23. kolo
09.02.2020 12:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

SPAL znovu prohrál a zůstává poslední

Ferrarský SPAL znovu prohrál a v tabulce Serie A zůstává nadále na posledním místě. Domácí tým přitom ovládl první poločas, ale Sassuolo se po změně stran zlepšilo a nakonec díky dvěma gólům výsledek otočilo.

Natěšený stadion Paola Mazzy byl krátce po poledni svědkem důležitého utkání mezi SPALem a Sassuolem. Domácí věřili, že jim vlastní publikum pomůže k zisku tří bodů, které potřebují jako sůl.

Utkání bylo od začátku velmi opatrné a s první větší šanci přišlo Sassuolo až ve 22. minutě, ale střelecký pokus skončil mimo branku. Osmělil se i SPAL a k radosti místního publika vstřelil vedoucí branku. Vrácený balón do šestnáctky Consigli nedokázal vyboxovat, srazil se s dalším hráčem a prázdné branky využil Kevin Bonifazi, jenž hlavou skóroval. Domácí pak měli ještě jednu velkou příležitost, kterou však zhatil zdvižený praporek pomezního. SPAL vedl, ale v prvním poločase musel řešit jednu nepříjemnost. Trenérovi Semplicimu se zranil Bryan Dabo a jeho místo zaujal Alessandro Murgia.

V 59. minutě byl SPAL blízko druhému gólu, který by ho výrazně přiblížil potřebným třem bodům. Rychlý protiútok zakončil v šestnáctce Arkadiusz Reca, jenže brankáře nepropálil a to se nakonec stalo osudným. O chvíli později přišel faul ve vápně a penalta pro Sassuolo, kterou Francesco Caputo s přehledem proměnil. SPAL se ještě jednou mohl ujmout vedení, ale hosty zachránila tyčka!

Po zbytek zápasu bylo Sassuolo nebezpečnější a Domenico Berardi měl hned několik dobrých příležitostí, ale ani jednu nedal. Přesto si nakonec tři body hosté odvezli. Už v 90. minutě našel Berardi centrem Jeremieho Bogu, který hlavičkou rozhodl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele