Serie A - souhrn 23. kola

07.02.2020, 22:41, aktualizováno 09.02.2020, 22:47
Komentáře a souhrny
Inter otočil městské derby s AC Milán a posunul se o skóre do čela před Juventus. Turínskému klubu se navíc přiblížilo Lazio, které po výhře na hřišti Parmy zaostává o pouhý bod. Atalanta veze body z Florencie, naopak zaváhal AS Řím, jenž nestačil na Bolognu. Cenné body po výhře nad Cagliari zaznamenal Janov...

Inter Milán - AC Milán 4:2

09.02.2020 20:45

Góly: 51. Marcelo Brozović, 53. Matías Vecino, 70. Stefan de Vrij, 90+3. Romelu Lukaku - 40. Ante Rebić, 45+1. Zlatan Ibrahimović

Slavné derby della Madonnina patří opět modročerným barvám. Inter prožil hrůzostrašný první poločas, ale po změně stran zabral a nakonec svému rivalovi nasázel čtyři góly. Nerazzurri se zároveň bodově dotáhli na Juventus a boj o Scudetto dostává nový náboj. AC Milán zůstane ve středu tabulky.

Milánské derby, to je v Itálii vždycky velká událost. Znovu byl v roli favorita Inter, který na rozdíl od AC bojuje o Scudetto. Antonio Conte nechal jen na lavičce náhradníků Christiana Eriksena, na druhé straně Stefano Pioli nasadil vedle Zlatana Ibrahimoviće chorvatského šutéra Anteho Rebiće.

AC Milán na svého městského konkurenta vlétl jako uragán a prakticky celý první poločas byl v jeho režii. Už po deseti minutách zvedl diváky ze sedadel Hakan Çalhanoğlu, jehož křižná rána orazítkovala tyč Padelliho branky. Inter kontroloval až o devět minut později hlavičkou Diega Godína, která prolétla těsně vedle tyče a Vecino v dobré pozici trefil jen náruč Gigiho Donnarummy. Rossoneri dál oplývali aktivitou a pět minut před koncem prvního poločasu to přišlo. Centr z pravé strany Ibrahimović sklepl před branku, kde měl být Padelli, jenomže balón nezasáhl a Ante Rebić k vlastnímu překvapení pohodlně vstřelil vedoucí gól. A to zdaleka nebylo všechno, už v nastaveném čase prvního poločasu rozehrávalo AC rohový kop, ten sice Kessié netrefil ideálně, ale balón propadl až na zadní tyč ke Zlatanu Ibrahimovićovi a hvězdný Švéd překonal gólmana Padelliho a zvýšil na 2:0.

Antonio Conte musel mít o přestávce hlasitý projev a pro začátek druhého poločasu to zabralo. Pět minut po přestávce předvedl parádní volej z hranice šestnáctky Marcelo Brozović a Donnarumma se mohl natahovat jak chtěl, ale na precizní ránu neměl nárok. Jen o dvě minuty později pak Alexis Sánchez na ofsajdové hranici přihrál do druhé vlny Matíasi Vecinovi a ten zarovnal během pouhých tří minut stav na 2:2. AC ještě reklamovalo ofsajd, ale ten VAR nepotvrdil.

Rossoneri byli po ztrátě náskoku jako opaření a iniciativu převzal Inter. Hrál ale trpělivě a v 70. minutě se dočkal dokonalého obratu. Obrana AC nepokryla rohový kop a hlavičkující stoper Stefan de Vrij přelil skóre na stranu Nerazzurri. Třetí gól zamával s psychikou AC úplně a zhrzení fanoušci byli zanedlouho svědky perfektního přímáku střídajícího Christiana Eriksena, jenž orazítkoval břevno! Stefano Pioli poslal postupně do hry Leãa, Paquetu i Bonaventuru, ale závěrečný tlak ne a ne přijít. Přesto mohlo AC vyrovnat, v 90. minutě si na zadní tyči vyskočil Ibrahimović a hlavou poslal balón do tyče. To byla také poslední možnost Milána. Inter šanci přečkal a v nastavení pojistil výsledek čtvrtou brankou Romelu Lukaku, jenž se prosadil ve vzdušném souboji přes Kjaera. Inter opět ovládl derby a bodově se dotáhl na Juventus.

Více informací k zápasu

Parma Calcio - SS Lazio 0:1

09.02.2020 18:00

Góly: 41. Felipe Caicedo

Je tomu už dvacet let, co Lazio slavilo mistrovský titul a vzpomínky na něho v letošní sezoně ožívají. Lazio válí, tři body zapsalo i v Parmě a na vedoucí Juventus už ztrácí pouhý bod. Zápas na Ennio Tardini rozhodl jediný gól, o který se ještě v prvním poločase postaral Felipe Caicedo.

Biancocelesti byli dobře seznámeni se sobotním výsledkem Juventusu a další šanci jak se k němu přiblížit už si ujít nenechali. Připomeňme, že Lazio v týdnu remizovalo na Hellasu a promarnilo možnost stáhnout manko na dva body. Parma měla představovat nebezpečného soupeře, zvláště když měla podporu domácího publika.

Na první výraznější šanci se čekalo dvanáct minut, Ciro Immobile pak zkusil střelecké štěstí a jen těsně minul branku. Na delší dobu to byl jediný vážnější pokus, většina akcí obou celků totiž končila před šestnáctkami. V zápase rovněž nechyběly emoce, poté co je dal najevo domácí kouč Roberto D'Aversa, byl odměněn od sudího žlutou kartou. Bez branek se ale do šaten nešlo. Ve 41. minutě vykouzlil na pravé straně hřiště centr Luis Alberto, propadlý balón se dostal až k Felipemu Caicedovi, který překonal brankáře Colombiho. Mimochodem ten v brance nahradil zraněnou jedničku Sepeho.

Lazio výsledkově ovládlo první poločas, ale zdaleka nemělo vyhráno. Parma se dostávala do blízkosti Strakoši jen s obtížemi, až po střele Kucky si hostující brankář připsal dobrý zákrok a navíc ještě čelil Gagliolovo dorážce. Jestli byla řeč o tom, že kouč Parmy D'Aversa uviděl žlutou kartu, tak o Simonem Inzaghim platilo ve druhém dějství to samé. Biancocelesti se úspěšně bránili a když sudí nevyhodnotil zákrok v pokutovém území na Corneliuse jako penaltový a v šesté minutě nastavení těsně přestřelil Kulusevski, byl z pohledu Ducali konec všem nadějím. Lazio zvítězilo nejtěsnějším rozdílem a na Juventus už ztrácí pouhý bod.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Cagliari Calcio 1:0

09.02.2020 15:00

Góly: 43. Goran Pandev

Janov pokračuje ve zlepšených výkonech a tentokrát získal všechny body na úkor Cagliari. Souboj na stadionu Luigi Ferraris rozhodla jediná branka o kterou se postaral chvilku před koncem prvního poločasu nestárnoucí Goran Panděv. Grifonům se tak začínají vyplácet investice do nových posil, z posledního místa už se vyškrábali na osmnáctou pozici.

Naopak komu se nedaří je Cagliari. Hosté od nového roku nevyhráli a ani v nejmenším nepřipomínají tým, který držel dlouhou sérii neporazitelnosti a alespoň na chvíli bojoval o čtvrté místo. V Janově čekal na Sardiňany obtížný soupeř, jakkoliv hraje o záchranu. Cagliari začalo o něco lépe a se střelou Joãa Pedra měl problémy Perin, který musel vyrážet na rohový kop. Aktivní začátek poněkud pokazilo brzké střídání, ze hřiště odkulhal zraněný Paolo Faragó a na jeho místo přišel Sebastian Walukiewicz. Podobný osud stihl i domácí a po půlhodině hry musel být střídán Paolo Ghiglione za Gorana Panděva. A byl to právě nový muž na hřišti, který ve 43. minutě prolomil nerozhodný stav. Panděv posílal střílený centr před branku, na balón však nikdo nezareagoval a ten skončil v brance.

První poločas ovládli Grifoni, ale Cagliari určitě neřeklo poslední slovo. I druhá půle byla poznamenána tvrdými zákroky a dost často se nehrálo. Sudí Calvarese vytáhl i velký počet žlutých karet, ale co je důležitější, že už žádný další gól nepadl.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - US Lecce 2:3

09.02.2020 15:00

Góly: 48. Arkadiusz Milik, 90. José Callejón - 29. Gianluca Lapadula, 61. Gianluca Lapadula, 82. Marco Mancosu

Neapol opět ztratila body a po nevýrazném výkonu prohrála ještě k tomu na domácí půdě. Jejím hlavním katem se stal Gianluca Lapadula, který se do sítě brankáře Ospiny trefil dvakrát. Lecce si po Turínu smlslo na dalším favoritovi.

Tento víkend zkrátka favoritům moc nepřeje. Juventus prohrál, stejně tak AS Řím nebo Cagliari. Dalším z řady byla Neapol. Celek z Kampánie mohl využít domácí prostředí a proti sobě mě zcela jasného outsidera v podobě Lecce. To ale ukázalo, že kousat rozhodně umí a že body nerozdává soupeřům zdarma. Neapol si ale z turínské tragédie v minulém kole poučení nevzala.

Zpočátku nic nenasvědčovalo tomu, že by domácí měli prohrát. Trenér Gattuso mohl využít nejsilnější možnou jedenáctku a především křídla Insigne s Politanem o sobě dávala hodně vědět. Právě Politano pronikl až do pravé poloviny vápna a nastřeloval balón do ohně, kde ale obránce Donati uhasil vznikající plamínek rázným odkopem. O pár minut později si na Di Lorenzův pas naběhl Arek Milik, kterého nepohlídal Rossettini. Polský kanonýr však hlavičkoval vysoko nad.

Milik na hrotu Partenopei obecně hodně zlobil a na jeho konstantní pozornost si musel brankář Vigorito dávat velký pozor. Další zakončení z dílny šikovného Poláka o zem skončilo jen těsně vedle tyče. S Milikem se obránci Lecce hodně prali, místy až na hranici faulu. Vepředu se Lecce naopak trápilo.

Trvalo to až do 29. minuty, v níž Lecce vyškolilo Neapol z efektivity. Ze své první střely na bránu soupeře totiž skórovalo! Saponara sklepl balón z levé strany pod sebe mezi dvěma obránci. Střelu Falca sice ještě Ospina dokázal vyrazit, jenže dorážku dobře postaveného Gianlucy Lapaduly už zkrátka mít nemohl - 1:0.

To byl pro Neapol velký šok a chvíli jí trvalo, než se vzpamatovala. Deset minut před koncem první půle se na straně uvolnil Politano a našel parádním pasem Lorenza Insigneho. Neapolskému princi se sice povedlo přehodit Vigorita, jenže radost mu zkazila tyč, od níž se balon odrazil mimo.

Hned po poločase se na hřišti ukázal Dries Mertens a v kabině už zůstal Staňo Lobotka. A byl to skvělý tah, protože po pouhých dvou minutách na hřišti se Mertens rozeběhl po straně a nacentroval do vápna. Na jeho přízemní nahrávku si naběhl volný Arkadiusz Milik a vměstnal míč těsně pod břevno. Měl namále, ale nakonec srovnal.

Druhou branku Neapole měl na kopačce Insigne, který vybíhal z ofsajdu, jenže minul! A to bylo pro Neapol osudné. Lecce dnes vyučovalo efektivitu na nejvyšší úrovni. Falcovi stačila jednoduchá kombinace k otevření prostoru a přesný centr do vápna, kde ho do sítě prodloužil opět Lapadula - 2:1.

Neapol se dneska vzadu hodně trápila a Lecce osm minut před koncem definitivně pojistilo překvapivé vítězství. Mario Rui fauloval u vápna Lapadulu a Matteo Mancosu kopl míč k síti naprosto dokonale. Neapol sice v 90. minutě perfektní koloběžkou Josého Callejóna snížilo, ale na body to nestačilo.

Více informací k zápasu

Brescia Calcio - Udinese Calcio 1:1

09.02.2020 15:00

Góly: 81. Dimitri Bisoli - 90+3. Rodrigo De Paul

Brescia byla hodně blízko ke třem bodům z domácího utkání proti Udinese. Devět minut před koncem ji totiž poslal do vedení Dimitri Bisoli. Jenže domácí vedení neudrželi, neboť Zebry v nastavení spasil Rodrigo De Paul.

Domácí Brescia stále zůstává až na předposledním místě a její šance na záchranu jsou zase mizivější. Konkurence jako Janov nebo Lecce tentokrát bodovala naplno, Brescia nikoli. Hned v první minutě si musela dávat velký pozor a zhluboka si oddechoval brankář Joronen. Toho totiž pořádně protáhl Kevin Lasagna, který se dostal k míči u vápna. A ani to by Joronenovi nemuselo stačit. Naštěstí pro něj Lasagna trefil jen břevno.

Pozadu nechtěl zůstat ani druhý útočník Zeber, Stefano Okaka Chuka. Jeho dělovku ale Joronen vychytal i bez pomoci brankové konstrukce za svými zády. Dalším nebezpečím pro Joronenovo klidné nedělní odpoledne byl přirozeně Rodrigo De Paul, který má prsty na nohou prakticky v každé větší šanci Zeber uplynulých snad několika let. První půli zakončil Jajalo střelou nebezpečnou jen na první pohled.

Domácí Brescia v prvním poločase prakticky vůbec vidět nebyla a její snahy se omezovaly na individuální průniky zdatnějších jedinců jako Tonali či Bisoli. Balotelli ve hře opět nebyl a v porovnání s mnohem méně známějšími útočníky Zeber zůstával daleko za očekáváním. Ani po změně stran se Brescia nějakým zázrakem nezlepšila.

Ani obránci hostí nezůstávali pozadu, alespoň ne ve střelbě. De Maiova dělovka prosvištěla nad hlavou Joronena a toho nevyvedly z rovnováhy ani nůžky Okaky. Pětadvacet minut před koncem utkání se Joronenovi opět ulevilo. Jens Stryger Larsen vyzval přihrávkou na střed ke skórování svého spoluhráče a Rodrigo De Paul pálil opět jen do břevna!

Většina zápasu nuda, závěr na infarkt. Devět minut před koncem totiž domácí rychle rozehráli, poslali míč do vápna hostí a tam si nerozuměli dva obránci. Toho využil Bisoli a napálil míč z první s odrazem do sítě! Fanoušci Brescie jásali, ale vyhráno neměli. Ve druhé minutě nastavení totiž De Paul opět ukázal svou důležitost a v pádu se štěstím překonal Joronena - 1:1.

Více informací k zápasu

SPAL 2013 - US Sassuolo 1:2

09.02.2020 12:30

Góly: 24. Kevin Bonifazi - 65. Francesco Caputo (pen.), 90. Jérémie Boga

Ferrarský SPAL znovu prohrál a v tabulce Serie A zůstává nadále na posledním místě. Domácí tým přitom ovládl první poločas, ale Sassuolo se po změně stran zlepšilo a nakonec díky dvěma gólům výsledek otočilo.

Natěšený stadion Paola Mazzy byl krátce po poledni svědkem důležitého utkání mezi SPALem a Sassuolem. Domácí věřili, že jim vlastní publikum pomůže k zisku tří bodů, které potřebují jako sůl.

Utkání bylo od začátku velmi opatrné a s první větší šanci přišlo Sassuolo až ve 22. minutě, ale střelecký pokus skončil mimo branku. Osmělil se i SPAL a k radosti místního publika vstřelil vedoucí branku. Vrácený balón do šestnáctky Consigli nedokázal vyboxovat, srazil se s dalším hráčem a prázdné branky využil Kevin Bonifazi, jenž hlavou skóroval. Domácí pak měli ještě jednu velkou příležitost, kterou však zhatil zdvižený praporek pomezního. SPAL vedl, ale v prvním poločase musel řešit jednu nepříjemnost. Trenérovi Semplicimu se zranil Bryan Dabo a jeho místo zaujal Alessandro Murgia.

V 59. minutě byl SPAL blízko druhému gólu, který by ho výrazně přiblížil potřebným třem bodům. Rychlý protiútok zakončil v šestnáctce Arkadiusz Reca, jenže brankáře nepropálil a to se nakonec stalo osudným. O chvíli později přišel faul ve vápně a penalta pro Sassuolo, kterou Francesco Caputo s přehledem proměnil. SPAL se ještě jednou mohl ujmout vedení, ale hosty zachránila tyčka!

Po zbytek zápasu bylo Sassuolo nebezpečnější a Domenico Berardi měl hned několik dobrých příležitostí, ale ani jednu nedal. Přesto si nakonec tři body hosté odvezli. Už v 90. minutě našel Berardi centrem Jeremieho Bogu, který hlavičkou rozhodl.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Juventus FC 2:1

08.02.2020 20:45

Góly: 76. Fabio Borini, 86. Giampaolo Pazzini (pen.) - 65. Cristiano Ronaldo

Hráči Hellasu Verona zažívají skvělé období, po Milánu nebo Laziu si s nimi neporadil ani vedoucí Juventus. Ten sice vedl po brance Cristiana Ronalda, ale za Hellas odpověděl čtvrthodinu před koncem Fabio Borini a překvapivé tři body zařídil veterán Giampaolo Pazzini. Klopýtnutí Juventusu budou moci už v neděli využít Inter a Lazio.

Konečný výsledek je velkým překvapením a náskok Juventusu na čele se může po víkendu úplně rozplynout. Cože se to vlastně ve Veroně událo?

Juventus byl bezpochyby velkým favoritem, ale výsledky Hellasu ho varovaly, že to na jeho půdě nebude v žádném případě jednoduché. A to se také potvrdilo, už v prvním poločase mělo Juve problémy vytvořit si souvislejší tlak, nicméně ve 20. minutě měl Douglas Costa porci smůly a svůj projektil poslal do břevna. Na druhé straně vzápětí padl gól, ale Hellas se radoval zbytečně, protože byl máván ofsajd. Šlo ale o první důrazné varování směrem k obraně hostí. Před koncem poločasu ještě Ronaldo nepříliš razantní střelou trefil tyčku a víc už se nestalo.

Mnohem líbivější nakonec byl druhý poločas, který přinesl opravdu strhující podívanou. Po hodině hry předvedl Ronaldo rychlostní souboj a ve vápně si pak navedl balón na střelu a přesně k tyči zakončil. Juventus vedl a mnozí možná očekávali, že bude mít utkání pod svojí kontrolou. Jenomže to neměl. Čtvrthodinu před koncem vyrobil ojedinělou chybu a Fabio Borini technickou střelou k tyči srovnal na 1:1. Už remíza by byla považována za skvělý výsledek, ale Hellas nakonec dosáhl na všechny tři body. Juventus sice na chvíli převzal iniciativu, ale čtyři minuty před koncem zahrál ve vápně rukou Bonucci a nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Veterán Giampaolo Pazzini ho tvrdou ranou k tyči proměnil a postaral se o největší senzaci sobotního hracího dne.

Více informací k zápasu

Turín FC - UC Sampdoria 1:3

08.02.2020 18:00

Góly: 56. Simone Verdi - 70. Gastón Ramírez, 75. Gastón Ramírez, 79. Fabio Quagliarella (pen.)

Turín nebude na tenhle zápas vzpomínat v nejlepším. Do sedmdesáté minuty totiž udržoval těsný náskok, následovala nicméně katastrofální desetiminutovka, během níž stačil přijít o jakýkoli bodový zisk a ještě dohrával v oslabení. Úspěch Sampdorie řídili hlavně dva muži, a to Gastón Ramírez a Fabio Quagliarella, jež se postarali o všechny tři přesné zásahy.

Nebyla to vůbec povedená premiéra pro trenéra Morena Longa. Třiačtyřicetiletý lodivod teprve před pár dny nahradil Waltera Mazzarriho a rozhodně hodlal utnout negativní sérii čtyř porážek napříč všemi soutěžemi od svého předchůdce. Souboj s trápící se Sampdorií mu přitom dodával dobrou naději. Jenže krátká mizerná pasáž znamenala pohromu.

Oba týmy jako by v prvním poločase potvrdily, že nejsou aktuálně ve slibném rozpoložení, a především v ofenzívě výrazně zaostávaly za svými očekáváními. Šancí bylo opravdu poskrovnu, všudy všeho vystřelily na bránu jen jednou jedinkrát, na druhou stranu v obou případech mezi tři tyče. Oba brankáři však odolali. Góly tak začaly padat až po obrátce.

Jako první se ve slušnější příležitosti objevil domácí bojovník De Silvestri, nicméně na zadní tyči se nakonec k míči nepropracoval, neboť ho odhlavičkoval do bezpečí bránící Murru. Ve 36. minutě se snažil prosadit po centru Lukiče hlavou Álex Berenguer, namířil však balón jen do náruče Audera. Hosté zahrozili Ramírezem minutu na to, ten ale na Sirigua nevyzrál.

Po přestávce se na hřišti psal úplně jiný příběh. Nejprve se snažil změnit bezbrankové skóre Ramírez po přihrávce Quagliarelly, avšak z blízkosti na Sirigua ve 49. minutě nevyzrál. Naopak turínský klub se v 56. minutě již gólově prosadil. Stoper Colley nezachytil centr od Álexe Berenguera, a toho tak využil Verdi, jenž merunu protečoval ke vzdálenější tyči.

Sampdoria se ovšem nevzdala a ve finále udělala moc dobře. Byť z inkasování byla v úvodních chvílích opařená, nakonec se přece dočkala své odměny. Už v 62. minutě se zjevil v dobré pozici Thorsby, jenže poslal svou střelu pouze vysoko nad. Až dvacet minut před koncem poprvé zaúřadoval Ramírez. Vybojoval nejprve perfektní standardku.

Vydal se středem hřiště, zezadu ho fauloval Rincón, a to těsně před vápnem, sám faulovaný se pak jal exekuce přímého volného kopu a nasměroval balón kolem zdi do šibenice. Uběhlo jen pět minut a hosté se dokonce ujali vedení. Po autovém vhazování sklepl Quagliarella merunu pro Ramíreze, jenž z vyloženého postavení neměl problém přesně a účelně zacílit.

Definitivní odpor domácích byl zlomen jen o čtyři minuty později. Quagliarella se řítil sám na bránu, dostal se před Izza, který svého soka v pokutovém území nedovoleně stáhl. Nejenže sudí Valeri, který měl celkově hodně práce, nařídil penaltu, zároveň také italského obránce vyloučil za zmaření zjevné možnosti. Z bílého puntíku se poté Quagliarella trefil.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 1:2

08.02.2020 15:00

Góly: 32. Federico Chiesa - 49. Duván Zapata, 72. Ruslan Malinovskyj

Atalanta se opět dočkala vítězství, tentokrát se se třemi body v kapse vrací z toskánské metropole. Po brance Chiesy sice prohrávala, ale po změně stran vsítila dvě branky pomocí Zapaty a Malinovského.

Fialky umí pod trenérem Iachinim pořádně přitlačit na pilu a dnes je k dalšímu povedenému výkonu motivoval domácí stadion. Na ploše Artemia Franchiho se představily opory jako Castrovilli, Chiesa nebo Pezzela s Pulgarem, do hry se zapojil i novic Igor. Proti brazilskému stoperovi nastoupili především Gómez s Iličićem a Zapatou coby největší hrozby Atalanty.

Celek z Bergama chtěl za každou cenu urvat tři body, protože díky nim by se na čtvrtém místě odpoutal od AS Řím, který včera sehrál katastrofální duel s Bolognou. Atalanta i s vědomím toho dala do úvodu všechno a neustále hrozila. Asi nejnebezpečnější její hráč, Josip Iličić, z pravé strany o hodně minul vzdálenější tyč Drągowského brány. Mladý polský brankář byl volán do akce pravidelně, ale se stejnou jistotou dokázal odvracet ataky soupeře.

Fialky se v prvních desítkách minut hodně trápily s přechodem do vápna soupeře a velkou zásluhu na tom měl flexibilní val Bergamaschi, který byl neustále v pohybu. I díky tomu se Atalanta často dostávala do přečíslení. V 19. minutě Mario Pašalić přiběhl do vápna z druhé vlny a po přihrávce ze strany od Castagneho jen těsně minul tyč.

Možná i proto byla vedoucí branka velkým překvapením. Na svědomí ji totiž měli domácí hráči. Benassiho centr z pravé strany odehrál José Luis Palomino pouze na Federica Chiesu, který zkusil z velké dálky štěstí. A dobře udělal, protože brankář Pierluigi Gollini na jeho ránu k tyči nedosáhl a kapituloval.

Mnoho prostoru dnes nedostával Duván Zapata, kterému se místy až intimně věnoval Igor. A Zapatově teatrálnímu pádu ve vápně při snaze získat penaltu sudí nevěnoval pozornost. Druhá půle začala jasně ve znamení Atalanty, mnohem lepšího týmu. Josip Iličić prostrčil míč na Gómeze, který ihned vypálil ze střední vzdálenosti, ale trefil jen před sebou stojícího kapitána Pezzellu.

Ve 49. minutě už to ale hostům konečně vyšlo. Alejandro Gómez dostal krásný pas do vápna, pohlídal si ofsajdovou lajnu a mohl centrovat před bránu. Tam našel nejdůraznějšího hráče, kterým byl Duván Zapata. A tomu už nedělalo problémy dostat míč do sítě.

Fiorentina se sice snažila dostat svého soka do kleští, ale dnes to byl spíš boj s větrnými mlýny. Atalanta opět působila zkonsolidovaným dojmem, jistá si svou kombinací a převahou. A dvacet minut před koncem nastal šok. Atalantě se totiž povedlo otočit skóre utkání!

Děkovat za to může mimo jiné domácímu brankáři Drągowskému. Ten totiž počítal při střele Ruslana Malinovského s tečí, která ale nepřišla. Polský brankář navíc ránu dost podcenil a inkasoval.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 2:3

07.02.2020 20:45

Góly: 22. Stefano Denswil (vl.), 72. Henrich Mchitarjan - 16. Riccardo Orsolini, 26. Musa Barrow, 51. Musa Barrow

Řím opět zklamal a za svůj výkon proti Bologně především v mizerném prvním poločase se musí stydět. Po blamáži se Sassuolem prohrál i s lépe hrající Bolognou, jejíž tři body získal především Musa Barrow.

Římanům se vstup do nového roku absolutně nedaří a oporou jim není ani jejich domácí stadion. Páteční předehrávku 23. kola potřebovali vyhrát, aby si udrželi naděje na čtvrtou příčku, o kterou zatím svádí urputný boj s Atalantou. Dnes k tomu trenér Fonseca využil vrátivšího se Mchitarjana s Perottim, Džekem nebo Kolarovem. Šiky hostující Bologně vedlo trio Palacio, Orsolini a mladíček Barrow.

Podle očekávání se hrálo jen na jednu bránu, alespoň v prvních minutách. Oproti předpokladům to ale byla domácí brána. Římané se ocitli od začátku pod konstantním tlakem a vesele pokračovali v tragickém představení z Reggio Emilia v minulém kole. Bologna si s jeho hráči dělala, co se jí zachtělo. Ataky hostů působily jednoduše a lehce, naopak AS se opět topilo v bezbranném výkonu.

Především v obraně to opět skřípalo a ani dnes se stoperská dvojice AS nevyznamenala. Chris Smalling totiž hrubě podcenil nahrávku od Barrowa a zřejmě mu unikla přítomnost ještě před chvílí zraněného Riccarda Orsoliniho. Ten mu uctivě poděkoval, převzal míč a propálil pozdě zasahujícího brankáře Lópeze.

Záložní řada AS prakticky nefungovala, nedostupovala hráče a jen bezradně posouvala míč. Strategie Římanů se dala shrnout do jednoduché taktiky nakopávaných míčů od Manciniho na Smallinga, což prostě nemohlo mít úspěch. Římanům tak musel ke srovnání pomoci vlastní gól Denswila. Ten odvracel centr od Kolarova tak nešťastně, že si jej srazil do brány.

Z remízy se ale domácí neradovali moc dlouho, na hřišti dominoval jen jeden tým. Zaslouženého vedení se Bologna dočkala jen čtyři minuty po inkasované brance a tentokrát jí trochu pomohlo štěstí. Tečovaný míč se u vápna dostal k mladíkovi Musovi Barrowovi, který využil teče Santona a míč poslal k tyči mimo dosah marně plachtícího Lópeze - 2:1.

Krátce před koncem první půle mohl třetí branku přidat Rodrigo Palacio, který by si za svůj obětavý výkon gól jistě zasloužil. Míč ale napálil ve velké šanci jen nad břevno. Ze strany domácích naprostý zmar a bída, což nezměnila ani přestávka. Naopak.

Ze druhé půle uteklo jen pět minut, když po straně utekl také Musa Barrow. Před ním jediný obránce Mancini couval tak daleko, až se nechal zesměšnit ve vápně a Barrow dal svou druhou branku v utkání.

Římané sice ještě zdramatizovali utkání, když se po skvělé práci Carlese Péreze a centru Bruna Perese prosadil hlavičkující Henrik Mchitarjan, jenže veškeré naděje AS na remízu zmrazil naprosto zbytečným a hloupým zákrokem Bryan Cristante. Ten byl okamžitě vyloučen a Vlci se dočkali jen další potupné porážky.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán23166148:2054
2.Juventus FC23173344:2354
3.SS Lazio23165253:2053
4.Atalanta Bergamo23126561:3142
5.AS Řím23116642:3039
6.Hellas Verona2397728:2434
7.Bologna FC2396837:3633
8.Cagliari Calcio2388738:3532
9.Parma Calcio2395931:3032
10.AC Milán2395925:3132
11.SSC Neapol2386936:3430
12.US Sassuolo23851038:3829
13.Turín FC23831227:4227
14.ACF Fiorentina23671026:3425
15.Udinese Calcio23741220:3625
16.UC Sampdoria23651225:3823
17.US Lecce23571130:4422
18.Janov CFC23471224:4319
19.Brescia Calcio23441521:4216
20.SPAL 201323431617:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (312)

Přidat komentář
cresposuper

Roma ide na 85 bodov

Reagovat
10

to někdo psal?

Reagovat
FuckT

Hh, to neviem, ale ja som bol ohladom tohto dost skepticky. Na Anglickom a Spanielskom fore SSC ludia pisali, ze nemame sancu z toho dovodu, ze ti tam hore tolko nestratia uz. Ja som hned napisal, ze stratia este aj 2 krat tolko co je treba, len ci mi tolko ziskame dovtedy.

A uz sa to zase zacina vyfarbovat... Ale vcera fakt bolo vidiet, ze Rim upadol do letargie. Dufam, ze Juve konecne vyhra tu Ligu Majstrov tento rok, ale tato liga vam moc nepomaha. Snad sa ten Inter este pochlapi a to iste aj Lazio, vam to aj tak po 400 tituloch moze byt viac-menej jedno, a vyhrat LM by bolo pre vas aj tak tym najcennejsim... V tej lige to je aj tak bohuzial az tak moc tragicke, uz dlhe roku, ze vyhrat ju snad ani nic moc neznamena, a pre cely svet sa potom otvaraju moznosti posmeskov na tuto adresu, t.j. vyhravate tu smiesnu ligu ale LM ani nahodou, Musite to uz konecne urvat nech je pokoj, lebo vela fans z druhych lig sa nad tym uskrnaju a bohuzial, hladiac na tu krepu konkurenciu, je tazke proti nim argumentovat...

Reagovat
Pinturicchio

To jde vidět, že prd víš, FuckT, ŽÁDNÝ titul / trofej není jedno, byť by to měl být Intertoto cup blahé paměti.

Reagovat
FuckT

To co je zase za reakciu? Uz ma prosim ta nikdy neobvinuj z mylneho citania medzi riadkami, pretoze to je skor tvoj problem. Ja som len povedal, ze z globalneho hladiska je to uz brane ako samozrejmost, ze Juve vyhra titul a to z toho dovodu, ze kompeticia jednoducho takmer neexistuje. Pre vas moze znamenat vela, to vam nikto neberie, ale neda sa popriet, ze cely svet to bohuzial berie inak, vzhladom k tej konkurencii.

Nehovorim, ze tie tituly su zbytocne, ale vyhrat LM by vam fakt pomohlo a dokazali by ste kvalitu celosvetovo a nikto by nemohol nic povedat. Teraz mozu, to je vsetko.

Neda sa popriet, ze robite svoju pracu dobre, ale taktiez sa neda popriet, ze ostatne timy su na tom vcelku dost zle...

Reagovat
Pinturicchio

"vam to aj tak po 400 tituloch moze byt viac-menej jedno"

Jj, mezi řádky.

Reagovat
FuckT

Ano, pretoze cela vlna mojho prispevku sa vezie na tom, ze by vam co sa celosvetovej prestize tyka najviac pomohlo vyhrat LM. Cize v takom duchu a so zahrnutim "VIAC-MENEJ" je to vcelku je ten vyznam vcelku lahko pochopitelny, ci nie? Ked sa veci maju takto, tak mozu ludia za par rokov povedat, ze ste vyhravali tituly bez konkurencie a preto ste nemali na to vyhrat LM. Ja ani nehovorim, ze s tymi prehlaseniami suhlasim, nejak nad tym nerozmyslam, ale jednoducho vyhrat LM by bolo pre vas akymsi zadostucinenim. Kazdemu by ste zavreli usta bez ohladu na to, ci hovoria sracky alebo nie.

Inak proti tomu, ze konkurencia neexistuje stand nemusime moc diskutovat. Aj napriek tej snahe SSC bolo asi kazdemu jasne, ze mentalitou sme na to vobec nemali, aj ked hrou mozno aj ano...

Reagovat
Pinturicchio

Tak určitě, ale k čemu je prestiž? Dejme tomu, že k nalákání nejlepších hráčů, ale to Juve umí i bez LM, viz Ronaldo a De Ligt. Celkově prostě potěší fakt každá trofej a neberu ani ten eufemismus "více-méně".

Nelíbí se mi dehonestování italských úspěchů řečma o slabé konkurenci.

Reagovat
FuckT

Mne sa to tiez nepaci, ale je tam podla mna pointa, a tym uspechom v LM by ste ju tym ludom zobrali, co by ste uz konecne mohli urobit. Ono tam ta konkurencia je celkom slusna, najma co sa tyka tabulky, ale skor ta kompeticia o prve miesto je slaba. Inak kompeticia ako taka je podla mna v SA vcelku dobra.

Reagovat
Pinturicchio

LM to chce, bez debat, to je dlouhodobě ta chybějící třešnička na dortu toho válce, co se rozjel 2011 / 2012 ... a Gigi by si to zasloužil jako málokdo.

Ona není slabá, Juventus měl každý rok silného konkurenta v boji o titul, jenže ta konkurence ke konci (březen / duben) odpadla, Juventus ne, vytvořil si náskok, který pak tu situaci na konci sezony zkresluje.

Reagovat
FuckT

To ano, ale zotrvat v tom boji az do konca je taktiez faktorom, ktory urcuje kvalitu, a tym padom to, ze tie timy zo zaciatku konkurovali podla mna vela neznamena, pretoze tak ako sa zapas hra do konca, takisto sa aj sezona musi hrat do konca. Pokial sa konkurent drzi polovicu sezony a potom zrazu strati 10 bodov po sebe tak ten konkurent jednoducho nebol dobrym konkurentom, teda aspon ja to tak vidim.

Reagovat
Pinturicchio

Dá se souhlasit, jen hnidopišky dodám, že se držel většinu sezony, pak stačí tři zápasy, bum, Juve má devět bodů náskok a jak píšu, to pak to hodnocení sezony / konkurence o tiul zkresluje.

To je prostě velká síla Juve - široká lavička, schopnost sbírat body i přes mizerné výkony a individuality, které ten zápas rozhodnou sami.

Reagovat
popltak

Reagovat
FuckT

Ale ako som napisal, neberiem vam to, ale ja som v tomto iny. Ked hrame futbal v hale alebo na trave a kvoli niektorym ludom nas vsetkych najlepsich nejaky premotivovany blazon nahadze do jedneho timu a ptm si to tam natierame na chleba, tak ja si to neuzivam. Za 5 minut sa chcem vymenit s niekym z toho timu ktory prehrava 5:0, napriek tym 5 minutam. Niektori ludia si to ale uzivaju, co ja vobec nechapem. Je to tak trochu analogicke s vami a zvyskom ligy. Je to super, ale s realnou konkurenciou to podla mna chuti viac. A ta LM by tym padom urcite mimoriadne zachutila a dalo by vam to vela co sa presitze tyka...

Reagovat
Pinturicchio

Souhlas. Já ale rozlišuju mezi tím osobním pohledem (tam s tebou souhlasím) a když jde o můj oblíbený tým.

Reagovat
FuckT

To hej, to ti beriem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ligu majstrov Juve nevyhrá, toto mužstvo nemá na to absolútne, hlavne ta záloha s obranou. Doteraz neviem akým štýlom Juve hrá, pretože tam vidím iba chaos a nahrávky, jedine ak niečo dá Dybala alebo Ronaldo, individuálne, pozitívom môže byť Costa, ale ako dlho bude hrať zase. Útok bez doplnenia, zálohu ani neviem ako by som poskladal, možno Bentacur pred obranu, ostatní sú na nič. Obrana :D :D, reálne nemáme RB :D :D a oni kúpia Danila. A najväčšia hanba je, že žiadny mladík nedostane šancu, hlavne, že idú stavať akadémie, Juventus B atď.

Reagovat
10

Nemyslím si, že má liga vliv na šance Juventusu v LM, resp. že by kvalitnější soupeři měli vliv pozitivní, v minulosti s váma se to ukázalo. Pokud má liga nějaký dopad na šance Juventusu, tak maximálně negativní v podobě únavy, pokud by se Inter/Lazio drželi do posledních kol.

Z LM se stala obsese, což není dobře, já si pořád stejně přeju každý další Scudetto, hlavně to desatý, to by byl unikátní kousek. A ta konkurence v globálním měřítku zase tak tragická není

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence kvalitní je, a to dlouhodobě, problém je, že to nezvládne mentálně. V momentě, kdy někdo prolomí myšlení, tak nám ten titul sebere. Výkonnostní rozdíly nejsou velké, ba naopak jsou minimální.

Reagovat
10

Ano, ne že by mi současný Juve přišlo mentálně tak silný jako dřív, ale pořád s nima pár nepovedených zápasů nic moc neudělá a dokážou se z toho oklepat bez ztráty jistoty, což třeba o Interu po pár remízách říct nejde. Je to ale spojená nádoba, nejde kvalitu hráče oddělit od jeho mentální síly, Juventus a to prostředí to pořád v hráčích dokáže najít/vytěžit, to se rodí strašně těžko a není to jen o trenérovi a kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to určitá kultura prostředí. A ta se nevybuduje za 5, 10 let, to je na několik desítek let.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Neasi. Famiglia.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Letos LM a potom v klidu desáté Scudetto.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježiš, ty si neskutočný tragéd, fakt. A apropo si mohol napísať rovno celé, takto si len znova sereš do huby.

"A aby som tipol AS, Petraky urobil robotku, ktorú by dokázal spraviť každý DS v lige, na druhú stranu, už tu nie je hipster a nejak mám vieru vo Fonsecu, takže to o tých 10 bodov bude lepšie ako naposledy. Tipol by som rozhranie 75-85 bodov za sezónu."

Což nikde nevidím nedosiahnuteľné získať ešte stále aspoň tých 75-8 bodov, aby som sa trafil.

Ale tak od človeka, ktorý aj v prekročení polovice ihriska vidí čistú šancu Interu, sa nemožno čudovať.

Reagovat
10

vlastní medicínka ti nechutná, Berto?

Reagovat
cresposuper

Ja som ti vtedy pisal, ze 85 bodov je nerealne, co uz mas aj matematicky iste. Viac to komentovat netreba Akurat sa mi teda paci, ako vzdy argumentujes ad hominem, ale k veci ti to moc nejde.

Reagovat
Alberto Aquilani

Chápem, ty si proste už vtedy vedel, že hneď na ďalší deň sa zrakví Zappacosta, že nám v priebehu sezóny budú naraz chýbať Pellegrini, Diawara aj Cristante. Že sa kapitáno po pol roku a po pár zápasoch na lavici postaví na prdel a odíde a že sa Pallotta rozhodne predávať klub a tým pádom do neho prestať investovať.

Ale hlavne, že si mi to mohol teraz desne natrieť

Reagovat
cresposuper

Ano, mate 1,7 bodu na zapas, lebo sa vam zranil Zappacosta. So zaloznikmi ste mali smolu - a co? Ktori tim je bez zraneni? Interu sa zranil Sensi vo chvili, ked bol nas najlepsi hrac, za polku sezonu bol uz zraneny kazdy zaloznik, Asamoah a Sanchez boli zraneni dlhodobo. Radsej by si si mohol priznat, ze tento tim nema momentalne na to (takmer) dorovnat Spallov omnoho kvalitnejsi mancaft.

Reagovat
cresposuper

Ktory*

Reagovat
Alberto Aquilani

Jaj áno, to si bol ty, ktorý pri tej marodke 3 stredných záložníkov napísal, že Inter je na tom horšie, lebo sa im zranil Sensi? Pozri si, koľko k tomu chýbajú Perotti, Mkhitaryan a taký Pastore, ale tých som tu ani nespomínal, pretože to tvoja hlava ani nedokáže pochopiť, a bude vidieť stále tú svoju "pravdu".

Reagovat
cresposuper

este nieco si vymysli

Reagovat
Pinturicchio

"Ježiš, ty si neskutočný tragéd, fakt."

https://www.eurofotbal.cz/clanky/pjaca-zkusi-stesti-v-belgii-na-jare-bude-hostovat-v-anderlechtu-457745/#forum

Alberto Aquilani 01.02.2020 15:21#

Nový Cristiano Ronaldo!

Drž radši hubu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alberto Aquilani

zomri

Reagovat
Pinturicchio

Chudáčku.

Reagovat
shafto

Keby si nefandil provincnemu klubu, do ktoreho nikto nechce investovat, nemusel by si tu takto plakat a prezentovat svoju demagogiu.. Petraky urobil realne pracu, ktoru by zvladlo vacsina DS v lige, v zimnom mercate este horsie(priviest 2 mladych hracov, miesto potrebneho hotoveho) takze hejtujes len to ze sa crespo zabavil na tom, ze niekto si realne myslel/odhadoval takyto nezmyselny počet bodov.. Nebudete mat ani 70 s takouto hrou..

A za posledne roky sa kazdy interista tesi z prekrocenia ihriska a aspon z casti pozeratelnej hry..

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť je to pokrytecký idiot a když mu to někdo, teď já, předhodí, tak napíše "zomri".

Reagovat
Alberto Aquilani

zomri

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby sis aspoň uvědomil, jak trapný s tímhle jsi, ale to hovado pokrytecké, které si nevidí na špičku nosu, nikdy nedokáže, chudáčku.

Reagovat
Alberto Aquilani

umri

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi chudáček.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle napises po tom, co nacvicujes pod PL, jo?

Reagovat
Pinturicchio

Takže napsat někomu zomri je stejné, jako moje otravování pod PL? Tou snahou mě chytat za slovo a nachytat ze sebe děláš akorát idiota a připomíná to moje trollování pod PL mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nevidis do huby, fakt

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, když si vzpomenu, že jsem tě za celkem OK uživatele.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu z toho mesic spat

Reagovat
Pinturicchio

Doufám.

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože Čítanie s porozumením tu asi nikomu nič nehovorí.

Skúsim ti to napísať v bodoch, možno to pochopíš lepšie

-Petraky spravil suché letné mercato, napriek tomu ten team by bol v 100% stave silný

- Až v priebehu sezóny sa rozhodol Pallotta klub predať, kedy prišla konkrétna ponuka od Friedkina (což ti tú tvoju blbosť a provinčnom klube trochu dosť vyvracia).

-V priebehu sezóny sa pozraňovalo 80% kádra, ako som písal, v jednu dobu nebol Diawara, Pellegrini, Cristante. K tomu ťažké zranenia Zappacostu so ZANIOLOM. Pozri si, koľko toho odohral Pastore, Perotti, Mkhitaryan a tiež Kluivert. Ale samozrejme, mozgoví virtuózi ako vy dvaja s crespom si môžu dať argument, že zranenia má každý tím. Tak mi schválne nájdi, koľko hráčov chýba pravidelne napríklad Láziu.

A že Vám to tu palčekujú dvaja primitívi z Juventusu je už len taká čerešnička.

Reagovat
Pinturicchio

Ty, TY někoho nazýváš primitivem? I takový Msgoo byl proti tobě zosobněním inteligence, chudáčku.

Reagovat
10

Reagovat
cresposuper

Zranenia v tejto sezone:

Lazio: Proto, Felipe, Vavro, Radu, Patric, Lukaku, Berisha, Cataldi, Marusic, Lulic, Correa.

Inter: Godin, Ranocchia, Dambosio, Brozovic, Barella, Sensi, Gagliardini, Candreva, Asamoah, Alexis, Politano

Ja vase vysledky na rozdiel od teba nepripisujem jedinemu faktoru- ano, tie zranenia vas oslabili a mali ste ich viac ako ostatne timy, ale to nic nemeni na tom, ze prehravate zapasy s timami ako Sassuolo, Torino, Bologna a hrate hrozne nevyrovnane. Takze pokojne zi dalej v tom, ze bez zraneni (ktorym sa nevyhne ziaden tim) by ste boli mega valec.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja som niekde v tej mojej predsezónnej analýze písal, že budeme mega velec? Aspoň si nevymýšľaj...

Reagovat
cresposuper

85 bodov je co?

Reagovat
Alberto Aquilani

Napísal som rozhranie 75 - 85 bodov, čo som mal napísať presne 76? Mimochodom, 77 bodov sme dosiahli aj v prvej sezóne pod hipsterom a bolo to vtedy všetko, len nie dobré. V tejto lige atakovať 80 bodov nie je nijaké umenie. Veď sám to vidíš na LM. V Serii A možno budete atakovať 90, ale v LM ste rovnako ako minulý rok skončili už v skupine

Reagovat
cresposuper

Nie, nemusel si to napisat presne, akurat ta horna cast je proste neodovodnena - proste ste neurobili dostatocne 'salto di qualita'. V prvej sezone pod hipsterom vam to tahali individualne kvality. Ano, Inter 85 zrejme da, ale oproti minulej sezone mame o nieco lepsi tim (nielen individualne, ale aj systemovo) + Conteho, to je v sucte vyrazne vacsi posun nez ste spravili vy. V LM sme vypadli, na druhej strane opat tesne a opat v tazkej skupine (co ale samozrejme nic nemeni na tom, ze to je znacny neuspech).

Reagovat
M11

Ten Santon u tretiho golu

Reagovat
Largo

Tragedie nejhrubsiho zrna.

Reagovat
Furia Ceca

Atalanta Doufám, že se na tom 4. fleku definitivně zabydlej.

Reagovat
Zark

podle me docela v pohode, jeste kdyby promenili penaltu proti Interu a meli by o 2 body vice

Reagovat
Furia Ceca

+ škoda tý plichty s Janovem... Celkově by to chtělo trochu víc konzistence ve výkonnosti/výsledcích. Hlavně se musí znova kvalifikovat do LM, to by byla hrozná škoda po tý letošní sezóně nepokračovat a nezúročit ty čerstvě nabraný zkušenosti...

Jinak na jejich dvojzápas s Valencií se těším skoro víc než na náš souboj s Lyonem.

Reagovat
ED91

Ešte stále tú LM môžu vyhrať

Reagovat
Furia Ceca

To byl asi první tým, co by vyhrál LM, aniž by se u sebe doma stal někdy mistrem!

Reagovat
Shevchenko

Ne asi ale určitě, myslím že jen Nottingham vyhrál jednou ligu a dvakrát PMEZ.

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, fakt že jo

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Maj oproti Vale docela slusnou sanci. Tak snad to zvladnou.

Reagovat
smazaný uživatel

nezlobil bych se a slusi jim LM

Reagovat
smazaný uživatel

Emre už prokazuje kvalitu v BVB

Reagovat
10

takhle se v Juve neukop ani na tréninku se vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Florenzi hned s cervenou: https://streamable.com/k29rx

Reagovat
GEGE

To je guma

Reagovat
GEGE

Jsem zvědavý jak Mancini poresi ty kraje na euru... jediný Spina splňuje nějaké měřítko pokud bude zdravý...jinak je to samý zoufalec

Reagovat
Pipo123

Mohol by tam skusit Lazzariho, ale neviem akoby obstál v 4-člennej obrane.

Reagovat
Largo

Spina? Lazzari z Lazia ma lepsi formu.

Reagovat
Furia Ceca

Tak hráblo mu? Tohle předvýst při debutu!

Reagovat
Kily

nastoupil už potřetí

Reagovat
Furia Ceca

Aha... tak to jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nepiš nesmysly, když o tom víš hovno

Reagovat
Furia Ceca

Spletl jsem se a uznal jsem to. Tak se uklidni, debile.

Reagovat
Largo

Debut se mu naopak povedl na vybornou

Reagovat
Largo

Prvni zapas mu ale vysel paradne a byl chvalenej. Dneska opak no.

Reagovat
Rattlesnake

tradiční obranný šnyt zvaný ''Ďáblovy nůžky''.

červená přísná...

Reagovat
ADM

Prísna? Toto ukončilo Rafinhovi kariéru. Trest na viac zápasov by bol namieste.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Rattlesnake

*irony mode off*

Reagovat
Mass

Hlavně hrál dost špatně, Cucurella si z něj dělal dobrý den, tak se mu ke konci aspoň snažil přelomit nohy...

Reagovat
M11

Gratulace do Verony..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ma pred startem LM a rozhodující fazi sezony velky problém.

Reagovat
smazaný uživatel

O_O

Reagovat
Melchior

Neuvěřitelný, co jsem viděl, když jsem to zapnul v 75. minutě... akorát mi zkazili večer.

Z toho, co letošní sezonu vidím, tak Sarri teda rozhodně není trenér pro Juventus. Zlatej Allegri. Ale já tušil už v létě, že to bude průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád že jsi neviděl celý. Evidenční mafie,prodany zápas. Ten parchant s culikem jak buzna mě stál 30 litrů, poločas ani střela a pak najednou hned. Měl jsem Juve rád ale za tohle ať chcípne

Reagovat
wyqinac

Ta tyč a břevno nebyla ani střela?

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, ty seš dement

Reagovat
The Krupy

V lete ho proste musia vymeniť, musia!

#SarriOut

Reagovat
Pinturicchio

Wojta, Gigi, MdS, Sandro, Chiello, Rugani, de Ligt, Benta, možná Rabiot, Dybala, Ronaldo. Zbytek bez milosti vyhazet.

Gratulace do Verony.

! ! ! Fino Alla Fine ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

A Demiral se tyvole kelte jeden.

Reagovat
Hokaido

Jen bych rád připomenul, že za Sarriho nám Juve ještě pět mega zaplatil.

Reagovat
FuckT

Jen bych rad pripomenul... Pan je degustator.

Reagovat
Pinturicchio

Jen bych rád připomenul, že zanedbavas svých 2538 jiných účtů.

Reagovat
Il Architetto

Vůbec bych se nedivil, kdyby šel Lyon dál a v lize se skončilo na 3. místě. Možná by to nebylo od věci..

Reagovat
Largo

Tak favoriti v tomhle kole zatim krome Atalanty horej. Od Juve jsem teda cekal vic, hlavne vysledkove.

Reagovat
snuff24

tak od Juve málokdy čeká prohra žejo

Reagovat
Pinturicchio

Letos ta jistota zmizela, já do těch těžkých zápasu jdu s tím, že bude dobrý neprohrát.

Reagovat
Pipo123

Juve hralo pod svoje možnosti, ale netreba zabúdať na Veronu, hrajú výborne, videl som ich proti AC, Laziu a dnes a ani v jednom zápase neboli horší. Jurič tam odvádza skvelú robotu, majú pol roka na to aby nahradili dôležitých hráčov ktorých predávajú, tak snad sa im to podarí a budúcu sezónu nespadnú, ten team musí hrať v SA, majú skvelých fans a tá atmsoféra

Reagovat
castelL

hlavne toho využite.. tento rok musí vyhrať už niekto iný a využiť neschopnosť dôchodcov

Reagovat
Pinturicchio

Byli včera výborní, co jsem sledoval po očku zápas s AC, tak taky dobrý.

Reagovat
Eldarion

Verona hrá veľmi dobre. Jednoducho, agresívne a účinne. Bol som na San Sire keď hrali s AC a aj domáci fans hovorili, že hrajú vynikajúco a ani nebučali po tej remíze keďže si nyslin6, že Verona mohla kľudne vyhrať.

Reagovat
Furia Ceca

Tak takovej zápas by se za Allegriho neprohrál...

Forza Juve a Sarri out!

Reagovat
ED91

Ale zas nechoďme na vlnu spomienkového optimizmu...

Aj za Allegriho sa takýto zápas prehral. Chce to jednoducho toho Guardiolu.

Reagovat
10

Sarri je u týmu 8 měsíců a je to mnohem horší než to nejhorší z Allegriho. Není tam posun absolutně v ničem, jen negativní, protože ten tým je v defenzivě bezbrannej, absolutně neví, jak se bránit při nějaký vyšším tempu soupeře, nedokáže si vytvářet šance, už vůbec ne nějak systémově, je to jen o individuálních kvalitách jednotlivců.

Reagovat
ED91

Nechcel som aby to vyznelo ako obhajoba Sarriho lebo tiež som názoru, že sme sa neposunuli, ale pod Allegrim to bola už riadna letargia. A to, čo si popísal vystihuje Juve z poslednej sezóny. Pod Allegrim fungovala obrana prvé 2 roky, ale nebolo to Allegrim. Tú obranu zdedil po Contem. Len po Contem každý bažil po trochu viac pozeratelnom a ofenzívnom futbale o čo sa aj Allegri snažil, ale nejako sa to zaseklo na pol ceste a my sme neboli nejako lepší v ofenzíve(a ak aj áno bolo to zásluhov individuálnej kvality ako ty píšeš) a aj tá schopná obrana prestala fungovať. A ťahalo sa to dotedy až všetci pochopili, že pod Allegrim sa dalej nepohneme a chce to nový vietor.

Jediný volný a schponý tréner sa javil Sarri, ktorý hráva klasické 433. Ktoré mu nebolo umožnené hrať už len kôli tomu, že hráč ako Ronaldo uňho nemôže hrať na krídle, ale jedine na hrote. Ďalšiu vec ktorú vidím ako problém bol hrotoví útočník a nemohúcnosť sa zbaviť Higuaína a priviesť behavejšiu/mladšiu alternatívu zaňho. No a keď do toho prirátaš aj tú našu “schopnú” zálohu, v útočnej 3 minimálne 2 hráči, čo toho moc nenabehajú, tak mi z toho vychádza, že “Sarriball” je neuskutočniteĺný. A dávam to samozrejme z časti za vinu Sarrimu a jeho zabednenosti a, že si trochu viac nedupol pri prestupoch. Ale pri našom vedení by zrejme moc nepochodil...

A na záver by som chcel skonštatovať, že keď sme už privádzali trénera s jasnou filozofiou a herným systémom, tak mu malo vedenie výjsť, čo najviac v ústrety aby to vedel pretaviť do hry. Nie, že vedenie si dotiahne akých chce hráčov kôli tomu, že sú zadarmo a po sezóne ich pošleme preč a sere sa na to, čo potrebuje tréner. Čo sa týka prestupovej politiky sa medzi velkoklubmi správame ako privinčný klub. Jedno jakého hráča privedieme, hlavne, že sa z neho niečo uleje.

Reagovat
DelPiero137

no comment

Reagovat
blaugrana

Juve by nam mohlo poslat Paola a my obratom Ivana a Dembeleho.

Reagovat
Pipo123

Nedveda?

Reagovat
smazaný uživatel

Dybalu. Od nás chceli Martinéza len za nejakých 100 mil. eur A si vymysleli, že ak nám dajú dožívajúceho Rakitiča, tak si Martinéza môžu zobrať iba za 60 mil. eur

Reagovat
valloire

Ne. Vy tam pošlete DeJonga, aby byl zase s Ligtem a oni vám Matuidiho. To by byl stejnej level výměny ty barcelonskej klaune.

Reagovat
stas87

Si nejaký agresívny...to ta doteraz serie ta potupa od Sociedadu, ktorý si prišiel zastrieľať do Madridu a vymrdal s reálom? To ti hádam neurobilo dobre na čuráka.

Reagovat
Pinturicchio

Tak si na něj jdi udělat dobře ty a nespamuj tady.

Reagovat
stas87

Drz hubu.

Reagovat
Pinturicchio

Koukám, že ti narostla ramena, tak je běž ukazovat pod BL.

Reagovat
stas87

Čo ty sa do mna vôbec navážaš?

Reagovat
valloire

Copa je mi u prdele...fakt nechápeš, proč jsme dejme tomu agresivní na toho rozežranýho klauna? Stasiku....já tu útočím na někoho jinýho, ne na tebe.

Reagovat
blaugrana

Chod uz na Šumavu, lebo ti zacina solidne harasit v tej senilnej prašine.

Reagovat
valloire

Jo mně haraší. Ty bys chtěl takovouhle výměnu ala Barcelona, ale haraší mně. Ty si klaun.

Reagovat
Pinturicchio

Za Dybalu vysloužilého Rakitice a sklenenku Dembeleho, který není schopný absolvovat ani trénink, aniž by se zranil? Wake up, Neo.

Reagovat
F.Torres

Jo, krypla a vyslouzileho lva za jednoho z top hracu. Ferovy obchod

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Borini vynikající zakončení

Reagovat
Mönchengladbach

Ronaldo přestoupil do Juventusu, protože už nikdy nechtěl vyhrát LM, ne? To se mu splní.

Reagovat
Hai

Reagovat
Recoba Inter

Tpco pěkně Hellas Včera večer jsem si myslel jsem, že se po neuznaném gólu složí a Juventus je přetlačí, nicméně takhle po ránu milé překvapení Forza Pazzo! Dobře Borini!

Reagovat
Recoba Inter

wtf co to má Ronaldo na hlavě? to má být imitace Zlatana?

Reagovat
Furia Ceca

Kurva... Tady je tolik fanoušků 90. calcia a sami jste neměli dlouhý vlasy nebo co?

Reagovat
AjaxFans

Konečně žádná nuda v Itálii?

Reagovat
10

Myslím, že po včerejšku můžeme oficiálně popustit uzdu velkýmu znepokojení a strachu.

Ten tým je paskvil bez jakýkoliv vize, Paratici s Nedvědem jen skáčou po hráčích "zadarmo" nebo si honí ego přeplácením stoperů, kde Juventus tlačí bota nejmíň, pak to hraje s jedním použitelným záložníkem a jedním použitelným bekem, přičemž ten je asi tak dva a půl roku totálně z formy (Sandro) a na druhý straně "hraje" splašenej Cuadrado bez základních defenzivních návyků (tj. horší Cancelo) a 2 čistý průměráci, co se navíc zraní na každým tréninku.

Při pohledu na mercato od odchodu Marotty se o nějaký koncepci nebo jasný vizi absolutně nedá mluvit. Stačí se podívat na léto, kdy se postupně snažili prodat Higuaina, pak Dybalu, pak Mandžukiće. Prostě všechno špatně.

Allegri upozorňoval na to, že v létě je potřeba do týmu značně sáhnout. Zpětně se musí uznat, že on ještě dokázal ty přešlapy v přestupech a naprostou absenci nějakýho logickýho smyslu maskovat, protože je narozdíl od Sarriho takticky variabilní a pragmatickej, aspoň částečně ty hráče dokázal namotivovat, včera tam chtěl jenom Ronaldo, jinak se tam všichni ploužili bez zájmu a nasazení, ne poprvé v sezoně nutno dodat.

Nějaký iluze o LM můžeme s naprostým klidem vypustit, teď se budeme klepat, abychom v konkurenci Interu a Lazia uhráli aspoň Scudetto.

mercato 18/19

Ronaldo 118m

Douglas Costa 40m (odehraje 10 zápasů za rok)

Perin 15m, Cancelo 40m, Emre Can 15m - všichni pryč

Spinazzola, Kean, Audero, Mandragora a Caldara návraty z hostování - všichni pryč

mercato 19/20

De Ligt 86m

Danilo 37m ( ), Romero 26m, Pellegrini 22m, Demiral 18m

Ramsey 7.5m ročně (https://www.youtube.com/watch?v=CZgaN5BUPUs Ramsey v kostce), Rabiot 7+2m ročně (podprůměrný výkony po půl roce zvednul na průměrný, stále je to ale o míle daleko záložníkovi na úrovni týmu s těmahle ambicema)

Higuain návrat z hostování a zároveň návrat k tomu hráči, kterýho jsme vyháněli vidlema před 2 rokama. Pokora a bojovnost z léta, kde byl posranej, aby ho Juventus zase neposlal někam do prdele, je pryč, teď už zase stojí, rozhazuje rukama a je nasranej, kdy ho po trapným výkonu Sarri stáhne.

FINO ALLA FINE!

Reagovat
Zark

bohuzel pekne shrnuto

Reagovat
Pinturicchio

Spinazzola, Kean, Audero, Mandragora a Caldara pryč ... z toho je mi normálně, regulérně smutno.

Spina skleněnka, ale v AS, jestli se nepletu, zatím drží slušně, univerzál na obě strany, reprezentační forma, jasný hráč do základu.

Kean - mladý, dravý, nechával na hřišti všechno, šlo vidět, jak si těch šancí váží, gól snad v každém zápase.

Audero - Wojta je OK, to ale Audero taky a navíc bychom měli v kádru o Itala navíc.

Mandragora - při současném stavu jasná volba na registu, Pjanice by přejel jak nic.

Caldara - kdyby mu drželo zdraví (což třeba v Juve mohlo), tak se mohlo ušetřit 80+ mega za De Ligta, který až na jeden nadprůměrný výkon (za celou sezonu!), Caldara v Atalantě a v přípravě Juve > v současné formě hrající De Ligt (a to o minimálně půl parníku)

Nejhorší ze všeho je, že jsou to všichni mladí, kvalitní Italové.

Reagovat
10

Audero, Kean a Spina by navíc byli vedený jako odchovanci.

Pak tam je ještě Orsolini, kde pokud Juventus nemá tu výkupku, o který se mluví, tak je to jen další dílek do skládanky totální přešlapů.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, další velké plus, že by byli odchovanci.

Mě ta přestupová koncepce Juventusu sere dlouhodobě, už za Marotty ...

Neschopnost najít talent, který kupují za brutální peníze až o něm ví celá Evropa (takový Benta byl trefa do černého, jenže to je snad jediný, což je žalostně málo = neschopný skauting.

Já bych si to představoval následovně :

Najít mladý talent, koupit za rozumné peníze a hlavně se pak nebát dát mu šanci v prvním týmu.

Za ty obrovské peníze kupovat hráče do 28 let. Pokud by byl starší, musí to být výjimečný hráč jako například Ronaldo.

Dál se snažit vychytávat přestupy "zadarmo", ne za každou cenu, jen pokud se bude ten hráč hodit do koncepce trenérovi ... s kterým, ať už to bude kdokoliv, musí vedení víc komunikovat. Však ta komunikace mezi Marottou a Contem byla základní stavební kámen obrození Juventusu.

Za rozumné peníze doplnit kádr zkušenýma hráčema, jako byl svého času třeba Legro nebo třeba Marcone Storari - kvalitní, smířený s lavičkou, připravený kdykoliv naskočit.

U Orsoliniho jsem skeptik, ne kvůli němu samotnému, ale znovu kvůli vedení - podle mě ho koupí, ale jen proto, aby nakonec dopadl jako všichni zmiňovaní.

Reagovat
ED91

Reagovat
10

tak ta výkupka tam ani není, to by bylo...idioti

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou stranu, kdyby přišel třeba za 50, tak aspoň dostane šanci.

Reagovat
Zark

jo, to je další fail..

na druhou stranu sice v menším klubu vyčnívá, ale moc nevěřím, že by měl mít kvality na Juventus, podle mě je to typ hráče jako Politano. plus teda na jeho post máme další 3 leváky a Kulusevskiho, to by se taky mělo nějak prostříhat... v letě čeká vedeni ještě dost roboty

Reagovat
ED91

Reagovat
cresposuper

Mne sa teda Mandragora az tak nepaci, zo zalohy Udine mi pride najslabsi

Reagovat
Pinturicchio

Mně jo, s ostatníma nesrovnávám. Ber navíc v potaz, jaké spoluhráče by měl v Juve, určitě by šel ještě nahoru.

Reagovat
10

musíš ho zasadit do fotbalu Juventusu a brát v potaz jeho vlastnosti a vhodnost pro tu roli...Pjanić je předělanej trequartista, u kterýho vznikla před lety iluze o tom, že je to novej Pirlo a od tý doby se toho drží všichni

Reagovat
cresposuper

Mandragora mi pripomina Cana, nepride mi ako tradicny regista. Otazka samozrejme je, kto je regista v Serii A, no.

Reagovat
ED91

S tým Pjaničom

Reagovat
ED91

Reagovat
FuckT

Pmatam si ale 1 sezonu z nedavnych a to ste dlho na zaciatku boli dole a my sme boli jasne prvy a ako nic ste vyliezli hore... Ci teraz neverite tomu?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Florenzi, preboha, čo ste nám to dali za nímanda.... tak pomalý a slabučký obranca tuším ešte za Valenciu nenastúpil, čo ju sledujem od roku 2012

Reagovat
Alberto Aquilani

Podľa mňa je chyba že odišiel, teda je chyba, že zaňho nikto neprišiel, čo len ešte podtrhuje ten amaterizmus nášho DS, inak sa z neho za tie roky stále strašne priemerný fotbalista. Inak, on ani takýto pomalý a neohrabaný zo začiatku nebol, práveže to bola jeho výhoda, že behal celý zápas a mal aj výbušnosť, ale tie zranenia mu vzali aj túto jeho jedinú prednosť. A to ešte počkaj keď zistíš, aký je futbalovo hlúpučký.

Reagovat
Tomanatura

Allegri si to musi uzivat.

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako Conte s Marottou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol už nutně potřebuje konec sezóny a jinou přípravu

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Dejwa

Goran

Reagovat
Pipo123

Dôležité 3 body, v druhom polčase nás Parma potrápila, dosť nám pomohol rozhodca v závere, tam mal pískať penaltu za faul Acerbiho.

Reagovat
Gimme

Proč by ji pískal ve vašem vápně?

Reagovat
ED91

Reagovat
AjaxFans

Lapadula to dobře zajebal

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio titul to by bola paráda.

Reagovat
Spalovač šancí

CR7 to tam dobře sází. Ještě nakonec Cira předběhne. A Immobile by ho mohl předstihnout v tabulce

Reagovat
Kepy_FCB

Verona pěkně proti korupčníkům

Reagovat
PP

Letos nejzajímavější liga..

Reagovat
ED91

*vždy

Reagovat
smazaný uživatel

barák v základu a odehrál celý zápas, tak jen ať ti to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal sem, že Conte vyčichne až druhou sezónu. Mýlil sem se

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim udělal z hovna bič jenže ten tým na to nemá, nebo nemá.... Eriksen to může zachránit, záloha musí mít mozek a né jen nakopávané balóny

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhy poločas smekám klobouk. Csaplarova past opět zafungovala

Reagovat
smazaný uživatel

AC v kabině odešlo domů či co . Krásný druhý poločas. Škoda že to tam nespadlo Eriksenovi, to by byl gól roku asi

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pinturicchio

Liverpool

Ja nevím, ty vole, ale vy to prostě musite delat schválně

Reagovat
Sm0ker

Ty musíš mít dobrej mindráček

Reagovat
Pinturicchio

Mindráček ✔

Odpověď na všechno. Z čeho prosím tě mám mindráček? Že považuju 90% fanoušků Liverpoolu na EF natvrdlé vidláky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme se mu smát. On je nemocný na hlavu. Strašně ho štve že Liverpool teď dominuje své lize a jeho milovaný Juventus už není jak dřív, tak píše komenty do sekce PL jak to je nudná liga apod

Ale že Juve vládl Sérii A nudně dlouho na to zapomněl

Reagovat
Pinturicchio

Pozor, bacha, další internetový paycholog. Utíkej pod PL, tam ti tyhle sračky někdo určitě opalcuje.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Beppe a Steven tu party rozbehli celkom skoro

Reagovat
Pipo123

Buduci vikend suboj o titul

Reagovat
Mihal

Bodaj by

Reagovat
ED91

Remízka?

Reagovat
Big Virgil

Ten souboj o titul bude hoodne zajimavy!

Reagovat
AngryPrd

Na zaciatku sezony som tvrdil, ze Inter ten titul aj tak neda, ale po tomto zapase maju velku sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

paradny zapas

Reagovat
AngryPrd

Reagovat
EXoRcIsT

Nečakal som nič a aj tak som sklamaný

Reagovat
robbik

Reagovat
AngryPrd

Ja som po polcase cakal aspon remizu, no uz po vyrovnavacom gole som vedel, ze to psychicky AC neda, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší druhý polčas v tejto sezóne! Streliť 4 góly AC Milánu v jednom polčase je proste na nezaplatenie A to nám zo základnej zostavy chýbali Handanovič, Sensi a Martinéz. Musím ale uznať, že Ibrahimovič má brutálne výskoky a v hlavičkových súbojoch je stále veľmi silný, i keď si pri nich pomáha rukami a pri odrazoch si mnohokrát pomáha súperovými časťami tela (chrbát, krk, plecia, hlava, vlasy, no proste všetkým možným). Eriksen pri tom priamom kope snáď všetkým ukázal, akú techniku a kadenciu má v nohe

Reagovat
smazaný uživatel

Přesne, u Ibry je vidět šikovnost a zkušenost v tomto směru, ale ten jeho nasranej výraz na konci byl k nezaplacení !

Reagovat
AngryPrd

Napriek tomu, ze AC s Ibrom prehralo, mal jednu asistenciu a jeden gol. Z minima vyrobil vsetko, klobuk dole pred nim, co stvara v 38 rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Však nic proti, stále je skvělěj : )

Reagovat
Deki

Je to tam Derby je zase naše!

První půle byla ale dno, na to bychom neměli zapomínat. hra bez systému, zájmu, AC nás přehrávalo a bylo lepší prakticky ve všem. neskutečně nás ale po poločase nakoply ty slepený goly. AC ve druhé půli nulové, psychicky to nedali a vlastně se karty otočily.

skvělý výkony od De Vrije a Lukaka, ti jsou momentálně prostě špička. Barella ve druhé půli jezdil jak motorová myš. Young je oproti Biraghimu taky upgrade. a Brozovič s Alexisem tam měli taky dobré momenty. naopak kdo je nyní mimo, je Škriniar a Padelli. za týden to s útokem Lazia nebude jednoduchý, tak prosím zalijte ten Handův prst do betonu, ať může v boji o titul chytat

FORZA INTER PER SEMPRE

the madonnina goes to Inter.... again

Reagovat
Recoba Inter

Škriňka na summer transfer list, není to top obránce, pokud chceme jít na vrchol tak nevím, jak nám to s ním dál půjde. Opravdu jsem na něj hodně zvědavý, jak zahraje proti Laziu a Juventusu.

Reagovat
AngryPrd

Skriniar urcite nie je top obranca, ved ten gol co dal Ibra ide na jeho triko, uplne nestrazeny si tam stal, jak na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar včera naozaj hral slabšie , ale ak si hrával futbal tak nemôžeš myslieť vážne , že ten Ibrov gól bol jeho , veď tá lopta bola niekde v na hranici penalty tečovaná Kessiem. Ak by šiel center priamo na Zlatana nepoviem ani slovo. Už pár zápasov Škriniar hrá poslabšie , ale to sa stane hádam každému. Včera zo stopérov najlepší de Vrij , ale Conte na miesto Škriniara lepšieho nemá.

Reagovat
AngryPrd

Myslim to vazne. Profesionalne som nehral futbal. Pozrel som si to kvoli tebe zo zaznamu. Skriniar branil Ibru, a potom si Ibra odbehol kusok. Obranca by mal stale branit toho svojho. Je jedno ci je to tec alebo cista sanca, nemozes branit hraca a neist s nim. Ved to bolo pred brankou. Ja to vidim takto, sorry. Ja nemam nic osobne proti Skriniarovi, je mi jedno aky je, ale je to precenovany hrac, zatial.

Reagovat
Kaka14

Tak hádam Conte by nedal pri standartkach brániť Zlatana Skriniarom, keby bol taký slabý

Reagovat
Nuno čomes

A proto ho nechal u 2. branky zcela samotného... A Padelli předvedl zákrok nezákrok.

Reagovat
Kaka14

mal som namysli cely zapas... kde podla mna Skriniar nesklamal....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OK , tak mi napíš , ktorého top obrancu by si tam miesto neho dal.

Reagovat
AngryPrd

Milanske derby je jednoducho najlepsie

Reagovat
Svatej

Tak jsem se na ten zápas kouknul a Barella se mi na tom hristi líbil tak nějak nejvíc. Pekne zivej buldog

Obecně je super vidět, že se Conte u daří, ale zklamanej Ibra ten dojem celkem kazí, tady v mých očích nebylo možný bejt na 100% spokojenej

Reagovat
Svatej

A stoperska show obou týmů královsky bavila. Hlavně v posledních 10 minutách, kdy stoperi prohranej souboj s útočníkem maskovali legračníma prosbama o faul.

Reagovat
AngryPrd

Okrem golu co dal Brozovic, boli vsetky goly na triko obrany a ich sprostych chyb

Reagovat
Recoba Inter

Po prvním poločase jsem byl celkem vytočený, po druhém jsem obklopený blahem. Tohle derby bylo strhující, jedno z nejlepších. Forza INTER! Buonanotte

Reagovat
AngryPrd

U mna to je zase naopak Prvy polcas som neveril vlastnym ociam, ze takto prehravame Inter. No a v druhom po tom peknom gole Brozovica, sa to cele otocilo. Nevadi, Inter je letos inde ako AC. Gratulujem k vyhre. Kamos pozeral so mnou (je to fanusik FC Barcelona ) iba dodal, ze take derby ako bolo toto, este nezazil, a s tym musim iba suhlasit forza AC !

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
TheMally11

naopak

Reagovat
cizinec

Reagovat
Dejwa

Neskutečná paráda, věřil jsem

FORZA INTER!!

Reagovat
Recoba Inter

Padelli víc startů za INTER, jak za Liverpool.

Reagovat
Coutinho10

wow parada Inter po polocase jsem fakt neveril

Reagovat
Coutinho10

vidim v odkazu csapl, takze ani nebudu otevirat zrovna u Interu jsem neveril, ze to dokaze zvratit, takze jeste, ze tento zakon ted platil

Reagovat
Pipo123

Tento rok je Seria A zaujímavé, hlavne kvôli tomu ako je vyrovnaná, tie šlágre majú konečne náboj a je o čo hrať

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Nádherný zážitek... Už jen pro tyhle zápas se tahle sezóna neomrzí. Ta euforie byla neskutečná a jsem moc rád , atmosféra parádní.

No a teď zpět na zem. V Římě by ti tohle určitě nestačilo. Musime přidat. Směrem dopředu pomůže určitě návrat Lautara. Jsem zvadavej, jestli Eriksen bude zase na lavicce. Dnes zase spíš nic moc...ale ten primak...fantasticky...dlouho jsem něco takovýho neviděl. Obrana jako papír a gólman je opravdu problém. Handa by určitě aspoň jeden gól měl...ale hlavně, hráči nerozehravaji dozadu, není tak ta důvěra a tím pádem ztrácíme rozehravku hned v zárodku.

Snad Conte ukočíruje euforii. V Římě je opravdu nutné přidat a být daleko koncentrovanější a lepší!! Bude to jeden z vrcholů sezóny.

De Vrij je král...po dnešku je to jasné...Je nepostradatelný!!!

Reagovat
Jajinek

Jo a abych nezapomněl...Ibra je ukaz...můj nejoblíbenější hráč vůbec kterého jsem kdy viděl hrát. I když je zase v AC, tak smekam.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Jinak jsem myslel, že je Ibra u tebe až hooodně za Militem.

Reagovat
Jajinek

Milito je hlavní strůjce nejkrásnější sezóny na světě...ale Ibra tak nějak baví víc. Líbí se mi jeho osobnost. A od té doby co jsem ho zase po čase viděl na živo v LA ho žeru ještě víc.

Reagovat
Dejwa

bůh

Reagovat
Pipo123

Ešte nedávno som si myslel že Juve ten titul spraví na 100%, no už si to až tak nemyslím, budú hrať LM a tá im zoberie dosť síl. Trochu začínam veriť žeby sme v tom boji o titul mohli vydržať do konca sezóny a o všetkom by sa mohlo rozhodovať v posledných kolách, ideálne by bolo keby Inter aj Lazio vo vzájomných zápasoch oberú Juve o body, tie zápasy môžu dosť napovedať či to bude súboj až do konca.

Reagovat
Jajinek

Pořád jsou v Juve nějvetsi favoriti a mají vše ve svých rukou. Kdybych si jako nezaujatý vsadil, vsadím na ně...ale budu se rád mýlit a sakra fandit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cizinec

Reagovat
Aldeano

Klasická Csaplárova past...

Reagovat
smazaný uživatel

ta změna fotky u souhrnu kola se povedla

Reagovat
Nuno čomes

Nechápu, kolik už dal Vecino důležitých branek..

Forza INTER!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Dejwa

Jeho hateri by už se fakt měli probrat, nejen skrz ty goly

Reagovat
CubONE

Uff, tak toto derby bolelo snad najviac za poslednych 8-9 rokov...

Reagovat
Recoba Inter

a opět u toho byl Zlatan

Reagovat
AngryPrd

Ale no tak, ved on tam bol jeden z mala co nic neposral

Reagovat
Yanek

Ten tym je jedno zklamani za druhym, jsem nasrany na hrace i vedeni. Mely by prijit zmeny a vypadnout nekompetentni lidi, je jich tam hodne.

Reagovat
AngryPrd

Mne tam velmi prekazal Castilejo. Ved on ma postavu na balet a nie na futbal, clovek sa boji, ze ho polamu v takom zapase, a uplne bol bezmocny, treba ho vyhodit. Leao je tiez este v pripravke, nevie hrat top zapasy a nedava do nich vsetko. Co ma ale najviac sokovalo ako mimo je Paqueta. Ved on hral za Gattusa vyborne a vcera sice nastupil iba na chvilu, ale akoby si neuvedomoval dolezitost zapasu. Behal ako bez hlavy

Reagovat
Logan

Tohle tu už ale od Milanistů čtu asi tak 10 let

Reagovat
fenixLFC

inter tak snad to dotiahnu k titulu, contemu sa to neda nepriat

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Largo

Je to sympaťák.

Reagovat
TheMally11

Inter má štěstí, že Juventus má Ronalda ... s ním to není ten válec jaký Juventus poslední roky byl. Díky bohu, že to ten Portugalec bere na sebe a tým jako takový jde do háje

Reagovat
didosh

...myslím že Juve má problém jinde a to ve středu zálohy, posouvaci balonu typu Pjanic a Rabiot Juve k titulu v LM nedovedou

Reagovat
The Krupy

Fandiť symbolu toho hnusného "korupčníckeho" klubu ktorý dokonca postavil na nohy len preto, aby si akože niekoho nasral na internete.....tá tvoja hlúposť je kúzelná, ty absolútne nevieš čo je to logické uvažovanie

Reagovat
fenixLFC

roztomile, ale prave si ukazal klasicku mentalitu vas juventinov- ked niekto nepraje vam hned je ohen na streche je len a len moja vec komu v ktorej lige prajem a komu nie. korupcnickemu klubu fandis ty, mate na to aj uradne potvrdenie. vacsina klubov v taliansku je odpad, ale ked uz niekomu priat tak radsej interu kvoli contemu alebo laziu kvoli kadru a to aj napriek tomu ze su fans lazia casto fasouni

Reagovat
The Krupy

Ty si fakt retard ktorému chýbajú elementárne prvky logického uvažovania, to nie je možné že nedokážeš pochopiť pár viet písaného textu

Reagovat
fenixLFC

a ty si hystericky debil, ktoreho triggeruje aj to ze niekto vyjadri svoj nazor na to komu praje titul. za vsetkym vidis spiknutie a provokaciu. mozno preto si doteraz obhajujes vase podvodne spravanie ako spiknutie interu a vsetkych naokolo. interu alebo laziu ten titul prajem, to ze ty mas potrebu plakat a kricat ked nie je po tvojom je len a len tvoj problem. tak si skludni hormon ked potrebujes vyletiet aj na komente o preferencii

Reagovat
The Krupy

Ty nenávidíš Juventus ale titul praješ jeho rivalovi kvôli SYMBOLU toho tvojho nenávideného klubu, tá tvoja povestná internetová "morálka" ide do prdele, fakt tu budeš palcovať Conteho ktorý by ti mimochodom pri osobnom stretnutí povedal, že Juve vyhralo tie odobrané tituly na ihrisku? To ti nevadí? Kde je to tvoje zapálené presvedčenie o korupcii teraz? Ja sa smejem na tom ty hlupák.

Teraz si sa ukázal ako obyčajný pózer ktorý vie opäť hovno, veď celý tento tvoj myšlienkový pochod nedáva zmysel. A "triggernutý" naozaj nie som, len sa smejem na tej tvojej nekonečnej hlúposti. No a od druhej vety je ten tvoj príspevok zase len kopou vymyslených bludov, spiknutie, obhajovanie podvodov, ešte ti tam chýbajú židojaštery a imigranti.

Reagovat
Pinturicchio

Já se ti divím, že se takhle namáháš, vždyť je to neuvěřitelně hloupý pokrytec, bez sebemenších znalosti o tématice, o které tak zasvěceně píše.

Reagovat
The Krupy

To je pravda, už ma to nebaví. Párkrát som to skúsil, nepomohlo

Reagovat
FuckT

Bracho teraz fakt, ved teba vobec nemusis zaujimat komu praje, ci ano? Mas svoje preferencie a s najvacsou pravdepodobnostou aj tak zas vyhrate titul, no a aj ked nie, tak to bude po 8. rokoch ci kolkatich. Ved to je krasne, fandit takemu klubu...

Reagovat
Yanek

Proc nikdo z vedeni nedava rozhovory? Vsichni se schovavaji za Ibru. Trener a vetsina hracu by se meli sbalit a vypadnout do Janova, te ostudy uz bylo moc. Divim se, ze Curva Sud na to stale chodi. Jinak vazne brilantni mercato v lednu, sice neprisla zadna posila, ale aspon se vsichni smejou na fotkach.

Reagovat
Yanek

Odpoved vedeni na 5:0 s Atalantou (nejhorsi vysledek za nevim kolik kurva let) je ze privedou nejakeho no nama z Belgie a typka co nehraje v ATALANTE, ktery pak hraje v derby. Toto je vysledek. Neskutecni sasci

Reagovat
Largo

Ty to píšeš, jak kdyby Atalanta hrála divizi.

A přitom Atalanta je už možná pár let vejš než AC. Konstantně.

Reagovat
Yanek

To nemění nic na tom, že je to provinční mančaft, co pravidelně selhává v Evropě. AC se nemůže srovnávat s takovými týmy. Bohužel se to děje a i proto je tam, kde je.

Po takovém výprasku musí přijít čistka a změny a ne se tvářit, že se nic neděje. Vedení se chová extrémně netransparentně.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta pravidelně selhává v Evropě?

Reagovat
Yanek

Se podívej na jejich výsledky z minulých let. Letos to uhráli, ale poslední roky to byly vždycky výbuchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni smolně vypadli v závěrečném předkole na penalty s Kodaní i přes to, že měli celkově střeleckou převahu 48:13, a rok před tím vyhráli bez porážky skupinu s Lyonem a Evertonem a těsně vypadli s Dortmundem. Žádný výrazný výbuch tady nevidím ...

Reagovat
Yanek

S Kodaní to nebyla smůla, ale neschopnost. S Dortmundem dostali zbytečně gol v nastavení, což pro ně následně znamenalo vyřazení. Si projdi highlighty těch zápasů. Můj point je, že s těmito týmy v Evropě Calcio úspěch nikdy neudělá.

Reagovat
Fortex

Takže když se to bude brát objektivně podle tvého vyjádření, tak žádný italský klub mít úspěch v Evropě mít nebude. Juventus vypadává, Inter vypadl teď, AS vypadává, Neapol také. Takhle to brát prostě nemůžeš. Atalanta se zvedá a dělají to moc dobře. Úspěch nepřichází hned.

Reagovat
Yanek

Juventus ma sve problemy, stejne jako Inter. AS je na pomezi, ale minimalne prvni dva kluby maji ambice a ekonomickou silu delat vysledky, zbytek ne. Atalante to ted slape, maji dobry system a trenera, slusny skauting. Na to, aby se udrzeli nahore je ale potreba daleko vic. Fiorentina, Lazio, Udinese muzou vypravet.

Reagovat
ED91

Reagovat
Pipo123

Lebo AC hralo v Európske lige uzasne

Reagovat
Yanek

Vsak AC je v prdeli, ze ktere se mozna ani nedostane.

Reagovat
ED91

Reagovat
mastakillah

Chápu, že to píšeš v nasranosti, což se ani nedivím. Ale aspoň se tam do těch pohárů Atalanta dostane ...

Reagovat
Largo

Bejvala provinční. Jako AC bejvalo světový.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Shevchenko

AC Milan do te doby nedostal 5 golu v jednom zápase snad 20 let. Určitě nikdy za dobu co jim fandím.

Reagovat
Largo

Jo, smutný. Ale to s Atalantou nijak nesouvisí.

Reagovat
AngryPrd

Ten JEHO posledny gol bol ukazkovy. Lukaku mu zozadu posepkal, nechaj mi loptu, ja to pekne dam...a on? - ok dobre len sa trosku zohnem, akoze si do mna strcil Ale Romagnoli bol tiez pri 2 goloch, neustrazil tam hracov a iba sa cudoval

Reagovat
pingla

kdo je Kurva Sud?

Reagovat
smazaný uživatel

Z prvního poločasu se musíme poučit, to byla hrůza. Do druhého jakoby ACM ani nenastoupilo. Pro fandy Interu a nestranné fanoušky parádní derby a pro nás důležité 3 body. Forza Inter!

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Kaka14

nadherne derby, gratulacia Interu..... prejavila sa nasa najvacsia slabina, ktora nas zradila aj pri slabsich superov, ked vyhravame, tak nevieme udrzat vysledok .... dneska s trochu stastim by to mohlo byt aj naopak ..... hlavne sa nezlozit a dalej bojovat, este je vela zapasov

Forza Milan

Reagovat
jenage

Odpad z PL si maže Serii A na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně si pak tým ze středu tabulky namaže na chleba suveréna PL

Reagovat
Largo

Reagovat
The Krupy

Coutinho

Reagovat
Whitemedia

Boga

Reagovat
Mr.Jindros

Neměli by fanoušci ManU být zalezlí někde v nějaké hodně hluboké noře?

Reagovat
smazaný uživatel

Mariánska priekopa by mohla stačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

FANatici manure nemaju sudnost.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.facebook.com/CucsIlCuoreDegliUltra/videos/520591478875850/?t=0

Ešte jak na to presne pozeral Čistá komédia, ani by ma neprekvapilo, keby to Lázio k tomu titulu dotlačili.

Reagovat
Pipo123

Za mna jasna, Cornelius ho tiez drzal za dres, ale Acerbi ho drzal podstatne viac

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Reagovat
snuff24

Za mně moc krásné derby! a klobouk dolů i před AC do našech golů to měli pod kontrolou.Bohužel AC je přesně tam kde jsme byli před pár rokama prostě tým co se rychle zesere a zesype.My naopak konečně ( jen a jen díky Contemu) máme tu správnou vůli a mentalitu a zápas jsme nevzdali.Takovýhle obrat by byl pár let dozadu nemyslitelnej.Další úžasná věc je, že jsme stále ve hře o titul a stejně tak můj druhý nejoblíbenější tým ligy Lazio.Ruku na srdce tohle vyhoření Juventusu je to co liga potřebovala a svym způsobem i když to zní možná divně by Juventus uvítal kdyby letos nebo příští rok ten titul neudělali a v kabině sento trochu pročistilo.Každopádně pokud Inter titul letos neudělá tak zklamanej nebudu, ja jen doufám, že liga zůstane zajímavá a vyrovnaná do posledních kol a o titulu ideálně rozhodne vzájemný zápas. FORZA INTER

Reagovat
Recoba Inter

no ještě nechval den před večeří

Reagovat
danko10

Nech sa to zda akokolvek neuveritelne, sportovy usek Rima dokazal priviezt vrtnu supravu a prerazit to kameniste dno, na ktorom si mancaft, spolu so svojimi fanusikmi radostne hovel v lete, po sice kratkej, ale o to intenzivnejsej vlade dvoch psychopatov.

Ze sa do pozicie sportoveho riaditela v Rime nepohrnie zastup kvalifikovanych kandidatov, bolo jasne, kedze uctovna bilancia po party pana Monchiho si nepytala nic ine, nez krizoveho manazera, ktory sa vysporiada so sanaciou uctovnych strat, ktore nemaju obdoby. Olsen, Karsdorp, Nzombi, Schick, Pastore, Defrel, Santon, Coric, Gonalons... Krasnych 150+ mega cista strata a to neratam zmluvy, ktore frajeri vyfasovali. Taky Pastore ma najlepsie plateny invalidny dochodok na svete. Potom su tu este Under, Kluivert a Cristante, ktori sa ukazuju v, kulantne povedane, nie najpresvedcivejsom svetle.

Dalej bolo potrebne urgentne zalepit dieru v brane, najst trenera, spravit rez pomaly starnucou kostrou timu, na ktorej bolo badat velku stratu motivacie, vytiesit podstav v zalohe a najst vice-Dzeka.

Tomu hovorim vyzva, co poviete?

Stale malo! Prezident s panmi Baldissonim, Baldinim a spol usporiadali telekonfenenciu, pretoze Prezident sa neobtazuje v Rime pravidelne ukazovat, dali hlavy dokopy a rozhodli sa najat pana Fiengu. Pan Fienga bol hadam este na personalnom, kde fasoval pracovnu obuv a vercajch, ked dostal prvu ulohu - vyliat Franceho a Daniho.

Fanusikovia boli radostou celi bez seba.

Volba DS padla na Petrachiho, ktoreho frajeri upiekli typicky rimsky, takze chlap bol este stastnym zamestnancom pana Caira, ked uz sedel na kave so Zappacostovym agentom. Zaloba z toho nastastie tentokrat nebola, takze sa mohol so zaciatkom jula zacat venovat praci naplno. Za mna to nebola ziadna vyhra, pretoze jeho robota v Turine nebola nic, co by vo viacerych kluboch konkurenti nespravili za pacnejsie, alebo porovnatelne peniaze, s lepsimi, alebo porovnatelnymi vysledkami. Ale znova pripominam - kolko ludi asi bolo ochotnych ist sa dobrovolne vykupat v hovnach opisanych vyssie?

Z volby trenera som bol nadseny, pretoze sa podarilo priviest cloveka, ktory dokazal vtisnut svojmu timu system. Po Hipsterovi vitana zmena. Proti sice hovoril fakt, ze trenoval specificku Ukrajinu a mancaft, ktreho herny prejav by mohol v Taliansku tvrdo narazit, ale kedze conte, bohvie preco odmietol, lepsie to dopadnut aj tak nemohlo.

Do kasne prisiel chlap s povestou magora, ktory veci posere v najhorsej moznej chvili, navyse zo Spanielska. Kedze za neho slo 20 mega, nezostavalo nez dufat. Vyhodou mu bolo, ze byt horsi po Salovi sa asi nedalo.

Z Monchiho odpadu sa nepodarilo predat nic. Ti co odisli, isli na suche hostovacky a ti najdrahsi (tens skurveny Pastore) tu s nami budu este dlho. To je tristny vysledok.

Rez kostrou timu vysustil do predaja jedineho stopera, ktory zniesol prisnejsie meritko a najlepsieho strelca timu. Prvy menovany mal vykupku, ktoru ale Neapol nezaplatil. namiesto toho Rimu nanutil nechceneho Diawaru, u ktoreho sa ukazalo, ze ma vyborne kolena, takze je idealny kandidat pre pobyt v hlavnom meste. Na Kostove miesto prisiel Mancini, ktory v zivote nehral v stvorclennej obrane, Stefan odisiel pre istotu uplne bez nahrady.

Za peniaze dalej prisiel uz iba Veretout a tazko burany Spinazzola, ktory by nepresiel cez mediche nikde na svete, okrem Rima, aby nasledne polozraneny / nahanajuci fyzicku odohral horko tazko polovicu jesene. Vymena za Pelleho je uz len taka ceresnicka. Dalej prisiel zastup odpadlikov, znicenych zraneniami, z ktorych chvalabohu nikto nepriesiel na prestup, ani povinnu opciu. Za rec stal asi len Smalling, ktoreho adoracia vyustila v poslednych 5 zapasov, kedy mu tie hrozostrasne technicke chyby prestala stastena odpustat a zrazu vyzera presne tak, ako sa od neho pred sezonou ocakavalo. O ostatnych sa nema cenu ani zmienovat, kedze sa prisli zapisat iba na marodku. Taky Kalinic je pre mna novy Massimo Marazzina.

Suma sumarum Petrachi ukazal, ze nema ziadne vyjednavacie schopnosti, ked si s nim postupne vytreli prdel Paratici, Guintoli a agenti vsetkych Monchiho trosiek.

Na pocudovanie sme prezili velmi dobru jesen. V podstate stacilo do toho mancaftu nesiahat, respektive sa pokusit o jedneho skuseneho hraca, ktory by pomohol s lazaretom v strede pola.

Pravdaze sa rozputalo totalne peklo. Do zdecimovanej zalohy prisiel 19-rocny frajer z druhej spanielskej ligy. K tomu asi netreba nic moc dodavat. Ze si zahra a pomoze obohatit uzky stred pola, si mohol mysliet len nesvojpravny idiot.

Na stopera prisiel Ibanez. Dalsi teenager, ktory v Bergame odohral asi 10 minut. Takze ma teraz Rim Cetina a Ibaneza na pozicii piateho a siesteho stopera. Tribuna chlapcom urcite neskutocne pomoze vo futbalovom rozvoji. Budiz.

najvacsi bizar sa odohral na bekoch. najprv nalavo odohral uplne vsetko Kolarov, s tym, ze posila leta, Spina, siel doprava. To vyeskalovalo az do spekulacii o Florenziho odchode, ktore utal fakt, ze Spina nebol schopny dohrat jeden jediny zapas bez toho, aby sa drzal za triesla. Niekde vzadu hnil Santon, ktory v lete nepresiel mediche v Granade (haha). Z nicoho nic bol nadbytocny prave Spina a tak sa nas slavny DS rozhodol jeho trejdom zalepit dieru po Zaniolovi. Normalny clovek musel zodvihnut obocie, ale u velkej casti fanusikov to cele zatienila vidina navratu strateneho syna, Politana. Posila leta samozrejme nepresla zdravotkou a tak Politano zahodil klubovy sal a siel spat na sever.

Prislo derby a uplne samozrejme bol zrazu v zaklade odpisany Santon vpravo, vcera predany Spina vlavo a kapitan Florenzi na lavici. mancaft odohral super zapas, ktory utopil brankar aktivaciou svojej superschopnosti, ktora bola pomenovana vyssie. Vzapati odisiel kapitan na suchu hostovacku do Spanielska a olala - Santon je jednotka na pravom bekovi a pozor - chrbat mu kryje tlsty alkoholik a imbecil v jednom - Cicinho jr. V Turine sa museli smiat, az to trieskalo oknami.

Jaj a na kridlo nakoniec prislel jeden z miliona odchovancov Barcelony s nulovymi skusenostami z velkeho fotbalu.

Po tejto zmene timovej hierarchie to, na prekvapenie vsetkych, slo cele do pici a za dva zapasy sa inkasovalo 7 kusov v suchom triku. Kapitanuje to frajer, ktoreho vykonnost presne kopiruje vykonnost timu a minulu zimu bol prakticky predany do Anglicka. Starsi Pelle ma stale staru zmluvu s vykupkou, ktora ho v lete posle do Juventusu, pocitam, ze za Higuaina.

Cely ten bordel sa niesol ruku v ruke s prebiehajucim predajom klubu, coz bol aj argument, preco prisli do timu tie deti. Je to samozrejme blbost, kedze tato zima bude v konecnom dosledku stat bratku 30 milionov.

Petrachi neurobil absolutne nic. Respektive to co mal urobit v lete, urobil v zime a naopak.

Fanusikovi tejto mocky zostava len dufat, ze novy majitel bude (ak vobec bude) radikalny. Inak sa nema zmysel utiekat k letu, dalsej sezone, ja neviem k comu vlastne...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Reagovat
Yanek

Reagovat
Tomanatura

Naprosto super

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Csaplárova past

Výstižná fotka k článku .... Conte vysmátý od ucha k uchu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele