25. kolo
24.02.2019 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Real Valladolid si nedokázal poradit s Realem Betis a doma mu podlehl 0:2

Valladolid nedokázal vstřelit gól ani ve čtvrtém utkání v řadě a na domácí půdě podlehl Betisu 0:2. Domácí se tak dále propadají nebezpečně blízko k sestupovým příčkám, kdežto hosté míří pomalu ale jistě za poháry.

První půle utkání nepřinesla nikterak pohlednou hru. Od úvodního výkopu se kombinovalo především ve středu pole a daleko na dostřel od obou branek. Na domácím celku byla znát určitá nervozita především v ofenzivní fázi. Valladolid zahrával během první půle několik rohových kopů, ze kterých se nevyklubalo ani jedno výraznější ohrožení branky soupeře.

V závěru první půle se také pro změnu připomenul Betis. Na pravé straně hřiště se chopil míče Lainez a navedl si ho do středu hřiště, odkud nebezpečně vypálil přízemní střelu. Ta ještě gólem neskončila, nicméně ukázala cestu k domácí bráně. Běželo již nastavení prvního poločasu, když gólman Masip udělal hrubku a neudržel centrovaný míč. K němu se dostal Feddal a posunul ho na Mandiho, který se do něj opřel akrobaticky nůžkami přes hlavu a trefil nehlídanou bránu. Hosté tak šli do šaten za vedení 0:1.

Druhá půle začala o něco živěji, než ta předcházející a v 55. minutě se ke standardní situaci postavil nový muž na hřišti Verde. Jeho volný přímý kop skončil jen těsně nad břevnem. V 64. minutě si ten samý hráč naskočil po rohovém kopu na hlavičku a na čáře likvidoval jeho pokus gólman López. Další velká šance přišla záhy v 73. minutě a opět u toho byl gólman López, který pro změnu nešikovně vyboxoval míč na hlavu Calera, který však trestuhodně minul branku.

Hosté ustáli chvilkový nápor Valladolidu a v samém závěru utkání naopak ještě jednou udeřili. López dlouhým výkopem našel na pravém křídle Canalese, který se s míčem prodral až do vápna a přesnou přihrávkou oslovil nabíhajícího Joaquína. Ten se před prázdnou bránou nemýlil a uzavřel tak skóre zápasu na 0:2 ve prospěch hostujícího Betisu.

Autor: Lukáš Vladyka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele