Ligue 1 - souhrn 15. kola

29.11.2019, 22:42, aktualizováno 01.12.2019, 19:02
Komentáře a souhrny
Marseille v páteční předehrávce zdolala Brest a posunula se o pět bodů za vedoucí Paris Saint-Germain, které má však odložené utkání na hřišti Monaca k dobru. Lyon veze body ze Štrasburku, vyhrály také Montpellier nebo Stade Rennes. Naopak porážku na půdě Nice muselo strávit Angers...

Stade Rennes - AS Saint-Étienne 2:1

01.12.2019 17:00

Góly: 25. Raphinha, 90+3. Damien Da Silva - 19. Loïs Diony

Úctyhodná série Clauda Puela skončila. Saint-Étienne po jedenácti soutěžních zápasech bez porážky nestačilo na Rennes, kterému podlehlo těsně 1:2 až gólem ve čtvrté minutě nastavení.

Od začátku se hrál svižný fotbal a oba celky se pokoušely útočit. Jako první prověřil brankáře Ruffiera přízemní střelou Del Castillo. V 19. minutě už se poprvé měnilo skóre a to ve prospěch hostujícího mužstva. Výborně zahraný rohový kop se snesl na hlavu Bouangy a ještě lepší zákrok předvedl Mendy. Bohužel pro domácí ale vytěsnil balón jen k nohám Loise Dionyho a ten z dorážky poslal Les Verts do vedení. To však netrvalo dlouho, protože jen o šest minut později vyslal Del Castillo opravdu parádní přihrávku na rozeběhnutého Raphinhu, který tváří v tvář Ruffierovi nezaváhal. První poločas skončil 1:1 a nutno podotknout, že zaslouženě. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch.

Vyrovnaná partie se hrála i po změně stran. Diváci v Roazhon Parku čekali poměrně dlouhou dobu na nějaký výraznější moment a dočkali se ho až v úplně samotném závěru. Rennes v poslední možné příležitosti rozhodlo o vítězství, když rohový kop dopadl přesně na hlavu neobsazeného Damiena Da Silvy a ten hlavou překonal Ruffiera. To byla studená sprcha pro Saint-Étienne, které na inkasovaný gól už nemohlo odpovědět, protože sudí vzápětí odpískal konec.

Více informací k zápasu

FC Nantes - Toulouse FC 2:1

01.12.2019 15:00

Góly: 43. Abdoulaye Touré (pen.), 53. Ludovic Blas - 90+6. Aaron Leya Iseka (pen.)

Nantes si po pěti kolech zase vzpomnělo, jak chutná vítězství a v nedělním utkání porazilo Toulouse 2:1. Pro Kanárky to byla velice důležitá výhra, zastavil se totiž jejich pád tabulkou a navíc zůstali v kontaktu s pohárovými příčkami, na třetí Angers přitom ztrácejí jen jeden bod. Zápas výrazně ovlivnila brzká červená karta pro hostujícího Kouadia Koného.

Vyloučení francouzského středopolaře se ukázalo být jako klíčové. Nantes sice začalo dobře a v první velké šanci zabránil inkasovanému gólu na brankové čáře obránce Sylla, avšak prosadit se dokázalo až po vyloučení. Ve 26. minutě obdržel Koné už druhou žlutou kartu, takže nemohlo následovat nic jiného, než záložníkovo vyloučení. Už v početní převaze pálil nebezpečně na branku Kader Bamba a Reynet musel fantasticky vyrážet nad břevno. Téfécé nakonec čistý štít neudrželo, po nešťastné ruce Sylly nařídil sudí pokutový kop a Abdoulaye Touré s přehledem poslal Nantes do vedení.

Kanárci si nechtěli dělat problémy a jen pár minut po změně stran vstřelili druhý gól. Na Simonův centr stačilo Ludovicu Blasovi nastavit jen špičku kopačky a balón se od ní odrazil do poloodkryté branky.

Toulouse sympaticky nerezignovalo a i v oslabení se dál srdnatě rvalo. V 55. minutě orazítkoval z volného přímého kopu břevno Max Gradel. Na druhé straně už v závěru vstřelil další gól Koulibaly, ale branka nebyla pro ofsajd uznána. Hosté si za bojovný druhý poločas korekci zasloužili a skutečně se jí dočkali v nastaveném čase. Po zbytečném faulu Abeida se také na straně Toulouse kopala penalta a Aaron Iseka vykřesal malinkatou naději. Opravdu malinkatou, protože na další gól už nezbyl žádný čas.

Více informací k zápasu

Lille OSC - Dijon FCO 1:0

30.11.2019 20:00

Góly: 45+6. Victor Osimhen (pen.)

Neporazitelnost Lille na domácím hřišti pokračuje. Po nepříliš povedeném minulém víkendu Dogy zabraly a porazily nejtěsnějším rozdílem Dijon 1. Jedinou brankou rozhodl už v prvním poločase Osimhen.

Lille bylo od začátku lepší a Dijon přehrávalo. Velkou šanci si domácí vytvořili až po půlhodině hry, kdy Victor Osimhen za hranicí pokutového území vypálil a jeho tečovaná rána skončila v síti. Sudí ale nemohl gól uznat, neboť celá situace byla ofsajdová. Pět minut před přestávkou se o krásný fotbalový moment postaral Renato Sanches a brankář Gomis. Portugalcova half-volej mířila do branky, ale Gomis se výborně natáhl a balón vyrazil. Užuž se zdálo, že Dijon nerozhodný výsledek do poločasu udrží, když v nastaveném čase fauloval Chafik Osimhena a sudí nařídil pokutový kop. Sám postižený Victor Osimhen poslal Gomise na druhou stranu a Lille do vedení.

Dijon se nehodlal se stávajícím průběhem hry smířit a ve druhém poločase měl šance na vyrovnání. V 58. minutě pronikl do šestnáctky Baldé a Fouad Chafik z vyložené šance trefil jen tyč Maignanovy branky. To byla obrovská příležitost, které později museli hosté litovat. A nezůstalo jenom u ní, Moounir Chouiar měl na kopačce také velkou tutovku, kterou poslal mimo branku.

Lille pak dlouho kontrolovalo hru a až dvě minuty před koncem protáhl Maignana střelou Jhonder Cádiz. Hostům nebylo vyrovnání přáno a ze severu Francie odjíždějí s nepořízenou. LOSC zároveň odčinilo porážku z minulého kola i ztrátu v Lize mistrů.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Amiens SC 4:2

30.11.2019 20:00

Góly: 14. Damien Le Tallec, 64. Gaëtan Laborde, 67. Andy Delort, 72. Florent Mollet - 44. Gaël Kakuta, 86. Jack Lahne

Šest branek nakonec nabídlo utkání mezi Montpellierem a Amiens. Domácí tým vyhrál 4:2 a poskočil na čtvrté místo Ligue 1, zatímco náskok Amiens na sestupové pozice se ztenčil na pouhý bod. Klíčový moment celého klání přišel po změně stran, kdy Juan Ferney Otero uviděl červenou kartu. HSC pak početní převahu zužitkovalo a nastřílelo další tři góly.

Brankové příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. Po osmi minutách výrazně prověřil Gurtnera nebezpečnou hlavičkou Laborde a jen o šest minut později už domácí vedli. Na Hiltonův centr si naskočil Damien Le Tallec a i s pomocí břevna otevřel střelecký účet utkání.

I po vstřelené brance zůstával Montpellier nebezpečnější a po další koncovce Le Talleca musel zasahovat Gurtner. Amiens si toho v prvním poločase moc nevytvořil, přesto dokázal do šaten vyrovnat. Nejprve domácím nebyl uznán gól, když se proti pravidlům prohřešil Laborde a vzápětí na druhé straně udeřilo. Střílený centr z levé strany doputoval až na zadní tyč, kde Gaël Kakuta trefil odkrytou branku.

Remíza 1:1 byla pro hostující celek dobrým výsledkem, jenomže na začátku druhého dějství přišla zásadní situace. Juan Ferney Otero naprosto zbytečně oplácel Hiltonovi a sudí nemohl nic jiného, než vytáhnout červenou kartu. S odchodem Ferneye se pak hra hostí sesypala jako domeček z karet. Nejprve hlavou vrátil vedení Montpellieru Gaëtan Laborde a po něm zvyšoval už na 3:1 nechytatelnou ranou do šibenice Andy Delort. A to ještě nebylo všechno, v 72. minutě dal z malého vápna na 4:1 Florent Mollet. Amiens zcela rezignovalo a o vítězi už nebylo pochybností. Hostům se ještě alespoň podařilo korigovat výsledek na rozdíl dvou branek, když Jack Lahne přetlačil Mendese a nasadil Rullimu jesličky.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Angers SCO 3:1

30.11.2019 20:00

Góly: 39. Arnaud Lusamba, 53. Myziane Maolida, 90. Kasper Dolberg - 22. Angelo Fulgini

Hodně důležitá bitva se uskutečnila na francouzské riviéře v Nice. Domácí Les Aiglons třemi zásahy skolili Angers a alespoň částečně vylepšili své postavení ve středu tabulky. Porážka hosty samozřejmě mrzí, nicméně ti dále okupují nadějné třetí místo, tedy minimálně do nedělního zápasu Saint-Étienne.

Jakkoliv nakonec skóre vyznívá pro Nice, utkání to zdaleka nebylo jednoduché. Byli to totiž hosté z Loiry, kteří se dostali ve 22. minutě do vedení. Ještě než došlo k inkriminovanému okamžiku, pálil po individuální akci nepřesně Maolida. Pak už přišla ona gólovka, Angelo Fulgini prošel ve vápně přes dva hráče a tvrdou ranou k tyči nedal Benítezovi žádnou šanci. Angers ještě v prvním poločase o vedení přišlo, ve 39 .minutě Arnaud Lusamba natlačil před branku a perfektně zužitkoval přihrávku Maolidy.

Poločas skončil 1:1 a rozhodnout musela až druhá půle. V 53. minutě šli domácí poprvé v zápase do vedení a nutno říci, že v ten moment zaslouženě. Aktivní Myziane Maolida si na levé straně pokutového území počkal na přihrávku a přízemní střelou rozvlnil síť.

Scoïstes byli blízko vyrovnání dvacet minut před koncem, Alioui dokonce překonal Beníteze, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. Nice se muselo strachovat o výsledek až do závěrečných minut, proto velkou úlevu přinesla třetí branka v poslední minutě utkání. Kasper Dolberg vpadl do otevřené obrany a ranou k tyči definitivně rozhodl o třech bodech pro Nice.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Girondins Bordeaux 1:1

30.11.2019 20:00

Góly: 90+3. Boulaye Dia - 27. Josh Maja

Bordeaux naposledy skolilo před vlastními fanoušky Monaco a nyní bylo blízko dalšímu cennému vítězství, a to na půdě Remeše, nad níž naposledy vyhrálo v roce 2007 v Ligovém poháru. Do vedení hosty poslal Josh Maja v prvním poločase, domácí ovšem nakonec srovnali zásluhou Boulayeho Diy ve třetí minutě nastavení pětačtyřicetiminutovky druhé.

Nutno však podotknout, že svěřenci trenéra Davida Guiona, kteří mimochodem protáhli svou sérii bez výhry už na pět utkání v řadě, by si nezasloužili prohrát. Přece jenom vyprodukovali o čtrnáct střel na bránu více, obecně častěji zaměstnávali soupeře. V koncovce se jim ovšem dlouho nedařilo. A v podstatě v gól proměnili až jednu z posledních akcí.

Jako první chtěl změnit bezbrankové skóre Dia, který si navedl míč do středu pole a zhruba pět metrů za vápnem vypálil, bordeauxský brankář Costil si ale vůči němu připsal úspěšný zákrok. Ve 24. minutě se tlačili k zakončení Dia s Donisem, nakonec se však do míče mohl opřít prvně jmenovaný až o pár sekund později, jenže tentokráte netrefil bránu.

Hosté se poprvé výrazněji osmělili ve 27. minutě a okamžitě získali potřebný jednobrankový náskok. Tchouaméni unikl po pravé straně, dostal se až k brankové čáře, odkud přihrál na hranici brankového území, kde našel Maju, a ten chytrou a elegantní patičkou překonal gólmana Rajkoviče. Tahle inkasovaná trefa ovšem Remeš nepoložila. Ba naopak.

Snažila se s negativním výsledkem něco udělat za každou cenu. Ve 28. minutě ohrožoval Costila z poměrně složitého úhlu Doumbia, pak se z dorážky snažil prosadit Mbuku, ani on však v koncovce neuspěl. Ve 48. minutě zamířil mezi tři tyče zpoza šestnáctky Romao, v 64. minutě taktéž jeho spoluhráč Donis, avšak oba dva vychytal i nadále pozorný Costil.

Situace se pro Remeš zkomplikovala poté, co byl v 72. minutě po dvou žlutých kartách a následné červené vyloučený Romao za ostrý zákrok vůči Tchouaménimu, i v oslabení se ale nakonec podařilo Les rouges et blancs získat zaslouženou odměnu. Suk poslal centr do pokutového území, kde našel Diu, a ten z vyložené pozice dokázal již přesně zacílit.

Více informací k zápasu

Nîmes Olympique - FC Metz 1:1

30.11.2019 20:00

Góly: 61. Renaud Ripart - 30. Habib Diallo

Souboj vůbec posledního celku tabulky a toho osmnáctého dopadl zřejmě spravedlivou remízou. Oba mančafty nepředvedly nijak bázlivý výkon, oba brankáři, jak Bernardoni, tak Oukidja, museli určitě předvést některé pohotové zákroky, aby svoje spoluhráče ochránili. Nakonec v brance skončily jen trefy Renauda Riparta, respektive Habiba Dialla.

Domácí ani hosté před tímto vzájemným mačem neoplývali nijak oslnivou formou. Zatímco "Krokodýli" nevyhráli v Ligue 1 už sedmkrát v řadě a chtěli bezpochyby svou bilanci přerušit právě nyní, Les Grenats nezískali tříbodový výsledek v uplynulých čtyřech případech, na druhou stranu naposledy s Montpellierem, Lille a Remeší uhráli aspoň plichtu.

Do velké příležitosti se v 9. minutě propracoval Ripart, který se před hranicí pokutového území dostal neatakovaný k zakončení svou pravačkou, avšak perfektním zákrokem se vůči němu prezentoval Oukidja. Na druhé straně mohl Adama Traoré ll překonat Bernardoniho, jenže i jeho střela, tentokráte z přímého kopu, skončila na sokových rukavicích.

Až po půlhodině hry se posunulo skóre kupředu. Hosty poslal do vedení Diallo, který si naskočil na Udolův centr z levé strany a hlavičkou nasměroval balón přesně do šibenice. Bernardoni se přitom po jeho pokusu jenom ohlédl. Do poločasu se snažil srovnat Ferhat, ovšem ve 36. minutě neseřídil svá mířidla správně, a tak Oukidja zasahovat nemusel.

Ve druhém dějství se Méty snažily především o udržení stávajícího náskoku, jenže to se jim dařilo jen do 61. minuty. Bránící Nguette nedokázal míč odkopnout do bezpečí, toho využil střídající Duljević, od něhož se meruna odrazila do strany k Alakouchovi, ten ještě přihrál zpátky Duljevičovi, a na konci celé povedené akce byl nakonec skórující Ripart.

Zbývající minuty s sebou přinesly ještě pár střel na bránu. V 73. minutě zacílil stále neúnavný Ripart, jenže v koncovce nebyl úspěšný, o pár chvil později Ambroseho projektil lapil Bernardoni. Oukidja si pak poradil se šancí Duljeviče, v nastavení po rychlém brejku mohl ještě udeřit Maïga, avšak Bernardoni se na závěr nenechal nachytat na švestkách.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Olympique Lyon 1:2

30.11.2019 17:30

Góly: 22. Youssouf Fofana - 40. Maxwel Cornet, 75. Jeff Reine-Adélaïde

Lyon se vypořádal s nedávným neúspěchem v Lize mistrů na půdě Zenitu, navázal na své ligové vítězství po reprezentační přestávce nad Nice a venku porazil nepříjemný Štrasburk, který do tohoto souboje vstupoval v dobrém rozpoložení. V prvním poločase byl ještě stav vyrovnaný, čtvrthodinu před koncem pak Les Gones rozhodli o zisku tří bodů.

Hosté se znovu museli obejít bez nejlepšího střelce týmu Memphise Depaye, přitom tahle absence mohla představovat značný problém na půdě Le Racingu, neboť jejich soupeř byl v posledních dvou zápasech gólově aktivní. Depayovy případné přesné zásahy ale nakonec nechyběly, OL přisoudil vítězství svou rozhodující trefou Jeff Reine-Adélaïde.

Nakonec se z tohoto duelu nevyklubala nějaká výrazná přestřelka, jak možná někteří fotbaloví nadšenci očekávali. Vždyť hlavně Štrasburk mohl být ve velké ráži, za uplynulých sto osmdesát minut totiž skóroval hned osmkrát. O útočném potenciálu Lyonu, jenž po PSG disponuje statisticky druhou nejlepší ofenzivou Ligue 1, pak netřeba více hovořit.

První dějství s sebou přineslo celkem dvě branky. Lépe do utkání vstoupili svěřenci trenéra Rudiho Garcii, kteří si v 9. minutě vytvořili zásluhou Marcela svou první větší šanci, jenomže ten neseřídil svoje mířidla úplně správně. Jen o pár chvil později prověřil připravenost Selse zakončující Cornet, avšak s jeho pokusem si štrasburský brankář v pohodě poradil.

Ve 22. minutě naopak domácí udeřili gólově, ačkoli zkraje zápasu se do nějaké lepší příležitosti v podstatě nepropracovali. Ajorque z levé strany přihrál balón na hranici pokutového území, kam si naběhl Fofana, ten ještě udělal pár kroků směrem do šestnáctky, a odtud poslal svůj přízemní pokus ke vzdálenější tyči brány Anthonyho Lopese.

Ve 39. minutě se snažil náskok domácího mužstva pojistit Ajorque, autor prvotní asistence, jenže na Anthonyho Lopese, hostujícího gólmana, střelecky nevyzrál. O minutu později se naopak Olympique dočkal vyrovnání. Caqueret uvolnil na hranici ofsajdu Corneta, ten si narovnal balón na svou levačku a nasměroval ho podél marně se natahujícího Selse.

Ani ve druhém poločase žádný z celků úplně neukázal, že by vyloženě prahnul po konečném vítězství, přesto ho nakonec urval pro sebe Lyon. Tým trenéra Thierryho Laureyho si zřejmě nezasloužil prohrát, přesto ve finále smutnil, nýbrž Cornet svůj dlouhý pas do vápna načasoval parádně tak, že hlavičkující Reine-Adélaïde z blízkosti snadno zacílil.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Stade Brestois 2:1

29.11.2019 20:45

Góly: 56. Bouna Sarr, 89. Nemanja Radonjić - 88. Irvin Cardona

Takový ofenzivní výkon Marseille opravdu dlouho nepředvedla. Vždyť celkem na bránu soupeře vyprodukovala hned třicet čtyři střel, desetkrát mířila přímo mezi tři tyče. Přesto se o konečné a hlavně zřejmě i zasloužené vítězství nad nováčkem ligy z Brestu výrazně strachovala. Dramatický závěr duelu nakonec přece jen přisoudil tři body do její náruče.

Bretaňský klub zajížděl na půdu jednoznačného favorita se sérií tří zápasů bez výhry, dobrý výsledek ze Stade Vélodrome by se mu tak bezpochyby hodil do krámu. V podstatě však dopadl stejně jako zkraje listopadu s PSG. Proti němu byl také velmi blízko aspoň konečné plichtě, jenže poslední minuty klání jednoduše vyšla jeho zkušenějšímu soupeři.

Nutno však podotknout, že Les Phocéens měli v nynějším případě na rozdíl od pařížského giganta daleko více ze hry. Jenže v koncovce se jim vůbec nedařilo. Snažili se náskok co nejrychleji navýšit, avšak skoro pokaždé ztroskotali na výtečném brankáři Larsonneurovi. Ten si mimochodem celkově připsal osm zákroků.

Už v prvním poločase Olympique jasně naznačoval, že se svého aktuálního druhého místa v tabulce, které mu se stoprocentní jistotou mohlo zaručit pouze vítězství po tomto kole, nemíní vzdát. Držel míč v šedesáti čtyřech procentech času, zasypal branku Brestu hned třinácti pokusy, zatímco jeho protivník všudy všeho zaznamenal jen jeden.

Jenže žádného gólu se domácí nedočkali, protože například ve 12. minutě selhal v zakončení Benedetto. O pět minut později brankovou konstrukci trefil Sanson a ve 38. minutě Benedetto opět ztroskotal na Larsonneurovi. I hosté přece jednou zahrozili, nicméně Cardona rozezvonil levačkou pouze tyčku.

O všem podstatném se rozhodlo po přestávce. Nepodařilo se ještě skórovat Čaletovi-Carovi, jenž svou velkou tutovku v 51. minutě trestuhodně zahodil, ale až v 56. minutě po akci Benedetta Sarrovi, který v 56. minutě doklepl míč snadno za brankovou čáru. Navýšit náskok se následně snažil Payet, poprvé ovšem jeho střelu zastavil bránící Castelletto, podruhé trefil břevno.

Závěrečné chvíle tohoto zajímavého střetnutí tak byly nakonec hodně hektické. V 88. minutě z ničeho nic udeřilo SB29, to když po pobídce Charbonniera překonal brankáře Mandandu z blízkosti Cardona. Nicméně jen o minutu později Marseille strhla výhru zpět na svou stranu. Radonjič si navedl míč na hranici šestnáctky a pravačkou zamířil parádně k tyči.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain14110330:833
2.Olympique Marseille1584320:1828
3.Angers SCO1573519:1924
4.Montpellier HSC1565418:1223
5.Girondins Bordeaux1565421:1723
6.FC Nantes1572614:1423
7.Olympique Lyon1564524:1522
8.Lille OSC1564519:1522
9.AS Saint-Étienne1564516:1922
10.Stade Rennes1463519:1621
11.Stade Reims1556411:821
12.OGC Nice1562720:2220
13.Racing Strasbourg1553716:1618
14.AS Monaco1453621:2418
15.Stade Brestois1546516:1918
16.Amiens SC1544719:2816
17.FC Metz1536613:2015
18.Dijon FCO154389:1615
19.Nîmes Olympique1426612:1812
20.Toulouse FC1533916:2912
Zbývající zápasy
01.12. 21:00AS Monaco - Paris Saint-Germain

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Slavia10

Vilas-Boas jede??

Reagovat
smazaný uživatel

Kam?

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený!!! Užasný zápas, zasloužili jsme si vést alespon o 4 goly, ale to drama na konci bylo užasný! Jednoznačně nejlepší výkon pod AVB a za poslední alespon rok a pul.

Nejvíc střel na soupeře v lize od roku 2013 v zapase PSG vs Ajaccio (opta)!

Golman brestu měl nejvíc zákroků za tenhle rok v rámci ligy!

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Israha

Co Radonjić? Dal kvalitní gól a dál jak? Pořád převaha špatných řešení, nebo jde nahoru? Včera jsem byl v hospodě a neviděl jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Radonjic? : Stridal v 71, pamatuju si ho akorat jak dvakrát dokázal klasicky predbehnout po lajne vsechny hrace brestu a pak kdyz byl ve vapne a mohl se pokouset centrovat na hrace tak strilel do site (klasicky bez mozku). Nutno říct ze se když se presunul nalevo hrál podle mě lepe. V 88 minute jsme dostali gola. Rozehravalo se na pulce. a on hned z rozehrani po jedne prihravce bezel na hrac brestu kteri mu jen ustupovali a dal super gola svoji pravou. A potom to vsechno vybouchlo.

Podle mě je a bude pořád ten radonjic jaky cekas, ale umí běhat a má slušnou střelu pravačkou. Když se mu zvedlo sebevědomí na konci zapasů klidně věřím že takovéhle solo goly ještě dávat může. (ale ve všem ostatnim to bude prostě on) Jestli dá takových golu do konce sezony ještě třeba 6-8 budu velmi rád. Ať ho v létě máme šanci prodat alespoň za 15m.

PS: patek vecer, chapu ale musim říct že tohle byla fakt lahudka ten zapas. A přes nelichotivý skore pressing a šance a pološance (všechny ty střely byly fakt realny v ramci utocny hry, ne nejaky strileni nazdařbuh z 30m) pressing na utocne polovině jako nejlepší kloppuv tým. + brankář brestu je fakt třída. Bezkonkurenčně nejlepší výkon pod Villasem Boasem. Fakt nepochopitelny ze to skoncilo 2:1. Jestli takhle budeme hrát i s Thauvinem tak se mame na co těšit.

Reagovat
Israha

Já jsem si právě říkal, že to s Brestem bude otravná bramboračka, co skončí v lepším případě výhrou o gól, v horším plichtou, a nějak mě ani nemrzelo, že to neuvidím...ale Boas nepřestává překvapovat

Reagovat
Godwinson

Ten aktuální Montpellier je pro mě úplné zjevení. Výborná chemie, možná spíš alchymie, protože jak tohle může fungovat jinak než u sestupu, to nechápu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele