26. kolo
04.03.2019 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Domácí Óscar Rodríguez rozhodl pondělní dohrávku proti Levante

Pondělní dohrávka mezi Leganésem a Levante přinesla jedinou branku a vítězství domácího celku, který se tím pádem posunul na jedenácté místo tabulky. Z poměrně velkého množství gólovek se ujala jediná,ta ze 13.minuty v podání Óscara Rodrígueze.

Divácky možná nešlo o nejatraktivnější duel, ale devadesát minut hry nabídlo zajímavou podívanou. Už v 6.minutě předvedl vynikající kopací techniku domácí Óscar, jehož volný přímý kop orazítkoval břevno. O chvíli později zakončoval v šestnáctce z první Braithwaite, ale naštěstí pro Levante těsně minul. Každopádně snaha Leganésu přinesla kýžený úspěch a ve 13.minutě už to bylo 1:0 pro domácí. Valencijský celek předvedl katastrofální rozehrávku své standardní situace a Leganés upaloval do protiútoku, načež vše z pohledu domácích vyřešil střelou z otočky Óscar Rodríguez.

Levante po inkasované brance přeci jenom přidalo plyn a ve 24.minutě mělo obrovskou příležitost na vyrovnání. Po přihrávce zprava od Mayorala zakončoval zblízka Jason a vynikající zákrok si připsal Cuéllar. Na druhé straně zase přestřelil branku Carrillo a skóre se neměnilo ani pár minut před koncem prvního poločasu po tyčce hostujícího Bardhiho. Šlo o krásný fotbalový okamžik, neboť Bardhi si střeleckou pozici vypracoval po tzv. "zidanovce".

Levante začalo aktivně i druhý poločas a před Cuéllarem bylo pořádně horko, Bardhi však zamířil znovu vedle. Tlak Levante vygradoval kolem 60.minuty, kdy měli hosté další tutovky. Mayoral si vylámal zuby na Cuéllarovi a brankář Leganésu skvěle vychytal i nepříjemnou střelu Simona.

Hosté svému soupeři zatápěli a deset minut před koncem dokonce vstřelili gól, který jim sudí Manzano nemohl kvůli útočnému faulu uznat. Vstřelit branku se nedařilo ani Leganésu, po ráně Óscara předvedl skvělý zákrok Fernández. Utkání bohaté na brankové příležitosti nakonec žádnou další branku nepřineslo, takže Leganés doma porazil Levante nejtěsnějším způsobem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele