5. kolo
20.09.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna neprohrála ani páté utkání, s Betisem remizovala 0:0

Necelých šestnáct tisíc diváků na stadionu El Sadar sledovalo v předehrávce kola LaLigy bezbrankovou remízu. Osasuna si s Betisem rozdělila body a to znamená, že je po pěti kolech stále neporažena. Utkání příliš fotbalové krásy nepobralo, k vidění bylo jen pár příležitostí, včetně té největší, kdy Ezequiel Ávila orazítkoval břevno.

Osasuna po svém postupu do LaLigy stále neprohrála a platí to i po páteční předehrávce s Betisem. Ta nejenže nepřinesla žádný gól, ale také takřka žádné šance. Jednu z mála si vytvořil v 8. minutě Nabil Fekir, po nacvičeném signálu pálil do rukavic Martíneze, který střelu vyrazil. Na druhé straně se prezentoval nebezpečnou střelou těsně vedle Roberto Torres. A to bylo z prvního poločasu všechno. Betis měl sice územní převahu a držení balónu přes 60 %, jenomže to k ničemu nevedlo.

Velmi bojovné utkání pokračovalo i po přestávce a největší šanci celého utkání měl v 54. minutě Ezequiel Ávila. Jeho tvrdá rána z vyložené pozice orazítkovala břevno, takže si Béticos mohli výrazně oddechnout.

Když to nešlo ze hry, zkusil si Fran Merida po hodině hry vymodlit penaltu, jenomže to udělal příliš okatě a hlavní arbitr utkání pokutový kop neodpískal. Osasuna postupně převážela držení míče na svoji stranu, zcela otupila útok Betisu a nakonec doma získala remízu, která pro ní není špatná.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele