LaLiga - souhrn 26. kola

01.03.2019, 22:52, aktualizováno 04.03.2019, 22:55
Komentáře a souhrny
Barcelona zvládla i druhé El Clásico během jednoho týdne a upevnila si vedoucí postavení v LaLize. Atlético Madrid po vítězství nad Realem Sociedad zaostává o sedm bodů. Real Madrid je na tom ještě o poznání hůře. Na průběžném čtvrtém místě se drží Getafe, které tentokrát zvládlo těžký duel s Realem Betis. Deportivo Alavés potvrdilo formu a zdolalo Villarreal, naopak Sevilla nečekaně podlehla Huesce. Tři body oslavila i Valencia...

CD Leganés - Levante UD 1:0

04.03.2019 21:00

Góly: 13. Óscar Rodríguez

Pondělní dohrávka mezi Leganésem a Levante přinesla jedinou branku a vítězství domácího celku, který se tím pádem posunul na jedenácté místo tabulky. Z poměrně velkého množství gólovek se ujala jediná,ta ze 13.minuty v podání Óscara Rodrígueze.

Divácky možná nešlo o nejatraktivnější duel, ale devadesát minut hry nabídlo zajímavou podívanou. Už v 6.minutě předvedl vynikající kopací techniku domácí Óscar, jehož volný přímý kop orazítkoval břevno. O chvíli později zakončoval v šestnáctce z první Braithwaite, ale naštěstí pro Levante těsně minul. Každopádně snaha Leganésu přinesla kýžený úspěch a ve 13.minutě už to bylo 1:0 pro domácí. Valencijský celek předvedl katastrofální rozehrávku své standardní situace a Leganés upaloval do protiútoku, načež vše z pohledu domácích vyřešil střelou z otočky Óscar Rodríguez.

Levante po inkasované brance přeci jenom přidalo plyn a ve 24.minutě mělo obrovskou příležitost na vyrovnání. Po přihrávce zprava od Mayorala zakončoval zblízka Jason a vynikající zákrok si připsal Cuéllar. Na druhé straně zase přestřelil branku Carrillo a skóre se neměnilo ani pár minut před koncem prvního poločasu po tyčce hostujícího Bardhiho. Šlo o krásný fotbalový okamžik, neboť Bardhi si střeleckou pozici vypracoval po tzv. "zidanovce".

Levante začalo aktivně i druhý poločas a před Cuéllarem bylo pořádně horko, Bardhi však zamířil znovu vedle. Tlak Levante vygradoval kolem 60.minuty, kdy měli hosté další tutovky. Mayoral si vylámal zuby na Cuéllarovi a brankář Leganésu skvěle vychytal i nepříjemnou střelu Simona.

Hosté svému soupeři zatápěli a deset minut před koncem dokonce vstřelili gól, který jim sudí Manzano nemohl kvůli útočnému faulu uznat. Vstřelit branku se nedařilo ani Leganésu, po ráně Óscara předvedl skvělý zákrok Fernández. Utkání bohaté na brankové příležitosti nakonec žádnou další branku nepřineslo, takže Leganés doma porazil Levante nejtěsnějším způsobem.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Athletic Bilbao 2:0

03.03.2019 20:45

Góly: 49. Rodrigo, 89. Kévin Gameiro

Valencia zvládla velmi důležité domácí utkání s Bilbaem a po výhře 2:0 může stále pomýšlet na Ligu mistrů pro příští sezonu. Los Che to s Bilbaem neměli jednoduché, Baskové především v prvním poločase vyvinuli velký tlak, jenomže střelecky se za devadesát minut prosadit nedokázali. Výhru Netopýrům vystřelili Rodrigo a Kevin Gameiro.

Bilbao začalo na Mestalle výrazně aktivněji a už po 120 sekundách se hosté dožadovali pokutového kopu po faulu na Iňakiho Williamse. Sudí se rozhodl hraniční zákrok netrestat, čímž Baskům možná trochu ublížil. Hra se následně zpomalila a do šancí se začínali dostávat domácí. Střela Wasse ze střední vzdálenosti se mezi tři tyče těsně nevešla a na druhé straně chyběla přesnost i Raúlu Garcíovi. Hosté byli před koncem poločasu znovu lepší, nicméně na poločasovém bezbrankovém stavu se nic nezměnilo.

To nejpodstatnější přinesl až druhý poločas. Hned po jeho začátku vstřelili Los Che první branku. Santi Mina dobře sklepl balón na Rodriga, který rovnou z první překonal brankáře Herrerína. Úvodní branka zcela obrátila karty, Bilbao bylo najednou nuceno útočit, ale zatímco v prvním poločase se mu to dařilo, po obrátce nikoliv. Valencia velmi dobře bránila a všechny možné i nemožné útoky eliminovala.

Definitivní rozhodnutí přinesla až poslední minuta zápasu a druhý gól Valencie, který vstřelil po přihrávce Solera Kevin Gameiro.

Valencia porazila Athletic Club 2:0 a zůstává v kontaktu s evropskými poháry. Ba co více, na Ligu mistrů ztrácejí Los Che už "jen" šest bodů. Baskové zůstávají po porážce ve středu tabulky na jedenáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Atlético Madrid 0:2

03.03.2019 18:30

Góly: 30. Álvaro Morata, 33. Álvaro Morata

Sedm bodů činí aktuální rozdíl mezi první Barcelonou a druhým Atléticem Madrid. Los Colchoneros odpověděli na výhru Katalánců v El Clásicu a ze hřiště Realu Sociedad si odvezli plný počet bodů. Dva góly vsítila už v prvním poločase lednová posila Álvaro Morata a cestu za třemi body nezastavilo ani vyloučení Kokeho z 63. minuty.

Atlético potřebovalo v Baskicku nutně uspět, aby se jakžtakž udrželo v kontaktu s vedoucí Barcelonou. Na druhou stranu i pro Real Sociedad to byl důležitý mač protože v případě výhry se mohl posunout už na pohárovou šestou příčku.

Utkání mělo svižné tempo a v počáteční fázi bez větších příležitostí. Domácí celek musel v průběhu prvního poločasu poprvé sáhnout ke střídání a zraněného Williana Josého nahradil Juanmi. Odchod klíčového hráče ofenzívy zanechal na San Sebastianu stopy a o pár minut později se Atlético ujalo vedení. Lemarův centr z rohového kopu hlavou prodloužil Godín a Álvaro Morata zblízka překonal brankáře Rulliho. Následně neuběhlo ani pět minut a Atlético vedení navýšilo. Do šestnáctky tentokrát přilétl centr Kokeho a Morata byl ve vzduchu opět úspěšný.

Realu Sociedad se první poločas nepovedl, v tom druhém se ale nehodlal jen tak vzdát. Naději pro něj znamenala 63. minuta, kdy Koke za podražení protihráče uviděl už druhou žlutou kartu v utkání a tím pádem i červenou.

Obrana Los Colchoneros byla však jako vždy skálopevná, Simeoneho svěřenci domácí do ničeho nepouštěli a zhruba půlhodinové oslabení bravurně zvládli. Atlético si po výhře 2:0 pojistilo druhou příčku a i když na vedoucí Barcelonu ztrácí, zůstává ve hře o titul.

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 1:2

03.03.2019 16:15

Góly: 75. Joaquín - 20. Leandro Cabrera, 44. Jaime Mata

Getafe zvládlo náročný zápas v Seville lépe, ačkoli se po většinu zápasu ocitalo pod tlakem. Výhru nad Betisem mu zajistili Cabrera s Matou, takže kontaktní branka Joaquína už téměř nic neznamenala.

Getafe dobře vědělo, že na půdě Betisu ho nečeká snadná práce. Real Betis totiž toužil smazat náskok Getafe a dostat se blíž pohárovým příčkám, takže tohle utkání bral jako velkou šanci. Domácí vsadili na Moróna s Leónem, které podporovali Lo Celso, Guardado nebo Canales. Hostující Getafe spoléhalo na osvědčenou dvojku kanonýrů Milonu s Matou.

Real Betis začal aktivněji a zejména rychlá kombinace ze třetí minuty vypadala hodně nadějně. Zakončující Loren Morón však sledoval teč bránícího hráče, který dost možná Getafe zachránil výsledek. León rovněž nechtěl zůstat pozadu a v deváté minutě se dostal do zakončení pro změnu on. Dopadl ale podobně, protože se vytáhl brankář Soria.

Béticos byli aktivnější a dařilo se jim daleko častěji dostávat se do zakončení, ale byli to hosté, kdo vstřelil první branku. Krátký rohový kop pokračoval u Portilla, který našel krásným pasem na zadní tyči Leandra Cabreru. Ten sice netrefil míč úplně ideálně, ale mrzet ho to nemuselo. Balon skončil s přispěním tyče v síti a Getafe vedlo 1:0.

Brzy to mohlo být o dvě branky, když se Jaime Mata propracoval ve vápně k dorážce, po které jen sledoval skvělý obraný zákrok Feddala. Pau López se musel činit o minutu později, když se Portillo propracoval po straně až k zakončení.

Ještě než sudí poslal oba týmy do šaten, dočkali se hostující fanoušci dalšího krásného momentu. Molina vyprodukoval výbornou nahrávku do běhu na Jaimeho Matu, který s balonem u nohy vtrhl do vápna Realu Betis. V něm si poradil i s brankářem Lópezem a střelou k tyči zasadil domácím fandům další ránu.

Domácí reagovali nasazením Jesého, jehož si však hosté velmi dobře hlídali. Právě někdejší talent Realu Madrid se s míčem po rohovém kopu dostal až do vápna, kde narazil na přesilu tří obránců. Úvodní minuty druhé půle patřily opět Realu Betis a Joaquínovi chybělo jen opravdu málo, aby se radoval z kontaktní branky.

Mladý záložník Lo Celso se dostal k velice zajímavé střele uvnitř vápna a zkoušel umístit míč k levé tyči, ale brankář Getafe jeho střelu skvěle chytil. Brankáře Paua Lópeze zase zkoušel ranou Portillo a López musel být rychle u tyče, aby míč vyrazil. Závěr utkání patřil lepšímu Betisu.

William Carvalho totiž prošel až k vápnu, kde našel Joaquína. Jeho dělovku ze strany Soria mít nemohl. V dramatickém závěru se dokonce Betis radoval ještě jednou po akci a zakončení Jesého, jenže sudí Juan Martínez Munuera vyrovnávací branku pro ofsajd správně neuznal.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Celta Vigo 1:0

03.03.2019 12:00

Góly: 87. Sergi Enrich

Celta Vigo si ani po tomto kole nepolepší, neboť nezvládla další utkání a na půdě Eibaru podlehla nejtěsnějším rozdílem. Dlouho to přitom vypadalo na remízu, než tři minuty před koncem rozhodl Sergio Enrich.

Celestes od počátku nového roku sbírají body jen s velkými obtížemi a vzhledem k tomu, že balancují nad sestupovou propastí, potřebovali na hřišti Eibaru uspět. Hosté si zatím v klidu hoví na dvanáctém místě, to však neznamená, že nechtěli všechny body, zvláště před vlastními fanoušky.

Lépe začali hosté a první velká příležitost se jim naskytla po šesti minutách, kdy sám na branku pelášil Braiz Méndez, ale golman Dmitrovič výborně zasáhl. Pak už byl aktivnější Eibar a ve 26.minutě dokonce vstřelil gól, který však hlavní sudí nemohl uznat. I když měli domácí větší převahu, nebezpečnější byla Celta Vigo. Ve 40.minutě zazdil obrovskou příležitost Maximiliano Gómez, když z malého vápna orazítkoval břevno! Zahozené šance museli Celestes hodně mrzet.

Po změně stran, přesně v 67.minutě došlo ve vápně hostí k penaltovému zákroku, který si rozhodčí ještě ověřoval u videa a nakonec dal domácím za pravdu. Penalty se ujal Charles a neudělal to vůbec dobře, balón napálil hodně nad, takže i Eibar dokázal zahodit nemožné. Nicméně truchlit nakonec nemusel. Tři minuty před koncem udělal ve vápně velký průvan střídající Cardona a i když nevystřelil ideálně, balón propadl na kopačku Sergio Enricha, který se stal hrdinou utkání. Celta už neměla mnoho času a nedostala se ani do závěrečného tlaku. Eibaru zvítězil 1:0 a posunul se na deváté místo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 0:1

02.03.2019 20:45

Góly: 26. Ivan Rakitić

Real Madrid utrpěl během pár dní už druhou domácí porážku od Barcelony a je prakticky ze hry o titul. Katalánci znovu neinkasovali a na vítězství jim tentokrát stačila jediná branka Chorvata Ivana Rakitiće. Barca má na Real nyní dvanáctibodový náskok, na druhé Atlético pak o dva body méně.

El Clásico znovu nabídlo zajímavou podívanou stejně jako ve středu v pohárovém utkání. Barcelona na Santiago Bernabéu vyhrála v týdnu 3:0, ale kouč Realu Santiago Solari se nechal slyšet, že jeho tým i tak podal dobrý výkon. Real herně za Barcelonou určitě nezaostával, jenže stejně jako v tomto ligovém duelu nebyl efektivní. Oba celky nastoupily v obvyklých jedenáctkách, snad jen na straně Real na levém kraji obrany chyběl Marcelo.

První šanci utkání měl z volného přímého kopu Gareth Bale. Velšský reprezentant je spojován s odchodem z Realu a klub už údajně stanovil jeho výkupní cenu. Příznivce Bílého baletu si mohl naklonit, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Real byl v úvodu aktivnější, utkání mělo vysoké tempo, ale na další příležitost si museli diváci počkat do 21. minuty, kdy s balónem u nohy zahrozil Lionel Messi. Argentinská hvězda přehodila Courtoise, ale branku netrefila. O pár minut později už Barcelona vedla. Ivan Rakitić se dostal za obranou linii domácích a zprava postupoval na branku. V podobné situaci jako před ním Messi si poradil o poznání lépe a obloučkem vstřelil úvodní gól El Clásica.

O co nejrychlejší vyrovnání se pokoušel Reguilón, který ve vápně nasimuloval pád, ale sudí Undiano Mallenco mu na jeho herecký kousek neskočil. Madrid byl v křeči a Barca toho mohla ještě do poločasu využít, Suárezovu jedovatou ránu musel vyrážet Courtois.

Santiago Solari do druhé půle ponechal stejnou jedenáctku a Real začal znovu o něco aktivněji, nicméně bez větších šancí. To Barcelona hrozila rychlými kontry a jeden takový mohl potrestat Suárez, jenže balón mu v klíčový moment odskočil a se zbytkem už si poradil brankář Courtois.

Po hodině hry se dostal do zajímavé možnosti talentovaný Vinícius Júnior, jenž si sice položil Piquého, ale následně ve vyložené pozici trefil jen dalšího obránce. Domácí marně hledali způsob, jak Barcelonu zaskočit. Další nasimulovaný pád předvedl v šestnáctce střídající Asensio, ale znovu bez kýženého výsledku.

Čas se Bílému baletu neúprosně krátil a Katalánci byli navíc neustále nebezpeční. Ve čtvrté minutě nastavení zakončoval po Coutinhově přihrávce Messi a v ochozech to jen zahučelo.

Na skóre se nakonec už nezměnilo nic. Real si doma podruhé v řadě na Barceloně vylámal zuby, znovu nedal gól a mistrovský titul se mu už výrazně vzdálil.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Sevilla FC 2:1

02.03.2019 18:30

Góly: 7. Juanpi Añor, 90+8. Ezequiel Ávila - 84. Wissam Ben Yedder (pen.)

O velké překvapení se v zápase na stadionu El Alcoraz postarala domácí Huesca, která brankou v osmé minutě nastavení strhla vítězství nad Sevillou na svojí stranu. Andalusané sice měli trvalou převahu, jenomže na půdě zachraňujícího se celku se prosadili jen jednou, zatímco soupeř udeřil dvakrát.

Ezequiel Ávila byl tím mužem, který v pozdním nastaveném čase rozhodl o důležitých třech bodech pro Huescu. Aragonský celek po výhře 2:1 oživil své šance na záchranu a na nesestupové pozice už ztrácí jen tři body. Naopak Sevilla potvrdila špatnou formu a dál se propadá tabulkou, v tuto chvíli se jí vzdálila čtvrtá pozice už na tři body.

Sevilla měla po celé utkání výraznou převahu, jenomže už od 7. minuty musela dotahovat. Galán ve vápně posunul balón na Juanpiho, který z malého vápna překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla pak držela balón, neustále se snažila něco vymyslet, ale málo zakončovala a ve 33. minutě měli další dobrou příležitost domácí. Juanpi však ve vápně hodně přestřelil.

Hosté pokračovali ve své snaze i po změně stran, ale proti dobře bránící Huesce to bylo složité. V 68. minutě se Sevilla konečně dočkala, ale její radost překazil odmávaný ofsajd. Favorit se dočkal až jedenáct minut před koncem, kdy byl v šestnáctce faulován Mercado a sudí odpískal pro Andalusany pokutový kop. Situaci ještě několik minut zkoumalo video a nakonec verdikt hlavního sudího potvrdilo. Wissam Ben Yedder penaltu proměnil a srovnal na 1:1.

Sevilla chtěla dokonat obrat a i v závěru byla aktivnější, v první minutě nastavení dokonce vstřelila branku, ale ta nebyla opět kvůli ofsajdovému postavení uznána. A nakonec přišla pro hosty dokonalá pohroma. V osmé minutě nastavení poslal v pádu nechytatelně balón do šibenice Ezequiel Ávila a tím rozhodl o velkém překvapení.

Huesca porazila Sevillu 2:1 a přibližuje se záchraně.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Deportivo Alavés 1:2

02.03.2019 16:15

Góly: 61. Santi Cazorla - 54. Guillermo Maripán, 77. Takashi Inui

Villarreal se ani po tomto kole ze sestupových pozic nezvedne. Žlutá ponorka doma opět prohrála, tentokrát podlehla 1:2 Alavésu a zůstane na osmnácté pozici. Naopak Alavés se po delší době vrátil na čtvrté místo, které zaručuje Ligu mistrů a bude čekat, jak si v dalších zápasech kola povedou Sevilla, respektive Getafe. Všechny branky na stadionu EL Madrigal padly až po změně stran.

Ono první poločas ani žádnou fotbalovou krásu nepobral, oba celky nastoupily s defenzivní taktikou a podle toho to také na hřišti vypadalo. Villarreal dost často kazil v předfinální fázi a v prvním poločase neměl jedinou vážnou příležitost. Koneckonců Alavés byl na tom podobně, takže divákům nezbývalo než doufat, že se obraz hry po změně stran výrazně zlepší.

A skutečně to bylo tak. Herní "mlčení" prolomil v 51. minutě nebezpečnou střelou Calleri, Asenjo přitom nemusel zasahovat, neboť rána šla těsně nad. Za další tři minuty už Deportivo vedlo, Žlutá ponorka si nepokryla rohový kop a hlavičkující Guillermo Maripán otevřel skóre utkání! Hostům však vedení dlouho nevydrželo, za pět minut hrál ve vlastním vápně rukou Laguardia a sudí odpískal pokutový kop.

Santi Cazorla si počínal jako zkušený matador, penaltu bezpečně proměnil a srovnal na 1:1. Hra posléze opět ztratila tempo a až v 79. minutě Alavés zničehonic udeřil a znovu získal vedení na svojí stranu. Jony udělal na levé straně hřiště průvan, vlétl do šestnáctky a zpětnou přihrávkou namazal skórujícímu Takašimu Inuiovi. Stejný hráč měl vzápětí další velkou možnost zvýšit a i když Asenja překonal, balón zamířil vedle branky.

Villarreal měl na vyrovnání plus mínus čtvrthodinu, ale během ní si nedokázal vytvořit vůbec nic. Žlutá ponorka po dalším špatném výkonu ztratila všechny body a i po tomto kole zůstává v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Valladolid 3:1

02.03.2019 13:00

Góly: 1. Borja Iglesias, 56. Mario Hermoso, 65. Lei Wu - 17. Rubén Alcaraz

Espanyol porazil Valladolid 3:1 a neprohrál už páté utkání v řadě. Hosté nesehráli v Katalánsku špatnou partii, ale těsně před přestávkou neproměnili pokutový kop a to je nakonec stálo tři body.

Diváci na stadionu Cornellá-El Prat nečekali na úvodní branku zápasu dlouho, hned v první minutě dostal přihrávku za obranu Borja Iglesias, jenž následně lobem přehodil brankáře Masipa, takže Espanyol bleskurychle vedl 1:0. Hosté se snažili o odpověď pokusy Nacha Martíneze a Sergiho Guardioly, ale ani jeden z pokusů vážné nebezpečí pro Lópeze neznamenal. Až v 17.minutě ostrá rána k tyči v podání Rubéna Alcaraze skončila za zády zkušeného brankáře, takže ani vyrovnání na 1:1 nakonec dlouho netrvalo.

Valladolid po vyrovnání výrazně ožil a najednou měl více ze hry. Domácí mužstvo navíc v závěru chybovalo a po faulu na Luise Lópeze na Guardiolu měl Valladolid k dispozici pokutový kop a ideální šanci utkání otočit. Sám faulovaný Sergi Guardiola se rozhodl vzít zodpovědnost na svá bedra, jenomže si vybral stranu, kam skákal i Diego López a nabídnutou šancí promrhal. Neproměněný pokutový kop byl klíčovým okamžikem celého utkání. Espanyol se o přestávce zmátořil a v 56.minutě zasadil Valladolidu zničující úder. Prodloužený centr na zadní tyč si na hranici malého vápna zpracoval Hermoso a nekompromisní dělovkou pod břevno vrátil vedení na stranu Katalánců.

Hosté mohli okamžitě vyrovnat, ale Plaňo z palebné pozice těsně minul tyčku a na druhé straně zase ve vložence minul Darder. O tři minuty později rozjel Espanyol další akci a ta už skončila gólem. Darder na hranici ofsajdové pasti vysunul Wu Leje, jenž sám proti Masipovi nezaváhal. Vedení 3:1 už Espanyol neztratil a prodloužil svojí neporazitelnost už na pět utkání.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Girona FC 0:2

01.03.2019 21:00

Góly: 30. Cristhian Stuani, 85. Cristhian Stuani

Girona se před čtrnácti dny nakopla výhrou na Realu Madrid a v předehrávce 26.kola zvítězila i na půdě dalšího madridského celku, méně slavnějšího Raya Vallecana. Výhru 2:0 zrežírovala hlavní opora týmu Cristhian Stuani, utkání také ovlivnilo vyloučení Abdoulaye By.

Katalánský celek je v dobré formě, od výhry na Santiago Bernabeu uběhlo čtrnáct dní a během nich dokázal skromný klub plichtit se San Sebastianem a v tomto zápase porazit i Vallecano. Domácím se touto porážkou opět o něco více zkomplikoval boj o záchranu.

Rayo nevstoupilo do utkání úplně šťastně, i první gólovky měla na svědomí Girona. Tu první vypracoval Pons pro Portua, který ale nedokázal trefit přesně branku. Krátce na to chyboval i brankář Dimitrievski a Granell z dělovky orazítkoval břevno. Girona se nakonec zaslouženě dostala do vedení přesně ve 30.minutě, kdy propadlý balón z rohového kopu napálil do sítě Cristhian Stuani. Hosté mohli do šaten ještě navýšit, ale Pons trefil brankovou konstrukci. Vallecano se štěstím prohrávalo jen o jeden gól.

Domácí kouč Míchel nemohl být s výkonem svých svěřenců v žádném případě spokojen. Rayo hrálo před vlastním publikem ustrašeně a Girona ho přehrávala. Zápas však ještě nebyl ztracen. Po obrátce mohl vyrovnat Suárez, který po krásném posunutí pálil jen do nohou Iraizoze. Pak ale přišla pro Rayo velká komplikace, v 60.minutě Ba přidržel unikajícího Stuaniho za dres a protože se hostující hráč řítil sám na branku, nemohlo z toho být nic jiného, než vyloučení.

V oslabení to měli domácí složité, Girona v pohodě kontrolovala hru a pět minut před koncem definitivně stvrdila své vítězství. Druhou branku v zápase vstřelil po Porrově centru Cristhian Stuani.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26186266:2560
2.Atlético Madrid26158338:1753
3.Real Madrid26153843:3148
4.Getafe CF26119634:2342
5.Deportivo Alavés26117827:2940
6.Sevilla FC26107941:3437
7.Valencia CF26715427:2136
8.Real Betis261061030:3236
9.Real Sociedad2698930:2735
10.SD Eibar26810834:3534
11.CD Leganés2689927:3133
12.Athletic Bilbao26712725:3033
13.Espanyol Barcelona26961131:3933
14.Girona FC26710927:3431
15.Levante UD26861237:4630
16.Real Valladolid26681220:3426
17.Celta Vigo26671336:4425
18.Villarreal CF264111127:3523
19.Rayo Vallecano26651528:4523
20.SD Huesca26571426:4222

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (701)

Přidat komentář
X-bano-X

Pekný zápas, dosť jednoznačný. Girona snáď pôjde hore kam patrí. Stuani slušne golaza, Pere Pons slušné brvno a tyč. Pekne nám ten futbalový víkend začína.

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně, že prodloužil ten Stuani, mohl by dát zase 20+ gólů v lize a to je pro tým typu Girony neskutečná věc.

Reagovat
X-bano-X

nj

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes večer to bude ještě lepší..

Reagovat
X-bano-X

V to všetci veríme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideálně výhra domácích o 2 branky.

Reagovat
X-bano-X

Načo by vám to bolo? Komu tým prospejete?

Reagovat
smazaný uživatel

Tech clasic je nak moc, ted se hralo zase basketbalovy

Reagovat
Elliasson

Basketbalových El Clasic bude vždy dost. Minimálně dvě v Eurolize, minimálně 2 v domácí ACB lize, 1 letos bude v poháru Copy del Rey (teď nevím, jak se basketbalová verze jmenuje, mám omezený Internet, ale snad každý pochopí ) a velmi pravděpodobně se ty dva celky utkají ve finále domácí ACB ligy.

Ale! Real Madrid zvažuje odchod z ACB ligy!

Reagovat
CHONG

Finále CdR už bylo

Jinak chtěl jsem se tě zeptat, co se týče tvých hlavních klubů, tak tu hierarchii fandění máš seřazenou odhoru dolů, tzn. že numero uno je Atlético?

Reagovat
Elliasson

Fííha, to se mi nelíbí, že jsem promeškal.

A co se týče klubů - pravda je, že tady bych to měl trochu upravit. Dost u mě stoupla Slavia (čeština rodný jazyk a dresy se mi líbí), ale mám pocit, že Atlético je přeci jen trochu výše. Nesleduji Atlético jako dřív (trochu méně času a ne vždy jsou nervy na to naladit si stream), ale mám Atlety výše.

Reagovat
CHONG

Doporučuji shlédnout ze záznamu, byl to celkem masakr

Takže Slavia do hlavních a Moskva do vedlejších?

Reagovat
Elliasson

Mi dáváš brouka do hlavy! Upřímně, někde na 1.místě je Atlético, na 2.místě Slavie a těsně za nimi nějak tak Feyenoord, CSKA Moskva a Crvena Zvezda (fůůj, ještě že nejsem Rus nebo Srb a můžu si jakž takž česky fandit oběma )

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Všetkého moc škodí.

Je to ako s tými pásikmi a Adidas.

Čím viac Clasico, tým viac nuda.

Reagovat
JIMMY-PO

fans Raya mali protest nejaky, ze sa nahrnuli v nejakej 10 minúte všetci?

Reagovat
X-bano-X

Áno, protest proti zápasom, ktoré sa hrajú cez pracovné dni.

Reagovat
smazaný uživatel

Va Španělsku taky někdo pracuje?

Reagovat
X-bano-X

No samozrejme.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja, integrale

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
TopinB

Reagovat
X-bano-X

Sevilla skúsene neviem kde sa to zlomilo ale je to zlé no.

Reagovat
Elliasson

Taky na to koukám. Ty výsledky La Ligy jsou poslední dobou zajímavé a to 4.místo přeji Betisu. Nepochopím, jak mohli nepřejít přes oproti ně trapný Rennes, ale jinak hrají parádní fotbal.

Reagovat
Phillipinho

Paradni fotbal po vapno.

Reagovat
Elliasson

Právě... Koukal jsi na ně s Rennes? Co tam byla příčina neúspěchu?

Reagovat
REPLIKATOR

Ta Sevilla je ale marná. Aktuálně 3. nejhorší tým španělské ligy. Slavia přes ně musí postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie nemusí být vůbec bez šance, Sevilla je v haji. Silva je úplně příšerný poslední dobou, nedivím se, proč uz moc nechce Sevilla zaplatit 40 Mega, když poslední dobou to má na háku. Já nevím, jak se jevil v AC, ale on bude asi taky trochu lenoch. Uvidíme, ale Sevilla je poslední měsíc úplně na dně a pokud Slávie uhraje ve Španělsku Dobrý výsledek, tak doma je schopná momentální Sevillu přejet.

Reagovat
Euphael

Dneska prohrál real zase se ctí?

Reagovat
smazaný uživatel

V 1. poločase jsme je přehrávali, v 2. poločase byli lepší a na konci jsme pomalu nevylezli z vápna. Šli po nás, jako by jim Perez slíbil miliony.

Reagovat
Euphael

Takze dali do toho srdicko

Reagovat
Remt

Hele co třeba já osobně nejvíc nechápu je to, že se hraje EC a za celý zápas tu byly snad 3-4 komentáře, to už EC nikoho nezajímá? chápu že se hraje 3. během měsíce, ale stejně

Reagovat
Euphael

Ve španělske sekci jsou šmuci..

Reagovat
Remt

Každopádně ty konverzace pod PL jsou daleko záživnější, pod LL je to takový nůďo trochu

Reagovat
Kixi Syhimour

není tu valloire

Reagovat
Remt

Ten by se ukázal jen kdyby Realek vyhrál

Reagovat
Generalní Gladiator

vy máte fšechno lepší,už nám to pár týpků vod vás přišlo sdělit..užijte si to

Reagovat
Remt

hele mě samotnýho překvapuje, že třeba v PL je pro český fanoušky zajímavější takovej zápas třeba Crystal Palace-Bournemouth než třeba Sevilla-Celta, ale podle disktérů a tak mě přijde, že to tak opravdu je (přehlínu-li to, že dneska jsem se překouknul a hledal komenty k zápasu ve špatnym vláknu:D)

Reagovat
Generalní Gladiator

Těch důvodů je víc,přiznám se,že já nemám čas ani na jeden z nich. PL mám rád,baví mě a takové city je fakt zárukou toho,že kdykoli je zapnu,tak se bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Veĺmi dobré sú aj zápasy champu, ak človek preferuje atmosféru, nasadenie, jazdenie pozadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono buď sleduješ zápas, alebo píšeš.

Ak sa venuješ opisu nejakej situácie, tak plnohodnotne nesleduješ dianie na ihrisku. Iste,dôležité veci opakujú, to je pravda, ale je to robenie dvoch vecí naraz, ktoré nejde robiť plnohodnotne obidve.

Buď preferuješ debatu popri zápase, alebo si vychutnáš zápas a po ňom si o ňom pokecáš.

Reagovat
DrQQ

Tak ženské to vedia. Robiť dve, ale aj viac vecí naraz. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ženské to o sebe radi tvrdia, povedal by som...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
uff

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
ADM

Ani jednu nevedia spraviť poriadne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LAM

Musíš pod preview ,ne pod souhrn.

Reagovat
Remt

:D Nojó, tak v tom byl ten problém

Reagovat
Kixi Syhimour

trochu si asi pil, že?

Reagovat
Remt

hele v týdnu, ale sem z toho v prd*li ještě teď Teď zas zbytek roku budu psát radši tu diplomku a do hospody už nepáchnu

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My ve Španělský sekci zápas sledujeme, diskutujeme o něm až skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsetci boli asi v kine

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Valloire s Chongem vzali Zenthurase na Úhoři mají nablito a je klid.

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Perez musel hráčům slíbit pořádnou odměnu. Takhle motivovaní nikdy nebyli.

Reagovat
ADM

Oni boli hlavne fyzicky uplne bezradni uz..

Reagovat
LAM

Makali na 100%.Ajax by z toho mohl něco využít.

Reagovat
DreamTeam

Jediný kdo makal byly kraje obrany,Modric a Vincek. Jinak těžká bída.

Reagovat
andycek1

Chcel sa spýtať Asensio hral iba dnes tak na hovno a simulantsky ?? Lebo čo som ho vždy videl pod ZZ tak hral veľmi dobre rozbehal svoju stranu ale teraz nič.

Reagovat
Salfovic

Během 4 dnů 2x doma rupnout s Barcou. Kdyby měl Solari koule, tak rezignuje. A kdyby měl Chola, tak spáchá sepuku.

Reagovat
Elliasson

Třikrát. Nezapomeň na páteční Euroligový zápas.

Reagovat
Whitemedia

Není ten Suarez trochu vypasenější? Nebo se mi to zdálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak 2 roky. Navíc vypadá jako po obrně.

Reagovat
LAM

Tak naše tréningové hřiště opět zafungovalo.Real jsme timhle nadobro vykopli v souboji o titul a snad i pomohli Ajaxu,protože po tomhle dvojzápasu bude Real hodně unavenej.

Dnešní zápas byl ale spíš ubojovanej a doufám že proti Rayu nebude v základu jak Luis tak Leo kterej měl lehčí problémy.Tamos dostal ve druhym poločasu slušně naloženo

Jinak tu strašnou serii venkovních zápasů s Lyonem,Sevillou a 2xRealem jsme zvládli parádně

Reagovat
Hey_Lancelot

Muzete mi nekdo vysvetlit, proc neproveroval VAR ruku Carvajala ve vapne? Stejne tak v CdR zase prislapnuti Ramose na Raketu? Mimo vapno to chapu, aby se nezdrzovala hra... To se musi hlavni rozhodci ptat?

Reagovat
smazaný uživatel

To ruka nebyla.

Reagovat
X-bano-X

Tak pri Vare sedel Lahoz, takže tak. Okrem toho ta ruka to nebolo na penaltu.

Reagovat
Hey_Lancelot

Zatim jsem nenasel video, abych sem postnul. Mic sel od protihrace, ruka vysoko od tela a zmenil jasne drahu. Umysl asi ne, ale nekopl si to tam vlastni nesikovnosti.

Spis me zarazi, ze se to ani neproveruje...

Reagovat
X-bano-X

Podľa mňa šlo o to že to bolo z takej blízkosti, že hráč nemal šancu reagovať. Tam je to veľmi ošemetné.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně stejnou ruku fouknul ve druhé půlce Vidalovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dlouhodobý problém. Ve hře se alibisticky pískají všechny ruce, ve vápnech víceméně jenom ty útočný, aby náhodou nepadnul gól z nějaký sporný situace. Nějaký vysvětlování k tomu už nemá cenu, rozhodčí si obhájí v tomto směru cokoliv.

Reagovat
X-bano-X

Ja som rad ze to nepiskol, uz len kvoli tym reciam potom v diskusii.

Reagovat
smazaný uživatel

A tak... Řeči nereci. Na jedné straně to ruka není, na druhé je. Člověk pak neví.

Reagovat
valloire

proč neprověřoval VAR zákrok Semeda na Viniciuse se nezeptáš?

Reagovat
ADM

Pretoze aj keby to preverovali 20x tak po takom “zakroku” nemoze dospely hrac spadnut na zem to by bola len dalsia z rady “penalt” v spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire
Reagovat
X-bano-X

Ze jaku hudbu tam zabili ta z aktov X by tam sedela viac

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný soustředěný výkon Zvláštní pochvalu si zaslouží Raketa, Roberto a především Piqué s Legletem, kteří byli dnes opravdu brutální, ti měli parádních obranných zákroků jako za tři zápasy A cenu za střídání týdne dostává Vidal, všechny tam dojebal a ještě získal hromadu míč, po delší době zahrál skvěle

Reagovat
Hey_Lancelot

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Remt

takovejhle hráč byl strašně potřeba. Neumim si představit, že by takhle tvrdě a důrazně hrál třeba Busquets ( ) Prostě přijde, pokope to, trochu schytá, trochu dostane, ale od toho tam je.

Když přicházel do Barcy měl jsem strach, že větší zápasy jako je EC nebude dávat a vypění, ale to se tušim ještě nestalo co je v Barce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
Dody10

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Remt

Nejvíc se mi v tomto zápase asi líbilo to, že za ty Ramosovy věčný prasárny mu Lenglet pěkně naložil a R. ochutnal stejnou medicínku;-).tam byla ta žlutá pro Lengleta víc než oprávněná.

Takhle by měl preventivně dostávat záušáka loktem před každým zápasem aby se probral

Další věc čeho se sem si dneska všimnul bylo to, že rozhodčí podle mě maličko při posuzování faulů Barce připískával. Ne nějak výrazně ale čas od času tam něco takovýho bylo.

Reagovat
remeslnik

S tím připískáváním Barce to nemyslíš vážně ?! Viděl jsi i první poločas, asi ne.

Reagovat
Remt

sledoval jsem to po očku od asi 20. minuty. Jako Real hrál chvílema prasácky to jo, ale některý zákroky, který mohly být na obě strany mi přišly, že byly písknutý pro Barcu. A nevyjížděj na mě, Barce fandím taky

Reagovat
remeslnik

Neblbni! Kde tam máš nějaké vyjíždění, vždyť ti nenadávám ? Já se jen normálně ptám, jestli to s tím připískáváním myslíš vážně. Po prvním lehkém faulu Bus asi v páté minutě dostal hned žlutou, ale ty prasárny soupeřů nebyly kolikrát ani pískané, né tak ožlucené, hlavně Ramos na Lea ve 44té minutě. Snaze konečně zvítězit bílí podřídili všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Real trapný jako vždy. Asensio v tom vápně skákal jako kdyby byl v bazéně. Simulanti. Prostě Real

Reagovat
Hey_Lancelot

Reagovat
Jordi Alba

Celá obrana dnes velkej

Hlavně Pique skvělej výkon.

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Ani psát z toho nemůžu už.

Reagovat
Kixi Syhimour

Katastrofa ta vaše obrana, fakt že jo

Reagovat
ADM

Chcel dat

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně sem to chtěl ještě opravit reakcí, ale taky se nějak nezadařilo.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Xavi

Nádherné období, neskutečně si to užívám.

Reagovat
Kixi Syhimour

Valverde out!

Reagovat
Xavi

Vůbec.

Reagovat
technecium

Vsadím se, že většina by ho bohužel stále chtěla vyhodit.

Reagovat
Kixi Syhimour

My dva se neshodneme asi na ničem, ale tady prostě souhlasím

Reagovat
.13

Jeden z mala, za koho by som ho vymenil, je Pep, ale to je skor zbozne prianie

Reagovat
Remt

Osobně si pořád přeju jeho odvolání

Reagovat
Gazdo

som stale za

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to uži...

Ono to nebude trvať večne. Messi má už 31 rokov a tie nikomu nejdu opačne.

Neboj, ak Messi skončí, tak tiež zažiješ podobnú sezónu ako Real 2018/19....

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Neboj, fandím Barce od roku 94, takže jsem zažil mnohem horší sezony, než vy teď.

Reagovat
uff

Pamätáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Valoire kde jsi? Chybí mi tvoje komentáře, jak je Real nejlepší a podobně. Vylez.

Reagovat
smazaný uživatel

Modlí se právě ke Gottwaldovi za lepší zítřky, komouš zasranej

Reagovat
Salfovic

Počítá, kolikrát vyhráli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom čísle se zasekne na příštích 100 let.

Reagovat
DrQQ

Vyhodnocuje a zisťuje, že Barca je už o jedno víťazstvo lepšia, len to skóre, no, ale aj to sa časom poddá. :-)

Reagovat
valloire

Jenom 3 smajlíčky prosťáčku? No přidej.

Reagovat
technecium

Hlavně se těmito dvěmi vydřenými výhrami nenechat ukolebat. Rozhodně to nebylo ideální. Z Classico je jakákoliv výhra vždy skvělá, ale zároveň je k tomu potřeba přistupovat kriticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Oba zápasy nebyli zdaleka ideální.V LM by podobnej výkon určitě nestačil.Teď máme 6 dní pauzu,tak snad pořádně odpočinou a na Rayo bych taky prorotoval.Dle mě je tam hodně únava.

Reagovat
Euphael

valloire, chong a dalsi kriplove vylezejte z der!

Reagovat
Generalní Gladiator

jen ať tam hnijou

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť objektívne zhodnotenie.

V CdR výsledok nezodpovedal dianiu na ihrisku a včera Real vložil do toho všetko. Barca vsietila, Real nie a je to tak ako to je.

Pred Realom je pár úloh, ktoré treba vyriešiť a pár hráčom zaželať "Good luck" v ´dalšej kariére niekde inde.

Reagovat
Mirek na tenisu

Vaclík je malý. Na některé rány, které pouští, by velký golman v pohodě dosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem si myslel taky, ale nekdo mi tu sem zareagoval s udajem z wiki, ze ma pres 190. Tim prave hur, ze tak pusobi kdyz malej neni

Reagovat
Whitemedia

1,88 m.. Kepa má třeba 1,86 m a vypadá v té bráně jako úplný prcek

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani to neni malo, rozhodne na tolik stejne nevypada Ale paradoxne bych u takove pozice cekal ze ten hrac bude zabirat objemove prostor, ne ze se do sebe vcucne a pusobi jeste jako mensi

Reagovat
smazaný uživatel

- Barcička, prostě paráda, až na Suareze

- Palec nahoru pro Piqueho, Roberta, Arthura a Messiho, který vypadal, že proti němu stojí dorostenci

- Uznání pro Lengleta a jeho ocelová žebra

- Nejlepší hráč světa pro rok 2018 podal roztomilý výkon

- Předražený dorostenec byl ok a jsem si jistý, že hrát za béčko, tak by branku dal, pokud by kopal penaltu

- Ramos klasicky nechal mozek v šatně. I když, má jej vůbec?

Ale abych nebyl k těm druhým pouze negativní, tak musím pochválit Balea. Parádní výkon a nasazení, které chci proti nám vidět co nejvíce

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Pesojen

co s tim Coutinhem, výkon úplně na bananu.?

Reagovat
LAM

Zbytečně moc kličkuje.S jeho střelou musí pálit z každý pozice.

Reagovat
Jordi Alba

Dostal symbolických 20 minut jako Isco, teď zas oba zpátky na lavičku nebo tribunu.

Reagovat
ADM

ale posadil najlepsieho hraca na svete, nabuduce mozno 15 min bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu začít jinak, než že Ramos je nechutná svině a je naprosto neuvěřitelný, že mu to pořád prochází. Tady ty jeho sviňárny by měli pomocí videa trestat.

Výkon docela dobrý, koncentrovaný. Připadá mi, že jsme dneska byli perfektně takticky připravení. Valverde si dneska povodil.

Stopeři absolutorium - šlo jim tam dost balonů, ale oni to vždy dokáží odvrátit. Opravdu klobouk dolů. Pique k tomu další poklona, jak dokáže uskákat na standartkách Ramose. Je vidět, že ti dva se znají.

Alba výborný. Sergi Roberto měl hafo práce, ale ustál to se ctí.

Sergio další klobouček dolů za to, že dokázal hrát 90 minut se žlutou a neměl jediný zákrok, který by jen trochu zasmrděl druhou žlutou. On je fakt strašně inteligentní hráč. Raketa dneska pěkný gól, v poli jeho klasika. Arthur parádní kontroler. Dembouz měl dneska dost místa a i toho dost potáhl a vymyslel. Messimu to dneska na jeho poměry nešlo a ztratil dost balonů. Luisito mi dneska přišel opravdu hodně dobrý. Rval se tam se stoperama slušně a vybojoval dost balonů. Jeho zásluhou jsme se mnohdy mohli osvobodit a v obraně si odpočnout. Vidal famozní. Ten to tam po svém nástupu perfektně čistil. Famozní. Coutinho tragédie. Z prvního dotyku ztratil balon, ze druhého dotyku zkurvil možnou kombinaci a vyslal Real do brejku. Pak mu i něco vyšlo a pak spálil gólovku. Jeho složky bych už definitivně zavřel do šuplíku "nepovedený nákup - zbavme se ho". Semedo neměl čas cokoliv předvést.

Z Realu byl zase skvělý Reg, vynikající byl Modrić. Naopak čím dál trapněji působí Bejl.

Nepochopil jsem ve druhé půlce taktiku Realu, když si na už tak přetíženou levou stranu sbíhal i Benzín a tím pádem ve vápně nikdo nebyl. Chápu, že Solari nemá na lavičce schopnou devítku, ale proč to nevyřeší vysunutím Ramose.

Vyhrát během jednoho týdne dvě clásica na Bernábeu ... uf ... děkuji. Krásný pocit.

A teď se oklikou vrátím na začátek - řešil VAR ten loket Ramose na Vidala? To byla čistá pentle. Naprosto bez diskusí.

Reagovat
ADM

Nespomenut Raketu je na pokutu. Dnes klobuk dolu.

Reagovat
Xavi

Taky se mně dneska líbil, ale jednou to tam pěkně zadrbal a. byla z toho hned šance.

Reagovat
celeb

ale tak treba aj citat, nie len preskakovat

Reagovat
ADM

Zle zvolené slovo, myslel som, že ho nevyzdvihol viac a len tak spomenul medzi rečou.. Toto určite nebol jeho klasický výkon v poli z bežného zápasu vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok na Vidala ani pořádně neukázali...ale zdálky jsem tam zase Ramosovo letadlo zahlédl

Reagovat
smazaný uživatel

V jednom záběru to bylo naprosto jasné - loket jak víno.

Reagovat
Hey_Lancelot

Ja uz psal vyse, ze VAR neproveroval ruku Carvajala...

Reagovat
X-bano-X

Neriešil a tuším ani nemôže riešiť.

Reagovat
DrQQ

Ak je to na červenú kartu, tak to VAR má riešiť, viď vylúčenie Lengleta s Gironou.

Reagovat
X-bano-X

Tam si to ale vyžiadal hlavný, Var môže opraviť výrok hlavného ale tuším len keď to hlavný odpíska. Nemôže sám od seba niečo riešiť.

Reagovat
DrQQ

Hlavný práveže vtedy najprv odpískal faul na Lengleta.

Reagovat
X-bano-X

Veď to že niečo odpískal a potom to VAR môže riešiť aj opraviť, keď nepískol tak ee.

Reagovat
DrQQ

Ja si myslím, že môže, len treba chcieť.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůže se řešit loket ve vápně? Proč proboha?

Reagovat
celeb

lebo nebola prerusena hra - rozhodca to nepostrehol. Keby rozhodoval podla pokynov, tak by aj nejasnu situaciu prerusil, aby zapojil VAR do hry. Uz sa to niekolko-krat preberalo. Tym, ze hra pokracovala, VAR bol v ofsajde. Zial.

Reagovat
X-bano-X

Messi nebol vo vápne, Vidal bol ale Mallenco to nepískol teda Var to neriešil. Ak by to pískol, tak Var rieši či to bol alebo nebol faul. Takto to tuším funguje.

Reagovat
Remt

To je v tom případě ale velká chyba:-/

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proboha, VAR řeší všechny potenciální penaltový situace i zákroky, kde může padnout červená, nehledě na to, jestli to rozhodčí na hřišti (ne)pískne. Tím pádem mohl řešit obě situace.

Reagovat
smazaný uživatel

*Mel řešit.

Reagovat
X-bano-X

To si ale vôbec nie som istý že to takto je, teda aspoň v Lige. Inak by to predsa riešil. Sa to rozporuje.

Reagovat
DrQQ

Mne sa zdá, že na začiatku používania VAR v La Lige to fungovalo dobre, no potom sa to začalo kaziť, tých sporných situácií začalo pribúdať. Záleží aj na rozhodcoch, čo za tými obrazovkami sedia.

Reagovat
X-bano-X

Tiež to tak vidím, zo začiatku to celkom šlo, potom sa zdvihli protesty a šlo to do kytek.

Reagovat
Salfovic

Proč by nemohl řešit penaltu

Reagovat
Gazza.8

Romosovi to pořád prochází, a proto má nejvíc červenejch

Reagovat
DrQQ

Nie všetko mu prejde, ale veľakrát áno, tak ako aj dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Bus v prvnim polocase v prerusene hre 2x zakopl balon, to nebylo moc chytry s tou kartou

Reagovat
CHONG

Solari nemá na lavičce schopnou devítku protože je to dement, který nechá v obou EC hrát Mariana karty na tribuně.

Reagovat
Visca el barca

Ten Couts je blbost ale Hrát včera jako Dembouz, tak jste ho už tisíckrát prodali. Hodnotit krizicky hráče po 16 minutách, který zahrál úplně v pohodě je už nemoc.

Reagovat
Visca el barca

*kriticky.

Reagovat
smazaný uživatel

stejne tak sergi a raketa pry jen ok, pritom patrili k nejlepsim na hristi..

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

U Sergiho jsem napsal, že obstál se ctí a byl na Vincovi o pár parníků lepší než Semedo.

Reagovat
DrQQ

Ale on hrá viac menej rovnako zle, či je to 16, 70 alebo 90 minút, je proste márny, žiaľbohu.

Reagovat
Visca el barca

A co bylo včera marnýho?

Reagovat
DrQQ

Strácal ľahké lopty, nejavil dostatočný záujem o hru, čerstvý hráč a nevládal zabojovať. V Barce by na neho mali nasadiť psychológov, aby mu nejako pozdvihli sebavedomie a namotivovali ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts úplně k ničemu. A to hrál do otevřený a unavený obrany. Dembouz to tam musel otvírat a dařilo se mu.

Reagovat
Visca el barca

Včera byl Dembouz hroznej. Tady to je vždy o tom, co chce danej uživatel vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
celeb

Blbost. Dembele bol aktivny, zamestnaval obranu, museli ho zdvojovat a aj tak robil problemy. Nevie byt este tak efektivny ako Messi a vela situacii neporiesil najlepsie, ale to ani Messi vcera.

Inak ako chces hodnotit Coutsa, ked pises, ze Dembele bol hrozny. Absolutna nemohucnost? Zmatene pobehavanie bez zmyslu a vole nieco spravit? Lebo Debmele bol o vela urovni nad Coutsom, ktory je v srackach uz celu sezonu a vobec sa to nezlepsuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujatost.

Reagovat
Ed_Hazard

Zápas som viac počúval ako pozeral. Výsledok ostuda. Toto už je ďaleko za hranicami všetkého a mali by byť z toho vyvodené dôsledky.

Z toho mála čo som dnes videl, tak som mal pocit, že sme hrali na 100% toho čo sme mohli a Barcelona tak na 40%. Robili si s nami čo chceli a čo potrebovali. Hra mačky s myšou, hra skúseného týmu proti nejakým mladým uchám..

Nemám slov, gratulujem Barcelone k titulu.

Reagovat
PP

S.Roberto a Arthur tomu dali jiný rámec..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlasím s tvou myšlenkou, ačkoliv u nás jsou ta procenta samozřejmě dost přehnaná. Hráli jsme na maximum, ale ofenzivní hráči nejsou ve formě, nejvíc je to znát na Messim. Musí být pro vás nesmírně frustrující prohrávat taková Clásica. A nemyslím, že se na tom bude v nejbližší době něco měnit, mentálně vůbec nejste připraveni tyto zápasy zvládat...

Reagovat
remeslnik

Včera od všech zůčastněných na straně Barcy ( od Sua až po Vv) dobře až výborně zvládnutý zápas, jen málo individuálních chyb a to Real včera opět nehrál vůbec špatně. Všichni na své možnosti nadprůměrně aktivní, běhaví, zodpovědní, nikdo vyloženě nezklamal. Je vidět, že v některých hráčích je víc, než často předvádí. Pokud dokáží v rozhodujících zápasech vyprodukovat takovou hru, nemám obavy o zápasy v LM.

Reagovat
Kokesh

Nechci se ho zbytecne zastavat, dnes nemel celkove dohrat...ale Lengleta tu pod preview opevujete za to samy a Sergio je opet pod palbou. Trochu dvoji metr, ne?

Nejlepsi je poznamka, ze neumi prijmout, jen davat. Dnes dostal narezano od Lengleta i Ter Stegena a nevidel jsem zadne placici klubko kolem rozhodciho, jak je v Barce zvykem...

Reagovat
Kokesh

*samozrejme reakce na Jirku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tys to ale celé nepochopil -loket Lengleta se opěvuje právě proto, že mu naložil tak, jak on nakládá ostatním. Není to pochvala Lengletovi, ale každý má radost, že Ramos alespoň jednou dostal, co si zasloužil.

Reagovat
Kokesh

Aha, takze Ramos je nechutna svine a z Lengleta ti za to samy vytryskla slza stesti a radosti. Wow, parada Jiri.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to bylo právě na Ramose?

Reagovat
smazaný uživatel

neraď mu

Reagovat
Kokesh

Chapate, ze je to porad jeden a ten samy faul a je uplne jedno, na koho je?

Suareze osobne nesnasim z fotbalistu nejvice jak mohu, ale kdyz nekomu zlomi nohu, tak mu jako mam prat to samy? Uvedomujete si tu trapnost?

Reagovat
Remt

Uvědomujeme si, že karma je zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Já snad zamacknu slzu, pane spravedlivý.

Lenglet to udělal skvěle a celej svět mu za to zatleskal.

Reagovat
Remt

Udělal to přesně tak jak bych to udělal já kdyby mi někdo kurvil spoluhráče v týmu Pro všechny je asi lepší že už žádnej kolektivní sport nedělám

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo s čím zachází, tím taky schází. Ramos má štěstí, že svoji neducinu nedostává ochutnat pravidelněji, ale Lenglet by z toho mohl udělat takovou příjemnou tradici při clasicu. Čeká ho jich jistě dost.

Reagovat
Kokesh

To je úžasný jakou z toho máš radost. Mně je tě fakt líto.

Reagovat
Salfovic

To tě teď ale musí bejt líto strašně moc lidí

Reagovat
Remt

Čoveče nebudeš ty nějakej "sluníčkář"? Uvědomuješ si, že se zastáváš tý nejzákeřnější svi*ě v aktuálním fotbale?

Trochu to přeženu abych nastínil jak mi přijdeš. To je asi jako když se Hitler zasadil o smrt obrovský spousty lidí a ve chvíli kdy by ho někdo odprásk a lidi by z toho měli radost, řekl by jsi "Je mi vás fakt líto, že z toho máte radost". Tak mi přijdeš

Chápu, že fandíš Realu ale zkus být trochu objektivní ne? Já bych se třeba takhle nečílil kdyby někdo trochu pokopal Suareze, protože si to za to věčný simulování taky zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ten konec

Ale ja jsem si jist, že kdyby někdo pokopal Luisita, tak kokesh bude trvat na spravedlivé potrestání viníka a Luisovi by osobně poslal květiny s vyjádřením, jak mu je ho líto. Peace.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jsem zamackl slzu, bro.

Reagovat
drussbarb

Jako máš pravdu, ale přesto...

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nelzi Jiricku, u nas cely bar zarval, jako to je Lenglet curak......

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
DrQQ

A keď rozdával lakte kapitán kapitánov, čo sa v bare dialo? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Bar u 11 kapesníčků.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Tam muselo být hodně nízké IQ.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Stale vyssi nez kdyz se sejde plny dum hruzy na Novym Poli

Reagovat
valloire

no a tys idiot a já tleskám

Reagovat
Remt

celý včerejšek tě místní osazenstvo postrádalo

Reagovat
smazaný uživatel

jeď

Reagovat
LAM

25 červených může mít jen dement

Reagovat
DrQQ

Keby hral v inom mužstve, tak ich má dvojnásobok a ak v Barce, tak ešte viac.

Reagovat
Juan Román Riquelme

V Barcicce alespon 100....to Franco zaridil, aby SR4 mel jenom 25 cervenych za nynejsi karieru v RM

Reagovat
DrQQ

Keď už, tak duch Franca.:-)

Reagovat
Juan Román Riquelme

To Franco sam, jeste nyni to potaji ridi z kanclu ve Valle de los Caídos

Reagovat
DrQQ

Ja by som si to skôr predstavoval tak, ž to riadi z nejakej ponorky. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hey_Lancelot

Placici klubko Realu vytvari Ramos a ten u obou situaci lezel na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

ty to slušně neunášíš. Plačící klubko ...

Děláte to samé. Akorát dneska vám Mallenco foukl fakt všechno, tak jste neměli ani možnost si za ním jít stěžovat.

Reagovat
X-bano-X

Lenglet za lakeť dostal kartu, Ramos nedostal ani za lakeť na Messiho ani za lakeť Vidalovi.

Reagovat
Kokesh

Proto sam prece pisu, ze dohrat nemel...ale o to mi v mym prispevku vubec nejde.

Reagovat
X-bano-X

Tak ľudia sa tešia hlavne preto, lebo to robí pravidelne a prechádza mu to. Lakeť v tvári je nepríjemný pre každého, možno sa po nejakom poriadnom sám uvedomí. Nie je to práve morálne ale tiež ma to potešilo. Raz sa mi to tiež stalo a cítil som to celý zápas a už som šiel do súbojov opatrnejšie a o tom to je.

Reagovat
Salfovic

Neuvedomí. Ten musel dostával loktem po hlavě celé dětství.

Reagovat
celeb

Lenglet dostal okamzite zltu a Real musel tlacit, nemal cas. Kludne tam mohol lezat aj 15 minut, nam by to nevadilo. S tym MAtSom to asi nemyslis vazne. Vyboxoval loptu a Ramosa zasiahol bokom ruky, ktory mu oskrel tvar (nie na priamo!) To nebol laket do tvare, ktory Ramosovi z nejakeho zahadneho dovodu ide takmer v kazdom zapase - v dolezitych pravidelne viac-krat za zapas.

Zastavaj sa ho kolko-len chces, je to zakerna svina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Remt

Ale dneska to toho psychopata taky muselo bolet

Ja nepochopim jedno.. Pokud se takhle chová ve vsech zapasech.. To je takovy problem se na nem vystridat v par lidech a zk*rvit ho tak, ze by sel na stridacku uz o polocase? (pricemz by kazdej dostal max. zlutou) Pokud se nekdo chova zapas co zapas jak vymletej pi*us, nic jinyho si nezaslouzi

Reagovat
celeb

lenze ak sa zacnu riesit veci takto, tak nam moze niekto podobne zrakvit Messiho. Toto by mali riesit rozhodcovia. Dokonca ani VAR nie je potrebny, staci pozapasova analyza, kludne aj z kamier snimajucich pre TV. Vsetci to vidia, ale nikto s tym nic nerobi.

Reagovat
Remt

Já mluvím o tom, že on to dělá celou kariéru. Messi jen střílí góly, Ramos celou karieru prasí a vyhledává tyhle skrytý zákroky mimo hru, plivání na soupeře apod.

Reagovat
remeslnik

Nebyl by problém někoho úmyslně "vypnout". Jde o to, že tímto způsobem nemyslí a nekoná (naštěstí) drtivá většina klubů a jejich hráčů. Jsou to jen jednotlivci a k těm patří i Ramos. Viz úmyslné přidržení Salahovy ruky pod vlastním tělem v loňském finále LM.

Reagovat
valloire

ach jo

Reagovat
Juan Román Riquelme

To budou ty Valors.....

Reagovat
valloire

oni to jsou tak trochu pokrytci, ale to víme

Reagovat
fefo

hej, co tie penalty proti levante? stale ok?

Reagovat
DrQQ

Ako hovorí aktuálne madridské príslovie:

Bez vetra sa ani lístok nepohne a bez penalty ani sieť nezatrasie. :-)

Reagovat
blaugrana

Ty si synonymom pokrytectva a zas tu blaboces hovna.

Reagovat
blaugrana

Ty si synonymom pokrytectva a zas tu blaboces hovna.

Reagovat
valloire

di se léčit

Reagovat
blaugrana

Ten pravy hovori. Tebe ani Šumava nepomaha.

Reagovat
valloire

Jsem zcela zdravý, chřipka je pryč. Skály včera dobrý a měl bys to taky zkusit, jistě máš problémy a beru tě tedy s rezervou.

Reagovat
blaugrana

Na to ako sa opisujes, ze si plne v poriadku, tak tvoja prezentacia tu hovori o niecom inom. A pokial je pravda, ze mas po 50 a takto ti zamrdava, tak o to horsie to je.

Reagovat
valloire

Moje prezentace je v pořádku. Hájím klub, kterýmu fandím přes 30 let před takovými jako jsi ty. Na vaše agresivní výpady odpovídám stejně a že se vám to nelíbí, je směšný a je mi to fuk.

Reagovat
blaugrana

Agresivne vypady.

Reagovat
Generalní Gladiator

Baleťáci jsou strašný chcípáčci, tvrdost na hřišti jim nevoní, porážky neunášej a popichování na diskuzi maj za agresivní výpady..no děti

Reagovat
blaugrana

On tu xy krat zacne hanit Barcu, pisat o cirkusakoch a pod. a potom napise, ze reaguje na agresivne vypady.

Reagovat
Generalní Gladiator

Brečí,kope,brání se, v podstatě během pár dnů jim barca dala STOPKU ve dvou soutěžích, nedal to..další fází bude apatie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ale...

O tom, že Real nezvíťazí v LL edícia 2018/19 sa rozhodlo oveľa skôr a vôbec nie včera.

Iste, niet pochýb, že to fanúšikov RM neteší, ale aj v tejto "pobabranej sezóne" sú priebežne na treťom mieste v LL, v LM majú našliapnuté do štvrťfinále a v CdR ich v SF vyradila Barcelona, keď naozaj nehrali zle.

Reagovat
valloire

V LM končíme taky, to je jasný od odchodu Zidana a Ronalda a následnýho přestupáku v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

LM asi Real tento rok nevyhrá, ale QF je reálne.

Ja som iba propomenul, že aj v pobabranej sezóne je priebežne tretí a nie 5., 6., ...8.

Reagovat
valloire

tady bude válka kurva, žádná apatie

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
valloire

jako bych četl charakteristiku Barcelony v celý její historii....

Reagovat
2miguel1

Dufam, ze buducu sezonu uvidim zalohu De Jong Arthur a.....

RAKITIČ!!!!! Pre nas, absolutne nepotradatelny hrač. Pamatajte, s Rakitičom budeme vyhravat.

SERGIO ĎAKUJEME, ale uz ro neni ono

Reagovat
technecium

Reagovat
dextroza_m

Otazka je, jestli nam to staci?

Reagovat
Xavi

WTF?

Reagovat
2miguel1

Dnes bol Sergio suverenne najslabši zo zalohy. Tuto sezonu ma skôr priemerne vykony ako dominantne..Rakitič je pre mna zaklad jednoznačne, myslim si ale, ze este buducu sezonu bude De Jong hrac z lavičky a Sergio este jednu sezonu v zaklade zahra

Reagovat
Xavi

Na whoscored má Busi sedmičku a Arthur 6.6, proto taky střídal v sedmdesáté minutě.

Reagovat
ADM

Striedal, pretože už celý druhý polčas na ňom bola vidieť únava...

Reagovat
Doubas

Pro me byl naopak Bus nejlepsi, jeden z mala, co k sobe necha pribehnout dva tri hrace a v klidu je vymaze a to si dovoli za nasi sesnactkou a k tomu prida prihravku tam, kam to nejmin cekas..Raketak dneska drel jak kun a Arthur umi obcas zase zrychlit hru, jen se potrebuje naucit davat ty finalni prihravky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
remeslnik

Bus umí dobré věci, točí se na pětníku, ale někdy alibisticky předržuje míč a zbytečně riskuje, než by ho přihrál spoluhráči, a čeká na faul. Jenže Mallenko mu to tentokrát nežral. Včera to udělal asi 5x a byly z toho velké nepříjemnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sergio je pozičně tak dokonalý, že si spousta lidí vůbec nedokáže uvědomit, jak by to vypadalo při jeho absenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

urcite ano, ale zas treba podotknut, ze tato sezona je pre neho vyrazne podpriemerna (oproti poslednym vela rokom, ked bol TOP vykonmi aj ich stabilitou - casto jeden z mala v time). Samozrejme je v najlepsiom veku a este ma par vybornych sezon pred sebov.

Reagovat
Omanomet

OT: Našel jsem stránky Ruik.cz a chci se zeptat na zkušenosti s ní. Je to kvalitní? Nikdy jsem o té stránce neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám kámoše, co tam píše články a říká že je to tam vysoká úroveň. Web prý docela vydělává a oni docela dobře investují zpátky (dokonce mají teďka i nějakou Talk show, kde teďka měli v prvním díle Panenku). Ne, že bych tam chodil denně, ale některý články jsou fajn.

Reagovat
Omanomet

Ok, díky moc. Tak ten web přijmu jako seriózní a uvidíme, jak mě oslní. Na to s tím Panenkou jsem taky narazil a bylo to celkem fajn

Reagovat
Salfovic

Vidal, už se někomu povedlo, aby osmkrát za sebou vyhrál ligu, z toho ve třech různých zemích ???

Reagovat
X-bano-X

Zlatan?

Reagovat
Salfovic

Ne.

Reagovat
Salfovic

Tomu to pokazila sezona 2011/12 kdy skončil s AC 4 body za Juve.

Reagovat
AC.Milan

10/11 měl v AC titul

Reagovat
Salfovic

A ?

Reagovat
AC.Milan

Má 4 tituly

Reagovat
Euphael

asi nerozumi psanemu textu

Reagovat
X-bano-X

Myslel som že v Taliansku ich mal s každým klubom.

Reagovat
LAM

Jinak Messi povolanej na repre?Snad se na to vyflajzne a pořádně se pošetří před koncem sezony.V přátelákách fakt hrát nemusí.Stačí CA po sezoně.

Reagovat
ADM

Jasne, tréner za ním zaletí do Barcelony presvedčiť ho, je nominovaný, ale vyjebe sa na to

Reagovat
LAM

PokuĎ po tomhle zápřahu pojede na repre tak se buď zraní nebo do konce sezony bude unavenej.Těch minut má už moc a potřebuje si odpočinout.Snad nepojede.Už dneska měl problémy.

Reagovat
Pesojen

VAR by meli ty jeho skryty lokty a dalsi pi*ovinky potrestat redkou a byl by klid.. spina zakerna

Reagovat
Gazza.8

Ha Ivan! Nečekán nezván...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

Vyborne Barca opet vyloupeno thumbsup:: ,real bezzubej,ramos zmrd jako vzdy.....

Reagovat
smazaný uživatel

Solari nebude asi zadnej vedator, Barca ani nemusela vynalozit moc usili aby byla 3 ze 4 poslednich polocasu lepsi. Nemelo to od Realu myslenku, borci psychicky dole a taktika nechat ztracet jeden mic za druhym 18 letyho kluka

Reagovat
roman1978

Takze:

mats vynikající. S oblakem asi nej gólmani

roberto dnes nad očekávání

stoperi detto

alba až moc messipendentni, ale dobrý výkon

sergio měl střídat dřív, slabší výkon

rakitic jeden z jeho tři dobrých zápasů za sezonu

arthur parádní

dembse se ještě hledá, není to ono

Suarez hrůza

Leo .................

Co se týče bílého zla, tak curt něco i chytil, regulion se jeví velmi dobře, a vincek se musí ještě učit.

A klasika na závěr- Ramos je největší hovado a zmrd historie fotbalu

Reagovat
ADM

Suarez dnes uplne v pohode

Reagovat
Juan Román Riquelme

Byt Sergio v Barce, je to legenda fotbalu a nejlepsi stoper historie....holt, lidi maji dvoji metr...

Reagovat
roman1978

Ne, ani náhodou. V madridu hrál třeba Hierro a toho jsem uznával jako málokoho.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
DrQQ

Ja by som ho tam nechcel, to taký Fernando Ruiz Hierro, to by bol iný prípad.

Reagovat
X-bano-X

Nikdy. Je to proste bezmozog a zákerné prasa. Ja mám rád tvrdú hru ale ten hráč keď rozdá musí vedieť aj prijať ako Paul ince či Edgar Davids. Ramos je oproti nim zákerná bábovka.

Reagovat
boryland

Coze? Takovej zm.d by v barce nikdy nehral....

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ja chpau, to ty vase “Valors” y ‘Més que un club”......hlavne, ze se vam neprici delat uplne jinaci svinarny

Reagovat
X-bano-X

No daj.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zacni napriklad odvetou proti PSG...tam sa mi uplne obratil zaludok......ale vy pokrytci budete vyhadzovat na oci nejaku diskutabilnu (ne)penaltu proti Bayernu, ale to, ze v Bayernom nam dali gol z ofsajdu, tak to takticky zamlcite. Alebo neohrabany zakrok Medhiho Benatiu na Lucasa..

Na svete nie vacsich pokrytcov ako su culés. Jedine ti z United sa vas snazia dobehnut, ale to sa nestane, aj keby im bezite naproti, ten naskok mate neuveritelny

Reagovat
X-bano-X

Ako fakt neviem čo to tu bľaboceš? Úplne mimo témy. Že spomenieš Bayern a nepovieš že oba zápasy dohrali o 10 aj napriek tomu čo tam predvádzal Casemiro, že spomenieš 1 offside gól ale padli 2.........Čo bolo diskutabilné na odvete s PSG? Jediná vec a to zákrok Mascha, po ktorom mala byť penalta a redka. Zákrok na Neymara bol jasný, zákrok na Suaréza jasny nebol, trafil ho kolenom do lýtka, keby nechcel nepadne, padol a rozhodca to odpískal. Koľko takých penált bolo odpískaných pre vás a tie priamo rozhodli o zápase? Už si zabudol na Elche a Pepeho komédiu? Alebo Ronaldove? Či posledný zápas s Levante? Fakt sa tu chceš púšťať do takejto diskusie? Vytiahneš zápas kde v 87 minúte sme potrebovali dať 3 góly? To ten gól v 95 minúte dal rozhodca? Naozaj úbohé, fakt úbohé.

Reagovat
valloire

Čo bolo diskutabilné na odvete s PSG? To není možný

Reagovat
X-bano-X

No daj.

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DrQQ

Včera si mohol tiež názorne vidieť tú výrazne zvýšenú gravitačnú príťažlivosť voči hráčom Realu v šestnástke Barcelony. :-)

Reagovat
asskicker

To určite ty plačka CR, Marcelo, Casemiro,Pepe alebo práve Ramos - všetko super hráči a zároveň charakterovo na ihrisku veľké odpady. Takéto silne kombo ste mali v histórii asi iba vy.

Vraj dvojitý meter

Reagovat
DrQQ

Carvajal je tiež na hrane. :-)

Reagovat
asskicker

To som napísal pernamentne odpady. Tých viac-menej príležitostných je v RM a aj FBC kopa

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ano dvojity meter. Hlavne, ze Piquenbauer alebo hnusny zakerni simulanti vo vasom dress su uplne ok. Sergio je tvrdak, za nic sa neskryva. Nie je to styl hry Varanea alebo Carlosa Puyola, to zas nie, ale to vy, barcelonski nikdy neoochopite. Hrac, ktory za klub dycha (ak mu teda Floren zvysi z casu na cas plat) a je lider na ihrisku aj mimo neho nemoze byt oblubeny u kazdeho.....

Reagovat
Generalní Gladiator

lídr,dýchá za klub ok...ale sergio fakt není tvrďák

Reagovat
X-bano-X

Je rozdiel medzi tvrdým a zákerným a nie je tam nejaká tenká hranica. Tvrdý hráč veľa rozdá, veľa príjme. Ramos rozdáva ďaleko za hranicou ale príjíma menej ako CR7

Reagovat
smazaný uživatel

" Sergio je tvrdak, za nic sa neskryva." Dejte to do hlášek roku. Nic vtipnějšího jsem tu tento rok nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Riquelme je s každým dalším příspěvkem marnější a marnější.

Reagovat
valloire

no to seš ty

Reagovat
Juan Román Riquelme

Na vas z equipo culero to je stejne malo

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ramos je zakerna žumpa, umýselne chdí laktami do súbojov.

2. simuluje castejsie nez Suarez, tam kde citi moznost byt faulovany, kazdym dotykom ide ochotne k zemi.

Reagovat
Remt

Souhlasim se vsim co jsi napsal + mas naprosto skvely jmeno

Reagovat
Kluivert9

Asi takovej tvrďák, jako ty tady

Reagovat
dextroza_m

Raul, R.Carlos, Casillas jsou legendy, Ramos je pica.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jsem dost tolerantní vůči suarezovi(až na ty simulace,ty mě serou),formu nelze udržet celej rok a já mu pořád věřím..Ale poslední dobou se mi zdá,že mu chybí jedna dovednost,kterou by věkem ztratit neměl a to je výběr místa ve vápně a schopnost si dobře naběhnout..Při spoustě akcí,hlavně zleva se kolikrát až zbytečně schovává na zadní tyč za 3.4 hráče, míče ho nenachází, všude je o krok pozdě(a není to tím,že nechává přední tyč messimu)...včera jsem omylem jedním okem viděl inter a na hrotě hrál lautaro, ten kluk ve vápně přitahoval jeden míč za druhým, vyhrával souboje s ohlavu většími spoluhráči,byl pohotovej a nebezpečnej,mít takovej nějakej bcupk..jo a k titulu jsme udělali ohromnej krok,tak snad si luis vodpočne

Reagovat
roman1978

Ze to nebyla úplně hrůza ještě neznamená, že hrál dobře.

Reagovat
Coutinho10

vyhrat v Madridu 2x behem par dnu...super

Reagovat
abu

3 body zadarmo. Barca napul plyn a Real neskodny. Real zacina byt ve spanelske lize trapny jako jeden nejmenovany klub v anglii v anglicke lize

Reagovat
smazaný uživatel

Valverdemu přeju a snad letos udělají treble. Ten hate si nezaslouží, už v Bilbau pracoval kvalitně.

Reagovat
Gazdo

Nie nepracuje

Reagovat
technecium

Pracoval a pracuje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.......................

Jak jsem předpověděl, REAL prohrál a ani gól nevstřelil. BARCA vyhrála zaslouženě.

P.S. BARCA do toho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nak zapadl vykon arthura po zraneni, fenomenalni. Gb modric muze zavidet. Bale nebyl i diky nemu a albovi. Stoperi super. Trochu zmatky pred branou, uplne zbytecne. Real bez poradne sance. Messi z formy bohuzel

Reagovat
ADM

Bale sa zastaví aj sám Peréz ak za neho čaká okolo 100 mega ako som dnes čítal, tak sa musel pomýliť o jednu nulu..

Reagovat
blaugrana

On ho za tych 100 mega dokaze predat a United ich s prehladom zaplatia.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nesplietaj picoviny.

Reagovat
blaugrana

...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a kde jsou zalezli ti tzv. "raketove prodejci" ? Jo, jen ho prodejte a budu se smat

Jinak drzitel GB byl zase asi na strese stadionu

Reagovat
Gazdo

Boze jeden dobry zapas a uz vsetci hned zabudaju... to iste aj o valverdem.. to ze sa na to vacsinou neda divat, ze minule clasico mohol real v klude vyhrat 3:0 a nikto by nemohol povedat pol slova to uz nikto akosi v hlave nema... hlavne po jednom dobrom vykone ako vcera uz je valverde najlepsi trener, raketa najlepsi zaloznik a roberto najlepsi bek.. nepopieram ze za vcerajsok vsetci zasluhuju pochvalu ale ja teda nezabudam ze vacsinu zapasov je lepsi semedo, ze vacsinu zapasov je raketa pomaly a alibisticky a na valverdeho futbal sa neda pozerat..

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle nezabůdat na to, že naprostou většinu velkých zápasů Valverde zvládá takticky i výsledkově? Zase je to určitě náhoda. Posledních 6 Clásik 4-2-0, skore 15:4, tři debakly.

Reagovat
smazaný uživatel

Takýto magori hejtovali aj Guardiolu keď tam bol, to netreba brať vážne. Bohužial Barcelone fandí priveľa idiotov.

Reagovat
Gazdo

Ach

Reagovat
Gazdo

Real je v krize tam je to ine takze to by som nejak nerozoberal tak ako nechcem ani vyhadzovat to ze v supercope pred rokom a pol nas real totalne presiel ale to sme zase boli po neymarovom excese. Valverde urcite zasluzi za nejake veci aj pochvalu ale pre mna jednoducho to nie je trener pre barcelonu. Mna ta hra nebavi a skoro pocitujem az fyzicku bolest ked sa pozeram na svoj oblubeny tim. Velka zasluha bodov bolo vdaka messimu a matsovi a to mi nikto nevyhovori. A este jedna vec ked uz si spomenul to clasico. Co bolo take genialne na tom ze nas real v tom predchadzajucom skoro presiel keby mal lepsiu koncovku? Aj to bol genialny valverdeho tah ze zamiesal nieco do kolteilov hracom realu? Ved ten zapas v klude mohol skonit 3:0 pre nich a nikto by nemohol ceknut

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
X-bano-X

Ako nieco moze skoncit 3:0, ked sme dali 3 goly? To skor 3:3 ci?

Reagovat
Gazdo

Keby dali prve tri goly oni myslis ze dame tri?

Reagovat
ADM

No dali by sme štyri

Reagovat
X-bano-X

A nemyslis ze.keby dali prvy tak by aj nasa hra vyzerala inac? V podstate prvy gol pre nas nic neriesil lebo pri 0:0 by sme vypadli takze 1:0 by nas skor nabudilo ako potopilo.

Reagovat
Gazdo

Pfff nikdy... lebo real by po prvom strelenom gole v podstate prestal hrat

Reagovat
Kluivert9

Viděli jsme loni s Římem...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Jsem tady. Jeden povedenej zápas na 10 tragickej mě fakt neodměkčí. Už aby byl pryč...

Reagovat
Gazdo

Dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho klidne prodejte.

Budu jedine rad, hlavne aspon Couts bude mit jiny moznost kde hrat, nez utopit se mezi levou strane a stredem, mezi Albou a Raketou

Reagovat
Al Capone

No luxus hoši, luxus... a teď všichni táhněte do piče.

Reagovat
ADM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
hornito

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bylo aspoň se ctí

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/zg6yp rozhodčí taky celkem mrdlej, nasraně mávne rukou a stejně mu tu žlutou nedá

Reagovat
ADM

Asensio tiež jak vyletel tak aj padol výkonmi až v budúcnosti fanúšikovia oboch tímov plne docenia to, ako dlho dokázali konštatný level držať Leo s Ronaldom

Reagovat
blaugrana

looool

Reagovat
fenixLFC

komentator vykon ako bruce willis

Reagovat
smazaný uživatel

Mallenco radši zavřel oči, zmrd jeden.

Reagovat
celeb

celkovo tam boli min. 4 pokusy o penaltu: Reg, Vinicius, Varane? + tento Asenciov. Keby to nesledoval cely svet, tak zas maju 1-2 penalty.

Hlavne, ze ocividna ruka Carvalha + Ramosa priekliata laba v hlave(hrdle?) Vidala sa samozrejme nepisknu.

Reagovat
valloire

Zas? My měli proti vám někdy 2 penalty? No vy jo...

Reagovat
DrQQ

Pretože prasíte a to až toľko, že niekedy je to aj na voči vám benevolentných rozhodcov už moc.

Reagovat
X-bano-X

Tak zas hrate ako prasata, co cakas ze pru takomyo sposobe hry nebudu proti vam penalty? No nefaulujte vo vapne, nehrajte rukami a penalty nebudu.

Reagovat
valloire

jo, jenže ty penalty byly čistá simulace

Reagovat
Dayman

I ten Reguilón byl jen pokus? https://streamable.com/wgwaw

0:25 pravá noha Arthura a levá Reguilóna. V čem byl ten zákrok jiný například od čk Varana proti Espanyolu před měsícem? Nebo penalta na Neymara z jarního Clásica 2014. Stejné zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reg se zoufale snazil o nej v padu otrit, aby to vypadalo jako faul, to fakt nemyslis vazne

Reagovat
Dayman

Ne, nesnažil, výše máš odkaz.

Reagovat
celeb

to snad nemyslis vazne Arthur tam stal, Reg pri sprinte jemne tukol kopackou do jeho lytka - aj to si uvedomil neskor nez mal a zvalil sa na zem. Toto by mala byt podla teba penalta? Podla tohto meritka by mal mat Ramos za prisliapnutie Rakitica vo vasej sestnastke v stredajsiom EC rovno cervenu kartu.

Inak su 2 timy, ktore sa na novy VAR velmi dobre pripravily - a to su - neprekvapivo - Juve a Real. Vedia, ze sporne situacie su v spomalenom zabere ovela dramatickejsie, tak vo vsetkych ich zapasoch v LM aj v Lige non-stop padaju v svojej aj superovej sestnastke. A uz sa im to aj vela krat oplatilo, aj v lige, aj v LM.

Reagovat
Dayman

Nemáš pravdu, nestál. Kdyby stál, tak ti dám za pravdu, ale on udělal jasný pohyb směrem k Reguilónovi. Nejdřív zaskakoval za ležícího Roberta a vykrýval prostor pro Viníciuse (čas 0:02), je na hraně vápna a následně dělá pohyb, dobré 3 metry, k Reguilónovi. Tohle je podle tebe vážně "stal"? https://i.imgur.com/rV26Fms.gifv

Klasický zákrok, když bránící hráč nestíhá útočícího, křižně proběhne za hráčem, lehce jej štrejchne nohama a ruce samozřejmě vyhodí nahoru jakože já nic .

Takže podle tebe Messi v CdR proti Seville taky "jemne tukol kopackou do jeho [Promes] lytka" a neměla to být penalta?

Reagovat
celeb

toto by sa nepiskalo ani v basketbale. Taketo minidotyka sa jednoducho nemaju co piskat, pri kazdom rohu/standardke je 10 intenzivnejsich bojov. Navyse je uplne zbytocne to riesit, kedze vam bola odpustena jasna ruka - od tela + ten zakrok Ramosa. Ale aj keby oba boli (a mali byt) odpiskene, tak toto by som urcite nepiskal.

Keby Artur bezal a strajchol mu cez nohu - hoc aj nechtiac, OK, jeho chyba, penalta smolna, ale OK. Toto urcite nie, kedze nohy mal vystrete a zavadil mu do nich Red, navyse si to uvedomil az neskor a hodil sa. Taka Suarezovina. Kontakt bol, ale nie na penaltu. Moj nazor, ty mozes mat iny, ja ti ho neberiem. Kazdopadne sa asi zhodneme, ze Real mal vacsie kiksy v obrane, co mohli (mali) byt odpiskane.

Reagovat
Dayman

Já ti tvůj názor taky neberu, jen jsem se ptal, jak vidíš zákrok na Reguilóna, nic víc.

Nicméně opět nemáš pravdu – nohy vystreté neměl, normálně běžel.

Ve faulu přece není rozdíl, jestli o nohu obránce, který ji tam nastavil záměrně (což Arthur udělal, 0:20 a 0:25 to jde jasně vidět), zavadí útočící hráč, zde navíc ke kontaktu došlo ihned, Reguilón neměl šanci se jí vyhnout. No nevím teda, mně to tak jasně nepískatelné nepřijde, naopak písknout ji, tak bych se nedivil (a ne proto, že jde o Madrid).

Reagovat
CHONG

Pokud vezmu všechna čtyři letošní EC, tak jediné slovo, které mě napadá, je zmar. Barcelona ve všech utkáních uspěla a nejhorší na tom je, že mi přišlo, že se vůbec nenadřela. Plus mi teda ta EC přijdou taková divná, statická, bez náboje, chybí mi ta válečná vřava, ve kterou se EC měnila pod Mourkem

Reagovat
blaugrana

Chyba magor Pepe a aj prasak Marcelo sedi, takze emocie ubudli a Rumaldo je detto out.

Reagovat
Spalovač šancí

Bylo to úplně bez šťávy. Asi taky kvůli tomu, že Real moc nevěřil, že by mohli uspět. Naopak Barca, byť herně taky dvakrát nepřesvědčila, si evidentně věřila, neboť věděla, jak Real přehrát

Reagovat
CHONG

A jenom taková douška závěrem, to co Solari předvádí s Marianem, mi fakt hlava nebere.

Reagovat
ADM

Tak u nás je to celkom podobne. Malcom aj Mariano drtili L1 a v La Lige sedia..

Reagovat
CHONG

Já to nechápu, Mariano sedí ve středu na tribuně, my nejsme schopní dát gól a to argentinské jelito ho tam posadí pro jistotu v sobotu znovu a světe div se, zase nedáme gól.

Reagovat
Messiáš

To plivani na Coutse, který měl 16 minut na place k tomu, aby něco předvedl je už opravdu úsměvný. Měl jednu dementní ztrátu, ale taky velice povedené akce, kdy zakoncoval po prejiti obránce, byť se piskal offside a byl i na začátku akce, která vedla k Messiho nejlepšímu zakončení v zápase. Opravdu nevím, co po něm za takovouhle minutaz někteří očekávají

Reagovat
X-bano-X

Ja od neho očakávam že ukáže snahu a bude o základ bojovať ako Vidal. Bohužiaľ sa po ihrisku pravidelne len plíži ako lemra. Keď stratí loptu tak sa ju ani nesnaží vybojovať späť a svoju najlepšiu vlastnosť a to strelu prakticky nevyužíva. Stále tomu dávam čas ale mňa zatiaľ nepresvedčil, žeby mal byť pre Barcelonu prínosom bez ohľadu na jeho cenovku. Osobne si myslím že len jeho cenovka zabraňuje tomu že nesedí na tribúne zápas čo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak..

Reagovat
Visca el barca

Tu střelu by včera možná i použil, ale to by mu to musel Leo v tý situaci na konci přihrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to neodpovídá vcerejsku, mel tam momenty, kdy po ztrate okamzite daval sprint zpet...

Reagovat
X-bano-X

Ved nemusi.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
valloire

Sergio Tak 5 let ještě snad. Kapitán. Skvělý jak je sere.

Reagovat
X-bano-X

Aspoň 10 rokov takých to výkonov. To minimálne zdvojnásobí rekordné štatistiky

Reagovat
valloire

no a? ale ten pláč tady bude

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten tvůj pláč slyšíme všichni, takže tu bude

Reagovat
smazaný uživatel

Ten uz letos neplace po tech povedeny EC, slzy nejsou

Reagovat
technecium

Bolí to co?

Reagovat
el Principito

Moc no... Nikdo neprohral tolik El clasic v historii borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Infi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Majk91

Reagovat
uff

Reagovat
patas92

V Clasicách konstantě úplně tragický. To nás hrozně sere, no

Reagovat
Atlético de Madrid

Byt nejvetsim dementem ve svym sportu je zhruba stejny uspech, jako byt za nejvetsiho blbce ve fotbalovy diskuzi

Reagovat
technecium

Diskuter diskuteru

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

ale

Reagovat
valloire

a co řekneš na technika pode mnou?

Reagovat
technecium

Já píšu občas rozumne a občas trollim, takže je jasný, že jsem v pohodě. Ale ty píšeš jako dement pořád.

Reagovat
valloire

A já bych řekl, že to máme podobný. No ale nicméně jsi nic takovýho cos napsal dole, určitě neslyšel. Takže mi pak pověz něco o dementech.

Reagovat
technecium

Jo tak ty ty bludy myslíš upřímně jo? Potěš koště.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

potopena

Reagovat
valloire

Jaký bludy? Pověz mi víc. Obhájím si cokoliv, co jsem prohlásil. To ty říct nemůžeš a příklad je hned dole.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, pěkně.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Tak valloire je tady korunovej král debilů. Má to potvrzený i titulem v anketě

Reagovat
SIRBRANIKE

No zrovna ma napadlo jak by pod Diegom hral Ramos u vás?

Reagovat
Atlético de Madrid

Asi stejne, protoze je to zkratka vylizanec.

Reagovat
technecium

Teď koukám znova na ten Ramosuv loket na Messiho. Škoda, že Leo předtím uhnul nohou. Mohl doslapnout a vyzkoušet co Ramosova holeň vydrží. Svět by mu za to pak zatleskal.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Ok, tohle jsem psát úplně nemusel

Reagovat
Salfovic

Nemusel ale mohl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ty teda mas uroven....co jinyho cekat od cule...

Reagovat
technecium

Že to říká takový ubozak jako ty

Reagovat
Juan Román Riquelme

A ted jeste tu o Karkulce....trapaku

Reagovat
smazaný uživatel

Když jste všichni takový moralisti, proč nikdo z vás nepřizná (čest výjimkám), že to Ramos udělal prostě prasácky? Všichni se rozohníte až někdo čistě hypoteticky přeje to samé i jemu. Sebereflexe bohužel nulová...

Reagovat
valloire

Tohle se vám vrátí při prvním sejmutí třeba Suareze a jeho zranění. Já, i když jsem bytostně proti tomu přát někomu zranění a nikdy jsem to neudělal, byť by to byl takovej hajzlík jako Suarez, slibuju, že budu první, kdo přijde s potleskem. Není to tu prvně kdy se přeje zranění hráči Realu a z druhý strany jsem si nevšiml, že by to někdo někdy psal. Takže když můžete bejt takový zmrdi, budeme teda taky. Ustupovat zlu se nebude. Bude válka vy hovada.

Reagovat
ADM

"z druhý strany jsem si nevšiml, že by to někdo někdy psal"

Nemyslíš vážne nie, Neymarovi a Suarezovi sa praje len to najhoršie vždy od niektorých

Reagovat
valloire

I zranění jo? O tom nevím.

Reagovat
ADM

Tak explicitne tu nikto nenapísal, aby im kosť vytrčála zo stehna, ale tak to neplatí ani pre druhú stranu ... len tie narážky, aby ich Ramos alebo Casemiro poriadne "sezeřali"

Reagovat
valloire

seřezali je něco jinýho než co napsal technik

Reagovat
ADM

Nepreháňaj.. a akceptuj fakt, že to hovoril v reakcii na uplne nechutný zámerný laket od Ramosa, ktorý ním tiež Leovi nechcel popriať pekný deň

Reagovat
valloire

No nepřeháním. Není to prvně. Sergio řekl, že to bylo neúmyslný. Oni si úplně nemaj co vyčítat, i Messi do něj dřív zajel. Ale ok, je to Ramos. A bavíme se o přání zranění od mistra technika. Takže ho neomlouvej.

Reagovat
valloire

bravo

Reagovat
Rybinho85

Ty vole,teď to měření pindíků Real vs. Barca dostane nový rozměr.

Barcelona vyhrála vyhrála v sobotu večer na půdě Realu Madrid 1:0, což znamená, že ovládla tři poslední El Clásica na stadionu Santiaga Bernabeua. Zároveň po 88 letech překlopila bilanci vzájemných soubojů s Realem na svou stranu (96 výher, 51 remíz, 95 proher).

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Gazdo

To opovrhnutie v ociach matsa

Reagovat
Generalní Gladiator

Nikdo nechce,aby se mu uplakaný hovno válelo před práhem.

Reagovat
celeb

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

To je pecka

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ed_Hazard

Aspoň že tí mladíci nám robia radosť. Nórsky Messi včera večer 2 ačka pri výhre 4:1. A zase hráč zápasu.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Když furt tvrdíte, že Ronaldo je lepší než Messi, proč se mu teda neříká nový Ronaldo?

Reagovat
Ed_Hazard

Pýtaj sa tých, čo to tvrdia. A vykať mi nemusíš

Reagovat
Kokesh

Ze by styl hry, koumaku?

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho věku byl argentinský Messi 3. v souboji o Zlatý míč a už pomalu drtil La Ligu...

Reagovat
X-bano-X

Jj ako som ho uz odpisoval, tak mi to v tejto sezone pekne vracia. Dokedy ma vlastne zmluvu? Uz je v Reale kolko 4-5 rokov?

Reagovat
smazaný uživatel

Španělský Ronaldo Abel Ruiz taky válí.

Reagovat
blaugrana

El Clasico pred Messim :

• Barcelona 66 - 87 Madrid

El Clasico s Messim :

• Barcelona 96 - 95 Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu masakr ne? 30 ku 8 výhrám.

Reagovat
blaugrana

ze tam je nejaka chyba, ale tak uz je to v prospech Barcy kazdopadne

Reagovat
Footballer

Takže před Ramosem a s Ramosem to bude přesně naopak... pravda, hrozně nás ten Ramos sere

Reagovat
blaugrana

Tuto pan valloire je s nim plne spokojny, kedze jedina postatna vec je plac cules z jeho prasenia.

Reagovat
valloire

jistě, to se neomrzí

Reagovat
Juan Román Riquelme

I diky Sergiovi mame 4 Champions, z toho 3 za 3 roky, cili ja jsem spokojeny

Reagovat
smazaný uživatel

*rozhodcimu

Reagovat
Juan Román Riquelme

Ovrebo ti nic nerika? Aytekin taky ne? Zavzpominej...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ale neignorovali 6 jasných penalt za dvojzápas.

Reagovat
valloire
Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jen 6¿? A nebylo jich jeste vic?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

No nevidím tam žiadne vystrečené lakte, len poriadne tvrdý súboj o loptu v stoji, z ktorého poriadny chlap neuhne, je to v poriadku

Reagovat
Diego2

jednou jsem se takoveho “vidala” v podobne situaci lekl a dal tam nohu jen tak ze musima otocil mi koleno do druhe strany od te doby neuhybam

Reagovat
valloire

udělat to Sergio

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
JM

Na Alvése...

Reagovat
technecium

Pepe Alvese sejmul

Reagovat
JM

Jistě

Reagovat
technecium

Jistě

Reagovat
valloire

kup si ty brejle kurva už, jak můžeš říct, že ho sejmul, když se ho ani nedotkl

Reagovat
CHONG

Podívej se na ten zákrok znovu, kdyby ho fakt sejmul, tak už hraje Alves maximálně tak karty.

Reagovat
smazaný uživatel

jak tam na něj ještě řval. Špína.

Reagovat
valloire

Špína byl Alves s jeho simulací, ale tehdy ti to překvapivě nevadilo. Tohle je podobný, musel stahovat nohu. Pokrytče hnusnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusel on tu nohu dal pryč pul metrů před Pepeho kolenem pokrytče slepej.

Reagovat
valloire

To je nějaká nemoc tady ? No, jelikož jsem doktor, znám diagnozu. Kdyby ji Pepik nestáhl, trefil by ho. Pokrytče...to bylo na toho horala, na mě se vyser, nebo bude válka. Je mi to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne netrefil za prvé bylo to na úrovni kolena, které Pepe nestáhl a za druhe bylo to půl metru před kolenem. Zase prohraješ. Je mi to jedno.

Reagovat
valloire

Vážně si pořiď brejle. On tu nohu Pepik nestahoval jo? Je mi to jednio.

Reagovat
smazaný uživatel

Stahoval holeň, na kterou ten šlapák vůbec nešel, šel na koleno. Valle...

Reagovat
valloire

S holení jde i koleno, to tak nějak bejvá. Trefil by ho do holeně.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
valloire

si říkám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

viz hore vole

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to hodím do PL sekce ať na to řeknou svůj názor.

Reagovat
valloire

hoď to kam chceš je to šlapák a kdyby tu nohu Pepík nestáhl, má po holeni

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá.

Reagovat
valloire

Reagovat
Anacron

Jasná nebezpečná hra, co řešíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To že se to nedá přirovnat k Alvesovi.

Reagovat
Anacron

Proč ne? Protože u Alvese byla ta noha blíž? Jinak se ho taky nedotkl. A oba udělali divadlo, Alves ještě větší.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, že u Pepeho tam nebyl úmysl ho zasáhnout, ten hráč tu svojí nohu zastavil, zatím co u Alvese ji tam Pepe ještě schválně protáhnul. V tom je ten rozdíl.

Reagovat
valloire

tebe někdo protáhnul

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Alvese jsem pořád na vážkách. Hodně lidí je naprosto přesvědčeno, že ke kontaktu nedošlo a tu otočku nafilmoval, ale podle mě ho trefil, na tomhle videu to jde i vidět. Pravdu ví jen Alves a Pepe. Jeden řekne faul druhý že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Netrefil ho, tam to bylo o milimetry, ale to nic nemění na tom, že je to jasná červená

Reagovat
valloire

netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty potřebuješ doktora. To je rozdíl.

Reagovat
valloire

ale no, bavíme se o Pepíkovi...to bylo ok ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe je to nejodpornější, co kdy po fotbalových trávnících běhalo. Zákeřný zmrd a do toho jeden z nejsměšnějších simulantů. Na vrchol jej dostává to, že je neuvěřitelně škaredý k tomu všemu. S Ramosem, ač fotbalově byli vážně top, to byla nechutná, zákeřná a často i směšná dvojka.

Víc ti k tomu neřeknu. Mám angínu a bolí mě v krku. Mluvení bolí.

Reagovat
valloire

Vždyť ale píšeš Bolo.... S Pepem se tahne ten jeho zkrat. Na konci v Realu nedostal ani žlutou kartu přes rok. Je to stoper, hraje tvrdě. Ano, občas sáhl k simulaci. Kdo ne že jo. Škaredej je a potkat ho v lese, zdrham. Podobně jako se tahne s Busem ta jeho simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch zkratů bylo samozřejmě více. Neměl jsem nikdy moc důvodů dívat se na Real mimo zápasy s Barcelonou. Máme tady nepotrestané věci, jako třeba úmyslné šlápnutí na ruku Messiho. To zkrat nebyl. To bylo naprosto úmyslné a chladné. Prostě magor se projevil.

Reagovat
valloire

podobně jako Busových simulací

Reagovat
smazaný uživatel

Busi simuloval jednou, žádný množný číslo, dědečku stařičký. Navíc tam malý kontakt byl, tam šlo spíš o přihrání a jeho výraz.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Loktem do břicha a k tomu zápěstím do kulí. To by skolilo i takovýho staryho páprdu, jako jsi ty.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=ARElI4IvMv0

hned ten prvni faul proti Lisandrovi si pamatuju dodnes, nechutna prasarna, ale musis se ho snazit hajit, kdyz hral za Real, no

Reagovat
smazaný uživatel

Nedostal rok žlutou, ale měl tam několik prasáckých zákroků na přímou červenou. Že mu to nepískli je něco jiného.

Reagovat
CHONG

Sergio je větší zmrd než Pepe, a když už mluvíme o té kombinaci zmrdství, simulace a odpudivého vzhledu, tak nezapomínej na toho vzteklého psa, který vám běhá v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Když už, tak vzteklá krysa. A na své se neplive, dokud nepřestoupí nebo neukončí kariéru

Reagovat
valloire

no vidíš, my to taky neděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle pepeho je kousac miss world, a to ze nema zuby ala firmino/coutinho ho jen slechti

Reagovat
smazaný uživatel

Vzteklý pes je Casemiro. Jeho hra je postavená na běhání za hráčema a jejich prasení po celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejsi doktor, ale pacient. Opravdu těžký případ. Na tebe se jezdí dívat doktoři z celého světa.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapskej souboj.

Vidal včera úžasný. Přišlo mi to, jak kdyby si přišel kopnout učitel za svými žáky.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

to je vůl co? tak ale to víme

Reagovat
Generalní Gladiator

To je fotbal, ne balet,ten patří do divadla

Reagovat
smazaný uživatel

Spis cirkus a tragikomedie

Reagovat
technecium

https://youtu.be/GFCJTsjGGRw

Vidal příchozí z lavičky rozbíjet hru soupeře, co se snaží dát gól, je asi tak o 300 % lepsi než když hraje od začátku. Top.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Detektiv

Reagovat
Kokesh

Karim uz ma skoro stejny pocet minut v lize (2086), co mel loni za celou sezonu. I dve sezony predtim, kdy byl vzdy stridany jako prvni ofenzivni hrac, coz letos absolutne nehrozi. Ted je naopak asi jediny nevystridatelny.

Kdyz se podivam na Suareze, ktery je co se tyce statistik v uplne jine dimenzi, tak krome prvni sezony, prumerne minutazi okolo 3000 minut se vubec divim, ze jeste dokaze chodit. A to je kritizovan na tomhle webu pravidelne...

Reagovat
smazaný uživatel

Během půl týdne jsme vlastně Real vyřadili ze dvou soutěží Pěkný zářez.

Reagovat
celeb

bola by skoda, keby Ajax v utorok nedokoncil co sme v stredu zacali, nech maju baletaci na co spominat.

Reagovat
blaugrana

Mourinho: Rakitič je jednym z najmenej docenených futbalistov na svete. Je fantastický v hre s loptou, hra s ľahkosťou a je efektívny.

Reagovat
smazaný uživatel

Mouovi už dávno ujel vlak.

Raketa je po poctivec, na place si odvede svoje. Byl by to perfektní 12. Hráč týmu. Bohužel jako na člena základu téměř ve všech zápasech jsou na něj strašně přísná měřítka.

Reagovat
blaugrana

Do jeho futbalu by Ivan zapasoval, preto ta poklona zrejme.

Reagovat
Kokesh

Svet se netoci jenom kolem Barcelony. On je stale skvely, s tim souhlasim.

Ja si treba Arthura nedokazu v RM predstavit uz nyni a nechtel bych ho ani za zlate prase. U Sarriho misto Jorginha nebo u Pepka, budiz. Ale v RM nikdo neni zvedavy na 50 zpetnych prihravek na jistotu a pote jednu "prunikovku"....i tak je to skvely hrac, jen ne pro vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Točí.

Reagovat
valloire

netočí

Reagovat
smazaný uživatel

Točí.

Reagovat
valloire

netočí a neser mi

Reagovat
smazaný uživatel

Točí.

Reagovat
valloire

netočí

Reagovat
smazaný uživatel

Točí.

Reagovat
valloire

netočí a neser mi

Reagovat
smazaný uživatel

Točí.

Reagovat
valloire

netočí

Reagovat
ADM

BAN obidvaja až to s vami zatočí.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsi překazil válku.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší 50 zpětných přihrávek než neustálé bezmyšlenkové centry do vápna.

Reagovat
PP

letos už tam máte uprostřed Arthura, ale donedávna tam byl na ten střed s Busem prakticky sám, oblítá neskutečné množství prostoru a skvěle vyplňuje prostor a přerušuje útoky. Xavi či Iniesta to není, ale kdo jiný by vám to takto odjezdil bez jakýchkoliv keců? Nemluvě o důležitých golech..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten dalsi vlak donese Mourinho zase k Realu. EC bude srandovni.Budu rad, kdyz Raketu prodate po sezone.

Reagovat
ADM

Neviem teda, do akej miery to je pravda, ale...

Bale is said to have left the Bernabéu BEFORE the end of the match on Saturday.

Reagovat
blaugrana

Asi davali golf.

Reagovat
Kokesh

To uz jsem taky cetl, ale v zapeti to bylo jinym zdrojem dementovano.

I tak si tohle vsechno dela jen on sam. Na konci sveho angazma bude pusobit na vsechny okolo jako skodna zver. Na novinare, fanousky, trenera i prezidenta...

Reagovat
Gazdo

A pritom vam toho dost pomohol vyhrat

Reagovat
Mateo16

Za to co napisu media on nemoze.

Len pre pochopenie momentalne sa robi z Kroosa najvacsi drevak a byvali madridisti ho oznacuju ako dieslovy traktor. Solari tomu tiez nepomaha

Reagovat
Ed_Hazard

Netrep. Označil ho tak jeden človek. Každý má nejaký názor, on ho prejavil. Tým by som to uzavrel.

Reagovat
Elliasson

A čím ty jeho problémy začaly?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
2miguel1

Ako to vyzera s Messim? Včera si cez zapas držal trieslo

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu něco bylo, tak by to už dali oficiálně vědět. Pak tam měl pár sprintů, tak to asi nebylo nic vážného.

Reagovat
2miguel1

Mal som pocit, ze 2.polcas si daval trochu vacsi pozor

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale zase to nevypadlo, že by ho to pořád bolelo nebo podobně. Většinou hned oznamují, že jde minimálně hráč na prohlídku. Teď vůbec nic.

Reagovat
ADM

S tým trieslom ma problém roky, snád nič vážne

Reagovat
ADM

Santiago Bernabeu is the only venue where Barcelona have won away from home in each of their last three LaLiga games since 2016/17 season so far.

Reagovat
Free_player

jak jinak

Reagovat
czech_mira

Zdravím, nemám letos moc čas sledovat La Ligu, mohl by mi někdo prosím přiblížit co stojí za letošními prozatím velmi úspěšnými sezónami Alavésu a především Getafe? Díky moc

Reagovat
Phillipinho

Bordalas.

Cuando Bordalás cogió al Getafe en 2016, el club azulón estaba en puestos de descenso a Segunda B.

Lo clasificó para el playoff, lo ascendió, lo asentó en la Liga y ahora es 4º con 42 puntos (Champions League) por encima de Sevilla, Valencia, Betis o Villarreal. Qué entrenador.

Reagovat
CHONG

Bordalás je bůh, mimochodem když už je řeč o tom Alavesu, tak pokud se nepletu, tak to byl taky on, kdo je vytáhl ze Segundy...

Reagovat
Billy McClane

Getafe

Reagovat
LAM

6 bodů na Real je v týhle fázi něco neuvěřitelnýho

Reagovat
CHONG

Je to tam, Getafe, bitches

Reagovat
LAM

Akorát udělá v LM ostudu Španělsku když bude 4

Reagovat
Anacron

Reagovat
CHONG

Maximálně vypadne ve skupině, jako Sevilla letos nebo Atleti vloni, nic horšího se nestane, a pokud uhrají čtvrté místo v nejlepší lize na světě, tak si to LM zaslouží, jak nikdo

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Raul=Real

Sevilla zasadne v skupine nevypadava Sevilla vyprevadza domov v play off priemerne kluby z Manchesteru

Reagovat
Jordi Alba

Souhlas, jen teda doplním, že ve skupině vypadla Valencia. Sevilla hrála předkola a pak skupinu EL.

Reagovat
CHONG

Nevím, jak mě napadla Sevilla.

Reagovat
Raul=Real

divil som sa, ze si nepamatal minuly rok, ked sevilla v osemfinale LM vyradila ManU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

To mas necim podlozeny, nebo opet placas do vetru, protoze to ma neco spolecnyho s Madridem?

Reagovat
LAM

Getafe má nějakou kvalitu na LM?Já se klidně vsadim že příští rok budou hrát střed tabulky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Tak, kdyby tu LM dali, tak to pro většinu z nich bude asi největší úspěch kariéry, jestli budou 4., tak ať jí hrajou, minimálně to 3. místo ve skupině by mohli dát a pak hrát EL. Hlavně teda pro ně i pokud budou hrát EL, tak úspěch.

Reagovat
Elliasson

Přeji to více druhému Realu, ale tohle by byl podobný příběh jako Gran Canaria v basketbalu.

Reagovat
technecium

Sen by byl, kdyby naši hráči nemuseli jezdit na tu další repre pauzu. Ale naprosto si dovedu představit, že pojedou všichni s Messim v čele a všichni dostanou plnou minutáž

Reagovat
LAM

Messi doufám nepojede.Na co by jako jezdil na přáteláky v průběhu sezony když už teď hraje až moc minut.Musí odpočívat a do repre se může vrátit před CA.

Reagovat
2miguel1

Messi pochybujem ze sa teraz pripoji k Argentine. Roberto,Lenglet,Dembele hrat nebudu. Pique skoncil karieru

Reagovat
ADM

Messi očividne chce ísť na Copu, ked sa vrátil do nominácie, takže je nepravedpodobné, že by nešiel

Reagovat
LAM

Jestli chcem vyhrát LM tak prostě nemůže.Jeho a Suareze Valverde vůbec nerotuje.

Reagovat
ADM

ale toto nie je Fifa. Ak chce, tak tam pojde. Rovnako ako všetci ostatní hráči na svete, nehladiac na ich klubové povinnosti. Navyše Leo tento rok pauzoval snad najviac za posledne sezony..

Reagovat
LAM

Na podzim.Od začátkumroka hraje skoro všechno a už to začíná bejt znát.V LM teď přijdou ty nejtěžší zápasy.

Reagovat
ADM

No v najbližšej dobe by mal proti Rayu a Espanyolu sediet na lavici.

Reagovat
technecium

Reagovat
Messi the Genius"10"

Jako vyhrat po sobe 2 El Clasica a jeste k tomu venku, to uz da recht. Cekal jsem ze vyhrajeme 1, ale 2 ? Mazec.... je videt, v jakym srabu Real Madrid je a ukazuje se ze smesnych 100 mil euro za Ronalda jim uskodilo nez prospelo

Reagovat
LAM

Jinak ve středu v Katalánskym poháru doufám jen hráči z lavičky a béčka:

Cillessen-Miranda,Umtiti,Todibo(Murillo),Semedo-Oriol B.,Vidal,Alena-Coutinho,Boateng,Malcom.

Reagovat
smazaný uživatel

A na Rayo něco takovýho:

Ter Stegen

Semedo - Todibo - Lenglet - Miranda

Vidal

Alena - Rakitic

Dembelé - Malcom - Coutinho

Messi, Suarez, Pique, Busquets a Alba mimo nominaci nahrazený hráčmi béčka.

Reagovat
PP

Jinak, co s tím Coutsem v Barce? Podle mě by mu nejlíp seděla ta volná pozice místo Messiho.. Ten si fofrem potřebuje odpočinout, jinak dopadne Barca na jaře v LM jako posledních pár let a zrovna tento post by mu mohl sedět ne?

Reagovat
Mercury

Proti Rayu by ho tam klidne mohl zkusit.

Reagovat
ADM

Dembélé - Couts - Malcom, Couts ako taká F9 skôr..

Reagovat
Switchback

Malcom musí po sezóně pryč, pokud ten vocas Ernesto zůstane ... strašně je mi ho líto kluka

Reagovat
CHONG

Úplně stejné pocity mám ohledně Mariana

Reagovat
ADM

Situácia s ním je velmi nejasná. Nemyslím si uplne, ze to bude len Ernestova vina. V tejto sezone hra vela Semedo aj Aleňa, Arthur sa zapracoval do základu, Dembele hrá na úkor Coutsa, ktorý ideálne nehrá vôbec (žiadne preťažovanie kvôli cenovke). Keď bol vo forme Vidal, takisto hral. Ako Malcomovi vyšiel v podstate len jeden zápas, aj to cez ultratragického Marcela. Takisto by som ho chcel vidieť častejšie, mohol by dohrávať 25min miesto Luisa v strede, ale vychádza mi, že na tréningu to nebude žiadne terno asi...

Reagovat
LAM

To je názor.On nedostává vůbec čuchnout.Když dostal naposledy hned proti Real,tak zahrál parádně a dal i gol a proto ho pak stratég nepustí do hry,protože na tréningu to asi není ono (co by takovej Coutinho dal za podobnej výkon)

Prostě jasná chyba Valverdeho a mohl by i jeho nasazením někdy pošetřit Messiho nebo Suareze.

Reagovat
technecium

Dal gól Realu, protože hrál na Marcela. Když hrál kdykoliv předtím, tak byl vyloženě tragický. Pozičně příšerný, neproměňoval šance, alibisticky nahrával. Jsem pro to, aby hrával a dával odpočinout některým hráčům v útoku, ale nemůže hrát důležitý zápasy, protože na ně prostě nemá.

Reagovat
ADM

Jo, tie zápasy predtým sa nestali, keď bol značne mimo, tam stál na lajne a nevedel, kedy sa rozbehnúť, kedy si pýtať prihrávku, kedy si nabehnúť. Aj proti tomu Realu bol prvých 15minút dosť zlý ale potom sa do toho dostal, nie že by nie, lenže Marcelo s Vincom ani nevedeli, že sa hrá futbal, tí tam dozadu neexistovali .. Malcom dostal priestor rozbehnúť sa, Marcelo ho vôbec nedostupoval a to bol základ toho, že ho potom už nešlo zastavovať.

Vravím, že by som ho rád videl, milujem Douglasa Costu a Malcom sa mu dosť podobá, ale vzhľadom na Ernestovu prácu s kádrom, ktorá sa určite zlepšila, to nebude asi len trénerova chyba, že sedí... A hlavne, budúcu sezonu sa moze všetko zmeniť, tak ako s Dembélém. Týpek má 21, to vysedával aj Xavi...

Reagovat
Switchback

Nehraje dobře, to máš pravdu ... ale jelikož vůbec nenastupoval, tak se nedivím, že když nastoupil tak hrál špatně ... navíc týpek na tom musí být asi strašně psychicky. To vidím od příští sezóny minimálně na hostovačku. Nakonec musí litovat, že nešel do toho AS tam by hrál pořád ... btw má 22

Reagovat
DrQQ

Mal ísť do Interu, nie?

Reagovat
ADM

To Vidal

Reagovat
DrQQ

Malcom mal ísť do Interu, ale Barca im ho na poslednú chvíľu vyfúkla.

Reagovat
ADM

Malcom mal ist do AS, Vidal do Interu..

Reagovat
DrQQ

Máš pravdu.

Reagovat
ADM

Ja viem

Reagovat
valloire

tak...buď sebevědomý

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bude problém, že Messiho se Suarezem dolů nepošle a za Dembelého je 1. náhrada Coutinho. U Valverdeho pak pro Malcoma bohužel nezůstane místo. Snad se to změní.

Reagovat
smazaný uživatel

..el clasico bude treba zmeniť na barka - atletico (dnes krasny výkon o 10tich +Morata 2 banány)

Reagovat
Phillipinho

Morata uz si maze hatery na chleba. Borec

Reagovat
Whitemedia

Podobně si hatery na chleba mazal v prvních měsících i u nás.. ale tak snad se mu bude dařit a koupíte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Fandové Realu se z nás stejně jako hráči doslova podělali.

https://www.facebook.com/761590523962450/photos/a.761600390628130/2082685248519631

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Gareth Gareth Po striedani v EC rovno domov asi nechcel aby ho niaky fanusik po zapase nahanal je to pochopitelne

https://www.marca.com/futbol/real-madrid/2019/03/03/5c7c3a99ca4741fc638b45ac.html

#SolarihoNajlepsieVztahy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako co na tom nechápete? Sere ho celej tým, spoluhráči vypouštějí do medií pomluvy a polopravdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Potopil ho před fanouška a všem v médiích. Tohle by mělo zůstat v kabině. Marcelo a ušoplesk se měli nejdřív zamyslet.

Reagovat
Elliasson

Ups, to jsou v Realu až tak hrozné vztahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Visca el barca

Proč vlastně tenkrát odešel hned po první sezoně? Ještě, když ji měl naprosto brutální?

Reagovat
blaugrana

Nemal tam nejake vazne zranenie? Nieco take sa mi mari.

Reagovat
Visca el barca

To měl až v Interu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Peníze. Z velký části za to mohl bordel ve vedení v čele s Gaspartem. Velká škoda, před opakovanými operacemi kolena to byl neuvěřitelný hráč.

Reagovat
Visca el barca

Já si teď dokonce čtu, že byla připravena obnova smlouvy a místo podepsání se šlo na oběd a mezitím agentovi zavolal Moratti a bylo vymalováno

Reagovat
ADM

Reagovat
maxton

zacal som si vsimat aj pracu Suareza a musim uznat barca fans, ze hraje naozaj otrasne

Reagovat
blaugrana

Ramos prvým prasákom, ktorý prehral 20 El Clasíc.

Reagovat
blaugrana

Barça do 2003 roku vyhrala 13 zápasov z 74 rozohraných s Realem na Bernabéu. Od 2004 roku Barça vyhrala 13 zápasov z 23 rozohraných s Realem na Bernabéu.

Sergi Roberto zaznamenal 6 asistencii v 12tich zápasoch proti RM. 5 krát asistoval Suarézovi, raz Rakitičovi.

Reagovat
ADM

Sergi Roberto has equalled Xavi's assist tally in the Clasico with six assists

Neuveriteľné vzhľadom na to, ako hrá mimo veľkých zápasov ...

Reagovat
technecium

Roberto je ve velkých zápasech prostě neuvěřitelný, u mě má na LM jasný základ.

Reagovat
ADM

Ja si myslím, že v niektorých špecifickych zápasoch LM je Semedo asi lepšia volba kvoli svojim schopnostiam 1 na 1 a rýchlosti (Lyon s Fekirom bude uplne iny super), ale inak suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

26.5 hrame posledne kolo ligy, 25.5 je finale copy.

Reagovat
ADM

To sa ešte upraví..

Reagovat
alcantara

Samper mal zrusit kontrakt a ide do Japonska za Andresom. Dalsi smutny pripad, ktoreho znicili zranenia

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Raul=Real

Podle španělského deník As skončí na lavičce Realu Madrid trenér Santiago Solari, pokud nevyhraje v této sezoně Ligu mistrů. Klub už si také vyhlédl tři jeho potenciální nástupce. Jsou jimi Mauricio Pochettino z Tottenhamu, Massimiliano Allegri z Juventusu a Joachim Löw, který vede německou reprezentaci.

chceme teda stvrtu LM a zaroven zotrvanie Solariho?

Reagovat
fefo

LM je tento rok pre Real nerealna, kazdy, vyslovene kazdy velkoklub je na tom momentalne lepsie jak Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Buďme realisté.. a to doslova.

Reagovat
Anacron

Ne. I kdyby po té výhře stejně Solari odešel tak by to opět jenom nasadilo Perezovi růžové brýle a zas by nehrozila nějaká přestavba. I když té nevěřím ani v situaci kdy nic nevyhrajeme, což je samozřejmě nejpravděpodobnější konec téhle - k zblití - sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

MORATA NEJLEPŠÍ ST V LA LIZE!!!

Reagovat
vilp

Vinícius vazy v háji a končí pro něj sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje někdo Katalánský pohár?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=48rpXw8RhQU

ďalšia možná alternatíva za Jordiho do budúcna

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele