27. kolo
07.03.2020 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe na obranu Celty Vigo recept nenašlo

Pouze remízu 0:0 zaznamenalo v sobotu večer Getafe. Madridský celek hostil v roli favorita o záchranu bojující Celtu Vigo a recept na její obranu za devadesát minut nenašel. Zatímco pro domácí je bod ztrátou v boji o přední příčky, pro Celtu Vigo je to jednoznačně zisk.

Celta Vigo se díky tomu udrží mimo sestupové pozice i po tomto kole, na Mallorcu má náskok jednoho bodu.

Remíza 0:0 se na Coliseum Alfonsa Péreze nerodila vůbec lehce, Getafe bylo totiž od počátku výrazně aktivnější a Celestes měli místy velké štěstí. Ve 13. minutě zachránil hosty od inkasované branky brankář Blanco, který si skvěle poradil s krásnou střelou Arambarriho. Domácí hodně zkoušeli střelecké štěstí, ale problém tkvěl v tom, že nebyli schopni trefit prostor mezi tyčemi. Ve 34. minutě zahrozili i hosté a přízemní střelu Santiho Miny zlikvidoval Soria. Poslední příležitost prvního poločasu měl na svědomí Jaime Mata, jehož hlavička se od země odrazila nad branku.

Počet šancí Getafe se ve druhém poločase ještě znásobil, obrana Celty Vigo ale tlaku domácích nadále vzdorovala. Svěřenci Pepeho Bordálase měli stále problém trefit branku a Arambarri v dobré pozici znovu minul.

V závěrečné dvacetiminutovce se hra výrazně přitvrdila a sudí Martínez musel několikrát napomínat. V 78. minutě se Getafe sice dočkalo úvodní branky, ale veškerá radost byla zbytečná, protože Ángel Rodríguez v době přihrávky stál v ofsajdu. Getafe si to nevynahradilo ani později, protože střela Cucurelly byla sražená do boční sítě.

Když se zdálo, že tlak Getafe bude narůstat, přišlo vyloučení Maura Arambarriho, který uviděl po zákroku na Gabriela Fernándeze druhou žlutou kartu. Oslabení Azulones rozhodnout nedokázali a s Celtou Vigo remizovali 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co zase bukwičák zkouší- 1,8??

Reagovat
smazaný uživatel

1,83- jen si hrej bukwičáku. I na tebe jednou dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehon si toho ptáka, a dej tam rovnou 2,01.

Reagovat
smazaný uživatel

2 bych nerozdýchal.

Reagovat
Elmas

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele