15. kolo
30.11.2019 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

OGC Nice zabralo a Angers z popředí tabulky vymazalo třemi góly

Hodně důležitá bitva se uskutečnila na francouzské riviéře v Nice. Domácí Les Aiglons třemi zásahy skolili Angers a alespoň částečně vylepšili své postavení ve středu tabulky. Porážka hosty samozřejmě mrzí, nicméně ti dále okupují nadějné třetí místo, tedy minimálně do nedělního zápasu Saint-Étienne.

Jakkoliv nakonec skóre vyznívá pro Nice, utkání to zdaleka nebylo jednoduché. Byli to totiž hosté z Loiry, kteří se dostali ve 22. minutě do vedení. Ještě než došlo k inkriminovanému okamžiku, pálil po individuální akci nepřesně Maolida. Pak už přišla ona gólovka, Angelo Fulgini prošel ve vápně přes dva hráče a tvrdou ranou k tyči nedal Benítezovi žádnou šanci. Angers ještě v prvním poločase o vedení přišlo, ve 39 .minutě Arnaud Lusamba natlačil před branku a perfektně zužitkoval přihrávku Maolidy.

Poločas skončil 1:1 a rozhodnout musela až druhá půle. V 53. minutě šli domácí poprvé v zápase do vedení a nutno říci, že v ten moment zaslouženě. Aktivní Myziane Maolida si na levé straně pokutového území počkal na přihrávku a přízemní střelou rozvlnil síť.

Scoïstes byli blízko vyrovnání dvacet minut před koncem, Alioui dokonce překonal Beníteze, ale kvůli ofsajdu branka neplatila. Nice se muselo strachovat o výsledek až do závěrečných minut, proto velkou úlevu přinesla třetí branka v poslední minutě utkání. Kasper Dolberg vpadl do otevřené obrany a ranou k tyči definitivně rozhodl o třech bodech pro Nice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele