5. kolo
22.09.2019 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Madrid vyhrál šlágr v Seville, rozhodl Benzema

Sevilla se na první místo tabulky nevrátí, rozhodla o tom porážka s Realem Madrid. Velmi vyrovnané utkání a bohužel chudé na brankové příležitosti rozhodl ve druhé poločase Karim Benzema. Real se po výhře vyhoupl na druhé místo tabulky, zatímco Sevilla spadla na páté místo.

Real v týdnu dostal napráskáno od Paříže a v Seville se chtěl revanšovat. To se povedlo, přestože domácí sehráli s Bílým baletem více než vyrovnanou partii. V brance domácích stál jako obvykle Tomáš Vaclík a byl také prvním z brankářů, který musel výrazněji zasahovat. Střelu Garetha Balea bez větších potíží zpacifikoval. První poločas měl z obou stran velké nasazení, tempo bylo vysoké, ale žádné větší brankové příležitosti se nerodily.

Totéž platilo i po změně stran, chvíli se nadechovala k tlaku Sevilla, pak zase Real. Každopádně po hodině hry sehráli hosté pěknou akci, kdy Casemiro vysunul Carvajala, ten nadýchaným obloučkem našel před brankou Karima Benzemu a francouzský útočník hlavou překonal Tomáše Vaclíka.

Sevilla potřebovala na gól zareagovat a měla ještě zhruba půlhodiny času na vyrovnání. V 74. minutě mohli domácí udeřit po standardní situaci, ale Chicharito centr zleva jen lehce lízl a balón zamířil vedle Courtoisovy branky. Mexický útočník byl ústřední postavou ještě jednoho momentu, to když v poslední minutě zápasu překonal Courtoise, ale ke smůle domácích z ofsajdu.

Real se v závěru zápasu soustředil na udržení výsledku a nakonec těžké utkání skutečně zvládl a po výhře 1:0 se posunul na druhé místo se stejným bodovým počtem jako má vedoucí Athletic. Sevilla se naopak na první místo nevrátila a klesla na páté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (16)

Přidat komentář
Pharrell

2:3

Reagovat
Filip236

1:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lamskej#RMCF

3:1 a červená Ramos.. Bohužel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

snad minimane remiza, ale verim ve vyhru. tip 2:2, prani 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

doufam*

Reagovat
Pharrell

Uvidíme

Reagovat
valloire

1-1

Reagovat
boryland

4:2...…………..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
dextroza_m

5 : 0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elmas

1:3

Reagovat
Pharrell

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

Nulu neudržíme, tak snad 2:3, ale nevěřím tomu ani trochu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele