LaLiga - souhrn 25. kola

22.02.2019, 22:57, aktualizováno 25.02.2019, 22:58
Komentáře a souhrny

Girona FC - Real Sociedad 0:0

25.02.2019 21:00

Góly: -

Ani druhé utkání mezi Gironou a Realem Sociedad branku nepřineslo. Defenzívy obou celku kralovaly už v Baskicku a na katalánské půdě tomu nebylo jinak. San Sebastian prodloužil svojí neporazitelnost už na osm utkání, Girona zase bodově navázala na úspěšné představení z minulého týdne.

Girona si před týdnem odvezla senzační výhru ze hřiště Realu Madrid a tři body chtěla i ze souboje s Realem Sociedad, který je ve výborné formě. Baskové před tímto zápasem sedm kol neprohráli a mocně se dotahují na evropské poháry.

První vážnější pokus měli na svědomí domácí, ale přízemní střelu Lozana kryl brankář Rulli. Na druhé straně vzniklo před Bunúem několik závarů, ale opora domácích nemusela výrazněji zasahovat. První poločas nabídl vyrovnanou partii a prakticky žádnou gólovku.

A zlepšení nepřišlo ani po změně stran. K vidění byly jen náznaky šancí, jako například u hlavičky Llorenteho, kterou odkopl Stuani. Hra sice měla poměrně solidní tempo, ale i to postupem času opadávalo. Pět minut před koncem utkání přišla vůbec ta největší příležitost. Ponse ve vápně protihráči nasadil jesličky a pak zpětnou přihrávkou vybídl k zakončení Borju Garcíu, který trestuhodně přestřelil. Girona mohla urvat těsné vítězství, ale nakonec se stejně jako soupeř neprosadil a do tabulky získává pouze bod za výsledek 0:0.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Madrid 1:2

24.02.2019 20:45

Góly: 60. Roger - 43. Karim Benzema (pen.), 78. Gareth Bale (pen.)

Real Madrid urval důležité vítězství na hřišti Levante, když vstřelil vítěznou branku až čtvrthodinu před koncem. Levante dlouho drželo s favorizovaným Realem remízu, než utkání rozhodla welšská hvězda Gareth Bale. Závěr zápasu byl hodně emoční, červenou kartu viděli jak hostující Nacho, tak domácí Dwamen.

Barcelona i Atlético vyhráli a v neděli večer přišla řada i na Real Madrid. Solariho svěřenci se potřebovali udržet v kontaktu s druhým místem a na půdě valencijského celku vyhrát.

Levante se však slavnějšího soka vůbec nezaleklo a dost překvapivě určovalo tempo prvního poločasu. Ve 23.minutě orazítkoval po rohovém kopu tyčku Roger Martí a Roberova střela o pár minut později zase skončila těsně nad. Real se s blížícím se koncem poločasu konečně dostal do hry a Vinícíus Júnior zblízka nedokázal zakončit, když mu i vyběhnutím zmenšil úhel brankář Fernández. Jak už to v poslední době v zápasech Realu bývá, rozhodla efektivita a tu mívá hostující tým smrtící. Modrićův centr zasáhl bránící Iglesias rukou a sudí nekompromisně odpískal pokutový kop. Karim Benzema si nedělal problémy, Fernándeze poslal na opačnou stranu branky a Real Madrid vedl 1:0. Ještě do poločasu spálilo Levante obrovskou příležitost, když se Roger Martí hnal sám na Courtoise a balón poslal jen do tyče.

Valencijský celek sice prohrával, ale první poločas ukázal, že i s Realem se dá hrát. Favorit měl první šanci druhého poločasu, ale Benzema hlavičkoval po standardce nad. Přesně po hodině hry Levante srovnalo, na parádní průnikovku si seběl Morales a přihrávkou do vápna našel v běhu zakončujícího Rogera Martího.

Pro Bílý balet byla remíza málo a velkou šanci vrátit zpátky vedení měl talentovaný Vinícius. Ten stejně jako před ním Roger Marí pelášil sám na branku a v tomto případě předvedl vynikající zákrok Fernández. Real ale stupňoval svůj tlak a k další brance mu nakonec pomohl druhý pokutový kop. Doukouré šel neopatrně do souboje o míč s Casemirem, fauloval a sudí odpískal penaltu. K té se tentokrát postavil Gareth Bale a rovněž střelou do opačné strany vsítil gól.

Ještě jakousi naději vykřesalo vyloučení stopera Nacha, jenž uviděl druhou žlutou kartu, ale čas byl pro domácí neúprosný. Frustraci pak dal najevo vystřídaný Rubén Rochina, který také uviděl červenou kartu a to byl poslední zajímavý okamžik v utkání.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Betis 0:2

24.02.2019 18:30

Góly: 45+3. Aïssa Mandi, 87. Joaquín

Valladolid nedokázal vstřelit gól ani ve čtvrtém utkání v řadě a na domácí půdě podlehl Betisu 0:2. Domácí se tak dále propadají nebezpečně blízko k sestupovým příčkám, kdežto hosté míří pomalu ale jistě za poháry.

První půle utkání nepřinesla nikterak pohlednou hru. Od úvodního výkopu se kombinovalo především ve středu pole a daleko na dostřel od obou branek. Na domácím celku byla znát určitá nervozita především v ofenzivní fázi. Valladolid zahrával během první půle několik rohových kopů, ze kterých se nevyklubalo ani jedno výraznější ohrožení branky soupeře.

V závěru první půle se také pro změnu připomenul Betis. Na pravé straně hřiště se chopil míče Lainez a navedl si ho do středu hřiště, odkud nebezpečně vypálil přízemní střelu. Ta ještě gólem neskončila, nicméně ukázala cestu k domácí bráně. Běželo již nastavení prvního poločasu, když gólman Masip udělal hrubku a neudržel centrovaný míč. K němu se dostal Feddal a posunul ho na Mandiho, který se do něj opřel akrobaticky nůžkami přes hlavu a trefil nehlídanou bránu. Hosté tak šli do šaten za vedení 0:1.

Druhá půle začala o něco živěji, než ta předcházející a v 55. minutě se ke standardní situaci postavil nový muž na hřišti Verde. Jeho volný přímý kop skončil jen těsně nad břevnem. V 64. minutě si ten samý hráč naskočil po rohovém kopu na hlavičku a na čáře likvidoval jeho pokus gólman López. Další velká šance přišla záhy v 73. minutě a opět u toho byl gólman López, který pro změnu nešikovně vyboxoval míč na hlavu Calera, který však trestuhodně minul branku.

Hosté ustáli chvilkový nápor Valladolidu a v samém závěru utkání naopak ještě jednou udeřili. López dlouhým výkopem našel na pravém křídle Canalese, který se s míčem prodral až do vápna a přesnou přihrávkou oslovil nabíhajícího Joaquína. Ten se před prázdnou bránou nemýlil a uzavřel tak skóre zápasu na 0:2 ve prospěch hostujícího Betisu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Villarreal CF 2:0

24.02.2019 16:15

Góly: 31. Álvaro Morata, 88. Saúl Ñíguez

Atletico Madrid má i po 25. kole jistotu, že udrží před svým městským rivalem Realem druhou příčku, když si dnes poradilo s Villarealem 2:0. Hosté se naopak musí smířit s tím, že zůstávají na sestupových příčkách a čeká je ještě hodně práce, pokud se mají letos zachránit.

Úvod prvního poločasu začalo aktivněji domácí Atlético. Byl to však Villareal, který se jako první dostal do nebezpečné situace. V 10. minutě Asenjo rychle rozehrál dlouhý balon, ke kterému se po sklepnutí spoluhráče dostal Ekambi a prudkou střelou vyzkoušel pozornost Jana Oblaka. Ten se vytasil s reflexivním zákrokem a podržel své mužstvo.

Atletico se dostalo do vedení v průběhu 31. minuty. Po rychlém přechodu do útoku se k přihrávce dostal na levé straně Luis, který nacentroval míč do vápna, k němuž se prodral Álvaro Morata a uklidil míč za záda Asenja. Domácí se dostali do vedení 1:0. První poločas již nepřinesl nic dalšího a výsledek tak zůstal nezměněn.

Druhé dějství začalo podobně jako to první a ze hry mělo více domácí Atletico. V 58. minutě odešel ze hřiště střelec prvního gólu Morata, kterého nahradil Diego Costa. Ten se ukázal ve skvělém světle hned o 2 minuty později, kdy jej vysunul do protiútoku Griezmann, avšak Costa těsně minul soupeřovu branku.

S ubývajícím časem druhého poločasu se hostující Villarreal osměloval ke stále aktivnější hře, kterou jim svou pasivitou dovolili domácí. Definitivní tečku a klid domácím přinesla až 88. minuta, kdy Diego Costa kolmou přihrávkou našel Saúla Ñígueze a ten se ocitl zcela sám před gólmanem Asenjem. Podařilo se mu ho přelobovat a vysoký míč nakonec propadl až za brankovou čáru. Atlético vedlo 2:0 a pohodlný výsledek si rovněž podrželo až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Valencia CF 1:1

24.02.2019 12:00

Góly: 89. Martin Braithwaite - 22. Geoffrey Kondogbia

Leganés se rozešel s Valencií smírně 1:1 a oba soupeři tak zůstávají přikování ve středu tabulky. Pro Valencii se jednalo již o čtrnáctou bodovou dělbu v letošní sezoně, žádný jiný tým neremizoval vícekrát a utkání podle všech prognóz nepřineslo mnoho branek.

Střetnutí začalo vlažným nástupem obou dnešních soupeřů. První významný moment přinesla 12. minuta utkání, kdy se na pravé straně šikovně poradil Soler, jenž přihrál pod sebe na kraj velkého vápna, kde se do míče opřel Denis Čeryšev. Jeho pumelice nakonec jen orazítkovala břevno domácích a hra pokračovala dál.

Netopýři se v první půli více snažili dostat do zakončení. Ve 23. minutě zahrával standardní situaci Soler, na jehož nadýchaný centr do vápna naskočil Kondogbia. Ten si poradil se svým strážcem a zcela osamocen hlavičkoval ke vzdálenější tyči. Valencia tak šla do vedení 1:0. Leganés se probral až v samém závěru poločasu, což hosté v klidu přečkali a šlo se do šaten za stejného stavu.

Druhá půle začala podobně vlažně, jako ta první. Leganés měl lehkou územní převahu, avšak nedostal se k ohrožení soupeřovi branky. Naopak Valencia opět zahrozila z pravé strany. Soler si na pravé straně hřiště šikovně poradil hned s dvojicí strážců a s míčem protancoval až do velkého vápna. Přesnou přihrávkou oslovil útočníka Rodriga, který se šikovně otočil a pohotově vypálil na branku, leč těsně vedle.

Leganés se stále neúspěšně pokoušel o průnik k soupeřovo brance a čas se mu povážlivě krátil. Běžela 89. minuta utkání, když se na pravé straně hřiště dokázal uvolnit Juanfran a jeho centr našel Martina Braithwaita. Ten se ocitl zcela osamocen uprostřed vápna a jeho ránu z první ještě zablokoval hostující obránce. Na dorážku však byla obrana Valencie krátká a minutu před koncem základní hrací doby Leganés srovnal stav utkání. Nastavení už nic zajímavého nepřineslo a tak se oba soupeři rozešli výsledkem 1:1.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 1:0

23.02.2019 20:45

Góly: 1. Raúl García

Athletic Bilbao se mílovými kroky přibližuje evropským pohárům. Baskové znovu vyhráli a stačila jim na to branka z první minuty utkání. Tu zařídil po Berchicheho přihrávce zkušený Raúl García. Eibar našel přemožitele po zhruba měsíci a půl.

Na San Mamés se utkaly dva týmy se solidní formou. Bilbao i Eibar v posledních týdnech příliš neprohrávají a i z tohoto utkání chtěli body. O jeho osudu nakonec rozhodl moment ze samotného úvodu.

Běžela první minuta zápasu, když se Berchiche uvolnil na pravé straně šestnáctky a zpětnou přihrávkou našel v pohodě zakončujícího Raúla Garcíu. Eibar si v bránění vedl zle a hned z kraje utkání se dostal do problémů. Baskové navíc byli dál nebezpeční, po čtvrthodině vypálil Benat a Eibar zachránilo břevno! Hosté zahrozili až ve 34.minutě, ale Kikeho pokus vytěsnil na rohový kop Herrerín.

Po obrátce byli opět lepší hráči domácího celku a po centru na přední tyč pálil těsně vedle Iňigo Martínez. Eibar zase odpověděl neméně nebezpečnou střelou Cucurelly. Velkou příležitost na vyrovnání měl Eibar v 61.minutě, kdy po centru na vzdálenější tyči hlavičkoval Cucurella, ale ke vší smůle trefil před sebou vlastního hráče Enricha, od kterého se balón odrazil nad. Přitom kdyby Enrich nestál v cestě, balón by jistě zamířil do branky.

Čtvrthodinu před koncem si Athletic připsal další dvě gólovky, ale golman Riesgo pokaždé nemusel zasahovat. Zákrok si připsal až po střeleckém pokusu Kodra. Bilbao závěr zápasu sehrálo parádně, Eibar k ničemu nepustilo a nakonec udrželo nejtěsnější vedení a zvítězilo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Celta Vigo 0:0

23.02.2019 18:30

Góly: -

Alavés v bojích o poháry znovu zaváhal a z domácího zápasu proti Celtě Vigo bere jen bod. I pro hosty je však výsledek 0:0 málo, protože jestli svůj zápas Villarreal zvládne, spadnou Celestes po tomto kole do sestupové propasti.

Utkání na stadionu Mendizorroza žádnou branku nepřineslo a vzhledem k tomu, co se dělo na hrací ploše se tomu ani nelze divit. Velkých šancí bylo jako šafránek, zápas postrádal tempo i patřičné nasazení. Diváci se zkrátka nudili.

V prvním poločase byla nejvážnější šancí situace z 11.minuty, kdy si Celta vytvořila v šestnáctce Alavésu velký závar, který se rozhodl střelou nůžkami ukončit Méndes. Provedení nebylo špatné, ale Méndesovi scházela větší přesnost. Následně začalo utkání vyloženě nudit, k vidění nebyla žádná možnost a snad jakoby si to trávník na Mendizorrotze dobře uvědomoval a těsně před koncem poločasu kuriózně spustil zavlažování.Nehrálo se jen chvilku, hra posléze pokračovala a po skončení první půle nezbývalo než doufat, že po změně stran se herní projev zlepší. V 57.minutě se také konečně odhodlal Alavés a střela Jonyho zaměstnala Blanca, který musel vyrážet na rohový kop. To bylo na dlouho dobu vše, protože pak zápas znovu nebavil. V poslední minutě zápasu si domácí výrazně oddechli, když gól, který vstřelil v samostatném úniku Maxi Gómez nemohl kvůli ofsajdu platit.

Deportivo remizovalo se Celtou Vigo 0:0 a v boji o evropské poháry je to jistě ztrátou. S bodem nemohou být spokojeni ani hosté, kteří zůstávají v sestupovém ohrožení a pokud Villarreal své utkání zvládne, spadnou Celestes na sestupové příčky.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - FC Barcelona 2:4

23.02.2019 16:15

Góly: 22. Jesús Navas, 42. Gabriel Mercado - 26. Lionel Messi, 67. Lionel Messi, 85. Lionel Messi, 90+3. Luis Suárez

Sevilla měla utkání s Barcelonou dobře rozehrané, jenomže za Katalánce začal řádit Lionel Messi a prakticky on sám zařídil dokonalý obrat. Argentinec vstřelil další z řady hattricků a čtvrtou brankou ho ještě doplnil Luis Suárez. Barcelona si pojistila vedení v soutěži, zatímco Sevilla se v tomto kole propadla na páté místo.

Sevilla byla už před zápasem pod velkým tlakem, neboť pár hodin před zvítězilo Getafe nad Vallecanem a posunulo se na čtvrté místo. Aby se tam Sevilla vrátila, potřebovala Barcelonu porazit a to byl vskutku složitý úkol.

Domácí ale začali dobře a první šanci měli už ve 2.minutě, jenože Promes pálil přesně doprostřed branky, kde byl připravený ter Stegen. Na druhé straně hrozilo největší nebezpečí od Lionela Messiho, jemu se dobře vrhl pod ránu Kjaer a Coutinhovu dorážku musel pacifikovat Vaclík. Ve 22.minutě podnikla Sevilla rychlý protiútok, Promes založil akci, Ben Yedder pak posunul na Jesúse Navase, jenž ranou do protipohybu překonal ter Stegena.

Los Rojiblancos se však z vedení dlouho neradovali, neboť Barcelona o čtyři minuty později vyrovnala. Rakitićův centr napálil rovnou z první nechytatelně do šibenice Lionel Messi. Vaclík proti Argentincově přesnému zásahu neměl žádný nárok.

Sevilla se vyrovnávací brankou nenechala rozhodit a závěr prvního poločasu byl v její režii. Promes v další palebné pozici těsně přestřelil a tři minuty před přestávkou vrátil vedení na stranu domácích Gabriel Mercado. Ter Stegenův nákop Sevilla ještě na barcelonské polovině zachytila a rychlou akci do zcela rozhozené obrany zakončil přesně Gabriel Mercado. Sevilla dobře věděla, že v žádném případě ještě není konec. Barcelona ve druhém poločase přepnula na vyšší obrátky a domácí se nestačili divit. Nejprve sudí neodpískal pokutový kop po faulu na Dembélého a v 68.minutě už Barcelona srovnala. Vaclík podobně jako před ním ter Stegen špatně rozehrál a z následné akce neudeřil nikdo jiný, než Lionel Messi.

A s Rojiblancos bylo ještě hůře. Pět minut před koncem utkání zkompletoval krátkým obloučkem přes Vaclíka hattrick Lionel Messi a stal se hlavní hvězdou utkání. Barcelona zasadila zdrcenému soupeři ještě jeden zásah v nastavení a Messiho hattrick doplnil rovněž chytrým lobem Luis Suárez. Katalánci vyhráli 4:2 a upevnili si vedení v soutěži, zatímco Sevilla se propadla mimo pozice zaručující Ligu mistrů.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Rayo Vallecano 2:1

23.02.2019 13:00

Góly: 28. Jaime Mata, 68. Jorge Molina - 58. Raúl de Tomás

Getafe dalo zapomenout na promarněný zápas s Eibarem a doma si nenechalo ujít příležitost a po výhře 2:1 nad Vallecanem se posunulo už na čtvrté místo před Sevillu, která má své utkání teprve před sebou. Domácí celek znovu táhli svými brankami Jaime Mata a Jorge Molina, druhý jmenovaný utkání rozhodl, když o deset minut později zareagoval na vyrovnání De Tomáse.

Rayo mělo výtečný leden, během kterého ani jednou neprohrálo, ale měsíc únor znamená přesný opak. Ke třem porážkám v řadě teď přidal i porážku v malém madridském derby proti Getafe a v tabulce zůstává na předposledním místě.

Hosté si v počátku zápasu nevedli špatně, ale Getafe i tak překonalo jeho obranu. Ve 28.minutě získal nakopnutý balón Foulquier, který zpětnou přihrávkou našel Jaimeho Matu, ten hned nevystřelil, s balónem u nohy si našel výhodnější pozici i prostor a střelou pod břevno otevřel skóre utkání. Branku ještě zkoumal rozhodčí u videa, ale nenašel nic, co by mělo znamenat neuznání. Před koncem poločasu Getafe vstřelilo druhý a tentokrát skutečně neregulérní gól, Molinu totiž zastavil těsný ofsajd.

Vallecano se dlouho nemohlo dostat do výraznější šance, ze které by domácímu týmu alespoň zatopilo, ale o to větší radost přinesla vyrovnávací branka z 58.minuty. Raúl de Tomás v obležení dvou hráčů dokázal přes jednoho z nich vyslat skrytou střelu, která zapadla tyči. Getafe se s remízou nehodlalo smířit a za dalších deset minut si vzalo vedení zpátky. Ukázkovou kolmici od poloviny hřiště vyslal Portillo nastartovaného Matu, který ještě posunul před prázdnou branku na Jorgeho Molinu.

Do konce utkání ještě zbývala více jak čtvrthodina, ale Rayo se do žádného většího náporu, který by přinesl alespoň šance nedostalo. Getafe vyhrálo 2:1 a minimálně do zápasu Sevilly se posunulo už na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - SD Huesca 1:1

22.02.2019 21:00

Góly: 20. Esteban Granero - 47. Xabier Etxeita

Páteční předehrávka 25. kola LaLigy nabídla duel mezi favorizovaným Espanyolem a Huescou. V něm došlo k překvapení, protože poslední tým tabulky veze z Barcelony nečekanou remízu 1:1.

Espanyol byl jasným favoritem a Huesca spíše doufala v zázrak. Její výkonnost v této sezoně rozhodně nenaplňuje entuziazmus, který v týmu zavládl po postupu mezi španělskou elitu. Před utkáním byla Huesca na posledním místě a domácí se v Barceloně těšili na tři body. Začali poměrně aktivně a Huesca se musela spokojit primárně s odkopáváním míčů na polovinu soupeře.

Ve 14. minutě si na delší míč za obranu naběhl Borja Iglesias, který si balon zpracoval a pálil nebezpečně. Brankář Santamaría si ale s jeho zakončením poradil bez větších potíží a podržel svůj tým. O šest minut později už ale ani on nestačil. Po faulu u vápna domácí zahrávali volný přímý kop a Esteban Granero ukázal, že to v noze prostě má. Jeho nádherný projektil plachtil přes zeď až do šibenice - 1:0.

Pak na pár minut utkání trochu ztratilo dech a další šance jsme se dočkali až pět minut před koncem první půle. Měl ji na starosti Wu Lei, který s míčem u kopačky oběhl dva protihráče a pálil, načež brankář Santamaría jeho pokus vyrazil. Dorážku Melenda už řešit nemusel, neboť mířila vysoko nad.

Espanyol hlídal výsledek utkání a o to víc překvapila minuta sedmačtyřicátá. Ostrý centr před bránu Diega Lópeze totiž elegantně prodloužil Jorge Pulido na nabíhajícího Xabiera Etxeitu. Zkušený hráč číhal za obranou a přesnou ranou z voleje mířil za záda Lópeze - 1:1.

A najednou to šlo i Huesce, která díky brance pochopila, že na dnešní Espanyol klidně může mít. Domácí se naopak dostali pod tlak a nic se jim v zápase nedařilo. Huesca zlepšila i své napadání, což vedlo k několika zbytečným ztrátám míče v podání domácích. Množství nepřesností ostatně přispělo k tomu, že další branky už se diváci na Estadi Cornellà-El Prat nedočkali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona25176265:2557
2.Atlético Madrid25148336:1750
3.Real Madrid25153743:3048
4.Getafe CF25109632:2239
5.Sevilla FC25107840:3237
6.Deportivo Alavés25107825:2837
7.Real Betis25106929:3036
8.Real Sociedad2598830:2535
9.Valencia CF25615425:2133
10.Athletic Bilbao25712625:2833
11.SD Eibar25710833:3531
12.CD Leganés2579926:3130
13.Levante UD25861137:4530
14.Espanyol Barcelona25861128:3830
15.Girona FC25610925:3428
16.Real Valladolid25681119:3126
17.Celta Vigo25671236:4325
18.Villarreal CF254111026:3323
19.Rayo Vallecano25651428:4323
20.SD Huesca25471424:4119

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (590)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak Getafe asi do ligy mistrů no.

Reagovat
Elliasson

Škoda, že ne Alavés.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teraz som si všimol, že Sevilla hrala vo štvrtok EL a La Liga jej dala "až" deň odpočinku? Okatejšie to už nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrala vo stvrtok

Reagovat
smazaný uživatel

Streda

Reagovat
smazaný uživatel

Di se lecit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Reggie

Ty kaspare

Reagovat
abu

Trošku trapaas :)

Reagovat
LAM

Messi je tak vysoko nad ostatníma,že je otázka proč ho vůbec s někym srovnávaj.

První poločas slabota,ale ve druhym zlepšení.Messi dnes geniální,ta poslední přihrávka to jen dokumentoval a Suarez to proměnil

Jinak jsem zvědavej na středu.Dle mě Messi ani Alba hrát základ nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten čech v bránke Sevilly na dnešok len tak nezabudne.

Reagovat
dadoprso

Tak dostal "jen" 4, to Soriano nedávno dostal dostal na památku v poháru hned 6.

Reagovat
oli9

stejně jako celý fotbalový svět kdo to viděl a vidí... vždyt messi všechny goly i ta nahrávka s milimetrovýma nechytatelnýma přestnostma.... jen tak pro info zákroky golmanů v zápase 4:2 takže oba 50% úspěšnost

Reagovat
Remt

To asi ne, ale mám takovej pocit, že ani jedna střela nebyla chytatelná naopak po tý první šel pěkně, možná i štrejchnul. Krásný góly padaly

Reagovat
oli9

Leo to je prostě jiná galaxie

Reagovat
MadMrJacky

To je magor. A to ještě nehraje v nejlepší formě.

Reagovat
ADM

Dnes bol podľa mňa skvelý od úvodu, behal, prenikal cez hráčov, snažil sa, nechápal som tú kritiku po prvom polčase.

Couts zase hrozný, tie náznaky v posledných dvoch zápasoch zase nič neznamenali. Ale v podstate väčšina zlá, Umtiti horel, Dembele po zranení zase forma z novembra.

Reagovat
MadMrJacky

Já to teda viděl asi od 55. minuty, ale spíš jsem tím narážel na posledních pár měsíců. Na jeho poměry docela dost ztrácí a jeho kličky když jde 1v1 už mu taky častěji, hlavně teda v lize, čtou. Ale on má prostě tak neuvěřitelnou individuální kvaliltu, že ty zápasy bude rozhodovat i v horším rozpoložení. Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti hrál po asi 3 měsících. U něj to je omluvitelný.

Reagovat
ADM

Jo, nepochopil som krok Ernesta, mal ho zaclenit postupne, jedine ak uz Lenglet potreboval akutne pauzu

Reagovat
Kejza

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel

prvni gol Messiho pripomnel gol Zidana ve finale LM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý poločas by mohl být příslib lepších zítřků. Tam to opravdu byl slušný válec.

Nejlepší Messi, to je bez diskusí. Dobrý byl Pique a pěkně to rozhýbal i Dembouz. Naopak úplně mimo byl Umtiti (dá se to chápat), Sergi Roberto je oproti Semedovi tak dva levely níž a zase úplně nevýrazný byl Couts. Nadzvedla mě jeho ztráta na půlce, kde šel do zbytečnýho driblingu, kterej mu samozřejmě nevyšel, ale neuvědomil si, že mu nikdo nekryje záda. V tu chvíli bych ho vylískal na tři doby.

Každopádně nás může výkon ve druhé půlce slušně nakopnout.

Reagovat
smazaný uživatel

sergi byl dnes vyborny

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jsou zápasy, kdy se nám zkrátka hodí víc než Semedo. Myslím, že Valverde postupně nachází klíč k jejich správnýmu nasazování, snad v tom bude pokračovat.

Reagovat
patas92

Zálohu ve složení Vidal Bus - Rakitič už nechci nikdy v životě vidět. Aleňa za těch 10 minut ukázal víc, než Vidal za poslední dva měsíce dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidal hraje lip z lavky, uz aby byl zpet arthur..btw dnes raketa vcelku obstojne, at ho furt nehejtim

Reagovat
patas92

Vidal hraje líp, když nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Aleňa je parádní a především má skvělou mentalitu, díky který je předurčený k úspěchu. Včera opět přišel na pár minut takhle těžkýho zápasu, nebál se hrát a bral situace na sebe. Tohle je vlastnost, kterou neukázaly ani velmi drahý posily. Wow. Vidal je v tomto složení prakticky k ničemu, jeho hru dělá Arthur, který diktuje a on má prostor pro svý smrtící náběhy do vápna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
torcida

mne príde, že tieto vyjadrenia sú pre messiho ako červená šatka pred býkom. furt keď sa nejaká taká blbosť vytiahne, ako napr, že nikdy nedal gól buffonovi. nikdy nedal gól chelsea a pod... tak hneď tieto vyjadrania spláchne do hajzlu

Reagovat
valloire

Tohle je samozřejmě blbost. I jeden hráč dokáže vyhrát zápas. Musí se ale jmenovat Pelé, Maradona, Cruyff, Zico, Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinho nebo i ten Messi.

Reagovat
valloire

nebo taky Platini že jo

Reagovat
torcida

a vasconcelos?

Reagovat
valloire

se zeptej Pelého

Reagovat
LH171186

Messi to pořád hraje jakoby jen tak s klukama na placku pro radost, je o patro výš než ostatní :) Jinak dnes Piqué, Busquets klasika paní profesoři, ale Vidal by měl hrát jen z lávky, Dembele má hrát ;) uvidíme co ve středu pohár, jsem zvědavej na sestavu ;)

Reagovat
20fredy20

1000 sôch by bolo primálo: Boh Messi zostúpil z nebies a zachránil Barcelonu!

Bol nadpis na jednom portali

Reagovat
Pasha

Ďakujem, to som bol ja

Reagovat
smazaný uživatel

V létě snad Suareze prodáme. Ten už se zpátky do formy před 3 lety nedostane. Výborná náhrada by byl Icardi. Má výkupku nějakých 110 mega euro. Prodal bych Luise s Rakiticem a máme na něj vyděláno, možná i něco navíc. Ještě by se hodila i nějaká mladá nadějná dvojka typu Jovic/Maxi Gomez. Pak backup za Albu, ideálně Grimaldo a bylo by to OK. V případě dostatku financí ještě De Ligt, ale stoper není nutně potřeba.

Tahle sestava by příští sezonu byla ideální:

Brankáři: Ter Stegen, Cillessen

Krajní obránci: Semedo, Roberto, Alba, Grimaldo

Stopeři: Pique, Umtiti, Lenglet, Todibo (De Ligt)

Záložníci: Busquets, De Jong, Coutinho, Arthur, Vidal, Alena

Křídla: Messi, Dembelé, Malcom, Rafinha

Útočníci: Icardi, Jovic

Reagovat
smazaný uživatel

suarez ma takovy postaveni a vztahy s hraci, ze neodejde jen tak, to je realita

Reagovat
2miguel1

Messiho si Suareza nepusti

Reagovat
Remt

všechny svoje úspory bych klidně vsadil na to, že Suarez v létě neodejde, stejně tak, že neodejde trenér ať už sezona dopadne jakkoliv a předvedená hra bude vypadat sebehůř

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíš moje zbožný přání než očekávání reality. Takhle by se mi to líbilo.

Reagovat
technecium

Snad se nikdy nedoziju Icardiho v Barce

Reagovat
Gazdo

Reagovat
rave

Je to odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

On už v Barce byl. A ne úplně krátkou dobu.

A k němu - je to hráč do hry úplně k hovnu, ale ve finální fázi je to vrah. Oproti Luisitovi by to pořád byl bonus.

Reagovat
technecium

Jo, chystáš mě za slovo. Snad se nikdy nedoziju Icardiho v Acku Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Já od hroťáka nějakou kombinaci ani nečekám. Hroťák by se podle mě neměl zapojovat do hry a místo toho si neustále hledat pozici na přihrávku. Důležitá je hlavně schopnost zpracovat míč a umět skvěle střílet ze všech pozic. To na hroťáka bohatě stačí. Nemusí mít individuální schopnosti jako Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda od hroťáka jistou mezihru chtěl, ale pokud se Luis nedá dohromady (nedá), tak prostě i takovýho vraha musíš brát jako upgrade. K Luisitovi je to krutý, protože možná sám a svojí situaci nemůže, ale koukat na jeho nerychlost a podrážděnost je fakt bolest. Oční kapky na tohle nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi opravdu ne. To není hráč vyloženě do kombinace. Proto hrajeme hůř, protože Suarez si to teď tolik s Messim nedává. Před pár lety si vyměňovali přihrávky a dávali si to do kuchyně. Za ty prachy si můžou Icardiho opravdu nechat.

Reagovat
fenixLFC

icardi je uplne iny typ hraca ako suarez preboha

Reagovat
Spalovač šancí

Jen škoda, že Messi nezahrál trošku líp

Reagovat
lichna.

Podle mě se jednou prokáže, že byl celý život na nějakém na dopingu. Parchant jeden.

Reagovat
Remt

Já tak nějak žil v domění, že na týhle top úrovni zobe něco většina z nich, nebo to tak není? přijde mi, že neustále posouvat hranici lidských možností není možný. Ale možná se pletu, nevím jak často jsou kontrolovaní a jak často se výsledky "zakamuflují"

Třeba takovej Jágr.. Myslíte, že byl celý život bez zakázaných látek? Taková otázka do placu

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě Jágr ani Messi nic moc neberou, jsou prostě konzistentní a geniální, je to v nich, mají obrovskou vůli a vlastnosti, které je předurčují k tomu, aby čněli nad ostatními

Reagovat
Mr.Jindros

Skoro jistě berou.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis

Reagovat
Gazdo

Doping sluzi na vylepsenie fyzickej stranky veci a zrovna messi sa fyzicky pretehnut nejde. To ze mal ako mladistvy poskytnute podporne latky na rast kedze jednoducho musel lebo by inak nenarastol vobec za to on nemoze a rozhodne mu to teraz nijak nepmaha. Ziadny doping ti neda skvele fotbalove/hokejove myslenie a cit. Keby ano tak hram teraz za barcu

Reagovat
Mr.Jindros

Ale v podstatě dá - u kolektivního sportu je to především o tom, že člověk může mnohem víc trénovat - víc vydrží, rychleji regeneruje. To úplně stačí, ne každý kdo používá doping musí být nějaké svalnaté monstrum nebo tak něco.

Reagovat
ADM

Stačí sa pozrieť na cyklistov. Tam ma nepresvedčí nikto, že nedopujú všetci do jedného, len to TdF je absolútna šialenosť. A tam je ten doping hlavne o regenerácií, lepšej výdrži, výkonnosti atd..

Reagovat
Mr.Jindros

Většina špičkových sportuje dopuje. To je takový veřejný tajemství, že ano.

Reagovat
ADM
Reagovat
Mr.Jindros

Znám, myslím že mám stažený, ale zatím neviděl.

Reagovat
ADM

Tak ak ta zaujima pozadie dopingu, urcite sa oplati. Pochybujem, ze doktor este zije, alebo teda ze nejak dlho este zit bude..

Reagovat
Mr.Jindros

Jj, slyšel jsem na to skvělé reference.

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Vubec nechapes k cemu doping muze byt a proc ho na teto urovni pouzivaji.

Reagovat
Gazdo

Nie vobec

Reagovat
Remt

konkrétně třeba u Messiho si vzpomínám jak pár měsíců dozadu měl zlomeninu a extrémně rychle se z ní uzdravil, pamatujete si to taky? Před zápasem s Interem, nakonec do něj ale myslím nenastoupil protože nebylo třeba. Tam byl snad po cca 14-17 dnech v tréninku a lidé psali, že běžně se to hojí i měsíc a déle. To snad nemůžou ani nejlepší fyzioterapeuté tak urychlich, nebo ano? Na takovéhle věci - rychlejší regenerace, rychlejší "udravování" po zranění atd. se podle mě tyhle látky ve fotbale hojně používají

Reagovat
Atlético de Madrid

No pockej, tak jestli mu jen rychleji zahojili zlomeninu a nacpali do nej prasky proti bolesti, tak je to normalni medicina a ne doping.

Reagovat
Remt

Nó, jakoby myslím si, že doping existuje i na rychlejší regeneraci - myšleno zhojení třeba nataženýho, natrhnutýho svalu, případně i zlomeniny, nebo se pletu? Možná jsem teď napsal sra*ku, nevím

Reagovat
ADM

Poškodenú kosť alebo chrupavku ti doping nijako neovplyvní ak sa nemýlim, pomôže ti napríklad s rastom a kvalitou svalov v okolí problematickych miest, čo pomôže (vystuží, posilní oblast atď), resp uplne redukuje bolesť...

Reagovat
Remt

To jsem nevěděl, toto, děkuji za osvětlení, vždy mě tohle zajímalo:-)

Reagovat
Magic player

Mylis, existuji latky, ktere dokazi lecit vazy a klouby. U kosti specialne je HGH obrovsky pomocnik, jak v rychlosti, tak hlavne kvalite srustu kosti. Dovedu si predstavit, ze ho Leosovi neprestali davat jen kvuli oficialnimu ukonceni jeho lecby, ale jede na tom v nejake rozumne mire s pravidelnyma pauzama dal.

Reagovat
ADM

Nikdy som sa o tom moc nezaujimal, ale čítal som nejaké príspevky od pravidelneho pichača anabolik a výhercu súťaží, že tie klby uz moc nepreliečiš. Bol som oklamaný...

Ďakujem za info. Zdá sa, že napichám niečo aj ja, že by som mal konečne pokoj

Reagovat
valloire

pusť to tam hombre

Reagovat
Magic player

Ty, v tvem veku uz beztak na nejake testosteronove terapii jedes, ne?

Reagovat
valloire

pouze na proteinech, BCCA, glutamin, MSM...nebudu si svinit tělo steroidama

Reagovat
valloire

No já je mam na regeneraci a hlavně na ochranu úponů a svalů....chceš říct, že je to k hovnu a mam se radši líp rozcvičit ?

Reagovat
Generalní Gladiator

na bcca se fakt vyser, jasná věc, to už má větší smysl fandit bílému zlu

Reagovat
ADM

No čo sa týka napr toho MSM, mala by to byť len súčasť nejakej komplexnejšej liečby, ktorá obsahuje ešte aspon Chondroitín a Glukosamín. Najosvedčenejší je Animal Flex alebo Alavis, aspon 2x do roka nasadiť nejakú "kúru"

Glutamín a BCAA by som po všetkých tých výskumoch v posledných rokoch vypustil úplne a nahradil to len tým proteínom, 30-50mg zinku denne, vitamínom D v pochmúrnejšie polovici roka (3-5tisíc ui) a magnéziom (400mg). Ja sa ešte snažím dostupnými prostriedkami aspon o niečo znížil kortizol - používam Ashwagandhu (The decrease in cortisol noted in humans has reached 14.5-27.9% in otherwise healthy but stressed humans, which is significantly larger than many other supplements.)

S výkonom ešte môže preukázateľne pomôcť beta-alanín, citrulín a arginín, tie tak nejak kombinujem v koktejle pred výkonom.

Reagovat
valloire

MSM mi pomohlo se zbavit bolesti v koleni. Nic jinýho jsem tehdy nebral. To myslím funguje dobře. Ok, doberu to a prdim na to. Já v podstatě většinou jel jenom na proteinech, takže se jenom vrátim k normálu. Chodim jenom přes zimu, takže zase to nějak nepřeháním. Takže pro mě v podstatě stačí protein a MSM plus Condrosulf.

Reagovat
smazaný uživatel

feťáku

Reagovat
boryland

Si chemik..........no.

Reagovat
valloire

zajeď vopičáku

Reagovat
ADM

Keby to nemalo také negatívne vplyvy, už by som to veru poslal. Dlho som mal prolbémy s krížami, ramenom, kolenom. Vekom, skúsenosťami a lepšou kvalitou cvičenia sa to lepší, ale aj tak som náchylný na zranenia + na meraniach TST mi vyšli velmi nizke hodnoty, síce v norme, ale spodné no ... Každopádne nemám rád ihly, PCT a podobné riziká, takže to určite nikdy nebudem ani len skúšať ..

Reagovat
valloire

No mě limituje loket a teď ramenní úpon. Úpon bude dobrej, ale loket by potřeboval ambulantně vopravit. Nic taky pouštět nehodlam.

Reagovat
Magic player

Dobre delas, pokud te nizsi TST neomezuje v beznem zivote, neni duvod se do toho poustet. Ja mam leve koleno na sracky, samozrejme z fotbalu. A inteligentni cviceni a nabrani svalove hmoty me usetrilo operace a bolesti.

Taky se k dopingu vubec nemam a cenim si toho, ze jsem ted zdravy a cviceni me bavi i bez toho. Navic v dnesni dobe uz je ve fitku byt Natty spis vysada, mi tak prijde...

Osobne to ale chapu u nekterych chlapu po ctyricitce, kterym uz sel jejich vlastni testak uplne do prdele a chteji se dal citit jako za mlada, tam muzou byt rozumne davky pod odbornym dohledem ku prospechu a zlepsi jim to kvalitu zivota. A pak samozrejme u lidi, ktere to zivi a maji potencial byt na vysoke urovni v danem odvetvi.

Reagovat
ADM

Jo, tiež poznám pár chlapov medzi 35-40, ktorí si to naozaj poctivo doštudovali a využívajú takúto pomoc v malých dávkach. A potom samozrejme poznám chlapov, ktorí to tam pustili bez PCT a teraz sú veľmi spokojní s výsledkami

Reagovat
smazaný uživatel

jen rychleji zahojili zlomeninu

Reagovat
Generalní Gladiator

otázka je,zda jsou to zakázané látky nebo jsou povolené,ale brutálně drahé, na které veřejné zdrav.samože nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

vsechno tohle je zakazany ve sportu

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi je tak dobrej mimo jine diky tomu, ze si muze dovolit nabehat za zapas o 30 % min nez zbytek tymu. Jednou ze znamek jeho herni inteligence pak je, ze dokaze vyhodnotit, kdy a kde se ma pohybovat, aby se dostaval do sanci..

Reagovat
Generalní Gladiator

je to gretzky v kopačkách

Reagovat
Atlético de Madrid

a bez hokejky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stoprocentní pravda. Zároveň je to však věc, za kterou se nesmyslně kritizuje. Navíc si myslím, že by se opět měl vrátit do středu, kde je s ním tým mnohem silnější a vyváženější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Prakticky všichni jsou na dopingu, čímž se pole zase vyrovnává. A je to dobře.

Reagovat
PP

jako, fotbal, hokej a tyto týmové sporty, které jsou do dvou hodin odkroucené - tam bych ten doping zas tak moc nehledal.. Kde ale musí snad všichni něco zobat je cyklistika.. Takové Tour de France, kde jedou x-dnů po sobě stovky kiláků každý den, do toho kopce, do kterých by se nám jelo blbě i autem.. to mi hlava prostě nebere.

Reagovat
Mr.Jindros

V těch kolektivních sportech ho právě nikdo moc nehledá - dopingové kontroly obejde každý hravě pokud nemá IQ 5. A oni moc dobře vědí proč to dělají - ty sporty jsou s dopingem prostě lepší... typicky zámořské ligy typu NBA nebo NFL...

Reagovat
lichna.

Já jsem nečekal že to rozjede takovou debatu. Myslel jsem to samozřejmě s nadsázkou. Nemůžu napsat, že je Messi skvělý jen tak.

Reagovat
Elliasson

http://potrebabytmutant.cz/7-zpusobu-jak-projit-dopingovou-kontrolou/

trošku kontroverzní článek o dopingu ve sportu.

Reagovat
Malresi

Čo k tomu dodať. Privolal som to cez polčas, keď som "volal" Messiho genialitu. Barca nakoniec zaslúžene i keď prvý polčas nasvedčoval úplne inému priebehu a aj výsledku zápasu. Čo už, prehrali sme s najlepším tímom súťaže, to nie je hanba. Ide sa ďalej.... boj o 4. flek bude ťažký. Každopádne dúfam, že neodflákneme EL, prípadná jej výhra by znamenala istú LM...

Reagovat
celeb

Dnes nadstandardne dobre Rakitic (proti Sevile sa to da pochopit). Luis - z tej cca 5 zapasovej mizerie su posledne 2 zapasy naznakom, ze by sa este mohol dostat do formy. Dnes bojoval ako lev, aj ked teda na 95% to bolo nepresne az komicke ... ale ak bude moct prekusnut bolest v kolene a vyhecovat sa aspon na LM ...

Reagovat
ADM

Koleno by ho uz zhruba dva mesiace nemalo bolieť, podla jeho slov

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se rval, dal konecne gol, pripravil tutovku dembelemu, no furt ma co dohanet, ale ono je to tezky kdyz leva strana s coutsem ti nic nepripravi, to pak lezi jen na messim a na nem

Reagovat
ADM

Kukol som zostrih, a čo tam Dembele padol o sekundu neskor, keby padol hned a nesnažil sa ustať tak mohla byť penalta, Navas mu tam zavrel členok pod svoju nohu. Aj sa mi to zdalo hneď, ale nechcel som provokovať

https://youtu.be/aG2uddkKWYE?t=328

Reagovat
smazaný uživatel

Jj takova nestastna situace. Ale mel to dat z prvni

Reagovat
smazaný uživatel

Hm.. 23 zápasů 25 golu a 11 asistencí a to v nejlepší lize světa.

A ty dnesní goly byly fakt neuvěřitelné - jedno lepší, jak druhé.. a ta asistence. Je to prostě mimoň

Reagovat
ADM

Belgičan Thibaut Courtois z Realu Madrid byl vyhlášen nejlepším brankářem světa za rok 2018 podle federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS). Na druhém místě skončil brankář francouzských mistrů světa a Tottenhamu Hugo Lloris. Třetí místo patří Italu Gianluigi Buffonovi z Paris Saint Germain.

prvý dvaja vďaka pár zápasom na MS a Buffon asi za kariéru.

Reagovat
LAM

Ty ankety jsou čím dál divnější

Reagovat
smazaný uživatel

to je výsměch

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mateo16

Reagovat
valloire

vy to MS taaaaak podceňujete

Reagovat
ADM

No hele, Thibaut bol za rok 2018 pri niekoľkých výpraskoch Chelsea aj Realu, Lloris mal po MS niekoľko skratov, stačí spomenúť ten proti nám v LM. A Buffon nehral ani na MS a ani druhú polku roka poriadne, kedže v PSG točia brankárov.

Neviem čo viac ešte musí trio Oblak, Stegen a De Gea urobiť, aby definítne potvrdili svoju absolútnu dominanciu v posledných dvoch sezónach. Všetci traja pravidelne zachraňujú prdel svojim tímom v 50 zápasoch ročne.. Že sa tam nezmestil ani jeden z nich je výsmech.

Reagovat
valloire

Oblak je trochu podceňovanej, to jo. Čím dřív ale pochopíte, že sezona se posuzuje dle jejího vrcholu, tím líp pro vaše duševní zdraví.

Reagovat
ADM

Pre mňa je a stále bude objektívnejším merítkom 50 zápasov než 5, duplom na brankárskom poste, tam prakticky nemozeš vypustit zapas

Reagovat
valloire

Ok. Jenže těch 5 je nejvyšší level, nejsledovanější a když je zvládneš, jsi nesmrtelnej.

Reagovat
technecium

Toto je archaický předpotopní přístup. Dnes má běžný ligový zápas větší sledovanost než MS před 50 lety, což ty bereš za měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

The final between France and Croatia on 15 July attracted a combined global audience of 1.12 billion, comprising 884.37 million viewers tuning in to linear TV coverage and a further 231.82 million out-of-home and digital-only viewers.

Over the 64 matches, the average live audience was 191 million: each game was a global televisual event in its own right.

Napsal si to téměř správně. Běžný zápas na MS má větší sledovanost, než kterýkoliv ligový zápas.

MS bude vždy vrchol, jak pro fanoušky, tak i pro hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si přečíst ještě jednou, co tech napsal.

Reagovat
ADM

To preslo od leta uz 50 rokov?? Do certa, ten cas leti

Reagovat
technecium

Do čerta

Reagovat
technecium

Porozumění psanemu projevu je pro tebe problém co?

Reagovat
valloire

tvůj svět je velmi podivné místo

Reagovat
valloire

Mimochodem, víš že tohle je naprosto čirá, ničím nezkalená demagogie? Je ti známo, že na světě bylo míň lidí, tv nebyla zdaleka všude jak teď apod.? Klidně ti teda napíšu, že spíš bys měl porovnávat běžný ligový zápas před 50 lety s tehdejším MS a jeho sledovanost. Japa by to asi dopadlo co? Jsem napnut jak.....

Reagovat
technecium

V roce 58 žily na světě necelé tři miliardy lidí. Televizi měl nepatrný zlomek z nich s tím že většina to byla v USA, kde fotbal nikoho nezajímá v podstatě doteď. Na slavného Peleho tedy v podstatě tlačili jen lidi přímo přítomni na zápase, což je naprosto srovnatelné s jakýmkoliv ligovým zápasem tehda. Vyhrát MS tedy nebylo nic extra. Prostě jen zápasy před lidmi jako všechny ostatní, jen se to jinak jmenovalo. Vyhrát MS tehda tedy bylo mnohem jednodušší než dnes a je trestuhodné porovnávat vyhru na MS v roce 1958 s MS v roce 2018. Jsou to v podstatě úplně jiné sporty. Hrát fotbal před pár lidma, nebo před světem.

Reagovat
valloire

No jsi opět mimo realitu. MS bylo i tehdy vrchol stejně jako dnes. Existovalo rádio volevíš a úplně každej Brazilec seděl u něj. Jde o to, kolik lidí to zajímá a ne o to, jaká technika to zrovna přenáší. A návrat mistrů světa domů bylo úplně stejný šílenství jako dneska.

Vyhrát MS bylo tehdy o něco těžší vopičáku, protože kvalita byla koncentrovaná a ne jak dneska rozmělněná do 15 států jako SSSR, Jugoslávie... Tehdejší SSSR nebo Jugoslávie, my prostě byli jiný a nabušenější týmy. A africký a asijský celky pořád dneska nepromlovaj do závěrečnejch bojů stejně jako tehdy.

Reagovat
technecium

Bylo rádio a co jako? Nebyl Facebook, nebyl Twitter. Nebylo 20000 odborníků rozebirajicich každé tvoje gesto. V rádiu to třeba vysílali. Ale ty jsi se s tím vůbec nemusel dostat do styku. Když jsi chtěl, mohlo to jít úplně mimo tebe. V dnešní informační době se tomu prostě nevyhnes. MS v roce 58, vůbec MS do takovyho roku 1990 byl cajicek v porovnání s dneškem.

Reagovat
valloire

No Pelé nemohl vyjít z baráku úplně stejně jako Maradona v Itálii o 20 let později nebo Messi o dalších 30. Ty vole MS od 78 jsem zažil live, co o tom můžeš soudit mladej? Moje matka ví kdo je Pelé, jak se k tomu asi dostala co? Donedávna nevěděla kdo je Messi a zajímá se o to stejně jako tehdy. Tzn. nijak. Fejsbúk a podobný kraviny si narvi víš kam. Jedinej opravdu pokrok je PC. Dřív sis nemohl zápas pustit druhej den znova. Odborníků rozebírajích každej hráčovo prd bylo i tehdy spoustu. Víš co to jsou noviny? Pelé v Brazílii vydělaval víc i tenkrát na reklamě, stejně jako dnešní hráči. Jo, v tom pralese. A dneska MS hraje akorát víc týmů, což vůbec neznamená větší kvalitu. Ba naopak, ve skupinách menší. Na čajíčkovým MS v Argentině hráli už ve skupinách spolu Argentina, Itálie, Francie....Brazílie, Španělsko, Rakousko....a doma byla Anglie, ČSSR, SSSR, Belgie, Uruguay, Portugalsko, Kolumbie, Jugoslávie. Skoro každej zápas měl tu nejvyšší úroveň, což je logický a skoro každej sis pamatoval. Srovnej si to s dneškem, kolik si toho pamatuješ z posledního MS. Max konec a to, že Leo opět vybouchl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pelého doba by se dala přirovnat k dnešnímu hraní malých kluků na hřišti. Jeden je trochu lepší než ostatní kopyta a už se dělá humbuk. V dnešní době by vrchol Pelého kariéry byl základ v nižší soutěži mimo TOP5 lig.

Když se koukám na Pelého videa, tak kvalita tehdejších hráčů byla na menší úrovni než současná 3. španělská liga.

Reagovat
Generalní Gladiator

no zrovna pelého narozen v r.40, jak vypadala evropa, sssr zdecimován lidsky následky války, o německu jako potenciálně největším soupeři ani nemluvě, lidskej mateiál fuč, infrastruktura, po válce rozdělená krajina..po válce byli asi jiný priority,než čutat s mičudou..

Reagovat
valloire

No právěže děti jiný priority moc neměli....No a někde si zjisti tehdejší návštěvy na fotbale. Nakonec Barcelona musela stavět novej stadion kvůli malý kapacitě a Kubala. Real to samý. Na Maracaná bylo 220000.

Reagovat
Generalní Gladiator

ta představa,o kolik potenciálních kopaček ty země přišly...

Reagovat
valloire

To jo zase. A kolika hráčům kariéru. Pořád vidim toho Bicana. Ale po takový válce se chtěj lidi bavit. A bavili se fotbalem. A pak za 50 let přijde týpek a řekne, že se to hrálo před pár lidma, protože nebyl fejsbúk.

Reagovat
boryland

Jenom stadiony,starty a goly.......

Reagovat
Generalní Gladiator

fejsbuk neřeším, miliony nejlepších, nejzdatnějších německých můžu připravených rozsévat sémě muselo na frontu, zatímco v brazílii si bezstarostně plodily děti..ta generace padla...

Reagovat
valloire

To jo. Zase tak úplně jim nevadilo, když to za pár let po válce rozdrtili.

Reagovat
Generalní Gladiator

němčoury v tomhle tom nejde neobdivovat...

Reagovat
valloire

fotbal jim jde, v ostatním jsou ke zblití

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Oblak moze zachytat za rok 30 dobrych zapasov ma smolu v roku kedy sa hra MS lebo sa chudak narodil jak Slovinec a je rad ak sa na MS vobec dostane

Reagovat
valloire

musel by něco zachytat v LM....

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ani to by popri MS asi nestačilo

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea za rok 2018 určite nie.

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo to taaaaak přeceňuje.

Reagovat
valloire

je to mistrovství světa, to tak nějak hovoří samo za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

a kvalita zapasu katastrofa..

Reagovat
valloire

no když je tam půlka planety....v PO už je to ten level

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ADM

Allison určite lepší ako Buffon, druhá polka roku dominantná

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Blbost no, Oblak, Stegen, DDG, není o čem.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Chytil Vaclik v prvom polcase nieco? Lebo ten zapas Seville celkom dojebal tym nezmyslom. Taka chyba sa skratka tresta a Messi ho vyskolil.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehka hlava vidala, jinak nic

Reagovat
ADM

Pár faktov po dnešnom dni:

Messiho 50. hattrick (44 Barcelona, 6 ARG) - Ronaldo má 51. ale o 149 zápasov viac.

Messi was directly involved in 52 goals during his 37 official appearances against SevillaFC.

52 — SEVILLA (36 goals/16 assists)

40 — Real Madrid (26/14)

39 — Valencia (27/12)

No a na záver tohto krátkeho okna tu máme malé Deja vu po 50 rokoch

https://twitter.com/BarcaWorldwide/status/1099378460093546497

Reagovat
fajdax

36 gólů jednomu soupeři

Reagovat
smazaný uživatel

BARCA LINE UP SAUL TO REPLACE RAKITIC

La Liga champions Barcelona are readying a £96m move for Atletico Madrid midfielder Saul Niguez, according to reports in AS.

The Catalans view the 24-year-old Spain international as the ideal replacement for Ivan Rakitic, who is expected to depart the Nou Camp this summer.

Reagovat
ADM

Dnes som čítal, že Puig by mal byť po sezone povýšený do prvého tímu, k tomu stále viac hrajúci Aleňa. Podpísaný Frenkie, Arthur, dvaja starí harcovníci Bus a Vidal, Coutinho, ktorý sa možno (skôr nie) chytí.. snáď nepojdeme po Saulovi za 100 mega Potrebujeme 9ku

Reagovat
2miguel1

Puig nema fyzicke parametre hrat muzsky futbal. Nikdy z neho nebude hrac pre La Ligu, tobôz hraca Barcelony

Reagovat
Generalní Gladiator

je potřeba to zjistit, nějaké minuty by mohl dostt letos v lize...

Reagovat
Rattlesnake

vždyť je mu sotrva 18 let. podívej se na Lea jak vypadal v osmnácti, když dal svůj první gól v lize - jaký byl kostitřas - stejný jak Puig a podívej se jak vypadal o rok později - totálně osvalený s dobře 7-8 kilami nahoře.

Reagovat
valloire

a nasteridovanej jak kráva

Reagovat
ADM

S tým si poradí vek a barcelonský tréneri, podobne ako to bolo so zástupom iných futbalistov, napríklad Neymar. Posledne keď dostal v pohári pár minút snád v prvom zápase za Barcu tak som vyvaloval oči

Reagovat
valloire

a doktoři

Reagovat
technecium

Já si v FMku Saula koupil na Busquetsův post do budoucna. A jelikož já dělám jen dobrá rozhodnutí, tak toto se nemůže nevyplatit.

Reagovat
ADM

No a ja som si dal Hazarda do stredu k Messimu miesto Luisa, čo ti poviem..

Reagovat
blaugrana

Do konca sezony Pikáč na hrot.

Reagovat
CHONG

Na to průběžné umístění Getafe je fakt krásný pohled

Reagovat
Kokesh

Hlavně od jejich postupu mají výborné konzistentní výkony. O dva góly prohráli jen 3x s Atletama a 2x s RM, výjimka je tedy prohra na Alaves 2:0. Jinak prohry max o jeden gól, žádný větší výpadky.

Reagovat
CHONG

Reagovat
blaugrana

Pomaly dokukavam zapas a Lusi az na nahravku Dembasovi a gol zas totalne tragedia. Na to sa fakt neda divat.

Reagovat
Magic player

Ale je strasna prdel ho sledovat a v duchu si rikat, ze veci, ktere posere, bych zvladl technicky a pohybove i ja. On je fakt hrozne v hajzlu a potrebuje se poradne restartovat, fyzicky i psychicky. Vzdyt i on sam musi citit, ze na tom hristi nema co delat.

Reagovat
technecium

Nezvládl bys.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bohužel je teď spíš v psychický než fyzický krizi. Snad mu ten gól pomůže, poslední týdny bylo opravdovým utrpením ho na hřišti sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Aj sledujes jeho predvadzanu hru, ci len kulas ocami?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas som nevidel, len mi tie slová prídu silné na to, že hráč je aspoň produktívny (a práve produktivitou je prospešný, keď už nie herne)...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

To je prostě neuveritelny, že má Cris o 150z méně než Messi a stále o dva hattricky v La Lize více.

Reagovat
technecium

Že z toho bylo hodně titulů, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná diskuse. Cristiano je bez okolků jeden z nejlepších zakončovatelů moderních dějin, takže je úplně zbytečný jeho střelecký úspěchy nějak shazovat.

Úplně jiný to ale je v porovnání toho, kdo je lepší fotbalista. Tam Messi je před Cristianem docela jasně Zlatým balonům navzdory.

Reagovat
Kokesh

Však to přece nikde neporovnávám. Málokdy čtu nějaký shazování Messiho od madridistu či jiných táborů, naopak shazování Crise je na denním pořádku. Přitom má, měl plno rekordů, v La Lize třeba za tak krátkou chvíli away góly, přimaky, hattricky, ratio, ktery jsou prostě neuveritelny.

Reagovat
technecium

Co má Cristiano s přímky?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak různých trollů, skřítků, steroiďáků a kdečeho dalšího jste tady za ty léta nablinkali dost a dost. Dál se tady Messi znevažuje, protože Xavi, protože Iniesta, protože Argentina a protože nechce jít do zahraničí a protože a protože .... Nehraj si na neviňátko.

A za další - vaše přeceňování a oslavování Zlatých balonů a jejich bilance 5:5, když už se docela otevřeně ví, že tu anketu má Florentino docela pevně v rukou. Na tohle vaše oslavování se pak z druhý strany ozývají ti, kteří říkají, proč 5:5 je nesmyslná bilance a jelikož je na obou stranách IQ uživatelů ne úplně vysoká, tak to pak přerůstá ve shazování aktérů.

Reagovat
Kokesh

Další pokračování...opět shazování nějakého jeho úspěchu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Z tebe se stalo strašné kokotko. Dřív jsi býval rozumný.

Reagovat
valloire

rozumný - má stejný názor jako my

Reagovat
CHONG

Reagovat
Billy McClane

No ze by si mal prave ty hodnotit kto je rozumny a kto nie je ...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by pomohlo, kdyby culés kvůli GB nebrečeli celou sezonu

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

čemu se tlemíš Opaváku?

Reagovat
roman1978

Jebat Opavu

Reagovat
valloire

goat

Reagovat
smazaný uživatel

Demagog na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi dal v rozhovoru jasně najevo že nebudeme vypouštět ani jednu soutěž. Jelikož jsme jen krůček od finále Cdl, tak do toho dají všechno.

To je přesně ten přístup co potřebujeme. Sice je to těžší cesta a hodně týmu by obětovalo nějakou soutěž pro úspěch v jiné, ale vyhrát všechno je vyhrát všechno

Reagovat
ADM

Som teraz pozeral, ze po Reale tyzden pauza a Rayo doma, takze by to malo byt okej pred LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne že bych čekal, že by v rozhovoru otevřeně řekl, že se na nějakou soutěž vyserou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by tu Copu vypustili, ale to by jsem nesměli hrát s Realem. Takhle do toho půjdou naplno. Navíc jsem jeden zápas od finále. Vypouštění poháru mělo smysl kolo zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

jsme*

Reagovat
technecium

Jdem si pro treble. Řekl to bůh a kapitán.

Reagovat
ADM

Manager Santiago Solari has complained Barcelona will have had more rest for the match as they played Sevilla on Saturday afternoon, while Los Blancos don’t play until Sunday night.

Pique has, of course, offered his view on the scheduling and pointed out that extra rest does not always help.

“The last time they had one day more rest than us we won 5-1,” he said.

Reagovat
technecium

Pique je prostě převedeny eurofotbalovy diskuter do reálného života

Reagovat
CHONG

Tady to fňukaní o dni odpočinku navíc jde trochu mimo mě, ale Piqué je fakt chodící mindrák.

Reagovat
ADM

Kým nerozpráva o neexistujúcej penalte, tak mi takáto rivalita fakt neprekáža...

Reagovat
CHONG

Kdyby to bylo jenom tohle, tak by to bylo vtipné popichnutí rivala, problém je v tom, že tohle je jenom malý kousek obrovské skládačky.

Reagovat
smazaný uživatel

podle teto logiky mas ty obrovsky mindrak z piqueho..

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Může být a Piqué zase z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezačal to Solari a Pique jen neodpovídal?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kdyby jenom Solari... Okolo toho našeho zápasu v Seville a dni odpočinku navíc je takovýho povyku, že se snad bude jednat o neregulérní Clásico, pokud to zvládneme a postoupíme. Podobný alibistický pláč jako u VARu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře si toho psa Solariho povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Pique skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo by mu měl vysvětlit, že pokud zůstane ta bude dělat náhradníka. (doufám )

Reagovat
patas92

To jako fakt někdo věří tomu, že Rakitič odejde?

Reagovat
ADM

Neverím, ale nádej umiera posledná

Reagovat
Gazdo

Reagovat
technecium

Radši ať zmizí Vidal

Reagovat
patas92

V ideálním případě oba dva

Reagovat
valloire

ten vám vyhraje LM, když ho správně použijete

Reagovat
smazaný uživatel

udelat z nej rozhodciho?

Reagovat
smazaný uživatel

"vyvalci" ma toho psa v sobe

Reagovat
blaugrana

On moc dobre vie, že jeho zotrvanie bolo Ernestovou podmienkou pri predlzeni. Vcera ale zahral v druhom polcase dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic: "Ja nedeojdu! NIkdy! Ať si to všichni zapamatují!"

Reagovat
Anacron

Jo proč by jako odcházel, co je komu do toho.

Reagovat
Switchback
Reagovat
valloire

finále MS a Králův gol oproti kvalifikaci na LM....pffff

Reagovat
Switchback

sorry no :/

Reagovat
valloire

co vopičí hobit?

Reagovat
Kixi Syhimour

Nemusim Barcelonu ani Real, neřeším kdo je lepší jestli Messi, nebo Ronaldo, ale toto je věru nádherná koláž.

Reagovat
valloire

Jo, musim říct, že to zmačknul úplně stejně jako to někdo zmačknul tehdy. No pro prďolu velká pocta.

Reagovat
blaugrana

daj sa uz seriozne liecit

Reagovat
valloire

Důvod na tenhle koment zrovna teď? ....pominu-li že to říkáš ty.

Reagovat
drussbarb

On je fakt chudák, nemyslím Messiho

Reagovat
valloire

moralista dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Pele je menší než Messi?

Reagovat
valloire

Myslim, že je vyšší asi o 3 cm.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nechápu, co jsi napsal

Reagovat
valloire

ale jo, chápeš

Reagovat
drussbarb

Nekrmit trola, to jediné pomůže

Reagovat
Hristo Stoichkov

Existuje ještě někdo, kdo věří Coutinhovi? Podle mě nastává čas uznat chybu a včas ho zpeněžit, než bude pozdě. Aby to nebyl takový náš barcelonský Bale.

Reagovat
CHONG

Tak kdyby rozhodl dvě finále LM, tak by ses nezlobil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No najprv to finale musi prisť,čomu napriklad ja neverim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud by mezitím předváděl co doteď (nebo to, co předvádí Gareth), tak by to bylo na nejdražší přestup klubový historie pořád dost málo.

Reagovat
Jordi Alba

Jako aby každej tým měl svého Garetha?

Reagovat
valloire

když my, tak všichni

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych ho bral zpět

Reagovat
technecium

Kdo místo něj?

Reagovat
valloire

Salah. Já bych nebyl při zemi. Jste Barcelona, chcete všechny.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě ideálně “9” schopná hrát i na levým křídle, aby mohl být Dembélé častěji napravo, kde je prakticky nezastavitelný. A Messi ve středu, jako včera v druhým poločase. Líbil by se mi Werner, možná i Lacazette by to zvládnul.

Reagovat
Magic player

Lacazette snad ne, to je presne ten typ pracanta, ktery zaroven umi hrat fotbal, ktereho u vas nechci videt. Doufam, ze to Abidala nenapadne. Z toho co sleduju Arsenal, by byl fakt terno.

Reagovat
Gazdo

Laca mal prist hned z lyonu teraz uz je bohuzial neskoro

Reagovat
Footballer

Martial

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

někoho z Lyonu, tam sme sa nikdy neminuli

Reagovat
ADM

zo včera si pamatám jedno jeho uvolenenie na polke a potom strelu spoza 16ky. Jo a pár useless trikov s loptou, keď pri nom nikto nie je

Škoda, že to takto dopadlo. Otázka je, aký post riešiť za neho ... zálohu? 9ku? Krídlo? Poslednú dobu sa mi hrozne páči Rashford, ale Angličan.. No a milujem Saného, ale to by muselo byť Dembélé - Messi - Sané

Reagovat
valloire

co Mané?

Reagovat
smazaný uživatel

Mané se mi moc nelíbí. Navíc Liverpool nám už asi nic neprodá

Sané by byl sen, ale na to nemáme aby asi ani my, aby jsem ho přetáhli ze City, možná kdyby jsme nabídli Coutinha tak by to mohlo jít. Guardiola by z Coutinha udělal zvíře.

Reagovat
valloire

Tak to je dobře, že vám nic neprodá. Proč by měla zrovna Barcelona vykupovat takovej klub jako je Liverpool? Mané se mi líbí, k vám by seděl taky.

Reagovat
smazaný uživatel

ževraj ma je v predajnej zmluve na Coutsa že nemôžu nejaké obdobie kupovať hráčov Liverpoolu.

Reagovat
ADM

Makač, ale čo som ho videl, tak vždy kopu zahodí / zle vyhodnocuje situácie - namiesto prihrávky často striela a podobne.

Reagovat
valloire

Mně se líbí jak tam vlítne a rozjebe obranu...to by se vám asi hodilo ne? Technika super, akorát je janek no.

Reagovat
ADM

Tak podobne parametre splna aj Rash a pritom má lepšiu strelu a je mladší.. samozrejme aj drahší /a pochybujem že odíde z Man U/

Reagovat
valloire

anglány nebrat

Reagovat
Gazdo

Ale rashe je primarne hrot. Ak by sa predal couts tak treba tym padom primarne lave kridlo kedze dembs je lepsi z prava. Otazka je ci nieco kratkodobe (kedze sa uvolnuje hazard) alebo nieco dlhodobe ako mozno sancho ktory by to dal aj z lava alebo nejake dalsie mlade delo

Reagovat
ADM

Ja som ho samozrejme myslel ako 9 za Luisa

Reagovat
Gazdo

uz to len povedat vedeniu... ja som z rasha hotovy uz dlho

Reagovat
Magic player

Ee, ten snad půjde k nám místo Benze.

Reagovat
pingla

výměnou za Matu nebo Alexise hned

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho Ernesto necpal furt na křídlo a i tak mu to nešlo, tak bych mu přestával věřit i já.

Stačí se podívat, kolik už stihl rozbít hráčů. Suarez, Malcom, Coutinho, pokoušel se zničit Dembeleho. Neumí z nich vytřískat maximum, jak to umí Pep.

Valverde by byl schopný zničit i třeba De Bruyneho nebo jiné talenty.

Reagovat
technecium

Ty jsi Kokosův nový účet?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

príliš expresívne to napísal ale má pravdu. Valverde z tých hráčov nevie dostat maximum lebo ich nestava "spravne". Druhá vec je aký ma on vplyv na transfery a koľko z tých hráčov reálne chcel.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Eichel

ja si tiež viem živo predstaviť ako by dal De Bruyneho na krídlo držať šírku ihriska a očakával by nábehy za obranu a pod.. a následne by sa čudoval, prečo mu to nefunguje

Reagovat
blaugrana

Snad zanho niekto da aspon 100.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál takovou bídu jako jindy, ale postupně zase úplně zmizel ze hřiště. Vidím v tom podobnost s Gomesem. Kde byla jasně vidět ztráta sebevědomí a následné chyby v zápasech a nechuť s tím něco dělat. I když Couts má tu výhodu, že na něj nepíská půlka stadionu jako na Gomese.

Nejlepší by bylo se ho hned nezbavovat ale poslat ho někam na hostování ať ukáže jestli je to jen tím tlakem co je na něj v Barceloně nebo na to prostě kašle.

Problém je že by to bylo hodně riskantní. Ale třeba hostovačka v City nebo United by nemusela být tak špatná navíc tohle jsou snad jediné dva týmy (ještě PSG), které by byly schopné ho potažmo koupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostování by bylo směšný..

Reagovat
Visca el barca

Já mu věřím

Reagovat
Switchback

No já raději doufám, že se zvedne ... protože když ho prodat, tak nevím kdo by ho koupil za "slušnej peníz" ... možná tak psg?

Reagovat
sylarko

ja mu verim, ze sa do toho este dostane

Reagovat
smazaný uživatel

K vám se prostě nehodí.. Nedáme výměnu za Isca ?

Reagovat
ADM

Chcel som navrhnúť Kroosa, ale už 29? Zastavte niekto čas

Reagovat
smazaný uživatel

Kroose nedáme.. Isco je post za post.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalšího lineho drevaka fakt ne.

Reagovat
Messiáš

Já mu věřím bezpodmínečně

Reagovat
Eichel

ja hej, ale to by nesmal hrať na krídle.. kludne sa mohol skúsiť na Arthurove miesto, kým je zranený..

Reagovat
blaugrana
Reagovat
2miguel1

Teraz v stredu a v sobotu rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky když vidím, jaký je teď nemohlo, tak si vzpomenu na tuhle akci proti Bayernu.

https://www.youtube.com/watch?v=LyArhV0e7Ak

Reagovat
blaugrana
Reagovat
valloire

náhodou se ukop a už teda umí pravou i levou stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Uměl vždy.

Reagovat
valloire

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Han střelil první

Ach ta Valencia...

Reagovat
DrQQ

Tí budú mať viac remíz ako zápasov. :-)

Reagovat
ADM

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Mercury

Reagovat
REPLIKATOR

Valencia další remíza

Reagovat
ADM

Ale 3. tím s najmenej prehrami, dokonca o 3 menej než Real sila

Reagovat
Majk91

Messi is Directly involved in 917 goals (650 goals & 267 Assists) playing just 797 games in his career, so far.

G.O.A.T they said, very well said.♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

co?

Reagovat
Spalovač šancí

sólista

Reagovat
raduinho

Reagovat
andycek1

Reagovat
Gazdo

Myslis?

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
Ed_Hazard

OT: Nórsky Messi znova Top výkon zavŕšený 1 gólom. Ten si tam s nimi robí čo chce Mohol mať na konte dva, ale rozhodca ho nezmyselne neuznal Teším sa na zostrih, nakoľko som pozeral len poslednú pol hodinku.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
valloire

Co? Má větší šanci dát v playoff MS gol než Messi? Má. Tak co je?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ale čo sa týka Odegaarda, mám z neho veľmi dobrý pocit. Zlepšil kopaciu techniku, techniku celkovo, nabral rýchlosť aj svalovú hmotu. hapruje len kopacia technika, ktorú aj napriek zlepšeniu oproti minulej sezóny, musí stále piľovať.

Reagovat
valloire

Já myslel, že technicky je na tom dobře. Ale stejně, Vinicius už pleje v 18 a tenhle se nějak zpozdil.

Reagovat
Ed_Hazard

Veď je.A stále sa zlepšuje. Zásadná vec ale je že začína hrávať na zmysluplnejších pozíciách - pravá strana zálohy, stiahnutejší RW (čiže nie ostré krídlo), CM. Veľkým plusom je že sa pravidelne sťahuje, bránia vybojováva pomerne slušný počet lôpt. Ďalšia zjavná devíza je, že vie dať prihrávku, ktorú na ihrisku nikto nečaká. Teraz sa začína podobať na taký slabší odvar Luku, ak by som ho mal prirovnať niekomu z nášho týmu. Samozrejme od Luku má stále ešte hodne daleko

Reagovat
valloire

tak jsem zvědavej na příští rok

Reagovat
smazaný uživatel

Messi aspoň ještě má šanci tam ten gól dát na dalším MS, na rozdíl od Ronalda.

Reagovat
valloire

Měl na to 4 MS. Hrál 8 zápasů, 0 golů. Prej nejlepší v historii. Vychází mi z toho, že je mimo komfortní barcelonskou zonu lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň se dostal do finále a hrál skvěle. Ronaldo to říct nemůže.

Reagovat
valloire

Ronaldo vyhrál ME. Messi říct že vyhrál nemůže.

Reagovat
DrQQ

Nie tak celkom, okrem iného vyhral napríklad OH.

Reagovat
valloire

No. Turnaj hráčů do 23 let stavíš na roveň ME?

Reagovat
DrQQ

Nie, len vyvraciam klamstvá.

Reagovat
valloire

Kde máš klamstvo? OH je turnaj s omezením věku. Nic co by stálo za řeč. No a to tak nějak vypovídá o jeho repre kariéře.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli mu to obránci nekonečnýma remízama. On hrál příšerně, dědo. Jinak ME hráč mimo Evropu vyhrát nemůže. Nastuduj si podmínky, dědulo.

Reagovat
valloire

No a Messi se dostal do finále díky jejich defenzívě, která obdržela jeden gol, zatímco ofenziva, který šefoval byla schopná vyplodit goly dva ve 4 zápasech. On hrál příšerně vyhulenče.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi měl podíl úplně na všech gólech Argentiny formou gólu nebo asistence. Bez něj by ani nepostoupili ze skupiny. On hrál výborně, vyhulenče.

Reagovat
DrQQ

No a do toho play off sa dostali aj kvôli jeho štyrom gólom v skupine, nehovoriac o jeho ďalšom futbalovom prínose.

Reagovat
valloire

Oni ho ale potřebovali v playoff. No a tam jak zvykem už nepřispěl.

Reagovat
DrQQ

No nepotebovali.

Až vo finále. :-)

Reagovat
DrQQ

nepotrebovali

Reagovat
DrQQ

Na MS hral 19 zápasov a dal 6 gólov.

Reagovat
valloire

všechny ve skupině, tzn. v kvalifikaci na playoff....takže něco podobnýho jako v LM posledních pár let

Reagovat
DrQQ

Len opravujem Tvoje klamstvo o počte zápasov a gólov Messiho na MS.

Reagovat
valloire

v playoff MS ty dubová hlavo

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jich má stejně jako Ronaldo, senilní dědo. Narozdíl od něj má ale navíc dost asistencí a světový výkony.

Reagovat
DrQQ

Na MS, vyměklej mozku. :-)

Reagovat
valloire

"Co? Má větší šanci dát v playoff MS gol než Messi? Má. Tak co je?" Takhle začíná vlákno. Takže jsi ta dubová hlava. To je materiál tady.

Reagovat
DrQQ

No tak to sa Ti ospravedlňujem, bral som len tú Tvoju vetu, na ktorú som reagoval.

Ale zas aby si tu tak netriumfoval, tak Messi jeden gól v play off MS predsa len dal a to v penaltovom rozstrele semifinále Holanďanom. :-)

Reagovat
DrQQ

No a keby to finále Argentína v Brazílii bola vyhrala, počas zápasu boli lepší ako Nemci a mali viac čistejších šancí, tak potom by si uznal, že Messi je ten najlepší?

Reagovat
valloire

Jako v historii? S tímhle? No aspoň by to vyhrál. Já čekal ale výkon ala Pelé, Maradona, Ronaldo, Romário, Rossi, Kempes, Cruyff, Charlton, Garrincha, Zidane. Ten se jaksi nekonal.

Reagovat
DrQQ

To je len jeden aspekt (trofeje na najvyššej úrovni) aj keď významný. Hádam týmto nechceš povedať, že napríklad Kempes alebo Rossi boli lepší futbalisti ako Messi?

Reagovat
valloire

Viděl jsi hrát Kempese? Nebo Rossiho? Narozdíl od Messiho ale dokázali udělat MS.

Reagovat
DrQQ

Videl, veď práve, že im mimoriadne vyšli tie MS, jednému doma v Argentíne a druhému v Španielsku, ale inak to neboli až takí skvelí futbalisti, že by prevyšovali Lionela ako sa to snažíš vykresliť pre ostatných. Ani Mario a najmä nie Paolo.

Reagovat
valloire

Kempes hrál za Valencii a dával spoustu golů, hrát za dnešní Barcelonu od 18 let, bylo by to zvíře. Rossi byl jinej typ, střelec, ale geniální. To musí bejt jedinej, kdo se dá nazvat fotbalista, pouze plejmejkr?

Reagovat
DrQQ

Áno, najlepší futbalista musí byť playmaker a navyše musí dávať spústy gólov.

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

V LM posledních let září jako celou kariéru. A to si nemusí celou sezonu šetřit síly na jeden zápas. Leoš hraje skvěle celou sezonu a v důležitých zápasech zapne ještě na vyšší level. Viz. El Clasico, Bayern, Juventus, Atletico, Chelsea, City, Inter, Tottenham, Arsenal nebo naposled Sevilla. To jsou skvělý výkony proti mnohem víc TOP týmům než má Ronaldo za celou kariéru.

Reagovat
valloire

Jj, v LM září jako dycky. A proto trofej bere Ronaldo a Messi jí Lays. To dá rozum.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nejí Lays, dědo. Jinak Leoš na tom je z pohledu trofejí mnohem, mnohem lépe. Za posledních 10 let měl Ronaldo jen 2x lepší sezonu, a to pokaždý vyhrál ligu. To není náhoda.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Letos 5-5, dědo. Zajímavější je 9-2.

Reagovat
valloire

Je to 5-5? neni co? Tak di zas hulit

Reagovat
DrQQ

Ešte sa sezóna neskončila, no. :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to 9-2 a naprostá dominance Barcelony? Je, tak se zase zhul a jdi spát další dekádu nez to bude 19-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vůbec vymysle to s tím Norským Messim? V ničem se Messimu nepodobá.

Reagovat
smazaný uživatel

No i když vedení míče má podobné, ale myslím, že celkovým stylem hraní by seděla přezdívka Norský Salah.

Reagovat
Magic player

Ale jo, když si potahne míč levackou z kraje na střed a buď dává ulici nebo střílí, vidíš v tom něco z Leoše. Ale nemá zdaleka jeho dynamiku a sílu v soubojích. To ho sráží nejvíc. Jednou z něj ale může být skvělý střední záložník, pokud makne ještě víc na defenzive a soubojích.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo koukal jsem teď na nějaký sestřih a připomíná mi tím Salaha, který má taky to Messiovský vedení míče, ale něco tomu chybí.

Reagovat
technecium

Efektivita

Reagovat
smazaný uživatel

Pořádně jsem si ho proklepnul a jediný, co má s Messim společný je, že oba hrajou fotbal.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jiz nehul

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl zhulenec.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
misinho7

Som zvedavy ako to s nim dopadne v lete.. Ale tych mladikov mame poriesene dobre... Odriozola, Requilion, Militao(snad), Odegaard, ceballos, llorente, Vinco, Rodrygo(uvidime ako sa chyti on)..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Škoda, že si nedal záznam toho gólu, z tý brankářovy šaškárny by se aspoň pár lidem zvedla nálada. Jinak Frenkie další famózní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Luka Jovic dalsi gol za Frankfurt. Pod Luka, pod.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že Valencia by už mala Marcelina odvolať. Nič na tom nemenia ani dve výhry a hladký postup nad priemerným Celticom. To je trestuhodné, aby klub ako Valencia pravidelne strácal body s takýmito , prepáčte za výraz "dedinami". Tí hráči niesú až takí zlí. Kondogbia, Coqleuin, vrátane obrany aj útoku majú svoju kvalitu určite vyššiu ako nejaké Leganes, Getafe, či Girona.

Reagovat
Ed_Hazard

Thibo - Regui, Ramos, Varane, Carvajal - Kroos, Casemiro, Modrič - Vinicius, Benzema, Lucas

zase jeho "plná palba". načo preboha Mal tam byť Mariano, Ceba aj Asensio

Reagovat
Ed_Hazard

*Ramos samozrejme vykartovaný, namiesto neho Nacho

Reagovat
aramaki

vyhra ten real dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme si pro 3 body.. nemá cenu šetřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ztratil s odchodem Zidana i fyzičku... u všeho pozdě, pomalý přechod do útoku..

Reagovat
aramaki

Real hra otrasne, ta penalta je pre nich vykupenie..uz mohlo byt 2:0

Reagovat
LH171186

Kolik už tuhle sezonu ten Real kopal penalt ?! Nějak vyhrávat musi

Reagovat
smazaný uživatel

Nehnevajte sa na mna, ale ked to bude takto pokracovat v La lige ako pri druhej penalte proti Levante, tak La liga pojde fanusikovsky velmi dole a to sa prejavi aj na financiach. To je proste nehoraznost.

Reagovat
2miguel1

toto je na rozhodcovske papiere.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra oproti soupeři proti kterému byli lepší po 2 penaltach z nichž jednu proměnil hráč kterého nenávidí i fandové Realu a po zápase s Atlety měl obdržet disciplinární trest. To celkem nasere

Reagovat
Switchback

První penalta ok ale ta druhá? Pochopil bych, že rozhodčí si myslel, že Casemiro dostal od toho obránce naloženo ale, že i VAR s tím nic neudělal? divný

Reagovat
smazaný uživatel

I o třetí místo se musí nějak bojovat

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí řekl,,Kontakt tam byl,,.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla fakt ostuda... Nejspíš nemají HD rozlišení a mohlo se muto rozmazat, jako že tam kontakt byl. A ne je pak ještě jedno vysvětlení je, že VAR opravuje jen evidentní chyby rozhodčího. A protože v tomto případě VAR vůbec žádný podezřelý penaltovy zákrok nenašel, tak nevěděl, co a vlastně opravit a penaltu potvrdil :D

Každopádně z toho vyjde vítězné Barca, protože Solari vydrží tímhle stylem i do podzimu.

Reagovat
Mateo16

Nevydrzi. Liga je rozhodnuta. Na LM Real nema kvalitu cize jedine Copa a ak to o 3 dni FCB zvladne tak to je pre Solariho Adios.

Mozno ani ta Copa mu nebude stacit pretoze proti nemu su hraci Bale, Isco, Casemiro, Keylor, Asensio. Mariano. 6 hracom ma proti sebe.

Reagovat
technecium

No tak šest hráčů odejde. Florentino dal tím Solariho prodloužením jasný signál.

Reagovat
ADM

Však ale kvôli VAR tie kameru musia splnať nejake kriteria nie? Pochybujem, že nemaju krásny čistý obraz aj vo vyššom fps

Reagovat
boryland

Podvod real no.....

Reagovat
valloire

jako s Vallablabla, co bys chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě penalty pro Real jo? Ale Valloire řikal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jako s Vallablabla, co bys chtěl?

Reagovat
Anacron

Bale by si zasloužil dostat po zápase v šatně přes držku od celého týmu, tak aby se už ani na dalším tréninku neukázal, šašek uraženej

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho pozici bys byl taky uraženej..

Reagovat
Magic player

Ne, v jeho pozici bych byl nasrany sam na sebe, ze neumim maknout a stojim za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

no ti nevím.. svou kvalitu má a měl by hrát.

Reagovat
Magic player

A kde ji dokazuje? Tim, ze se po hristi plouzi jak lemra a jedine co stoji za zminku je jeho zakonceni? Nebo tim, ze umi vyfackovat spoluhrace, ktery ho vytlacil ze sestavy? Sedi zaslouzene, za to, ze neodvadi sve osobni maximum, tak jako rada dalsich, Takove hodnoty nastavil novy trener a on se jim musi podvolit, pokud chce hrat. A to se nebavim o tom, ze fotbalove fakt neni takova klasa, jak si o sobe mysli, coz se ve spanelsku nekolikrat projevilo v plne nahote vzdy, kdyz mel podat rozdilovy vykon v tezkem zapase. Vetsinou ani nedokazal v te rychlosti a na malem prostoru pracovat kloudne s micem a hral vsechno dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty roky, co u nás je kvalitu ukázal.. tim, že ho nebude stavět se stane podobná věc jako s Iscem. Nebude hrát, ztratí výkonnost a cenu. Prodá se za minimum a ztratíme desítky milionů. Musí najít zpátky motivaci, takže bych ho poslal zpět do základu aby chytil formu.

Lucas sice jezdí, ale není to ono. Tu kvalitu jako Gareth nemá.

Reagovat
fefo

S 400 000€ tyzdenne by mal mat o motivaciu celkom postarane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přeci chce hrát a být zas za hvězdu...

Reagovat
Anacron

Tak jestli pro něj není motivace k makání to aby se dostal zpátky do základu tak to tady vážně nemá co dělat. Dostal šanci jako prase po odchodu Crise a prosral to.

Reagovat
smazaný uživatel

To posral každý a nejen on. A navíc všichni víme, že on tu kvalitu jako Cris nemá. Chyba byla neprivest k němu nějakého střelce.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas je skvělej.. maká pro tým, ale Gareth v jeho top formě je prostě o level jinde.

Reagovat
Raul=Real

To samozrejme je... Ale v kolkych zapasoch v sezone ma top formu? Po zraneni sa niekolko zapasov do formy dostava a potom sa opat zranii prostee NIE, Garetha som uz davno odpisal a mal by ho odpisat aj Solari

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem byl pro jeho prodej, když měl ještě cenu alepsoň těch 100 milionů euro.. Ale teď nehraje, jeho cena jde dolů a když se nechytne tak odejde v létě za minimum.. Což bude hroznej fail pro nás. Radši ho zapřáhnout, stavět ho, aby se chytil a pak ho za slušný peníz poslat o dům dál, jsem pro.

Reagovat
dextroza_m

Nezlob se na mě, ale hráč, který se po tolika letech nenaučí ani řeč nemá v týmu co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že se ji mohl naučit to beru od něj jako neprofesionalitu, ale zas anglicky by taky mohl umět každý hráč na této úrovni..

Ale chápu zachoval se jako hajzl vůči spoluhráčům, takže určitě po sezóně sám bude chtít odejít. Otázka je, jak je to s Hazardem, zdali bude chtít přijít..

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že sa urazil za to čo vytiahli z kabíny na nho.

Reagovat
stiflerovamama

Tá druhá penalta je vtip ? A ten šašo sa na to ani nešiel pozrieť na video

Reagovat
Mateo16

Pre Moratu Ze konecne porazil VAR a aky drevak sa z neho robil v Chelsea.

Netusim co ma Cholo proti technickym hracom. Gelson si to v Monacu celkom slusne ide. Rovnako isiel v prvej sezone proti Carrascovi a ak pride Samuel z Villarrealu tak bude uplne v rovnakej situcii. To ma snad Cholo na to niaky vzorec

Reagovat
andycek1

Myslíte si že by mohol Asensio v lete odísť pri takomto vyťažení?? Chcelo by to niekoho ďalšieho z Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Nehezky se nám celý VAR vyvinul. Asi jsem si naivně myslel, že video dokáže nespravedlnosti narovnat. Poslední asi měsíc se z toho stává fraška.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - kamery zachytili konverzaci Luisita a Kjaera po tom zákroku v Seville. Lahoz rozhodl, že Kjaer odehrál balon na roh a Luis se ptá Kjaera, jestli se dotkl balonu a on mu přiznal, že ne. Pochopil bych Lahoze, že to rozhodl blbě, ale proč nezasáhl VAR? Vždyť to bylo naprosto prokazatelný. Nechápu.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Dědku pitomá, ty se směješ něčemu, co jsi ani neviděl.

Reagovat
valloire

Tak neviděl, ale představa, že VAR zasahuje kvůli rohu, je strašně směšná. Mohl bys to aspoň pochopit ty, když ne tenhle.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nejen neviděl, ale evidentně ani nepochopil

Reagovat
valloire

no jo...."Včerejší penalta na Casemira poškodí obraz LaLigy na celým světě, tohle se s videeem nemůže nikdy písknout".

https://www.youtube.com/watch?v=8l5Ok_S4_ik

třeba má tenhle metr vyhodnotil to jako cules tehdy jako nebezpečnou hru....co myslíš?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč reaguješ na něco úplně jinýho? Jirka naznačoval, že pokud se Kjaer přiznal k nehrání míče, logicky musel hrát Suáreze, tudíž jasná penalta. A ty do toho zatáhneš deset let starý zákrok Pepeho

Reagovat
valloire

Ok, jelikož jsem to neviděl a jirka to napsal jak napsal a není z toho jasný, že teda fauloval Suareze, pak se VAR mohl použít. Ale reaguju teď na tebe a tvůj výrok. ALvese jste obhajovali, že kdyby ho zasáhl Pepé, tak ho strašně zraní. Casemira ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Alves musel stáhnout nohu, jinak se opravdu jednalo o hodně nešetrný zákrok. Casemiro nemusel udělat nic, přesto sebou plácnul a nasimuloval penaltu. Jestli to chceš k něčemu přirovnat, tak k Albovi pár let zpět - absolutně vymyšlená penalta. Co z tý situace dělá úplný úkaz je to, že to rozhodnutí bylo potvrzeno na základě několika zpomalených záběrů, který jasně dokazují, že k žádnýmu kontaktu nedošlo. To je neomluvitelný.

Reagovat
valloire

Takže to teda nebyla nebezpečná hra? No já myslím, že ano. Představ si, kdyby ho trefil naplno. Takhle se to bych řekl posuzovalo. Srovnání s Alvesem je zcela na místě. On akorát udělal tu otočku a Pepe ho netrefil. Case se odrazil, ale bez válení sudů a nosítek. Podobnej zákrok a nebezpečná hra. Otázka, jak to přesně posuzovat, sudí Pepeho vyndal, protože si myslel, že ho zasáhl. Taky bych si to asi na hřišti myslel po tom divadle. Takže hoši, jestli obhajujete Alvese, myslím, že byste zároveň neměli nadávat na Caseho.

Reagovat
Xavi

To nemyslíš vážně, jsou to úplně jiné situace, úplně jiné zákroky. Zatímco Alves odkopaval balón a Pepe tam přiletěl s neuvěřitelným šlapákem, navíc tu nohu ještě nechal nataženou, což to celé ještě umocnilo a byl tam díky tomu vidět jasnej úmysl prasit. Kdyby tu nohu nenechal tak nataženou až do konce tak by to tak hrozně nebylo.

Zákrok obrance Levante vs Casemiro je úplně něco jiného, tam nikdo s žádným šlapákem nepřiletěl, to je úplně jiná situace. Obránce Levante odkopává balón, Casemiro je rychlejší a balón zasáhne dřív a trochu ho posune. Ano, kdyby ho trefil, tak by to byl celkem škaredý faul. Ale pořád by se to posuzovalo jinak, než Pepeho šlapák.

Reagovat
valloire

Ty vole.... Pepe by asi jak dosáhl na míč. A on ten míč taky zahrál. Takže úplně stejnej úmysl hrát míč, ne faulovat. Jiný je to jenom z vašeho pohledu, což není překvápko. A takovej rozmach jako předvedl obránce Levante a otočil se u toho o 180 st., úplně normální taky není, když si to porovnáš s tím, co stačilo Casemu, aby si posuul balon. Mohl mu zlomit v klidu nohu, stejně jak kdyby Pepe opravdu zasáhl Alvese.

Reagovat
Xavi

Pepe zasáhl trochu míč a tím kdyby to skončilo, tak je to tak šlapák na žlutou, ale on ještě zvedl nohu a dál do toho sílu.

U Casemiro vs obránce Levante jsem psal, že kdyby ho trefil, tak by to bylo škaredy. Souhlasím že tam šel škaredě. Ale hlavně co, tak jsou to jiné situace.

Reagovat
valloire

Pepe ho netrefil. Kdyby ano, souhlas, že to bylo škaredý. Úplně stejně jako Doukore, ten chtěl snad odkopnout dle toho nápřahu padlej strom. Ale ten Caseho trefil, sice štrejchnul, ale trefil. Jak Alves, tak Case tomu pak přidali. Ovšem následující divadlo Alvese se s tím Caseho tzv. na Suareze nedá srovnat.

https://www.youtube.com/watch?v=a8uLqegiQTM

https://www.fotbalportal.cz/spanelsko/primera-division/56219-vasnive-debaty-kolem-realu-byla-penalta-na-casemira-a-proc-byl-bale-nastvany-a-neslavil-gol/

Tohle si přečti, i tu debatu a hlavně vašeho fandu cicu123456789.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sorry, to ale nemůžeš myslet vážně, tohle dobrovolně vzdávám.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb26.02.2019 01:07#

ale divím se Ti, že máš potřebu mu něco vysvětlovat. Jeho polodementni mysl stejně nemá kapacitu něco takovýho probrat a on si pořád pojede to svoje.

[reagovat]

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

valloire26.02.2019 10:59#

Poloblb v sandálech na horách nenávidějící za hrob Madrid, tu bude kázat o reakcích a kapacitě. Běž se zase někam na rok schovat a něco vyzdi.

Reagovat
valloire

No já zas nechápu, že to nevidíš.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Dayman

"k něčemu přirovnat, tak k Albovi" - vůbec, Alba kopl do země bez přičinění soupeře

"k žádnýmu kontaktu nedošlo" - lež, ke kontaktu došlo

Ostatně sám prezident Levante změnil názor z "no contact" na "not enough contact for a penalty" poté, co mu prezident komise rozhodčích Carballo vysvětlil, proč se tak VAR rozhodl.

Solari: “There is no doubt that it is a penalty on Casemiro for anyone who knows Law 12.”

Reagovat
DrQQ

Law 12: Kľudne pras a simuluj, ak si z Realmadridu, prejde ti to a budeš odmenený. :-)

Reagovat
Dayman

ok

Reagovat
smazaný uživatel

ale divím se Ti, že máš potřebu mu něco vysvětlovat. Jeho polodementni mysl stejně nemá kapacitu něco takovýho probrat a on si pořád pojede to svoje.

Reagovat
valloire

Poloblb v sandálech na horách nenávidějící za hrob Madrid, tu bude kázat o reakcích a kapacitě. Běž se zase někam na rok schovat a něco vyzdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemyslím si, že za současnou situaci může VAR jako systém, ale můžou za to lidi, co ho využívají a taky ti, kteří by měli tyhle lidi kontrolovat. Nechápu, jak může přijít videorozhodčí na komisi sudích po třeba tom sobotním mači, a obhájit si prokazatelně špatné rozhodnutí. Po chybách sudích se dlouhodobě argumentuje rychlostí hry, přehuštěným vápnem, tlakem na okamžité rozhodnutí ve vteřině atd. atd. atd. Vždy se argumentovalo tím, že si to sudí nemůže stopnout a přehrát znovu a celou situaci rozebrat. Nicméně teď tu možnost mají. A chyby se dějí dál.

Podzim ukázal, že video fungovat může. Zajímalo by mě, na čem se to zlomilo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

V celkovým souhrnu chyb jednoznačně ubylo, hlavní problém ale je, pokud se stanou tak základní faily jako včera u Casemira, minulý týden ve Valencii, v sobotu na Suáreze, v Derbi Madrileňo na Moratu, vrhá to na celý VAR oprávněně velmi špatný světlo. V poslední době se ty chyby jednoznačně nakupily a nedokážu pochopit, z jakýho rozumnýho důvodu se to po slibným podzimu mohlo stát... Dokážu pochopit chyby na hřišti plynoucí například ze špatnýho postavení, rychlosti hry, chybnýho odhadu a dalších pochopitelných důvodů, ale pokud to rozhodčí nejsou schopni posoudit ani na základě několika (i zpomalených) záběrů, nemají v takový funkci co pohledávat... Včerejší penalta na Casemira poškodí obraz LaLigy na celým světě, tohle se s videeem nemůže nikdy písknout. U některých rozhodčích je vidět nechuť opravovat svá chybná rozhodnutí na základě VARu, podle mě je jejich ego a snaha o snížení jejich obrovskýho vlivu na řízení zápasů hlavním důvodem, proč to takhle jebou. Někteří z nich si zkrátka nejsou schopni připustit, že video tady je za účelem snížení jejich chybných rozhodnutí, nikoliv z důvodu upozorňování na jejich přešlapy.

Reagovat
Anacron

No taky nesmíme zapomínat na to že čistě rozhodčí jsou největší slabina La Ligy. A to už roky. Nejhorší z top5 lig. Video je sice hezký, ale když u toho sedí stejní nekompetentní mamlasové jako ti co jsou přímo na hřišti tak je video stejně úplně k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale nevěřím, že včerejší pentle na Casemira byla z nekompetentnosti. Nevěřím, že je na světě někdo tak pitomý, aby koukal na opakovačku toho zákroku, a s klidnou hlavou to označil za faul na penaltu.

Reagovat
Anacron

A čemu věříš? Že to má Real podplacený?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že to nebylo z nekompetentnosti.

Reagovat
vacin

Já nevím, ale tady mě nenapadá žádnej jinej důvod. Real už v podstatě v lize nemá o co hrát, na první místo i v případě vítězství v clasicu daleko na čtvrtý místo taky dost velkej náskok, takže v tomhle nevidím žádnej důvod proč by rozhodčí něco takovýho pískl. Ten u videa musel vidět něco, co asi nikdo jinej neviděl, je mi ale záhadou co, možná že to kopnutí druhou nohou vyhodnotil jako faul, fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se mi snažíte podsouvat něco, co jsem nenapsal. Já nespekuluju, proč to ten trouba vyhodnotil takhle, ale prostě nevěřím, že to bylo z nekompetentnosti.

Reagovat
Anacron

No tak když to není tím že jsou tam lemplové tak je asi už jenom jedna možnost, tak je snad jasný co tu naznačuješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je ti jasný, co naznačuju, tak je chyba na tvé straně a je zvláštní, že tě vůbec napadají takovýhle podezření tvého oblíbeného klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že některé věci se nemění. Třeba jako to, že jiri je největší demagog a kecálista na eurofotbalu. Někdy nevím, zda se smát nebo zděsit.

Jsou možnosti A a B, ty si nemyslíš, že to bylo A, ale vůbec nenaznačuješ, že to bylo B

Uplatnil by ses v politice...bohužel.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle situace se stávají.. podívej se na situaci, co pískl pro Fiorentinu proti Interu.. Správně dostal pokutu a měsíc si nezapíská. Byla to prostě chyba rozhodčího a měl by za to být potrestán.

Reagovat
valloire

Asi dostal o Flo prachy. Jirka to naznačuje, tak to tak je. Svým rádoby moudrým způsobem a ještě se naveze do oponentů a řekne jim, že chyba je na jejich straně.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak v tomhle si oba kluby nemají, co vyčítat. Dělají se chyby na každou stranu i v neprospěch Realu několikrát.. Ale všude na světě máš, že se rozhodčímu snadněji píská penalta proti outsiderovi než proti velkoklubu. Tak je to prostě nastavený..

Reagovat
valloire

tak to je jasný no

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, přesně tak by to mělo skončit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Standardní penalta ve stylu silnější pes mrdá, velkému klubu teklo do bot, objevila se situace, která vzdáleně připomínala penaltu, tak to foukl, Levante by to nepískl.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl tam minimální kontakt a to jsem viděl pískat v několika ligách. Dělají z toho díky videu bezkontaktní sport..

Reagovat
smazaný uživatel

Zacházení s VAR se musí zpřehlednit. Je třeba, aby sudí měl za povinnost oznámit veřejně, že se videorozhodčího ptá. Dál je třeba zpřístupnit, jako videorozhodčí situaci vyhodnotil a tuhle informaci musí být oznámen ihned v přenosu. Pak by prostě vyšlo najevo, jestli sudí na place nechtěl pomoc od videa, nebo ignoroval názor sudího u videa anebo u videa sedí slepý pablb. Do té doby, než budou tyhle informace zveřejňovány, se budeme jen dohadovat a sudí pořád mají, za co se schovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, to oznámení přímo v přenosu funguje v LM, je to dobrá věc. Hlavní rozhodčí v principu nikdy nechce pomoc videorozhodčího. Nějak na hřišti rozhodne a VAR je od toho, aby ho případně upozornil na chybu nebo v případě pochybností mu doporučil prohlédnout opakovaný záběr. Pokud mu posvětí jeho rozhodnutí a utvrdí ho v jeho názoru, těžko se s tím dá něco dělat. Třeba mělo vliv i to, že Casemiro v případě nepísknutí musel obdržet žlutou za filmování, čímž by byl vykartován pro Clásico, kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Mají to dělat jako je to myslím v NFL. Kde má rozhodčí mikrofon a svoje rozhodnutí ohlásí nahlas celému stadionu. + samozřejmě v TV udělat grafiku, která jasně napíše jak to posouzení dopadlo.

Problém je i v pravidlech. Včera to říkal jeden z komentátorů. Že letmý dotyk tam byl, takže dle pravidel se to dá považovat za faul a penaltu, ale Casemirova nepřirozená reakce s tím jeho skokem ukázala, že to strašně přihrál, a proto by to spíš mělo být posouzeno jako simulace. A je to pak na rozhodčím, jestli se striktně bude držet pravidel nebo to posoudí na základě vlastního úsudku.

Někteří rozhodčí se podle mě i bojí toho, že budou obviněni, že něco nepískli, ikdyž tomu očividně hráč hodně přidal. Ten pověstný dotyk tam byl. Z toho pak vyplývá že většinu situací rozhodčí může určit dvěma variantami a obě budou obhájitelné a video na tom moc nezmění.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, v jakým žiju vesmíru, ale v tom mém ta včerejší pentle obhajitelná není, a pokud ji i přesto někdo před někým obhájí, tak není chyba v pravidlech.

Reagovat
valloire

patrně jistě nedopatřením jsi zapomněl na vaše záležitosti s VAREM

Reagovat
2miguel1

posledny mesiac je to fraska na ukor Realu. My mame Messiho, Real ma VAR.

Reagovat
CHONG

Zase bych byl v klidu, včerejšek byl hnus a ostuda, ale fakt nevím, o jakém posledním měsíci mluvíš, jestli o Ajaxu, tak tam to ofsajd prostě byl, a jestli o Atléticu, tak tam bylo diskutabilních rozhodnutí více, ale byly rozděleny na obě strany.

Reagovat
Mercury

Ta druhá "penalta" naprosto neuvěřitelná. to jsem si vzpomněl na Albu proti Eibaru. Neuvěřitelné jak se v éře VAR tohle může písknout.

Reagovat
patas92

Casemiro je hrozně punchable člověk už od pohledu. Jsem rád, že to potvrzuje i na hřišti.

Reagovat
drussbarb

Po zápase Atleti-Juve jsem tu psal, že NECHÁPU, proč se sudí nepodíval na VAR po šlapáku na Grieze a proč neuznal gól Moraty.

A včera zase … PROČ se sudí nepodíval na VAR? Toto poškozuje celou ligu

Reagovat
CHONG

Ráno jsem si pustil ještě záznam a je mi z toho fakt na blití, z výkonu, z rozhodčích, z Balea, z Keylora a Mariana na lavičce, ze všeho. Shodou okolností jsem byl na tom domácím zápase proti Levante, a ta prohra mi teda byla milejší než takováhle výhra, to už je fakt lepší prohrát, než takhle vyhrát. Navíc, jestli Pérez přemýšlí v podobném režimu jako někteří uživatelé fanouškovských webů (vyhráli jsme, takže jsme byli prostě lepší), tak se z tohohle hnoje jenom tak nevyhrabeme.

Reagovat
Magic player

Ale poustet si po tomhle jeste jednou zaznam... To je dobre sebetryzneni, na to fakt nemam.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Samozřejmě ne celý zápas, ale zajímaly mě ještě opakovačky některých situací.

Reagovat
Magic player

Ja videl jeste jednou jen toho Balea a hned mi po ranu vyletel tep.

Reagovat
CHONG

To byla červivá třešnička na plesnivém dortu, no.

Reagovat
valloire

co udělal Bale?

Reagovat
Magic player
Reagovat
valloire

Jo tohle. No má hoch nějakej problém s Lucasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně.. nehraje a Lucas jo a nemůže to unést.

Reagovat
valloire

to bude něco z šatny

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
el Principito

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://pbs.twimg.com/media/D0NQW72XgAAVG14?format=jpg&name=large

Tady se ani Piqué nechytá Carvajal se navíc včera vyjádřil, že ten faul na Casemira slyšel na pětadvacet metrů

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Dani

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar se k nám tlačí hodně okatě. Ten to v tý palici fakt nemá moc srovnané. Chtěl bych vidět, jak v životě plánuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně v PSG končí už tohle léto, si myslím. Mbappé ho začíná zastiňovat a i jemu asi došlo, že chce-li mít šanci na Zlatý balon, měl by být alespoň nejlepším fotbalistou ve svém klubu.

Reagovat
Magic player

Nejlepsim fotbalistou tam je zatim bez debat porad on, jen neni nejlepsi strelec.

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano. Nicméně Mbappé je na dobré cestě ho přerůst. A Ney to musí vědět - tak hloupý není.

Reagovat
CHONG

Pokud mu to neřekl táta, tak to neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je otázka, jestli to ví táta.

Reagovat
CHONG

Těžko říct, záleží na poměru jeho času stráveného v pokladnici koupelí ve zlaťácích a sledováním PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ono mu hodně uškodilo i to podnebí, není náhoda že je teď tak často zraněný. A většinou se zraní právě v zimě. Nebýt tich zranění tak na něj Mbappé nemá. Prostě neměl odcházet ze Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevím - ty jeho zranění jsou zlomeniny. To já beru tak, že se může stát kdekoliv a podnebí na to vliv nemá.

Jemu spíš škodí to, že po něm ve Francii hrozně jdou. Některý ty zákroky, co jsem onehdá viděl, byly z ranku prasáren, co můžou skončit zraněním úplně klidně. V Barce svoje obránce dokázal vytrollit a i tam dostával nakopáno, ale takovýhle hon to nebyl. Pamatuju snad jeden případ proti Espanyolu nebo Málaze - to už si nevzpomínám.

Reagovat
Jordi Alba

To je hroznej blábol.

Reagovat
Billy McClane

Stavim sa, ze Neymar to uz ani nikdy nevyhra.

Reagovat
madridcan

Nemam chut lustrovat diskusiu, kedze som vcera oslavoval a videl som zapas len sporadicky.

Ta druha penalta bola dufam za ruku a nie za tu Casemirovo saskovanie.

Reagovat
CHONG

Ne, byla právě za Casemirovo šaškování

Reagovat
madridcan

A hocijak som vzdy kritizoval Bale, ale ta ,,oslava" golu hovori za vsetko. Musi sa citit v kabine ako uplna nula medzi nepriatelmi, takze dakujeme Curtoius este raz. Na Garethovom mieste ti hned leti jeden odpal do hlavy golfovou palicou

Reagovat
Raul=Real

Este ho obhajuj ze sa sprava ako kkt a nevie sa navyse za roky naucit jazyk

Reagovat
madridcan

Co cakat za nazor od obyvatela mesta, kde si ich futbalovy klub mysli, ze ich spasi Serečin

Reagovat
LAM

Co říct k včerejšímu zápasu Realu Asi jenom to-podvodníci z Madridu.Perez už přehodnotil svůj postoj a posílá peníze rovnou k těm co jsou za kamerou

Jinak i kdyby se Sergio znažil filmovat co to dá,tak to nebude tak trapný než to co předvedl včéra Casemiro.

Reagovat
CHONG

Zloděj křičí, chyťte zloděje

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Včéra to byla pěkná tlačenka

Reagovat
CHONG

Ano, byla, sám jsem to tady psal, ale tyhle pokřiky z jedné nebo druhé strany o tom, kdo je větší podvodník, začínají působit celkem tragikomicky, když si v tomhle ohledu nemáme, co vyčítat

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

A jak bys zhodnotil váš úžasnej ofenzivní mač z Vallablabla a 2....slovy dvě penaltičky?

Reagovat
LAM

Taky obě nebyly?

Reagovat
valloire

Tak samozřejmě. Všechny penalty Barcelony jsou nasimulovaný a platit by neměly.

Reagovat
valloire

Podzim ukázal, že video fungovat může. Zajímalo by mě, na čem se to zlomilo....No na Perezovi, to dá rozum.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Ed_Hazard

A Dani, pekne

Reagovat
LAM

Tak je pravda,že jim by takovýhle dvě penalty v jednom zápase asi nepískli.

Reagovat
madridcan

Niezeby nam este o nieco islo, ale Atletico az takto ide po tom druhom mieste? Degraduju sa, ale padne to na urodnu podu, takze dosiahnu svoje a ocakavam blizku dobu verdikt voci nam, ked my budeme v prave

Reagovat
Mercury

Mohly byste si to vybrat v nasledujicich dvou zapasech

Reagovat
Mercury

*Mohli

Reagovat
madridcan

Nerad vediem taketo debatu, ale fakt si nemame co vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla nekonečná story zase s vámi.. jak nás poděláváte ve vzájemných zápasech..

Reagovat
Magic player

Tady je Odegaarduv sestrih z posledniho zapasu proti Emmenu. Ten gol je dost vtipny, no.

https://youtu.be/m8fB_08HDCs

Reagovat
valloire

myšlení ok

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný

Reagovat
misinho7

dalsiu sezonu snad dostane sancu

Reagovat
X-bano-X

Rozohral sa neskutocne. Uvidime co z toho nakoniec bude.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
blaugrana

Tak sa vraj schyľuje k vojne o Lo Celsa medzi Barcou a madridom.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ho kam dát?

Reagovat
smazaný uživatel

Alena/Lo Celso - Busquets/De Jong - Arthur/De Jong

Reagovat
Ed_Hazard

Nezabudaj na Rakitica

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime, co sa chysta. Je tu este aj Puig, s ktorym sa rata do Acka.

Reagovat
Jordi Alba

Tak pak zase nebrečte, až půlka z nich hrát nebude vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci som ta spravne pochopil, ale v tej mojej zostavicke je 5 hracov, na tri posty, a to je tak akurat.

Reagovat
Jordi Alba

A z toho 4 Alena, Celso, Jong a Arthur. Takhle to Barcelona prostě neposkládá, jediná šance, muselo by se hrát stylem, že minimálně pokaždé 2 z nich v základu a to je prostě blbost. Maximálně tak, že by zůstal třeba Rakitič nebo někdo, ale to by zas dopadlo tak, že někdo z těch 4 bude hrát minimum.

Reagovat
Jordi Alba

To jediná šance nějak nevím, proč tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Jakože Barca bude mít na celou sezónu zálohu, kde je jeden hotový hráč jo? Chceme hrát o 4. místo?

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ by odišiel Ivan, Coutinho a možno aj Vidal, tak určite hej.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Fotbal není počítačová hra Furt jsou to lidský bytosti a nemůžeš vyházet půl týmu, kdykoliv se ti zachce

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těžko. Sice hraje fakt skvěle, ale trpěl by tím minimálně Aleňa, Puig a Coutinho. To poslední, co momentálně potřebujeme, je další tak kvalitní záložník.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
loki5

Reagovat
Majk91
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele