26. kolo
02.03.2019 18:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Huesca se postarala o překvapení a Sevillu porazila 2:1

O velké překvapení se v zápase na stadionu El Alcoraz postarala domácí Huesca, která brankou v osmé minutě nastavení strhla vítězství nad Sevillou na svojí stranu. Andalusané sice měli trvalou převahu, jenomže na půdě zachraňujícího se celku se prosadili jen jednou, zatímco soupeř udeřil dvakrát.

Ezequiel Ávila byl tím mužem, který v pozdním nastaveném čase rozhodl o důležitých třech bodech pro Huescu. Aragonský celek po výhře 2:1 oživil své šance na záchranu a na nesestupové pozice už ztrácí jen tři body. Naopak Sevilla potvrdila špatnou formu a dál se propadá tabulkou, v tuto chvíli se jí vzdálila čtvrtá pozice už na tři body.

Sevilla měla po celé utkání výraznou převahu, jenomže už od 7. minuty musela dotahovat. Galán ve vápně posunul balón na Juanpiho, který z malého vápna překonal Tomáše Vaclíka. Sevilla pak držela balón, neustále se snažila něco vymyslet, ale málo zakončovala a ve 33. minutě měli další dobrou příležitost domácí. Juanpi však ve vápně hodně přestřelil.

Hosté pokračovali ve své snaze i po změně stran, ale proti dobře bránící Huesce to bylo složité. V 68. minutě se Sevilla konečně dočkala, ale její radost překazil odmávaný ofsajd. Favorit se dočkal až jedenáct minut před koncem, kdy byl v šestnáctce faulován Mercado a sudí odpískal pro Andalusany pokutový kop. Situaci ještě několik minut zkoumalo video a nakonec verdikt hlavního sudího potvrdilo. Wissam Ben Yedder penaltu proměnil a srovnal na 1:1.

Sevilla chtěla dokonat obrat a i v závěru byla aktivnější, v první minutě nastavení dokonce vstřelila branku, ale ta nebyla opět kvůli ofsajdovému postavení uznána. A nakonec přišla pro hosty dokonalá pohroma. V osmé minutě nastavení poslal v pádu nechytatelně balón do šibenice Ezequiel Ávila a tím rozhodl o velkém překvapení.

Huesca porazila Sevillu 2:1 a přibližuje se záchraně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele