semifinále - odvety
11.02.2014 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Madridské derby i napodruhé vyhrál Real a postupuje do finále

Avizovaný revanš se nekonal, Real Madrid porazil svého konkurenta také podruhé a v poklidu postupuje. Dnes mu výhru zařídil Cristiano Ronaldo, který vstřelil oba góly hostí. Obě branky vsítil z pokutových kopů, za něž mohla především nedisciplinovanost domácích hráčů.

Pokud se předzápasové predikce nebudou mýlit, mohli bychom se ve finále Copa del Rey dočkat dalšího dílu prestižního El Clásica. K vysněnému střetu dvou nesmiřitelných rivalů dnes udělal krok první z nich - Bílý balet si totiž poradil se svým soupeřem také podruhé a díky dvěma proměněným pokutovým kopům se raduje z postupu. Do brány královského klubu se opět postavil Iker Casillas, v základní jedenáctce hostí se objevila jména Modriće, Balea či Isca. V domácím dresu se od úvodních minut představili například José Sosa či Toby Alderweireld.

V prvních minutách se domácí hráči dokázali dobře vypořádat s ofenzivními hvězdami svého soupeře a zejména Cristiano Ronaldo býval pokrytý hned několika hráči. Už po šesti minutách ale domácí obrana vyrobila první chybu, když Javi Manquillo zavadil ve vápně o nohu Ronalda a sudí Alberto Undiano Mallenco se rozhodl ukázat na značku pokutového kopu. Brankář Daniel Aranzubia sice vystihl směr rány, ale v cestě do sítě jí zabránit nedokázal. Real hned v úvodu shodil břímě favorita a postaral se o to kritizovaný Portugalec. Ten se do zájmu médií dostal po nesportovním gestu v nedávném střetnutí, ale Real Madrid se proti trestu odvolal. Ronaldo tedy mohl nastoupit a dnes byl na hřišti hodně vidět.

Po dvanácti minutách se ale vývoj utkání mohl přinejmenším zdramatizovat, protože ránu Raúla Garcíi musela zastavovat až tyč Casillasovy brány! Aktivnější Real dokonal dílo zkázy o pár minut později, když se po krátkém útoku dostal do vápna Gareth Bale a uvnitř pokutového území jej k zemi poslal Emiliano Insúa. Rozhodčí Mallenco opět pískal faul a jeho exekuce se opět ujal Cristiano Ronaldo. Proč měnit zaběhlé zvyklosti, řekl si portugalský střelec a míč poslal stejným směrem. A dokonce se stejným výsledkem - 0:2!

A tím vlastně byla celá zápletka odbyta - Atlético mělo před sebou téměř nesplnitelnou misi, naopak hosté se mohli definitivně uklidnit a pokračovat v kombinaci. Co na tom, že se Raúl García opakovaně dostával do zakončení, když podpora jeho spoluhráčů vázla na mrtvém bodě? Cristiana Ronalda můžete asi jen milovat, nebo nenávidět. Tu druhou možnost si vybral fanoušek, který krátce po hvizdu sudího zasáhl Ronalda letícím zapalovačem a portugalský útočník se skácel k zemi. Pro nezaujatého diváka tím utkání skončilo, protože ve druhé půli jsme se dočkali pouze hromadných střídání a boje o míč. Žádná větší šance na té či oné straně se vlastně nekonala.

Ani dvacet minut před koncem utkání se domácím Colchoneros nedařilo nijak ohrozit bránu gólmana Ikera Casillase, jehož spoluhráči v záložní řadě dobře odváděli svou práci. Nutno říct, že domácí jim dnešní večer příliš neztěžovali. Až v poslední desetiminutovce se k zakončení dostal Argentinec José Sosa, jenž si srovnal míč na silnější nohu a přinutil Casillase k dobrému zákroku. Ten jej zvládl a míč vyrazil do bezpečí. Konec utkání se nesl v poklidné atmosféře s osudem smířených domácích, kteří svá přání nesplnili a trenér Diego Simeone se může soustředit opět na ligovou scénu. Dál postupuje Real Madrid, Merengues pomohly dvě trefy hvězdného Cristiana Ronalda.

Autor: Ondřej Pražák / insidespanishfootball.com, onlajny.com

Komentáře (487)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Atléti vyhrajú ale stačiť to nebude

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat
hradec

Atlético Madrid 1:2 Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Real má čo vracať. (slovní hrátky za 100Kč)

Reagovat
X-bano-X

Vzhľadom na veľké absencie hráčov atletica to vidím na jasný postup Realu. Aj v plnej zostave by to musel byť od atletov životný výkon. Takto je to viac menej formalita.

Reagovat
Masi

Škoda že to takhle nevidí i Carlo a pošle tam téměř to nejsilnější co má... Žádné Nacho... kdy jindy ten kluk má hrát když ne v poháru. Bude zázrak když postaví někoho z dvojice Casemiro/Morata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden

Reagovat
madridcan

Inak v podobnej situacii sme sa ocitli aj v rekordnej sezone a teraz sa opakuje opat-Najblizsi mesiac, s vynimkou navstevy Nemecka, nevytiahneme paty z Madridu Ziadne cestovanie moze prist vo februari/marci vhod

Reagovat
Ángel di María 22

Já doufám v jedninou věc, že Carlo nebude posranej a hodí tam nějakou rotaci. U obrany už víme, ale co záloha a třeba Benzema? Ten má v lize po Diegovi nejvíc minut.

Reagovat
Phillipinho

Tak Atleti prej vybehnou v sestave Aranzubia-Manquillo Miranda Alderweireld Insua- Koke Suarez- Sosa Diego Rodriguez- Garcia

tedy z obvyklyho zakladu bude chybet Courtois,Juanfran,Godin,Filipe,Tiago,Gabi,Arda,Costa,Villa

tudiz to dneska vidim bohuzel na jednoznacnou zalezitost

Reagovat
One-Real

Iker, Dani , Rafa, Nacho, Coentrao, Casemiro, Illara, Isco, Jesé, Morata, CR

Reagovat
Ángel di María 22

Jesému hrozí v případě žlutý trest na finále. Radši ať hraje Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude jeden ze dvojice Ramos/Pepe.

Reagovat
One-Real

Víc než polovina týhle sestavy by byl úspěch.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
k0udy

OT:

Zítra začíná hokej, ještě je necelých 50 míst, kdyby měl někdo zájem

http://fantasy.sport.cz/soci/mini_leagues/9350

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: v expreská je sestava z primery. a je tam fabregas, který nastoupil v 73. a není tam iniesta.... je to chyba nebo to jako myslí vážně???

Reagovat
X-bano-X

Nie je to chyba. Je to goal.com, to hovorí za všetko.

Reagovat
Lamskej#RMCF

tak Atlety jsme jasně přehráli doma když byli kompletní ...ted jim hodně klíčových hráčů chybí ..navíc u nich sme od 99 neprohráli :) ...jelikož hrozí stopka Ramosovi i Pepemu, tak bych Sergia nechal odpočívat a místo něj Varane....hrozí to i Jesému, tak bych udělal at hraje poslední dobou málo vytěžovaný Isco ...a jinak věřím v Ikerovo další čisté konto Hasta el final

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/YGVOGQc.jpg

Počet Španělů U25 v týmu + kolikrát dostali příležitost. Real před Barcou.

Reagovat
X-bano-X

Nič nehovoriaca tabuľka, keďže počíta len hráčov, ktorí sú na súpiske A tímu. Barca dáva možnosť hrať aj hráčom z B tímu za A tím.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně kolika Španělům z B týmu dala letos v PD příležitost?

Reagovat
X-bano-X

Čo znamená letos a prečo len v lige? V LM hral Patric, Adama Traoré (Copa, Lm, Liga - mimochodom 7 hráč do 25, ktorý za Barcu nastupil aj v lige.

Takže Alba, Montoya, Bartra, Sergi Roberto, Busquets, Tello, Adama, Patric

Hrozne by ma zaujímal aj ten ďalší stĺpec. U nás hrá pravidelne Alba(aj keď bol zranený), Busquets. Dosť hrával v poslednom čase aj Sergi Roberto a pohár Montoya s Bartrom a Tellom. Takže dosť pochybujem aby ten stĺpec bol v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

a Rayo suverejne pred obidvoma

Reagovat
madridcan

Aranzubía; Manquillo, Alderweireld, Miranda, Insúa; Koke, Mario Suárez, Diego Ribas, José Sosa; Cebolla Rodríguez y Raúl García.

Reagovat
Ángel di María 22

Iker - Carvajal, Ramos, Varane, Arbeloa - Xabi, Luka, Illarra - Bale, Isco, Ronaldo

Reagovat
Ángel di María 22

Aspoň něco.

Reagovat
Ángel di María 22

Xabi i Luka postupně dolu. Nejlíp jeden z nich už o poločase. Chtělo by to rychlej gól, tak poď, Cristiano.

Reagovat
teenz

Xabi, Luka achjo

Reagovat
smazaný uživatel

tak Isco na podhrote poď mi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že si odpočine Di María...

Reagovat
Ed_Hazard

pokiaľ pôjde Modrič o polčase dole tak potom inak čo marcelo/coentrao? čítal som že sú obaja v poriadku

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem zvědavej na toho Alarcóna našeho. Moc nehrál v poslední době, tak snad bude aspoň pořádně nažhavenej. Chci vidět, jak bude makat a dřít aby ukázal, že na základ má. Jestli ne, tak ať jde do řitě.

Reagovat
teenz

Proč ať jde do řitě on ? Skoro vůbec nehraje a pak má naskočit do sestavy s prvotřídním výkonem ? No nevim.

Reagovat
Ángel di María 22

Já po něm někde chci prvotřídní výkony? Jasně, že to nemusí bejt dobrý, když moc nehraje. Píšu, že chci vidět, jak se o ten základ bude rvát, když konečně zas dostal šanci. Tady chci vidět příkladný chování hráče, kterej má o sestavu bojovat, nic víc. Známe případy, který na to z frustrace spíš serou, než aby dřeli.

Reagovat
teenz

Nemyslim si, že Isco je tento případ. Pokud dostane důvěru dělší jak pár minut, podle mě zase bude hrát parádně.

Reagovat
Ángel di María 22

Já doufám, že ten případ nebude. Proto jsem zvědavej. Nic víc.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

tak podla tej logiky uz tam Benzema nema co robit , a nezabudni ho hatovat uz o 5 minute

Reagovat
misinho7

ked pozeram na tu zostavu tak atleti to uz asi vzdali .. no nic lepsie pre nas treba dat rychly gol a setrit sa na dalsie zapasy

Reagovat
madridcan

Finale bez Sergia Ramosa...

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Arbeloa, Ramos, Varane, Carvajal - Illara, Xabi, Modrić - Cristiano Ronaldo, Isco, Bale.

Střídačka: López, Pepe, Nacho, Casemiro, Di María, Jesé, Benzema.

Tribuna: Jesús, Coentrão, Marcelo, Morata.

Carlo evidentně nechtěl riskovat zdraví Marcelo s Coentrãem, na Di Maríovi už bylo vidět, že potřebuje odpočinout. Atlético letmým pohledem bez sedmi hráčů základu.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne posledna skuska za mnou dneskam o 10 rokov starsi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na Isco na hrotě pt.2..no snad se ukáže v lepším světle jak minule. Prorotovaný to je celkem dobře v rámci možností. Xabi nehrál celý zápas o víkendu a místo Luky tam stejně ani nikdo není (Casemiro asi musí brousit Carlovi dceru, jiný důvod k přehlížení fakt nevidím). Ten jeden člověk navíc fakt strašně chybí, achjo ať už je Sami zpátky.

Reagovat
teenz

Casemira nechapu, nikdy nezklamal. Me se jeho hra libi a podle me by se rozehral. On na to ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no, takže jestli postoupíme, tak stopeři jsou Varane a Pepe.

Reagovat
teenz

To je skoro jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší možný scénář je ten, že Ramosovi zas přepne, červená, jde tam Pepe, žlutá a finále ve stylu Varane - Nacho je naše

Reagovat
Ed_Hazard

nočná mora, to snad nie

Reagovat
smazaný uživatel

to nepiš ani ve srandě

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho posledne zapasi hra ako pan

Reagovat
teenz

Reagovat
teenz

Každopádně Pepe hraje velice v klidu. U něho se bojim opravdu o dost míň jak u SR. U něj to je dneska skoro tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem u Pepeho bojím dne, kdy shodí ty vlasy. Od tý doby co je má, tak je fakt beránek, za to až je shodí, tak zas nahodí berserk mód a bude zabíjet 3 lidi za zápas..

Reagovat
teenz

S vlasama je letos výborný, to je pravda. Ale bez nich vypadá víc jako člověk.

Reagovat
smazaný uživatel

On se dost zklidnil potom co se mu narodilo dítě. Navíc, teď čekají myslím další. Radši ať je po sezóně shodí, protože je to děs

Reagovat
Ángel di María 22

Vůbec takovýhle scénáře nerozjížděj.

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa zachránime, toho Casemira by som rád videl u nás, taký o trochu horší Saúl

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvé budeme hrát 4-3-3 bez Ángela (nebo předtím Khediry), konečně!!!, ale jsem zvědavej, kdo tam teď bude nabíhat a hrnout to dopředu. Zase se ukáže, že Illarra nenahradí ani jednoho z těch tří záložníků, ale pokud si budou pořád nahrávat a my u toho usínat, tak vlastně taky dobře. V 93. se probudím a Sergio snad bude čistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Real minimálne jeden gól dá, žeby Atlético dalo päť alebo viac..? Nonsens, jasné finále pre Real

Reagovat
madridcan

Ludia sa nato pekne vysrali

Reagovat
madridcan

A my im este lavicku musime upravovat

Reagovat
garruklol

Nemate nekdo stream prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
garruklol

Diky oboum

Reagovat
madridcan

Jasna penalta, ale nejak sa rozhodoval ci padnut

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

kkt (ty)

Reagovat
Ed_Hazard

urobil to šikovne, iba debil by nespadol kontakt tam bol jasný, obrovská chyba obrancu

Reagovat
teenz

Konec. Modrič a Xabi střídat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
Ed_Hazard

Modrič, Xabi, Ramos

Reagovat
madridcan

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Gól ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti mal este setrit Modrica

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda. Hotovo. Střídej Luku.

Reagovat
10FKK

On už nesimuluje!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

precízne kopnuté

Reagovat
Ángel di María 22

Goooooooooooooooooooooooool, nazdar

Manquilo to udělal dost nešikovně, kontakt tam byl jasnej, Cristiano samozřejmě kdyby chtěl, tak to ustojí, ale jinak neni o čem.

Reagovat
teenz

No v rychlosti, stačí ze zadu opravdu málo. Každopádně věděl co dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam! Cristiano ten gól už potřeboval jako sůl. Kontakt a penalta evidentní...

Reagovat
10FKK

Obrovský kontakt Se divím, že se nenechal ošetřit...

Reagovat
smazaný uživatel

Po takovém škobrtnutí ošetření není třeba.

Reagovat
Kokesh

Ty aby ses jednou nevyjádřil..

Reagovat
10FKK

Tohle není diskuse?

Reagovat
madridcan

A do nich! Kolko sa do nich zmesti.

Reagovat
Ángel di María 22

O půli Luka dolu a Carlo neser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no a carlo cim skorej moze striedat

Reagovat
One-Real

Trochu jsem doufal, že po těch 12-13 zápasech bez nám jí foukne až na Getafe, kde by se hodila.

Reagovat
Ángel di María 22

Cristiano 10. gól ve 12. zápase proti Atléticu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, celkem slušná návštěva, já čekal teda menší.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu, štanglaaa

Reagovat
smazaný uživatel

tvl garcia

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nula Ikera padne minule Luka, dnes tyčka...

Reagovat
smazaný uživatel

co to ma spolocne s tym ci padne nula ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Že už měl 2x štěstí, který ho uchránilo od gólu. Což samozřejmě nebude trvat věčně..

Reagovat
smazaný uživatel

stastie praje pripravenym

Reagovat
One-Real

Iker má další fanoušky v boji proti Diegovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Penaldo

Reagovat
madridcan

Dalsia penalta

Reagovat
Ángel di María 22

Jasná. Tady neni o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
madridcan

ROOOOOOOOOOOOOOOONAAAAAAAAAAAAAALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
teenz

Úplně jasná, znova Isco mimochodem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano To byla taková kosa, že snad ani neměl na vybranou...

Reagovat
smazaný uživatel

clenok dobre dostal

Reagovat
Ángel di María 22

Dejte jim bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

už je

Reagovat
Ángel di María 22

Taky fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Athletico do toho chodi opravdu idiotsky, na pulce si na to clovek uz tak nejak zvyknul, ale v sestnactce?

Kazdopadne diky.

Reagovat
Magic player

*Atletioc

Reagovat
madridcan

Ich obrana hra ako materska skolka a uplni hlupaci. Toto si nema dovolit ani uprostred ihriska, nie to v pokutovom.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že o tu třetí už si budou stříhat Nacho s Casemirem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

A už to opět začíná. Začal Messi, Cristiano pokračuje...

Reagovat
madridcan

Uz Raul Garcia nezvlada

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně se nenechat nějak lacině vyprovokovat. To je jediný, co teď Atleti můžou dělat, zkoušet to.

Reagovat
Ed_Hazard

už začali

Reagovat
Fairplay

Ramos už je v ohni

Reagovat
One-Real

Každopádně už je jasné kdo bude v létě pokračovat v tradici Torres, Aguero, Falcao, Costa, zejména poslední jmenovaný z něj bude mít radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, někde sem četl, že už mají někoho dalšího vyhlednutého.

Reagovat
smazaný uživatel

Modric musi ist na striedanie, najlepsie Casemiro

Reagovat
teenz

Modrič si z nich dělá trošku prdel ve stoje.

Reagovat
Kokesh

34. gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jak se Ramos rozběhne k lajně tak už vidím tu potencionální kosu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Tota pojebana Baleova prava noha sluziaca len na opieranie

Reagovat
madridcan

Okrem zrde a penalt nic extra....a to som chcel hattrick Ronalda uz do polcasu. Ale vlastne staci sa len dostat do pokutoveho uzemia a Atletico sa postara o ostatok

Reagovat
smazaný uživatel

alebo sudi

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Nepredpokladam, ze zapas pozeras. Takze stracat cas vysvetlovanim ti, ze to boli jasne penalty, by bola hlupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nene robil som si srandu :) si z ke nie ? čo mysliš že DUDU pustia do tej legie či ako ? keby že ho nepustia bude hravať jarnu časť v a time ?

Reagovat
Kokesh

A tak jim to bez Diega šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sa mu podlamuju nohy, chudacikovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Tož tohle je přesně ta Madridská klasika, kterou tady posledně zmínil sebyk. Real má za tři poločasy jednu pořádnou šanci, ale vede 5:0 a ještě je zachrání tyč a Modrič na čáře. Prostě jsme jim to darovali.

Reagovat
Kokesh

Aha.

Reagovat
Atlético de Madrid

Hráli jsme hůř, hrajeme hůř, ale stejně jsme jim ty góly darovali.

Reagovat
Ángel di María 22

Bohužel pro vás nejste natolik efektivní, aby vám tam ze 3 lepších příležitostí, který jste měli za 3 odehraný poločasy (!!! !!!), spadly 3 góly.

Reagovat
Atlético de Madrid

To s tim ale nemá nic společnýho. Neřikám, že jsme měli vyhrát nebo že Real je dal nefér. Jen, že je to prostě smolný a pod výsledky 3:0 a 2:0 mezi prvním a třetím většinou nebejvaj podepsaný dva vlastence a dvě penalty.

Reagovat
Ángel di María 22

Většinou ne, to máš pravdu. Kdybychom celou dobu nedominovali a pak dali jen šťastný góly, tak ani nepípnu. Ale je to 5:0 a celou dobu jsme lepší, takže mě už vážně netrápí, jak ty góly padly.

Reagovat
Kokesh

Sám sis odpověděl. Někdy i z hovna upleteš bič, ale jelikož je to už 0:5, tak už se ani není o čem bavit.

Reagovat
Ed_Hazard

nacho sa už rozcvičuje, ešte casemiro a morata

Reagovat
smazaný uživatel

morata je na tribúne myslím

Reagovat
Kokesh

Myslíš správně.

Reagovat
Ed_Hazard

moja chyba, nevidel som súpisku a popravde by som ani nečakal že tam zostane práve Morata

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zenit - Slovan 1:2 dobrý výsledok nato že zenit hral s a tímom

Reagovat
madridcan

Jasna zlta Arbeloa...co fnukas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi si stěžoval, že to byl teprve jeho první nebo druhý faul

Reagovat
Ed_Hazard

to nevadí, Atletiko išlo jasne do šance, bol to viac menej už taktický faul

Reagovat
Kokesh

Arabela a jeho takticko neviditelný faul, který vidí všichni.

Reagovat
Ángel di María 22

Do píči už tyhle zbytečný karty. Stáhni i toho Ronalda ty vole nebo já už nevim.

Reagovat
teenz

Tohle byl velkej smolík.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tady sel do souboje a ten zbytek byla nestastna nahoda. Mu tam chybely dva centimetry do balonu.

Reagovat
madridcan

Ty kokos Tak tu vela nechybalo a bud vazy alebo chrbtica v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude v poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Au

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ci kokos sak skoro vazy zlomil

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně tam nedávej Pepeho místo Arbeloy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam hraje Isco dneska? Ted jsem prisel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho klasika od doby, co se mu přestalo dařit. Občas vybojuje míč nebo ho skvěle převezme, vypadá to nadějně a pak se utopí ve vlastních kličkách a nepřímočarosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to ze bol pri oboch penatlach nitko nepovie neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon neco.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl aspon u tech penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

První byl faul na Ronalda, u druhé si nejsem jistý, jestli to byl on nebo Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý byl na Balea, ale dával mu to tam Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

nahraval on ronaldovi , on nahraval bale , jedine co dneskam mal zle par strat ale to aj bale ci ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nechci vyloženě hanit, má tam i dobré momenty, ale čekal bych od něj víc.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja ale nechapem co cakate vobec od hraca ktory nehra pravidelne zaklad je jasne ze nema dobre sebavedomie . ale po 45 minutach myslim si ze slusny vykon na to ze vobec nehra

Reagovat
Ed_Hazard

druhá penalta - Isco prihral pätičkou Baleovi, ktorého následne skosil tuším Manquilo

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem nic, neví, útočník by byl mnohem platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

I Karim?

Reagovat
smazaný uživatel

Karim 50/50, Morata určitě. Hráčů na držení míče tam je dneska stejně dost.

Reagovat
Magic player

On se hlavne pohybuje ve spatnych prostorech, mam z nej pocit, ze at by hral papirove stopera, tak ho uvidis porad na tech stejnych mistech, jako ted, kdyz ma hrat devitku. Bud mu k tomu Carlo vubec nic nerekl, nebo mu na to Isco sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj tělo na tělo, rozhodčí trestá spíš následky, ale je to pochopitelné. Nebezpečná situace...

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo do toho nesiel s umyslom, avsak super siel dozazu a fyzika nepustila..snad mu nic nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nezaviněná srážka, ale v takové rychlosti hodně nebezpečná, hlavně ten dopad. Snad to nebude nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle mohlo dopadnout hodně špatně..

Reagovat
-Kopy-

fuj to bylo hnusný

Reagovat
Atlético de Madrid

Nejlepší hráč planety změ by se taky nemusel za stavu 5:0 jako imbecil

Reagovat
Atlético de Madrid

* chovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

a o chovaní máš čo hovoriť, pekní fanúšikovia

Reagovat
Atlético de Madrid

Jaj, posledně jsem tady dost kritizoval naše hráče, se taky chovali jako prasata. Ale Ronaldo mě s tim leze na nervy dlouhodbě. Je sice fajn, že vyskočí nad břevno a má za to plnej obdiv, ale dost často takhle někomu přistane na zádech.

Reagovat
madridcan

No ako obvinovat Ronalda z toho, ze nevypusti suboj je uz trosku smiesne nie? Pises akoby sa to stavalo pravidelne. Radsej sleduj ako Garcia nezvlada cely zapas, lepsie spravis.

Reagovat
Atlético de Madrid

fajn, jsem pod návalem emocí, máte recht

Reagovat
Ed_Hazard

my to poznáme viac ako dobre

Reagovat
Ed_Hazard

čo tým chceš povedať? Carlos, Juninho alebo Riise boli známi tým že majú v nohe dynamit, tým pádom nemali strielať lebo by to niekomu ublížilo? takýchto súbojov má Ronaldo X za zápas, táto situácia bola nešťastná náhoda, sám Ronaldo sa mu hneď ospravedlňoval

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, já vim, neměl jsem pravdu

Reagovat
Ed_Hazard

čo je na tom že nevypustil súboj? ak by to nepískol išiel by si pre hattrick.....Manquilo to proste neustál

Reagovat
X-bano-X

To tiež Arbeloa proti Nanimu, že? Tiež ho Nani nevidel, trafil ho bez úmyslu a šli ste sa z toho rozložiť na atomy jak ta redka bola spravodliva

Reagovat
vacin

Jenže je rozdíl jít do hlavičky a jít nohou na úroveň žeber

Reagovat
X-bano-X

Áno rozdiel je v tom že Nani Arbelou nevidel, trafil ho kopačkou do hrude pričom zasiahol aj loptu a dostal redku. Karta bola obhajovaná do krvi madridskými fanúšikmi spôsobom, že aj keď hráč súpera nevidí je zodpovedný za zákrok.

Ronaldo protihráča videl, pričom faulovaný o ňom nemal ani potuchy, Ronaldo loptu nezasiahol, trafil telom protihráča vo vzduchu ktorý padol tak nešťastne že si mohol zlomiť väz. Ronaldo dostal žltú a tuná je z toho chlapský súboj telo na telo (škoda že jeden z tej dvojice o tom druhom nemal ani poňatia - typický chlapský súboj) kde karta je vlastne len dielom rozhodcu.

Naozaj je ten Nani zákerná sviňa a Ronaldo len obeť

Reagovat
vacin

A Ronaldo může snad za to, že Manquillo o něm nevěděl? Ronaldo normálně skákal na hlavičku nic jinýho. Nebo od teď, když se bude skákat na hlavičku se bude muset zastavovat rozhlídnout zeptat se všech jestli o něm všichni ví a potom vyskočit? Ty následky byly hodně hnusný, ale to je tak všechno. Nani šel do balónu šlapákem a nohu měl hodně nad úrovní pasu. Tím, že tu nohu měl tak vysoko se prostě vystavoval riziku, že jestli někoho trefí je to redka. Jestli v tom ten rozdíl nevidíš.... aha počkat Barcelona fan...

Reagovat
X-bano-X

Nani snáď za to mohol? Arbeloa ho videal a aj napriek tomu si tam nabehol a Nani odišiel s redkou. A neviem čo má s tým spoločné Barcelona. Ak by to bolo naopak a Ronaldo by takto dopadol, tak neviem čo by sa tu teda dialo. Akonáhle niekto podotkne niečo negatívne smerom k Realu, hneď za to môže Barcelona...... už ste s tým trápny.

Vieš čo? Pískať sa vôbec nemalo, Ronaldo mal streliť gól veď počas osláv by toho mrzáka snáď niekto z ihriska odpratal......

Reagovat
vacin

Já neříkám, že za to mohl Nani, ale když jde do souboje s nohou vysoko nad pás, tak musí počítat s tím, že když někoho trefí, tak je to červená a to, že tam Arbeola vběhl nehraje roli. To, že do toho tahám Barcelonu je z důvodu, že jedinej, kdo tady furt brečí jak je Ronaldo ošklivej a já nevím co jste vy. A ještě reakce na toho kašpárka pode mnou. Ronaldo vybíhal za ním, ale odrážel se v době, kdy už byli vedle sebe a ve vzduchu to byl náraz rameno na rameno. Takže hlava v análu máš akorát ty.

Vy tady řešíte akorát následky ano ty byly hnusný, ale to příště se má ptát jestli může vyskočit aby náhodou někomu neublížil?

Reagovat
10FKK

Televize a FIFA 14 zkus si někdy zahrát fotbal a až tě takhle nějaký chytrák trefí, tak mi napiš jak ses cítil...

Reagovat
vacin

Tak pro blbečky ještě jednou 1) Ronaldo ho trefil ramenem na rameno, 2)v době, kdy šlii do hlavičky byli na stejné úrovni 3) Ronaldo byl ve výskoku dřív než Manquillo. Jediný co byl problém je to, že Ronaldo byl rozběhlej, ale to snad není důvod jít do hlavičky.

A když dojdou argumenty, tak vytáhnem p.....y? Tak pro tebe aby ti to nebylo líto hrál jsem 2. dorosteneckou ligu, měl jsem nabídku hrát dorosteneckou ligu do Drnovic a hrál jsem 2. futsalovou ligu stačí? A borec mi zkurvil koleno, protože mi při střele vypíchl balón a já jsem promáchl a jak byl rozběhlej tak mi narazil do nohy, kterou jsem promáchl a já jsem udělal ve vzduchu přemet ani omylem mě nenapadlo ho z toho vinit i když do toho naběhl tvrdě. Takže na tyhle hovadiny co píšeš sis vybral špatnýho

Reagovat
10FKK

Blbečkama myslíš sebe a všechny naivky co si myslí, že to nebyl úmyslný faul?

ronaldo si na něj počkal a naložil mu, kdo hrál fotbal, tak to vidí, kdo miluje cr, tak zavírá oči a dělá ze sebe troubu...

Je mi líto tvé kariéry... Znám pár kluků, co je v rozletu zabrzdil nějaký idiot, proto jsem na podobné zákroky velmi alergický...

Reagovat
vacin

Ale tím jsem chtěl ukázat to, že on do toho souboje se mnou šel taky tvrdě, ale prostě ty následky co se staly byla jenom blbá souhra náhod a stejně jako tady u toho zákroku. Tady se hodnotí následky a ne zákrok. To je ten problém.

Píšeš tady pořád o tom, že ho nabral zezadu, což není pravda ano vybíhal mu za zádama, ale odrážel se první, a byli na stejné úrovni a jak říkám jedinej problém byla rychlost Ronalda, jenže v tom případě by se do hlaviček nemohlo chodit vůbec. Kdyby ho chtěl sejmout schválně, tak tam jde úplně jinak.

Reagovat
Ed_Hazard

ty máš dosť.....choď sa vyplakať inam....normálne si realitu pretváraš na svoj obraz samozrejme že o Ronaldovi vedel, veď to bol protiútok, čo myslíš že sa dozadu sťahoval len z nudy? možno netušil že už CR stihol k nemu dobehnúť, tak mohol súboj podceniť, neviem čo v tom bolo.....Ronaldo ho proste zbúral v súboji telo na telo

a porovnávať to s Naniho šlapákom tak to dovidenia, ďalší čo robí krásnu reklamu Culés

Reagovat
10FKK

Vyndej si hlavu z análu! Zboural tě někdo v souboji zezadu, když si byl ve výskoku? To je jeden z nejzákeřnějších zákroků ve fotbale! Nemůžeš se totiž bránit a pokud toho hráče nevidíš, tak si můžeš hodně ublížit.

Reagovat
vacin

Dokonce už to byl zákrok zezadu? Vždyť to bylo zboku to zaprvé a zadruhé oba šli do výskoku ve stejnou dobu, Ronaldo možná i o něco dřív, takže asi tak

Reagovat
X-bano-X

A aj napriek tomu netrafil loptu ale trafil protihráča vo vzduchu takou silou, že ho to otočilo a dopadol na krk.

Reagovat
10FKK

http://www.youtube.com/watch?v=qlMfwivtZR0

Lžeš... Hned na prvním záběru je jasně vidět, že chlapec kouká na balón a uplakánek ho zezadu nechutně sestřelil... Není to poprvé a jednou se mu to vrátí...

Reagovat
Ed_Hazard

ojooo chudák Manquilo, to bol ťažký súboj....druhý krát nechoď do súboja s chlapom

Reagovat
Ed_Hazard

to čo letelo Ronaldovi do hlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Zapalovac.

Reagovat
smazaný uživatel

kreteni

Reagovat
Masi

Tak opice se opět ukázaly. Ještě jednou tolik jim přidat 2. poločas...

Reagovat
smazaný uživatel

Muze mi nekdo shrnout co se deje? Na zapas nekoukam.

Reagovat
smazaný uživatel

nič

Reagovat
madridcan

Dve penalty, oni tyc a Raul Garcia nezvlada.

Reagovat
smazaný uživatel

Prakticky nic, Atleti darovali dvě penalty a tím pohřbili celý zápas.

Reagovat
Ángel di María 22

V suchym triku.

Jestli se někdo neudrží od nás a udělá nějakou blbost.......

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuj ten Ronaldo to je opravdu egocentrické hovado..... Co sem viděl minule co provedl s tím Bilbaem dneska frajerovy skoro zlomí vaz...a minutu potom s Ramosem jdou a chcechtají se jak idioti....co dodat prostě hnus... Aspoň že ho trefily tím zapalovačem třeba se mu rozsvítí...!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Nejdeš ty syn nebo nějaká přízeň 10FKK?

Reagovat
10FKK

Copak máš za problém kokeši?

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Tak četl jsem už ledacos, ale nadávat hráči kvůli tomu, že se směje, to už je vážně silný tabák

Reagovat
Ángel di María 22

Isco mi přijde hrozně slabej. V soubojích nic, když udrží míč, tak ho okamžitě hrozně lehce každej z Atlética odstaví. A neustále jen běhá pro míče do hloubky, ale uplně k ničemu, jen aby si zahrál, my tam máme záložníků dost...

Reagovat
smazaný uživatel

A co má jako podle tebe dělat není to žádný útočník, vůbec se mu nedivím, že si pro ty míče chodí, dnes jsme klidně mohli hrát 4-2-3-1. jak na začátku sezóny, Morata si v klidu mohl zahrát, Modrič nebo Alonso odpočinout, jako chápu Carla, že to asi nechce podcenit, ale kdy jindy by ti hráči měli hrát, než dnes, ještě když Atleticu chybí dva skoro nejklíčovější hráči.

Reagovat
Ángel di María 22

Ano, ale máme zálohu na držení míče. Tak to je pak nesmysl ho tam dávat, když běhá neustále mezi ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně je ho jen hrozně líto, že je v tom 4-3-3 úplně zabitej a prakticky pro něj není v sestavě vůbec místo, když nehrajem vůbec na žádný AM, je to hrozná škoda, potřeboval by víc hrát, on to v sobě má

Reagovat
smazaný uživatel

tak poprosím čo najskôr Sergio dole - Nacho hore, Luka dole - Casemiro hore

Reagovat
Billy McClane

CR hodili zapalovac do hlavy:

https://www.youtube.com/watch?v=_qUwZU5vn1k

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno sa konecne uvedomi.

Reagovat
teenz

Ty si opravdu bezcennej šrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každy

Oblíbené kluby - hlavní

FC Barcelona (ESP)

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

U tebe by nepomohla ani traverza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se Ramos smál a pak si uvědomil, že ho něco trefilo

Reagovat
Free_player

a neumře na to nakonec ? ... měli ho radši ihned převézt vrtulníkem do nejbližší nemocnice

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho vystřídat? Nějak se nám to hromadí.

1. Ramos 2. Cristiano 3. Modrić

Reagovat
Ángel di María 22

Dělá v tom bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Lednička zabírá okamžitě.

Reagovat
technecium

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Tak, první je Nacho.

Reagovat
madridcan

Ramos dole fajn...Ronaldo pod na hattrick. Tu oslavu golu by som si mile rad pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Sundá dres

Reagovat
smazaný uživatel

Zavřít stadion na dva zápasy, pokud by chtěli hrát derby na našem, rádi vyhovíme .

Reagovat
smazaný uživatel

Gelousek nespadol

Reagovat
Ángel di María 22

Kde se má vůbec letos hrát finále?

Reagovat
madridcan

Kluby sa dohodnu. Ak bude predpokladane finale, tak tipujem Valenciu.

Reagovat
Kily

jj, vaši se tam pokopou a za nás bude muset do konce sezony hrát v základu Jonas, aby to někdo uválcoval

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ángel di María 22

Proč to nezkusí vystřelit?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je to k blití, ale ten Ramos je fakt komickej.

Reagovat
Atlético de Madrid

Bale se musí naučit rychleji zpracovat míč pod tlakem, tam vidim jeho největší problém v PD.

Reagovat
madridcan

Tych problemov by bolo...mna najviac serie jeho praca pravou nohou. Teda praca. Ked nerobis nic, tak to praca moze byt len tazko.

Reagovat
smazaný uživatel

si pozri videa ake goly dal pravou nohou a posledna asistencia bola taktiez tak nechapem o com pises

Reagovat
Magic player

Ale on nepise, ze to pravou neumi.

On si na tu pravou neveri a haze si to vsechno na levou.

Reagovat
madridcan

Ale mna nezaujima Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

On má hodně asistencí pravou, proti Seville myslím obě. Oproti Di Maríovi mi to přijde v pohodě.

Reagovat
madridcan

Je to malo

Reagovat
Magic player

Ale tohle je u levaku bezne, nevim co si cekal. Navic je na nem videt, ze si dneska neveri a je cely zpomaleny, tak se to i da pochopit. Takovy Angel ti kopne pravou jednou za 3 zapasy i kdyz ma fazonu.

Reagovat
Kokesh

On má místo pravé rabonu

Reagovat
Magic player

Pravda no. Rabonu si da v kazdem zapase aspon jednu.

Reagovat
Ángel di María 22

Co udelal Mesut pravou? Co dela pravou Angel? To neni Baleuv problem.

Reagovat
madridcan

A preco ho neprirovnat napriklad k Ronaldovi, ktory je tiez pravak? Preco tu na mna vytahujes Angela?

Reagovat
Ángel di María 22

Cože? Bale je levák, Mesut je levák, Ángel je levák.

Ronalda je pravák.

Reagovat
madridcan

No a co teraz? Hovorime o silnejsich nohach. Ronaldo je pravak a pozri co vie ,,slabsou" lavou nohou? Ci slabsie nohy smiem porovnavat iba pri lavakoch?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak je dost známej fakt, že právě leváci mají s druhou noho daleko větší problémy, než praváci.

Reagovat
Kokesh

Přesně tak. Navíc jak často se vidí třeba záskok LB na RB? Naopak je to celkem běžná věc...kvalitní leváci jsou vždy ceněným zbožím, ale naprostá většina má sice vynikající levačku, ale určitě se nedá mluvit o obounohosti. Jak jsem psal, pro mě je spíš Bale překvapením ve hře pravou nohou. Nebojí se jít na pravou stranu do kličky, zakončení, ani odcentrování....

Reagovat
Magic player

Ty si nikdy nehral fotbal zavodne co? Tohle je proste znama vec, levaci maji pravou na podpirani, vysvetlit proc, ti nedokazu, ale je to proste tak.

Reagovat
madridcan

Hral, ale so sebou to porovnavat mozem len tazko. Ja som na lavu nohu neskutocny smatlak. Vlastne aj na ruku

Reagovat
Magic player

Tak to mame stejne, ja jsem od mala pouzival sajtli(a semtam rabonu ) misto leve nohy, sice jsem za to sklizel od treneru plno vytek, ale nakonec me ta jednonohost nelimitovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna perlička: Di María má za poslední tři sezony víc gólů hlavou než pravou - 1:0. Ty sezony předtím nevím.

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je jedinej gól Ángela pravou, co si pamatuju. Ale stál za to.

http://www.youtube.com/watch?v=6g22yzxjbVY

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal nějakej podobnej Coentrao v Benfice? Tohle je u nich normální, když už to jednou za pět let přijde, tak to letí.

Reagovat
Kokesh

Počkej, co chceš od levaka? Většina jich má pravou jen na opirání. Bale mě mile překvapil, snaží se hrát pravou celkem dost...

Reagovat
madridcan

Cakal som, ze bude viac obojnohy. Taky Cristiano dva so vsetkym co k tomu patri.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt neviem, kde mohol nabrať takú cenu

Reagovat
Kokesh

ajéje, už jsem opět u ceny...

Reagovat
One-Real

Já tam těch problémů vidím mnohem víc, letos s ním nemůžeme počítat, snad na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli zobrať Falquého a ušetrili by 100 mega

Reagovat
Ed_Hazard

http://dimasport.tn/fr/?p=181

nechápem ako si počas zápasu nemohli uvedomiť že namiesto Arbeloa hovoria komentátori Ricardo Carvalho

Reagovat
smazaný uživatel

naco tam este drzi Modrica?

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne caseimero

Reagovat
madridcan

Modric-Casemiro vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jak to bude v LM? Bude dál chytat Casillas?

Reagovat
madridcan

jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Ángel di María 22

Hurá.

Reagovat
Billy McClane

Luca Mudric joining with coach

Reagovat
smazaný uživatel

inak nebolo by pred sezónou lepšie zobrať roneia miesto bejla?

CR - ronei - ADM/Jesé

lepšie ako

cr - bezmena - bejl

Reagovat
smazaný uživatel

ne, bylo by lepší vzít aguera. ale teď po bitvě je každý generál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem vedel uz pred sezonou. Ale zase bych tam k tomu mel porad dva strasaky po triceti milionech..

Reagovat
smazaný uživatel

šak pred sezónou mal ronei pičing, že chce odísť, ani ste sa o neho nezaujímali a išli ste po tej welšskej napodobenine CR...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já fakt neovlivním

Reagovat
smazaný uživatel

ješiš marja, staň sa členom klubu

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana pod Ikerom hra neskutocne

Reagovat
Ángel di María 22

Proč Arbeloa nevystřelí Mohlo bejt 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Sobec hnusnej..

Reagovat
smazaný uživatel

jak je kurva mozny ze uz je Cristiano asi mesic uplne ale uplne z formy. to je sileny, on neprejde přes hrace

Reagovat
One-Real

Ronaldo by měl s těmi protiútoky taky něco dělat, kolik přihrávek už dneska zazdil?

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho zraneni je hroznej celkove. A cim vic se mu nedari, tim vic se chova jak nesnesitelnej kaspar a sobci.

Reagovat
Kokesh

Nedaří se ani Menšímu herně a to je teprve co říct hoši. Asi to nebude taková sranda...

Reagovat
Kokesh

* opět Messimu.

Reagovat
One-Real

Vadi mi ty prihravky. S jeho pohybem se nejak vyrovname, i kdyby to nebylo ono, tak to nikdy nebylo v prvni rade. Horsi je, ze od zraneni mel snad 15 sanci, ktere s prehledem daval (sam pred brankarem a podobne) a nedal z nich snad ani jednu, naopak dava goly z pozic, kde to tak obvykly neni (primaky, Betis. Tohle je problem a to nadavani na kazdyho kolem sebe (minule Karim, dneska Isco, predtim Ramos a Pepe) tomu taky nepomuze.

Reagovat
madridcan

Wow....Cristiana som dole necakal, ale o to je to milsie prekvapenie

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Isco je fakt spatny, zajimalo by me kolik ztrat za zapas uz udelal. Nechapu kde se to v nem vzalo pritom ze zacatku byl vyborny. To vypada i o pristupu ne jen forma...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je vybornej, sice drzi balon moc dlouho na noze, ale je super

Reagovat
smazaný uživatel

Neni. Na nej se hezky diva ale hraje poslednich x zapasu spatne. Ma par svetlych okamziku to ano, ale pak udela dalsi dve ztraty...to ze drzi balon na noze dlouho je momentalne jeho nejvetsi slabina. Uz i Carlo priznal ze Mesut byla chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nepřiznal, ten rozhovor byl vymyšlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Vašku vole nekecej, Ozil je na hovno podivej jak hraju v arsenalu, Isco bude mit do 5 let zlatej mic, to je nas poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je naopak nejlepsi prodej v historii a prisel v nejvic vhodnou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, viděl jsem tu jeho statistiku. Ale stejně jsem pořád nasranej .

Reagovat
smazaný uživatel

A jakej mas duvod? Ten, ze za nej prisel jeste horsi a dvakrat tak drazsi poklad?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak k te statistice, nevim presne, o cem mluvil, ale podle me si vybral spatnej klub. Kdyz ho stavi kamsi doprava nebo co..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak. Ty prodeje nakonec vypadají dobře, ale nákupy zatím velký průser, takže Florentino pořád .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to holt dopada, kdyz se nakoupi za 150 mega pro trenera, kterej vlastne vubec nevi, co bude hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych proste taky zatrhnul a nechal "ho" nakoupit az po sezone, kdy se s tim kadrem dokonale seznami a uz bude vedet, co a jak. I kdyz tady to bylo tezky, protoze s Ozilem a Benzemou bych nevahal ani sekundu..

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si taky říkal, že to měli nechat až po jeho první sezoně. Jenže s kým bychom pak hráli, pokud by bylo tolik odchodů... Loni přišlo přes 150 mega a letos si Carlo tak akorát vymění náhradníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby odesel Karim, Pipita by treba nesel. Za Ozila by byl Modric, Kaka s Calletim by nemuseli jit (nevim, co je ted lepsi) a akorat by prisel zaloznik za Essiena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už by sis i toho Rickyho nechal, jen aby vypadli Karim s Mesutem. Pipita by šel určitě, to by se nám vymstilo ho držet proti jeho vůli. Za Essiena záložník jo, ale nezapomeň na zranění Xabiho, bylo nutné tam investovat, jenom nevím, proč tak blbě .

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tak jsem to nemyslel, to byla otazka toho, jestli radsi uvazeny nakupy a Kaka o rok dyl (u nej uz se na cene nedalo ztratit nic), nebo neuvazeny rozhazovani bez Kaka, ale ok, klidne se zasmej. Ozil sel v pravej cas za spravnou sumu, na tom bych nemenil nic. A Benzema (by) stejne tak. Pipita zas podle me odesel hlavne kvuli MS, do tymu, kde bude hrat pravidelne a kde mu trener bude verit, pricemz bylo jasny, ze Karim nikam nepujde.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, to ze hraje v arsenalu ted hovno znamena ze by tak hral i za nas kde by mel lepsi spoluhrace atd. Mesut je nejvetsi chyba po Makelelem v za poslednich x let

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral by na svym postu, a to je to nejdulezitejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vůbec. Ozil by byl teď jak Isco. Prodal se tehdy když měl prakticky nejvyšší cenu, pochybuju, že by mu vzrostla. A srovnávat ho s důležitostí Makeleleho? Please.

Reagovat
teenz

Jeho cena by určitě nepadala. On i když přišel po party, tak tu asistenci Crisovi vymyslel.

Reagovat
Kokesh

Jak jako nepadala? To není nemovitost. Může přijít zranění, konkurence, ztráta místa, motivace, odchod trenéra...momentálně hrajeme 433, kde pro něj ani není místo. Sice tomu pomohla i forma Isca, příchod Balea a nutné zařazení Angela, ale fungujeme, nutno říct, že i výsledkově...nynější formaci chtěl hrát mimochodem i Mou.

Reagovat
teenz

Jenže Mesut na zranění netrpěl, protože jeho "ležerní" přístup mu to dovolil. Byl v tomhle suprovej. Navíc máme hráče na dva způsoby a nevíme co chceme vlastně hrát, Mesut by se totiž k Gerethovi a Crisovi hodil suprově.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam ho chceš dát ve 4-3-3? Na hrot?

Reagovat
teenz

S Gerethem a Crisem jsem o 4-3-3 opravdu nebavil.

Reagovat
teenz

A kdyby měl po boku pořádný hráče v Arsenalu, tak by jich měl daleko víc i tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teď neberu jeho výkony tam, ty jsou mi fakt jedno. Beru to z pohledu Ancelottiho. Byla jen otázka času kdy zkusí jeho 4-3-3 a Ozil by se znovu nehodil a buď by seděl nebo hrál na jiné pozici. On není Modrič aby ti zahrál tři posty v záloze. A jestli to chyba je nebo není posuď sám pohledem na tabulku a na poháry.

Reagovat
teenz

Jak píšu nahoře. On by se k těm dvoum hodil. Na ten druhej způsob už tolik ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má za zápas čtyři kontakty s míčem na vlastní polovině? Nikdo ze spoluhráčů ho tam autem nedovezl?

Reagovat
teenz

Nebo to třeba bude tim, že Arsenal hraje nudnej fotbal a pak zapne na 20 min a buď to vyjde nebo ne. Je snad každýmu jasný, že Mesut na tohle neni, ten se hodí do rychlýho přechodu. Žádnej běhač.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemuzes vedet smarja to nevi nikdo jak by hral u nas ted, mozna to je jen pravdepodobnejsi nez ze by hral tak jak pod Mourinhem. Ja jsem zkratka toho nazoru ze se prodavat nemel a za tim si stojim. A dulezitost nesrovnavam...

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se zda spatny? Mne ten druhej polocas prijde naprosto ok. Zas tolik toho neztratil, naopak spis podrzel a nebo na nej byl faul, coz neni tak hrozny, vzhledem k tomu, jak hraci Atletica hraji. V druhym polocase neni horsi ani jak Bale, ani Ronaldo..

Reagovat
smazaný uživatel

Me se nelibi, tenhle zapas ma opravdu mnoho ztrat, fakt hodne, kdyz to beru od 1. minuty. Myslim ze to ma ale v hlave nez jen ztrata formy...ztrati mic a zvesi hlavu a je frustrovany, takovy Jese vali zpatky a chce jej ziskat zpet..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak TOP to neni zdaleka, ale hrozny se mi to taky nezda. Karim by tam lip nezahral..

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle nepochopim. Jesé hraje dost, v případě žk u něj hrozí, že nebude na finále a on ho tam pošle, přestože je rozhodnuto a na lavičce je Morata, kterej skoro nehraje.

Reagovat
Mishko

Alvaro je na tribune

Reagovat
Ángel di María 22

Aha. Tak to ještě víc nechápu, proč je na lavičce Karim a Morata sedí na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je na tribuně

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu stejne jako Xabiho na celej zapas oproti Mourkovi hruza

Reagovat
madridcan

Neviem kde si zobral Moratu na lavicke, ale fajn

Reagovat
Kokesh

Na lavce mu bere místo Karim, bohužel. Alvaro si dloube šušně na tribuně.

Reagovat
madridcan

Podla meritka spanielskych rozhodcov to mala byt cervena nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Sosa nam to daroval, ale Casillas neprijal

Reagovat
smazaný uživatel

co daroval

Reagovat
madridcan

Neviem...podla vsetkeho nam Atletico vsetko daruje.

Reagovat
smazaný uživatel

El Santo

Reagovat
smazaný uživatel

Zas vybornej moment Isca..

Reagovat
smazaný uživatel

No, zápas nudný, Atletico ho pochovalo samo. Isco na to, že prakticky 9 hraje podruhé a delší dobu teď nehrál tak zas tak hrozný nebyl jak tu píšete. Kupodivu Ramos vydržel bez karty a zahrál si i Casemiro. Ronaldo bez formy, tak snad bude makat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak ....celkově spokojenost, tak teď vzhůru na ligu a pak na Schalke.

Reagovat
madridcan

Podla mna sa este nikomu nepodarilo prejst do finale Copy bez inkasovaneho golu alebo sa mylim?

Reagovat
Atlético de Madrid

rozhodně jste dnešním zápasem překonali rekord v počtu minut v řadě bez gólu v Copě, to psala Opta

Reagovat
smazaný uživatel

tych poslednych 20 minut strasne lenivych

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda! Jsme ve finále! Celý dvojzápas byl totální dominance bílé části Madridu! 5:0 hovoří za vše! Hala Madrid!

Reagovat
rufus

San Ikerova série čistých kont stále narůstá.

Reagovat
Atlético de Madrid

Chtěl jsem to nějak okomentovat, ale asi není co. Real v prvním zápase jasně lepší, ve druhým kontroloval hru a počkal si na naše chyby. 5:0 je až moc krutý.

Reagovat
Ángel di María 22

Iker

Takhle snadný jsem to vážně přes Atlético nečekal. Důležitější zápasy sice teprve přijdou, ale sebevědomí to zas o trochu zvedne.

Reagovat
Ángel di María 22

uu

Reagovat
Kokesh

Už se těším na Ancelottiho a jeho "The team played well apod."

Reagovat
smazaný uživatel

tak naučil se jen pár věci ve španělštině a ty točí

Reagovat
Kokesh

Já vím, ale chybí mi koníci a jaguáři od Mourinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych pravdu přiznal tak mě ani ne, ona je to sranda sledovat v jiné lize, ale momentálně si radši poslechnu Carlettovu balanci.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: "The team played well in both matches and we deserved to win"

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooo PENALDOOOOO

Reagovat
One-Real

Před zápasem bych bral jakejkoliv postup, 5:0 vypadá jako z říše snu. O víkendu jeden z vrcholů sezóny, snad to společně zvládnem. Hala Madrid!

Reagovat
Phillipinho

Jeden z vrcholu sezony, na kterym bude 20 divaku

Reagovat
LAM

Tak co jsem viděl tu první penaltu tak něco takovýho by na Messiho nikdy nepískli.Naopak za to jsou mu schopný dát kartu za simulaci.

Může mi někdo vysvětlit proč na Ronalda vždycky pískaj daleko menší faulyi když je známej tím že padá daleko víc než Leo?

Reagovat
madridcan

Pockaj, Messi a karta za simulaciu? Vlastne....Messi a karta?

Reagovat
LAM

a né snad.Už jich pár dostal za to že prej nefilmoval pád a nic.Ale neodbočuj od tématu protože ten rozdíl v posuzování penal je u nich až směšně pro Ronalda.

Reagovat
CHONG

Reagovat
alcantara

Unho bola hlavne smiesna ta seria par kariet po sebe za udajne umyselne ruky, ked si spracovaval alebo preberal loptu.

Reagovat
One-Real

Po 12 zápasech se pro nás pískne penalta (mimochodem správně nařízená) a tady je oheň na střeše.

Reagovat
madridcan

Neodbocujem, len som nieco take fakt nezachytil Pytas sa nepraveho, lebo tolko Barcelonu nesledujem, aby som mal posudzovat vsetko na Messiho a porovnavat, ale co sa tyka dneska, tak odpoviem tak, ze to bola jasna penalta, tam nie je o com.

Reagovat
alcantara

Tak Messi prakticky nesimuluje, takze tazko mozes nieco podobne zachytit.

Reagovat
valloire

musim

Reagovat
CHONG

Reagovat
madridcan

Ja som vedel, ze vam prihrejem polievocku, tak su je pekne hrejte dalej Ale kedze podobne veci chce porovnavat fanusik Barcelony, tak prakticky sa mu to asi pritrafi tiez

Reagovat
alcantara

No nesimuluje, nespravis s tym nic.

Reagovat
madridcan

Pockaj, ja som s tym chcel nieco spravit? Aj keby simuloval, tak je mi to fuck

Reagovat
alcantara

Neviem, ale ten tvoj koment vyznieval tak, ze si sa docela divil.

Reagovat
madridcan

Divil som sa tomu, ze by mal dostat zltu kartu, kedze casto aj ked mal dostat zltu kartu, tak ju nedostal...nevid vsade duchov

Reagovat
LAM

Tu první ustát určitě mohl.Kdyby takhle spadl Neymar tak tu bude plno keca jakej je to strašnej simulant.A že jich už pár na něj bylo tuhle sezonu ale nepískali se.Jde jenom o to že tu máte vždy fva rozdílný metry na posuzování.

Reagovat
madridcan

Takze opat raz diskusia, ktora sa ma netyka. Ja mam Neymara a jeho simulacie uplne vies kde. Nech sa trebars vala kazdych pat minut len nech sa tomu vyhne proti Realu, lebo tam sa naseriem Ale penalta bola, ved mu zobral nohy. Celkovo Atleti hrali v sestnastke strasne hlupo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ustát to mohl, ale takhle než by se dostal k míči by byl skoro v nulovým úhlu. On zvolil jistotu, protože veděl, že ten penaltový zákrok tam byl.

Reagovat
Ed_Hazard

samozrejme ze ju mohol ustat, ale preco by to robil? bol uplne z uhla co je ovela mensia sanca na skorovanie.......najdi si v slovniku pojem simulacia.....ak by ho ten obranca netrafil, oukej bol by to ukazkovy dive......on ho ale trafil a vyviedol z rovnovahy - sikovnost ronalda, debilita obrany

chyba ti troska cit pri posudzovani takychto veci

Reagovat
alcantara

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
miguel bain

Zas po nich smrkali?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

aspon uz vieme kam sa ponahlal ked sa blizil polcas

Reagovat
valloire

Takže ve finále hrajem s ochotníkama? Bezva.

Reagovat
smazaný uživatel

cos dokázal v životě ty - ochotníku

Reagovat
CHONG

Roztomilé

Reagovat
madridcan

400 pre vitazstvo Realu Madrid v Copa del Rey na nulu

Reagovat
valloire

a s 5 nastřílenými góly

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

ale co mna to zajima jaka, ale preco ja potom platim cely mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

finále stejně prohrají s Barcou

Reagovat
madridcan

Ale ale ale...vyhrali nad nami po roku a zrazu kolko mudrosti zjedli

Reagovat
One-Real

Paráda, začátek února a jednu soutěž máme až na jeden zápas z krku, měl jsem pocit, že se vyřazovací boje hrávaly ke konci února - začátku března, příjemný překvapení.

Reagovat
madridcan

hrali, ale podla mojho nazoru si musia teraz svihnut kvoli zaverecnemu turnaju Finale bude v aprili, minuly rok bolo v maji

Reagovat
smazaný uživatel

to Costa posral s tím zapalovačem

Reagovat
Pharrell

HALA MADRID !!!!

Reagovat
Free_player

Reagovat
herbage

jsem si říkal, že Ronaldo se dostává do formy a on dvě penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza co. Mel je radsi nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří má dovolenou tak tu otravuješ za něj ?

Reagovat
Free_player

už ted se na finále těším !

Reagovat
X-bano-X

Zápas som nevidel, dnes som si pozrel zostrih a Real zaslúžene postúpil. Hold bez gólu sa postúpiť nedá... Pozastavil by som sa nad penaltami. Druhá úplne jasná, tam nie je o čom, prvá taká typická, keď si hráč po penaltu ide(nehovorím že je odpískaná zle). Kontakt tam bol, či sa po ňom 90 kilový atlét zvalí na zem, nech si posúdi každý sám. Nám takto v tejto sezóne odpískali 2 penalty, presne po takýchto "zákrokoch" kde hráča ťukne protihráč a tí istý ľudia, ktorí tu dnes hovoria "jasná" alebo "kontakt tam bol", vtedy pitchovali na simulácie a to že 55 kilový Neymar resp 65 kilový Iniesta to mali ustať. Úsmevné

Inak Atletico strašná haluz, 5 inkasovaných gólov z toho 2 vlastné, 2 penalty. To sa len tak nevidí.

Reagovat
Billy McClane

Kto ze to ma 90 kilov?

Prosim ta uz to zabal, toto je uz ozaj ubohe co tu predvadzas

Reagovat
smazaný uživatel

90 kilový člověk kdyby se svalil, tak už je to simulace, ale když má 84,4318 kg (snad jsem moc nezaokrouhlil), tak je to ještě v rámci tolerance. To byl smysl tvého příspěvku? Jinak směju se ti za to, že přesně víš kolik váží

Reagovat
Jerichoo

Neymar ma 50 a Ronaldo 105, este viac to zvelic nech tie slova maju aspon aku taku vahu ze

Reagovat
X-bano-X

Si blb ak nevidíš rozdiel medzi váhou a výškou Ronalda a Neymara. Je v podstate jedno koľko presne vážia, rozdiel je tak 20 kilo pričom ak padne ťažší jedná sa o kontakt a jasnú penaltu a ak ľahší, je to simulácia. O tom bol môj post. Ale chápem, že ak vám tu niečo nevonia tak radšej hľadáte pitchoviny a ťaháte sa za slovíčka. Nie je to prvý a ani posledný raz.

Reagovat
Ed_Hazard

preboha načo to tu riešite, nech má Neymar aj 5 kilov a šnupe kokain ak hráč chce tak spadne a je jedno koľko akú má váhu neviem či si hral niekedy futbal ale pri tomto sa padať proste má, ak by to ustál a nedal gól tak by bol za pekného idiota (aj keď morálneho hrdinu, za to sa ale body nezískavajú a nevybojovávajú postupy).....kontakt tam bol viac ako jasný, nie je čo ďalejš riešiť.....a ak si tu riešiš komplexy s tým že takúto situáciu nejaký madridista vyčítal Neymarovi, tak sa obráť na dotyčného

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
madridcan

No vidis...rovnaky pripad ako Ronaldov gol z ofsajdu vo Valencii a vasim cez vikend. Kritizovat sa neoplati nic, satisfakcia sa na druhej strane skor ci neskor dostavi

Reagovat
janinho

Real je tusim prvy klub v historii CdR ktory do finale postupil bez jedineho inkasovaneho golu

Reagovat
Ed_Hazard

socky, držím dnes palce

Reagovat
Al Capone

No jo Aletico nas jednou porazilo a ted když jejich fans vidí krutou realitu, že na nás prostě nemají tak to těžce nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

2x

Reagovat
Al Capone

No to nic nemění na faktuu, že jsme prostě lepší

Reagovat
Al Capone
Reagovat
smazaný uživatel

Absolutně nic proti tomu nemám. Však Ronaldo má taky pokoj plný plakátů Messiho a barcelonských barev

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Free_player

Ronaldo .. to jak málem umřel, když ho trefil zapik

Reagovat
smazaný uživatel

lol ty chytráčku chtěl bych tě vidět když to nečekáš a někdo tě trefí do palice, ale tebe by to nebolelo ty vtý palici nic nemáš

Reagovat
Free_player

myslíš jako, že jsem nikdy do šišky zapalovačem neodstal ? .... není to nic, že by se člověk musel válet po zemi a dělat, že umírá .. i když u něj chápu, že to je spíš síla zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

no ty se zas předvádíš

Reagovat
janinho

si trapny jak daleko dovidis

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz real nemuze rozhodci pomuze baletaci real gayca rovnaka koko.ina

Reagovat
Ed_Hazard

ďalší, ktorý ten zápas videl....robíš zo seba iba idiota, ale očividne ti to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

on to ví

Reagovat
smazaný uživatel

Srat na taky klub

Reagovat
smazaný uživatel

Srát na tvojí mámu v německém fekál pornu,

Reagovat
Phillipinho

Neskutecny jak nektery fans Realu se tady vozi po Atletech .....neskutecny co s tim tymem Cholo udelal. Netreba pripominat, ze treba Benzema stal vic jak celej kadr Atletica

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Jsou to městský rivalové, jaký se respekt by se k nim měl jako chovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba stejně nadávají na Real na českých stránkách Atlética, nevidím moc rozdíl.

Reagovat
Phillipinho

Jako mozna mas pravdu obcas; ale jinak mi prijdou jejich fans rozumny; docela nechapu proc nektery fans realu jim chodi na jejich stranky si z nich delat prdel; cest vyjimkam jako jsi ty

Reagovat
Ángel di María 22

Taky jsem se byl podivat na ceskejch strankach Atletů, předváděj tam hezký věci. Nejvíc sebyk, to je ubohost a pak si tady na něco hraje.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tyhle zápasy se nikdy neobejdou bez emocí ze strany fanoušků, na stadionu i na internetu. Myslim, že fanoušci Atlética na svejch stránkách i na EF předváděj úplný nic, ve srovnání s tím, jak se fans Barcy a Realu obviňovali za dob Mourinha a Guardioly. Když si někdo zanadává na nerovný podmínky ve španělsku, že je Ramos hovado nebo Ronaldo simulant, tak si to může dost dobře argumentačně podložit a myslim, že je to v pohodě. Asi, jako když fans Realu nadávaj na Costu nebo na další hráče Atlética, taky to maj o co opřít.

Reagovat
X-bano-X

To samozrejme vôbec nie je totožné, keďže všetci vieme že sa Ronaldo zmenil. Takže neviem čo si to tu dovoľuješ

Reagovat
madridcan

a nezmenil? To je vzdy take detske cakanie na jeho chybu, aby mu potom vsetko zratali aj keby rok nic nespravil. To sa s nim bude viest uz ruka v ruke, ako sa s Barcelonou bude viest, ze su simulanti

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo mi přišel třeba loni v pohodě, měl těch momentů minimum a choval se i na hřišti jako profík. Teď je cca měsíc z formy a zase se chová jako blbeček.

Reagovat
madridcan

No vidis...cakanie na chybu

Reagovat
Atlético de Madrid

Tady nikdo nečekal na chybu. V Bilbau se choval jako blbec. Včera tam přihrál ten pád před první penaltou (i když tam kontakt byl). Zranění Manquilla byl souboj a je sympatický, že mu pak zavolal do nemocnice, takže to sem nepočítám. Ale celkově je na něm vidět nervozita, jak křičí na lidi okolo sebe a nedokáže se poprat s tím, že poprvý za dlouhou dobu je trošku dýl ve slabší herní pohodě.

Reagovat
madridcan

No ved cakanie na chybu Pises minuly rok bol v pohode, ale mesiac sa ti teraz nepaci, tak to uz ma zratane...cakanie na chybu

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, rok byl v pohodě a teď se chová jako simulant a blbeček. Třeba bude zase další rok v pohodě, ale teď popisuju svoje pocity z jeho aktuálního chování

Reagovat
Atlético de Madrid

Jen doplnim, že na Ronalda nějak nejsem vysazenej a spoustu věcí na něm obdivuju.

Reagovat
10FKK

To se mu bohužel do konce kariéry nepodaří... A vámi neustále opakovaná lež se pravdou nestane...

Reagovat
X-bano-X

ja osobne si myslím že a nezmenil ani za mak. Stačí čo robí keď sa mu nedarí. Mám rád futbalistov, ktorí dokážu rozdať, aj prijať. Ronaldo v poslednom čase len rozdáva, ale akonáhle má niečo prijať tak sa mení na poriadnu primadonu. Asi za to môže hlad

Reagovat
madridcan

"Mám malou bouli, není to nic vážného," podotkl po zápase Ronaldo. Počínání domácího příznivce nechápal. "Chápu, že nemusíte mít rád soupeřovy hráče, ale tohle je moc. Nevím, co si tím dotyčný dokazoval, ale mě tím rozhodně nezastraší," doplnil Ronaldo.

"Hlavní je, že jsme vyhráli. Myslím, že jsme předvedli skvělý výkon. Postoupit přes Atlético do finále s celkovým skóre 5:0 je vynikající," pochvaloval si Ronaldo nečekaně jednoznačný průběh semifinále.

Chování fanouška odsoudil také brankář Realu Iker Casillas. "Vždy se najde nějaký idiot, který pokazí zápas a snaží se pošpinit jméno klubu. Ale většina fanoušků Atlética taková není," podotkl Casillas. "Myslím, že to pro Atlético může být vážný problém, protože mohlo dojít ke zranění hráče," doplnil.

Podle informací španělských médií už policie zjistila divákovu totožnost. Trest však hrozí i domácímu klubu, který téměř jistě neunikne pokutě. Navíc mu disciplinární komise může uzavřít stadion až na tři zápasy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele