23. kolo
09.02.2020 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Brescia sahala po třech bodech, o ty je obral De Paul

Brescia byla hodně blízko ke třem bodům z domácího utkání proti Udinese. Devět minut před koncem ji totiž poslal do vedení Dimitri Bisoli. Jenže domácí vedení neudrželi, neboť Zebry v nastavení spasil Rodrigo De Paul.

Domácí Brescia stále zůstává až na předposledním místě a její šance na záchranu jsou zase mizivější. Konkurence jako Janov nebo Lecce tentokrát bodovala naplno, Brescia nikoli. Hned v první minutě si musela dávat velký pozor a zhluboka si oddechoval brankář Joronen. Toho totiž pořádně protáhl Kevin Lasagna, který se dostal k míči u vápna. A ani to by Joronenovi nemuselo stačit. Naštěstí pro něj Lasagna trefil jen břevno.

Pozadu nechtěl zůstat ani druhý útočník Zeber, Stefano Okaka Chuka. Jeho dělovku ale Joronen vychytal i bez pomoci brankové konstrukce za svými zády. Dalším nebezpečím pro Joronenovo klidné nedělní odpoledne byl přirozeně Rodrigo De Paul, který má prsty na nohou prakticky v každé větší šanci Zeber uplynulých snad několika let. První půli zakončil Jajalo střelou nebezpečnou jen na první pohled.

Domácí Brescia v prvním poločase prakticky vůbec vidět nebyla a její snahy se omezovaly na individuální průniky zdatnějších jedinců jako Tonali či Bisoli. Balotelli ve hře opět nebyl a v porovnání s mnohem méně známějšími útočníky Zeber zůstával daleko za očekáváním. Ani po změně stran se Brescia nějakým zázrakem nezlepšila.

Ani obránci hostí nezůstávali pozadu, alespoň ne ve střelbě. De Maiova dělovka prosvištěla nad hlavou Joronena a toho nevyvedly z rovnováhy ani nůžky Okaky. Pětadvacet minut před koncem utkání se Joronenovi opět ulevilo. Jens Stryger Larsen vyzval přihrávkou na střed ke skórování svého spoluhráče a Rodrigo De Paul pálil opět jen do břevna!

Většina zápasu nuda, závěr na infarkt. Devět minut před koncem totiž domácí rychle rozehráli, poslali míč do vápna hostí a tam si nerozuměli dva obránci. Toho využil Bisoli a napálil míč z první s odrazem do sítě! Fanoušci Brescie jásali, ale vyhráno neměli. Ve druhé minutě nastavení totiž De Paul opět ukázal svou důležitost a v pádu se štěstím překonal Joronena - 1:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele