15. kolo
30.11.2019 20:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Nîmes i Méty stále čekají na další výhru, spolu remizovaly

Souboj vůbec posledního celku tabulky a toho osmnáctého dopadl zřejmě spravedlivou remízou. Oba mančafty nepředvedly nijak bázlivý výkon, oba brankáři, jak Bernardoni, tak Oukidja, museli určitě předvést některé pohotové zákroky, aby svoje spoluhráče ochránili. Nakonec v brance skončily jen trefy Renauda Riparta, respektive Habiba Dialla.

Domácí ani hosté před tímto vzájemným mačem neoplývali nijak oslnivou formou. Zatímco "Krokodýli" nevyhráli v Ligue 1 už sedmkrát v řadě a chtěli bezpochyby svou bilanci přerušit právě nyní, Les Grenats nezískali tříbodový výsledek v uplynulých čtyřech případech, na druhou stranu naposledy s Montpellierem, Lille a Remeší uhráli aspoň plichtu.

Do velké příležitosti se v 9. minutě propracoval Ripart, který se před hranicí pokutového území dostal neatakovaný k zakončení svou pravačkou, avšak perfektním zákrokem se vůči němu prezentoval Oukidja. Na druhé straně mohl Adama Traoré ll překonat Bernardoniho, jenže i jeho střela, tentokráte z přímého kopu, skončila na sokových rukavicích.

Až po půlhodině hry se posunulo skóre kupředu. Hosty poslal do vedení Diallo, který si naskočil na Udolův centr z levé strany a hlavičkou nasměroval balón přesně do šibenice. Bernardoni se přitom po jeho pokusu jenom ohlédl. Do poločasu se snažil srovnat Ferhat, ovšem ve 36. minutě neseřídil svá mířidla správně, a tak Oukidja zasahovat nemusel.

Ve druhém dějství se Méty snažily především o udržení stávajícího náskoku, jenže to se jim dařilo jen do 61. minuty. Bránící Nguette nedokázal míč odkopnout do bezpečí, toho využil střídající Duljević, od něhož se meruna odrazila do strany k Alakouchovi, ten ještě přihrál zpátky Duljevičovi, a na konci celé povedené akce byl nakonec skórující Ripart.

Zbývající minuty s sebou přinesly ještě pár střel na bránu. V 73. minutě zacílil stále neúnavný Ripart, jenže v koncovce nebyl úspěšný, o pár chvil později Ambroseho projektil lapil Bernardoni. Oukidja si pak poradil se šancí Duljeviče, v nastavení po rychlém brejku mohl ještě udeřit Maïga, avšak Bernardoni se na závěr nenechal nachytat na švestkách.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Totéž , co u zápasu Reims- Bordo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele