Komentáře a souhrny

Gambrinus liga - souhrn 27. kola

Plzeň porazila Mladou Boleslav a odpověděla na páteční výhru Sparty nad Libercem. Brno vyhrálo na půdě Slovácka a po dlouhé době se odlepilo od sestupových příček. Ústí prohrálo s Příbramí a jeho záchrana je už jenom teoretická, vedle Příbrami naplno bodovalo i Brno. Bohemians 1905 porazili Olomouc. Atraktivní zápas mezi Jabloncem a Ostravou skončil 3:3.

Ruská Premier liga - souhrn 8. kola

Zenit remizoval s Lokomotivem Moskva a udržel první příčku. CSKA inkasovalo v závěru obou poločasů a z duelu s Dinamem má jenom bod, Spartak Moskva dokonce podlehl Permu. Kubaň slaví výhru nad nevýrazným Těrekem a s ní spojený posun do čela tabulky. Druhá je po výhře v Novgorodu Anži Machačkala, Tomsk znovu neprohrál.

Slovenský pohár v sezóne 2010/2011 vyhral Slovan Bratislava

Neuveriteľne dramatický zápas bol k videniu vo finále Slovenského pohára. V Banskej Bystrici sa stretol jeho obhajca a túžil po ňom aj uradujúci majster zo Žiliny. Gólové hody predĺžili duel až do penaltového rozstrelu, kde sa viac darilo belasým. V ňom zvíťazili 5:4, rozhodujúci kop dal Dosoudil.

Okénko do Championship: kdo bude třetím postupujícím?

Všech 46 kol druhé anglické ligy je za námi. Známe všechny sestupující a také dva týmy, které si zahrají v příštím ročníku Premier League. Zbývá už jen rozhodnout, kdo bude úspěšný v play-off a doplní tak přímo postupující Queens Park Rangers a Norwich City.

Bundesliga - souhrn 33. kola

Nejzajímavějším výsledkem byla v sobotu v Bundeslize jednoznačně kanonáda Bayernu, který rozstřílel St. Pauli 8:1 a rozhodl o jeho sestupu. Leverkusen jen remizoval s Hamburkem a musí ještě hájit druhé místo. Brémy mají po výhře nad mistrem z Dortmundu jistou záchranu. Vyhrál také Gladbach a Köln, naopak padl Wolfsburg...

Týden v Ligue 1 (30)

Po delší odmlce se na závěr sezony vracíme s naším Týdnem v Ligue 1 a tentokrát se zaměříme především na trenérskou situaci v Paříži a v Lyonu. Chybět nebude ani stručné představení jednoho z nejzajímavějších fotbalistů ligy, přehled slibných talentů a samozřejmě nezapomeneme ani na tradiční sestavu, hvězdy a gól kola.

Villarreal přehrál Porto, přesto končí, finále bude portugalské

Villarreal v odvetě semifinále Evropské ligy přestřílel Porto 3:2, do finále se přesto s přehledem dostali hosté. Ti otočili nepříznivý vývoj skóre dvěma góly před a po přestávce, to samé se však v závěru podařilo Žluté ponorce, jejíž fanoušci se celé utkání užívali, i když věděli, že postup je na míle daleko. Rozhodující branku utkání vstřelil z pokutového kopu Giuseppe Rossi.

Braga otočila dvojzápas s Benfikou a je ve finále

Velmi vyrovnaný zápas sliboval portugalský duel mezi Bragou a Benfikou. Benfika v prvním utkání na domácí půdě zvítězila 2:1, ale v odvěte nedokázala prorazit pečlivě pracující obranu Bragy ani jednou a sama inkasovala. Braga tak zvítězila 1:0 a dle jasných fotbalových počtů tak postupuje do finále Evropské ligy. Jediný gól zápasu vstřelil v 19. minutě Custódio.

Manchester United po dvou letech ve finále znovu proti Barceloně

Manchester United i v oslabené sestavě potvrdil postup přes Schalke a po dvou letech ve finále Ligy mistrů znovu změří síly s Barcelonou. Red Devils vyhráli 4:1, brankami se o to přičinili Valencia, Gibson a dvakrát se trefil Anderson...

Corgoň liga - souhrn 29. kola

Slovan otočil zápas na hřišti Senice a je v čele tabulky. Žilina prohrála v Trnavě a sen o obhajobě titulu se jí vzdaluje. Dunajské Stredě jedna branka stačila na výhru v Dubnici, Košice se do sítě Prešova trefily hned třikrát. V Nitře a Ružomberoku diváci na góly čekali marně...

Barcelona si domácí remízou s Realem zajistila finále

Barcelona nenechala nic náhodě a pohlídala si náskok z prvního semifinále v Madridu. Po jednobrankové remíze si tak zahraje po dvou letech opět finále Ligy mistrů. Real přes úsilí nedokázal nepříznivý vývoj otočit.

Kroměříž v poháru válí dál, remizovala v Boleslavi

Hráči třetiligové Kroměříže se Ondášovka Cupu postarali o další velké překvapení. Poté, co ve čtvrtfinále vyřadili Brno, dnes v úvodním semifinále remizovali na hřišti dalšího týmu z nejvyšší soutěže Mladé Boleslavi 1:1. Vytvořili si tak nadějnou výchozí pozici do odvety, která se hraje příští úterý na jejich hřišti.

Primera Division - souhrn 34. kola

Sevilla veze tři body z Almeríe, Villarreal zase otočil duel s Getafe, a jelikož Valencia nezvládla zápas v Osasuně, ztrácí na ní jen tři body. Espanyol bojuje o poháry, protože zdolal Bilbao, Osasuna si pomohla v boji o záchranu. Té se přiblížila také Málaga, která uspěla v důležitém zápase s Hérculesem...

Serie A - souhrn 35. kola

AC Milán hubenou výhrou nad Bolognou udělal další krok k titulu. Za ním se nic nemění, Inter i Neapol své zápasy i přes problémy zvládly. AS Řím otočil duel v Bari a živí naději na LM, Juventus v pondělí uspěl na Laziu. Sampdoria vybojovala bod z přestřelky z Brescií, Fiorentina smetla Udinese.

Gambrinus liga - souhrn 26. kola

Sparta napodobila Plzeň, která remizoval v Brně, a z Teplic veze jen bod. Slovácko si výrazně pomohlo v boji o záchranu, veze překvapivé tři body z Olomouce. Ústí se další překvapení nepodařilo, na Slavii dostalo tři góly. Jablonec otočil zápas v Příbrami, Mladá Boleslav podlehla Hradci Králové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele