tak ako Isco a finalne prihravky maju tak isto biedne . Je jasne ze Di maria je lepsi v prihravke a ma lepsi presing a vela veci ale oznacovat ho ako prespovi fail je blbost . Ma stale 21 rokov a ma velky potencial

Reagovat
Israha

Illarra hraje alibisticky, protože se ještě nerozkoukal, to samé (v menší míře) Bale. Isco naopak hraje přesně to, na co je zvyklý, a co umí...musel by od základu změnit svoji hru, aby zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale alibisticky hra aj Isco Na to co je zvyknuty ? On na nasu hru vobec neni zvyknuty . . U nas hral CM - co v zivote nehral , dokonca teraz hra utocnika aj to v zivote nehral a kazdy tu caka ze bude davat 2 -3 goly za zapas ? Jedine co musi zlepsit je prihravka a lepsie vyhodnotit sitacie kedy treba klucku a kedy nie . ale tieto veci proste prichadzaju vekom .

Reagovat
smazaný uživatel

Pri rotacii s Di Mariom by musel ist CR na lavo a Isco do stredu. Di Maria sa mi paci na lavo kde pomaha Marcelovi ale zaujimave to bude ked sa vrati Khedira. Mne by sa pacil v strede pola niekto velmi podobny Modricovi, napr. Gundogan a to aj za cenu odchodu Di Mariu a ten by hral to iste. Di Maria v strede niekedy zdrzuje tym, ze vsetko riesi len lavou nohou

Reagovat
Billy McClane

Bod zo San Mames je dobry, avsak po tom co sme viedli je to malo. Na druhej strane Xabi mal ist za tie zakroky von, redka pre CR byt nemala. V konecnom ucotavani zasluzena a ocakavana remiza. Teraz treba zvladnut Atletico.

Reagovat
smazaný uživatel

Je len po 22 kole este ostava vela zapasov . Barca stratila taky zapas aky nestratila uz roky na vlastnom ihrisku, nehraju to na co som bol dlho u nich zvyknuti. My toto ked vyuzijeme tak nam titul neujde. Bod je uplne zasluzeny, Bilbao bojovalo a bolo by pre nich nespravodlive keby prehrali

Reagovat
madridcan

Uz dalsi tyzden moze byt zaujimavy. Barca uz doma len tak tak vyhrala nad Sevillou, doma si moze hecnut Sevilla este viac. Nas Villareal pekne tocil, ale snad ich doma zvladneme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyhrat sa dalo aj teraz, ten gol Bilbaa bol z kategorie nahodnych. Mne sa nasa defenziva od zaciatku roku pozdava, nemame take okna, dokazeme pravidelnejsie ziskavat lopty v strde pola, stoperska dvojica je spolahlivejsia. Ancelotti bol vzdy povestny skvelou defenzivou a uz to pomaly zacina fungovat

Reagovat
Spalovač šancí

V posledních letech typicky labilní Real. Jestli by nestálo za úvahu zbavit se Ramose. Skoro se zdá, že ten tým rozkládá zevnitř.

Reagovat
smazaný uživatel

Varane na plac

Reagovat
niflheim

NFL OT: Dnešní diskuze o Superbowlu - nováčky uvítáme, pravidla vysvětlíme.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
smazaný uživatel

toto je stranka o futbale tak si bez diskutovat s tym na trebars libimseti.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

National FOOTBALL league

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Ale ja Herreru zobralo

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je strašná piča no

Reagovat
Ed_Hazard

noa? tak sa to robí normálne

Reagovat
Free_player

kokot

Reagovat
madridcan

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1794670_927031500670400_1455967307_n.jpg

To su ksichty Pepe psycho, Ramos akoby si isiel tapnut, Marcelo spieva co sa Cristianovi velmi nepaci a Benzema klasicky nevie, co tam robi

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos si chce plácnout s rozhodčím, že konečně dostal červenou někdo jiný než on.

Reagovat
kiwwi

cim viac cervenych pre Real, tym lepsie...karma

Reagovat
CHONG

Vy ani žádné červené dostat nemusíte, vy puknete i bez toho.

Reagovat
kiwwi

to ale zas tolko nevadi, pretoze mame k titulu stale blizsie ako Real

Reagovat
CHONG

Tak o tom snad nikdo nepochybuje.

Reagovat
valloire

pfffffffff na vás stačí i tým dřevorubců ze Stoke.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CHONG

Jak ty to vlastně řešíš, kiwwi má v zadnici wi-fi nebo jedeš přes kabel?

Reagovat
The Krupy

Jeho druhý nick

Reagovat
CHONG

Ani bych se nedivil, protože to lezení do prdele je neskutečné.

Reagovat
Kokesh

Pořád tě to žere, co?

Reagovat
Ángel di María 22

To je tak krásný jak tě to pořád sere Snad to vydrží co nejdýl

Reagovat
madridcan

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1/1012041_646747275374676_1403258957_n.jpg

Nesuhlasim s fotkou, ale hlavne ta prva polovica, kedze som nikde inde ten zaber nenasiel

Reagovat
alcantara

Tak predpokladam, ze ten suboj rozhodcovia nevideli a sustredili sa na suboj o loptu a nasledny faul na Benzemu, tusim.

Reagovat
madridcan

Na Angela...ak by Ronaldo nebol spadol, tak ho celkom urcite Angel vysunie do sance, kde by isiel viac-menej sam na branku

Reagovat
One-Real

Dneska byl Angel ve stredu zalohy nejlepsi z nasich,

Reagovat
One-Real

nahoru

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Resi se tu, jak rozhodci hrozne ublizil Realu, ale co treba tenhle prehlidnutej slapak Ramose v pokutovym uzemi? http://oi60.tinypic.com/29ep21l.jpg

Pokora vam nic nerika, fans Realu M.?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako myslíš vážně, jo?

Reagovat
Kenneth

Jeste si pockej na jiriho, ten ti najde nejaky nepisknuty roh nebo aut.

Reagovat
Diego2

Toto fakt ne, a to Real nenavidim ale tohle faul urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti jsou kašpaři, ale tohle ani mně nepřijde jako jasný faul. Hlavně mě teda chybí kontext - nevím, jak ta akce probíhala.

Reagovat
teenz

Ty si stejne moula fakt.

Reagovat
X-bano-X

Práve o tomto som písal vyššie. Počas zápasu to dávali snáď zo všetkých uhlov a komentátori sa zhodli že to bol faul.

Reagovat
smazaný uživatel

A to bylo ve vápně? Nebylo by video?

Reagovat
X-bano-X

áno bolo.

Reagovat
X-bano-X

Teda, bolo to vo vápne a včera som skúšal nájsť video a nikde nič. Bol to zákrok na Andera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ď

Reagovat
madridcan

Mne sa zda, ze to nebol Ander, ale Aduriz a Ramos mal loptu pod kontrolou. Co tu dava Il je celkom ,,nestastny" strih, lebo ruky tam mal prvotne aj Aritz. Penalta ani nahodou, ved Aduriz nemal ziadny narok na loptu a len co Ramos si ho dal od tela, tak to vyuzil na pad.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to tak vypadalo, ale ta posledni opakovacka zde http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=6&b=1&c=0&d=0&idi=1 ukaze, ze Ramos ten mic zdaleka pod kontrolou nemel, a Adurize radne seslapnul

Reagovat
madridcan

Nic mi nenaslo

Reagovat
madridcan

Aha, uz hej. Tak, ale stale mal k nemu blizsie on. Aduriz sa drapal, Ramos ho odstavil a finito. Podla mna na penaltu velmi velmi malo.

Reagovat
X-bano-X

Ale on ho odstavil tak, že mu prišliapol nohu......

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale takovy proslapnuti mi neprijde zrovna koser...a nedostavil ho telem, nybrz rukou, ktera tam taky nema co delat

Reagovat
madridcan

Inak by to rozhodca posudil, keby mal nejak narok na tu loptu. Mal vsak od nej dalej ako Ramos, nemal ani lepsiu poziciu sa k nej dostat. Vobec to nebola nejaka vylozena prilezitost, ze by ohrozil Lopeza. Ako pisem, velmi malo. A este sa na to pozri aj z pohladu rozhodcu, ktory to nevidi tak, ako my v danu chvilu.

Reagovat
migwel

... pokora ? ... to píšou jen zoufalí lidé... může si každý psát co chce, ale tenhle zápas tradičně nezvládl rozhodčí. kdyby ho měl od počátku v rukou tohle by se z něj nestalo, přehlížené fauly, ponechána výhoda, po ztrátě balonu odpískáno jako faul... nehledě na to že altetico jsou simulanti - to válení po hřišti. Až narazí v LM na rozhodčího tak se budou hrozně moc divit. To nebyl fotbal to byla pralesní liga ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej co tu pořád řešíte? Červená byla jasná, ruka v obličeji přece nemá co dělat. A to ještě neřeším to, že se Ronaldo začal postrkovat.

MUERTE MADRID !

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je pěkný, že v "lize dvou týmů" dokáží oba tyto týmy ztratit ve stejným kole ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z pekla. Bilbao hodně nepříjemný. Červený měly být na obou stranách.

HALA MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě jednu věc tady nikdo nezmínil. Atleti první a dokonce o 3 body. Na to, že měli odpadat v říjnu, listopadu, do Vánoc a v lednu ... Je únor a zatím furt nic.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak teď náš čeká deset zápasů ve třech soutěžích během pěti tejdnů, hrajem každý 3-4 dny. Z toho 3x Real, 2x AC a tři další týmy venku. Teď začíná ta část sezony, kdy se láme chleba. Jestli budeme i po tomhle v čele ligy, tak uznám, že na ten titul jít můžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak ve tvých slovech vidím posun.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ted začíná právě ta část sezony, které jsem tvrdil od začátku, že jí nezvládneme. Série extrémně náročnejch zápasů v krátkym časovym úseku vezme těm hráčům další síly. Nemyslim si, že je v možnostech týmu to zvládnout ve všexh třech soutěžích.A vzhledem k tomu, že Copu udem chtít vyhrát a v LM postoupitsi myslím, že ztratíme v lize. Pokud to i tak zvládneme, tak uznám, že se pletu a začnu skutečně věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu se spoléhám na to, že musíte ven ještě 9x a my už jen 7x, tam to skoro nikdy nebývá lehký a každý druhý zápas hodně smrdí ztrátou. Z toho důvodu bych v tuto chvíli bod u vás bral.

Reagovat
boryland

......takže se musí už brát že jsme v lize "tří týmů"....

Reagovat
smazaný uživatel

že by konečně?

Reagovat
boryland

konkurence je zdravá.......i ve španělském fotbale..

Reagovat
smazaný uživatel

tam hlavně.

Ale mě jde spíš o to, že konečně Atlety začínají brát lidi vážně.

Reagovat
Ed_Hazard

ešte by som s tým počkal, ale snaď ano

Reagovat
smazaný uživatel

Po přestupu Diega jednoznačně.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi Alonso: "Ronaldo si vylúčenie určite nezaslúžil. Nie je to však prvý raz, keď nás rozhodca poškodil.“ ...a je to tu, fnuk, fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že ten bod není až tak zlatý, jak se tady snaží Realisti sami sebe přesvědčovat.

Ale k těm sudím - já Real už víceméně nesleduju (no, vlastně už nesleduju skoro ani celou Primeru ), ale nezdá se mi, že by je sudí letos nějak okatě tlačili. Prvních asi 6 kol to bylo hodně, ale pak už se to ustálilo.

Reagovat
teenz

Bod je podle mě zlatej i pro Carla. Podle toho i to střídání. Nevim co se tu snažíš furt kopat. Asi frustrace z náklepu od Vale.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš být furt tak útočný. Já to nemyslím (všechno) úplně zle. Prostě mě rozesmálo, když si někdo z Madridu stěžuje na sudí, kor když říká, že jste byli poškozeni opakovaně.

Reagovat
teenz

Ono to je tezke, kdyz tu furt plives na Real. CR si tu rudou zaslouzil, o tom zadna. On je uplne nenavidi. Ale to same mohlo potkat toho blba, co tam pak vlitnul. Ale to je uz jedno, ja jsem s bodem spokojen, Carlo taky a podle toho stridal. Je rad, ze neni Barca pred nama a nejak pocita se ztratou Atletica.

Jo a ... Bola by te naucil o vzajemnem respektu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týká Valencie - už jsem se vyjadřoval opakovaně. Ten zápas mě štve strašně. O to víc, že jste ztratili, a my vám mohli odskočit. A samozřejmě jsme tímhle výbuchem přišli o to vylepšování rekordu umístění v čele tabulky.

Reagovat
Diego2

ze to rika prave on, co mel byt venku v 29 minute

Reagovat
-Carles-

Ešte by sa mohol posťažovať Carlo a bolo by to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

a majstrom sa stava madrid... atleticooooooo. a placko ronaldo bude plackat v kute

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo a zlata lopta? omyl desatrocia, co desatrocia, storocia. portugalska bukvica pravidelne nasuka slabym superom po 3 goly ale v doleztych zapasoch zo proti silnym superom velke gulove. buzna sa necha vylucit v dolezitom zapase a este sa rehoce ako prijebany.

Reagovat
misinho7

asi nepozeras zaapsy... Cr pravidelne dava goly v dolezitych zapasoch , barce suka goly jak nic a v LM je najlepsi strelec pravidelne.. ale s takym kkt jak si ty sa nema cenu bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za co...

Reagovat
misinho7

proste si retard....

Reagovat
CHONG

Velmi slaboučký trolling, zkus to znovu, snad ti to příště vyjde lépe, budu držet palce.

Reagovat
migwel

... nějaký neléčený slovenský mindráček?

Reagovat
migwel

... nějaký neléčený slovenský mindráček?

Reagovat
Ed_Hazard

spamätaj sa....alebo to máš vrodené?

Reagovat
valloire

nějakej novej draft?

Reagovat
smazaný uživatel

a real zakyva majstovskemu titulu

Reagovat
drussbarb

No nepříjemná ztráta, ale naštěstí Real nevyužil. U hráčů Barcy mi na konci připadalo, že snad ani nechtějí. Z City mám stále větší obavy

Reagovat
roman1978

tak ono se hraje jinak proti zalezlému soupeři. city bude útočit a tudíž bude mít leo i ney mnohem více prostoru

Reagovat
smazaný uživatel

Červená nečervená, Ronaldo měl tuhle situaci ustát úplně jinak...teď mu hrozí třízápasovej trest, což je v ligové sezoně velká porce, navíc úplně zbytečně...takový chování je zcela nedůstojný držitele Zlatýho míče...

Reagovat
madridcan

Ale on proste take chvilky ma v tom sa nezmeni trufam si povedat uz nikdy. Podla mna tri zapasy nedostane, ale ak ano, tak hlavna previerka nas caka v sobotu vecer. Getafe vonku a Elche doma by sme mali zvladnut aj bez neho. Villareal bude treti zapas za sest dni. O to viac je lepsie, ze bude pripraveny na Atletico-ci uz v pohari alebo v lige. A ako poznam jeho ego najviac to serie jeho, lebo goly davat chcel a nepochybujem, ze ma v hlave aj Pichichi aj Zlatu kopacku pklus samozrejme byt teraz v kazdom zapase a pomahat Realu. Ale mat takeho Ronalda ako z poslednych zapasov(Espanyol doma a vcera), tak radsej nech si uz konecne oddychne a vrati sa hladny po goloch.

Reagovat
-Carles-

Dostane jeden zápas a bude klud.

Reagovat
smazaný uživatel

I jeden zápas je hodně...teď nemyslím jako výše trestu, ale to, že ten hráč bude týmu chybět...

Reagovat
madridcan

Tiez si myslim, ze to s tym trestom nebude take horuce. Ja by som sa dokonca necudoval uplnemu zruseniu, ale to zas by som nechcel, lebo trest by dostat mal. Ale co si budeme klamat-Ronaldo je vynimocny pripad a tam sa oko prizmuri. Pri Messim by sa postupovalo rovnako, ale ten by najprv musel niekedy v klube cervenu kartu dostat...

Reagovat
smazaný uživatel

Že takový chvilky má, není žádná omluva...chápu emoce v zápase, to jeho rozhazování rukama, hádání se s rozhodčíma, koneckonců nedělá to sám, jsou to emoce a ty k tomu patří, ale mají mít meze, nějaký oplácení a fackování soupeře, to je je prostě špatně...důsledkem takovýho chování může být i to, že ty Zlatý míče má jen dva a škodit mu to může i do budoucna...podobnej případ, jako byl kdysi Zidane...

Reagovat
madridcan

Samozrejme, ze nato nie je ospravedlnenie, ale presne ako spominas Zidana. Kto by od neho cakal tie hlavicky a zakernosti. Aj taky Beckham dostaval zbytocne karty ako raz doma proti Valencii ked pred ksichtom zatlieskal rozhodcovi. Niektori hraci sa toho nezbavia a tie chvilky k nim pridu. Je len malo futbalistov, ktori vedeli aj vo vypatych situaciach zachovat klud ako napriklad taky Raul. Zlatu loptu tu je zbytocne tahat a som bol celkom rad, ze tie dve slova som velmi casto uz posledne dva tyzdne nevidel, tak by sme v tom mohli pokracovat.

Reagovat
misinho7

no , nejak mu tie goly tam nepadaju asi aj z toho je dost frustrovany

Reagovat
migwel

... Messi? Jo ten je flustrovanej až na ...

Reagovat
Diego2

Reagovat
misinho7

ne ale CR , ako sak dava goly ale ne tak ako dakedy :) snad sa rozbehne

Reagovat
madridcan

Nemyslim si, ze je to tym. Skor ide o to, ze chce az prilis. Hlavna vec je, ze teraz sa sezona lame a my do toho vstupime znacne oslabeny, najma ked sa neda dokopy Bale. Toho budeme potrebovat proti Villarealu. Kludne by som mu dat pokoj este aj v pohari. Hlavne nech je fit na sobotu.

Reagovat
misinho7

Bale zahviezdi to urcite :) ked neni CR hra sa viac nanho tak ako hrali Spurs a vtedy mu to ide :) vid: Hattric ked nebol CR

Reagovat
misinho7

no a on chce hlavne tie goly , Suraz zatial vedie o gol o zlatu kopacku , Costa sa nanho dotahuje o trofej Pichichi

Reagovat
hntlyl

Od toho zraneni to neni ono. Nebo zmenou rozestaveni?

Reagovat
misinho7

Podla mna je to skombinovane vsetkym. Po zraneni nema taku formu ako mal predtym , rozostavenie neni az take utocne viac sa sustredime na obrancu tym padom mame menej sanci , nehrame to az tak nanho ale goly teraz davaju aj iny hraci ako inokedy a po dalsie nikto mu to sakra neprihra do behu abo do ulicky ! vcera tolko krat sa rozbehol ale benzema ci Di maria to totalne posrali , proste tu chyba Ozil ten proste vedel dat taku narhavku ze Cr siel sam na branu ale v dnesnom time mu tak nikto neda a to je skoda...

Reagovat
Free_player

je to hold fňukna no

Reagovat
smazaný uživatel

V jakým slova smyslu fňukna?

Reagovat
Free_player

parádně Bilbao ... a to jak si tam vodil Ander baletky jak zmatený ovečky bylo vážně k nezaplacení .... http://i.minus.com/ibbmWr9dU09soL.gif

Reagovat
migwel

... ještě že jsi v zápase našel aspoň jednu akci.. to co provedl Real rychlým kontrem na 0:1 z toho máte šišku zamotanou ještě teď.. ještě že jste aspoň vyrušili RC7 ČK vyprávět si o tom můžete do smrti....

Reagovat
Free_player

co tady meleš ? kdo koho vyrušil ? ten vocas se vyrušil sám ty moulo ...

Reagovat
migwel

... jj.. tak je to pravda... ze svého mozku nevymáčkneš víc ...

Reagovat
Free_player

však na tebe nic víc vymačkávat netřeba ... se koukni jak jsi jednoduchej

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš taky z toho slabšího barcelonskýho soudku, že?

Reagovat
Free_player

slabší, střední silnější není to snad jedno ? ... podstatný je, že Real ztratil body, Kristýna pobavila a má redku ... a fans Realu se můžou pochcat ... jen houšť

Reagovat
CHONG

Naše ztráta byla poměrně očekávaná, takže žádná velká hrůza, zato vy jste v sobotu solidně zašaškovali.

Reagovat
Free_player

ano docela zašaškovali ... a jak jste z toho měli všichni děsnou hlínu ... aaa hups copak se tedka nestalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

aaa hups...tak to jo, už rozumím tvým příspěvkům...

Reagovat
CHONG

Takže ještě jednou pro ty pomalejší, naše ztráta byla očekávaná, vy jste dopadli jak Pat a Mat, když tapetovali, už je ti to jasnější nebo ti to v té tvé opičí almárce ještě pořád nedocvaklo?

Reagovat
Free_player

očekávaná ? boj o titul zajímavější jak nikdy před tím, Barca prohrála, Atletíco šlo na první místo a ty mi tady napíšeš, že ztráta byla očekávaná ? tomu ani sám nevěříš ne číňane ?

Reagovat
CHONG

To jsi vážně tak hloupý nebo to jenom děláš, naše ztráta v tomto kole, pokud se člověk podívá, jak hraje letos Athletic doma, se dala očekávat a není žádným výrazným překvapením, což se ovšem o vaší sobotní klaunské vložce říci nedá.

Reagovat
Free_player

.... říkej si co chceš, ale Real byl jasný favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě jakej byl výsledek zápasu Barcelony v sobotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Podstatný je, že i s touhle ztrátou vyšel Realu víkend líp jak Barceloně.

Reagovat
Free_player

to je podstatný, ale pro vás

Reagovat
smazaný uživatel

ten slapak Ramose na Adurize v pokutovym uzemi je videt tady, cca 3. minuta...lepsi screenshot nez ten nahore se mi udelat nepodarilo

http://www.athletic-club.net/web/main.asp?a=6&b=1&c=0&d=0&idi=1

Reagovat
migwel

A ještě jedna poznámka: CR7 to udělal dobře - nenechal si to líbit. Následky asi budou, ale i tak mu fandím. Člověk si nemá nic nechat líbit, když je spravedlnost slepá! At už v životě, nebo i tady ve fotbale. Pamatuju na jednoho hráče, jmenoval se Pelé, jednou zazářil na MS, podruhé zazářil na MS a potřetí ani po něm vidu ani slechu - úkol zněl jednoznačně vem ho párkrát zezadu přes párátka a on dá pokoj a fotbal ho přestane bavit... Můžete na CR7 nadávat, můžete pomlouvat, ale to je jediný co s tím můžete nadělat - je to světovej hráč se vším všudy

Reagovat
Free_player

Reagovat
Kily

do zápisu se prý dostalo cosi jako posměšná gesta, tak bude záležet, komu byla adresovaná, jestli protihráči, tak dostane stopku maximálně na jeden zápas, jestli rozhodčímu, tak by mě nepřekvapilo ani pět zápasů vzhledem k tomu, jak nedotknutelné postavení rozhodčí ve Španělsku mají

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas stop, to je úplně jasný.

Reagovat
madridcan

Som zaspal po cca prvej polovici po tom TD cez cele ihrisko. Nato, ako som sa nato relativne tesil, kedze ten sport si ma len postupne ziskava, tak to bola strasna slabota teda Ale aspon som videl stav 29:0 co sa asi nezopakuje len tak. Cakal som vyrovnanejsiu particku, ale kedze to velmi nesledujem, tak da sa povedat, ze aj toto bol zazitok.

Reagovat
madridcan

Ale inak z toho robia Americania neskutocnu show a sviatok.

Reagovat
Kily

ten zápas byl o ničem, být to utkání základní části, tak to vypnu a jdu otráveně spát, takhle jsem to s vědomím, že na další zápas se podívám až za sedm měsíců, v klidu dokoukal a bral to podobně jako když Real vyhrál ve Valencii 6:3 a 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Já mu fandím. Ať se takhle brání klidně častěji.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš hodně kvalitní představy o spravedlnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

kedy to budu rozhodovat o tom, ze kolko naparia zapasov Ronaldovi? ...moze dostat aj viac ako tri zapasy, ci to je strop? ...myslim, ze 5 zapasov by bolo tak akurat a snad by sa uvedomil a zrazilo mu to povysenecky hrebienok...

Reagovat
madridcan

Osobne si myslim, ze hned dnes. Vysoky trest vsak necakaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív se podívej na to, co se stalo a pak mluv 5 zápasů? Za co, zaslepenče?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoď se trochu do reality, 5 zápasů hráč dostane snad jen v případě, že na hřišti někoho zabije...

Reagovat
madridcan

Ale za pokus o vykopnutie chrbtice...Pepinova desitka

Reagovat
Kily

ale ten zase posbíral i bonusy za úder do obličeje protihráče, urážku rozhodčího a následně návrat na trávník po vítězném gólu Pipity

Reagovat
smazaný uživatel

psycho Pepe dostal vtedy kolko? 10?

Reagovat
alcantara

jo

Reagovat
Ed_Hazard

Pepe sa chová posledné sezóny ukážkovo, už by ste mohli prestať žiť z minulosti Culéééés

Reagovat
Diego2

anulujou mu to, tomu verim ....

Reagovat
smazaný uživatel

To udělali Ramosovi, čímž přiznali, že nás Gómez podřízl. Ale dva body z Pamplony nám to nevrátí.

Reagovat
Diego2

vcera vas ale sudi nezarizl ...protoze Xabi mel mit redku daleko driv nez Ronaldo

Reagovat
Ed_Hazard

jo, tak ty myslíš že to bude akurát?

Reagovat
CHONG

5 zápasů stop Vy z něho máte solidní vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu portugalskemu traposikovi by mali dat minimalne 3 zapasy stop.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Atlético na čele ligy po 22 kolách, to je nádhera, mohlo by to tak vydržať.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Athletic včera.. Konečně někdo ukázal té namyšlené hvězdě cr7 že nemůže dělat co se mu zachce... Očekávám trest aspoň na 2 až 3 zápasy ať může trochu popřemýšlet.. Jinak remíza zaslouženě!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
Free_player

http://www.youtube.com/watch?v=bZF7rXfYd5I

Hlavně ta hudba k němu úplně sedí ... chudák

Reagovat
smazaný uživatel

ake priteplene reakcie v podani Ronaldka, ten je jasny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš taky celkem jasný, když jediný o čem tady v diskuzích furt dokola točíš, je Crisova domnělá homosexualita.

Reagovat
valloire

vyloženě ho to fascinuje

Reagovat
roman1978

a hlavně, když ho zatáhneš za dres, tak spadne. to je ale stabilita toho nejvíce nabouchaného a fyzicky našlapaného borce na světě.

Reagovat
CHONG

Reagovat
roman1978

reakce hodná tvé inteligence. prostě hloupá. moulo

Reagovat
CHONG

Reakce zcela adekvátní k tomu zvratku, který jsi ze sebe vydávil.

Reagovat
X-bano-X

Takže už žiadna opičí almárka? Ale no ták, vieš to aj lepšie

Reagovat
CHONG

Na vás to stačí i takhle, škoda plýtvat střelným prachem.

Reagovat
roman1978

a co je na tom, co jsem napsal špatně? pořád se tady oháníte tím, že má nejlepší výskok, že přesprintuje hřiště za dvě vteřiny, že je fyzicky dokonalý a potom stačí jen zatáhnout za dres nebo se dotknout malíčkem a spadne jak hruška. něco v tom nesedí. takže pokud to můžeš nějak vyvrátit nebo vysvětlit, tak prosím. tvrzení bez věcných argumentů z tebe dělá (ostatně jako stále) pěkného hlupáka a moulu, který o sobě tvrdí, že studuje práva a přitom má tolik času, že je na těchto stránkách téměř stále.

Reagovat
CHONG

To, že má někdo nejlepší výskok, je skvělý sprinter a je celkově fyzicky nabouchaný se jako vzájemně neguje s tím, že ten samý člověk občas přihraje nějaký pád, to je přece strašná hloupost, co říkáš, ano Cristiano je korba a po fyzické stránce mašina a zároveň ano, má tendenci občas spadnout, když to není potřeba a něco sem tam přihrát, ale to nic nemění na tom, že to tahání za dres byl jasný faul na žlutou kartu, navíc takhle by spadl téměř každý hráč, aby soupeř dostal kart, nic neobvyklého. A jen tak mimochodem, já už práva nestuduji, v pátek jsem studium úspěšně, dokonce velmi úspěšně dokončil, takže si užívám zaslouženého odpočinku

Reagovat
roman1978

a to bylo mým záměrem poukázat. kdyby nespadl, kdyby to ustál, kdyby nebyl taková herečka a takové uplakané děcko, tak by ho uznávalo mnohem víc lidí. takto si to akorát kazí. v zápase o den dřív byl velice podobný a taky neodpískaný zákrok na messiho a ten nespadl.

Reagovat
CHONG

Tak za prvé nechme stranou tu pohádku o tom, jak Messi nikdy nesimuluje a zadruhé důvodem, proč jsem ti hodil ten facepalm byly ty tvoje řeči o fyzické nabouchanosti, protože to nemá s padáním nic společného, tohle bylo čistě taktické, aby hráč dostal žlutou, která byla naprosto jasná.

Reagovat
roman1978

ale nikdo nikdy netvrdil, že nesimuluje. ale je to tak ubohé procento ze všech jeho zápasů, že i golmani mají větší. a o tom padání jsem to napsal proto, že to s tou tělesnou stavbou velice souvisí. když žduchneš do hráče, který má dvacet kilo, tak spadne, když to samé uděláš hráči, který má sto kilo, tak to ani nepocítí. ronaldo má já nevím osmdesát kilo a padá, jako by měl pět.

Reagovat
CHONG

Ale to prostě nesouvisí s tělesnou konstitucí, podívej se na Drogbu, o tom, že Messi simuluje méně než brankáři mluvit dál nebudu, to je zkrátka špatný vtip.

Reagovat
roman1978

to byla jen nadsázka

Reagovat
CHONG

Jen aby, jak jde o Messiho, tak jste všehoschopní.

Reagovat
roman1978

tak to je sice možné, ale on je prostě někde jinde. jednou se koukni na videjko messi never dives a tam je taková spousta zákroků na něj, že si člověk potom udělá trošku jiný obrázek o ostatních hráčích. a to never je zase blbost, protože to never není. ale skoro.

Reagovat
CHONG

Já uznávám, že spoustu věcí ustojí, to ho šlechtí, jinak já to video viděl, ale taková videa jsou prostě hrozně zavádějící a vytržená z kontextu, úplně stejně by šla vytvořit kompilace plná Messiho simulací.

Reagovat
roman1978

to ano, ale to video by bylo hodně krátké

Reagovat
10FKK

Krátké video by určitě šlo udělat... Uplakánkovy simulace by vydaly na celovečerní film.

Jestli chceš srovnávat simulace těchto hráčů, tak si radši najdi jiný sport...

Reagovat
CHONG

Ty beze mě nemůžeš být nebo co, včera jsi mi psal, že se mnou končíš, protože potřebuji odbornou pomoc a dneska do mě zase vandruješ, ty musíš mít v té hlavince hrozný chaos.

Reagovat
10FKK

O mojí hlavu se nestarej a zkus někdy odpovědět, ale to je pro tu tvou asi velký problém...

Reagovat
CHONG

Vždyť jsi nepoložil žádnou otázku, ty zmatený šmoulíku?

Reagovat
10FKK

Těch odpovědí co jsem od tebe nedostal.. Šmoulíku? Ty seš gay?

Reagovat
CHONG

Já ne, ale podle toho, jak za mnou pořád dolézáš jsem si myslel, že ty jsi, tak jsem ti chtěl udělat radost

Reagovat
10FKK

To je slabé i na tebe, ale když už mi chceš udělat radost, tak přestaň psát lži a bludy o sportu, kterému vůbec nerozumíš a svoje moudra čerpáš v bulváru. Pak už si tě ani nevšimnu!

Reagovat
CHONG

Já si budu psát, co mi bude libo, to jestli na mě budeš reagovat nebo ne, to nechám na tobě, to je tvoje věc, akorát se příště neztrapňuj tím, že jeden den mi napíšeš, že se mnou končíš a hned druhý den zase naběhneš jako čuba.

Reagovat
10FKK

Nepřišel jsem za tebou namyšlená nulo, ale přečíst si pár srandovních příspěvků a pobavit se.. Bohužel jsem opět narazil na prolhaného chonga, který kydá hnůj na můj oblíbený klub..

Reagovat
CHONG

To máš teda hrozně slabou vůli.

Reagovat
Free_player

prostě to si to shrneme ... Ronaldo je na rozdíl od Messiho ufňukanej simulant a tečka

Reagovat
CHONG

To víš no, někdo je ufňukaný simulant a někdo je zase nevychovaný hulvát, který s fotrem okrádá stát.

Reagovat
10FKK

...a vraždí děti! Ty máš dost!

Reagovat
CHONG

Jasná zpráva, protože Aitora sprostě neurážel a daně řádně platí.

Reagovat
10FKK

Ty si u toho byl?

Pokud vím, tak ho neurazil, ale řekl mu pravdu...

Jako fanouška fotbalu tě zajímají cizí daně? No fuj! Typický závistivý čecháček nebo vietnamáček popř. číňánek?

Reagovat
CHONG

Takže když "hodný kluk" Messi nadává asistentovi trenéra soupeře, tak to není urážka, ale pravda a když neplatí daně, tak se vlastně nic neděje, ty už vážně hlouběji klesnout nemůžeš

Reagovat
10FKK

Řekl mu, že je loutka... Ó sprosté slovo! Hrál si někdy fotbal? V emocích lítají daleko horší věci a co předváděl madrid (hlavně pepé, ramos a arbeloa) by vytočilo i Matku Terezu!

Daně mu spravovola firma, která udělala podvod i na jeho rodinu, ale to se ti nehodí do krámu...

Reagovat
CHONG

Tak oni na něj dokonce udělali podvod, chudák malý

Reagovat
10FKK

Chudák malý seš ty i duchem...

Reagovat
CHONG

Tak když to říká takový duševní velikán, tak to bude zřejmě pravda, no.

Reagovat
Free_player

ha ! no vidíš tak jsi to přiznal, že je simulant ! .... ani to nebolelo

Reagovat
CHONG

To, že Cristiano simuluje snad není žádné tajemství, to já klidně přiznám, co je ovšem hloupost jsou ty vaše žvásty o největším simulantovi všech dob.

Reagovat
Free_player

Největší simlunat všech do ? ... to vůbec ... Ale takový 4. nebo 5 největší simulant všech dob to asi klidně joo

Reagovat
CHONG

Ani zdaleka

Reagovat
10FKK

Tak nám napiš kdo je větší simulant, kdo má víc manuálů pro divery než Uplakánek..

Zkrátím tvé trápení - nikdo takový neexistuje a prosím tě ušetři nás trapných pokusů tvrdit, že Alba, Alex nebo Bus jsou větší simulanti, protože ani dohromady nedají desetinu šaškáren co předvedl ten váš ubrečený bůh z Madeiry!

Reagovat
CHONG

Není nad to přinést do diskuze trochu inovace

Reagovat
10FKK

A ty jména větších simulantů? Ani se nepokusíš o obhajobu uplakané modly? Trošku jsi mě zklamal zbabělče..

Reagovat
CHONG

K čemu to jako bude, ať napíšu kohokoliv, tak ty budeš pořád dokola jako kolovrátek opakovat jedno a to samé, zbytečná práce mě jaksi nebaví.

Reagovat
10FKK

Nemáš nikoho..

Reagovat
CHONG

Nemáš moc dobrou paměť, příklad jsem ti uváděl včera, nebudu se tu opakovat jak zaseknutý gramofon, abys ty následně vyplodil nějaký zvratek.

Reagovat
10FKK

Včera si se pokoušel udělat největšího simulanta z Alby, ale to byl ubohý pokus, který si snad nemohl myslet vážně.

Reagovat
CHONG

Aha, no tak to by mi myslím docela i stačilo, víc tvých blábolů už se mi číst nechce.

Reagovat
10FKK

posero!

Reagovat
CHONG

Už toho fakt nechej, no tak ses do mě zakoukal no, já ti to nezazlívám, ale nedolézej za mnou pořád, já do téhle lidské skupiny prostě nepatřím, promiň.

Reagovat
10FKK

Nech si svoje homosexuální žvásty domů, tam ti to možná žerou.. Nevím koho chceš oslnit, ale na mně to neplatí.. Zase z tebe nic kloudného nevylezlo, což je tvá klasika.. Napsal si, že lžeme o tvým idolu, ale ani si se nepokusil tvoje tvrzení něčím doložit... Jsi prostě trouba a nechápu, jak si mohl dokončit jakoukoli školu..

Reagovat
CHONG

Nic si z toho nedělej, ty nechápeš spoustu věcí.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Ta scéna, kde Pepe (!!!) spílá Crisovi po tý redce, je dokonalá.

Reagovat
Ángel di María 22

To nebylo kvůli červený, jestli myslíš to, jak tam do něj něco hučí na začátku toho videa - to bylo dřív v zápase kvůli kdoví čemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, v tom případě viním nějaký článek na FB, kde se to řešilo jako Pepeho reakce na Crisovu redku.

Reagovat
madridcan

Zachytil som to aj ja...mam pocit, ze to bol fotbalnaplno, kde sa pravidelne docitas chujoviny

Reagovat
valloire

To bylo dřív.

Reagovat
Free_player

to bylo přece dřív

Reagovat
herbage
Reagovat
madridcan

Mne sa zda, ze karma znamena, ked ta dobehne daco z minulosti...a Abate cervenu kartu nedostal, takze zase raz vykrik do tmy. Radsej by si mal ratat penalty, to ti aspon jaks-taks islo, sekol si sa vtedy ovela menej ako teraz

Reagovat
herbage

jen ochutnal vlastní medicínku, nic víc

Reagovat
Infi

taková poloviční karma to je

Reagovat
smazaný uživatel

tohle mě rozesměj vždycky. Válí se tam jak pětidolarová šlapka.

Reagovat
CHONG

V tom případě se u vašich zápasů musíš smíchy plácat do kolen.

Reagovat
-Carles-

TOP

Gattuso mu mal jednu uštedriť, nech sa tam nevála bezdôvodne.

Reagovat
roman1978

víš jak ho to muselo bolet? imaginární úder do tváře?

Reagovat
Ángel di María 22

Taky ti sem muzu hodit video z minulosti, to neni nic tezkyho. A?

http://www.youtube.com/watch?v=HqVSohFQc2U

Reagovat
roman1978

a?

Reagovat
X-bano-X

Aspoň sa drží za časť tváre kam ho trafil

Reagovat
Ángel di María 22

Gratulace

Reagovat
X-bano-X

jj nabudúce je potrebné postnút video s pádom Ronalda a komentárom "takto nejako by to vyzeralo ak by simuloval Messi"

Reagovat
CHONG

Jasná zpráva, protože Messi ještě nikdy nesimuloval

Reagovat
roman1978

ale ano, simuloval. ale dělá to tak málo, že by se to měl naučit. ono na něj nebylo odpískáno už tolik jasných faulů, že kdyby padal jak fňukaldo, tak má barcelona tak o deset penalt za sezonu víc.

Reagovat
CHONG

Tak stačí, že je kopete po vymyšlených rukách, ne?

Reagovat
teenz

Reagovat
roman1978

elche

Reagovat
CHONG

Naprostý blábol a co má být, snad všichni Madridisti jsme to tady odsoudili, to Bořek stavitel a jemu podobní vykřikovali o největší krádeži v dějinách fotbalu, ale taková jedna vymyšlená proti Valencii, která vede se najednou hodí, co?

Reagovat
roman1978

a co jako, že jste to odsoudili? body máte, ne? penalta s vale? neměla být. ale rozhodčí nemá k dispozici zpomalený závěr a mohlo to vypadat jako ruka. v těchto dvou situacích není podobnost ani vzdáleně.

Reagovat
CHONG

Promiň, já zapomněl, že jednu kopalo zlo z Madridu a druhou křišťálově čistá Barcelona.

Reagovat
roman1978

tak jsem to nemyslel. my si rozhodně nemáme co vyčítat. teda aspoň poslední dobou ne.

Reagovat
CHONG

Obě ty penalty prostě byly naprostý blábol, jediný rozdíl je v tom, že my jsme z toho vytřískali body a vy ne.

Reagovat
roman1978

asi tak

Reagovat
roman1978

jasný faul. taky za to dostal červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si pacient fakt

Reagovat
roman1978

to bylo ironicky

Reagovat
Free_player

přesně jsem věděl co to bude .... hnusák jeden hnusná ufňukaná

Reagovat
migwel

.. chtěl jsem se zeptat, občas za Barcelonu hraje takový menší hráč má na zádech č. 10 a myslím že nějaký písmenka Messi, teď dal konečně gól z penalty, tuhle psali že je to držitel 4 ZM a nejlepší hráč na Světě, že dokáže obejít čtyři hráče a zavěsí.. nevíte někdo proč se o něm už nepíše?

Reagovat
roman1978

tak já nevím, vrací se po zranění. v asi pěti zápasech už dal asi pět golu a na pět nahrál. není proč o něm mluvit, prostě normálka

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
migwel

.... takže by to mohla být pravda že takový obyčejný hráč... prostě mediální mrtvola...

Reagovat
roman1978

ano, to je pravda. média kašle. prostě hraje fotbal, jako každý jiný hráč. jen dává o něco víc málo víc gólů. nic zvláštního. už jsme na to zvyklí

Reagovat
migwel

Na co jsi zvyklý že údajně mediálně nejlepší hráč Messi hraje mizerně.. kde je to jeho obejde čtyři hráče a zavěsí? Jste ho opěvovali a teď mlčíte jak střelené ovce... byla to jen mediální bublina tenhle ten Messi, teď je ticho a ani media po něm ani neštěknou...

Reagovat
roman1978

to jsi jenom hloupý? co to má s médii společného? prostě se jen rozehrává po dlouhém zranění. naposledy hrál opravdu zdravý někdy před rokem. a pokud stojí celý tým na hranici šestnáctky, tak toho prostoru pro obehrání čtyř či pěti obránců není moc. on to taky nikdy nedělal v každém zápase. už ted má ty statistiky naprosto úchvatné. chce to jen čas a herní praxi a budeš to tady mít zase znova a znova. on ještě neskončil, takže vám bude pít krev ještě hodně dlouho. nejlepší věk přichází

Reagovat
valloire

jak skočíte na všechno

Reagovat
migwel

... máme takový pořekadlo: "podle sebe soudím tebe" ... co roman1978

Reagovat
roman1978

jenže tohle není ten případ

Reagovat
migwel

... došli argumenty co? Roman1978 tak to prostě chodí...

Reagovat
roman1978

došli argumenty? snad došly. a já snad něco napsal a žádný argument k tomu jsi nenapsal ty. takže ještě jednou. nejdřív si přečti text, potom popřemýšlej, potom si to přečti znova, dej to přečíst někomu aspoň částečně inteligentnímu a on ti třeba poradí, jak správně zareagovat. takhle si to akorát kazíš.

Reagovat
migwel

To bude asi tím roman1978 že už to nechceš ani číst, na druhou stranu mě moc těší kolik příspěvků jsi věnoval dnes CR7 a pak že ho nemáš rád !!!!! Vždyť ty nakonec zjistíš jaký jsi jeho velký fanoušek...

Reagovat
roman1978

a opět. reakce na nic. já jsem ronalda měl vždycky rád. dokonce jsem se na něho byl podívat v manchesteru. nicméně se snad bavíme o messim, ne? zase jsi to nepochopil? raději už nic nepiš. ztrapňuješ se

Reagovat
migwel

... nech toho roman1978 on někdo v zápase Realu tahal Messiho za dres... piš mi o tom, přibližně nemusíš přesně - prostě z toho svého mozečku roman1978 už nevymáčkneš víc máš strop... pojmy - dojmy holínky -hodinky - to je tvůj strop co? roman1978 začal jsi si se v tom motal nějak se ti to plete... odpočiň si, a pak zkus něco vyplodit...

Reagovat
roman1978

ano, už mi došla slova. stejně by jsi nikdy nepochopil nic z toho, co si přečteš. jsi jen hloupoučké dítě, co se tady snaží oponovat někomu, kdo je na mnohem vyšší inteligenční úrovni. najdi si nějaké desetileté dítě a zkus to s ním. takový kretén je sice debil, ale umí si svá slova obhájit a hezky se s ním hádá. s tebou je to jen hledání hloupých myšlenkových pochodů a nesouvisejících blábolů. měj se krásně hlupáčku, z toho vyrosteš. končím s tebou.

Reagovat
migwel

roman1978 klidně pojď do mě, pokud ti to pomůže vyřešit nějaký tvůj neléčený mindrák ... já to snesu,

Reagovat
drussbarb

I trolling se musí umět. A ty jej umíš, když jsi vyprovokoval k diskuzi někoho normálního. Doufám, že se ti bude dobře spát. Nezapomeň říct mamince o teplou kašičku, ať tě má v bříšku co hřát

Reagovat
roman1978

a taky, když dáš reagovat, tak se to samo přiřadí. nemusíš potom psát, že je to pro roman1978

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nebrečte pořád, jednou se píská proti vám a hned se můžete posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nebrecim ..v celku som vlastne za bod spokojný...len aj tu sa dalo pekne poukázať na to čo vyburcovalo Ronalda..že na neho rozhodca celý zápas sral jak ho okopávali a on to nepískal plus aj v tej situácii s ČK ho okopli a tak už potom vybuchol

Reagovat
roman1978

téměř každý fotbalista je během zápasu okopáván a taky sem tam někomu něco nepísknou. to ho neomlouvá. lidsky je to pochopitelné, ale jako trenér bych mu dal pokutu jako prase. tohle si nemůže dovolit, už není děcko a nehraje první sezonu

Reagovat
migwel

... jsem nikde v pravidlech neviděl že můžeš beztrestně okopávat protihráče tahat ho za dres atd ... asi máš novější výklad pravidel mohl bys je sem někde dát.. abych si to přečetl...

Reagovat
roman1978

taky to v pravidlech nikde není a ani jsem nic takového nenapsal. a ani netvrdím, že je to tak správně. pointa byla jiná, tak si to zkus ještě jednou přečíst, popřemýšlej a pak reaguj.

Reagovat
X-bano-X

To je pekné, ale tá redka bola za zákrok na Gurpegiho

Reagovat
smazaný uživatel

to viem za čo dostal ČK len som lepší obrázok nenašiel

Reagovat
X-bano-X

V tom prípade je ale celý ten obrázok úplne zbytočný.

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzena red card pre nagelovaneho, arogantneho, simulujuceho blbca. neviem co by sa stalo keby mu nedarovali zlatu loptu, psychicky by sa zrutil a do konca zivota prereval.

Reagovat
CHONG

Tak bohužel, vážně jsem ti držel palce, aby to bylo lepší, ale tenhle trolling je stejně slaboučký jako z před pár hodin.

Reagovat
migwel

... on za to nemůže, už je prostě takový....

Reagovat
CHONG

Chudák malý

Reagovat
migwel

... kdo by to byl čekal že Real bude mít po 22 kole stejně bodů jako Barcelona...

Reagovat
Free_player

Messiho pínis > Ronaldův pínis

Reagovat
CHONG

Coming out?

Reagovat
Kenneth

Proč se na ty retardy prostě nevysereš. Ty diskuze jsou vážně strašný.

Reagovat
CHONG

Míra lidské hlouposti je určitým způsobem fascinující, tak proč si ji neužít v křišťálově čisté podobě?

Reagovat
alcantara

Tie debaty zase...

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řeší se agresivita na hřišti, k tomu má každý co říct. Nedej bože, aby to včera bylo jen o fotbale, to by tady chcíplo.

Reagovat
drussbarb

Miqwel, drive a ostatní - nové nicky pro nové troly. A nejsou tu jediní, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se ukázalo,co je CR7 za charakter.Pro mě zas tak kvalitní hráč to není,ale hlavně je to flustrovanej cucák.Messi je frajer

Reagovat
valloire

http://www.youtube.com/watch?v=Vp2AJMrrKj4

máš pravdu,Messi je frajer a charakter

Reagovat
roman1978

něco, co není z pravěku by nebylo?

Reagovat
valloire

Proč? Tohle myslím ten charakter docela dobře vystihuje.

Reagovat
roman1978

no, to si právě nemyslím. bylo to děcko. neměl snad ani dvacet let. v tom věku udělá blbost velká spousta lidí. i já jsem měl svá extempore.

Reagovat
madridcan

Inak derby sa hra na Cristianove narodeniny...tak snad to oslavi hattrickom

Reagovat
madridcan

Na toto sa nejak po tych vsetkych fauloch a dohadoch zo vcerajsieho zapasu zabudlo http://www.youtube.com/watch?v=rQ1Unw72URY

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle bylo uzasny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kenneth

Jesé skoroval letos na Mestalle, San Mamés i na Nou Campu. Už se těším až příště pokřtí i Calderona

Reagovat
Ángel di María 22

Bright future

Reagovat
misinho7

inac odvolal sa real proti tej cervenej??

Reagovat
Kokesh

Jjo.

Reagovat
Kokesh

“I have never seen anyone work as hard as Ronaldo. Before training, after training, he was an exceptionally dedicated man and proved to everyone what ­dedication gets you.

“I am not afraid of using Sir Alex Ferguson or Cristiano as an example when I have to because to get the best out of your talent you need to be dedicated.

“It’s a desire and attitude from within. It’s what you’ve got in your heart and Cristiano’s always had it.”, řekl Ole.

Reagovat
Kokesh

433, Arbeloa, Coentrao in, Varane asi až v sobotu. Bale hrát pravděpodobně bude, o Jesém řekl, že byl unavený při střídání. A Cris odpoví výkonem na hřišti k té redce, the end.

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra cakam Iker-Arbeloa,Ramos,Pepe,Fabio - Illarra,Modric,Isco - Bale,Karim,CR7

Reagovat
CHONG

Tak Gareth trénuje s týmem, tak snad zastoupí Cristiana v podobném duchu jako když byl Cris zraněný.

Reagovat
madridcan

Nedaval by som ho do zakladu proti Atleticu.

Reagovat
CHONG

To já taky ne, však CdR hrát Cristiano může, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

může no

Reagovat
madridcan

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tusim by mohol,real sa odvolal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to zítra vidíte? Barcelona by snad měla postoupit,ale u té dvojice Atletico a Real? Budou to hodně zajímavé a hezké zápasy,už se nemůžu dočkat.Škoda,že to vysílá jen Digi sport,kterou nemám:/

Reagovat
madridcan

Ani nespominaj. Dalsia z mnoha debilin Sport Tv, ze si nechali pustit Copu. A ako to vidim? Myslim si, ze obe budu jednotky a podla mna celkom suverejne. Samozrejme viac sa to caka pri Barcelone. Pri Reale dufam, ze si budu chciet ziskat fanusikov spat po Baskicku a hlavne vratit dve prehry po sebe Atletom.

Reagovat
madridcan

800 pre Real Madrid a jeho zajtrajsiu vyhru o tri goly

Reagovat
madridcan

Tri zapasy pre Cristiana...

Reagovat
Ángel di María 22

To je dobrá kravina. Ale zas na druhou stranu, aspoň si odpočine, jinak by hrál pořád a na konci sezóny by to mohlo být znát, akorát v Getafe to bude složitější bez něj, jinak bychom to dát měli.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuveritelne , za co vlastne ? za tu odpornu simulaciu alebo potom za to gesto ?

Reagovat
Kily

jeden za červenou kartu a dva za to, že si svými gesty dovolil zpochybnit práci rozhodčích

Reagovat
Ángel di María 22

Kily, nechceš hodit dnešní derby jako článek na hlavní stránku - myšleno zvýraznit preview?

Reagovat
madridcan

Predpokladam, ze keby nebol na titulke Petrak, tak uz je tam clanok o Cristianovi. Nepochybujem, ze ho Kily hodi a tam mozme diskutovat...teda mozte, ja len sporadicky budem cez mobil z baru.

Reagovat
Kily

jako že bych v práci pracoval? jsem tam poháry nechtěl dávat, aby homepage nezamořila previews a pak komentáře z pohárových zápasů, ale je pravda, že dneska se toho zase tak moc nehraje

Reagovat
Ángel di María 22

...Právě, dneska se nehraje prakticky nic a tohle je velkej zápas dost.

Reagovat
smazaný uživatel

no ked uz mu ani toto nebude stacit, aby sa spamatal, tak nabuduce musi rat s prisnejsim trestom...

Reagovat
smazaný uživatel

*ratat

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt dement, kdyby to udělal Messi tak tu vřeštíš jaký to je podraz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Ono teraz sa tu hrat nejak na hrdinu a odvracat pozornost niekde inde(najma na Messiho, ktory nema na klubovej urovne redku) je tiez smiesne. Proste mal vypadnut z ihriska, mohol sa aj usmievat a vypadnut do satne. To nie je piata slovenska liga, ale spanielska liga, kde su zapasy, ked jedna kamera zabera len jeho. Kazde jedno gesto sa posudzuje a posudzovalo by sa aj keby prevratil oci alebo neviem co ine. Proste jeho hlupost, nech si posedi.

Reagovat
valloire

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

výsmech, nič iné......podla tohoto usudzujem, že si mal radšej počkať na Gurpegiho a prejebat ho cez písťaly zdravý rozum doviednia, ale nevadí, káder máme široký dosť, vyerím že to pôjde aj bez neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti soupeři nejsou nijak výrazněji silní krom ponorek. Aspoň si odpočine

Reagovat
Ed_Hazard

to je pravda, ale skôr som narážal na to že by to malo šlapať aj s krídlami Bale - di María/Jesé

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Villareal, Elche doma a Getafe venku bez něj. Ty domácí zápasy by se měli zvládnout, Getafe venku bude zajímavý no. Tak snad ho Bale zastoupí stejně dobře jako se mu to povedlo na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

inak vsetko najlepsie ronaldovi k narodeninam

Reagovat
valloire

Reagovat
X-bano-X

Tak ma napadá o Albovi sa nerokovalo? Pokiaľ viem Barcelona sa tiež odvolala. Či to odsunuli až na ten piatok, kedy sa bude prerokuvávať odvolanie Realu? Inak si myslím že to v piatok znížia na 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

rokovalo ... zamítli to, v seville hrát nebude

Reagovat
madridcan

urcite, ale aj tak podstatny zapas je v sobotu, takze je jedno ci tri ci dva. Elche sa zvladne aj s Castillou doma

Reagovat
X-bano-X

Tiež mi to tak príde, že prvé dva sú "obtiažne" a Elche len taká kozmetická zmena. Ale nikto nemohol čakať, že mu zrušia aj tú redku. A keďže je trend aký je a za "výsmech" rozhodcovi sa dáva to čo sa dáva......nakoniec nie je prvý čo na to doplatil a ani posledný.

Reagovat
misinho7

tak teoreticky by mu mohli dat iba jeden zapas ne? ci realne je ze mu to znizia iba na 2?

Reagovat
misinho7

inac ak mu nezrusia ten 3 zapasovy distanc tak to vidim blede zo zlatou kiopackou aj trofejou pichichi.. Suraze ho urcite predbehne a Costa asi tiez a aj celkovo goly za rok ho prebhene Messi , neviem preco ale mam tkay tusak ze to bude najmenej golovy rok pre Cr v reale

Reagovat
Kily

to zase takový problém být nemusí vzhledem k tomu, že v Anglii už odehráli 24 kol, i kdyby ten trest na tři zápasy zůstal, tak díky němu Suárez odehraje jenom o jeden zápas víc

Reagovat
misinho7

ale jeho to aj tak nehorazne sere podla mna

Reagovat
sensei25

nejaký stream na real poprosím

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že si Gurpegui střihnul po kontaktu pěknýho Ronalda, ale to neznamená, že to od Ronalda bylo v pořádku, ruce v obličeji nemaj co dělat. Podobnej (klidně i vyšší) trest by ale měl dostat i Gurpegui za to..jinak se toho Primera nezbaví..

Reagovat
X-bano-X

Tak Arbeloa pekný hajzel, to sa tak často nevidí

Reagovat
madridcan

Este v kolkych diskusiach si si zaplakal?

Reagovat
X-bano-X

Je to naozaj veľmi smiešne. Ako finále Copy cez kopirák. Kto je raz krivák, navždy ostane krivákom.

Reagovat
CHONG
Reagovat
X-bano-X

To je tak jediné čo dokážete. Po zápase s baskami hlásili potopu v každej časti Čiech z tých madridských sĺz a po včerajšej špine sú tu len úsmevy a potľapkávanie po pleciach. Vylízanci vypatlaní.

Reagovat
CHONG

Krásně to nezvládáš

Reagovat
X-bano-X

Co nezvládam? Že jeden z vašich chriachne sopeľ na súpera, druhý v prerušení hry prešliapne súperovi lýtko a tretí za chrbtom rozhodcu pošliape ležiaceho súpera?

Reagovat
CHONG

A proč pořád brečíš?

Reagovat
X-bano-X

Brečím? Mne je úplne fuk, či bude s nami vo finále Real alebo Atletico. Je mi vyslovene zle z toho, že pravidla futbalu platia pre všetkých okrem Realu. A že šport ktorý milujem hyzdí taký paklub s hráčmi na úrovni duševných mrzákov.

Reagovat
CHONG

Tobě je to jedno, ale ten příspěvek jsi napálil hned do několika diskuzí, jinak opět ta stará známá pohádka, nevyslovitelné zlo z Madridu vs. křišťáloivě čistá a svatá Barcelona, s vámi je fakt legrace, chlapci.

Reagovat
X-bano-X

Napálil som to do 2!!! diskusií z dôvodu, že článok o Cope nebol medzi článkami zo Španielska, takže som o ňom nevedel. Keď som ho zbadal, hodil som ho tam, keďže tam sa diskutovalo o zápase. A s tým o Barcelone si trafil do čierneho, nevšimol som si aby hráči hrali zákerne, prípadne po súperoch pľuli.

Reagovat
CHONG

Oni jsou odborníci na jiné lumpárny.

Reagovat
valloire
Reagovat
X-bano-X

Niečo z roku 0 by sa nenašlo? Tieto veci z časov čb televízorov už nejak strácajú na popularite

Reagovat
valloire

Tak to,že jsi měl ještě před rokem černobílej televízor,svědčí o tom mnohém.

Reagovat
X-bano-X

To že ti matika nejde také

Reagovat
valloire

30.1.2013 jako není před rokem? Máš nějak jinak katalánsky nastavenej kalendář?

Reagovat
X-bano-X

Takže nie len matika ale aj čítanie

Reagovat
valloire

Reagovat
Mada

Reagovat
valloire

No a mně se nelíbí,že sport kterej miluju,hyzdí sebranka,která si hraje na víc než světovej klub s hráči na úrovni herců potulnýho cirkusu

Reagovat
10FKK

Říkám ti to pořád, nefandi realu...

Reagovat
valloire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele