5. kolo
21.09.2019 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Gól v Levante nepadl, Eibar si odváží bod

Po bodu si v sobotním utkání na stadionu Ciudad de Valencia připsali celky Levante a Eibaru. I když utkání nabídlo celkem velké množství brankových příležitostí, žádný gól se nekonal.

Přitom tomu tak být nemuselo. V 7. minutě si hosté vypracovali velice dobrou příležitost, ale Takaši Inuji po přihrávce do vápna trefil jen nohu Aitora Fernándeze. Na druhé straně zase zkusil střelecké štěstí José Campanňa, branku ale netrefil. Lépe už si vedl jeho protihráč Papakouli Diop, který ve 28. minutě napřáhl z hranice šestnáctky, ovšem trefil pouze střed brány a v něm postaveného Aitora Fernándeze. Eibar ještě zůstal u balónu a rozehrával rohový kop, ze kterého se ale nic vážného nestalo. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu poslal Rochina nádherným pasem do šance Moralese, ten sice zakončil, ale balón si cestu do sítě nenašel.

První poločas diváky určitě nenudil, chyběly však góly. Hned po přestávce předvedl dravý a rychlý průnik do pokutového území Quique, hostující hráč dokonce zakončil a z ostrého úhlu poslal balón do tyče. Levante zase mohlo udeřit prostřednictvím Borjy Mayorala, jemuž ale zakončení z dobré pozice nesedlo.

Oba celky se dál střídaly v gólových šancí a v 57. minutě musel vyrážet jedovku Moralese Dmitrović. O chvíli později zase střílel z hranice šestnáctky nepřesně Sergio León. Nerozhodný výsledek 0:0 se až do konce nezměnil, přestože ještě v nastavení měl obrovskou možnost Takaši Inui. Střelu z pokutového území naštěstí pro domácí tým vychytal Aitor Fernández- Levante tak remizovalo s Eibarem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele