1/16 finále - 1. zápasy
20.02.2020 18:55 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Vrba padl. Eriksen s Lukakuem poslali Inter do výhody

Ludogorec se doma musel sklonit před slavným soupeřem, protože výhru slavil Inter. O vítězství rozhodl ve druhé půli ke konci utkání, kdy se trefili Eriksen se střídajícím Lukakuem.

Trenér Pavel Vrba na lavičce domácího Ludogorce dostal šanci otestovat své síly taktika a stratéga proti dalšímu velikánovi evropského fotbalu. Do Razgradu totiž dorazil slovutný Inter. Jeho kouč, Antonio Conte, dal důvěru hráčům jako Sánchez, Valero nebo Ranocchia, čímž trošku ukázal, že tohle utkání není ve srovnání s italskou první ligou zrovna highlightem měsíce.

Obranu Ludogorce mělo prohánět především duo Martínez a Sánchez, přičemž od začátku působil živějším dojmem právě zkušenější Chilan. Kmenový hráč Manchesteru United se po delší době vrátil do základu a svými výkony si chce říct o trvalou koupi, což byla dobrá motivace i v dnešním duelu. Sáncheze s druhým útočným tykadlem Martínezem hledal vepředu často Eriksen.

Tomu ale nezřídka kdy chyběla větší přesnost ve finální nahrávce. Domácí hráči výborně drželi míč a v počátcích utkání nenechávali slavnému soupeři příliš prostoru. Po Sánchezově ukázkové práci s míčem se balon dostal k Matíasi Vecinovi, který se rozhodl vypálit. Mířil ale jen nad branku.

Po pětadvaceti minutách se urodila první velká šance utkání. Victor Moses po straně udělal efektivní kličku a nacentroval před bránu, kam si naběhl obránce Biraghi. Ten akrobaticky zakončoval z první a pořádně zahřál Plamena Ilieva v bráně domácích. Ten musel zasahovat také o pár minut později, když Lautaro Martínez parádně našel ve vápně volného Eriksena. Dánský šikula si balon zpracoval, jenže příliš mu odskočil a brankář Iliev byl na zemi včas.

Domácí výtečně přistupovali k hráčům slavnějšího týmu a bránili jejich postupné ataky velmi spolehlivě. Alexis Sánchez poslal před koncem první půle krásný průnikový pas na Lautara Martíneze, tomu se ale míč odrazil od nohy. Trenér Conte nemohl být příliš spokojený s výkonem Interu a zejména s výsledkem utkání.

Druhou půli proto Nerazzurri začali daleko aktivněji. Pět minut po změně stran ukázal svou techniku i genialitu Alexis Sánchez, který centr od Mosese zakončoval patičkou. Nebýt tyče, Inter by vedl! Jen kousek nad břevnem pak prosvištěla rána, kterou si nachystal Lautaro Martínez. Ludogorec na své šance čekal a zatím se spokojil s tím, že často držel míč.

Jenže dvacet minut před koncem se Interu vyvedla perfektní spolupráce na jeden dotyk. Střídající Romelu Lukaku přihodil míč Eriksenovi, který se elegantně prosadil!

A aby toho z pohledu Ludogorce nebylo málo, Inter dál tlačil. Eriksen sice trefil jen břevno, ale v nastaveném čase sudí pískal pokutový kop po ruce ve vápně. K míči se postavil Romelu Lukaku a nemýlil se - 2:0.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (60)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
Hiko

Omg oni tohle fakt dávají na ČT?

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbův Ludogorec, vole..

Reagovat
Hiko

Je mi jasný, co byl tady ten hlavní motiv, ale myslel jsem, že má ČT u EL první volbu a TOP zápas bude Bruggy - ManUtd. Mýlil jsem se...

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis skrz Krmencikovy Bruggy?

Reagovat
Hiko

přesně

Reagovat
Stannis Baratheon

Vrbogorec

Reagovat
Seydou Doumbia

Vrbogrc

Reagovat
smazaný uživatel

Inter se na to klasicky vykasle. Razgrad postup a Vrba za boha, i kdyz budou hrát proti becku. Scudetto jasna prednost.

Reagovat
pedro-pedro

Ludogorets kurz 5,1 na výhru tak to sorry jako. To se zkusit musí

Reagovat
Bastaron

Kvůli Vrby tohle v TV

Reagovat
FORZAMILAN

No Ludogorec není vůbec špatný mančaft, ten by v česku vyhrával tituly jak hovno

Reagovat
smazaný uživatel

3. by mozna byli.

Reagovat
Forza_Inter

INTER (3-5-2): Padelli; D'Ambrosio, Ranocchia, Godin; Moses, Vecino, Borja Valero, Eriksen, Biraghi; Lautaro Martinez, Sanchez.

Panchina: Stankovic, De Vrij, Pirola, Candreva, Young, Barella, Lukaku.

toto bude nekukatelne

Reagovat
Inter Eterno Amore

to teda bude ... Stankovič na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Dle Tipsportu jsme s kurzem 7 největší favorit celé Evropské ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kaspar

Vrbuv mezinarodni chrchel

Reagovat
Forza_Inter

"biradži"

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Panděvova ofina

Vecino to je prostě ztracenej případ

Reagovat
Pablos

Klasicky na 0:0 Razgrad... skončí to 0:2 a zjistí se, že to vlastně k ničemu nebylo, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá někdo info, jak v Bulharsku přijali našeho aroganta fanoušci a novináři?

Reagovat
smazaný uživatel

Good. Tam se chova jinak. Tam by si tohle totiz nedovolil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

Pulpit musí jásat

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit je hlavne nasrany jak svina, jelikoz si představuje, jak tam misto Vrby stojí on. A urcite si říká, ze si to daleko vic zaslouzi.

Reagovat
Pablos

Místo Vrby? Píčovina, ten se vidí místo Conteho.

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, v kazdem pripade by stal na jejich lavce, nebo proti nim

Reagovat
Puskas

Ne, ten by šel do italského kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla souhra

Reagovat
Pablos

Jinak jak tam mluvili o tom frajerovi v prvním poločase, že šel z pole místo brankáře a chytil 2 penalty a pak ještě i jednu proměnil a postoupili do LM. To si zejtra musím vyhledat v práci, hustej příběh

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
Pablos

Nepamatuješ si přesně to jeho jméno?

Reagovat
Forza_Inter
Reagovat
Pablos

Pecka... Díky moc, zejtra mrknu

Reagovat
Rothbard

Jediný tým, který doma nedal gól.

Reagovat
Heresy

Taky meli proti sobe nejspis viteze EL

Reagovat
Panděvova ofina

Inter se na EL může vysrat. Tam priority nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči, kteří nejsou v základu (plus Vecino a Lautaro) to dnes proti extrémně slabému soupeři odchodili a v podstatě zařídili postup. Fotbal hrozný, výsledek super. V odvetě v bráně snad Stankovic. Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou debilové ten Vrbogorec. Inter jim to dá na zlatým podnosem, B týmem a oni to takhle poserou

Reagovat
snuff24

Eriksen šefoval si to,první zápas od začátku.Těším se až se rozehraje pořádně

Reagovat
Mihal

Aj proti Udine hral od zaciatku, ale len do 58. minuty... Dnes to bolo ale urcite lepsie z jeho strany.

Reagovat
Jajinek

Je až smutné, jaké hovno hrajeme poslední týdny. Občas nějaké body jako proti Udine, AC a dnes, ale obecně prostě formu nemáme. Začíná se utápět Lautaro. Eriksen sice dnes gól, ale kromě střelby ze střední vzdálenosti vypadá fakt hrůzostrašně. Povinný postup je tam...tak uvidíme co dál.

Reagovat
Mihal

Toto iste som si hovoril aj ja ked som to vcera pozeral, ze ta nasa hra je strasna. Rozdiel oproti minulej sezone je, ze proti slabsim to nejako tou vacsou kvalitou dokazeme urvat. Ale ked pride lepsi super, tak sme jednoducho bezradni a hrame zase len na nahodu. Eriksen ma aj tie prihravky slusne ale nic extra v nom nevidim, nejaky moment prekvapenia alebo nieco navyse. Uvidime ako sa ukaze ked spravi s muzstvom letnu pripravu. Zapas s doriou je povinnost a s juve to bude zase o hubu. Na titul to momentalne urcite nie je.

Reagovat
Deki

Eriksen má zatím "jenom" slušné přihrávky a střelbu, ale to je právě dlouhodobě to, co nám scházelo. kromě Broža, kterému se povede 1 z 10 střel a Guarína, který měl tu statistiku ještě horší, tam fakt nebyl hráč, který by do toho zpoza vápna praštil. dal bych mu čas a on ten čas snad dostane... však pro tyto zápasy s lehčími soupeři ho budeme hodně potřebovat, hlavně pak i v domácích zápasech.

Reagovat
snuff24

však právě to je ono...ty střely,přihrávky a přímáky. Na tohle jsme měli naposled Sneijdera. Neříkám, že bude stejně úspěšný jako Wesley pod Mourinhem, ale rozhodně nám jeho ostrostřelba občas zajistí cenné branky.Však to jak jsou jeho střely nebezpečné už ukázal za těch pár minut co za nás odehrál

Reagovat
Recoba Inter

Jo, ale Jajinkovi spíš dle mě šlo o fakt, že italský fotbal jako takový je de-facto nesložitější liga ze všech(říkám nejsložitější, ne nejtěžší-nejnáročnější). Nesedne zdaleka každému, je hodně specifický. Hodně v něm záleží na každém detailu a proporcích hráčů. A na plnou hubu, Eriksen vůbec (zatím) nezapadá. Já bych si třeba nedovolil říct, že hraje hrůzostrašně, ale je jiný. Snad to vykompenzuje nasazením a snahou. Hodně bude záležet i na něm samotném.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
sinter

.. co ta pobavilo? ako zas upada inter do zimneho spanku?

Reagovat
snuff24

hrůzostrašně. pod takovým slovem si fakt představím úplně jiný výkon, než to co ukázal včera. ale souhlas, že to ještě není ono

Reagovat
Recoba Inter

Máš svým způsobem pravdu, nejeví se úplně v pozitivním světle. Ale nutno podotknout, že třeba ve druhém poločase zahrál viditelně lépe, a nešlo jen o gól. Jeho prostorem už nešla rozehrávka Ludogorce jako po másle, jak tomu bylo v poločase prvním. Jeho výkony nejsou zatím to, co by si každý interista představoval, ale talent potvrzuje, to zase ne že ne. Jak velký potenciál pro calcio v něm tkví se brzo dozvíme, hodně bude záležet na Contem jak ho použije.

Reagovat
smazaný uživatel

Plamen dnes (včera) pohořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se asi tváří na otázky typu: "nemáš oheň?"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele