23. kolo
09.02.2020 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Goran Panděv vystřelil Janovu důležité tři body proti Cagliari

Janov pokračuje ve zlepšených výkonech a tentokrát získal všechny body na úkor Cagliari. Souboj na stadionu Luigi Ferraris rozhodla jediná branka o kterou se postaral chvilku před koncem prvního poločasu nestárnoucí Goran Panděv. Grifonům se tak začínají vyplácet investice do nových posil, z posledního místa už se vyškrábali na osmnáctou pozici.

Naopak komu se nedaří je Cagliari. Hosté od nového roku nevyhráli a ani v nejmenším nepřipomínají tým, který držel dlouhou sérii neporazitelnosti a alespoň na chvíli bojoval o čtvrté místo. V Janově čekal na Sardiňany obtížný soupeř, jakkoliv hraje o záchranu. Cagliari začalo o něco lépe a se střelou Joãa Pedra měl problémy Perin, který musel vyrážet na rohový kop. Aktivní začátek poněkud pokazilo brzké střídání, ze hřiště odkulhal zraněný Paolo Faragó a na jeho místo přišel Sebastian Walukiewicz. Podobný osud stihl i domácí a po půlhodině hry musel být střídán Paolo Ghiglione za Gorana Panděva. A byl to právě nový muž na hřišti, který ve 43. minutě prolomil nerozhodný stav. Panděv posílal střílený centr před branku, na balón však nikdo nezareagoval a ten skončil v brance.

První poločas ovládli Grifoni, ale Cagliari určitě neřeklo poslední slovo. I druhá půle byla poznamenána tvrdými zákroky a dost často se nehrálo. Sudí Calvarese vytáhl i velký počet žlutých karet, ale co je důležitější, že už žádný další gól nepadl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Dron

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele