6. kolo
24.09.2019 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Valladolid si rozdělil body s Granadou

Granada sice čtvrtou výhru v řadě nepřidala, ale i bod ze hřiště Valladolidu je dobrý. Hosté totiž museli dohánět manko po rychlé brance Plaňa, což se před koncem poločasu podařilo, prosadil se Fernández.

Valladolid hosty zaskočil svou aktivitou, hned od úvodního hvizdu se totiž tlačil do vápna a to přineslo už ve 12. minutě výsledky. Po akci na levé straně hřiště následoval průnik Toniho a jeho přihrávku před branku dopravil do sítě Óscar Plaňo. Aktivita domácích vydržela ještě asi dalších patnáct minut a až poté se osmělovali i hráči Granady. A hostům se i podařilo vyrovnat. Na sklonku poločasu rozehráli nenápadnou akci a přesná přihrávka v podání Díaze našla před brankou Carlose Fernándeze, který do šaten vyrovnal.

Granada mohla ve druhém poločase otočit skóre, ale nebezpečnou šanci z 60. minuty zlikvidoval Masip. Na druhé straně se nenechal zahanbit Rui Silva, který si poradil s dělovkou Sandra Ramíreze.

V 73. minutě vypukla na stadionu Josého Zorrilly radost hostujících fanoušků, ale zbytečná protože gól, kterého docílil Herrera nemohl pro předchozí zásah brankáře platit. Oba celky se až do závěrečného hvizdu snažily vstřelit rozhodující gól, o něco aktivnější byl v tomto směru Valladolid, ale stejně jako svému soupeři se to už nepovedlo. Valladolid tak remizoval s Granadou 1:1. Hosté sice po třech výhrách nevyhráli, ale remízou natáhli svojí sérii neporazitelnosti.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele