LaLiga - souhrn 6. kola

24.09.2019, 20:55, aktualizováno 26.09.2019, 22:52
Komentáře a souhrny
Další domácí výhru zapsala Barcelona, která přetlačila Villarreal. Atlético vyhrálo na Mallorce a posunulo se do čela tabulky, po dvou hodinách ho ovšem vystřídal Real Madrid. Podruhé za sebou prohrála Sevilla, které na hřišti Eibaru nestačil ani dvougólový náskok. Real Sociedad ovládl baskické derby s Alavésem...

Real Sociedad - Deportivo Alavés 3:0

26.09.2019 21:00

Góly: 19. Mikel Oyarzabal, 32. Willian José, 41. Mikel Oyarzabal (pen.)

O víkendu Deportivo prohrálo derby s Bilbaem a i v dalším baskickém měření vyšlo naprázdno. Real Sociedad na Anoetě zvítězil přesvědčivě 3:0 a v tabulce se posunul už na druhé místo a vedoucí Real Madrid. Brankáře Pacheca dvakrát překonal Oyarzabal a jednu branku si připsal José.

Výhra domácího celku je nakonec zcela zasloužená, Real Sociedad byl lepší od začátku do konce a svojí převahu zužitkoval už dvaceti minutách. Ještě než Oyarzabal poprvé rozjásal publikum na Anoetě, mohl tak učinit v 7. minutě Llorente, který centr Ödegaarda poslal mimo branku. Každopádně norský útočník další skvělou přihrávkou za obranu vyzval ke skórování Mikela Oyarzabala, který už proti Pachecovi uspěl. Ještě do poločasu San Sebastian náskok navýšil. Ve 32. minutě odcentroval z pravé strany Oyarzabal a hlavičkující William José byl z malého vápna neomylný. Poločas nakonec skončil pro Deportivo naprostým fiaskem, protože pět minut před jeho koncem zahrál jeden z obránců ve vápně rukou a sudí nařídil pokutový kop. Mikel Oyarzabal si opět počínal dobře a San Sebastian vedl po prvním poločase 3:0.

Vrátit se zpět do zápasu mělo Deportivo už hodně složité, nebylo to však nemožné. Každopádně mužstvo ze San Sebastiánu mělo dál více ze hry, byť už třeba nemělo takovou převahu. Pacheco musel být neustále v permanenci a dobrý zákrok si na přední tyči připsal po střele Isaka.

Pět minut před koncem zápasu fauloval García a domácí měli ještě k dispozici jeden pokutový kop. Portu ale kolegu Oyarzabala nenapodobil, Pacheco jeho směr vystihl a tím pádem už se skóre zápasu nezměnilo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Espanyol Barcelona 1:1

26.09.2019 20:00

Góly: 90+5. Santi Mina - 48. Adrià Pedrosa

Espanyol byl blízko blizoučko druhému venkovnímu vítězství, navíc na stadionu Balaídos, kde dvanáct let nevyhrál, ale o tři body ho připravila vyrovnávací branka Santiho Miny z páté minuty nastavení. I když může být Celta Vigo za konečný bod ráda, přeci jenom chtěla dosáhnout na plný počet bodů. Remíza je však spravedlivá.

Celta Vigo mohla poprvé udeřit už v 16. minutě a to po precizním centru do šestnáctky a dobrém náběhu Santiho Miny, který ale hlavou těsně minul. Zhruba o deset minut později pálil z voleje rovněž těsně vedle Rafinha a Celestes vedli na brankové příležitosti už 2:0, nicméně skóre zápasu bylo bezbrankové. Do třetice pak López vychytal na zadní tyči Malla. Domácí tým byl v prvním poločase jasně aktivnější a měl tři gólovky, se kterými si ale nedokázal poradit. Espanyol držel na Balaídos remízu víceméně se štěstím.

O to větší to byl pro domácí šok, když ve 48. minutě vstřelil vedoucí branku Adria Giner Pedrosa. Přízemní centr uvnitř vápna podržel Calleri, a i když nevypálil, přihrávkou našel Pedrosu, který bez problému zakončil. O chvíli později mohl zvýšit znovu Pedrosa, ale Blanco tentokrát jeho pokus z otočky zlikvidoval.

Na druhé straně pálil těsně vedle vzdálenější tyče Iago Aspas a Celtě se začal čas povážlivě krátit. Espanyol držel vedení a v poslední minutě hracího času mohl výsledek definitivně pojistit. Darder po protiútoku přihrál před branku na Pipa, ale ten si vylámal zuby na Blancovi. Skvělý zákrok domácího brankáře se ukázal jako klíčový. V páté minutě nastavení si totiž naskočil na centr Santi Mina a hlavou zařídil konečnou dělbu bodu.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sevilla FC 3:2

26.09.2019 19:00

Góly: 65. Fabián Orellana (pen.), 77. Pedro León, 82. Cote - 11. Lucas Ocampos, 33. Óliver Torres

Stačilo pouhých pět dní a Sevilla se z vedoucí příčky propadla až na sedmé místo. Po domácí porážce s Realem Madrid totiž Los Rojiblanos nestačili ani na Eibar a to přestože po prvním poločase vedli už o dva góly. Eibar po přestávce předvedl neuvěřitelný obrat a ukončil své čekání na první ligovou výhru.

Pro tým trenéra Julena Lopeteguie je to druhý, velice nepříjemný direkt během pěti dní. Sevilla chtěla po nešťastné porážce od Realu Madrid získat ztracené body zpátky, ale narazila v Eibaru.

Přitom vše hrálo Rojiblancos do karet, už v 11. minutě stanul v tváří tvář brankáři Dmitrovićovi, po parádní diagonále Joana Jordána, Lucas Ocampos a Sevilla vedla na stadionu Ipurúa 1:0. O chvíli později pálil těsně vedle po krásné individuální akci Banega a Munir ve 26. minutě dokonce orazítkoval břevno! Za dalších sedm minut už to ale skutečně bylo o dva góly. Ocampos poslal před branku milimetrově přesný pas a Óliver Torres ve skluzu trefil odkrytou síť. Julen Lopetegui mohl být naprosto spokojen, jeho Sevilla hrála dobrý fotbal a navíc si v prvním poločase vytvořila už dvougólový náskok.

Eibar nachystal na druhý poločas změnu a po příchodu De Blasise se miska vah začala převážet na domácí stranu. Sevilla se zatáhla a ve snaze kontrolovat výsledek nebyla už tolik aktivní. Po hodině hry navíc Koundé vyrobil penaltu a Eibar měl k dispozici pokutový kop, kterým Fabián Orellana nepohrdl. Vaclík skočil na opačnou stranu a tak neměl nárok.

Sevilla po inkasované brance znervózněla a její náskok se začal rozplývat. V 77. minutě navíc Pedro León potrestal zaváhání Vaclíka, který se nepohodl s obranou a po špatném vyběhnutí nabídl Leónovi prázdnou branku. Eibar srovnal na 2:2 a najednou cítil možnost na velký zvrat. A ten skutečně přišel záhy. Cote nasměroval svůj volný přímý kop přesně k tyči a Vaclík se natahoval marně. Julen Lopetegui mohl na lavičce Sevillas zuřit, jeho tým ztratil náskok a prohrával 2:3. Domácí tým pak zavřel svoje pokutové území a hosty vůbec k ničemu nepustil. Estadio de Ipurúa bylo svědkem neuvěřitelného zvratu a prvního letošního vítězství Eibaru.

Více informací k zápasu

Real Madrid - CA Osasuna 2:0

25.09.2019 21:00

Góly: 36. Vinícius Júnior, 72. Rodrygo

Španělská LaLiga před víkendem opět mění svého lídra a na prvním místě tentokrát stanul Real Madrid. V souboji dvou neporažených proti Osasuně dokázal dvakrát skórovat, zatímco nováček ani jednou. Aktuální prvenství Realu vystřelili Vinícius Júnior a Rodrygo.

Ještě minulý týden byl Real kritizován za špatný herní projev a porážku od PSG v Lize mistrů, nyní je ale vše jinak. Svěřenci Zinedina Zidana si po vítězství nad Sevillou a teď nad Osasunou vybojovali aktuální vedení a to po pěkně dlouhé době.

Real byl v souboji dvou neporažených týmů velkým favoritem. Přestože se Osasuně daří, pořád jde o nováčka soutěže, který mohl na Santiago Bernabéu jenom překvapit.

Utkání nezačalo v nijak velkém tempu, Real trpělivě vyčkával, až se mu naskytne vhodná příležitost a ta skutečně přišla po osmnácti minutách. Obránce Raúl Navas si málem vstřelil vlastní gól, balón ale napálil do svého brankáře a od něj pak Luka Jović trestuhodně minul branku. První velká šance Bílého baletu nedopadla, ta druhá už však ano. Vinícius Júnior z hranice šestnáctky nádherně vypálil a Martínez se natahoval marně.

I ve druhém poločase měl Real více ze hry, ale Luka Jović ani v 50. minutě neprotrhl střeleckou smůlu a před Martínezem znovu trestuhodně zaváhal a branku přestřelil. Když už se domácí útočník dočkal gólu, nebyl mu kvůli těsnému ofsajdu uznán.

V 71. minutě vyběhl na trávník debutant v dresu Realu Rodrygo a hned o minutu později se poprvé prosadil. S balónem u nohy pronikl do vápna a přesnou střelou skrz obránce zvýšil na 2:0. Tím byl odpor Osasuny definitivně zlomen. Rodrygo dokonce mohl vstřelit ještě jednu branku, na zadní tyči ale v pádu netrefil branku. Real Madrid po Seville porazil i Osasunu a jde do čela celé LaLigy.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Getafe CF 3:3

25.09.2019 20:00

Góly: 30. Maxi Gómez, 34. Maxi Gómez, 39. Kang-in Lee - 1. Jaime Mata, 66. Jason, 69. Ángel Rodríguez

Valencie sehrála s Getafe nádhernou bitvu, při níž diváci rozhodně nelitovali vynaložených prostředků ani času. Viděli totiž šest gólů rovným dílem rozdělených oběma brankářům. Nejblíž k hattricku měl dvougólový střelec Maxi Gómez.

To bylo neskutečné drama! Getafe se sice už v první minutě dostalo do vedení a utišilo stadion Mestalla, ale domácí se nevzdali. Během smrtící desetiminutovky otočili skóre na 3:1 a v jejich šatně musela panovat dobrá nálada. Jenže po změně stran to samé předvedlo Getafe, které dalo dvě branky a v samém závěru mu rozhodující 4. gól navíc ještě pro ofsajd nebyl uznán.

Už v první minutě se Getafe dostalo k zahrávání rohového kopu a zvolilo povedený signál. Nakrátko rozehraný roh putoval prvním dotykem ke Cucurellovi na hraně vápna, který se tvrdým centrem pokusil oslovit Jaimeho Matu. Toho nikdo pořádně nehlídal a Jaume Domenech byl v tu chvíli bezmocný.

Getafe pokračovalo v aktivním herním projevu a Valencia měla naopak potíže. Ve 12. minutě se jí navíc zranil útočník Kevin Gameiro a do hry musel Maxi Gómez. To Valencii naopak paradoxně zachránilo. Aktivní Cucurella se zničehonic dostal ke střele ze střední vzdálenosti. Zpoza pokutového území mířil ale jen těsně nad domácí břevno. A pak už začal kolotoč Valencie.

Ve 32. minutě se nejprve dostal k centru ze strany Kang-in Lee. Jeho pobídku sice obrana Getafe tečovala do vzduchu, jenže pak předvedl parádní nůžky mladý útočník Maxi Gómez a s pomocí tyče srovnal. Jen o čtyři minuty později stejný hráč navíc dokázal vstřelit vedoucí branku, když si na zadní tyči naskočil na Parejův centr a přesnou hlavičkou zakončil standardní situaci Netopýrů.

Getafe se v těchto chvílích vůbec neorientovalo a jeho obrana propadla ještě jednou. Na začátku akce byla opět parádní nahrávka od Pareja, který vyslal do sprintu Rodriga. Ten si poradil s Nyomem a jeho přihrávku proměnil ve třetí branku Los Che mladý Korejec Kang-in Lee - 3:1 pro Valencii.

Zdálo se, že Valencii nic nezastaví v cestě za třemi body, jenže to nebyla pravda. Ještě dvacet minut ze druhé půle sice Netopýři vedli stejným rozdílem, ale pak se také v rozmezí několika minut sesypali. V 68. minutě se na levé straně uvolnil k centru střídající Kenedy, který našel v šestnáctce přízemním pasem Jasona Remeseira, který snížil.

O pouhé dvě minuty později už to bylo v sektoru hostí mnohem veselejší, protože Dakonam svůj výlet po straně zakončil krásným centrem před bránu a Ángel Rodríguez z voleje mířil fantasticky přesně! Bláznivý zápas pokračoval a v 94. minutě předvedlo Getafe další skvělou spolupráci v útoku. Jaime Mata sice dostal míč do sítě, jenže dle názoru sudího tomu předcházel ofsajd, takže gól na 4:3 už uznán nebyl.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Athletic Bilbao 1:1

25.09.2019 19:00

Góly: 62. Óscar Rodríguez - 59. Raúl García (pen.)

Hrdý baskický klub z Bilbaa se dlouho na první příčce LaLigy neohřál. Díky remíze 1:1 v Leganésu se do čela dostal Real Madrid, ovšem Baskové nemusí nijak zvlášť truchlit, v tabulce jsou třetí jen s dvoubodovou ztrátou.

Bilbao o víkendu zvládlo derby s Alavésem a vyhouplo se do čela LaLigy, ale aby vedoucí příčku udrželo, potřebovalo vyhrát na hřišti Leganésu popřípadě doufat v porážku Realu a dalších okolností.

Hosté byli na Municipal de Butarque aktivnějším týmem, byť utkání dlouho žádnou větší šanci nenabízelo. Až po hodině hry musel domácí brankář Soriano rychle ven z branky, aby zneškodnil pas Larrazabala, jenomže po nedohodě se spoluhráčem mu balón vypadl a nakonec musel zasahovat nadvakrát. Leganés ohrozil soupeřovu svatyni až na sklonku prvního poločasu. Ve 42. minutě nebezpečně pálil Óscar, ale jeho rána byla tečovaná a domácí zahrávali jen rohový kop. Minutu před koncem pak donutil Herrerína k zákroku Nasjrí.

Poločas skončil 0:0 a vše podstatné se z gólového hlediska stalo až po změně stran. Nejprve Carrillo hlavičkoval z malého vápna do Herrerína a v 59. minutě konečně přišel první gól utkání. A postarali se o něj hostující fotbalisté, když Bustinza místo balónu trefil nohy Larrazabaly a sudí odpískal pokutový kop, trefil se jako obvykle Raúl García!

Radost Bilbaa ze vstřelené branky však měla jepičí život. O dvě minuty později předvedl parádní kopací techniku Óscar Rodríguez a nádhernou střelou z přímáku srovnal na 1:1. Dvacet minut před koncem sudí posuzoval další zapeklitou situaci uvnitř šestnáctky, kdy sice Awaziem zahrál rukou, ale tomu předcházel faul hráče Bilbaa, takže se penalta nepískala. Diváci se nakonec rozhodující branky ať na té, či oné straně nedočkali, zápas skončil zaslouženým smírem.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Atlético Madrid 0:2

25.09.2019 19:00

Góly: 26. Diego Costa, 65. João Félix

Atlético naplnilo roli favorita a z Mallorky si odváží všechny tři body. Hosté z Madridu byli po celý zápas lepším mužstvem, což v prvním i ve druhém poločase vyjádřili góly. Skóre utkání přitom otevřel Diego Costa a ve druhém poločase na něho navázal šťastnou brankou Joao Félix.

Začátek utkání byl hodně nervózní a sudí Hernández rozdal během čtvrthodiny tři žluté karty. Dle očekávání tvořili hru Atleti, kteří byli aktivnější a několikrát to zkusili střelbou ze střední vzdálenosti. Ať už to byl Koke nebo Vitolo, ani jeden z nich branku netrefil. Na Mallorce vydržel nerozhodný stav do 27. minuty, než se poprvé prosadili hosté z Madridu. Kokeho rohový kop obrana domácích odvrátila zpátky, takže si španělský záložník celou situaci zopakoval a krásným centrem posadil balón na hlavu skórujícího Diega Costy.

O chvíli později to vypadalo s domácími zle, protože po ruce Sastreho v pokutovém území sudí Hernández odpískal pokutový kop. Celou situaci však následně prověřoval u videa a nakonec od svého úmyslu upustil a nechal ve hře pokračovat. Každopádně Atlético bylo dál lepší a v další zajímavé příležitosti Arias těsně minul branku. Před koncem prvního poločasu měl zase velkou tutovku Joao Félix, po hlavičce z malého vápna vytáhl fantastický zákrok Manolo Reina. Domácí brankář udržel Mallorcu ve hře, ta však potřebovala ve druhém dějství přidat.

A na začátku druhého poločasu měla Mallorca skutečně obrovskou šanci na vyrovnání. Po střele Kuba nejprve zazvonila tyčka Oblakovy branky a z následného závaru míč poskakoval na brankové čáře, ovšem ke smůle domácích jí nepřekročil.

Podobná situace byla k vidění i na druhé straně a to se šťastným koncem pro Atlético. Tečovaná střela Joaa Félixe skončila na vzdálenější tyči a od ní balón zapadl do branky. Colchoneros vedli 2:0 a byli na nejlepší cestě získat tři body.

Mallorca toho moc nevymyslela, přesto ještě mohla utkání zdramatizovat, protože čtvrthodinu před koncem byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Álvaro Morata. Atleti bez svého útočníka dokázali výsledek dotáhnout a z Mallorky si odváží tři body.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Villarreal CF 2:1

24.09.2019 21:00

Góly: 6. Antoine Griezmann, 15. Arthur Melo - 44. Santi Cazorla

Tak přeci jenom to jde. Barcelona sice herně Villarreal neválcovala, ale doma si připsala velmi důležité vítězství 2:1. Kataláncům vyšel zejména začátek zápasu, kdy během čtvrthodiny dvakrát udeřili. Nejprve se hlavou prosadil Antoine Griezmann a po něm povedenou ranou z dálky Arthur. Villarreal dokázal utkání zdramatizovat, ale na víc jak trefu Santiho Cazorly se nezmohl. Barcelona na Camp Nou porazila Villarreal už po osmé v řadě, radost ze tří bodů jí kazí opětovné zranění Lionela Messi, který odehrál jen první poločas.

Barcelona především dobře začala a a rychlý gól na Camp Nou znamená pro soupeře vždycky velkou nepříjemnost. Už v 6. minutě odcentroval z rohového kopu Lionel Messi a Antoine Griezmann na přední tyči hlavou překonal Asenja. Po čtvrthodině hry navíc domácí vedli už o dva góly. Arthur se rozhodl vyzkoušet střelecké štěstí a ranou z velké dálky do šibenice nedal Asenjovi šanci. Parádní fotbalový moment a Barcelona vedla 2:0.

Nicméně fanouškům katalánského velkoklubu muselo zatrnout, když Lionel Messi zhruba po půlhodině hry odešel za postranní čáru k ošetření. Argentinská hvězda se však záhy vrátila a mohla pokračovat ve hře. Barcelona celkem bez potíží bránila snahu Villarrealu, přesto skončil poločas jen rozdílem jednoho gólu. Těsně před přestávkou potáhl balón Santi Cazorla a podobně povedenou střelou, jakou se prezentoval Arthur, překonal Ter Stegena. Villarreal tak zdramatizoval zápas a druhý poločas ještě sliboval zajímavou podívanou.

Začátek druhého poločasu nabídl velké šance na obou stranách a to už na hřišti nebyl Lionel Messi, který o přestávce zůstal v kabině, jeho místo zaujal Dembélé. Nejprve barcelonský Griezmann z vyložené pozice špatně trefil balón a vzápětí na druhé straně Ter Stegen pozorně vychytal Cazorlu. V 55. minutě obrana "Žluté ponorky" na poslední chvíli hasila nebezpečnou přihrávku Firpa.

Každopádně domácí třetí branku ne a ne vstřelit a Villarreal byl stále ve hře. Osm minut před koncem se barcelonští dožadovali pokutového kopu, jenomže kontakt Rubéna Peñi na Fatiho jako penaltový posouzen nebyl. Villarreal spěchal dopředu, ale Barcelona mu žádné vyrovnání nedovolila. Ter Stegen ani v závěru nemusel řešit nějakou výraznější možnost hostů, takže Barcelona nakonec zvítězila 2:1.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 3:1

24.09.2019 20:00

Góly: 45+3. Loren Morón, 48. Loren Morón, 67. Borja Iglesias - 7. Hernâni

Levante nakonec nepomohl bleskurychlý gól ani k zisku bodu. Betis zápas na stadionu Benita Villamarína otočil a díky výhře 3:1 postoupil na průběžné deváté místo. Dvě branky obstaral Loren, dvakrát se asistencí blýskl i veterán Joaquín. Poslední branku domácích zařídil Borja Iglesias.

Sedm minut to trvalo, než zápas mezi Betisem a Levante přinesl první gól. K nelibosti domácích fanoušků se totiž o něj postarali hosté. Parádní pas Vukčeviće za obranu Betisu využil sprintující Hernani a jelikož mu dobře vyšlo i zakončení, vedlo Levante na Betisu 1:0. Navíc s domácími mohlo být ještě hůře, nebýt skvělého zákroku Roblese proti střílejícímu Leónovi. Brankář domácí výrazně podržel a i díky tomu nakonec mohli zůstat body v Andalusii.

Betis po klíčovém zákroku nabral územní převahu a zhruba po půlhodině začínal být také nebezpečný směrem dopředu. Nejprve Iglesias pořádně prověřil Fernándeze a krátce nato opora Levante vyrazila střelu Guardada. To už zbývalo do konce prvního poločasu jen pět minut, hosté ale nakonec vyrovnávací gól inkasovali a to ve třetí minutě nastavení. Loren zůstal na malém vápně trestuhodně osamocen a byť mu první zakončení nevyšlo (tyčka), z dorážky už se nemýlil!

Gól do šaten byl pro Béticos spásou, hned po obrátce totiž nabuzený tým vstřelil vedoucí branku. Nejprve gólem pohrdl Canales, ale hned ve 48. minutě po Joaquínově přihrávce zamířil do černého znovu Loren. Na tahu taky bylo Levante a domácí příznivce vystrašil povedenou střelou Hernani. Vyrovnání se nekonalo a Betis v 67. minutě odskočil na rozdíl dvou gólů. Joaquínovi přihrávky pod sebe využil přesnou střelou k tyči Borja Iglesias.

Levante ještě neházelo flintu do žita, držení balónu postupně vyrovnávalo a když Mayoral poslal nadějnou hlavičku vedle, mohli se ještě dít věci. Valencijský celek však kontaktní gól nevstřelil a Betis tak doma zvítězil 3:1.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Granada CF 1:1

24.09.2019 19:00

Góly: 12. Óscar Plano - 42. Carlos Fernández

Granada sice čtvrtou výhru v řadě nepřidala, ale i bod ze hřiště Valladolidu je dobrý. Hosté totiž museli dohánět manko po rychlé brance Plaňa, což se před koncem poločasu podařilo, prosadil se Fernández.

Valladolid hosty zaskočil svou aktivitou, hned od úvodního hvizdu se totiž tlačil do vápna a to přineslo už ve 12. minutě výsledky. Po akci na levé straně hřiště následoval průnik Toniho a jeho přihrávku před branku dopravil do sítě Óscar Plaňo. Aktivita domácích vydržela ještě asi dalších patnáct minut a až poté se osmělovali i hráči Granady. A hostům se i podařilo vyrovnat. Na sklonku poločasu rozehráli nenápadnou akci a přesná přihrávka v podání Díaze našla před brankou Carlose Fernándeze, který do šaten vyrovnal.

Granada mohla ve druhém poločase otočit skóre, ale nebezpečnou šanci z 60. minuty zlikvidoval Masip. Na druhé straně se nenechal zahanbit Rui Silva, který si poradil s dělovkou Sandra Ramíreze.

V 73. minutě vypukla na stadionu Josého Zorrilly radost hostujících fanoušků, ale zbytečná protože gól, kterého docílil Herrera nemohl pro předchozí zásah brankáře platit. Oba celky se až do závěrečného hvizdu snažily vstřelit rozhodující gól, o něco aktivnější byl v tomto směru Valladolid, ale stejně jako svému soupeři se to už nepovedlo. Valladolid tak remizoval s Granadou 1:1. Hosté sice po třech výhrách nevyhráli, ale remízou natáhli svojí sérii neporazitelnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid642012:614
2.Real Sociedad641110:413
3.Atlético Madrid64117:413
4.Athletic Bilbao63307:212
5.Granada CF632112:611
6.FC Barcelona631214:1010
7.Sevilla FC63127:510
8.Villarreal CF622213:108
9.Real Betis62229:108
10.Getafe CF614110:97
11.Levante UD62137:87
12.CA Osasuna61414:57
13.Valencia CF61329:116
14.Real Valladolid61325:86
15.Celta Vigo61324:76
16.SD Eibar61237:95
17.Deportivo Alavés61232:75
18.Espanyol Barcelona61234:105
19.RCD Mallorca61144:104
20.CD Leganés60243:92

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (293)

Přidat komentář
Kily8

Bude obligátne penaltička pre najlepšieho?

Reagovat
smazaný uživatel

Juraji Zemánku, jsi blb

Reagovat
Kily8

Diskutuj slušne, nie ako tupé, debilné, primitívne hovado.

Reagovat
drussbarb

Že tohle psal ten troll i na Idnesu?

Nekrmit …

Reagovat
blaugrana

Otras. Bohuzial do konca sezony to bude stale o tom istom.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polocas lepsi, hrali jsme primocareji, fati + dembele jsou supr dravci, uprostred griezz to by mohlo fungovat

Reagovat
blaugrana

Dembele a Fati jedine pozitiva druheho polcasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele?

Reagovat
Majk91

Dembele bol dobrý. Vytvoril 100% gólovku pre Luisa aj Grieza. Mál tam niekoľko skvelých driblingov a nábehov.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
patas92

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
misinho7

Reagovat
_Blind_

Reagovat
marke7

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
pingla

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

Ale co to ma spolocne s poslednym zapasom?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mass

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Masi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro Griezmanna dokonce dvě.

Reagovat
Mikesh

Cazorla <3

Reagovat
2miguel1

dufam, ze toto bol posledny zapas Messiho, kde trenoval Valverde

Reagovat
ADM

Akože sa zranil do konca sezony?

Reagovat
2miguel1

Dufam, ze prehrame o 4 dni na Getafe..to by uz muselo znamenat koniec Valverdeho

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipálku.

Reagovat
2miguel1

Toto je už najvyšši stupeň rozkladu. Podla mna si to zoberu Suarez, Messi do vlastnych ruk a zariadia Valverdeho odchod. Suarez uz načal po LM komentarom Valverdeho odchod

Reagovat
blaugrana

Nemuselo a zrejme ani neznamenalo. Ustal uz nemozne.

Reagovat
Rattlesnake

poslední kouč, kterej byl odvolanej v průběhu sezóny byl snad van Gaal nějakejch 17 (!) sezón zpátky a to byl v půlce sezóny nějakej dvanáctej v lize. Ernesto může být úplně v pohodě.

Reagovat
2miguel1

Ono my sme zas uz 25 rokov takto zle nikdy nezačali. Ak prehrame aj tretí zapas vonku Vyššim rozdielom, už pôjde

Reagovat
Rattlesnake

už se to tady párkrát psalo - když přežil Anfield tak přežije všechno.

Reagovat
messi80

16. V lige a odvolaný bol tuším po prehre 0:3 doma so sevillou

Reagovat
Rattlesnake

až takhle daleko to vedení tehdy nechalo zajít. Ernesto si může vklidu hodit nohy na stůl a mít absolutní veget.

Reagovat
Generalní Gladiator

udělat tak z fatiho devítku, na křídlo je ho škoda

Reagovat
ADM

?

Reagovat
Generalní Gladiator

lepší etoo

Reagovat
ADM

Podla mna na kridle prave vynikne jeho rychlost, sikovnost s loptou, tak na branu. Vsetko co by sme na 9 zabili

Reagovat
Generalní Gladiator

jenže šikovných křídel je docela dost, devítek,které jsou schopny kombinační hry barcelony a k tomu střílet góly,mít techniku i zrychlení moc není..uvidíme,jak se bude vyvíjet

Reagovat
Visca el barca

Tak v 16 má docela dost času.

Reagovat
Generalní Gladiator

vo tom žádná

Reagovat
blaugrana

ernestovi netreba hovorit 2x...luis na lw!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na pozici falešný devítky hrával docela často, naproti tomu na pravým křídle skoro vůbec.

Reagovat
Generalní Gladiator

začínal tam v dortmundu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslím v mládeži, nikoliv teď v áčku.

Reagovat
Generalní Gladiator

hmm, o to jsou obdivuhodnější jeho výkony v áčku mimo svoji ideální pozici

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho největší síla, díky čemuž může být tak platný i v šestnácti letech, je v tom, že dokáže hrát naprosto přirozeně a nesvazovat se tlakem a všemi okolnostmi, který se k podobnýmu nástupu váží. Samozřejmě má mimořádný talent, snad ho dokážeme neustále rozvíjet.

Reagovat
Generalní Gladiator

je dobře,že nevyniká nějakou svojí předčasnou fyzickou vyspělostí,páč takové hvězdičky jsou později předhoněny.. co s ním? určitě nechat trénovat v áčku,ale není 10min málo pro rozvoj?Kombinace střídavých startů? Je fajn mít takového žolíka na lávce,ale jeho vývoj je prioritnější než možnost změnit zápas v závěru. Takhle mladý hráč potřebuje hrát..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já myslím, že jeho situace se vyřešila sama. Hráč béčka se po odehrání 7 (nejsem si jistý přesným počtem) zápasů automaticky stává členem kádru áčka a vrátit už se ve stejný sezoně nemůže. My ho akutně potřebujeme - pokud bude mít aktuální výkonnost, bude mít prostoru dost.

Reagovat
smazaný uživatel

10 zapasu

Reagovat
Phillipinho

Mozna nepopularni nazor, ale tohle se teda Oblakovi nestava. Pro me teda porad Oblak>MatS

Reagovat
blaugrana

ok

Reagovat
smazaný uživatel

oblak me (mel) vzdy lepsi obranu pred s sebou a hraje v preciznim branicim stylu. mats chyta skvele i diky tomu ze si (hodne) veri, tohle je dusledek prehnanyho sebevedomi, neco jako udelam zakrok na efekt

Reagovat
rave

To nebyl žádný zákrok na efekt. Prostě úplně špatně odhadl dráhu té střely, která možná trochu zaplavala, ale to ho neomlouvá.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Phillipinho

Oblak uz davno nema precizni obranu pred sebou. Uz tak 3 sezonu zachranuje Atleticu ve vetsine zapasu prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

mimo Savice, vsecko top obranci

Reagovat
Phillipinho

Tak jmena nedelaji obranu ze jo. Nechce se mi to ted hledat, ale na Oblaka slo minulou sezonu urcite daleko vic strel nez treba na MatSe.

Reagovat
Josifek

Oblak je dlouhodobě za cca poslední 3-4 sezony nejlepší a nejkonzistentnější golman.

Reagovat
Majk91

Fati je zázrak. Decko ktoré ešte minulý rok chodilo na základku a predvádza takéto veci? Na ihrisku bol pár minút a aj tak dokázal vytvoriť dve gólovky a takmer vybojovať penaltu (ktorá podľa mňa mala byť). Herný prejav taktiež absolútne nezodpovedajúci jeho veku. Chlapec má talent od boha, snáď s nim naloží čo najlepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku horší Hložek

Reagovat
Lamskej#RMCF

Škoda, Villareal na hody dneska měl.. Tak slabou Barcu jsem dlouho nezažil.. Škoda, že my toho určitě nevyuzijeme.. Kdybych tak dlouho netoužíl po lize, přál bych titul třeba Bilbau..

Reagovat
Lamskej#RMCF

*na body

Reagovat
Majk91

káder má Barca skvelý, len by potreboval trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už máme v suchém triku nejlepší útok ligy (nutno dodat, že hlavně díky Fatimu a Arthurovi, od kterých by góly před sezonou nečekal ani blázen )

Reagovat
blaugrana

a aj naj trenera

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, mladšího hráče nikdo v celé lize nestaví

Reagovat
sylarko

lebo nikto takeho hraca nema. to nieje vobec o valverdem. mat na lavicke kloppa ci guardiolu, tak fati je este o 50% lepsi ak nie viac ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sylarko

nemas argument?

Reagovat
Whitemedia

Foden

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
sylarko

kolko ma rokov foden?...ja som hlavne riesil ako tu klokanomet ospevuje valverdeho za fatiho. pritom keby ma ManC fatiho je lepsi este jak foden...

Reagovat
Mass

A v suchém triku nejhorší obranu. Víš, že všichni hráči by měli umět jak dopředu, tak dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi bude snad v pohodě kua Vidět ho tak často zraněného je sakra nezvyk. Další unikát Messiho a Ronalda, který se až tak často neřeší...

Reagovat
roman1978

Tak já jsem dneska i celkem spokojen. Asi jdou nároky dolů. Ale neusnul jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zark

barcelona byla vždycky nuda, snad krom ery Dinha

Reagovat
technecium

Juventus byl vždycky sračka, kromě té sezóny, kdy byly ve druhé lize.

Reagovat
Zark

byli*, debílku

Reagovat
technecium

Sračky byly

Reagovat
Zark

no dalo by se polemizovat

Reagovat
technecium

Kdysi jsem četl článek, ve kterým rozebrali vliv Messiho stravy na jeho náchylnost ke zranění. Pep mu určoval jídelníček, Tito s Tatou ne, Enrique ano... Sami víme kde byl jak zraněný a jak je to asi teď

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už je takový zbytečný hledání vnitřního nepřítele. Messimu je prostě 32 a do dnešní doby měl od zranění víceméně klid. Při jeho herním vytížení a stylu hry, který na něj mnohdy kluby aplikují, je jen otázka času, kdy se ty absence budou množit. Holt se musíme učit hrát bez něj. To je na trenérovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je lež. Messi na základě Pepova doporučení vyhledal specialistu z Itálie, se kterým spolupracuje až dodnes, jezdí za ním i několikrát během sezony. Spíš by mě zajímala situace Suáreze, který je úplně hotový a pokud Valverde nemá v plánu ho ze sestavy co nevidět vyštípat, jsme odsouzeni k hodně náročný sezoně. A s dvěma chodícími a nebránícími útočníky nás opět spláchne každý opravdu kvalitní tým.

Reagovat
Visca el barca

Je to tak. A troufám si říct, že Luisito je ten největší kámen úrazu našich vypadnutí a ostud. On prostě nepodrží míč. Každá akce u něj končí. V LM je ke všemu i šíleně neproduktivní. 16 letej kluk za 5 minut udělal víc než on za celej zápas. Příští rok musí odejít.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já ho uznávám jako legendu, ale musí se dát fyzicky dohromady, čehož už možná ani nebude schopný. Jako tým uživíme Messiho, který je fantastický na míči, ale jeho už určitě ne. Když se podíváme na každý tým hrající pěkný ofenzivní fotbal, tak všichni vychází z kvalitního a fyzicky náročnýho pressinku (City, Liverpool, BVB, Ajax). Dokázal bych si ho představit jako superžolíka na 20-30 minut, v tý roli by se mohl najít a být velmi platný. Navíc Barca byla vždycky mnohem nebezpečnější s opravdovými křídly. Nejhorší typologicky možná kombinace útoku je Messi, Suárez, Griezmann, což asi vypovídá o všem.

Reagovat
Visca el barca

Já Luisita žeru. Ale takhle to dál nejde. On je prostě čím dál tím víc mimo. Podle mě je to jeho poslední sezona a pak směr Miami. Přál bych mu to, on sám musí cejtit, že se prostě trápí.

Reagovat
ADM

Ak si to niekto nikdy neprizna, je to Luis. Rozprava o tom, ze musia prist mladsi a on im musi dat priestor, a potom vidis jeho grimasy ked schadza z ihriska.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejhorší je, jak ty mladíky psychicky deptá, přitom je pravidelně na hřišti tím nejhorším článkem.

Reagovat
Visca el barca

Dembeleho peskoval včera jak idiot. Nechápu co si jako dokazuje. To přátelství s Messim začína bejt kontraproduktivní.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
fenixLFC

nic si nedokazuje len je proste neskutocne sutazivy a na ihirsku mu uplne hrabe

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

este ak bude Ernesto vsade pchat svojho statika Roberta, tak nas ubehaju aj vozickari.

Reagovat
ADM

Neviem aky podiel ma na tom aj Luisove zranenie, ale fyzicky je uplne v lese, vcera by neobehol ani stojace auto. navyde stratil takmer kazdu jednu loptu

Reagovat
technecium

Dobře, snad máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude strašně strašně dlouhá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako od Kryla.

Reagovat
Zark

hm....nie

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Valverde má ale šťastie. Keď sa zdá, že to už neustojí, príde mu "zelený dolník" - Fati.

Reagovat
smazaný uživatel

dolňák*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bayern Munich has threatened German National Team Coach Joachim Löw with a boycot should he decide to pick Ter Stegen as his first goalkeeper instead of Neuer. [bild]

Uli Hoeneß (Bayern president): “If this happens, none of our players will be availble to pick from again.”

Ten člověk už regulérně zešílel .

Reagovat
smazaný uživatel

to musi byt vytrzene z kontextu, jinak to neni mozny

Reagovat
Visca el barca

A my těmhle idiotům pomáháme s hostováním Coutse, kterého stejně nevyplatí.

Reagovat
mastakillah

Co předvádí Joaquín v 38 letech je parádní. Nejlepší hráč Betisu

Reagovat
Phillipinho

Nejlepsi je, ze on skoro neztratil nic na rychlosti nebo hbitosti. Pak se clovek podiva na Suareze, kterej ve 32 nebo kolik mu je a fyzicky je uplne hotovej.

Reagovat
ADM

Ked si pozrieš Suareza v Poole 13/14 a teraz, to musí byť rozdiel minimálne 5-7kg

Reagovat
Visca el barca

Viděl jsem ho před tréninkem teď v srpnu. Jedinej zastavil a tlustej mi fakt nepřišel. Ba naopak. Podle mě mu prostě odešla dynamika. A je všude o sekundu pozdějc. Plus nedokáže už hrát v takovém tempu jako dřív. Rooney odešel úplně stejně. Je to podobnej typ hráčů.

Reagovat
ADM

In La Liga this season, there are 84 players who attempted 7+ dribbles. Arthur is the only one with a 100% sucess rate: 9 dribbles attempted, 9 completed.

Reagovat
valloire

A bylo to správným směrem? To je totiž důležitý. Ten směr.

Reagovat
Mass

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

A ešte čo sa týka ocenenia The Best

Captains:

1. Messi - 377 votes

2. Van Dijk - 337

3. Cristiano - 330

Coaches:

1. Messi - 379 votes

2. Cristiano - 307

3. Van Dijk- 289

Fans:

1. Messi - 1,359,728 points

2. Cristiano - 962,919

3. Van Dijk - 704,235

Journalist:

1. Van Dijk - 462 votos

2. Messi - 364

3. Cristiano - 264

Reagovat
roman1978

Zlatý míč pro virgila

Reagovat
ADM

Vyzerá to rozhodnuté.

Reagovat
Jordi Alba

Dal bych to znova Modričovi.

Reagovat
ADM

Tak to už by som v tej TOP10 šiel hľadať rovno aj moje meno.

Reagovat
Jordi Alba

Já už neřeším ani u jedný týhle ankety, kdo jí vyhraje, hrozná šaškárna jak jedna, tak druhá.

Reagovat
valloire

co máš s tim Lukou?

Reagovat
Jordi Alba

Zeptal bych se, jestli to podle tebe měl vyhrát, ale asi se tý konverzaci spíš budu chtít vyhnout.

Reagovat
valloire

A kdo jinej? Možná Ronaldo.

Reagovat
Jordi Alba

Vyhrát to místo něj ten rok Ronaldo, tak neříkám nic.

Reagovat
valloire

I já uznal že Luka.

Reagovat
Kenneth

Jj a kdyby nehrál za Real tak prskas.

Reagovat
valloire

Proč? Na MS i v LM hrál skvěle. Co to je Kennethe?

Reagovat
Gazdo

Pravda

Reagovat
valloire

takže trolíš...

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

Netopejři

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hazard se zatím vůbec nechytil

Reagovat
Hokaido

Proč nechytal Tibo?

Reagovat
CHONG

Protože je guma.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
zizou996

Real chtěl zkusit i hru s gólmanem

Reagovat
Kily8

Mladí brazilci perfektne. Teenageri rozhodli. Rodrygo ukázal za 20 minút viac, ako Hazard doposiaľ. Skoro dal gól aj Eder, bol by to pekný brazílsky hatrick.

Reagovat
vilp

Ten Jović možná ani v ofsajdu nebyl. Přesně co se řešilo po gólu Tottenhamu proti Lesteru, tuším... že záleží na tom, kdy se daný záběr stopne, přihrávající hráč má ten míč na noze při kopu nějakou dobu, takže si VAR může vybrat, kterou zvolí milisekundu.

Reagovat
kaja900

Asi tak.. gól měl mozna platit sice i takkdyz v klidu výhra, ale jemu by ten gól zvýšil sebevědomí

Reagovat
Pharrell

njn za*ranej zku*venej VAR

Reagovat
Kily8

Pritom sa hovorilo, že v spornej situácii má výhodu útočiaci tím. Jovič bol jednoznačne za rovno obrancu, nebol bližšie k bráne ako on. Niektoré časti tela trčali za "čiarou" obrancovi, niektoré Jovičovi. Už som videl viacero takýchto situácií, že hráči boli v rovine, útočiacemu hráčovi "trčala" ruka a bol odpískaný ofsajd. Je to proti zmyslu tohoto pravidla, nechápem, že s VAR takto rozhodujú a zaujímal by ma názor nejakého videorozhodcu, aké majú inštrukcie k tomu. Či aj keď hráčovi stojí cicina, uznajú cicinu(aj zbytok hráča) v ofsajde?

Reagovat
smazaný uživatel

militao dnes famózny, top výkon..velmi potesili areola s kroosom, celkovo mi prisiel celkový výkon muzstva taký uvolnený ked srsala istota zozadu od areolu i militaa..viniciusa zachranil len nadherny gol inak by bol za prvy polcas velmi kritizovaný,tolko strát..jovic to bude podla mna velky bombarder casom, do sancí sa dostáva to je základ..ak ste si vsimli tie detaily v jeho vykone ako prikryl kazdu loptu,presprintovaval obranu a to sklepnutie na prsia dlheho vykopu od areolu paráda..a aby som nezabudol,casemiro zivotná forma posledné zápasy co predvadza

Reagovat
JakubOcko

https://ctrlv.cz/DceJ Co to zase je do pice uz vtom spanelsku za rozhodci? Kazdy zapas nejaky pojeb jak kdyby nestacilo, ze majtel klubu je mafian a rozhodci loutka.

Reagovat
JakubOcko

*a trener loutka ikdyz rozhodci je taky...

Reagovat
misinho7

tak sme na cele len kto vie ci nie len do vikendu..

Reagovat
Anacron

Jo v celku neuvěřitelný pohled . Remízu na Wandě bych bral jako úspěch. Na druhou stranu většina špičky hraje těžké zápasy. Bilbao s Valencií, která se snad začíná zvedat. Barca na Getafe, Sevilla se Sociedadem. Takže mi z toho vychází, že do čela půjde Granada

Reagovat
valloire

Jak neuvěřitelný? To je naše místo.

https://youtu.be/XpLMjThYAp8?t=90

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by sranda, kdyby Real s touhle soupiskou dal titul pred Barcelonou s touhle soupiskou... Byt to prozatim porad povazuju za extremne nepravdepodobne

Reagovat
Visca el barca

Před dvěma lety se to stalo v opačném gardu.

Reagovat
valloire

To jsem ale vyhráli my.

Reagovat
smazaný uživatel

Extrémne nepravdepodobné je, že by titul dala Sevilla.

Real nemá zlú súpisku a ten titul kľudne môže dať.

Reagovat
vilp
Reagovat
Kenneth

Musíme ale i uznat že Osasuna byla včera trapná.

Reagovat
valloire

Jo, vypadá dobře. Nicméně si počkam na těžší soupeře a LM.

Reagovat
vilp

Mně zatím bude stačit, když si přes něj neškrtnou týmy jako Osasuna.

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/DavidNieto_M/status/1176947349169614852

Tohle prosim pekne neni podle rozhodcich penalta a ani to nestoji za to pouzit VAR

Reagovat
patas92

Heh, to je spíš rovnou na technický gol, než na nějakou penaltu

Reagovat
Gazdo

Barcelonska skola sa nezaprie sa ucil od suareza

Reagovat
Losinho

Sevilla

Reagovat
ratusek

Sevilla tradičně, letos s tím začali brzo. Prvních pár kol to vypadá, že by to letos už mohlo vyjít, ale po těch pár kolech začnou dělat jánošíky a je to.

Reagovat
Phillipinho

Odegaard a Oyarzabal Odegaard je nejlepsi hrac ligy, brutalni hrac

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamja.com/Wypr

Pro ty kdo nevideli.

Reagovat
patas92

Messi-esque

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

wau

Reagovat
ADM

Reagovat
vilp

Fakt mě sere, že je v nějakým pojebaným Sociedadu a ne na Bernabéu.

Reagovat
Mateo16

Treba nového Vinicia

Reagovat
vilp

Wut?

Reagovat
Mateo16

Martin túto sezónu v Sociedade potreboval fakt nemám rád keď tu 20 ročný hráč hrá nepravidelne a potom skončí ako Vinicius.

Asensio, Vinicius a aj Rodrygo sú hráči ktorí moc skoro prišli do RM a my sme není Arsenal

Reagovat
Mateo16

+ Ceballos tiez

Reagovat
vilp

Ok, RYTMO, zase výborný přirovnání.

Reagovat
Mateo16

Ok zase skvelý argument

Reagovat
misinho7

ako skoncil Vinicius? no tak hrat nebudu stale ale minuty dostavaju..a co si chcel amt na lavicke radsej dochodcov ako malde pusky co to rozbehaju a ked budu dostavat dostatok casu tak to bude fajn

Reagovat
Ed_Hazard

Z casti ale ma pravdu. ZZ by ho mal v pici, hlavne ze budu hrat jeho kone. To radsej nech si uzije plnu minutaz u Sociek. Ked sme sprosti, co uz s nami.

Reagovat
technecium

Oyarzabal měl být u nás

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Mateo16

Aspoň tam krásne vidieť že žiadneho Modrica nehra

Reagovat
Kenneth

Luxus. Příští sezónu už snad místo Modrice.

Reagovat
misinho7

ak ho ZZ neodignoruje... ale neviem ci moze hrat uplne Lukovu poziciu, skor mi pride ako hrac co potrebuje volnost a tam potom bude tvorit golovky jedna radost( nie ako Isco napr ) ale nesledujem jeho kazdy zapas tak ak ho mate niekto nasledovaneho viac, tak mozte povedat kde by momentalne hraval na akej pozicii a za koho ak by bol v reale

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ZZ musi prezit casy, kdy Modric a Kroos budou odchazet.

To znamena musi tam neco uhrat aspon dalsi 2 roky, pak tihle tzv. mladici se tam dostanou. To bude budouci kostru Realu. Dokud ho vyhodi letos, tak Real ceka na dlouhou dobu vetsi jak Valverdeho podzimni sracku

Reagovat
valloire

takovej pas jsem dlouho neviděl

Reagovat
Gazdo

Si dlho nepozeral na barcu co?

Reagovat
valloire

pozeral

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se ti letosni barcelonu ?

Reagovat
valloire

Líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak aby ne

Reagovat
patas92

Tak tys neviděl víc věcí

Reagovat
valloire

viděl jsem fšechno

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

Pfff, to uměl před válkou i po válce kdekdo u nás. Říká se tomu česká ulička. Messi ji zvládl mezi 2, Ode je jinej level, ten si dal dvojnásobnou.

Reagovat
valloire

...no a teď jsem si všiml....takovej zápas se nikdy nehrál takže to je tzv. fake

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Jsi dlouho neviděl hrát Messiho co?

Reagovat
valloire

ani Leoš takhle po zemi mezi půlkou soupeře, kde stačí nastavit kopačku, to nedá

Reagovat
technecium
Reagovat
valloire

to už je trochu lepčí

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Najvacsi beast pre nas ale nic nove

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Anacron

Sevilla to je případ fakt

Reagovat
Salfovic

Vaclík si střihnul Kariuse.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopetegui bol riadne vytočený.

Reagovat
Salfovic

Po třetím góle ho museli pomalu držet, aby tam nevlít ho proplesknout Jsem zvědavej, kdo bude příště v bráně.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík tam kiksol pri 2 góloch. A pri druhom len tak tak, že nezranil obrancu. Pri treťom si postaví dvojčlenný múr... ale to aj perfektne kopol. No...

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bude hůř, ten kádr není nijak nabitý kvalitou, udělali spoustu změn a přitom nepřivedli nic moc zajímavýho.

Reagovat
Mateo16
Reagovat
sylarko

nase vedenie to pekne dojebalo, ze ho nezobralo, a to len vdaka 2 milionom navyse? hlavne, ze prejebavame miliony za gomesov a podobne nakupy....

Reagovat
misinho7

https://www.youtube.com/watch?v=AhEOXEL5POM Martin vs Deportivo..

Skoro kazda jeho nahravka dopredu do sance pre jeho spoluhracov ak sa nic nedoserie ten ma buducnost u nas ci v inom top klube istu.

Reagovat
Ed_Hazard

10 klucovych prihravok v 1 zapase. To je celkom masaker.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
Salfovic

V Barceloně bude dobrej

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bezesporu je geniální, jediný problém může být v tom, že hraní v Realu či Barce je často víc o správný mentalitě než (pouze) o čistě fotbalových schopnostech. Ale nebudu říkat, že vám ho nezávidím .

Reagovat
Visca el barca

Hristo nemůžeme mít všechno Co ten Xaviho názor na Sterlinga?

Reagovat
Ed_Hazard

Je uplne v poriadku.

Reagovat
Gazdo

Odkaz?

Reagovat
Gazdo

Tak ja sterlinga zeriem uz od jeho zaciatku a som nazoru ze je to jeden z mala anglanov ktory by sa presadil aj mimo ostrovy

Reagovat
patas92

V něm, Kubovi a Rodrygovi (tomu věřím víc, než Viniciusovi) máte imho poklad.

Reagovat
Raul=Real

Kubo a Martin na hostovackach perfektni, rovnako tak Achraf ci Regui uvidime co Ceballos a snad vystreli aspon jeden z trojice Brahim, Rodrygo, Vinco

Reagovat
Ed_Hazard

Oscar Rodriguez tiez nie je marny.

Reagovat
Raul=Real

Jeho prilis nesledujem, no asi zacnem

Reagovat
Ed_Hazard

Nie je to ziadne delo, skor taky Vazquez II. (Nemyslim vlastnostami ani pozicne, skor ze by to mohol byt slusny hrac na rozsirenie kadra, ak by ho bolo treba rozsirovat Rovnako Diego Llorente, ak by odisiel Nacho).

Reagovat
Hristo Stoichkov

Velmi slušný squad player. Llorenteho nepotřebujete.

Reagovat
misinho7

Snad vystreli Rodrygo a Vinco naviaze na stare vykony a bude sa zlepsovat. Chcem brazislku sambu v utoku.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Ed_Hazard

Na stare vykony? Vsak minulu sezonu nas hlavne bavil, bol efektny, vedel 1na1 ale to je tak cele. Sa nejako zabudlo na to katastrofalne zakoncenie a to ze 7 z 10 finalok riesil naprosto zle. Vtedy sme vraveli ze sa musi zlepsit a vypilovat tieto veci. Teraz nam ma zrazu stacit aby bol taky ako minulu sezonu?

Reagovat
cetto

OT: jakou generaci iPhonu koupit? Aktuálně mám 5S a už nestíhá, přehřívá se při delších hovorech a pak se vypíná. Fotografie už jsou na dnešní dobu velmi nekvalitní, novější a náročnější appky to nepodporuje atd. Nicméně vydržel 5 let, což je déle než jakýkoliv můj předchozí mobil.

Chci si koupit nový, ale přiznám se, že těch modelů a generací je tolik, žádná z nich navíc není vyloženě něčím signifikantní, že se v tom zkrátka totálně ztrácím. Jaký byste mi teda doporučili? Zvažoval bych asi od sedmičky vejš, limit je tak 18 000. Nicméně pokud usoudím/usoudíte, že nejlepší je sedmička za 9000, tak se zlobit nebudu...

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

8 nebo XR. Sedmicku uz nekupuj.

Reagovat
cetto

Díval jsem se na ten XR, ale napadlo mne, jestli 64GB není na ty novější generace už málo.

Reagovat
teenz

Od chvíle, co se dá platit iCloud, kupuju nejmenší varianty (iPhone, iPad..). Uložiště se optimalizuje za pár korun měsíčně.

Reagovat
cetto

To mám, ale někde jsem četl/slyšel, že u těch dnešních modelů jen systémové věci zaberou nějakých 40gb. Mít pak 24gb na béžné apky, nějaký hry atd, to mi už přijde celkem málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám 64gb, přes 600 fotek a videí + nějaký appky a mám furt 40 gb volných, podle mě to stačí.

Reagovat
teenz

Používám X 64GB a systém mi píše 6GB. Tak či tak, je to naprosto dostačující.

Reagovat
cetto

Oukej, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

To už rovnou našetři na X. To je raketa mobil.

Reagovat
cetto

No nejde ani tak o našetření, spíš prostě mám nějaký mentální limit a kupovat mobil za 20+ mi přijde šílený. Jakože jo, mobil je v dnešní době zařízení, které nás doprovází všude, a které má už mnohem širší funkcionalitu než jen komunikační prostředek. Ale furt si pamatruju doby, kdy mi rodiče koupili mobil za 3000 a to byl teda tehdá mega luxus xD

Reagovat
patas92

Šílený je dát za mobil i 18 000

Reagovat
cetto

To je otázka, jak to bereš. Pro mne to není "jen" mobil, ale multifunkční zařízení, který mám i místo počítače, televize, videoherní konzole, ovládám tím pračku, vysavač, hlídám psy když nejsem doma. Když to pak sečteš dohromady, tak zjistíš, že 18 za takovéto multifunkční zařízení je vlastně míň, než kdybysis koupil levný mobil, televizi, notebook...

Reagovat
valloire

to nemáš moc velkou tv hele

Reagovat
cetto

Ne tak jako telku máme, ale na to kouká spíš přítelkyně. Já se na nějaký seriály a tak stejně dívám spíš v práci nebo v posteli, což jsou místa, kde telku stejně nemám, takže mi to nahrazuje ten mobil. Navíc nemám moc rád zvuk jinak než do sluchátek, což připojovat sluchátka k telce je úchylný xD

Reagovat
valloire

no jo, mobilní generace já tomu nepřišel na chuť, max mapy by byly užitečný

Reagovat
Ed_Hazard

To vsetko vies robit aj telefonmi do 12k..

Reagovat
cetto

To jo, ale to už je pro mne jednodušší koupit iPhone za 18 (s protihodnotou za starej iPhone za 15) a mít jistotu, že to jednoduše spáruju se všema dalšíma applovskejma zařízeníma, co doma máme + vím, že celá rodina moje i přítelkyně má taky Apply od televizí, přes počítače a mobily až po chytré domácnosti.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to uz je nieco ine. Inu, osobne by mi bolo velmi luto dat tolke prachy do "apple domacnosti"

Reagovat
patas92

Reagovat
cetto

No tak mne to v podstatě nic nestálo, já se do toho "přiženil"

Reagovat
Ed_Hazard

Dobre ty. Ci nebudes daky vypocitavy..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
teenz

Proč

Reagovat
patas92

Přijde mi to prostě jako zbytečně hodně za telefon, no. Ale to je spíš můj problém s Jabkem. Stejně výkoný Android seženeš za 10-12k

Reagovat
cetto

Tak Apple buď miluješ nebo nenávidíš, to je známá věc. Já mámě koupil před dvěma lety Samsung, sám jsem měl služební mobil Huawei a neřeším výkon, ale co mne vyloženě trklo do oka, to byla uživatelská nepřístupnost. V Applu se skutečně řídí tím, že kamkoliv se chce člověk dostat, nesmí to být na více než 3 kliknutí. U těch ostatních mi všechno přišlo neskutečně neintuitivní a komplikovaný. Různý volby v menu byly v záložkách, kde bych je nečekal; bylo obvyklé, že k některým nastavením jsem se musel proklikat třeba přes 5 úrovní menu; navíc jsem měl u Samsungu pocit, že můj mozek je rychlejší než ten mobil, což je problém, když klikneš a čekáš okamžitou reakci a ona přijde za půl sekundy. Mezitím klikneš podruhý a celý se Ti to rozhodí...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak kdyby tvůj mozek nebyl rychlejší než mobil, tak na tom budeš hodně, hodně blbě

Reagovat
patas92

Ne, že bych ho nesnášel, jen moc nechápu takovou oblibu a nevidím tam žádnou přidanou hodnotu oproti Androidu, která by ospravedlňovala přepálané ceny za Apple produkty

Produkty Applu zas tak nesleduju, takže třeba nemám pravdu, ale asi by mi vadilo, jak je člověk je hrozně limitovaný proprietárním softwarem a hardwarem (který je, drahý).....např. kolega v práci má MacBook (ikdyž už starší) a Skype for Business mu často nefunguje, když si chce otevřít .msg přílohu z Outlooku, tak to aby si pustil virtuálku

Souhlasím s tím, že je uživatelsky přívětivější (nejspíš), s Androidem si musí člověk umět trochu hrát.

Reagovat
cetto

Přiznám se, že Mac je asi jediná taková větší Applovská věc, kterou nemám a upřímně bych asi ani nechtěl. Má to svý výhody, pokud máš komplet Applovskou rodinu, jako já, ale jinak platí to, co píšeš. Nicméně u toho mobilu mi přijde, že je to úplně jiné. Ty Macy jsou stále v nějaké "bublině" a Applu se moc nedaří je z té bubliny dostat (nebo ji alespoň zvětšit), přestože teda třeba známej tvrdí, že s trochou snahy a IT znalostí seš schopen na Mac dostat cokoliv a jakkoliv, ale to jakožto standardní uživatel dělat nechci a ani neumím.

U iPhone se mi strašně zamlouvá právě ta intuitivnost. Když něco nevím, jak se dělá, tak se jsem schopen obvykle selským rozumem k tomu za pár sekund dopracovat. Když něco stáhnu/nainstaluju, tak pokud je to oficiální Apple věc, tak to zpravidla funguje přesně tak, jak chci, aby to fungovalo. Ten mobil mi přijde, že očekává, co budu chtít udělat.

Reagovat
Ed_Hazard

Vsetko

Reagovat
Anacron

Jediná skutečná přidaná hodnota oproti Androidu je asi jenom ta bezpečnost. Ale samozřejmě to je zase dost diskutabilní a jde o to jestli to tý firmě vážně věříš. A zvlášť dneska, kdy člověk používá sociální sítě, prohlížeče a z toho plynoucí následky, bych řekl že je to skoro jedno. Pro běžnýho uživatele určitě. Jinak jak píše cetto o tom, že ten telefon intuitivně dělá co chceš, tak mě to zase přijde, že je to vyloženě pro lidi co prostě chtějí jednoduchý nástroj co umí pár věcí, ale je pravda že asi hodně dobře. Já třeba úplně miluju to procházení nastavení na Androidu , kde si prostě nastavím úplně všechno co mě napadne i nenapadne a přizpůsobím si ten telefon jak to jen jde. To Apple řekne, že to takhle prostě bude a všichni to tak používají. Už jenom proto k tomu mám odpor. Ale soudím pouze dle sebe no a k tomu "hraní" si s tím železem mám předpoklady už jenom protože jsem z IT světa, což chápu, že ne každý má. Ale úplně nejhorší mi přijde právě ta závislost na tý firmě v tom smyslu, že máš celý ten jejich ekosystém a skoro to nejde opustit.

Reagovat
Gazdo

Tak za mna co som zistil na vlastnych skusenostiach je to ze apple neseka a nespomaluje (ale nesmies aktualizovat software). To u androidu sa mi vzdy jednoducho po roku telefon automaticky zacal spomalovat a po dvoch rokoch uz som musel prakticky kupovat novy. Neviem ako je to u najnovsich androidov lebo som uz davnejsie presiel na 5S a doteraz ho mam bez problemov a telefon fici ako novy takze ani nemam potrebu nejak zistovat co su nove androidy zac a dalsia vec je ze mi pridu uz strasne zlozite a prespekulovane kdezto jablko je stale krasne jednoduche

Reagovat
Ed_Hazard

Ako firemny mam obycajny Samsung A5 2016 a dodnes absolutne ziaden problem A aplikacii mam samozrejme habadej.

Reagovat
Gazdo

Tak to je asi o osobnej preferencii. Ja som mal androidy a kazili sa a mam jablko a neviem si vynachvalit a ini to zas maju naopak

Reagovat
teenz

A v tom je ten "problem". Vsichni prodavaji vykon, Apple prodava zazitek.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Jo odebrání ledviny je určitě zážitek na celý život

Reagovat
teenz

Jasně, ten kdo na to nemá, si to nekupuje. To dá smysl. Já taky nechci Rollse.

Reagovat
Ed_Hazard

Co znamena "kto nanho nema"? Myslis ze nema na ucte 1000€ (25.000czk)? To o tom neni. Je to o tom, ako si nastaveny a aku prikladas veciam hodnotu. Tiez by som si ho nekupil, tak ako by som nesiel napriklad do BMWcka. A ver mi, ze to neni o tom ze si ho nemozem dovolit.

Reagovat
Gazdo

Ale nezahovaraj vieme ze si ho nemozes dovolit

Reagovat
teenz

Ano ale i je xxxxxx lidi, co si tu pridanou hodnotu od Applu ci BMW zaplati. Vse si najde sveho kupce.

Reagovat
Ed_Hazard

A coze je ta pridana hodnota? 2, 3, 4 x drahsie diely u BMW? Och, ja si praveze za pridanu hodnotu velmi rad priplatim.

Reagovat
teenz

Pridana hodnota BMW vuci...? Kdo v dnesni dobe resi dily bez zaruky?

Reagovat
Gazdo

Tak porovnaj si napr BMW a Skodu. Niekomu skoda staci, su to relativne dobre auta za relativne dobru cenu a v podstate maju vsetko co clovek potrebuje. Naproti tomu BMW ma vo vacsine pripadov rovnake funkcie (elektronika) plus par vychytaviek naviac a motoricky si myslim ze to moc cenu nema porovnavat tam ide BMW jasne svoju ligu oproti Skode. Ano na bezne pouzitie ti vystavi 2.0 TDI/TSI ale skus ist na tom 140 po dialnici a skus ist po dialnici 140 v bavoraku. Kvalita materialov je jednoducho ina, tie auta tak nehucia vnutri, sedi sa v tom po dlhsiu dobu ovela komfortnejsie. Ale ako este raz vravim na bezne pouzite skodoka staci a nic proti nej nemam dlhu dobu som ich jazdil v praci. Ale az ked clovek najazdi nejake tie kilometre naviac tak potom spozna rozdiel. Dalsia vec je ale ci uz niekedy za tie auta nepytaju nekrestanske peniaze ked vedia ze mozu no

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

barcelona sa bude odvolavat proti pokute za griezmanna to su fakt strasni bezpaterni kripli

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si pravnik, ktory sa vyzna v pravidlach spanielskeho futbalu ?

Reagovat
Whitemedia

Ta pokuta byla likvidační, Messi by mohl být den bez svačiny.. nedivím se jim

Reagovat
smazaný uživatel

kripel by to zaplatil a nevadilo by mu ze spor prehral

Reagovat
Gazdo

och boze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele