LaLiga - souhrn 5. kola

20.09.2019, 22:54, aktualizováno 22.09.2019, 22:53
Komentáře a souhrny
Barcelona senzačně prohrála v Granadě, která na čas vedla ligu, než jí vystřídal Athletic. Už předtím odmítlo posun do čela Atlético Madrid, které nenašlo recept na defenzivu Celty Vigo. Real Madrid zabral a veze body z trávníku Sevilly. Dobrou formu potvrdil Real Sociedad, jenž veze body ze hřiště barcelonského Espanyolu...

Sevilla FC - Real Madrid 0:1

22.09.2019 21:00

Góly: 64. Karim Benzema

Sevilla se na první místo tabulky nevrátí, rozhodla o tom porážka s Realem Madrid. Velmi vyrovnané utkání a bohužel chudé na brankové příležitosti rozhodl ve druhé poločase Karim Benzema. Real se po výhře vyhoupl na druhé místo tabulky, zatímco Sevilla spadla na páté místo.

Real v týdnu dostal napráskáno od Paříže a v Seville se chtěl revanšovat. To se povedlo, přestože domácí sehráli s Bílým baletem více než vyrovnanou partii. V brance domácích stál jako obvykle Tomáš Vaclík a byl také prvním z brankářů, který musel výrazněji zasahovat. Střelu Garetha Balea bez větších potíží zpacifikoval. První poločas měl z obou stran velké nasazení, tempo bylo vysoké, ale žádné větší brankové příležitosti se nerodily.

Totéž platilo i po změně stran, chvíli se nadechovala k tlaku Sevilla, pak zase Real. Každopádně po hodině hry sehráli hosté pěknou akci, kdy Casemiro vysunul Carvajala, ten nadýchaným obloučkem našel před brankou Karima Benzemu a francouzský útočník hlavou překonal Tomáše Vaclíka.

Sevilla potřebovala na gól zareagovat a měla ještě zhruba půlhodiny času na vyrovnání. V 74. minutě mohli domácí udeřit po standardní situaci, ale Chicharito centr zleva jen lehce lízl a balón zamířil vedle Courtoisovy branky. Mexický útočník byl ústřední postavou ještě jednoho momentu, to když v poslední minutě zápasu překonal Courtoise, ale ke smůle domácích z ofsajdu.

Real se v závěru zápasu soustředil na udržení výsledku a nakonec těžké utkání skutečně zvládl a po výhře 1:0 se posunul na druhé místo se stejným bodovým počtem jako má vedoucí Athletic. Sevilla se naopak na první místo nevrátila a klesla na páté místo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo Alavés 2:0

22.09.2019 18:30

Góly: 38. Raúl García (pen.), 72. Iker Muniain

Po pěti odehraných kolech vede španělskou nejvyšší soutěž překvapivě Athletic Club. Ten v neděli zvládl menší z baskických derby proti Alavésu a po výhře 2:0 má na čele tabulky jedenáct bodů, tedy stejně jako druhý Real Madrid. Athletic poslal do vedení už v prvním poločase proměněnou penaltou Raúl García a pojistku přidal čtvrthodinu před koncem Iker Muniain.

Baskické derby vyvolává největší emoce v případě zápasů Athleticu s Realem Sociedad, ale ani derby mezi Athleticem a Deportivem Alavés nic na důležitosti neztrácí. Domácí celek se mohl v případě vítězství překvapivě vyhoupnout do čela a tento moment si nakonec nenechal ujít.

Athletic letos hraje na San Mamés skvěle a platilo to i proti Alavésu. Od začátku byl domácí tým aktivnější a Alavés se jenom bránil. Ve 26. minutě poprvé nebezpečně zakončil Raúl García, ale branku Pacheca přestřelil. Deportivo se dokázalo úspěšně bránit jen do 34. minuty, než sudí po kontaktu Williamse s Duartem odpískal pokutový kop. Duarte útočníka domácích špičkou kopačky lehce atakoval a sudí měl po shlédnutí záznamu jasno. Velezkušený Raúl García zvolil táhlou střelu k tyči, kam sice Pacheco skončil, ale na balón nedosáhl.

Deportivo bylo v prvním poločase hodně pasivní a to se muselo po změně stran změnit. Hosté skutečně přidali plyn, ale vyrovnání se nedočkali. Naopak Muniain mohl v 65. minutě zvýšit, ale z malého vápna úplně sám trestuhodně branku minul. Vzápětí přišla další tutovka a Iňaki Williams orazítkoval břevno. Alavés jen zázrakem stále prohrával o jediný gól.

Athletic Club nakonec přeci jenom pojistku vstřelil. Čtvrthodinu před koncem zakončil z druhé vlny domácí útok Iker Muniain a Alavés už to měl hodně složité. Hosté se nedočkali ani kontaktní branky, když Joselu před brankou na balón nedosáhl.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CD Leganés 1:1

22.09.2019 16:00

Góly: 21. Dani Parejo (pen.) - 35. Óscar Rodríguez

Po výhře na Stamford Bridge v Evropské lize je pro Valencii domácí remíza 1:1 s Leganésem zklamání. Los Che měli po celou dobu větší územní převahu, ale prosadit se dokázali jen jednou, stejně jako soupeř. Všechny góly přitom na Mestalle padly už v prvním poločase.
<{r> Šlo už o třetí vystoupení nového kouče Alberta Celadese, který se chopil kormidla Valencie po diskutabilním odvolání trenéra Marcelina. Jeho premiéra na Camp Nou dopadla špatně, nicméně v týdnu Los Che vyplenili Londýn a výhru na Chelsea chtěli v souboji s Leganésem potvrdit.

Domácí ale úplně nezachytili začátek a po hlavičce Siovase mohli prohrávat, naštěstí Cillessen se rychle přemístil a balón u tyčky chytil. Počáteční aktivita Leganésu k vedoucímu gólu nevedla a naopak na druhé straně stačilo málo, aby se Los Che dostali do vedení. Rodrigo v pokutovém území přepadl přes Péreze a sudí se šel radit, zdali má, nebo nemá odpískat pokutový kop. Na první pohled se zdálo, že Rodrigo šel až příliš ochotně na zem, ale sudí po shlednutí videa penaltu skutečně odpískal. Dani Parejo si pak počínal suverénně a Valencia vedla na Mestalle 1:0.

Leganés mohl velice brzy odpovědět, k dispozici totiž měl volný přímý kop z ideální vzdálenosti, ale Óscar Rodríguez orazítkoval tyčku! Chvíli na to pak z malého vápna nepřesně hlavičkoval Braitwaite. Nápor Leganésu nakonec přinesl svoje ovoce a ve 36. minutě bylo skutečně srovnáno. K odraženému balónu se uvnitř šestnáctky dostal Óscar Rodríguez a přesnou ranou propálil Cillessena. Sudí ještě celou situaci posuzoval u videa, zdali se nejednalo o ofsajd a krátce na to vyrovnávací branku potvrdil.

Hosté nehráli na Mestalle vůbec špatně a i ve druhém poločase to byla víceméně vyrovnaná podívaná. Valencia sice častěji držela balón, ale co do počtu gólových šancí na tom nebyla lépe.

Až šest minut před koncem zazdil velkou šanci na vítězný gól Parejo, toho vychytal Soriano a následnou dorážku poslal Gary jen do bránícího hráče. Valencia ještě reklamovala ruku, ale sudí dal za pravdu hostům. O chvíli později těsně minul branku Rodrigo a utkání směřovalo ke konečné remíze. Výsledek 1:1 ještě mohl odmítnout ve druhé minutě nastavení Braithwaite, který byl ve vápně držen, jenže arbitr Javier Estrada se pískat neodvážil.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Sociedad 1:3

22.09.2019 14:00

Góly: 71. Joseba Zaldúa (vl.) - 18. Willian José, 34. Willian José, 75. Alexander Isak

Espanyol pokračuje ve špatných výsledcích a doma nedokázal porazit ani Real Sociedad. Baskové se ujali dvojnásobného vedení už do přestávky a ve druhém poločase si výsledek pohlídali. Katalánci ještě dokázali vykřesat naději kontaktním gólem, ale to trvalo jen zhruba čtyři minuty. Dva góly hostů zaznamenal Willian José, jeden přidal Isak.

Real Sociedad se další výhrou udržel v popředí tabulky, zatímco Espanyol nenavázal na týden starý výsledek a v tabulce klesl až na sestupové osmnácté místo, kde také páté kolo přečká.

Katalánci hráli ve čtvrtek utkání Evropské ligy proti maďarskému Ferencvárosi a pouze remizovali 1:1, což chtěli před vlastními fanoušky odčinit. Začátek duelu žádné převratné tempo nepřinesl, přesto se hosté mohli radovat z první branky už po osmnácti minutách. Rychlý kontr do otevřené obrany zakončil z malého vápna Willian José a Baskové vedli 1:0. Espanyol se po inkasované brance ne a ne rozkoukat a po půlhodině hry schytal od hostů druhý úder. Opět šlo o rychlý protiútok a chvíli se zdálo, že Portu slibnou akci pokazí, brankář López ho ale nedokázal zastavit, Portu pak před prázdnou brankou ještě posunul balón na lépe postaveného Williana Josého a bylo to 0:2. Zpátky do zápasu se chtěli domácí vrátit pokutovým kopem, ale zákrok na Granera jako penaltový posouzen nebyl. Ještě do konce prvního poločasu zazdil slibnou příležitost Zaldúa a více už se nestalo.

Espanyol měl rozhodně co dělat, doma s Realem Sociedad prohrával a herně nevypadal na to, že by měl výsledek ještě zvrátit. Domácí se přesto snažili a dvacet minut před koncem se jim podařilo vstřelit kontaktní gól. Po přihrávce do vápna se proháčkoval až ke střele z úhlu Campuzano a od Zaldúy se balón odrazil do sítě. Nešťastný moment hosty nepodlomil, za čtyři minuty vlétl do otevřené obrany Alexander Isak a přízemní střelou k tyči vrátil Baskům dvoubrankový náskok. Real Sociedad měl ještě možnosti na další gól, ale Diego López už neinkasoval.

Více informací k zápasu

Getafe CF - RCD Mallorca 4:2

22.09.2019 12:00

Góly: 7. Iddrisu Baba (vl.), 33. Jorge Molina (pen.), 63. Allan Nyom, 84. Ángel Rodríguez - 70. Ante Budimir, 77. Ante Budimir

Až v pátém kole se prvního ligového vítězství dočkalo Getafe. Madridský celek nakopla už výhra v Evropské lize nad Trabzonsporem a v neděli si s chutí zastřílel proti Mallorce. Nováčkovi nasázel čtyři góly, zatímco dva inkasoval. Getafe mělo hned čtyři různé střelce, Mallorca dvougólového Budimira.

Byla to skvělá podívaná a na domácích vůbec nešlo poznat, že mají v nohách náročné utkání Evropské ligy proti Trabzonsporu. Mallorca měla první gólovku zápasu, Junior trefil z malého vápna jen obránce Cabreru a to ostrovní celek muselo mrzet, protože z následující akce udeřilo Getafe. Rohový kop zahraný na přední tyč poslal hlavou do vlastní sítě Iddrisu Baba. Po čtvrthodině hry navíc došlo na straně hostí k nešťastné události, Salva Sevilla se srazil s Babou Rahmanem a kouč Mallorky musel poprvé střídat, a to hned dvojnásobně.

To byl pochopitelně velký zásah do sestavy a navíc to ještě nebylo všechno. Ve 32. minutě fauloval Sastre Jaimeho Matu a sudí ukázal na značku pokutového kopu. Jorge Molina si pak nedělal starosti a proměněnou penaltou zvýšil na poločasových 2:0.

Getafe pokračovalo v ofenzivním snažení i po změně stran a Mallorca odrážela jednu nebezpečnou akci za druhou. Hned po přestávce selhal před brankou ve stoprocentní šanci Molina a v 62. minutě pro změnu orazítkoval tyč Jason. Domácí ještě rozehrávali rohový kop a po krátkém signálu potřetí udeřili. Po obrovském sevření před Reinou propasíroval balón za brankovou čáru Allan Nyom.

Mallorca to ani po třetí brance sympaticky nezabalila a ještě se dostala do hry. V 70. minutě snížil na rozdíl dvou gólů hlavičkující Ante Budimir a stejný hráč za dalších sedm minut patičkou z malého vápna prostrčil balón za Soríu. Mallorca se během chvilky dostala na dostřel a ještě měla čas na vyrovnání. Getafe ale definitivně uklidnil Ángel Rodríguez, který šest minut před koncem postupoval na Reinu sám a přízemní střelou dal na konečných 4:2.

Více informací k zápasu

Granada CF - FC Barcelona 2:0

21.09.2019 21:00

Góly: 2. Ramón Azeez, 66. Álvaro Vadillo (pen.)

LaLiga má minimálně do neděle nového lídra a nenechte se nachytat, není jim FC Barcelona, nýbrž Granada, která vzájemný souboj překvapivě vyhrála 2:0. Andaluský celek zopakoval senzaci z roku 2014, kdy Barcelonu doma také porazil, a zároveň ve španělské nejvyšší soutěži vyhrál třetí utkání v řadě. Barcelona porážkou podtrhla už úterní nepovedený výkon v Lize mistrů.

Barcelona hrála v úterý na hřišti Dortmundu a s velkým štěstím uhrála remízu 0:0. Tentokrát štěstěna tolik nepřála a Katalánci odjíždějí z Andalusie s nepořízenou. Estadio Nuevo Los Cármenes rozjásali Azeez a Vadillo.
<{r> Trenér hostů Ernesto Valverde znovu nechal jen na lavičce náhradníků Lionela Messiho a Barcelona bez něj v sestavě bleskurychle inkasovala. Granada vyhrála souboj ve středu hřiště, Soldado okamžitě posunul balón na Puertase, který centrem na vzdálenější tyč našel hlavičkujícího Azeeze. Mnozí následně očekávali velký nápor Barcelony, jenomže ten se vůbec nekonal. Granada velice dobře a pozorně bránila, navíc hosté byli směrem dopředu pasivní a v prvním poločase neměli jedinou výraznější příležitost. Trenér Ernesto Valverde tak o přestávce nachystal střídání a na trávník vyběhli jak Lionel Messi, tak teprve šestnáctiletý Anssumane Fati.

Granada se nezalekla a dál soupeře nepříjemně kousala. Po centru z levé strany si málem zavařil ter Stegen, ale balón nakonec před brankovou čarou udržel. Barcelona sice získala drtivou územní převahu, dál však byla velice neefektivní. V 65. minutě navíc po druhé v zápase inkasovala. Sudí na videozáznamu shlédl ruku Vidala a penalta byla na světě. Álvaro Vadillo se nerozpakoval, penaltu suverénně proměnil a Granada už vedla nad Barcou 2:0.

Hra Katalánců byla úplně paralyzovaná, nutno však podotknout, že Granada hrála skvěle fyzicky i takticky. Závěrečné minuty už jenom bránila a bránila a nakonec proti obhájci prvenství udržela čisté konto. V Andalusii se zrodila senzace, Barcelona podlehla domácí Granadě 0:2. Domácí se zároveň minimálně do neděle vyhoupli do čela celé soutěže.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Celta Vigo 0:0

21.09.2019 18:30

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo utkání Atlética Madrid se Celtou Vigo. Stadion Wanda Metropolitano se tentokrát žádného zásahu nedočkal a pro domácí borce je dělba bodu jednoznačně ztrátou.

Atlético ještě mělo v nohách těžký zápas Ligy mistrů proti Juventusu, který na stejném stadionu skončil 2:2. Tentokrát se ale diváci žádných gólových hodů nedočkali, přestože domácí tomu byli velice blízko. Celtě výborně zachytal brankář Blanco.

Hned první těžký zákrok Blanco vytasil po třech minutách, kdy po centru Trippiera hlavičkou zakončoval Felipe! Atléticu patřila úvodní desetiminutovka, pak se ale jeho převaha vypařila a Celta Vigo vyrovnala hru. Až po půlhodině hry přispěchal s dělovkou ze střední vzdálenosti Lodi a Blanco musel vyrážet nad břevno. O chvíli později zase hostujícího brankáře prověřil Joao Félix. Colchoneros hráli trpělivě, koneckonců jak je pod Simeoneho vedením zvykem, na druhou stranu Celta Vigo byla více než vyrovnaným soupeřem.

Po změně stran se obraz hry nijak nezměnil. Šancí Atletů ale ubylo a Celta konečně zaměstnala Oblaka, když zblízka zakončoval Méndez. Slovinský brankář výborně zasáhl a udržel domácím nerozhodný výsledek. Šest minut před koncem zase Lodi ostrou střelou minul vzdálenější tyč a více už večerní utkání nenabídlo. Rozuzlení nepřinesl ani pětiminutový čas a zápas mezi Atléticem a Celtou Vigo skončil nepopulárním výsledkem 0:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 0:0

21.09.2019 16:00

Góly: -

Po bodu si v sobotním utkání na stadionu Ciudad de Valencia připsali celky Levante a Eibaru. I když utkání nabídlo celkem velké množství brankových příležitostí, žádný gól se nekonal.

Přitom tomu tak být nemuselo. V 7. minutě si hosté vypracovali velice dobrou příležitost, ale Takaši Inuji po přihrávce do vápna trefil jen nohu Aitora Fernándeze. Na druhé straně zase zkusil střelecké štěstí José Campanňa, branku ale netrefil. Lépe už si vedl jeho protihráč Papakouli Diop, který ve 28. minutě napřáhl z hranice šestnáctky, ovšem trefil pouze střed brány a v něm postaveného Aitora Fernándeze. Eibar ještě zůstal u balónu a rozehrával rohový kop, ze kterého se ale nic vážného nestalo. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu poslal Rochina nádherným pasem do šance Moralese, ten sice zakončil, ale balón si cestu do sítě nenašel.

První poločas diváky určitě nenudil, chyběly však góly. Hned po přestávce předvedl dravý a rychlý průnik do pokutového území Quique, hostující hráč dokonce zakončil a z ostrého úhlu poslal balón do tyče. Levante zase mohlo udeřit prostřednictvím Borjy Mayorala, jemuž ale zakončení z dobré pozice nesedlo.

Oba celky se dál střídaly v gólových šancí a v 57. minutě musel vyrážet jedovku Moralese Dmitrović. O chvíli později zase střílel z hranice šestnáctky nepřesně Sergio León. Nerozhodný výsledek 0:0 se až do konce nezměnil, přestože ještě v nastavení měl obrovskou možnost Takaši Inui. Střelu z pokutového území naštěstí pro domácí tým vychytal Aitor Fernández- Levante tak remizovalo s Eibarem 0:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Valladolid 2:0

21.09.2019 13:00

Góly: 77. Santi Cazorla (pen.), 89. Javier Ontiveros

Dlouho to trvalo, než se Villarreal doma proti Valladolidu prosadil, ale nakonec to stálo za to. Žlutá ponorka poprvé v sezoně vyhrála na vlastním stadionu, díky penaltě třináct minut před koncem v podání Santiho Cazorly. Výsledek pak pojistil v poslední minutě Javier Ontiveros, mimochodem stejný mu, který pro Cazorlu vybojoval i pokutový kop.

Utkání začalo pozvolna a první šanci si trochu překvapivě vytvořil Valladolid po šikovném prostrčení na Plaňa musel hasit možnost rychlým povyběhnutím brankář Asenjo. Villarreal pak nabral územní převahu a po půlhodině hry donutil Masipa k zákroku jedovatou přízemní střelou Santi Cazorla. První poločas další gólové šance nepřinesl, vše podstatné se událo až po změně stran. Na začátku druhého poločasu spálil Valladolid obrovskou šanci. Ramírez se zpoza vápna dostal ke střele a Asenja zachránila branková konstrukce. Hosté museli později zahozené šance hořce litovat. Ekambi sice ještě v dobré pozici nepřekonal Masipa, ale o sedm minut později byl ve vápně podražen střídající Ontiveros a zkušený Santi Cazorla nabídnutou šancí nepohrdl. Villarreal vedl 1:0 a byl blízko vítězství.

Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, ale Žlutá ponorka jim nic nedovolila. Estadio Céramica si mohl oddechnout minutu před koncem, to si na Chukwuezův centr naběhl Javier Ontiveros a hlavou k tyči do protipohybu brankáře pečetil výsledek. Villarreal poprvé doma zvítězil, když Valladolid přehrál 2:0.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Betis 0:0

20.09.2019 21:00

Góly: -

Necelých šestnáct tisíc diváků na stadionu El Sadar sledovalo v předehrávce kola LaLigy bezbrankovou remízu. Osasuna si s Betisem rozdělila body a to znamená, že je po pěti kolech stále neporažena. Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo, k vidění bylo jen pár příležitostí, včetně té největší, kdy Ezequiel Ávila orazítkoval břevno.

Osasuna po svém postupu do LaLigy stále neprohrála a platí to i po páteční předehrávce s Betisem. Ta nejenže nepřinesla žádný gól, ale také takřka žádné šance. Jednu z mála si vytvořil v 8. minutě Nabil Fekir, po nacvičeném signálu pálil do rukavic Martíneze, který střelu vyrazil. Na druhé straně se prezentoval nebezpečnou střelou těsně vedle Roberto Torres. A to bylo z prvního poločasu všechno. Betis měl sice územní převahu a držení balónu přes 60 %, jenomže to k ničemu nevedlo.

Velmi bojovné utkání pokračovalo i po přestávce a největší šanci celého utkání měl v 54. minutě Ezequiel Ávila. Jeho tvrdá rána z vyložené pozice orazítkovala břevno, takže si Béticos mohli výrazně oddechnout.

Když to nešlo ze hry, zkusil si Fran Merida po hodině hry vymodlit penaltu, jenomže to udělal příliš okatě a hlavní arbitr utkání pokutový kop neodpískal. Osasuna postupně převážela držení míče na svoji stranu, zcela otupila útok Betisu a nakonec doma získala remízu, která pro ní není špatná.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Athletic Bilbao53206:111
2.Real Madrid532010:611
3.Granada CF531111:510
4.Real Sociedad53117:410
5.Sevilla FC53115:210
6.Atlético Madrid53115:410
7.Villarreal CF522112:88
8.FC Barcelona521212:97
9.Levante UD52126:57
10.CA Osasuna51404:37
11.Getafe CF51317:66
12.Valencia CF51226:85
13.Deportivo Alavés51222:45
14.Real Betis51226:95
15.Real Valladolid51224:75
16.Celta Vigo51223:65
17.RCD Mallorca51134:84
18.Espanyol Barcelona51133:94
19.SD Eibar50234:72
20.CD Leganés50142:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
Phillipinho

Rubi teda slusnej propadak zatim. Hrat takhle spatnej fotbal s hracema jako je Fekir, Canales, Iglesias atd to je umeni.

Reagovat
Xavi

Tak měli celkem těžkej los.

Reagovat
Majk91

Osasuna, Leganes, Valladolid, Getafe má od ťažkého losu veľmi ďaleko.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Na druhou stranu, Leganés porazili, Osasuna doma neprohrála 28 zápasů v řadě a Getafe je pátý tým loňského ročníku...

Reagovat
Xavi

Vypadla ti Barcelona a zbytek viz CHONG.

Reagovat
Majk91

tak to by ma zaujimalo, co je u teba lahky los

Reagovat
Phillipinho

Ale tam to neni o losu. Se podivej na ten jejich herni projev. Uspech a neuspech je zalozenej na individualni kvalite Fekira a Canalese

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Jednim slovem tragedie. Pokud bude Cholo dal spolihat na opory z minulosti a nebude stavet hrace podle zasluh na hristi, tak muze na nejakej uspech v sezone zapomenout.

Reagovat
duffman.sk

Zaujimave je ze staci vymenit Cholo za Zidane a tiez to plati

Reagovat
Elliasson

Kdo by to byl řekl před startem ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde hrozně neví.

Reagovat
robbik

Hmm… Sevilla do trháku?

Reagovat
alcantara

Ako by povedal klasik, najvyrovnanejsia, a tym padom najlepsia liga na svete

Neni co hodnotit, ten klub je za daneho stavu mrtvy od vrchu po spodok, zdravy Messi urci, coho je schopny v sezone dosiahnut.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně shrnuto. Jen je škoda, že už tu nepřispívá Jakub, který Bárta vždy obhajoval. Dneska vidíme výsledky práce toho neschopaka. A bude hůř.

Reagovat
Kokesh

Ale pořád to bude stačit minimálně na ligu...

Reagovat
LAM

Na jakou ligu?Ztráta 8 bodů za 5 kol je tragedie.Ten tým nemá na ligu ani náhodou i když bude Messi zdravej.

Reagovat
Atlético de Madrid

ale notak je tam nejlepsi hrac v lize o parnik a ti hraci kolem nej nejsou zadna stafaz.. Myslim, ze az vyrazi Valverdeho, liga bude v suchu... a mozna i s nim, kdyz to uz dal dvakrat

Reagovat
smazaný uživatel

V niekdajšej forme možno najlepší plejer o parník. Včera ani náhodou.

Reagovat
ADM

Ludia vy ste blazni. Typek ma za sebou tyzden treningu s timom, neabsolvoval pripravu, nehral od Copy. Napriek tomu bol vcera nas najlepsi hrac a to mu na to stacil polcas. A aj tak tu je x komentarov, ktore ho zhadzuju...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemám žiadnu potrebu zhadzovať Messiho. Ty si ani poriadne neprečítal môj koment, alebo si ho skrátka nepochopil. Ja som ho po týždni tréningu s tímom, bez absolvovania prípravy, potom čo nehral od Copy včera nenasadil! Asi tečie do topánok, ale niekto si myslel, bez zohľadnenia týchto faktorov, že Messi to znovu raz zachráni.

Reagovat
Ed_Hazard

Kriste, však niekolo mesiacov bol mimo a nekopol si do lopty. To čakáte, že si hned v prvej minúte po takej dlhej pauze bude robiť z protihráčov kužele? Nechápem to šialenstvo okolo Messiho "výkonov"

Reagovat
smazaný uživatel

Také niečo som vôbec neočakával. Uniklo ti, že som to nebol ja, kto ho poslal na ihrisko po tom, čo bol niekoľko mesiacov mimo a nekopol si do lopty.

Reagovat
valloire

Messi není Lemieux

Reagovat
alcantara

Je lepsi.

Reagovat
valloire

Lemieux naskočil po rakovině a dal 2 fíky a na další nahrál.

Reagovat
technecium

Rakovina není lytko

Reagovat
valloire

Máš pravdu, to je horší. Navíc on naskočil bez tréninku. Ale to je Mario....

Reagovat
technecium

Tehdejší hokej a dnešní fotbal je jako válení se na gauči a maraton

Reagovat
valloire

A zase to přezírání. Tehdejší hokej byl dobrej. Musel jsi trénovat, vždycky musíš. A dnešní fotbal, kdy týpek naběhá 6 km a říká si superhvězda je co? Ty maratone.

Reagovat
roman1978

Mario ale byl zvyklý netrénovat, on nikdy netrénoval.

Reagovat
valloire

No a právě proto byl extra. Mimo to samozřejmě trénoval, ale asi tak jak Fenomeno v Realu.

Reagovat
patas92

Mario měl Jardu, Messi tam má Vondrku

Reagovat
valloire

jj, jenom Suareze a Griezmanna

Reagovat
patas92

Tak Vondrku a Klepiše, no

Reagovat
valloire

Reagovat
Generalní Gladiator

messi po dvouměsíčním pauze naskočil na půlhoďky a dal dva fíky

Reagovat
valloire

Lemieux po dvouměsíčním ozařování, který tě naprosto sejme, jestlis to někdy někde u někoho viděl, dal ve 20 zápasech 30 golů. 2 měsíce vůbec nebyl na ledě. Po poslední chemoterapii nasedl na letadlo a dal 2 fíky. V dalším zápase doma 4 a v dalším zase 4. Když se mu narodila holka, tak 3 dny nespal, naskočil do zápasu a dal 5 golů a 2 asistence. Chcete tu opravdu srovnávat Messiho se SuperMáriem? Navíc tu mimotechnik srovnává chemoterapii se zraněním lýtka. Jako já jsem zvyklej na tu vaši nesoudnost, ale co je moc, to je moc.

Reagovat
SIRBRANIKE

A ten potlesk pre neho vo PHI bol brutálne emotívny zážitok.

Reagovat
Generalní Gladiator

byl to bůh a srovnání s messim si načal ty páč patří do stejný kategorie, jinak by tě to ani nenapadllo

Reagovat
valloire

von si nedá pokoj

Reagovat
anonym

s jakou pičovinu si to zase přišel?

Reagovat
valloire

ty vole nevíš, neznáš a vyjadřuješ se?

Reagovat
anonym

Já už tě moc dobře znám, takže ty tvý trolící blbosti už trošku znám, kamaráde, ale přijít s Lemiuxem na fotbalový portál ... se překonáváš

Reagovat
valloire

to se nesmí?

Reagovat
smazaný uživatel

driv se doping tak neresil... Armstrong taky vyhral tour..

Reagovat
alcantara

V tomto zufalstve je vsetko mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud s tímhle šaškem znovu vyhrajeme největší soutěž, tak to už nebude ono.

Reagovat
Mercury

Ať už ten neschopák Valverde táhne svinským krokem hodně daleko od Camp Nou. Horší Barcu nepamatuju roky, do svědomí by si měli ale šáhnout i hráči, to jsou opravdu otřesné venkovní výkony. Ostuda.

Reagovat
Whitemedia

Atlético nás s tím Costou neskutečně zachránilo.. dostat takový ranec za takhle vyhořeného hráče..

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Whitemedia

Hlavně doufejte, že Morata nebude podobný případ..

Reagovat
Phillipinho

Morata se zatim jevi dobre. Je daleko lepsi s micem a ve hre je vseobecne platnej. Navic je jeste celkem mladej. Costa je proste davno za zenitem a lepsi uz to nebude, akorat Cholo mu bezmezne veri. V zime bych ho strelil nekam do Ciny a privedl kvalitniho strikera, protoze s nim vepredu se neda hrat o nejvyssi pricky.

Reagovat
RKBoy

jemu skor neprospela tá polročná pauza a následné zranenia, ktoré práve tá pauza a následná fyzická nepripravenost sposobili.. . keby ostal ,mohla to byt úplne iná pesnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je jeden z najhorsich nákupov v La lige za posledne roky, ak nie najhorsi vôbec. Hrac po Zenite za tak obrovske peniaze. Za 2 roky dal v lige 5 golov. Neskutocny prepadak. A to este nehovorim, ake ovacie tu boli ked prichadzal.

Reagovat
Phillipinho

https://mobile.twitter.com/VictorMolina7/status/1175478648549322752

https://mobile.twitter.com/VictorMolina7/status/1175477185102188544

Diego Costa, útočník Atlética Madrid, je v této sezoně stále bez vstřelené branky, nicméně kouč Diego Simeone má v jeho schopnosti stále plnou důvěru. Costa se neprosadil ani v sobotním utkání proti Celtě Vigo (0:0). Do statistik se zapsal pouze žlutou kartou v závěru zápasu. "Je jasné, že čísla jsou to, co se v případě útočníků počítá. Ale pořád mu věřím. Liga je dlouhá a tým jej ještě bude potřebovat," řekl Simeone.

Reagovat
LAM

Valverde pojdi!

Tenhle mentál dodělal ten tým do maxima.Tohle je totální zmar a není šance že by to bylo letos pod nim venku jiný.Ten tým je totálně bez obrazu a schopnosti hrát jakejkoliv fotbal a každej proti nám nemá problém s naší hrou.

Jestli zejtra nebude to hovado pryč,tak prostě ení něco v pořádku a jediná šance zachránit sezonu je zejtřejší vyhazov.Jinak budem už půlce sezony mimo boj o titul a LM snad ani nekomentuju.

Reagovat
marke7

Neboj, doma se zase dá někomu pětka a opět bude klid. A tak to půjde furt dokola.

Reagovat
smazaný uživatel

''Věděli jsme, že budeme trpět''

Valverde na tiskovce coming...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tlápne něco o tom, že Granada je velmi dobrá, ale že si vytvořila jen dvě šance, které proměnila.

Sergi Roberto řekne, že jsme kontrolovali hru, ale nevytvářeli jsme si šance.

Reagovat
ADM

Skusme Wengera, to horsie byt nemoze, ten ma v hlave aspon futbalovu myslienku a ti hraci to na ihrisko uz nejak uspesne dostanu.

Reagovat
LAM

No když srovnám co měl za hráče v Arsenalu a co by měl tady,tak by to zas tak špatná myšlenka bejt nemohla.

Reagovat
2miguel1

Messi a spol By nemali ziaden rešpekt z neho. To je len trochu lepsi Valverde, ale stale ta ista skupina

Reagovat
LAM

Tady nejde o respect,ale o systém.A Valverde je nejvíc nesystémovej trenér kterej tu byl.Tam není nic.Žádný naaučený akce,žádný signály,žádná taktika.

Reagovat
2miguel1

Hned v jeho prvej sezone sme boli skoro unbeaten, tam bolo vela zapasov kde ten system bol aj s takymi hracmi sko Gomes..teraz je to uz totalne nerešpektovanie jeho hry lebo samotni hrači uz pochopili, ze jeho system je neučinni, stratili z neho rešpekt

Reagovat
LAM

V jeho první sezoně bylo taky hrozně zápasů kde jsme vyhráli venku totálně nezaslouženě a Ter Stegn chytil co se dalo.To už bych bral i toho Mourinha než tohodle mentála.Pod kterym budem hrát pořád dokola to samý i když nevyhrajem venku klidně 10 zápasů

Reagovat
marke7

V první sezóně měl ve spoustě zápasů hodně hodně štěstí a navíc ten systém hry měli hráči ještě z dob, kdy tu Valverde nebyl. Až teď se naplno projevuje, že on absolutně neví a hráči už taky ne. Ještě chvíli zůstane a zapomenou hrát fotbal všichni.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Allianz_Arena

Proč by jako neměli mít respekt? A Wenger a Valverde nikdy nebyla a nebude stejná "skupina".

Reagovat
Nikikrew

by nemali rešpekt z Wengera, no to ma poser. Wenger je svetová značka vo futbale, uznávaný všade vo svete. Pls netrep

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je jeden z nejuznávanějších trenéru za dvacet let proč by neměl mít respekt.To že závěr angažmá v Arsenálu nebyl podle představ není jenom jeho chyba dostal k mání nějaký rozpočet a s tím musel fungovat a při finanční síle týmu s Manchestru či Chelsea to už prostě stačit nemohlo.Naopak myslím že i ten Wenger by byla dobrá volba klidná síla do kabiny a určitě fotbalová myšlenka na kterou by právě mohli slyšet hvězdy.

Reagovat
Mass

Wenger je top

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

A z koho jinýho by měli když ne z Wengera?

Reagovat
Pasha

Označiť Wengera za trochu lepšieho Wengera? Buď sleduješ futbal veľmi krátko...alebo si tento názor neviem vysvetliť. V žiadnom logickom ponímaní.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by si navrhoval?

Reagovat
2miguel1

Valverde je Wenger v horšom. Kazdy trochu lepsi trener v LM by si s Wengerom vytrel riť. Ja ny som skusil Xaviho

Reagovat
Nikikrew

tak by som mu to doprial.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger hrál krásný ofenzivní fotbal s minimem prostředků. Z těchto hráčů by vymáčknul maximum a určitě by nepostavil do sestavy víc než jednoho hráče typu Rakitic, Busquets, Roberto, Vidal. To je ten kámen úrazu.

Busquets by měl být vytěžovanější náhradník. Za rok, dva prodej.

Rakitic prodej, už má moc vysoký věk a je pomalý.

Roberto je ideální univerzál na lavičku na zaplnění případného zranění kohokoliv ze základu.

Vidala bych ještě tak 2 roky nechal jako žolíka pro udržení vedení po 70. minutě.

Případná náhrada za ně by mohli být Alena a Bruno Fernandes.

Reagovat
celeb

Aspon v niecom sme najlepsi. Spolu s Betisom sme inkasovali 9 golov, co je zatial maximum.

Reagovat
LAM

S Pepkem 19 za celej rok

Reagovat
Majk91

Uz sme nevyhrali 7 sutaznych zapasov na ihriskach superov v rade. Slusna bilancia

Reagovat
smazaný uživatel

Už 8.

A v těch předchozích 7 - Big chances created: Home teams 22-9 Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Messi - zbytek týmu 9:0

Reagovat
montaigne33

Jsem zvědav, jestli Valverdeho odvolají až po porážce od SKS?

Reagovat
mistr129

Po první nebo druhý?

Reagovat
montaigne33

Měli by to řešit brzy- bída na BVB, prohra v Granadě... dvojzápas s SKS by už mohl být poslední kapkou...

Reagovat
smazaný uživatel

Az budu hrat Messi i Dembele cele zapasy tak mu zachrania tu jeho rit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
Mass

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
anonym

Reagovat
KingMaster13

Oni se rozjedou ještě. Takhle špatnou bilanci nepamatuju u Barcelony tak 15 let minimálně. Je ale pravda, že venku jim to vůbec nejde a kdyby SKS je o nějaké body alespoň doma okradla tak budu nadšený

Reagovat
montaigne33

A navíc z odchodu Valverdeho by se těšili i příznivci Barcy

Reagovat
KingMaster13

Takže prospěšná věc pro všechny, nechť u nás rupnou

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane. Dostanete bůra i s béčkem.

Reagovat
KingMaster13

Na Nou Campu s tím počítám

Reagovat
smazaný uživatel

I v cirkusu.

Reagovat
KingMaster13

S tím co tam předvádíte? 2:0 nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 nejmíň. I přes ty výkony.

Reagovat
KingMaster13

Jsme lepší jak Granáta

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
vilp

0 - Antoine Griezmann has failed to register a single shot on target in his four away games for Barcelona in all competitions (six in total).

Reagovat
ADM

Ten tiez zapadol

Reagovat
smazaný uživatel

A JE TO TADY:

"At home we are very good but we are not good away from home. I am concerned about the start in La Liga. There are some players who were injured and have been incorporated at a later date."

Reagovat
smazaný uživatel

"Today's game has not been too good. We have to think about it. At home, we are especially good. Away from home, we are especially bad."

Reagovat
smazaný uživatel

"Of course it worries me. We are not good away from home, we dominate but we do not translate that into chances. And the opponent scores the first. We have not been good but we have tried."

Reagovat
LAM

Ať se mu už něco stane.Tyhle sračky nejsou možný.

Reagovat
Antalab

... we will think about it, analyze it and make effort to achieve ballance, so good results will not

stand out so much...

Reagovat
2miguel1

kokot fakt. Bez chrbtovej kosti. Nedokaže si priznať ze je totalne neschopny. Maš kurva muzstvo za pol miliardy, aj na Marse keby s nim hraš musis vystrelit aspon na branu

Reagovat
celeb

on chrbtovu kost nema a sam neodide. Ako som uz pisal v preview, nikdy nebude mat taky fantasticky plat a takych benevolentnych managerov. Necha sa vyhodit a este zhrabne odstupne. Ale to az ked budu socios v uliciach a stadion bucat s transparentami Varvede Out. Dovtedy este par platov dostane.

Reagovat
Antalab

Dnes boli najhorsi: Firpo, Roberto, Griezmann, Suarez, Perez, Vidal, Rakitic a zial na svoju uroven aj Messi. Snazil sa de Jong, Semedo, Ansu a obaja obrancovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Griezmann zatím zklamání co? Aby nedopadl jako Coutinho.

Reagovat
sylarko

Pokial ho ten kkt bude davat na lave kridlo tak aj tak dopadne

Reagovat
ADM

Inak Rakitic by mal po dnesku dobrovolne ukoncit karieru ak videl vykon Arthura v poslednych 120 minutach a porovna to so svojim.

Reagovat
roman1978

To jsem si takhle cca před dvěma lety říkal, jak toto může trénovat Barcelonu. Říkám si to stále a víc a víc nechápu. Nechápu, jak může být prezident, rosseluv poskok a zloděj. Jak může být trenér v éře messiho takový priposrany picus. Jak to, že to socios nevadí? Proč se nemava bílýma salama.

Za cely můj život jsme neměli horší vedení. A to je v konkurenci gasparta co říct.

Za cely můj život jsme neměli horšího trenéra. A to je v konkurenci roury a van gaala co říct.

Vyhodte už prosim nekdo ty picuse a spolu s nimi i roberta a rakitice.

Reagovat
alcantara

Ale Gaspart a spol boli fakt horsi

Reagovat
roman1978

To možná i ano, ale taky se rychle pakoval.

Reagovat
messi80

No toto si prehnal... Na druhé pôsobenie van gaala nemá nič... Zažil som to a pamätám si priebežne 16. Miesto v lige ci prehru doma od sevilly 0:3.jeho druhé pôsobenie bolo to najhoršie co som s klubom zažil.

Reagovat
Gazdo

Tal ale Gaal nemal vtedy taky kader

Reagovat
messi80

Ale za to si čiastočne mohol sám.. Vyhnanie rivalda, či nákupy priemerných Holanďanov boli jeho zásluha.. Ok káder nemal takýto ale určite nie na 16. Miesto.. Ale zase jeho pozitívom bolo ze začal stavať iniestu a valdesa.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš věci

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

uz sa tesim na tlacovku... Co myslite, trpeli sme?

Reagovat
ADM

Vedeli sme, ze budeme trpiet

Reagovat
LAM

Věděli jsme,že fanoušci budou trpět.

Reagovat
2miguel1

Tu už končí všetka sranda. VYHODTE HO!!!!!!! OKAMŽITE!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska som v zapase Atletico Celta sledoval osobitne dvojicu Koke - Lobotka. Obidvaja hraci su relativne slaby v obrane, su nizsi a nie tak efektivny v súbojoch. Ale co sa tyka ofenzivy a najmä preciznosti rieseni situacie a kontroly lopty a jej vedenia v zahustenom priestore, tak Lobotka je lepsi. Dovolim si povedat, ze v Atleticu by bol na ihrisku platnejsi ako Koke, ktory je sice legenda, ale vykonnostne pokrivkava. Je moc nepohyblivy a casto kazi. Neponuka ziadnu pridanu hodnotu.

Reagovat
Mass

Ještě Škriniara a nějaký další slovenský jelito by mělo Atlético přivést. Koke je prý slabý v obraně... Nechceš dělat scouta pro Spartu? Třeba jim namluvit, že Štětina je super stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to uz Koke musi byt jak slaby v ofenzive ked je podla teba v nej lepsi Lobotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ved som pozeral ten zapas a porovnaval som. Inac by som to nepisal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja ti verim, len som sa tak nahlas zamyslel lebo Lobotka v ofenzive nie je ziadna slava. Ale na druhej strane ci sa to da zistit podla jedneho zapasu

Reagovat
RickNash

s tímhle se nedá souhlasit ani kdyby měl Koke jednu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Už to neber kamo Ale pobavil si

Reagovat
smazaný uživatel

On píše o včerajšom zápase. Včera hral Lobotka dobre a Koke už mal aj lepšie zápasy. Tak ale podľa jedného zápasu nejde robiť ďalekosiahle závery.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Jejda.. Já nevím kde se to v těch Slovákoch bere.. Že Skriniara se dělal stoper pomalu pro Barcu, přitom naprosté kopyto a teď už Lobotka lepší než Koke? dobrý noo

Reagovat
Gazdo

Tak za mna rozhodne skriniar nie je top stoper ale koke bol pre mna od zaciatku jeho kariery ultraprecenovany priemerak. Vo vsetkom relativne dobry ale v nicom nikdy neponukol a neponukne nadstavbu. Squad player dobry ale tam to konci. Na kridlo pomaly, na zaloznika malo tvorivy na def zaloznika zas prepusta dost, na hrot malo golovy. Jednoducho tak nemastny neslany hrac

Reagovat
Phillipinho

The promoted sides so far this season have conceded 12 goals. The big three of Barcelona, Atletico Madrid and Real Madrid have conceded 19.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda, Barca na titul straca len 3 body. Po tych zlych vykonoch je to pozitivna sprava.

Reagovat
Liquid

snad Barca nesáhne k výměně kouče před dvojzápasem se Slavií....

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze Slavia ho zachrani a nasledne to potvrdi i klasiko s Realom.

Reagovat
Beči

Reagovat
oli9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Vau. Atleti a Barca slusne. Sialenstvo zajtra neskusit sevillu cistu 1 pri tom nasom tradicnom "my vas v tom nenechame!". Seriozne, nepamatam si kedy sme naposledy vyuzili zavahanie Barcelony.

Reagovat
roman1978

Někdy v roce 2015 vyhlásil ten picus, že chce dostat Athletic na úroveň Barcelony. Tak se mu to povedlo. Well done mate.

Reagovat
Gazdo

tiez som videl ten obrazok

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kiciN

Reagovat
LAM

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
montaigne33

trefné

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o čem mluvíš. Athletic je první s 11 body, Barcelona má 7

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu nový level.

Vlani, keď striedal Messi, tak aspoň zariadil remízu, alebo výhru. Včera to nezachránil ani Messi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem usnul.

Reagovat
roman1978

Já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec Ernest říkal na tiskovce?

Reagovat
marke7

Že ještě budeme trpět.

Reagovat
remeslnik

Říkal " budeme trpět"...... jeho Veličenstvo si oniká !! ... že by už dopředu věděl, co se s ním chystají udělat socios pa sobotě ?

Reagovat
technecium

Už nás měl dávno trénovat Blanc

Reagovat
LAM

Wenger mě připadá jako trenér kterej by měl u hráčů ještě větší respect.On je celkově hodně uznávaná persona.

Reagovat
technecium

Wenger je vykopávka, navíc pod ním bylo vždycky spoustu zraněných. To Blanc, to je jiná. Nejlepší trenér PSG zatím

Reagovat
smazaný uživatel

Ársene Blanc?

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemusela být špatná volba. Volní jsou i Allegri a Mourinho

Reagovat
technecium

Allegri i Mourinho jsou úplně stejný jako Valverde.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ADM

Mou este horsi v tom, ze rozsere vsade kabinu

Reagovat
CHONG

Max půjde o nám

Reagovat
CHONG

* k

Reagovat
valloire

Ne nepůjde. Post trendy máme pořešenej.

Reagovat
CHONG

Ne na dlouho.

Reagovat
valloire

Na dlouho. Jestli ho Perez odvolá, tak je cvok.

Reagovat
CHONG

Z minulosti žít nejde.

Reagovat
valloire

Ta není tak dávná....

Reagovat
CHONG

To není tak podstatné.

Reagovat
valloire

Zající se počítají až po honu

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá světová nebyla tak dávno? V čem to žiješ, dědo?

Reagovat
boryland

V salaši žije...……….

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že v nějaký starý chajdě v lese u Vejprnic.

Reagovat
boryland

Tam jezdí na víkendy koumat fotbal.……...

Reagovat
valloire

co se tu vysíráš?

Reagovat
smazaný uživatel

A přes týden chodí o holi na Šumavě 5 metrů za hodinu a všem okolo říká, jaký je horal.

Reagovat
valloire

Já mám hole 2. Když máš 2, už jsi horskej vůdce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už jsi super důchodce, dědo.

Reagovat
Gazdo

Hovoris tomu pravemu

Reagovat
valloire

já na ní pouze nezapomínám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Už ten mentál rezignoval?Má vůbec nějakou sebereflexi.

Reagovat
Phillipinho

La Liga letos zatim golove i herne naprosto tragicka. Jestli byla minula sezona jedna z nejhorsich co si pamatuju, tak ta letosni ma krasne nakroceno k tomu ji jeste prekonat.

Reagovat
LAM

Barcelona se pod dlouhodobym vlivem Valverdeho herně úplně rozpadla i přes skvělej kádr,Real zatim taky hodně tápe a Atleti nikdy žádnej extra fotbal nepředváděli a ani letos to není vyjímka.

Reagovat
CHONG

La liga není jenom o téhle trojici, ale problém je v tom, že zatím snad nikdo nepředvádí něco skutečně obdivuhodného, ať už herně nebo gólově...

Reagovat
misinho7

tak ten upadok musel prist... Real a Barca proste spadli teraz, Atleti tiez nic moc a ostatne kluby detto...skoda len ze ked Real aj Barca prechadzaju zlym obdobim ze ostatne kluby maju tiez zlu fazonu, lebo toto by mohli vyuzit. Taka Sevilla by mohla ist pri tychto tragedoch na titul.

Reagovat
pantondavo

Sem zvedav, zda bude Real drzet krok

Reagovat
misinho7

vacsinou v tom Barcu nenechame..cize netesim sa na vecer

Reagovat
Rox

Messi přestal Valverdeho tahat z těch sraček protože holt po zranění za poločas neuudělá sám celej zápas a co se nestane Barca je v hajzlu, jaký překvapení.

Reagovat
Carles5

Načase odvolať Valverdeho.

Reagovat
Mercury

Vcera bylo pozde..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Carles5

Reagovat
Rattlesnake

když přežil Anfield, tak přežije všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik let to tam Valverde ještě bude kurvit?

Reagovat
Carles5

Nie je to tréner na boj o trofeje, skôr na udržanie sa v súťaži s bežným klubom. Aj ked hráči tiež majú na tom podiel, čakajú keď príde Messi na ihrisko a vyhrá im zápas.

Reagovat
ADM

Ja ale nechapem, ako moze byt tim plny tak skvelych hracov tak neefektiny bez Messiho. V tomto aspekte vidim hlavne nedostatky v praci trenerov, ci uz kondicnych alebo aj Ernesta

Reagovat
Carles5

Nedostatočná motivácia hráčov. Zápas proti Dortmundu bol tomu dokaz zase v kondícii, hráči Dortmundu aj v 90 minúte dokázali aktívne behat, šprintovat. A niektorí hráči Barcelony už pozerali len na čas, a čakali kedy da Messi gol.

Reagovat
2miguel1

Preto som toho nazoru, ze trener musi byt aj z velkej časti motivator. Futbal je z velkej casti o hlave( viď zapas 3:0,0:4 s liverpoolom), preto su Pep, Klopp, Conte uspešní. Verím, že toto uz nebude dlho trvať, lebo uz to bude len horšie, to uz je uplny rozklad a neplnenie podla mna trenerovych prikazov, lebo to co vcera hrali hrači, to neverim ze im to Valverde takto naordinoval.

Reagovat
2miguel1

Ale to uz len plynie z toho, ze hraci uz stratili vieru, ze system Valverdeho moze byt víťazny a prestali ho rešpektovat

Reagovat
Carles5

Reagovat
herbage

a co trenér motivátor udělá s tím, že celý tým má v prdeli kondici? Letní přípravu jste měli na 3 kontinentech, klíčoví hráči vám hráli Copu a do toho se zranili. Griezmana koupíte jen proto, že je to kvalitní player, ale stejně jako Coutinho je to hráč do tahového pojetí hry, ne do vaší statické hry. Momentálně není volný nikdo, kdo by dokázal týmu dát nový impuls a dopadli byste jako Real se Solarim a Zidanem loňskou sezónu. Je mi celkem zle z toho, jak se tu fanoušci Barcelony sprostě vymezují vůči Valverdemu, když máslo na hlavě mají všichni vedením klubu počínaje a hráči konče.

Reagovat
Kluivert9

Mně je zase zle, z herního projevu, rozestavení, sestav, připosranejch venkovních zápasů a X dalších věcí, které jdou jednoznačně za Valverdem.

Reagovat
herbage

projev týmu je hroznej, ale ne vše jde za Valverdem. Jednak domácí zápasy (zatím odehrány 2) jste zvládli s přehledem a na předvedenou hru jsem výtky neviděl. Nadávali jste, že nedává šanci mladým, ale během 2 let zapracoval do základu Semeda, Lengleta, De Jonga, Arthura, šanci dostávají i Puig, Alena, Perez nebo Fati. To, že už asi 5 let máte tragický výběr posil a vyjde vám 1 hráč z 5, to už není vina Valverdeho, ale vedení. Máte zbytečný přetlak v záloze a nemůžou hrát všichni. To, že staví Sergi Roberta do zálohy může být i tlak vedení nebo ústní dohoda se Semedem, který by jinak odešel. Nechci říkat, že Valverde si nezaslouží kritiku, ale ten hate poslední dobou je na něj zbytečně velký, když spoustu věcí jako zranění,forma jednotlivců,plánování přípravy s ohledem na větší zisky na 3 kontinentech a individuální chyby hráčů (penalty po rukách Piqueho či Vidala). A pokud se měl odvolat, tak na konci minulé sezóny, což je opět v rukou vedení klubu.

Reagovat
technecium

Máš samozřejmě pravdu s tím vedením. Problém je, že Valverde měl skončit na konci loňský sezóny, ale nechal se tam, protože je to malá osobnost, která vyhovuje všem. Vedení protože mu je jedno, koho mu koupí, hráčům, protože se pod ním nepředřou a jemu to vyhovuje, protože si dělá zářez do životopisu. Máslo na hlavě mají všichni a je potřeba dost radikální řez celým klubem. Valverde by měl být tím pomyslným začátkem řezu. Další by měl přijít ve vedení, v kádru atd... Hráči jako Rakitič, Vidal jsou úplně zbyteční pro nás, Busquets, Pique, Suarez, Alba i Messi potřebují vyvézt z "komfortní zóny" jinak upadají do profesorského režimu atd... Ale máš pravdu, že všechno to je důsledek neschopnýho vedení.

Reagovat
montaigne33

absolutní souhlas

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tohle je zlo ta příprava s honěním trhu. Pak trvá dlouho než se tým dostane do nějaký fyzičky bez níž to dneska nejde. Včera měla Granada ke konci 105 km a Barca 93....To už je moc i na to, že borci zas tolik neběhaj jako soupeř.

Reagovat
patas92

Většina fanoušků se tu už nějakou dobu vymezuje vůči vedení a některým hráčům. Já teda změnu trenéra klidně risknu, i kdyby to dočasně měl vzít jen někdo z klubu. V nejhorším případě bude tým tahat z brindy Messi, co už se stejně nějakou dobu děje.

Reagovat
2miguel1

Griezmann je fantasticky hrac do kombinacie, len to by nemohol hrat na kridle. Skus mi povedať hrača, ktory je na staticku hru? Teraz je trend futbalu taký, ze hrači sa snazia 2-3 prihravkami dostať sa do utočneho pasma. Nechapem, prečo tí hrači neskusia hrať vonku mozno trochu priamočiarejši futbal namiesto dobyvania do zorganizovanej obrany. Ked odišiel Benitez tak mali hrači hned lepšiu kondičku a vedeli hrať futbal v Reale? Lebo tam to bolo po 2 tyždnoch diametralne odlišny Real ked prišla perzóna Zidane.

Reagovat
herbage

ne přímo statickou, ale nátlakovou hru do plných. Na tu se hodí hráči jako Xavi, Iniesta, Messi, Neymar, De Bruyne, David Silva, Bernardo Silva, apod. Griezmann v Realu Sociedad, Atléticu nebo v repre Francie nikdy takový typ fotbalu nehrál a musí se nejprve adaptovat. I v Atléticu měl první půlrok tragický a vytáhl se až v druhé polovině sezóny, kdy už přesně věděl, co po něm Cholo chce. Stačí se podívat i na rozjeté mašiny jako Liverpool nebo Mancity, kdy si noví hráči pořádně kopnou po půl roce. Takový Fabinho nebo Keita by mohli povídat, to samé Bernardo Silva, Mahrez nebo Joao Cancelo

Reagovat
2miguel1

Xavi, Iniesta, Busquets takymi hračmi boli. Kde to kontrolovanie hry bolo pre nich prospešnejšie ako futbal hore dole. Messi, Neymar su tak genialni, ze im neprekaža ani natlakova hra, no som uz toho nazoru, ze Messi keby hra o niečo priamočiarejší futbal, kde proti sebe nema 2-3 hračov ako to nemaval Ronaldo v Reale, je este lepsi hrač. Hrači City su tiez uz naučený natlakovy futbal od Pepa, kde ale spočíva Pepova genialita s tym rozdielom, ze Pep vie ako dat z natlakovej hry gol a Valverde nie. Pri bližšej analyze si mozete všimnuť, ze aj ked ma City ball possession na ihriskach superov vzdy vysoku a tym padom kontroluju hru, vacsina golov pada do nerorganizovanej obrany po strate lopty súpera. V našej hre je pressing alfa omega uspechu a na tom Valverde horí od zaciatku čo sem prišiel.

Reagovat
valloire

Jj, protože Ronalda si nikdy nevšímal, na co taky....A Messi, kdyby měl umetenou cestu, byl by lepší hráč. Jo, tys hlava.

Reagovat
2miguel1

Ronalda milujem, ale Messi by zvladol hrat v Reale, Ronaldo v Barcelone nie.

Reagovat
valloire

což je blbost

Reagovat
technecium

Má pravdu

Reagovat
valloire

ne nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo by se v Barce nedostal skoro k míči. To je taky složitý, když hráč celý zápas stojí ve vápně soupeře a míč je uprostřed hřiště.

Reagovat
technecium

Conte není žádný úspěšný trenér

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jeden z těch úspěšnějších z neúspěšných.

Reagovat
The Krupy

ideš

Reagovat
roman1978

Reagovat
CHONG

Trochu zbytečné drama, ale moc pěkný zápas a konečně tři body, tak jen houšť a větší kapky.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozeral si zápas? Kubo Ačko za Mallorcu.

Reagovat
CHONG

Jj, díval jsem se

Reagovat
Zark

Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Real Sociedad pokračuje v nastúpenom trende.

Reagovat
Ed_Hazard

Len to nezakríkni. Zatiaľ ale hrajú celkom dobre. Túto sezónu snáď ukopú európske poháre, ten káder je dosť dobrý na to, aby tam neurobil hanbu.

Reagovat
vilp

Martin skvělá přihrávka.

Reagovat
Ed_Hazard

Neskutočné videnie a vnímanie situácií na ihrisku. Každý zápas tam má niekoľko geniálnych pasov, len to spoluhráči bohužiaľ málokedy pretavia do gólu.

Reagovat
misinho7

uz sa tesim ako sunda nas..jemu sme tu klauzulu mali dat

Reagovat
Ed_Hazard

Nenenee, len nech nás pekne vyškolí. Ideálne aj fukne nejaký gólik. V to isté dúfam dnes u Reguiho Keď je niekto kokot (ZZ), tak nech nesie následky v plnej miere.

Reagovat
Jordi Alba

jasná věc

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Zající se počítají až po honu.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozri, ja netvrdím, že ZZ nič s nami nevyhrá. Mne proste vadí drvivá väčšina rozhodnutí, ktoré urobil. A popravde, verejne klamal a všetkých fanúšikov vodil za nos tým, ako sľuboval revolúciu. A nakoniec nezmenil od svojho posledného pôsobenia snáď nič..

Momentálne za ním nestojím a neverím mu.

Reagovat
valloire

Komu jinýmu nevěřit než trendovi Zlatýho hattricku?

Reagovat
Ed_Hazard

Z minulosti sa žiť nedá. Časy sa zmenili. Momentálne už nepotrebujeme motivátora, potrebujeme človeka, čo nakopne tým, presne vie čo chce hrať a nastaví smer akým sa uberať do budúcnosti..

Reagovat
valloire

Toho máme, kde je problém? To vám opravdu stačí vlažnej start do sezony, abyste chtěli hned měnit trenéra? Jistě, nedal zatím moc šancí mladejm a věří osvědčený sestavě. No ale to se časem bude měnit. Nemůžeš zase udělat totální revoluci.

Reagovat
boryland

Zizu ende 2020...…...tuty...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte polovičního Valverdeho, který navíc ani nemá výsledky.

Reagovat
valloire

Nevšiml jsem si, že by Valverde kdy vyhrál LM. Jak může bejt poloviční, když má ještě k tomu v týmu údajnýho nej hráče? A nejsou toho schopni? Pak jsou to lemplové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má 2 ligy. To je víc než 3 LM.

Reagovat
valloire

Možná, když si na pervitinu.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem nezkoušel. Jaký to je, dědo?

Reagovat
smazaný uživatel

Revoluce prijit nemuze, pokud nejsou hraci k tomu urcene. Prvne budovani kadru trva priblizne 2-3 roky.

Idealni je cyklus 2 rocni, ale kvuli inflaci na hracsky trhu se to klidne protahne na 3-4roky.

Vem si jenom Barca, ktery odesel Neymar a snazi se to nahradit tremi hraci ( Demb,Couts, Griz). Stejne maji problemy a ten kadr vubec neni ustaleny, bez vetsiho prestupy. To zavislost na Messiho je uprimne hrozivy.

ZZ mel na 2,5roku ustaleny kadr a dal hattrick v LM. Ted mu davam 2 roky, nez s tymem neco udela poradne. Zalezi na letosni vysledek a letni prestupy v pristim roce.

Reagovat
Mateo16

Odegaard tuto sezonu z priemernej holanskej ligy nutne potreboval na to aby išiel este viac hore. Uplne zbytocne by tu bol 5-4 zaloznik .aj ked je to kridlo a tam ma este vacsiu konkurenciu ako v zalohe.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako4 záložník by si zahral dosť. Snáď vidíš, že tam prakticky nemáme koho stavať. A nie, nie je krídlo. Chvalabohu to pochopil naplno až Alguacil.

Reagovat
Mateo16

On ziadne CM nehra hra AM stym ze sa presuva na RW. Hra ten isty post ako Isco len ten hra na lavej strane a Odegaard hra na pravej.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty pičo Odegaard aká prihrávka

Reagovat
misinho7

Martin by posadil celu nasu zalohu. Jeho by sme uz mali stiahnut v zime ak by sa to dalo

Reagovat
Ed_Hazard

Ako ísť by to skoro určite šlo. Z princípu by som ho ale nechal dohrať sezónu za Socky. Keď mu ZZ neveril už teraz a zvolil si možnosť hrať zo starou "dobrou" zálohou, tak nech si to vyžerie jak sa patrí. Martinovi to momentálne ide, darí sa Sockám všeobecne, tak nech dokončí to čo začal a užije si to. Najskôr budúcu sezónu (ale už snáď s novým progresívnym trénerom).

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Mateo16

Este keby hral Odegaard v zalohe nebolo by zle

Reagovat
Hristo Stoichkov

Popravdě nevím, jak se k současný situaci v Barce vyjádřit a přitom se neopakovat. Podle mě je kámen úrazu jako už mnohokrát v minulosti v tom, že se chod klubu zvrhnul v politikaření, což je ovlivněno tím, jak specifický model řízení je nastaven. To už kromě několika španělských klubů není nikde, má to spoustu kladů, ale i několik záporů. Nejsme tak tlačeni zbavovat se nepotřebných hráčů, vytvářet zisk. Spíš je to o tom být za každou cenu MOMENTÁLNĚ úspěšný, zvlášť s blížícími se volbami. Dají se nesmyslný smlouvy starým hráčům (Alba, Piqué, Busquets, Vidal, Rakitić), trpí se trenér, který vyhovuje prakticky všem v klubu. V kádru je pohoda, na hráče netlačí, navenek nevycházejí prakticky žádný problémy. Piqué vesele lítá po světě za byznysem během sezony se svolením klubu i trenéra, další to mají podobně s marketingovými aktivitami. Několik hráčů má nedotknutelný status a spoléhá se na to, že Messi všechno zařídí na hřišti. Je třeba si uvědomit, že každý ambiciózní trenér toužící hrát náročný a ofenzivní fotbal by měl touhu se několika dnes klíčových hráčů zbavit, jelikož už na to nemají. To pochopitelně nechce klub (zejména kvůli finanční stránce), jenž ani nemá odvahu udělat takový krok, který by pochopitelně minimálně několik měsíců až let bolel i po sportovní stránce. Takový byl Laporta, který se nebál zariskovat s Rijkaardem, Pepem či odstavením klíčových hráčů na žádost trenéra, ale rozhodně ne Bartomeu, jehož nic nedefinuje víc než touha po klidu v klubu a touha všechno vyřešit někdy až abnormálními investicemi. Jsem přesvědčený i o tom, že Bartomeu si vyhazov Valverdeho schovává na ještě horší chvíle, bude mu sloužit jako živý štít před blížícími se volbami v roce 2021. To je asi jediná naděje na lepší budoucnost. Musíme věřit, že volby vyhraje Font se svým propracovaným programem, kde bude mít na svý straně několik legend a klíčových inspirativních lidí, kteří se za současnýho vedení vrátit nechtějí (namátkou Puyol či Xavi). Čím horší bude situace v letošní a nadcházející sezoně, tím budou jeho šance stoupat, pouze tím se momentálně můžeme utěšovat. Tohle prostě není o Valverdem, ale nastavení celýho klubu. Valverdeho by momentálně nahradil pouze další podobný přikyvovač, který by se stejně jako on zařadil mezi nejlépe placený trenéry, efekt by to nemělo žádný.

Reagovat
Mercury

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
montaigne33

Reagovat
LAM

Dost kroků vedení nechápu,ale tohle se prostě všechno nedá na ně házet.

Od léta kdy odešel Neymar přišli Dembele,Coutinho,Semedo,Lenglet,Umtiti,De Jong,Arthur a Griezmann.

Letos se navíc nečekaně dává prostor Fatimu a z Puigem se na 100% počítá do budoucna.

To je dle mě dostatčnej počet novejch hráčů a navíc s obrovskou kvalitou.Když tomu připočteš Messiho,Albu a Stegena,tedy hráče kteří si drží obrovskou kvalitu výkonů,tak by ten výkon měl vypadat diametrálně jinak.Ano Suarez a Sergio předvádí někdy hodně podprůměrný výkony,ale to určitě není problém našich výkonů.

Chybí tomu hlavně systém kde by se ukázal kvalita naší sestavy a byl vidět nějakej progres.Ten žádnej není spíš naopak a pod tim tragédem na lávce ani nikdy nenastane.To už za 3 roky musí vidět každej i klokanomet.

Před řešením kdejakejch sestav je teď potřeba vyměnit trenéra,protože Valverde je jasně bez možností s tim něco udělat a jen prohlubuje tuhle herní krizi.

Docela by mě zajímalo jak by vypadala záloha bez Sergia s Puigem na AM,něco jako

Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-De Jong,Arthur,Puig-Messi-Suarez,Griezmann a na lávce připravený naskočit Dembele s Fatim.

A´t mě nikdo neříká,že ten fotbal musí vypadat úplně jinak.

Reagovat
Messiáš

Upřímně, přesně takovouhle zálohu si přeji již velice dlouho a vážně si myslím, že Puig by mohlo být to eso, které by minimálně herně to diametrálně povedlo 0

Reagovat
SpartaOvenka

Díky za takový pohled mimo zápasovou Barcelonu. Jsem si myslel, že hlavní problém je Valverde, který nechce odstoupit, protože proč a ono je to vlastně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže postupně:

V modelu řízení problém není. Problém je ve vlastnících, kteří nejsou schopní rozlišit, jaké dlouhodobé dopady mají rozhodnutí vedení. Něco podobného jako ve společnosti, kde jsou někteří lidé schopní svůj hlas ve volbách vyměnit za koblihu. Ale to nechme ...

Z důvodů cizích pasiv jsi nucen dělat zisk, nebo ztrátu velmi dobře obhájit. Pokud se ti to nedaří, tak ti buď už nikdo nepůjčí nebo se ti zbytečně zdražuje dluhová služba, což jen prohlubuje tvoje budoucí problémy. Dále - vedení se rádo chlubí ekonomickými výsledky - je to další okruh, ve kterém můžou ukázat, jak kvalitně klub vedou. Obrat a zisk jsou nakonec i tady na webu každoročně zmiňovány v článcích. Je to další oblast, kterou "volitelé" hodnotí.

Co se týká zbavování se nepotřebných hráčů - to není o modelu, ale o neschopnosti současného vedení. Ať jim nekřivdím - v tomhle jsme měli problém i za minulé garnitury.

Co se týká té atmosféry - tam jde zase o nastavení klubu, kdy se snažíme být player-friendly organizace. Prostě vytvářet prostředí, do kterého se těm hráčům chce přestoupit. Zase - není to modelem řízení, ale typem klubu, kterým jsme se rozhodli být. Vymáhání profesionality od hráčů je u nás dlouhodobou slabinou, ale to zase souvisí s nastavením klubu jako celku.

Nechápu tu poznámku o tom, že by klub nechtěl, aby si ambiciozní kouč neprosadil odchod některých hráčů, kteří na to nemají. Nezasáhlo by to žádnou z komerčních tváří klubu. Možná ... by se dalo mluvit o Raketovi.

Souhlasím s tou myšlenkou, že by měl Ernesto být štítem proti neúspěchům. Téměř každý bude oslavovat toho, kdo Ernesta odvolá. Nikdo už nebude řešit, že ta stejná osoba je zodpovědná za nástup do jeho angažmá a krytí mu záda i po Římu, po Liverpoolu, po totálně rozvrácené hře, což prožíváme teď.

Co se voleb týká - musíme doufat. Ale popravdě - po tom, co Bart se svým pochybným podnikem vyhrál minulé volby, bych si nebyl stoprocentně jistý, že se nenajde dostatečný počet bláznů, kteří mu to hodí znovu.

Souhlasím s premisou, že Ernesto není jediný viník současné (ale i lehce minulé a hlavně hodně budoucí) situace v klubu, ale já si stojím za tím, že ať už je prostředí v klubu jakkoliv ... řekněme ... neprofesionální, tak on dostal do ruky neskutečně talentovaný tým prošpikovaný hvězdama světovýho fotbalu. A hraje s ním totální sračku. Ať jsou ti ostatní viníci jakýkoliv, tak on ve své roli trenéra naprosto selhal a měl by jít. Ostatní viníci se na pranýř třeba dostanou taky - boží mlýny je jednou semlet musí.

Ernestout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

V modelu řízení pochopitelně problém je, pokud teda nebudeme slovíčkařit. Ve vedení klubu není nikdo fotbalově kompetentní, což je asi světový unikát, donedávna tuto pozici vyplňoval absolutně nekompetentní Segura, kterýho z Liverpoolu hnali vidlema a jehož přestupový zářezy radši ani nebudeme zmiňovat. Teď tam taková osoba není žádná a myslím, že neexistuje žádný dlouhodobý plán pro skladbu kádru. Potom pcohopitelně přivádíme různý Galácticos. To, že někteří lidé jsou, zjednodušeně řečeno, schopni vyměnit svůj hlas za koblihu, je velká pravda a něco podobnýho se děje (nebo ještě minimálně donedávna dělo, situaci jsem poslední cca 2 roky nestudoval) mezi socios Barcy. Vím, že Bartomeu používá spoustu výhod pro starší členy a domácí barcelonské (doprava na zápasy, různý slevy atd), je schopen je uplácet a zajistit si velkou podporu. Proto je ostatně možnost stát se členem klubu tak složitá a klub o zahraniční členy prakticky nestojí. Victor Font, vyzyvatel Bartomeem navrženýho kandidáta do voleb v roce 21, slibuje, že zařídí možnost elektronickýho hlasování, otevře se více do světa, plánoval i vlastní značku oblečení. Zkrátka uvedl mnoho příkladů pro zisk nových zdrojů, což je v kombinaci s neustále se zvyšujícími náklady nutnost. Bartomeova odpověď na možnost elektronickýho hlasování byla taková, že klub to nemůže udělat kvůli bezpečnosti. Ano, v roce 2019...

Zbavovat se už nepotřebných, ale dříve nepostradatelných hráčů je pochopitelně bolestivá věc, na kterou musíš mít odvahu. S tím nastavením “player-friendly” organizace naprosto souhlasím, začíná to u vedení a Valverde je v tomto ohledu ideálním typem trenéra. Po prohře v Bilbau tři dny volna. Vsadím se, že ze všech velkoklubů máme nejvíc dní volna, před domácími zápasy žádná soustředění, hráči se na zápasy nedopravují společně, ale ze svých domovů cca dvě hodiny před zápasem. Loni bývalý kouč Interu Spalletti mluvil o tom, že si to nedokáže představit a zatímco ostatní kluby dolují maximum regenerací, správným nastavením tréninku a dalšími různými detaily, v Barce se sejdou dvě hoďky před zápasem, jdou na věc a Inter rozeberou do šroubku...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Čistě hypoteticky, vezmi si situaci, kdy by se nějaký problémový a náročný trenér stal koučem Barcy, můžeme zmínit třeba Tuchela. Ihned by se chtěl zbavit několika hráčů, kteří už nepracují se stoprocentním zaujetím, začala by se mu bortit kabina, protože by neměl stoprocentní podporu vedení (což měl Pep, Klopp či v českých podmínkách třeba Trpišovský při přestavbě), nebyly by výsledky ani hra a za pár měsíců by byl připravený na odstřel, což můžeš vidět třeba v Realu. Tam si opravdu nemáme co vyčítat, obě kabiny mají obrovskou moc a naši hráči neodstřelují pravidelně trenéry spíš díky tomu, že tam nikoho náročnýho dlouho neměli.

Nejsem tak naivní, abych si myslel, že pokud by ho dneska odvolali, všichni to budou oslavovat. Ernesto zkrátka bude odvolán, až to bude vycházet z nějakých marketingových průzkumů. Takhle dělá politiku Babiš a podobně řídí klub Bartomeu. Minulý volby vyhrál pouze díky Lize mistrů, čímž jsme si zavařili na spoustu let. Jak rád bych ten titul obětoval, pokud by to bylo možný...

Valverde se bude vyhazovat velmi těžko už jenom kvůli tomu, že bere absolutně nesmyslných 23 mega ročně (!!!) a silně pochybuju, že klub bude chtít v takový situaci platit dalšího trenéra. O tom týmu už si taky nedělám takový iluze, individuálně je sice velmi silný, ale několik hráčů je za zenitem a není tak kvalitní, jak si bohužel pořád myslíme.

Sorry za rozdvojení, na několik pokusů se mi to nepodařilo odeslat najednou a jsem rád, že jsem to ještě dokázal zkopírovat, protože podruhý už bych to dohromady nedával .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přece taky chyba vedení, že mezi sebe nepustí nikoho fotbalově ostřílenýho. Zas a znovu - ve volbách jsme si zvolili to, že nám tahle situace nevadí. Zvláštní, ale pravdivé.

Do problematiky zahraničních členů klubu a možnosti jejich volby nevidím, takže to nehodnotím. Jen teda souhlasím s tím, že by v dnešní době už asi nemusel být s elektronickým hlasováním problém.

Pořád obecně píšeš o hráčích, kteří na to nemají nebo nepracují stoprocentně. Zkus odhadnout, koho by nový trenér (hypoteticky) Tuchel mohl chtít vyhodit. Podle mě by to byl asi Raketa, Vidal, možná by chtěl konkurenci Piquemu a Luisovi. První dva by bez diskuse tým obětoval. Tam bych se toho nebál. Luise má Messi moc rád, ale jsem si jist, že kdyby ho chtěl Tuchel nahradit nějakým smysluplným způsobem, tak to Messi přijme. On není vůbec hloupý. Pique je kapitola sama pro sebe, ale pokud se letos spekulovalo o Deligtovi (což je bez diskusí náhrada právě za něj), tak on byl v klidu. Pique je velmi chytrý člověk a jsem si jist, že on není ten, kdo by sám sebe prosazoval na sílu a podkopával by nohy případné smysluplné náhradě za sebe. Celkově teda - nemyslím si, že by kabina případné odchody některých hráčů nepřekousla a nebál bych se toho. Naopak si myslím, že případy z minulosti mi dávají za pravdu. Samozřejmě u toho nebyli tihle hráči, ale kabina se semkla při odchodu Figa. Kabina se vyrovnala s odchodem Ronalda, Rivalda, Ronaldinha, Deca, Iniesty, Xaviho, Neymara ... To byly osobnosti, které měly v kabině ohromný vliv a jejich odchod kabinu často i posílil.

Zajímalo by mě i to, kdo v té kabině by měl mít teď ten ohromný vliv a slovo a měl by být ten, kdo by dělal v kabině zle, kdyby odešel Luisito, Raketa, Vidal. Já tam vidím Messiho a Piqueho, kteří prostě jsou inteligentní osoby, které by to překously. Pak tam je Sergio, což je další podobný - ten by to taky pochopil. Dál tam nevidím nikoho, kdo by opravdu měl mít nějakou velkou moc a slovo. Podle mě je ta moc a slovo šatny jen odraz toho, že máme slabého trenéra a slabé vedení. Pak i hráči, kteří by normálně do ničeho nekecali, si to teď prostě můžou dovolit. Podle mě se ta údajná moc kabiny přeceňuje.

Co se průzkumu týká, tak jsem se naposled v neděli účastnil ankety, kde pro odchod Valverdeho bylo 75 %. Nevím, kolik to nakonec dopadlo, ale daleko od toho to asi nebylo.

Ten plat jsi vzal kde? Mě to přijde naprosto nesmyslný. Naposled jsem četl něco okolo 10 mega.

Já tomu týmu věřím. Kus od kusu to jsou světoví hráči a můžeme si jednoho po druhým rozebrat. Já si myslím, že je to nejlepší kádr na světě (možná společně se City) a stojím si za tím, že jde o možná nejtalentovanější Barcelonu v historii.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Otázka, jestli tam nikoho nepustí, nebo o to vlastně nemá nikdo kompetentní zájem, podobně jako role Bakera či Amora u La Masie. Uvidíme, jak dlouho vůbec budou trpět silnou osobnost Valdése u Juvenilu, protože ten si od nikoho do práce kecat nenechá.

Rakitić, Vidal, Suárez (u něj se dá bavit o možnosti udělat z něj žolíka) na odpis, u Sergiho Roberta či Semeda se musí pochybovat o kvalitě, Busquets, Alba či Umtiti nad sebou potřebují práskat bičem. A divíš se, že jsou v klidu, když mají podepsaný dlouhodobý smlouvy, který by už nikde jinde nedostali? Jedna věc je chtít a mít odvahu se jich zbavit, úplně jiná to však opravdu dokázat, z Barcy se nikomu odcházet nechce, což je právě z těch důvodů, o kterých jsme se bavili. Se slabým vedením a trenérem naprosto souhlasím.

Ten plat je víceméně všude, je to teda brutto, ale i tak šílená darda. Jako celek se určitě nejedná o nejtalentovanější Barcu v historii.

Reagovat
Salfovic

Je opravdu zvláštní, že za celou éru Messiho Barca ani jednou neangažovala top trenéra.

Reagovat
boryland

trenér je Messi.

Reagovat
Salfovic

Něco na tom asi bude.

Reagovat
ADM

v podstate, ked si odmyslim Franka, to boli vsetko az na Valverdeho nepreverene pokusy. A teta +Tata, ktory bol preverny najviac a dopadol najhorsie

Reagovat
ADM

A v Argentine to iste, ziadne svetove trenerske meno na lavicke. Predstavte si Messiho, keby niekedy hral pod TOP trenerom. Messi > CR

Reagovat
valloire

fakt? žádné jméno? zase berlička?

Reagovat
smazaný uživatel

Na berličky si tu expert ty, dědo. Máš přece 2 a jsi král hor.

Reagovat
CHONG

Proč ty sem vlastně přispíváš, snad nikdy jsi nenapsal nic, co by mělo nějakou myšlenku, nic podnětného, nic smysluplného, nic k tvé "milované" Barceloně, pořád dokola jenom rádoby vtipné pokusy o trolling, které už všichni dávno prokoukli, pak nějaký podivný komplex z Ronalda a snaha o urážení valla, který tě má beztak na salámu...

Reagovat
valloire

takovej tupoun vyfetovanej mě těžko může urazit

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to zase nějak pomotaný, dědo. Nepřenášej své problémy na ostatní. To je nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já komentuju z 90 % Barcelonu. Tohle sedí spíš na tebe.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se nesměj. Děda tu už 8 let píšle ty svoje nesmysly a já si z něj dělám prdel. Stejně tak z tebe a ostatních madridiotů. To je koloběh života na ef. Dokud tu budou pro mě takto vhodné příspěvky, tak to budu dělat. Jinak ale komentuju Barcelonu.

Reagovat
valloire

Jo, ty si děláš prdel. Ty drogy ti zatemňují mysl.

Reagovat
CHONG

Aha, tak to jo, chudák tvoje dítě

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák to rozhodně nebude!

Reagovat
CHONG

Duševně rozhodně jo, s takovým fotrem to ani jinak nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak se bude moct vychloubat!

Reagovat
CHONG

Leda tak v odmašťovně

Reagovat
smazaný uživatel

Za tebou ho/ji určitě nepošlu.

Reagovat
CHONG

To nebude třeba, stačí, když půjde navštívit tátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Táta ale není jako jeho asijský známý CHONG a do odmašťovny nechodí.

Reagovat
CHONG

Ale měl by

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tvrdí její návštěvník, tak by naopak neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz ty o kousek nize. To se bude odehravat jen ve tve pomatene mysli

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mě cituješ, když k tomu nepřidáš žádnou vlastní myšlenku? Ty bys VŠ rozhodně neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe bych taky nerekl, ze jsi schopnej se rozmnozit a evidentne k tomu doslo... Nedelej zavery o vecech, o kterych nic nevis. Snad ti bude stacit alespon takovato myslenka

Reagovat
smazaný uživatel

To můžeš těžko posoudit, když mě vůbec neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Viz tvuj zaver s VS... Pokud tady budes trollit lidi a kaslat na to, cemu rikas potomek, bude z neho stejna zumpa jako jsi ty. Kazdej otec by mel chtit pro svy dite neco vic, bez se snazit alespon u nej, tady jsi propadl

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud se nenarodí, tak mám ještě čas. Pak tu budu jen vyjímečně. Jinak pokud to dotáhne na VŠ jako já a bude mít krásný dům, přítelkyni i dobrý plat, tak budu spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Dojal jsi mne. Drzim palce!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se nerozbreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nebrecim... Uz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak o Ronaldovi jsem pár měsíců neslyšel. Oni ho už zavřeli?

Reagovat
el Principito

proč tohle nenapíšeš Valloirovi????

Reagovat
valloire

nějak jsem si nevšiml, že by tu ten feťák psal něco z historie sportu a obohatil vás tu - nehodné - o pár hlášek

Reagovat
el Principito

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Protože vall kromě toho trollingu píšu fůru zajímavých věcí z historie fotbalu

Reagovat
CHONG

* píše

Reagovat
technecium

JEdnou za rok

Reagovat
CHONG

Daleko častěji, ale i kdyby to bylo jednou za rok, tak je to o parník před Zenthurasem

Reagovat
Pato44

Pred Zenthurasem je uplne kazdej. Urezat mu ruce je malo, ale procitat si prispevky, jak ten arogantni kreten Pele je nej nej nej nej mi uz taky nedela dobre.

Reagovat
valloire

Když je někdo nejlepčí, těžko je arogantní. To se pouze zdá těm pod ním.

Reagovat
valloire

...a teď si teda představ, že já to musim číst o Messim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v případě Messiho to je pravda, dědo.

Reagovat
valloire

nevotravuj

Reagovat
technecium

Reagovat
Pato44

Ale to musis cist temer vyhradne jen od Zenthurase . Ja teda stavim Ronalda a Messiho urcite nad dobre fotbalisty z minulosti. Sice uznavam tvou teorii, ze narodit se dnes, tak jsou treba vazne uplne jinde, nez byli tenkrat, ale ja proste srovnavam, co jsem videl z ruznych videi a zaznamu a to je pro me smerodatne. Prijde mi, ze to vazne driv nemelo zadnou uroven a ted to maj mnohem tezsi. Proto moc nemam rad ty debilni kydy od Pelleho.

Reagovat
valloire

PeLé se píše s jedním l.... Ale ok, ty jsi tak nějak slušnej a v poho. Každej máme svůj názor.

Reagovat
Pato44

Tak to se omlouvam, ale jen tobe. K Pellemu nechovam zadny respekt, tak to radeji napisu znova spatne, at je to vsem jasne!

Reagovat
valloire

Ale Pelé jakožto legenda fotbalu a Brazilec si jenom dovolí říct svůj názor a je to dle většiny názor nejlepšího fotbalisty historie. Jistěže se ohradí proti názorům, které to zlehčují a brání si svoje Brazilce. V každý době, co si pamatuju se momentálně nejlepší hráč srovnával s Pelém. Hráči se mění, srovnávání s Pelém zůstává. Proč asi,

https://www.idnes.cz/sport/ostatni/jonah-lomu-ragby-pribeh.A190922_101618_sporty_tof

....tam není Messi

Doufám Alexandre, že tě příliš nenudím....

Reagovat
Pato44

Jdu spat

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase ta četnost příspěvků je hrubo na straně toho vašeho primitiva. Tam je to prašť jako uhoď a kdyby dostali ban oba, tak by tady bylo zase o kousek hezčejc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale admin si BAN nemůže dát, jak se mu líbí. Musí se řídit podmínkami smlouvy, kterou jsme uzavřeli při registraci. A podle ní nic neporušujeme, i když děda píše kraviny, a přiznám se, že já často taky, ale účelově.

Pak bych to mohl předat nějaký tý právnický firmě, které nic neplatím (bere si provize z případné výhry sporu) jen aby se vyřádila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

To je celkem bizár i na něj, no

Reagovat
smazaný uživatel

Neustále tvrdíš, že jsi právník, tak by ti mělo být jasný, jaké mohou být sankce při porušení podmínek smlouvy strany, která ji navrhla. Asi moc koukáš na soudkyni Barbaru a pak si myslíš, že to z tebe dělá právníka.

Ale poslední dobou se rozmohly firmy, které po klientovi nic nechtějí a berou si akorát provizi za případně vyhraný spor. Je mi jasný, že na tomhle by se asi nic nevysoudilo, ale ten jejich ztracený čas by pak stál za to. Mně by to zabralo maximálně 10 minut. Samozřejmě to beru ironicky, ale kdyby náhodou znovu došlo k porušení podmínek ze strany ef, tak kdo ví.

Reagovat
valloire

tohle je level, když mi daj ban, není problém ho obejít co ty jsi za idiota?

Reagovat
smazaný uživatel

Obecná ustanovení v podmínkách užití:

"V případě nesprávného použití a/nebo zneužití aplikace si poskytovatel vyhrazuje právo návštěvníkovi uzavřít nebo zablokovat přístup do aplikace a zavřít jakýkoli účet zaregistrovaný na jeho jméno.

Zajímavej je taky bod 14, kde se zříkaj veškerý zodpovědnosti.

Hodně štěstí s hledáním právníků, který se ti nevysmějou do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takovýho se neděje. Nemůžeš někomu dát ban na základě jiných názorů. To by znamenalo porušení zákona o svobodě slova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli mu ten ucet smazli admini, tak

Reagovat
valloire

a teď porušili Zákon

Reagovat
Ed_Hazard

Kto to bol?

Reagovat
valloire

No kdo? Naše hračka, zase nám jí vzali.

Reagovat
smazaný uživatel

Zenthuras.

Reagovat
Dayman

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Toto vláknu jsem celé přeskočil - je hnus, jak jeden, dva debilové, pokud se nejedná o jednoho člověka, zaserou diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

já vlákna, ve kterých se nějak angažuje val, ignoruju. Většinou se na něj chytají stejní primitivové, jako je on sám.

Reagovat
drussbarb

Nech toho, jsi dobroser, elf, zakazuješ oponentům se svobodně vyjádřit.

Hanba ti!

Reagovat
valloire

von jo? doporučuju si přečíst nějaký starší příspěvky ještě s kyslíkem a možná mě pak budeš mít radši

Reagovat
drussbarb

Nepiš sem stále horší sračky, to mi připadá jako mnohem lepší nápad než hledat staré diskuze, abych zkoumal, kdo jej má menšího.

Fakt jsi pro smích a i já tě už delší dobu přeskakuju a ignoruju. Zkus politiku, křivohubec bude potřebovat ministra sportu.

Čau

Reagovat
valloire

pa pusíku, vím že mě máš rád

Reagovat
valloire

Tys měl dostat permanentní ban už dávno, ty emile. Žluč z tebe stříkala na všechny strany. Proti tobě já Barcelonu normálně miluju. Tys zosobnění nenávisti jednoho klubu. A budeš tu rozdávat rozumy jo? Jdi radši dělat něco užitečnýho, třeba zase cosi vyzdít.

Reagovat
smazaný uživatel

Každej si v životě projde určitýma fázema, ale jen ty ses prostě zasekl v nějaký takový divný pozici, kdy tady píšeš prokazatelně nepravdy a zkoušíš, kdo se chytí. A do toho všeho ještě chceš vypadat strašně učeně. Nechápu, ale nebaví mě to číst. Sorry jako.

Reagovat
valloire

Ale jen se nedělej Jirko. Ono to v tobě furt je, jen si ubral na sarkasmu a nadávkách. Stačí jedno kontroverzní Clasico....Jestli sis náhodou nevšiml, já třeba Messimu nenadávám, jen ho kritizuju a vyvracim to přesvědčení cules, že je to nejlepší hráč všech dob. Že to mnozí z vás nedávají, je vaše věc. Celkem by mě zajímaly ty prokazatelný nepravdy. Nějakou napiš, jinak je to výstřel do tmy. Mam za to, že jsem naopak spoustu vašich musel vyvracet. Když tě to nebaví číst, tak to nečti, to je tvý právo a nikdo ti ho nebere. Já ty tvý plachty o Barceloně a rádoby poučný teorie, který zní taky strašně učeně (zajímavý, mam to stejný) taky nečtu. Ale proboha zrovna ty tu nezkoušej rozumovat o nějaký diskuzi a její úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Není, už jsem jinej člověk. A pokud jako nadávku považuješ, když tě nazvu primitivem, tak to tak vůbec není myšleno. Je to jen rekapitulace stavu.

Napsal jsi toho tady kvanta, ale fakt už to po tobě nějaký ten pátek nečtu. Maximálně když jsi v diskusi s někým normálním. To se zvědavě kouknu, kdo to s tebou ještě zkouší.

Nečteš to proto, že by to byla hloupost, nebo pro to, že ti to ukazuje obrázek co nechceš vidět nebo protože to nechápeš?

A zrovna budu.

Reagovat
valloire

Když mě nazveš primitivem, tak holt jsem u tebe primitiv. Co s tím udělám? Asi nic co? Napsali jsme toho oba kvanta....Nečtu to proto, protože tvůj názor je většinou mimo nebo lépe řečeno vím, že mám jinej. A nečtu to proto, protože je to zkrátka dlouhý a jedná se o Barcelonu. Což mi tak úplně nezajímá a kromě toho to vidim taky.

A ty prokazatelný nepravdy...to se asi nedočkám co? A neboj, když mi napíšeš nějakou, klidně to uznám. Chápu, že si asi neděláš seznam, ale něco snad budeš vědět.

Takže teď ses podle vlastních slov teda polepšil, už nejsi tak strašně zlučovitej, takže teď budeš vést kampaň za rozumnou diskuzi. Měl by ses dát na politiku, na takový tam čekaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jen tři 100% pravdy, dědo. Zbytek záleží na tom, čemu věří většina světové populace.

1.) Vesmír je nekonečný

2.) Messi je fotbalový bůh

3.) Valloire je blázen

Reagovat
valloire

Co se do toho sereš kurva? Jsi nevychovaný a votravný. A připadáš si vtipnej s tím dědem? Zřejmě ano. Prostě dechberoucí tupost.

Reagovat
valloire

Co lžeš. Zrovna tys obohacen tak jednou týdně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já píšu vždy fakta. I z historie. Valloire píše o nějaké alternativní historii, která se odehrává jen v jeho pomatené mysli.

Reagovat
valloire

Vo historii nevíš nic. To je ten fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem neprožil obě světové války jako ty, dědo, ale specializuji se na antickou a egyptskou historii. Víš třeba, kdo byl Nero, dědo?

Reagovat
CHONG

Nero To jseš fakt velkej znalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vybrat něco jednoduššího. Co třeba Lentulus Batiatus?

Reagovat
CHONG

Vím, dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Chiang Chong Xuang?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Nero byl blazen jako ty a rimskej cisar navrch. Na to nepotrebuje clovek studovat pseudoobory, aby to vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kdy je aplikovaná informatika pseudoobor? Ty budeš nějaký znalec.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ledacos vysvetlovalo, autisto... Proc sem ale tahas Nera?

Reagovat
smazaný uživatel

Autisto. Když už chceš někoho urážet, tak si něco zjisti o významu použité nadávky, protože logicky nedává smysl. Pak mi jen dáváš další náboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja a urazet te? Vzdyt ty evidentne znas vyznam tohoto slova odnekad z youtubu, pak bys nikdy nemohl napsat, ze to je nadavka... Naboje mas slepy, to uz jsi tu vsem dokazal

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíš mě. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

kez by pro mne tva slova uznani mohly znamenat totez, co pro tebe muj humor

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak na to, že někomu říkáš autista neumíš ani pořádně složit větu. Interpunkce ti asi nic neříká, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Na diskuzi s tebou to staci, pac evidentne vsemu, co jsem napsal, rozumis... Za slovem autista ti chybi carka

Reagovat
valloire

Oni mu dali pistoli, ale ani slepý náboje mu do ní nedali, nedejbože ostrý. Blbý je, že ještě nezjistil, že nemá ani tu pistoli. Lhali mu, že jí má.

Reagovat
valloire

Reagovat
el Principito

jenže toho trollingu už je trochu moc, tak 95 % bych řekl

Reagovat
valloire

ty vole, ty jsi nějak chytrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Však on zas brzo chytne BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Že se bráním urážkám?

Reagovat
valloire

Ne. Za dechberoucí tupost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale tvůj případ, dědo. Já vždy píšu pravdu, ať je jakákoliv.

Reagovat
pantondavo

Za to, ze ses nejzbytecnejsi clen zdejsi komunity, to i ti spameri se zarucenym vydelkem od google maji vetsi prinos do diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni madridioti jsou zbyteční. Já vás vzdělávám, když to nezvládl náš vzdělávací systém. Je to ale velké břemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona nemá leadra, nemá kapitána. Messi je dlouhodobě parodie na kapitána. Pokud nefunguje trenér a pak ani kapitán, tak je zle.

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Děkujeme za vyblitek a další snad až s další registrací za rok

Reagovat
Anacron

Valencia Hlavně že vyhodili Marcelina košťata.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku ťa opravím : vyhodil(LIM) Marcelina

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Mendy, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, James - Hazard, Benzema, Bale

Očakávaná, tam sa toho moc vymýšlať ani nedalo. jedine, že by mu v hlave skrsla nejaká píčovina typu Lucas alebo Vinícius na krídle. Som zvedavý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je souhrn.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Stream prosím

Reagovat
Juan Román Riquelme
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Před dnešním zápasem dostal ocenění legendární "lehendakari" Toquero

https://twitter.com/LaLiga/status/1175813308282212354

Reagovat
CHONG

Dneska jsem to měl bez nervů, kvůli Lopemu bych případně zkousnul i prohru, ale takhle je to lepší, no

Reagovat
misinho7

Velmi dolezite 3 body. Vyhru som teda necakal ale o to lepsie to je. Teraz len to nepsorat v stredu. Lebo uz vidim ako tazko vydrene body zo zapasu na Seville stratime hned doma..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Benzema a Bale totálne hotoví. Neviem, prečo nestriedal práve ich. James mohol zostať dlhšie, ten mi naopak vyčerpaný nepripadal. A prečo ZZ nevyužil na konci aj 3 striedanie na rozkúskovanie hry a pošetrenie času, mi teda hlava fakt nebere.

Hra teda nič moc, aôe 3 body vezieme domov, to je základ.

Reagovat
misinho7

tipujem ze ich nedaval dole z dovodu ze v stredu nebudu obidvaja hrat... mozno z tej trojky necha len Edena nech da debut aj doma a dalej sa rozohrava

Reagovat
Ángel di María 22

Hra nic moc.. na to, jak hraje zatim letos ze začátku sezóny, to bylo super. Byl to zápas na SEVILLE. Tam nikdy snad ani nejde hrát hezkej fotbal, naposled jsme tam dostali 3:0, já jsem spokojenej.

Kdyby to nasazení takhle vypadalo každej zápas, tak máme uplně jiný výsledky. Navíc chybí Modrič a někteří další. Jen to chce rozehrát Hazarda, zatim je tam trochu ztracenej, jakoby ještě přesně nevěděl, kde je jeho role.

Reagovat
Ed_Hazard

Ved to beriem, na Seville sa ani neda hrat pozeratelny futbal. Aj tak mi to ale prislo totalne bez myslienky. Ja v tej hre nevidim ziadne vzorce, system Uvidime co bude v stredu proti Osasune.

Inak po dlhej dobe sme vyuzili zavahanie Barcelony. Som z toho priam v soku.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

Ty vole, furt prskejte.

Reagovat
Anacron

Já jsem po těch katastrofách spokojen nejen s výhrou ale i s předvedenou hrou. Asi už mám nízký nároky. Hlavně mě potěšil Dani. Jinak prvních šest týmů v jednom bodu. Nejvyrovnanější a tedy nejlepší liga na světě.

Reagovat
vilp

Na Tibáta jde za zápas jedna střela a zase ji pustí, kdyby tam místo něj stál kužel, tak musí mít prostě lepší úspěšnost zákroků. Jinak pokud byla za tak pohodovou výhru cena výprask s PSG, tak to beru všema deseti.

Reagovat
valloire

zápas s PSG nebyl nijak důležitej

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsi prozřel, dědo. Nějaký pohár se na starou dobrou ligu vůbec nechytá.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Courtois je fakt karikatura, neskutecne o hovne golman.

Jinak co myslis je zatim spatne ohledne Edena, jeste se proste jen nezazil do toho systemu? Nebo to Zizou teprv vytváří za pochodu?

Reagovat
Ed_Hazard

Akeho systemu?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

Reagovat
Mateo16

Kondičné na tom není najlepšie, čo sa odráža na jeho sebavedomí nás najväčší problém x hráčov

Reagovat
vilp

Je to čistě o něm, prostě nehraje svoji hru, na hřišti přitom podmínky nemá o nic horší než poslední dva roky v Chelsea. V přípravě předváděl hovno vždy, pak zapnul, tělo momentálně taky nemá v horším stavu než loni nebo na MS. Řekl bych hlavně sebevědomí (zranění tomu určitě nepomohlo), potřebuje znásilnit někoho slabšího a ono to půjde. Zbytečně ho Zidane stavěl proti PSG, nepomohl tím jemu ani týmu.

Reagovat
Ángel di María 22

Ja jsem si asi moc zvyknul na Ronalda, ze jsem cekal od hrace, kterej je svetove v TOP 5, ze nebude mit problemy se sebevedomim. Cris celej zapas neco kurvil a stejne vedel, ze musi ostatni prihrat jemu a on je ten, kterej to musi a umi rozhodnout. Ale jak rikam, asi mi v tomhle rozmazlil premejsleni

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se mu to povede ve středu proti Osasuně, tam kdyby dal gol tak by to taky z něj spadlo. Taky bych byl rád, kdyby nějaký minuty dostal Brahim, protože mě se moc líbil před zraněním, a proto by si ve středu aspon 20-25 minut měl zahrát. Jinak včerejší zápas na letošní poměry fajnový. Líbil se mi především James, Casemiro a Carvajal. Mohlo to být do poločasu 2:0 a hrálo by se lépe, ale i tak se to nakonec ukopalo. Důležitý jsou tři body a připravit se na středeční zápas.

Reagovat
misinho7

tiez dufam ze v stredu ho neposetri a streli nejaky golik..ale mam pocit ze v stredu to bude tazky zapas a budeme radi ked ten gol da aj Thibo len aby sa vyhralo

Reagovat
Mercury

Courtois strašný provar. Keylor byl fakt mnohem lepší (a jsem tedy rád, že odešel). Upřímně nechápu, že vám takový průměrák může dělat jedničku jen kvůli jménu.

Reagovat
CHONG

Je to nula.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
One-Real

Já mám máslo na hlavě, v Anglii jsem ho tolik neviděl a pořád ho měl zafixovanýho jako extratřidu, co sice nebude chytat na oko jako Keylor, ale pro ligu bude lepší volba. A pak přišlo tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga teď může skončit, Athletic txapeldun

Reagovat
nenavidimManUTD

Reagovat
Pharrell

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ročník, keď majú teamy ako Athletic šancu byť hore. Je to ročník, keď sa giganti vďaka zraneniam a interným problémom trápia. Ale koniec je ešte v nedohľadne.

Inak veľmi dobre sa zatiaľ prezentuje aj ďalší baskický team - Real Sociedad.

Reagovat
blaugrana

Pep uz menoval svojeho nastupcu v city. To znamena len jedno, vracia sa! A s nim aj Xavi a Puyol na postoch asistentov. To by bol sen.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite sa vrati do toho bordelu, ked z neho usiel este sa to len rozbiehalo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud by se Pep za dva roky přidal do Fontova projektu, klidně může být rozhodujícím faktorem úspěchu .

Reagovat
Mercury

Pridat se muze a bylo by to fajn, ale urcite se uz nevrati na trenerskou zidli, coz i sam mnohokrat rekl. Ja hodne verim, ze by to nejpozdeji od toho roku 2021 mohl byt prave Xavi.

Reagovat
drussbarb

Xavi na střídačce je sen, kdyby ještě hrál Messi, vlhký sen

Reagovat
Mercury

Ja myslim, ze na takove 2 posledni Leovy sezony to neni nerealne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V jakýkoliv pozici, jeho jméno by přilákalo mnoho schopných lidí a spoustu voličů. Xavi rozhodně nebude zpátky v Barce před rokem 2021, to by musela být mimořádná situace.

Reagovat
blaugrana

Aktuálny stav už sa mimoriadnej situácii približuje.

Reagovat
blaugrana

Do bordelu prisiel ajxv 2008.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesrovnatelná situace.

Reagovat
Dr. Admess

Koho jmenoval?

Reagovat
blaugrana

Artetu.

Reagovat
vilp

4 Real Madrid players will be in the world XI - Ramos, Modric, Hazard and Marcelo makes the cut. "The Best" award ceremony will be tonight. [@jpedrerol]

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos Marcelo

Reagovat
Anacron

A Big Benz tam není? To je skandál.

Reagovat
ADM

Pri tom výbere z Madridu tam fakt mohol byť radšej on

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/EFJKMQHX4AEgfEB?format=jpg&name=medium

Na Villarreal s Dembélém a Aleňou a bez Rakitiće .

Reagovat
blaugrana

Len skoda, ze stale s Valverdem.

Reagovat
patas92

Ještě Puig místo Vidala, ale to už bych chtěl asi moc

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
blaugrana

Ivan a Umtiti snad v zime pôjdu.

Reagovat
ADM

Ja len nechápem, prečo keď sa s Rakitičom očividne nepočíta a dostal zatial len pár minút, hral minulé kolo v základe, keď sa nám vonku absolútne nedarí.

Reagovat
blaugrana

Neymar si to neskutocne dava. Ak bude sanca, tak v lete ho jednoznacne treba ziskat.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Anacron

Další mega drahý přestup a další obří plat pro fracka co si každou chvilku vymejšlí něco jinýho, to je přesně to co potřebujete momentálně

Reagovat
Manik...

Reagovat
Majk91

Na úkor Fatiho? Ani náhodou. Radšej dať priestor megatalentu, ako hráčovi za 200mega, ktorý má pred sebou pár sezon na top úrovni a ktorý je večne zranený.

Reagovat
Gazdo

Rozhodne neprivazat ale je fakt ze momentalne za messim nie je lepsi futbalista ako prave on. Keby sa celu karieru sustredil cisto na futbal a nie na vsetko to okolo tak mohol byt totalna legenda futbalu

Reagovat
blaugrana
Reagovat
celeb

Valverde len pokračuje v extrémnej nestabilite v strede poľa, ktorú Lucho vypiloval do dokonalosti. Za Pepka v 90% zápasov hrali stabilne Xavi, Busq a Iniesta. Čo ma serirituje najviac je, že aj keď hráč zahrá výborne, či naopak tragicky, vôbec to nemá vplyv na ďalší zápas. Extrémy sú teraz Arthur a Roberto. Ďalšia vec je forma (Busq), neperspektiva (Raketa, Vidal), nedôvera (Alena, Puig) a mizerná kondícia celého tímu. Ale to už prechádzam k ďalším nefunkčným radám. Máme najkvalitnejších obrancov za dlhú dobu. Umtiti, pilier majstrov sveta bude mať problém dostať sa do základu! Máme momentálne asi najlepšieho brankára na svete, a napriek tomu sme obdržali NAJVIAC gólov z celej ligy! V predu ani netušíme, ako poskladať ofenzívne klenoty, a kto bude musieť sedieť na lavičke ... a napriek tomu si nevieme vypracovať šance.

#valverdeout

Reagovat
celeb

Starting central midfield in 2019/20

Athletic Club (Week 1): Sergi Roberto - De Jong - Alena

Real Betis (Week 2): Sergi Roberto - De Jong - Busquets

Osasuna (Week 3): Sergi Roberto - De Jong - Busquets

Valencia (Week 4): Arthur - De Jong - Busquets

Borussia Dortmund (Champions League): Arthur - De Jong - Busquets

Granada (Week 5): Rakitic - De Jong - Sergi Roberto

Reagovat
Majk91

Neuveriteľné, že Roberto nastúpil v základnej zostave v strede zálohy v štyroch ligových zápasoch z piatich. To je také mrhanie talentu hráčov ako Puig či Aleňa, že sa tomu ani nechce veriť.

Reagovat
smazaný uživatel

o mě taky bouchlo do oka

Reagovat
2miguel1

Roberto sa nam hodi na dva zapasy do roka. Keď hrame doma proti Realu Madrid a ked hrame na SB proti Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu tam máte neustále de Jonga (podle vašich předsezonních analýz měl být 100% na lavici, protože Valverde přece nepostaví mladíka) a jen jednou Raketu (to samé, akorát s mínusovým znaménkem :)) Že to nefunguje je věc druhá. Kdyby tam nebyl Roberto, bude viníkem Bus, kdyby tam nebyl on, bude viníkem Vidal a Raketa je jasný vždy a všude Tohle je prostě strašně omezené a selektivní myšlení a navíc popírání vlastních přesvědčení v závorkách. Navíc lze opravdu těžko předpokládat, že kdyby byl pokaždé v záloze místo Roberta nekdo jiný, hra i výsledky by byly výrazně odlišné. Takže k čemu jsou taková "objevná" zjištění? Pouze k další části seriálu "najdeme viníky a budeme je na EF tak dlouho STEREOTYPNĚ, NUDNĚ, BEZ NÁPADU hejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

...dokud neskončí kariéru nebo se nezraní nebo nebudou prodáni. Ani na jedno však nemáte a nebudete mít sebemenší vliv.

Reagovat
Mercury

Musí být těžké se i v současné situaci Ernesta zastávat, ale chápu, že je to spíš už póza, které sám nevěříš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, to není zastávání Valverdeho. Já se vysmívám postojům těch, na které narážím a tomu, na jak chatrných stojí nožkách (ostatně jako většina jiných prvoplánových nenávistí typu "Kanga kazí Spartě hru a mělo by místo něj hrát jakékoli bílé kopyto"). O trenérovi tam není ani slovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda je, ale zastávání, tedy hledání polehčujících okolnosti tam nevidím. Že staví de jonga a nestaví Raketu jsou fakta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda jejda.

Reagovat
smazaný uživatel

*Jejda ernestout jejda.

Reagovat
Rattlesnake

tady ale nejde o jména.

jde o to, že v týmu jako je Barcelona nemůžeš už třetí sezónu zápas co zápas stavět do základu 3 (slovy tři) defenzivně laděné záložníky..........(a nenech mě zavspomínat na kombo bus-ivan-andré-paulinho, když se hrálo v první sezóně 442)

jasně musíš nějak vykompenzovat neexistující pressing, který Barca aplikovala naposledy někdy pod Titem, ale tohle je úplnej extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip je v tom, že ti tři (asi myslíš Buse, Rakitiče a Roberta) ve skutečnosti defenzivními záložníky v pravém slova smyslu, bořiči, v žádném případě nejsou. Busquets je asi nejtvořivější a nejtechničtější "DM" na světě, Rakitič je čistý gólový CM, který umí zahrát i na DM a Roberto je RB nebo box to box záložník, který sbírá každý rok i s kolísajícími výkony 7-8 asistencí. A jak je vidět na případu de Jonga, záložnící typu Xaviho, tvůrci hry, kteří rozehrávali z hlubokého středu a zároveň uměli být sakra ofenzivní, už moc na výběr nejsou. Možná De Bruyne? Coutinho byl na této pozici vtip, protože jeho brutální nedostatky v defenzivě nedokázalo ani zbytek té údajně ultradefenzivní zálohy vykompenzovat.

Reagovat
Rattlesnake

já jsem nepsal defenzivní, ale defenzivně ladění (jeden více jiný méně) záložníci s čistě obrannými povinnostmi ordinovanými Ernestem (ještě bych tam přidal v Ernestově éře Vidala, Andrého a Pulinha), kteří v útočné třetině hřiště neudělají nic.

nesouhlasím s tebou, že na kreativní zálohu nemá/neměl hráče (možná první sezónu když byl Don často zraněnej).

Reagovat
celeb

Roberto je z hráčov zaslúžene hromozvod, keďže jeho výkony v zálohe sú tragické. Lenže také boli vždy. On sa v zálohe nikdy nepresadil. Pred pár rokmi sa v núdzi zjavil ako výborný univerzál. Jeho výkony však vydržali tak 2 sezóny. Za Lucha hral ako pravý bek, sťažoval sa, že z barcy odíde, ak nedostane príležitosti aj v zálohe. Pár ich dostal, dopadlo to strašne. Valverde ho do zálohy skúsil pár krát až na jar, 2. krát to bolo práve v Ríme. Dôvod, prečo ho v poslednej dobe tak rád používa je ten, že ho môže ako žolíka presúvať medzi zalohou a bekom. Magický ťah, ktorý každý tréner samozrejme očakáva, ale keďže nič iné nevie...

Naša záloha by mala byť v zložení DeJong, Arthur a niekto. Do budúcna možno Alena, Puig, ale v súčasnosti by s nimi aspoň v ťažších zápasoch mal byť Busq, či Ivan, nech si čo najrýchlejšie osvoja naše špecifiká.

To, ze Ernesto ignoruje najlepšieho záložníka Brazílie, ktorý už minulú sezónu ukazoval, že je pre nás ako stvorený... a namiesto neho dáva prednosť 28 ročnému nemehlu, ktoré v zálohe nikdy nevedelo obstojne zahrať, to nejak môj mozog nevie spracovať.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mě je Roberto taky mnohem víc RB než záložník. V minulé sezoně tady ale větší než malé množství lidí přesvědčeně psalo, že Roberto musí za každou cenu do zálohy...vsadím boty, že je mezi nimi i mnoho těch, kteří ho po pár zápasech nové sezony vyhazují zpět. A nakonec by to bylo prospěšné, protože podle mě na to zase nemá Semedo (který podává stejně slabé výkony mnohem vyrovnaněji, proto jsou asi méně nápadné ) a je už třetí sezonu stejně tragicky průměrný a fotbalové myšlení už bohužel nikde nenakoupí, když se nezlepšuje ani po jiných stránkách. Roberto mu aspoň dělal konkurenci.

A Bus-de Jong-Arthur byla záloha ve dvou z posledních tří zápasů. Po LM se rotuje zcela běžně, nebo fakt chcete každý zápas vidět stejnou sestavu, když máme v záloze nejvíc hráčů? Nějak se to točit musí a dělat statistiky po pěti zápasech je fakt psycho

Reagovat
celeb

rotovať hráčov (pardón, zálohu) v polke septembra určite nepotrebujeme. Arthur bol z celej zálohy suverénne najlepší a ukázal to v najťažšom zápase v Dortmunde. S DJ by mali hrať čo najviac. Roberto nemá v barce čo hľadať, keďže ako bek je rovnako tragický. Nemá rýchlosť ani asertivitu + zlý odhad. Jediný 'bek' v top tímoch, čo dovolí odcentrovať doslova každému. Jeho snaha dostať sa za každú cenu do zálohy dopadla tak, že momentálne nezahrá nič. Semedo je proti nemu boh, a to som na ňho v 1. sezóne dosť nadával.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně mrzí, že dřív si culés (i když třeba trochu s hořkým úsměvem) dokázali vážit a mít rádi i odchovance jako byl třeba Oleguer, dnes je veřejným nepřítelem Roberto, o x úrovní lepší hráč, který stál za mnoha důležitými okamžiky

Reagovat
smazaný uživatel

oleguer me neskutecne s*al

Reagovat
celeb

odchovanec je bonus, ale zas nie modla, ktorej sa treba za každú cenu klaňať. Oveľa kvalitnejší odchovanec Rafinha musel kvôli svojej sklenenosti preč z tímu (a okamžite sa zranil). Ďaľší odchovanci (Alena, Oriol, Puig) čakajú na príležitosť, ale cez drevo Roberta sa k nej nedostanú.

Reagovat
roman1978

Ty vole, nakonec se i idiot z austrálie ozval. A nezklamal. Další picoviny a další bludy.

Ano, hrál de jong. Místo rakety to kazil roberto - to je prast jak uhod. De Jong hrál skoro pokaždé s někým jiným a jinde. Takže, až bude hrat několik zápasů s Arthurem a nebude v sestavě ani roberto a ani rakitic, tak teprve potom nebude nikdo nadávat. Ale ty jsi idiot a tudíž to stejně nepochopís.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti najít několik citací, kde jsi psal, že Roberto musí z obrany do zálohy, idiote z roku 1978?

Reagovat
valloire

1978 byl dobrej rok. Skvělý MS. I hokejový ušlo až na ten závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to ještě neproběhl ani ten kačer že?

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale vtipne si zareagoval

Reagovat
valloire

dobrá, v poho

Reagovat
Jordi Alba

Jenom ten Roman se nějak nepovedl, no.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

.....no, je starší a vidí to jinak. Já myslím, že to vidí správně. On si totiž pamatuje dřívější Barcelonu a všechno už tu bylo. Tzn. že vidí ty chyby dneska. Oni už tu taky byly víme. Je to takovej názorovej rozdíl generací. Já taky nevěřil že ti starší maj pravdu....To máš jako s autem. Jezdíš jako debil, rychle, nějakej předpis sem tam, všechno fuk. Já jsem přece skvělej řidič. Že bys měl bejt opatrnej? To je pro ty starší, ty ví hovno. Pak se ti narodí dítě a obrátíš. Už tak rychle nejezdíš a zjistíš, že riskovat a dělat machra není zrovna moudrý.

Reagovat
Jordi Alba

Však ty jeho komentáře jsou jak od zhrzený puberťačky. Jasně, Valverdeho nechce nikdo, někteří hráči si nezaslouží hrát, ale koukni se, co tu tenhle kár neustále předvádí. A to nemluvím o tom, že kdo do hajzlu píše v půlce slovech háčky a v půlce ne ?

Reagovat
roman1978

Jo, najdi

Reagovat
ADM

OT

Zlatan Ibrahimovič scored last night his 300th goal... Since turning 30.

Before 30 - 0.44 Goals per game.

After 30 - 0.81 Goals per game.

Slušné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele