LaLiga - souhrn 27. kola

06.03.2020, 23:05, aktualizováno 08.03.2020, 22:59
Komentáře a souhrny
Lionel Messi (© AFP)
Barcelona v závěru vydřela triumf nad Real Sociedad a dostala se před Real Madrid, jenž překvapivě padl na hřišti Realu Betis. Remízu 2:2 přinesl důležitý duel v boji o Ligu mistrů, v němž se proti sobě postavily Atlético a Sevilla. Getafe jenom remizovalo s Celtou Vigo a nerozhodně skončil i zápas mezi Alavésem a Valencií...

Real Betis - Real Madrid 2:1

08.03.2020 21:00

Góly: 40. Sidnei, 82. Cristian Tello - 45+3. Karim Benzema (pen.)

Real Madrid se sice po vítězství v El Clásicu opět vyhoupl do čela, ale po tomto kole zůstane na druhé příčce, protože v Andalusii nedokázal porazit Real Betis. Verdiblancos tak oloupili Real o body už po třetí v řadě. Betis v utkání vedl díky brance Sidneie, ale Merengues ještě do poločasu z pokutového kopu vyrovnali a rozhodnout tak musel druhý poločas a vítězná branka Cristiana Tella.

Začátek zápasu byl ze strany Realu Madrid poměrně opatrný. Hosté dobře věděli co je v sázce a že Betis je mimořádně nebezpečným soupeřem. A tak se na první vážnější šanci muselo dlouho čekat. Až po půlhodině hry pálil nebezpečně Fekir a Courtois musel vyrážet na rohový kop. Na šanci se sice čekalo, ale bez branek první poločas neskončil. Nerozhodný stav vydržel až do 40. minuty, než po skrumáži napálil balón do sítě Sidnei a Betis vedl 1:0.

Real Madrid do té doby nic zajímavého nepředvedl. V nastaveném čase ale sehrál akci, na jejímž konci byl pád Marcela v pokutovém území. Ke kontaktu se Sidneiem bezpochyby došlo, takže nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Karim Benzema ho s přehledem proměnil a srovnal do šaten na 1:1.

I po změně stran se hrála vyrovnaná partie. V 55. minutě mohl jít Betis znovu do vedení, po rychle sehraném kontru totiž postupoval sám na Courtoise veterán Joaquín, belgického brankáře dokázal obejít, ale pak netrefil prázdnou branku a definitivní nebezpečí z pohledu Merengues uhasil Varane.

Dvacet minut před koncem zase zahrozil Real Madrid. Modrićův pokus Robles vyrazil a následně Ferland Mendy napálil balón do břevna! Betis měl v tomto případě velké štěstí, ale proti Merengues rozhodně nebránil a čtvrthodinu před koncem po dobré spolupráci střílel nad Guardado. V 82. minutě postihla madridský velkoklub hotová pohroma, po ztrátě balónu na útočné polovině následoval rychlý kontr Betisu a vítězná branka Cristiana Tella, který prostřelil Courtoise.

Merengues měli na odpověď málo času a vyrovnat nakonec skutečně nestihli. Porážkou 1:2 znehodnotili výhru v El Clásicu a přišli o vedoucí příčku právě na úkor Barcelony.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - CD Leganés 1:2

08.03.2020 18:30

Góly: 5. Gerard Moreno - 47. Óscar Rodríguez, 70. Óscar Rodríguez (pen.)

Nečekanou ztrátu v boji o evropské poháry zaznamenal Villarreal, který po obrátce ztratil vedení a nakonec Leganésu podlehl 1:2. Hosté přitom cestovali na Estadio de la Cerámica v roli velkého outsidera, který však potřebuje každý bod, aby si i v příští sezoně zahrál nejvyšší soutěž. Hned tři body mu po změně stran vystřílel Óscar Rodríguez.

Nic nenasvědčovalo tomu, že by Villarreal doma ztratil všechny body. Začátek totiž patřil "Žluté ponorce" a skóre se měnilo už po pěti minutách, kdy si na centr z levé strany naskočil Gerard Moreno a zblízka hlavou nedal Cuéllarovi žádnou šanci. Leganés se z rychle inkasované branky nesesypal a prostřednictvím Carrilla mohl vyrovnat. Hostující útočník naneštěstí pro Leganés orazítkoval jen tyčku. Villarreal měl v prvním poločase o něco větší převahu, ale o nějakém permanentním tlaku nemůže být vůbec řeč. Až před koncem poločasu zazdil obrovskou příležitost Gerard Moreno, když ve skluzu poslal balón do břevna. Villarreal v tu chvíli ještě netušil, nakolik ho bude neproměněná šance ze závěru prvního poločasu mrzet.

Leganés totiž přečkal nejhorší a krátce po změně stran vyrovnal. Óscar Rodríguez se fantasticky opřel do balónu a Asenjo se za jeho střelou jenom ohlédl. Remíza byla pro Villarreal málo, ale domácím se nedařilo vytvořit si větší tlak a dvacet minut před koncem je zastihla pohroma. Torres ve vápně fauloval Assalého a sudí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil opět Óscar Rodríguez.

Gerard Moreno sice vzápětí vyrovnal, ale gól nemohl kvůli ofsajdu platit. Leganés vedl dvacet minut před koncem na Villarrealu 2:1 a ve zbytku utkání se koncentroval na defenzivu. Závěrečný tlak se ale nekonal a Leganés nakonec senzační vedení dovedl do zdárného konce.

Více informací k zápasu

Levante UD - Granada CF 1:1

08.03.2020 16:00

Góly: 11. Roger - 60. Darwin Machís

Třetí domácí výhru v řadě Levante nepřidalo a konečná remíza 1:1 s Granadou je pro nabuzené fanoušky spíše zklamáním. Levante patří po sedmadvaceti kolech třinácté místo, Granada je devátá.

Před dvěma týdny si Levante vyšláplo na Real Madrid, který senzačně porazilo 1:0. Následující kolo ale valencijský celek vůbec nezvládl a podlehl Eibaru 0:3, což chtěl znovu před vlastními diváky odčinit.

A začal dobře, protože už v 11. minutě naservíroval Moreno milimetrově přesnou přihrávku na zadní tyč, kde se zjevil osamocený Roger Martí a bez problému trefil odkrytou branku. Šlo o vůbec první vážnější šanci v utkání, kterých jinak bylo velice poskrovnu. První poločas se nesl spíše ve znamení bojovnosti, oba celky si nedarovaly ani milimetr hrací plochy. Vše naštěstí probíhalo v rámci pravidel, takže sudí nemusel ani v jednom případě napomínat žlutou kartou.

Krátce po změně stran mohli domácí odskočit, ale chybu, kterou vyrobil brankář Silva, nepotrestal Moreno. Jeho zakončení z ostrého úhlu skončilo mimo. Ještě se sluší říci, že Granada na druhý poločas přichystala hned dvojí střídání a jak se ukázalo, šlo o správnou volbu. Byl to totiž nový muž na hřišti Darwin Machís, který po hodině hry obešel brankáře Fernándeze a chladnokrevně zakončil.

Na Estadio Ciutat de Valéncia se tak začínalo od začátku, Granada dál vystrkovala růžky a dokonce se marně dožadovala odpískání pokutového kopu a to rovnou dvakrát. Ani v jednom případě však nebyly tužby vyslyšeny. Rozhodnout nakonec mohl minutu před koncem Soldado, ale jeho možnost skvěle zneškodnil Fernández.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Athletic Bilbao 1:4

08.03.2020 14:00

Góly: 76. Sandro Ramírez - 4. Unai López, 24. Raúl García, 87. Iñaki Williams, 90+3. Iňigo Córdoba

Pět střel na branku a čtyři góly, taková je bilance Athletic Bilbaa v zápase na půdě Valladolidu. Baskové vyhráli 4:1 a z posledních dvou kol vybojovali plný počet bodů. Pod výhrou Bilbaa se střelecky podepsali Unai López, Raúl García, Iňaki Williams a Iňigo Córdoba.

Valladolid se dostal do nesnázi už v počátku zápasu, ve 4. minutě se postavil k volnému přímému kopu Unai López a nádhernou střelou do šibenice překonal brankáře Masipa. Odpověď měl sice na kopačce Sandro Ramírez, ale střela mu nesedla ideálně. A tak přišla další chvíle Basků, na Córdobův centr si dobře naskočil Raúl García a Bilbao i z druhé šance vydolovalo gól.

Domácí určitě nebyli horším týmem, koneckonců měli velké šance, ale problém byl v jejich proměňování. Ve 28. minutě takto selhal Unai Simónm když sám před brankářem hlavičkoval nad.

Valladolid se i po změně stran snažil vstřelit kontaktní branku a několikrát byl blízko. Enes Ünal hlavičkoval po rohovém kopu těsně vedle a na druhé straně minul svatyni i Mikel Vesga. Domácí se nakonec dočkali v 77. minutě, kdy si navedl balón ke střele Sandro Ramírez a dobrou ranou k tyči snížil na 1:2. Víc ale Valladolid nezvládl a v závěru ještě dvakrát inkasoval. Tři minuty před koncem potrestal chybu defenzivy důrazný Iňaki Williams a v nastavení definitivně dorazil soupeře Iňigo Córdoba, který z druhé vlny a z hranice šestnáctky přízemní střelou uklidil balón k tyči. Athletic Club zvítězil na půdě Valladolidu 4:1 a vyhrál už druhé utkání v řadě.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Espanyol Barcelona 1:0

08.03.2020 12:00

Góly: 51. Roberto Torres (pen.)

Situace Espanyolu je zase o něco složitější, katalánský celek nestačil v Pamploně na Osasunu a na Celtu Vigo v tuto chvíli ztrácí šest bodů. Výhru domácím zajistil z pokutového kopu Roberto Torres. Espanyol rovněž dohrával v početní nevýhodě po vyloučení brankáře Diega Lópeze.

Espanyol čekala na El Sadaru těžká zkouška, Osasuně se totiž nedaří podle představ, ale proti poslednímu celku soutěže se chtěla vytáhnout.

Domácí začali náporem, ale ze dvou rohových kopů na začátku utkání nic nebylo. Espanyol se dostal ke slovu až po dvanácti minutách nepřesnou střelou Embarby. Ve 20. minutě hlavičkoval z dobré pozice Enric Gallego, ale veškerý vzruch byl kvůli ofsajdovému postavení zbytečný. Bohužel další šance k vidění nebyly, hra se hodně kouskovala a dalším společným rysem byla častá nepřesnost. Divákům na El Sadaru nezbývalo nic jiného, než doufat, že se situace po změně stran zlepší.

Espanyol nasadil na druhý poločas Jonathana Calleriho a ten po třech minutách sledoval, jak David López zahodil obrovskou tutovku. Hráč Osasuny dobře hlavičkoval od země, ale výborně zasáhl Martínez. Osasuna zůstávala v tlaku a o minutu později se dočkala pokutového kopu. Sánchez ve vápně zahrál rukou a verdikt sudího byl nemilosrdný, stejně jako Roberto Torres, který penaltou á la Antonín Panenka zajistil Osasuně vedení.

Katalánci měli dostatek času na vyrovnání a dokázali si vytvořit některé zajímavé momenty. Technický pokus Dardera zneškodnil Martínez a na druhé straně zazdil tutovku nepřesným zakončením Gallego. Veškeré plány Espanyolu na získání jakéhokoliv bodového zisku vzaly za své v 83. minutě, kdy Diego López údajně zahrál rukou mimo vlastní pokutové území. Situace byla přinejmenším velice sporná, protože sám brankář vymezený prostor šestnáctky neopustil - jednalo se skutečně o milimetry. Rozhodnutí to ale bylo zásadní, López dostal druhou žlutou a musel ze hřiště. Oslabení hosté pak neměli síly na zvrat a z Pamplony se vrací s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Celta Vigo 0:0

07.03.2020 21:00

Góly: -

Pouze remízu 0:0 zaznamenalo v sobotu večer Getafe. Madridský celek hostil v roli favorita o záchranu bojující Celtu Vigo a recept na její obranu za devadesát minut nenašel. Zatímco pro domácí je bod ztrátou v boji o přední příčky, pro Celtu Vigo je to jednoznačně zisk.

Celta Vigo se díky tomu udrží mimo sestupové pozice i po tomto kole, na Mallorcu má náskok jednoho bodu.

Remíza 0:0 se na Coliseum Alfonsa Péreze nerodila vůbec lehce, Getafe bylo totiž od počátku výrazně aktivnější a Celestes měli místy velké štěstí. Ve 13. minutě zachránil hosty od inkasované branky brankář Blanco, který si skvěle poradil s krásnou střelou Arambarriho. Domácí hodně zkoušeli střelecké štěstí, ale problém tkvěl v tom, že nebyli schopni trefit prostor mezi tyčemi. Ve 34. minutě zahrozili i hosté a přízemní střelu Santiho Miny zlikvidoval Soria. Poslední příležitost prvního poločasu měl na svědomí Jaime Mata, jehož hlavička se od země odrazila nad branku.

Počet šancí Getafe se ve druhém poločase ještě znásobil, obrana Celty Vigo ale tlaku domácích nadále vzdorovala. Svěřenci Pepeho Bordálase měli stále problém trefit branku a Arambarri v dobré pozici znovu minul.

V závěrečné dvacetiminutovce se hra výrazně přitvrdila a sudí Martínez musel několikrát napomínat. V 78. minutě se Getafe sice dočkalo úvodní branky, ale veškerá radost byla zbytečná, protože Ángel Rodríguez v době přihrávky stál v ofsajdu. Getafe si to nevynahradilo ani později, protože střela Cucurelly byla sražená do boční sítě.

Když se zdálo, že tlak Getafe bude narůstat, přišlo vyloučení Maura Arambarriho, který uviděl po zákroku na Gabriela Fernándeze druhou žlutou kartu. Oslabení Azulones rozhodnout nedokázali a s Celtou Vigo remizovali 0:0.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Sociedad 1:0

07.03.2020 18:30

Góly: 81. Lionel Messi (pen.)

Lionel Messi se znovu stal spasitelem Barcelony a ta po nejtěsnějším vítězství 1:0 nad Realem Sociedad stanula v čele LaLigy o dva body před Realem Madrid, který má jedno utkání k dobru. Baskové se na Camp Nou dlouho drželi, Argentincova branka přišla až v závěrečné desetiminutovce a hosté na ní už nedokázali odpovědět.

Barcelonu čekalo před zraky vlastních fanoušků těžké utkání s Realem Sociedad, Baskové totiž bojují o umístění v první čtyřce. Domácí kouč Quique Setién dal od úvodní minuty příležitost nové akvizici útočníkovi Martinu Braithwaitovi a ten se postaral o první výraznější šanci utkání. V 10. minutě si navedl balón na levačku a z úhlu zakončil, nicméně Remiro u tyče dobře zasáhl. Remiro se blýskl zákrokem i po půlhodině hry, kdy zblízka vychytal Lionela Messiho. Pět minut před koncem poločasu byl Messi v ještě jedné šanci, ale branku tentokrát netrefil.

Real Sociedad nebyl směrem dopředu tolik aktivní i proto, že Barcelona hrála vzadu velmi pozorně. Dalo se však očekávat, že pokud bude obrana Basků dlouho vzdorovat, budou se zadní vrátka Katalánců otevírat. Barcelona pokračovala i po změně stran v zahazování šancí a Messi opět v dobré příležitosti minul cíl. Pro Messiho jakoby byla branka Basků zakletá, Remiro odolával a v 65. minutě vychytal v další obrovské šanci Rakitiće.

Barcu nakonec spasila závěrečná desetiminutovka a nařízená penalta za hru rukou. Tu potvrdilo i video a Realu Sociedad nepomohly ani protesty. Remiro sice tipl směr Messiho střely, ale na balón nedosáhl a Barcelona před koncem utkání vedla 1:0. Hosté měli na odpověď zhruba čtvrthodinu i s nastavením, ale Barcelona v poklidu kontrolovala hru a žádné drama nedovolila. V páté minutě nastavení přidali domácí i druhý gól, avšak ten pro Fatiho ofsajdové postavení neplatil. Barcelona porazila Real Sociedad 1:0 a minimálně do zítřka se vyhoupla do čela LaLigy o dva body před Real Madrid.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 2:2

07.03.2020 16:00

Góly: 32. Álvaro Morata (pen.), 36. João Félix - 19. Luuk de Jong, 43. Lucas Ocampos (pen.)

Atlético potřebovalo vyhrát, aby se dostalo zase o něco blíže Lize mistrů. V utkání se Sevillou sice jednou vedlo, ale nakonec se po brankách De Jonga s Ocamposem body přeci jen dělily. K vidění byly dokonce dvě penalty.

Atlético se zatím v lize nenachází na místech, na něž je zvyklé. A dnes se muselo popasovat s dalším těžkým soupeřem. Trenér Diego Simeone dal od začátku důvěru hráčům jako Oblak, Savić, Hermoso, Llorente nebo Koke, přičemž vepředu nechyběl mladíček Félix. Hosté přijeli i s brankářem Vaclíkem nebo kapitánem Navasem. Od prvních minut se dostali na hrací plochu i De Jong se Susem.

Atlético vstoupilo do utkání jasně aktivnější a víc na něm byla vidět snaha dát první gól. Především mladý Portugalec João Félix dělal obraně Sevilly velké potíže. Svým pohybem i míčovou technikou hrozil soupeři neustálým nebezpečím. Právě někdejší hráč Benfiky v sedmé minutě vysunul nabíhajícího Álvara Moratu vstříc Vaclíkovi a jeho rána z úhlu neskončila v bráně snad jen díky skluzu obránce Koundého. Na začátku to ale přeci jen vypadalo spíš na taktický boj.

Ani Sevilla nechtěla zůstat své pověsti ofenzivního týmu nic dlužna. V 16. minutě si míč zpracoval Suso a po několika krocích pořádně protáhl padajícího brankáře Jana Oblaka. Byla to vlastně taková předzvěst první branky utkání. O pouhé tři minuty později ji totiž měl na svědomí Luuk de Jong. Zkušený Nizozemec si po rychlé kombinaci zpracoval míč ve vápně, který minul obránce Savić. Dostal se tím do jasné výhody a s klidem prostřelil Oblaka.

Další zlomový okamžik utkání nastal ve 27. minutě. To si centr Kokeho zpracoval Felipe, který trefil ještě ruku obránce Diega Carlose. Sudí nejprve o penaltě nechtěl ani slyšet, ale nakonec vyslyšel prosby domácích hráčů a šel se podívat na obrazovku. Od ní se vrátil se žlutou kartou pro protestujícího trenéra Lopeteguiho a jasným verdiktem - penalta. K ní se postavil Álvaro Morata a poprvé od prosince se trefil!

Tou dobou se Sevilla nacházela na psychickém dně a Atlético toho využilo. O pouhé čtyři minuty později totiž Koke vystihl ve středu pole rozehrávku Sevilly a zavezl míč k šestnáctce hostů. Tam nahrál na Félixe, který i přes Vaclíkovu teč otočil skóre utkání na 2:1 pro colchoneros.

Sevilla se ale nehodlala vzdát. Dvě minuty na to mladý bek Reguilón zakončoval Jordánův pas jen do brankáře Oblaka, který zakročil na brankové čáře. VAR byl znovu v akci ve 39. minutě, když Trippier podkopl Lucase Ocampose ve vápně a sudí opět pískal penaltu. S ní si Ocampos náležitě poradil a srovnal stav zápasu na konci první půle na průběžných 2:2.

Gólově bohatý první poločas skončil a diváci doufali, že v podobném tempu to bude pokračovat. Nepokračovalo. Atlético se sice většinou s míčem potkávalo častěji, ale bylo to dost daleko od brány střežené Vaclíkem. Jeho obránci velmi dobře pracovali a ofenzivním hvězdám colchoneros kombinační prostor zmenšovali.

Střídající Yannick Carrasco po hodině hry pořádně vystrašil českého brankáře v bráně sevillského FC, ale Vaclík nakonec po teči Gudelje ještě dokázal reagovat. Dorážka Álvara Moraty už mířila mimo tři tyče. Gudelj o chvíli později vypíchl míč Correovi jen k dobíhajícímu Diegu Costovi, jenže jeho rána z první poslala míč mimo. A když ani Félix nezakončil přesně, bylo o remíze rozhodnuto.

Více informací k zápasu

SD Eibar - RCD Mallorca 1:2

07.03.2020 13:00

Góly: 90+2. Pedro Bigas - 42. Daniel Rodríguez, 78. Takefusa Kubo

Mallorca překvapivě uspěla v Eibaru a i přes nervózní závěr si bere všechny tři body. Ty jí zařídily trefy Daniela Rodrígueze z první půle a především mladíčka Kuba z poločasu druhého. Snížení Bigase už znamenalo pramálo.

Sotva se diváci v Eibaru usadili na svá místa, už je z nich zvedl Chuco Hernández. Jeho rána ve třetí minutě vypadala velmi slibně, navíc z blízkosti. Jenže brilantním zákrokem zasáhl brankář Dmitrović a Eibar držel svými výkony nad vodou po většinu utkání. Šanci na zajímavou ránu si vytvořil také Charles, ale ani jeho pokus neskončil mezi třemi tyčemi Mallorky. Eibar měl zpočátku utkání taky dost smůly.

Jako když se v 11. minutě postavil k zahrávání volného přímého kopu Cote a jeho rána směřovala do sítě. Nakonec však díky opačné rotaci skončila jen na břevně! Eibar každopádně v prvním poločase svíral svého soupeře kolem jeho vápna a nedovoloval mu mnoho šancí. O to větší překvapení se urodilo v jeho závěru. Psala se 42. minuta a možná se domácí už viděli v šatně, jak připravují taktiku na druhou půli. Vtom se ale postavil k exekuci volného kopu Dani Rodríguez a krásnou ranou propálil vše před sebou!

Druhá polovina utkání měla ve znamení zvýšenou aktivitu ze strany Mallorky, která pochopila, že pasivní bránění jedné branky jí úspěch nepřinese. Velké problémy domácí obraně dělal zejména maximálně šikovný mladíček Takefusa Kubo, který v Mallorce naplno využívá menší tlak i větší herní praxi než v mateřském klubu. Jeho další akce ale skončila mimo třemi tyčemi.

Po skvělé kombinaci a přízemním centru z levé strany se dostal do velké šance Cucho Hernández, ale jeho zakončení z první mu sjelo z kopačky. Hosty to každopádně moc mrzet nemuselo, neboť v 78. minutě si Pozo navedl míč na vápno, kde jej převzal Kubo. Jeho tvrdou ránu z otočky nemohl brankář Dmitrović mít ani náhodou.

Domácím se ke konci utkání povedlo alespoň snížit, když se po centru Orellany dostal k míči Pedro Bigas a tvrdou hlavičkou překonal svého soupeře. Víc ale Eibar nezvládl.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Valencia CF 1:1

06.03.2020 21:00

Góly: 73. Edgar Méndez - 34. Dani Parejo

Valencia před náročnou odvetou osmifinále Ligy mistrů proti Atalantě nedokázala zvítězit v Alavésu a po remíze 1:1 zůstává na sedmé pozici. Hosté sice po prvním poločase vedli, ale výsledek kvůli vyrovnávací brance Edgara Méndeze neudrželi.

Už v týdnu čeká na Los Che důležitá odveta osmifinálového klání Ligy mistrů proti Atalantě Bergamo a svěřenci Alberta Celadese se potřebovali naladit, pokud možno, vítězně.

Po opatrnějším začátku začali hosté postupně přebírat aktivitu a ve 25. minutě se po zákroku na Čeryševa marně dožadovali pokutového kopu. Valencia však zůstávala u balónu a o devět minut později už svoji převahu využila k vedoucímu gólu. Dani Parejo se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou podél zdi přímo do šibenice překonal brankáře Pachcea. Deportivo se na poločasovou odpověď nezmohlo, tím spíše, že závěr prvního poločasu byl pro několik "žlutých" faulů rozkouskován.

Valencia měla ve druhém poločase za cíl vstřelit co nejrychleji druhou branku a tím se uklidnit. V 58. minutě byl blízko Florenzi, ke smůle hostí však trefil jen boční síť. Deportivo na velkou šanci dlouho čekalo a když konečně přišla, bylo z toho vyrovnání. Čtvrthodinu před koncem vznikl před Cillessenem závar, který po přiťuknutí Laguardii ukončil tečovanou trefou Edgar Méndez.

Domácí rázem ožili a nechybělo moc aby Sainz dvě minuty před koncem strhl vedení na stranu Alavésu. Balón před Cillessenem těsně minul. V další dobré příležitosti byl po propadlém centru i Joselu a zde brankář Valencie dobře zasáhl nohou. Pět minut nastaveného času už žádnou další branku nepřineslo, takže oba celky si rozdělily body za konečnou remízu 1:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona27184563:3158
2.Real Madrid27168349:1956
3.Sevilla FC27138639:2947
4.Getafe CF27137737:2546
5.Atlético Madrid271112431:2145
6.Real Sociedad26134943:3243
7.Valencia CF27119738:3942
8.Villarreal CF271151144:3838
9.Granada CF271151133:3238
10.Athletic Bilbao27910829:2337
11.CA Osasuna27810934:3834
12.Real Betis27891038:4333
13.Levante UD271031432:4033
14.Deportivo Alavés27881129:3732
15.Real Valladolid276111023:3329
16.SD Eibar26761326:3927
17.Celta Vigo275111122:3426
18.RCD Mallorca27741628:4425
19.CD Leganés27581421:3923
20.Espanyol Barcelona27481523:4620

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (152)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vamos

Reagovat
LAM

Penalta byla.Sice neúmysl,ale šel rukou proti míči a s varem se tohle dneska bohužel píská.

Ve druhym poločase šancí přibylo,ale tole je hrozně málo na domácí zápas.S timhle v LM nemusíme ani nastupovat a na ttul to taky nevypadá.

Jinak ta rozehrávka od Stegena už mě strašně irituje a čekám kdy(asi v LM)od někoho kvůli tomuhle dostanem hroznej nářez

V příští zápase na Mallorce čekám klasickou venkovní ztrátu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle pravidel to penalta za hraní rukou nejspíš je (ačkoliv těm pravidlům se snad rozumět ani nedá, nebo spíš je rozhodčí různě ohýbají), ale osobně se mi to moc nelíbí v situacích, kdy se jedná o takto “propadnutý” míč, ve kterým má obránce malou šanci nějak na poslední chvíli zareagovat.

Reagovat
celeb

Rakitic je boh oproti Vidalovi. Jeden sa zlepsuje (aj ked do idealu je to stale daleko a je tam dost vela chyb a nepresnosti), kym druhy sa uplne vytraca.

Este varovnejsi pre nas je fakt, ze Rakitic je smerom dopredu MOMENTALNE asi naproduktivnejsi zo zaloznikov. Co pri jeho postupnom rozohravani a stale mediocre forme velmi zlou vizitkou pre klub.

Potesila 0 vzadu, zlepsujuci sa Semedo (aj ked obcas sa vyskytne podcenenie situacie, stale je to velky pokrok pre nasu situaciu na RB). Busq bojuje na hrane medzi pomalostou a skusenostami s technikou a prehladom. DJ nie je na optimalnej pozicii a tiez je to striedavo dobre a zle. Antoine detto. Nabuduce by som rad videl hrat spolu od zaciatku Fatiho s Martinom. Alba po zraneniach meh, s Firpom momentalne asi narovnako. Odveta s Neapolom bude tazka, kedze Messi ziavne nie je v TOP forme, casto mu odskakuju lopty a nevyuziva sance ako zvykol. Ale nie je to uplne zle a subjektivne o trochu lepsie ako v EC. Navyse zda sa byt uvolnenejsi a uz sa tolko nehada s rozhodcom a hracmi. Pre nas je absolutnou prioritou, aby bol v psychickej (a samozrejme aj fyzickej) pohode.

La Real vyborny vykon!

Reagovat
patas92

V rámci možností a standardu letošní sezóny mi to zas tak hrozné nepřišlo ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

jako vyhralo se 1:0 po desnym zapasu z nasi strany, ale to ze socky nedaly ani gol je skoro neuveritelny, mohly dat tak 4 uplne v klidu

Reagovat
patas92

4 góly mohla úplně v klidu dát Barcelona. Sockam bych tolik golovek asi nenapočítal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mimochodem mě dost zaujal způsob bránění u Messiho přímáku v druhým poločase a divím se, že se to proti tak dobrým exekutorům nepoužívá častěji.

Reagovat
MiChaEl

Nevidel som..nemas video pls?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z fotky to je myslím naprosto dostačující.

https://pbs.twimg.com/media/ESh-l_MUYAAIXYS?format=jpg&name=large

Reagovat
MiChaEl

Reagovat
PP

nooo, střela pod břevno po brankářově pravé ruce a je bez šance. Ten hráč tam nevyskočí a navíc překáží brankáři.

Reagovat
Gazdo

Chyti sa brvna a vykopne nohy... jednoduche ako facka a myslim ze to ani nie je proti pravidlam ci?

Reagovat
Mercury

takové bránění bych chtěl vidět...a jestli je to proti pravidlům nebo ne by mě celkem zajímalo

Reagovat
Kantos

chytit se břevna je proti pravidlům

Reagovat
Y.N.W.A

tak ho to trefí do ruky a penalta.... ale je fakt, že v případě Lea to je pro soupeře lepší, než přímák

Reagovat
Gazdo

Netrafilo by ho to do ruky ved by nohy zdvihol

Reagovat
Y.N.W.A

ajo no, jestli by tam visel už v době kopu, tak jo

Reagovat
Spalovač šancí

To se nemůže, musel by to chytit škorpiónem

Reagovat
ADM

Reagovat
Mercury

Reagovat
Spalovač šancí

Mně to nepřijde úplně dobrý nápad na dlouhodobé praktikování. Evidentně teď z toho byla Barca mimo. Ale pokud by se to dělalo pravidelně, tak postavíš zeď z útočících hráčů cca 3 metry za zdí bránicích hráčů (někde na na úrovni, kde je Jong?) a mírně posunuto vedle zdi. A pak můžeš na cvičit signály: nahrávka po zemi na některého hráče ve své zdi, zbytek si mezitím najde volné pozice a ještě můžeš využít další blokující hráče před bránou. Podle mě hodně riskantní z pohledu obrany.

Reagovat
remeslnik

To je právě jeden z problémů současné Barcy, že má na vše pouze plán A, kreativita skoro žádná. Jsou totálně přečtení. Např. přímák z dvaceti metrů víceméně na středu= kope Messi, 7-8 soupeřů ve zdi, tři hráči Barcy se postaví před její levý okraj ( nejednou se stalo, že tam spíš střele zavazeli), Pique jde číhat do ofsajdu za zeď a ostatní čekají s rukama vbok, jak to dopadne. Né že by vymysleli nějaký signál, když zbylí dva tři hráči soupeře má hlídat třeba šest barcelonských. Ikdyby to nevyšlo, tak minimálně musí soupeř reagovat na více možností a ne jen na střelu Lea. A zrovna tato situace po tom volala. Jenže není plán B - ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plan B je nemit plan B

Reagovat
blaugrana

Ako sa pisalo/pise/a este bude pisat. Ziaden trener s tymi svätymi kravami nepohne. Situacia zo sezony 07/08 sa opakuje a vymena trenera stacit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický výkon a šťastná výhra. Ale i to je asi pokrok, konečně i špatný výkon pod Setiénem přinesl všechny body.

Reagovat
ADM

Alba: It’s as if Sarabia killed someone. Can the coaching staff not express themselves as they want? He lives the game intensely, he didn’t show a lack of respect to anyone. I would have done the same in his position, or worse. We’re not annoyed.

Tak sú na vine hráči alebo opäť vedenie?

Reagovat
ADM

Piqué: "The Sarabia issue with the players is very normal. We talked with him in the dressing room and everyone accepted this. He apologized to us, and in turn we told him that it is fine and that we love this enthusiasm is in the bench."

Reagovat
patas92

Katalánské média, které se těmahle nesmyslama snaží odvrátit pozornost od opravdových problémů jako jsou na piču výsledky a vedení

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Ja stale nechapem kde sme nastrielali tych 63 golov

Reagovat
Rudy

5 zapasu po 5 golech, 4z po 4 golech a pak uz se to nejak nastrada

Reagovat
smazaný uživatel

VARcelona opäť úradovala ? No ešte že niekto "nevidí" offside pred zahratím "rukou", inak by to bola ďalšia strata bodov pre cirkusantov. Snáď im to karma vráti.

Reagovat
smazaný uživatel

A pravidla si cetl, hlupacku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepísané pravidlo, že keď Barcelona nemôže, rozhodca pomôže ? To poznáme

Reagovat
ADM

Jasný offside, Vidal sa vobec nezapojil do hry ani len pohybom, lopta na neho vobec neletela, to sa väčšinou píska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mercury

Reagovat
technecium

Ty jsi fakt šašek

Reagovat
Dr. Admess

Kdyby to opravdu byl ofsajd, měl jsi pádné argumenty, ale takhle se ztrapnit. Achjo.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Plačdrid

Reagovat
ADM

With his goal against Real Sociedad, Lionel Messi became the top scorer of all time in the top five European leagues. The Argentine genius of Barcelona adds 438 goals in 474 games, beating Cristiano Ronaldo, who adds 437 goals in 540 games.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se ted nemuze prepinat, aby nechytil koronavirus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protihráč ho v letu schválně kopnul, on mu pak schválně šlápl na nohu. Na otázku proč sis z tohohle souboje vytáhl jen Messiho ať si každý odpoví sám.

Reagovat
janinho

ukľudnim ta jiriku... zapas som nevidel (nemam potrebu pozerať zapasy fcb) a toto mi vybehlo na FB sportbible. ale určite im dorucim tvoj odkaz

neviem o akých srackach tu píšeš ty mental, ak je takéto oplacanie podla teba nieco co nepatrí do diskusii na ef a je to akoze v poriadku, tak sa sám daj liečiť blbecku. keby to isté urobil ramos tak tu ty a tvoji pokrvní bratia jebnu do hodiny 50 príspevkov... trosku objektivity by ti neuškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

v tom s tebou súhlasím

Reagovat
Anacron

Možná protože Messi je přece dokonalý chudáček, který by nikdy neudělal nic špatného.

Reagovat
drussbarb

Ty jsi taky dobrý chudáčenko

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je neuvěřitelný, že jsme v takovýchhle sračkách a vy máte furt potřebu tady špinit a špinit. To už je nějaká diagnóza, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle je vystavni mental, nema cenu resit

Reagovat
janinho

look who's talking

Reagovat
technecium

Byt fanouškem Mordoru je diagnóza

Reagovat
Juan Román Riquelme

Sam jsi to pomenoval....je mi te lito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To se mi snad opravdu zdá. To říkáš opravdu TY? Neuvěřitelný že si dokáže protiřečit někdo tak, jako ty právě. Ty který kopeš do Realu za jakékoliv situace už roky.

Reagovat
madridcan

Z akého dôvodu sa rozčuľuješ?

Reagovat
janinho

ty toho o diagnozas musis vediet skutocne vela

Reagovat
ADM

No ja neviem, mne to včera v tej plnej rýchlosti vôbec neprišlo ako úmysel, Leo šprintoval v snahe získať loptu a potom prišlo k súboju, v ktorom obranca padal a Leo chcel zastať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
janinho

tak myslim ze keby to bolo tak tak by sa hned neotacal za loptou a nepokracoval v hre. tvoj veduci vyssie pise ze to bolo oplacanie nejakeho nakopnutia, tak teda neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to oplaceni. Prostě se pokopali v souboji. Viděl jsi vůbec to video, co jsi sem dal?

Reagovat
janinho

mal som pocit ze v poslednych rokoch si trosku dostal rozum, ale vidim ze si stale rovnaky sasulo ako pred 10 rokmi. proste sa tu niektori spravate jak male deti ktore nedokazu uznat ak ich modla urobi nejaku hlupost. ak si tym pokopanim v suboji myslel to co je na tom videu (myslel som ze ten protihrac messiho nakopol este niekde predtym) tak mi je ta akurat luto chlapecku.

skus zalovit niekde v starych diskusiach ked napr. Ronaldo v Reale hlupo oplacal nejaky suboj, ci som sa ho tam takto trapne zastaval. ak mal blikanec Pepe alebo Ramos tak som v zivote nepredvadzal v diskusii to co ty teraz a proste som napisal ze sa zachoval ako kkt, ale takeho niecoho ty proste nie si schopny. toho messinhovica uz vobec ani nekomentujem, lebo ten neborak patri na psychiatriu. ale ak toto slapnutie na nohu od messiho je podla teba v poriadku a myslis ze ta tvoja reakcia je v pohode, tak si na tom horsie nez som myslel. howgh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

https://www.youtube.com/watch?v=V6wb8cEktKo

Neviem, ja tam v real time za jedno ani nevidím to schválne kopnutie od súpera, ako o tom hovorí jiri, a za druhé to je naozaj v takej rýchlosti, že mi to nepripadá ako úmysel alebo oplácanie od Messiho

Reagovat
janinho

to ci to bol umysel vie len Leos. netusim v ktorej to bolo minute a za akeho stavu, zapas som nepozeral ale mne je proste cudne ze ak by niekto neumyselne takto skocil superovi na nohu tak ze by pokracoval v hre jak keby sa nic nestalo. ja netvrdim ze messi je zakerny hrac, praveze toto mi k nemu vobec nepasuje, lebo on ovela viac schyta nez rozda. a netusim ci ho v celom zapase okopavali alebo nie, ale uznaj sam, ze keby toto tu urobil ramos tak je tu okolo toho trosku iny randal

Reagovat
ttopi

Navíc mu ta noha ležícího protihráče doslova přiletěla do cesty, to se pak už pohyb zastavit nedá, tím spíš ne v takovéto situaci v běhu, kdy jste oba ještě v jakémsi pádu. Pepe udělal kdysi něco zcela odlyšného. Ale to je jedno, to janinho asi nepochopí.

Reagovat
janinho

jedine co nepochopim je to odlysneho

ako pisem vyssie... pri neumyselnom prisliapnuti by som skor cakal ze prestane hrat lebo niekomu takto opriet koliky o holen musi byt riadna bolest. ale uplne v pohode mi staci co som tu zatial cital

Reagovat
ttopi

odlyšný => můj fail, to beru

Já popravdě nevím co se po tomto střetu Messiho sa protihráčem dělo. Já se jen ohradil vůči tomu srovnání s Pepem, tam šlo o trochu něco jiného.

Reagovat
janinho

ja nikde nedavam na rovinu Pepeho a Messiho, to si z mojich prispevkov mohol usudit aj sam. ale ak mu na tu nohu Leos skocil umyselne tak to bol od neho proste blikanec a som presvedceny ze keby to urobil niekto iny tak by ste tu asi vsetci reagovali dost odlisne a to je za mna pokrytecke. ked okopavali v ligovom zapase CR a on tam potom niekomu oplatil laktom tak jediny na koho som tu nadaval bol CR. neviem preco tu niektori maju potrebu vzdy a za kazdych okolnosti robit z Messiho niekoho nedotknutelneho, len preto ze je asi najlepsim futbalistom poslednych 30 rokov (porovnavat ho s Maradonom, Pelem alebo di Stefanom je podla mna hlupost). aj Leosovi mozu niekedy prdnut nervy ale ak sa to stane tak by mal dostat rovnaky trest ako hocikto iny.

Reagovat
ttopi

Ptal ses: "leos sa vcera zahral na pepeho?", čili to srovnání tě napadlo.

Třeba to někdo řešit bude, nevím. Ale úmysl se v tomhle těžko prokazuje. A ani tomu nevěřím. Jak jsem psal výše, když takhle škobrtneš a rozhodí se ti rovnováha, strašně těžko se pohyb mění. Ta noha protihráče Messimu přiletěla do cesty ve chvíli, kdy už šla jeho noha k zemi a nešlo s tím nic dělat. Podobně jako když vidíš, že jsi 10cm od hovna, ale už to nejde zastavit a šlápneš do něj.

Reagovat
janinho

velmi spravne. neviem co je na tom take nepochopitelne. proste mne to pride ze mu usli nervy a zachoval ako debil (rozumej Pepe).

vidim ze ty mas na to iny nazor jak ja a ja to uplne respektujem. poslal som to aj kamosom ktori fandia jeden LFC a druhy Barce a obidvaja mi napisali ze jasna CK. kazdy nech si na to urobi nazor sam. ale po Xty krat zopakujem to kvoli comu si myslim ze to asi nemuselo byt take nevinne z jeho strany ako si myslis ty... ze keby to bolo tak tak neverim ze by bol taky hajzel ze by pokracoval v hre jak keby sa nic nestalo. viac si myslim ze to nema zmysel rozoberat, lebo sa opakujes ty aj ja.

Reagovat
madridcan

Pravda, na poslednú chvíľu určite pohyby neobmedzis, ale to napríklad pri takej penalte v rovnakom zápase neplati

Reagovat
ttopi

Díky za názor.

Reagovat
blaugrana

Barça are creating (4.75) BIG chances in La Liga per game under Setien when they've been creating only (2.73) under Valverde but they are only scoring (1.75) goals per game compared to (2.57) under Valverde.

Reagovat
smazaný uživatel

Setien

Reagovat
ttopi

Zajímavá čísla. Podstaté je spíše to, že si vytvářejí více šancí, to totiž může plynout z jiné taktiky a úkolů pro hráče od Setiena (oproti Valverdemu). To, že z toho dají méně branek, to se Setienem nemá moc společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

áno Ernesto mal Suaréza, Setíén Griezmana.

Reagovat
ttopi

No právě, proto to píšu, že tu efektivitu trenér moc neuhlídá.

Reagovat
roman1978

Todibo se zápas od zápasu lepší. Začíná vypadat úžasně. Nechápu ten odchod.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
celeb

tak on bol v poslednych zapasoch uzasny aj u nas. Uz som tu na ten odchod aspon 4krat nadaval.

Nakoniec ho spatne kupime za 2nasobok, ale nikoho to nebude zaujimat, ked 4. krat osolime 100+ za Martineza.

Ja by som po odchode tejto chamrade spravil okamzite financny audit, kedze sa mi nechce verit, ze by sme na to mali byt tak dobre, ako tvrdia. Hlavne ked v prestupoch utapame take sialene peniaze a robime 1 fail za 2.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Visca el barca

A má na to Schalke peníze?

Reagovat
celeb

treba dufat, ze tych 25 bude na nich vela. Tento rok kupovali obrancu za 15. Ale ak na to maju, tak ho mozu obratom predat za 2nasobok. Dobrych stoperov je malo a su drahi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Leganés

Reagovat
Ed_Hazard

A Oscar

Reagovat
CHONG

Reagovat
2miguel1

Tipujem ze vyhrame ligu tak s 75 bodmi.

Reagovat
Visca el barca

Tento slabý Real nám vůbec nepomáhá. Stačí nám fakt málo...

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
Phillipinho

Betis letos konecne ukazal, ze maji super tym a fotbal hrat umi. Snad budou vic konzistentni a zacnou sbirat body i venku

Reagovat
Phillipinho

Jo a sledovat Fekira a Canalese je parada.

Reagovat
Israha

Jedni se spoléhají na to, že jim vše vyhraje Messi, druzí zas na to, že se týmy mimo pohárové pozice porazí samy. Aktuálně má z ofenzivních hráčů nějaký kontinuální přísun vítězné mentality jedině Vinícius, což je naprosto šílené. Ramos má větší chuť dávat góly a dělat něco s výsledky, než Benzema, Vazquéz, Modrić a Kroos dohromady. Za Zidanem to samozřejmě jde, kdo jiný by měl umět vyhrávat a chtít vyhrávat, než někdejší nejlepší hráč světa...ale oni tam na hřišti nikdo z nich netuší, kdo by to vlastně měl převzít za Ronalda a strhnout zbytek s sebou. Ten tým potřebuje jednoho až dva arogantní, sebestředné hajzly, co uměj dávat či připravovat góly, věří svým schopnostem, neschovávají se a maj koule udělat ze sebe střed pozornosti. A to bohužel není ani ten slavný Hazard...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tvle.. Co to jako mělo zase být? Sem se normálně při tom nasrání přistihl jak přeji gól Betidu, protože jsme si nezasloužili absolutně nic.. Totální nezájem, zmar, všude pozdě.. Militao snad neumí běhat, Lucas toho bych nakopal do kouli a lord Benzema? Kurva jak mám mít toho chlapa rád, když to je mezi útočníky nejhorsi hráč? Náš nejlepší útočník je snad ramos, který zase ale chybuje v obraně.. Tento titul si nezaslouží nikdo. My a Barca taky ne.. Je škoda, že oni ho vyhrají opět díky Messimu..nejvic mě pobavil a baví vždycky zidane, kterého tam vidím vždycky jen plácat rukama jak lachtan, když se tam Karim naprosto trápí.. Ti kluci jakoby nevěděli co vůbec hrát, žádná taktika..

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas toho bych nakopal do kouli

Reagovat
smazaný uživatel

Po clasicu tady byli sami halamadridove. Teď už zas klid.

Reagovat
CHONG

A ty jsi byl po EC zalezlý v díře a teď zase vystrkuješ čumák, to si nevybereš

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kenneth

Reagovat
The Krupy

Reagovat
madridcan

Vyššie som sa pýtal Kennetha, že prečo sa rozčuľuje hlavne z dôvodu, že história sa opäť opakuje, takmer úplne dátumovo presne Pár rokov dozadu vypadnutie s Realom z pohára, prehra v AC Miláne a prehra s lavickou Realu v lige, kedy makal na baraku, zápas nevidel, ale o každej situácii mal jasno. Zrazu výhra nad AC 4:0 plus napriek prehre v Clasicu aj tak istý titul a zrazu štvrtina komentárov v diskusii s 600 príspevkami v jeho réžii. Najviac ma fascinuje, že sa vysmieval Merenguesovi istú dobu alebo mne, že menej prispievam, keď prišiel u mňa po škole pracovný zlom alebo rodinné hodnoty. Na ktoré to predpokladám tento pokrytec bude teraz hrať aj sam a pekne po rokoch sa mu všetky jeho hovna a zvratky z diskusii vracaju do jeho ksichtu.

Ale leto sa blíži, tak o chvíľku opráši sandále a hor sa na turistiku.

Reagovat
alcantara

Tebe sa tusim nejak prilis dostal do hlavy, nie?

Reagovat
Kily

už někdy před pěti lety

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu proč. Asi mu pravda nevoní.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Já tady byl při i po mači. Barca si to ode mě slízla dostatečně.

Reagovat
smazaný uživatel

jen kvůli tobě jsem si dal tu práci - od konce clásica jsem pod články s Laligou dal 11 příspěvků. To je na moji produkci za poslední cca rok naprosto nadprůměrný výkon. Takže ... ne, omlouvat se nemusíš.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
messi80

Roky sa rozprávalo ze anglická liga je najlepšia, lebo Barca a real moc vyhrávajú a v lige malo strácajú a v anglickú môže prehrať každý s každým.teraz v anglickú Liverpool prehral jeden zápas v sezóne a Barca s realom strácajú a iné tu nevidím ako ze to. Je súboj kriplov. Áno. Jasne bar a aj real majú určite svoje slabšie obdobie, ale zamyslel sa. Niekto nad tým ze mohla ísť hore aj kvalita iných tímov z ligy? Co by za také slabšie obdobia ako ma Barca s realom dali v arsenale alebo v united.

Reagovat
ttopi

Tenhle Real neporazit, to byla kardinální chyba Barcelony.

Jinak Leganes výhra. Nevím proč, ale nějak jim tu záchranu přeju kvůli té aféře (ikdyž vše bylo dle pravidel).

Reagovat
technecium

Ještě větší ostuda než se dosud zdálo, pustit Clásico tomuto Realu.

Reagovat
pantondavo

Next year will be our year

Reagovat
blaugrana

Pozicia lidera sa bude do konca sezony este casto menit. Snad ale bude po poslednom kole v cele Barca.

Reagovat
Spalovač šancí

Letos je to v LL taková https://youtu.be/QiReULBjcfs?t=7 o titul ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Odveta s Neapolí nejspíš bez diváků.

Reagovat
Hristo Stoichkov

PSG - BVB oficiálně bez diváků.

Reagovat
dextroza_m

Barca:

V Mallorca 3b

D Leganés 3b

V Sevilla 1b

D Bilbao 3b

V Celta 3b

D Atlético 1b

V Villareal 3b

D Espanylo 3b

V Valladolid 3b

D Osauna 3b

V Alavés 3b

---------------

29b.

Real:

D Eibar 3b

D Valencia 3b

V Sociedad 1b

D Mallorca 3b

V Espanyol 3

D Getafe 3b

V Bilbao 1b

D Alavés 3b

V Granada 3b

D Villareal 3b

V Leganés 3b

--------------

29b

Takže je to jasné, pískněte konec, Barca vyhraje o dva body ligu

Reagovat
ADM

V Villareal 3b

D Espanylo 3b

V Valladolid 3b

D Osauna 3b

V Alavés 3b

Takže my vyhráme 5 zápasov po sebe, hej?

Reagovat
dextroza_m

Samozřejmě, je ta tam napsané, ne?

Reagovat
valloire

hej nějaký penaltičky a tak a je to doma

Reagovat
ADM

Kľud

Reagovat
valloire

já jsem vždy klidný

Reagovat
smazaný uživatel

Se o prázdninách nudíš?

Jak už jsem psal po clásicu v topicu, kde byl Madrid považovaný za favorita ligy - tyhle dva týmy jsou tak nevyzpytatelné, že se neodvažuju cokoliv tipovat. Může to vyhrát Madrid i my. Teď je to naprosto ve hvězdách. Když si vezmeš jen ty výsledky po novým roce - nečekal bych, že dostaneme ve Valencii, nečekal bych, že vypadneme z Copy, nečekal jsem, že dostaneme 2:0 v clásicu. Naopak jsem nad očekávání dobře zvládli Getafe a Betis. U Realu je těch překvápek ještě víc - výhra nad Atletama, prohra se Sockama doma a vypadnutí z Copy, prohra na Levante, prohra s Betisem a naopak výhra v clásicu, plichta doma se Celtou ... a u nich musíš i brát jako překvápko, že prohráli v LM se City. U nich je to prakticky co zápas, to překvapení. Minimálně pro mě.

Reagovat
patas92

letos to nebude o tom, že fanoušci budou doufat ve ztrátu soupeře, ale hlavně budou doufat v body vlastního týmu

Stejně si ale pořád myslím, že ligu vyhrajem relativně v klidu.

Reagovat
Luis_Figo

ak je tento priebeh podla teba v klidu...este sa to parkrat otoci na cele tabulky...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím, že to Barca nakonec dá. Přecejenom je to naše soutěž. Nicméně ... to bývávala i Copa, že jo.

Reagovat
Jordi Alba

A myslel sis to i po EC?

Reagovat
patas92

Jistě

Reagovat
valloire

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste se jim zranil kurtak, no ale zas los a vzajemne utkani s nami maj priznivejsi

Reagovat
dextroza_m

Bohužel prázdniny už nějaký čas nemám.

A to, že jsou ty týmy nevyzpytatelné znamená, že nemůžu tipovat?

V podstatě je v tom jen potvrzení tvého faktu, že můžeme vyhrát my nebo oni.

Reagovat
smazaný uživatel

však já ti nic nezakazuju - tipuj, jak libo. Já si jen můžu o tipování letošních B+R myslet své.

Reagovat
Luis_Figo

kks ten Benzema...mal by mu niekto vysvetlit ze nie je zaloznik! Lucas je hrac na 10 min nic viac, mal som pocit ako keby som kukal na anglicku ligu na prelome milenia. len same centre do pice...tragedia. Zidane nech posadi Karima na lavicku, nech tam da Mariana alebo Jovica a tiez Jamesa. Casemiro tiez nemoze hrat kazdy zapas pre pana jana...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
celeb

Arthur s vysokou pravdepodobnostou out aj na odvetu s SSC

Jeho kotnik sa hoji pomaly, aj ked lekari robia vsetko co sa len da.

Pre karty su out Vidal s Busquetsom, cize DJ + Rakitic + Puig ???

Reagovat
smazaný uživatel

Bez divakov, bez Arthura. Super.

Reagovat
technecium
Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
valloire

hustý

Reagovat
smazaný uživatel

TV3: Barça and Juventus negotiated a Rakitic-Douglas Costa barter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele