Pjaca zkusí štěstí v Belgii, na jaře bude hostovat v Anderlechtu

01.02.2020, 14:47
Aktuality
Marko Pjaca znovu odešel z Juventusu. Chorvatský křídelník ani letos nehrál důležitou roli v plánech Staré dámy a jeho další kroky směřují do Belgie. 24letý fotbalista bude hostovat v Anderlechtu, součástí dohody není opce na trvalý přestup...

Juventus koupil Pjacu v létě 2016, Dinamu Záhřeb tehdy zaplatil 23 milionů eur a hráče v jeho rozletu zabrzdilo vážné zranění kolenních vazů, které si přivodil v březnu následujícího roku. Z Turína následně odešel na hostování do Schalke a Fiorentiny a k odchodu vše spělo také nyní v zimě.

Pjaca měl na výběr z několika možností, zájem o něho měla Sampdoria a hodně blízko byl jeho dočasný odchod do Cagliari, sám Chorvat se ovšem nakonec rozhodl pro nabídku z Bruselu.

"Z nové kapitoly mojí kariéry jsem nadšený," hlásí Pjaca.

"Mám z toho dobrý pocit, Anderlecht je velkým klubem a hrají za něho fotbalisté jako Vincent Kompany, Chadli a Nasri, i to mi pomohlo se takto rozhodnout. Můžete se toho od nich strašně moc naučit, je to pro mě velká příležitost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Smreky

jeho kariéra ide pomaly pekne nadol.... pritom to mal byť taký talent...

Reagovat
vitecek15

To zranění ho bohužel asi úplně zničilo. Nulové sebevědomí, už tam není taková drzost, ztratil drajv, který chce najít, ale nejde to. Škoda.

Reagovat
Pinturicchio

Jeden debilní, zbytečný přátelák hraný na neregulérním oraništi a kariéra pravděpodobně v prdeli, ... no, kéž bych se pletl. Ať se daří, Marko.

Reagovat
Zark

kde se to vlastne hralo?

Reagovat
Pinturicchio

V Estonsku.

Reagovat
Zark

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Alberto Aquilani

Nový Cristiano Ronaldo!

Reagovat
10

ty si stejně chudák

Reagovat
Pinturicchio

debilní, uhrovitý kripl

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Irek

tak jako určitě

Reagovat
j_mrazik

To ho fakt jedno zranění takhle výkonnostně sešouplo dolů, nebo za to taky může nějakým způsobem hlava?

Reagovat
Black Jagir

To koleno si urvala dokonce 2x. Takže rozhodně zranění.

Reagovat
Black Jagir

*urval

Reagovat
10

zranění a pak hlava v souvislosti s tím zraněním...není první a bohužel ani poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy na Juventus neměl, podobný hype jako Šik

Reagovat
Seydou Doumbia

No měl minimálně zvolit přesun o úroven výše a ne o dvě. Zranění je jedna věc, ale odchod ze Zahrebu do Juventusu druhá. Přílíš velký skok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele