25. kolo
25.02.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Duel Girony se San Sebastianem skončil znovu bez branek

Ani druhé utkání mezi Gironou a Realem Sociedad branku nepřineslo. Defenzívy obou celku kralovaly už v Baskicku a na katalánské půdě tomu nebylo jinak. San Sebastian prodloužil svojí neporazitelnost už na osm utkání, Girona zase bodově navázala na úspěšné představení z minulého týdne.

Girona si před týdnem odvezla senzační výhru ze hřiště Realu Madrid a tři body chtěla i ze souboje s Realem Sociedad, který je ve výborné formě. Baskové před tímto zápasem sedm kol neprohráli a mocně se dotahují na evropské poháry.

První vážnější pokus měli na svědomí domácí, ale přízemní střelu Lozana kryl brankář Rulli. Na druhé straně vzniklo před Bunúem několik závarů, ale opora domácích nemusela výrazněji zasahovat. První poločas nabídl vyrovnanou partii a prakticky žádnou gólovku.

A zlepšení nepřišlo ani po změně stran. K vidění byly jen náznaky šancí, jako například u hlavičky Llorenteho, kterou odkopl Stuani. Hra sice měla poměrně solidní tempo, ale i to postupem času opadávalo. Pět minut před koncem utkání přišla vůbec ta největší příležitost. Ponse ve vápně protihráči nasadil jesličky a pak zpětnou přihrávkou vybídl k zakončení Borju Garcíu, který trestuhodně přestřelil. Girona mohla urvat těsné vítězství, ale nakonec se stejně jako soupeř neprosadil a do tabulky získává pouze bod za výsledek 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele