27. kolo
08.03.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Levante neudrželo vedení a s Granadou remizovalo 1:1

Třetí domácí výhru v řadě Levante nepřidalo a konečná remíza 1:1 s Granadou je pro nabuzené fanoušky spíše zklamáním. Levante patří po sedmadvaceti kolech třinácté místo, Granada je devátá.

Před dvěma týdny si Levante vyšláplo na Real Madrid, který senzačně porazilo 1:0. Následující kolo ale valencijský celek vůbec nezvládl a podlehl Eibaru 0:3, což chtěl znovu před vlastními diváky odčinit.

A začal dobře, protože už v 11. minutě naservíroval Moreno milimetrově přesnou přihrávku na zadní tyč, kde se zjevil osamocený Roger Martí a bez problému trefil odkrytou branku. Šlo o vůbec první vážnější šanci v utkání, kterých jinak bylo velice poskrovnu. První poločas se nesl spíše ve znamení bojovnosti, oba celky si nedarovaly ani milimetr hrací plochy. Vše naštěstí probíhalo v rámci pravidel, takže sudí nemusel ani v jednom případě napomínat žlutou kartou.

Krátce po změně stran mohli domácí odskočit, ale chybu, kterou vyrobil brankář Silva, nepotrestal Moreno. Jeho zakončení z ostrého úhlu skončilo mimo. Ještě se sluší říci, že Granada na druhý poločas přichystala hned dvojí střídání a jak se ukázalo, šlo o správnou volbu. Byl to totiž nový muž na hřišti Darwin Machís, který po hodině hry obešel brankáře Fernándeze a chladnokrevně zakončil.

Na Estadio Ciutat de Valéncia se tak začínalo od začátku, Granada dál vystrkovala růžky a dokonce se marně dožadovala odpískání pokutového kopu a to rovnou dvakrát. Ani v jednom případě však nebyly tužby vyslyšeny. Rozhodnout nakonec mohl minutu před koncem Soldado, ale jeho možnost skvěle zneškodnil Fernández.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele