5. kolo
21.09.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético nenašlo recept na Celtu Vigo a pouze remizovalo 0:0

Bezbrankovou remízou skončilo utkání Atlética Madrid se Celtou Vigo. Stadion Wanda Metropolitano se tentokrát žádného zásahu nedočkal a pro domácí borce je dělba bodu jednoznačně ztrátou.

Atlético ještě mělo v nohách těžký zápas Ligy mistrů proti Juventusu, který na stejném stadionu skončil 2:2. Tentokrát se ale diváci žádných gólových hodů nedočkali, přestože domácí tomu byli velice blízko. Celtě výborně zachytal brankář Blanco.

Hned první těžký zákrok Blanco vytasil po třech minutách, kdy po centru Trippiera hlavičkou zakončoval Felipe! Atléticu patřila úvodní desetiminutovka, pak se ale jeho převaha vypařila a Celta Vigo vyrovnala hru. Až po půlhodině hry přispěchal s dělovkou ze střední vzdálenosti Lodi a Blanco musel vyrážet nad břevno. O chvíli později zase hostujícího brankáře prověřil Joao Félix. Colchoneros hráli trpělivě, koneckonců jak je pod Simeoneho vedením zvykem, na druhou stranu Celta Vigo byla více než vyrovnaným soupeřem.

Po změně stran se obraz hry nijak nezměnil. Šancí Atletů ale ubylo a Celta konečně zaměstnala Oblaka, když zblízka zakončoval Méndez. Slovinský brankář výborně zasáhl a udržel domácím nerozhodný výsledek. Šest minut před koncem zase Lodi ostrou střelou minul vzdálenější tyč a více už večerní utkání nenabídlo. Rozuzlení nepřinesl ani pětiminutový čas a zápas mezi Atléticem a Celtou Vigo skončil nepopulárním výsledkem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1,43 se mě zdá být hodně. Tuší něco bookmaker??

Reagovat
smazaný uživatel

Ty buzny ještě přidali na 1,52. I na vás dojde pánové bookmakeři.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
Elmas

klasika 1:0

Reagovat
Pharrell

Atleti se zatím bez “Griziho” trápí , on jim moc chybí. Neměli ho prodávat.

Reagovat
Elmas

Tak přišel místo něj Félix. Nemám ale tušáka, jak se mu daří.

Reagovat
Pharrell

Nedaří moc , zatím se rozkoukává. Ale časem ho snad nahradí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele