27. kolo
06.03.2020 21:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Deportivo se rozešlo s Valencií smírně 1:1

Valencia před náročnou odvetou osmifinále Ligy mistrů proti Atalantě nedokázala zvítězit v Alavésu a po remíze 1:1 zůstává na sedmé pozici. Hosté sice po prvním poločase vedli, ale výsledek kvůli vyrovnávací brance Edgara Méndeze neudrželi.

Už v týdnu čeká na Los Che důležitá odveta osmifinálového klání Ligy mistrů proti Atalantě Bergamo a svěřenci Alberta Celadese se potřebovali naladit, pokud možno, vítězně.

Po opatrnějším začátku začali hosté postupně přebírat aktivitu a ve 25. minutě se po zákroku na Čeryševa marně dožadovali pokutového kopu. Valencia však zůstávala u balónu a o devět minut později už svoji převahu využila k vedoucímu gólu. Dani Parejo se postavil k volnému přímému kopu a parádní ranou podél zdi přímo do šibenice překonal brankáře Pachcea. Deportivo se na poločasovou odpověď nezmohlo, tím spíše, že závěr prvního poločasu byl pro několik "žlutých" faulů rozkouskován.

Valencia měla ve druhém poločase za cíl vstřelit co nejrychleji druhou branku a tím se uklidnit. V 58. minutě byl blízko Florenzi, ke smůle hostí však trefil jen boční síť. Deportivo na velkou šanci dlouho čekalo a když konečně přišla, bylo z toho vyrovnání. Čtvrthodinu před koncem vznikl před Cillessenem závar, který po přiťuknutí Laguardii ukončil tečovanou trefou Edgar Méndez.

Domácí rázem ožili a nechybělo moc aby Sainz dvě minuty před koncem strhl vedení na stranu Alavésu. Balón před Cillessenem těsně minul. V další dobré příležitosti byl po propadlém centru i Joselu a zde brankář Valencie dobře zasáhl nohou. Pět minut nastaveného času už žádnou další branku nepřineslo, takže oba celky si rozdělily body za konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele