15. kolo
01.12.2019 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Saint-Étienne padlo, Rennes v domácím Roazhon Parku v nastavení udeřilo

Úctyhodná série Clauda Puela skončila. Saint-Étienne po jedenácti soutěžních zápasech bez porážky nestačilo na Rennes, kterému podlehlo těsně 1:2 až gólem ve čtvrté minutě nastavení.

Od začátku se hrál svižný fotbal a oba celky se pokoušely útočit. Jako první prověřil brankáře Ruffiera přízemní střelou Del Castillo. V 19. minutě už se poprvé měnilo skóre a to ve prospěch hostujícího mužstva. Výborně zahraný rohový kop se snesl na hlavu Bouangy a ještě lepší zákrok předvedl Mendy. Bohužel pro domácí ale vytěsnil balón jen k nohám Loise Dionyho a ten z dorážky poslal Les Verts do vedení. To však netrvalo dlouho, protože jen o šest minut později vyslal Del Castillo opravdu parádní přihrávku na rozeběhnutého Raphinhu, který tváří v tvář Ruffierovi nezaváhal. První poločas skončil 1:1 a nutno podotknout, že zaslouženě. Ani jeden z týmů neměl vyloženě navrch.

Vyrovnaná partie se hrála i po změně stran. Diváci v Roazhon Parku čekali poměrně dlouhou dobu na nějaký výraznější moment a dočkali se ho až v úplně samotném závěru. Rennes v poslední možné příležitosti rozhodlo o vítězství, když rohový kop dopadl přesně na hlavu neobsazeného Damiena Da Silvy a ten hlavou překonal Ruffiera. To byla studená sprcha pro Saint-Étienne, které na inkasovaný gól už nemohlo odpovědět, protože sudí vzápětí odpískal konec.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book věří domácím .

Reagovat
smazaný uživatel

Umí hoši. Občas jim sice nadávám do buzerantu, ale určitě si již zvykli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele