5. kolo
21.09.2019 13:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal dvěma góly po poločase sestřelil Valladolid a poprvé doma vyhrál

Dlouho to trvalo, než se Villarreal doma proti Valladolidu prosadil, ale nakonec to stálo za to. Žlutá ponorka poprvé v sezoně vyhrála na vlastním stadionu, díky penaltě třináct minut před koncem v podání Santiho Cazorly. Výsledek pak pojistil v poslední minutě Javier Ontiveros, mimochodem stejný mu, který pro Cazorlu vybojoval i pokutový kop.

Utkání začalo pozvolna a první šanci si trochu překvapivě vytvořil Valladolid po šikovném prostrčení na Plaňa musel hasit možnost rychlým povyběhnutím brankář Asenjo. Villarreal pak nabral územní převahu a po půlhodině hry donutil Masipa k zákroku jedovatou přízemní střelou Santi Cazorla. První poločas další gólové šance nepřinesl, vše podstatné se událo až po změně stran. Na začátku druhého poločasu spálil Valladolid obrovskou šanci. Ramírez se zpoza vápna dostal ke střele a Asenja zachránila branková konstrukce. Hosté museli později zahozené šance hořce litovat. Ekambi sice ještě v dobré pozici nepřekonal Masipa, ale o sedm minut později byl ve vápně podražen střídající Ontiveros a zkušený Santi Cazorla nabídnutou šancí nepohrdl. Villarreal vedl 1:0 a byl blízko vítězství.

Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, ale Žlutá ponorka jim nic nedovolila. Estadio Céramica si mohl oddechnout minutu před koncem, to si na Chukwuezův centr naběhl Javier Ontiveros a hlavou k tyči do protipohybu brankáře pečetil výsledek. Villarreal poprvé doma zvítězil, když Valladolid přehrál 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele