25. kolo
23.02.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alavés si v nudném zápase proti Celtě Vigo připsal remízu

Alavés v bojích o poháry znovu zaváhal a z domácího zápasu proti Celtě Vigo bere jen bod. I pro hosty je však výsledek 0:0 málo, protože jestli svůj zápas Villarreal zvládne, spadnou Celestes po tomto kole do sestupové propasti.

Utkání na stadionu Mendizorroza žádnou branku nepřineslo a vzhledem k tomu, co se dělo na hrací ploše se tomu ani nelze divit. Velkých šancí bylo jako šafránek, zápas postrádal tempo i patřičné nasazení. Diváci se zkrátka nudili.

V prvním poločase byla nejvážnější šancí situace z 11.minuty, kdy si Celta vytvořila v šestnáctce Alavésu velký závar, který se rozhodl střelou nůžkami ukončit Méndes. Provedení nebylo špatné, ale Méndesovi scházela větší přesnost. Následně začalo utkání vyloženě nudit, k vidění nebyla žádná možnost a snad jakoby si to trávník na Mendizorrotze dobře uvědomoval a těsně před koncem poločasu kuriózně spustil zavlažování.Nehrálo se jen chvilku, hra posléze pokračovala a po skončení první půle nezbývalo než doufat, že po změně stran se herní projev zlepší. V 57.minutě se také konečně odhodlal Alavés a střela Jonyho zaměstnala Blanca, který musel vyrážet na rohový kop. To bylo na dlouho dobu vše, protože pak zápas znovu nebavil. V poslední minutě zápasu si domácí výrazně oddechli, když gól, který vstřelil v samostatném úniku Maxi Gómez nemohl kvůli ofsajdu platit.

Deportivo remizovalo se Celtou Vigo 0:0 a v boji o evropské poháry je to jistě ztrátou. S bodem nemohou být spokojeni ani hosté, kteří zůstávají v sestupovém ohrožení a pokud Villarreal své utkání zvládne, spadnou Celestes na sestupové příčky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele