LaLiga - souhrn 26. kola

01.03.2019, 22:52, aktualizováno 04.03.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
Barcelona zvládla i druhé El Clásico během jednoho týdne a upevnila si vedoucí postavení v LaLize. Atlético Madrid po vítězství nad Realem Sociedad zaostává o sedm bodů. Real Madrid je na tom ještě o poznání hůře. Na průběžném čtvrtém místě se drží Getafe, které tentokrát zvládlo těžký duel s Realem Betis. Deportivo Alavés potvrdilo formu a zdolalo Villarreal, naopak Sevilla nečekaně podlehla Huesce. Tři body oslavila i Valencia...

CD Leganés - Levante UD 1:0

04.03.2019 21:00

Góly: 13. Óscar Rodríguez

Pondělní dohrávka mezi Leganésem a Levante přinesla jedinou branku a vítězství domácího celku, který se tím pádem posunul na jedenácté místo tabulky. Z poměrně velkého množství gólovek se ujala jediná,ta ze 13.minuty v podání Óscara Rodrígueze.

Divácky možná nešlo o nejatraktivnější duel, ale devadesát minut hry nabídlo zajímavou podívanou. Už v 6.minutě předvedl vynikající kopací techniku domácí Óscar, jehož volný přímý kop orazítkoval břevno. O chvíli později zakončoval v šestnáctce z první Braithwaite, ale naštěstí pro Levante těsně minul. Každopádně snaha Leganésu přinesla kýžený úspěch a ve 13.minutě už to bylo 1:0 pro domácí. Valencijský celek předvedl katastrofální rozehrávku své standardní situace a Leganés upaloval do protiútoku, načež vše z pohledu domácích vyřešil střelou z otočky Óscar Rodríguez.

Levante po inkasované brance přeci jenom přidalo plyn a ve 24.minutě mělo obrovskou příležitost na vyrovnání. Po přihrávce zprava od Mayorala zakončoval zblízka Jason a vynikající zákrok si připsal Cuéllar. Na druhé straně zase přestřelil branku Carrillo a skóre se neměnilo ani pár minut před koncem prvního poločasu po tyčce hostujícího Bardhiho. Šlo o krásný fotbalový okamžik, neboť Bardhi si střeleckou pozici vypracoval po tzv. "zidanovce".

Levante začalo aktivně i druhý poločas a před Cuéllarem bylo pořádně horko, Bardhi však zamířil znovu vedle. Tlak Levante vygradoval kolem 60.minuty, kdy měli hosté další tutovky. Mayoral si vylámal zuby na Cuéllarovi a brankář Leganésu skvěle vychytal i nepříjemnou střelu Simona.

Hosté svému soupeři zatápěli a deset minut před koncem dokonce vstřelili gól, který jim sudí Manzano nemohl kvůli útočnému faulu uznat. Vstřelit branku se nedařilo ani Leganésu, po ráně Óscara předvedl skvělý zákrok Fernández. Utkání bohaté na brankové příležitosti nakonec žádnou další branku nepřineslo, takže Leganés doma porazil Levante nejtěsnějším způsobem.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:0

03.03.2019 20:45

Góly: 49. Rodrigo, 89. Kévin Gameiro

Valencia zvládla velmi důležité domácí utkání s Bilbaem a po výhře 2:0 může stále pomýšlet na Ligu mistrů pro příští sezonu. Los Che to s Bilbaem neměli jednoduché, Baskové především v prvním poločase vyvinuli velký tlak, jenomže střelecky se za devadesát minut prosadit nedokázali. Výhru Netopýrům vystřelili Rodrigo a Kevin Gameiro.

Bilbao začalo na Mestalle výrazně aktivněji a už po 120 sekundách se hosté dožadovali pokutového kopu po faulu na Iňakiho Williamse. Sudí se rozhodl hraniční zákrok netrestat, čímž Baskům možná trochu ublížil. Hra se následně zpomalila a do šancí se začínali dostávat domácí. Střela Wasse ze střední vzdálenosti se mezi tři tyče těsně nevešla a na druhé straně chyběla přesnost i Raúlu Garcíovi. Hosté byli před koncem poločasu znovu lepší, nicméně na poločasovém bezbrankovém stavu se nic nezměnilo.

To nejpodstatnější přinesl až druhý poločas. Hned po jeho začátku vstřelili Los Che první branku. Santi Mina dobře sklepl balón na Rodriga, který rovnou z první překonal brankáře Herrerína. Úvodní branka zcela obrátila karty, Bilbao bylo najednou nuceno útočit, ale zatímco v prvním poločase se mu to dařilo, po obrátce nikoliv. Valencia velmi dobře bránila a všechny možné i nemožné útoky eliminovala.

Definitivní rozhodnutí přinesla až poslední minuta zápasu a druhý gól Valencie, který vstřelil po přihrávce Solera Kevin Gameiro.

Valencia porazila Athletic Club 2:0 a zůstává v kontaktu s evropskými poháry. Ba co více, na Ligu mistrů ztrácejí Los Che už "jen" šest bodů. Baskové zůstávají po porážce ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:2

03.03.2019 18:30

Góly: 30. Álvaro Morata, 33. Álvaro Morata

Sedm bodů činí aktuální rozdíl mezi první Barcelonou a druhým Atléticem Madrid. Los Colchoneros odpověděli na výhru Katalánců v El Clásicu a ze hřiště Realu Sociedad si odvezli plný počet bodů. Dva góly vsítila už v prvním poločase lednová posila Álvaro Morata a cestu za třemi body nezastavilo ani vyloučení Kokeho z 63. minuty.

Atlético potřebovalo v Baskicku nutně uspět, aby se jakžtakž udrželo v kontaktu s vedoucí Barcelonou. Na druhou stranu i pro Real Sociedad to byl důležitý mač protože v případě výhry se mohl posunout už na pohárovou šestou příčku.

Utkání mělo svižné tempo a v počáteční fázi bez větších příležitostí. Domácí celek musel v průběhu prvního poločasu poprvé sáhnout ke střídání a zraněného Williana Josého nahradil Juanmi. Odchod klíčového hráče ofenzívy zanechal na San Sebastianu stopy a o pár minut později se Atlético ujalo vedení. Lemarův centr z rohového kopu hlavou prodloužil Godín a Álvaro Morata zblízka překonal brankáře Rulliho. Následně neuběhlo ani pět minut a Atlético vedení navýšilo. Do šestnáctky tentokrát přilétl centr Kokeho a Morata byl ve vzduchu opět úspěšný.

Realu Sociedad se první poločas nepovedl, v tom druhém se ale nehodlal jen tak vzdát. Naději pro něj znamenala 63. minuta, kdy Koke za podražení protihráče uviděl už druhou žlutou kartu v utkání a tím pádem i červenou.

Obrana Los Colchoneros byla však jako vždy skálopevná, Simeoneho svěřenci domácí do ničeho nepouštěli a zhruba půlhodinové oslabení bravurně zvládli. Atlético si po výhře 2:0 pojistilo druhou příčku a i když na vedoucí Barcelonu ztrácí, zůstává ve hře o titul.

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 1:2

03.03.2019 16:15

Góly: 75. Joaquín - 20. Leandro Cabrera, 44. Jaime Mata

Getafe zvládlo náročný zápas v Seville lépe, ačkoli se po většinu zápasu ocitalo pod tlakem. Výhru nad Betisem mu zajistili Cabrera s Matou, takže kontaktní branka Joaquína už téměř nic neznamenala.

Getafe dobře vědělo, že na půdě Betisu ho nečeká snadná práce. Real Betis totiž toužil smazat náskok Getafe a dostat se blíž pohárovým příčkám, takže tohle utkání bral jako velkou šanci. Domácí vsadili na Moróna s Leónem, které podporovali Lo Celso, Guardado nebo Canales. Hostující Getafe spoléhalo na osvědčenou dvojku kanonýrů Milonu s Matou.

Real Betis začal aktivněji a zejména rychlá kombinace ze třetí minuty vypadala hodně nadějně. Zakončující Loren Morón však sledoval teč bránícího hráče, který dost možná Getafe zachránil výsledek. León rovněž nechtěl zůstat pozadu a v deváté minutě se dostal do zakončení pro změnu on. Dopadl ale podobně, protože se vytáhl brankář Soria.

Béticos byli aktivnější a dařilo se jim daleko častěji dostávat se do zakončení, ale byli to hosté, kdo vstřelil první branku. Krátký rohový kop pokračoval u Portilla, který našel krásným pasem na zadní tyči Leandra Cabreru. Ten sice netrefil míč úplně ideálně, ale mrzet ho to nemuselo. Balon skončil s přispěním tyče v síti a Getafe vedlo 1:0.

Brzy to mohlo být o dvě branky, když se Jaime Mata propracoval ve vápně k dorážce, po které jen sledoval skvělý obraný zákrok Feddala. Pau López se musel činit o minutu později, když se Portillo propracoval po straně až k zakončení.

Ještě než sudí poslal oba týmy do šaten, dočkali se hostující fanoušci dalšího krásného momentu. Molina vyprodukoval výbornou nahrávku do běhu na Jaimeho Matu, který s balonem u nohy vtrhl do vápna Realu Betis. V něm si poradil i s brankářem Lópezem a střelou k tyči zasadil domácím fandům další ránu.

Domácí reagovali nasazením Jesého, jehož si však hosté velmi dobře hlídali. Právě někdejší talent Realu Madrid se s míčem po rohovém kopu dostal až do vápna, kde narazil na přesilu tří obránců. Úvodní minuty druhé půle patřily opět Realu Betis a Joaquínovi chybělo jen opravdu málo, aby se radoval z kontaktní branky.

Mladý záložník Lo Celso se dostal k velice zajímavé střele uvnitř vápna a zkoušel umístit míč k levé tyči, ale brankář Getafe jeho střelu skvěle chytil. Brankáře Paua Lópeze zase zkoušel ranou Portillo a López musel být rychle u tyče, aby míč vyrazil. Závěr utkání patřil lepšímu Betisu.

William Carvalho totiž prošel až k vápnu, kde našel Joaquína. Jeho dělovku ze strany Soria mít nemohl. V dramatickém závěru se dokonce Betis radoval ještě jednou po akci a zakončení Jesého, jenže sudí Juan Martínez Munuera vyrovnávací branku pro ofsajd správně neuznal.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 1:0

03.03.2019 12:00

Góly: 87. Sergi Enrich

Celta Vigo si ani po tomto kole nepolepší, neboť nezvládla další utkání a na půdě Eibaru podlehla nejtěsnějším rozdílem. Dlouho to přitom vypadalo na remízu, než tři minuty před koncem rozhodl Sergio Enrich.

Celestes od počátku nového roku sbírají body jen s velkými obtížemi a vzhledem k tomu, že balancují nad sestupovou propastí, potřebovali na hřišti Eibaru uspět. Hosté si zatím v klidu hoví na dvanáctém místě, to však neznamená, že nechtěli všechny body, zvláště před vlastními fanoušky.

Lépe začali hosté a první velká příležitost se jim naskytla po šesti minutách, kdy sám na branku pelášil Braiz Méndez, ale golman Dmitrovič výborně zasáhl. Pak už byl aktivnější Eibar a ve 26.minutě dokonce vstřelil gól, který však hlavní sudí nemohl uznat. I když měli domácí větší převahu, nebezpečnější byla Celta Vigo. Ve 40.minutě zazdil obrovskou příležitost Maximiliano Gómez, když z malého vápna orazítkoval břevno! Zahozené šance museli Celestes hodně mrzet.

Po změně stran, přesně v 67.minutě došlo ve vápně hostí k penaltovému zákroku, který si rozhodčí ještě ověřoval u videa a nakonec dal domácím za pravdu. Penalty se ujal Charles a neudělal to vůbec dobře, balón napálil hodně nad, takže i Eibar dokázal zahodit nemožné. Nicméně truchlit nakonec nemusel. Tři minuty před koncem udělal ve vápně velký průvan střídající Cardona a i když nevystřelil ideálně, balón propadl na kopačku Sergio Enricha, který se stal hrdinou utkání. Celta už neměla mnoho času a nedostala se ani do závěrečného tlaku. Eibaru zvítězil 1:0 a posunul se na deváté místo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 0:1

02.03.2019 20:45

Góly: 26. Ivan Rakitić

Real Madrid utrpěl během pár dní už druhou domácí porážku od Barcelony a je prakticky ze hry o titul. Katalánci znovu neinkasovali a na vítězství jim tentokrát stačila jediná branka Chorvata Ivana Rakitiće. Barca má na Real nyní dvanáctibodový náskok, na druhé Atlético pak o dva body méně.

El Clásico znovu nabídlo zajímavou podívanou stejně jako ve středu v pohárovém utkání. Barcelona na Santiago Bernabéu vyhrála v týdnu 3:0, ale kouč Realu Santiago Solari se nechal slyšet, že jeho tým i tak podal dobrý výkon. Real herně za Barcelonou určitě nezaostával, jenže stejně jako v tomto ligovém duelu nebyl efektivní. Oba celky nastoupily v obvyklých jedenáctkách, snad jen na straně Real na levém kraji obrany chyběl Marcelo.

První šanci utkání měl z volného přímého kopu Gareth Bale. Velšský reprezentant je spojován s odchodem z Realu a klub už údajně stanovil jeho výkupní cenu. Příznivce Bílého baletu si mohl naklonit, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Real byl v úvodu aktivnější, utkání mělo vysoké tempo, ale na další příležitost si museli diváci počkat do 21. minuty, kdy s balónem u nohy zahrozil Lionel Messi. Argentinská hvězda přehodila Courtoise, ale branku netrefila. O pár minut později už Barcelona vedla. Ivan Rakitić se dostal za obranou linii domácích a zprava postupoval na branku. V podobné situaci jako před ním Messi si poradil o poznání lépe a obloučkem vstřelil úvodní gól El Clásica.

O co nejrychlejší vyrovnání se pokoušel Reguilón, který ve vápně nasimuloval pád, ale sudí Undiano Mallenco mu na jeho herecký kousek neskočil. Madrid byl v křeči a Barca toho mohla ještě do poločasu využít, Suárezovu jedovatou ránu musel vyrážet Courtois.

Santiago Solari do druhé půle ponechal stejnou jedenáctku a Real začal znovu o něco aktivněji, nicméně bez větších šancí. To Barcelona hrozila rychlými kontry a jeden takový mohl potrestat Suárez, jenže balón mu v klíčový moment odskočil a se zbytkem už si poradil brankář Courtois.

Po hodině hry se dostal do zajímavé možnosti talentovaný Vinícius Júnior, jenž si sice položil Piquého, ale následně ve vyložené pozici trefil jen dalšího obránce. Domácí marně hledali způsob, jak Barcelonu zaskočit. Další nasimulovaný pád předvedl v šestnáctce střídající Asensio, ale znovu bez kýženého výsledku.

Čas se Bílému baletu neúprosně krátil a Katalánci byli navíc neustále nebezpeční. Ve čtvrté minutě nastavení zakončoval po Coutinhově přihrávce Messi a v ochozech to jen zahučelo.

Na skóre se nakonec už nezměnilo nic. Real si doma podruhé v řadě na Barceloně vylámal zuby, znovu nedal gól a mistrovský titul se mu už výrazně vzdálil.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Sevilla FC 2:1

02.03.2019 18:30

Góly: 7. Juanpi Añor, 90+8. Ezequiel Ávila - 84. Wissam Ben Yedder (pen.)

O velké překvapení se v zápase na stadionu El Alcoraz postarala domácí Huesca, která brankou v osmé minutě nastavení strhla vítězství nad Sevillou na svojí stranu. Andalusané sice měli trvalou převahu, jenomže na půdě zachraňujícího se celku se prosadili jen jednou, zatímco soupeř udeřil dvakrát.

Ezequiel Ávila byl tím mužem, který v pozdním nastaveném čase rozhodl o důležitých třech bodech pro Huescu. Aragonský celek po výhře 2:1 oživil své šance na záchranu a na nesestupové pozice už ztrácí jen tři body. Naopak Sevilla potvrdila špatnou formu a dál se propadá tabulkou, v tuto chvíli se jí vzdálila čtvrtá pozice už na tři body.

Sevilla měla po celé utkání výraznou převahu, jenomže už od 7. minuty musela dotahovat. Galán ve vápně posunul balón na Juanpiho, který z malého vápna překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla pak držela balón, neustále se snažila něco vymyslet, ale málo zakončovala a ve 33. minutě měli další dobrou příležitost domácí. Juanpi však ve vápně hodně přestřelil.

Hosté pokračovali ve své snaze i po změně stran, ale proti dobře bránící Huesce to bylo složité. V 68. minutě se Sevilla konečně dočkala, ale její radost překazil odmávaný ofsajd. Favorit se dočkal až jedenáct minut před koncem, kdy byl v šestnáctce faulován Mercado a sudí odpískal pro Andalusany pokutový kop. Situaci ještě několik minut zkoumalo video a nakonec verdikt hlavního sudího potvrdilo. Wissam Ben Yedder penaltu proměnil a srovnal na 1:1.

Sevilla chtěla dokonat obrat a i v závěru byla aktivnější, v první minutě nastavení dokonce vstřelila branku, ale ta nebyla opět kvůli ofsajdovému postavení uznána. A nakonec přišla pro hosty dokonalá pohroma. V osmé minutě nastavení poslal v pádu nechytatelně balón do šibenice Ezequiel Ávila a tím rozhodl o velkém překvapení.

Huesca porazila Sevillu 2:1 a přibližuje se záchraně.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo Alavés 1:2

02.03.2019 16:15

Góly: 61. Santi Cazorla - 54. Guillermo Maripán, 77. Takashi Inui

Villarreal se ani po tomto kole ze sestupových pozic nezvedne. Žlutá ponorka doma opět prohrála, tentokrát podlehla 1:2 Alavésu a zůstane na osmnácté pozici. Naopak Alavés se po delší době vrátil na čtvrté místo, které zaručuje Ligu mistrů a bude čekat, jak si v dalších zápasech kola povedou Sevilla, respektive Getafe. Všechny branky na stadionu EL Madrigal padly až po změně stran.

Ono první poločas ani žádnou fotbalovou krásu nepobral, oba celky nastoupily s defenzivní taktikou a podle toho to také na hřišti vypadalo. Villarreal dost často kazil v předfinální fázi a v prvním poločase neměl jedinou vážnou příležitost. Koneckonců Alavés byl na tom podobně, takže divákům nezbývalo než doufat, že se obraz hry po změně stran výrazně zlepší.

A skutečně to bylo tak. Herní "mlčení" prolomil v 51. minutě nebezpečnou střelou Calleri, Asenjo přitom nemusel zasahovat, neboť rána šla těsně nad. Za další tři minuty už Deportivo vedlo, Žlutá ponorka si nepokryla rohový kop a hlavičkující Guillermo Maripán otevřel skóre utkání! Hostům však vedení dlouho nevydrželo, za pět minut hrál ve vlastním vápně rukou Laguardia a sudí odpískal pokutový kop.

Santi Cazorla si počínal jako zkušený matador, penaltu bezpečně proměnil a srovnal na 1:1. Hra posléze opět ztratila tempo a až v 79. minutě Alavés zničehonic udeřil a znovu získal vedení na svojí stranu. Jony udělal na levé straně hřiště průvan, vlétl do šestnáctky a zpětnou přihrávkou namazal skórujícímu Takašimu Inuiovi. Stejný hráč měl vzápětí další velkou možnost zvýšit a i když Asenja překonal, balón zamířil vedle branky.

Villarreal měl na vyrovnání plus mínus čtvrthodinu, ale během ní si nedokázal vytvořit vůbec nic. Žlutá ponorka po dalším špatném výkonu ztratila všechny body a i po tomto kole zůstává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 3:1

02.03.2019 13:00

Góly: 1. Borja Iglesias, 56. Mario Hermoso, 65. Lei Wu - 17. Rubén Alcaraz

Espanyol porazil Valladolid 3:1 a neprohrál už páté utkání v řadě. Hosté nesehráli v Katalánsku špatnou partii, ale těsně před přestávkou neproměnili pokutový kop a to je nakonec stálo tři body.

Diváci na stadionu Cornellá-El Prat nečekali na úvodní branku zápasu dlouho, hned v první minutě dostal přihrávku za obranu Borja Iglesias, jenž následně lobem přehodil brankáře Masipa, takže Espanyol bleskurychle vedl 1:0. Hosté se snažili o odpověď pokusy Nacha Martíneze a Sergiho Guardioly, ale ani jeden z pokusů vážné nebezpečí pro Lópeze neznamenal. Až v 17.minutě ostrá rána k tyči v podání Rubéna Alcaraze skončila za zády zkušeného brankáře, takže ani vyrovnání na 1:1 nakonec dlouho netrvalo.

Valladolid po vyrovnání výrazně ožil a najednou měl více ze hry. Domácí mužstvo navíc v závěru chybovalo a po faulu na Luise Lópeze na Guardiolu měl Valladolid k dispozici pokutový kop a ideální šanci utkání otočit. Sám faulovaný Sergi Guardiola se rozhodl vzít zodpovědnost na svá bedra, jenomže si vybral stranu, kam skákal i Diego López a nabídnutou šancí promrhal. Neproměněný pokutový kop byl klíčovým okamžikem celého utkání. Espanyol se o přestávce zmátořil a v 56.minutě zasadil Valladolidu zničující úder. Prodloužený centr na zadní tyč si na hranici malého vápna zpracoval Hermoso a nekompromisní dělovkou pod břevno vrátil vedení na stranu Katalánců.

Hosté mohli okamžitě vyrovnat, ale Plaňo z palebné pozice těsně minul tyčku a na druhé straně zase ve vložence minul Darder. O tři minuty později rozjel Espanyol další akci a ta už skončila gólem. Darder na hranici ofsajdové pasti vysunul Wu Leje, jenž sám proti Masipovi nezaváhal. Vedení 3:1 už Espanyol neztratil a prodloužil svojí neporazitelnost už na pět utkání.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Girona FC 0:2

01.03.2019 21:00

Góly: 30. Cristhian Stuani, 85. Cristhian Stuani

Girona se před čtrnácti dny nakopla výhrou na Realu Madrid a v předehrávce 26.kola zvítězila i na půdě dalšího madridského celku, méně slavnějšího Raya Vallecana. Výhru 2:0 zrežírovala hlavní opora týmu Cristhian Stuani, utkání také ovlivnilo vyloučení Abdoulaye By.

Katalánský celek je v dobré formě, od výhry na Santiago Bernabeu uběhlo čtrnáct dní a během nich dokázal skromný klub plichtit se San Sebastianem a v tomto zápase porazit i Vallecano. Domácím se touto porážkou opět o něco více zkomplikoval boj o záchranu.

Rayo nevstoupilo do utkání úplně šťastně, i první gólovky měla na svědomí Girona. Tu první vypracoval Pons pro Portua, který ale nedokázal trefit přesně branku. Krátce na to chyboval i brankář Dimitrievski a Granell z dělovky orazítkoval břevno. Girona se nakonec zaslouženě dostala do vedení přesně ve 30.minutě, kdy propadlý balón z rohového kopu napálil do sítě Cristhian Stuani. Hosté mohli do šaten ještě navýšit, ale Pons trefil brankovou konstrukci. Vallecano se štěstím prohrávalo jen o jeden gól.

Domácí kouč Míchel nemohl být s výkonem svých svěřenců v žádném případě spokojen. Rayo hrálo před vlastním publikem ustrašeně a Girona ho přehrávala. Zápas však ještě nebyl ztracen. Po obrátce mohl vyrovnat Suárez, který po krásném posunutí pálil jen do nohou Iraizoze. Pak ale přišla pro Rayo velká komplikace, v 60.minutě Ba přidržel unikajícího Stuaniho za dres a protože se hostující hráč řítil sám na branku, nemohlo z toho být nic jiného, než vyloučení.

V oslabení to měli domácí složité, Girona v pohodě kontrolovala hru a pět minut před koncem definitivně stvrdila své vítězství. Druhou branku v zápase vstřelil po Porrově centru Cristhian Stuani.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26186266:2560
2.Atlético Madrid26158338:1753
3.Real Madrid26153843:3148
4.Getafe CF26119634:2342
5.Deportivo Alavés26117827:2940
6.Sevilla FC26107941:3437
7.Valencia CF26715427:2136
8.Real Betis261061030:3236
9.Real Sociedad2698930:2735
10.SD Eibar26810834:3534
11.CD Leganés2689927:3133
12.Athletic Bilbao26712725:3033
13.Espanyol Barcelona26961131:3933
14.Girona FC26710927:3431
15.Levante UD26861237:4630
16.Real Valladolid26681220:3426
17.Celta Vigo26671336:4425
18.Villarreal CF264111127:3523
19.Rayo Vallecano26651528:4523
20.SD Huesca26571426:4222

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (701)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele