LaLiga - souhrn 21. kola

24.01.2020, 22:54, aktualizováno 26.01.2020, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid nejtěsnějším poměrem zvítězil ve Valladolidu a na čele tabulky má tříbodový náskok na Barcelonu, která prohrála ve Valencii. Sevilla si poradila s Granadou, tři body má také Getafe, zatímco Atlético Madrid se rozešlo bez branek s předposledním Leganésem. Real Sociedad zvládl utkání s Mallorcou...

Real Valladolid - Real Madrid 0:1

26.01.2020 21:00

Góly: 78. Nacho

Real Madrid nakonec dokázal využít porážky Barcelony a ve Valladolidu zvítězil, byť tři body se nerodily vůbec lehce. "Bílý balet" si musel počkat na rozhodující branku až do 78. minuty, kdy se prosadil sváteční střelec Nacho Fernández. Real má teď na čele před Barcelonou tříbodový náskok.

Zinédine Zidane nakonec nasadil do základní sestavy Sergia Ramose, jehož start byl před utkáním nejistý. Díky porážce Barcelony nabralo utkání ve Valladolidu na důležitosti a Real chtěl za každou cenu uspět.

Od začátku ale o žádné ofenzivní mašinérii nemohla být řeč. Real sice ve 12. minutě vstřelil gól, ale Casemiro se v době centru nacházel v ofsajdu a branka neplatila. Hosté pak jakoby znervózněli a i když měli častěji balón na svých kopačkách, směrem dopředu toho zas tolik nevymysleli. Valladolid hrál velmi dobře a byl favoritovi vyrovnaným soupeřem. Otázkou ale bylo, jak dlouho bude s Realem držet krok. Dalo se totiž očekávat, že tlak Madridu bude ve druhém poločase narůstat.

Každopádně do 60. minuty byla největší příležitostí standardka Isca, který navíc nezamířil přesně, takže Masip ani nemusel zasahovat. O něco nebezpečnější byl až hlavičkový pokus Benzemy, jenž ale také skončil mimo tři tyče. Real skutečně utahoval šrouby a nakonec se dvanáct minut před koncem dočkal. Toni Kroos poslal do šestnáctky centr a stoper Nacho vyskočil nejvýše a hlavou rozhodl. Valladolid musel dotahovat a nutno podotknout, že Realu ještě zle zatopil. V 87. minutě srovnal Rubén Alcaraz, ale gól kvůli ofsajdu neplatil. Real Madrid nakonec nejtěsnější vedení udržel, ve Valladolidu doslova vydřel výhru a na čele se může těšit s tříbodového náskoku před Barcelonou. Domácí zůstávají v tabulce na šestnáctém místě.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - RCD Mallorca 3:0

26.01.2020 18:30

Góly: 46. Alexander Isak, 58. Fran Gámez (vl.), 81. Cristian Portu

V prvním poločase ještě obrana Bermellones udržela střelce domácích na uzdě, ale po změně stran už začal úřadovat Cristian Portugués. Zásluhou jeho gólu a asistence nakonec San Sebastian vyhrál a stále se drží v kontaktu s evropskými poháry.

Utkání se ale mohlo ubírat zcela jiným směrem, kdyby Mallorca na začátku využila velkou příležitost. V 9. minutě nebezpečně vypálil Agbenyenu a Gargallo měl co dělat, aby pokus vyrazil. Tím akce nekončila a z následné dorážky ještě hosté přestřelili branku. Real Sociedad přežil úvodní gólovku soupeře a postupně přebral iniciativu, což vyústilo v první velkou šanci v podání Portuguése, který po dobrém průniku trefil jen bránícího Agbenyena. Čtyři minuty před koncem poločasu přišla další velká gólovka domácích, ovšem Isaka v tváří tvář vychytal Reina. Diváci se dočkali až těsně po obrátce, hned ve 46. minutě sklepl Portugués na zadní tyči balón před branku a Alexander Isak ho nekompromisně napálil do sítě. Na druhé straně sice vyslal nepříjemný přízemní pokus Hernández, ale Gargallo si poradil.

I následující akce Basků byla gólová. Portugués se opřel do balónu a trefil Frana Gámeze, od kterého se míč odrazil přímo do branky. Domácí se po druhém gólu definitivně uklidnili a dostali utkání pod svoji kontrolu. Devět minut před koncem navíc korunoval svůj povedený výkon Cristian Portugués, jenž přispěchal s pohotovou dorážkou a zapsal se mezi střelce. Real Sociedad doma porazil Mallorcu 3:0 a stále se drží na pohárových pozicích.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Betis 1:0

26.01.2020 16:00

Góly: 89. Ángel Rodríguez (pen.)

Svěřenci Josého Bordaláse pokračují v dobrých výkonech a po nejtěsnější výhře nad Betisem se vyhoupli už na čtvrté místo, které by v příštím ročníku znamenalo Ligu mistrů. Madridský celek urval výhru až v samotném závěru, v 89. minutě rozhodl z pokutového kopu Ángel Rodríguez.

Na Coliseum Alfonsa Péreze to bylo pořádné drama a dost možný by konečnému výsledku slušela remíza. Na kdyby se ale nehraje a Getafe zkrátka svoji možnost využilo, zatímco Betis nikoliv.

Herně Betis totiž nebyl horší, za 90 minut měl větší převahu v držení balónu, ovšem koncovka z jeho strany, pokud vůbec nějaká přišla, byla mizerná. V 17. minutě zahodil první výraznější šanci Canales, který z dobré pozice nechal vyniknout gólmana Soriu. O chvíli později nebezpečně rozehrál standardku Joaquín a před Soríou vznikly zmatky. Mandí dokonce orazítkoval tyčku. Betis v začátku zápasu nevyužil příležitosti a to ho nakonec stálo body.

Ve 34. minutě musel kouč Rubi poprvé sáhnout ke střídání, zraněného záložníka Guardada nahradil Carles Aleňa. Jedinou šanci Getafe v prvním poločase měl na svědomí z volného přímého kopu Suárez, který z ideální pozice zkoušel technický obstřel, avšak Robles se skvěle natáhl k tyči a úspěšným zákrokem se podepsal pod bezbrankovou půli.

Po změně stran brankových příležitostí ubylo a až závěr nabídl nesmírně dramatickou podívanou. V 86. minutě totiž zahrál po centru do vápna rukou Moreno, což neuniklo pozornosti hlavního sudího a ten odpískal pokutový kop. Ángel Rodríguez jedinečnou možností nepohrdl, střelou k tyči překonal Roblese a nejtěsnější náskok už Getafe udrželo. V páté minutě nastavení ještě neudržel nervy na uzdě na lavičce Feddal a za vehementní protesty ho sudí rovnou vyloučil.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - SD Eibar 0:0

26.01.2020 14:00

Góly: -

Celta Vigo se ze sestupového pásma zatím nevymaní, neboť doma opět nebyla schopná zvítězit a s Eibarem jenom remizovala 0:0. Celestes přitom měli několik šancí, v té největší ale Néstor Araujo orazítkoval jen tyč.

Utkání nezačalo v nijak velkém tempu, oba celky se zpočátku spíše oťukávaly, než se po půlhodině hry odhodlal k dalekonosnému pokusu Álvarez, nicméně Blanca nenachytal. O chvíli později přišla i první možnost Celty, Olaza dobře vysunul Santiho Minu, který v tutovce zblízka selhal. Těsně před koncem prvního poločasu vyrobila obrana Eibaru chybu a do balónu se na hranici pokutového území opřel Sisto, avšak Dmitrović jeho pokus zkrotil. Poločas skončil 0:0, ale jeho závěr sliboval ještě zajímavou podívanou.

Po změně stran, přesněji v 66. minutě vyrazil ostrý pokus Aspase znovu Dmitrović a na Balaídos stále pokračoval nerozhodný stav 0:0. Skóre se nezměnilo ani osm minut před koncem, kdy po centru Mally orazítkoval tyč Araujo! Šlo o největší šanci Celty Vigo a celého utkání zároveň.

Diváci na Estadio Balaídos nakonec skutečně žádnou branku neviděli a s konečným výsledkem mohou být spokojeni spíše hosté, kteří si odvážejí bod. Remíza je pro zachraňující se Celtu Vigo pochopitelně málo.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CD Leganés 0:0

26.01.2020 12:00

Góly: -

Velmi překvapivý výsledek se odehrál na Wanda Metropolitano v Madridu, kde domácí Atlético nenašlo recept na obranu posledního Leganésu. Atleti měli vůbec problém proti dobře bránícímu soupeři si vytvořit nějakou větší příležitost a nakonec skutečně vyšli naprázdno.

Mnozí očekávali, že Atlético nebude mít s posledním celkem soutěže žádné problémy, ale realita byla jiná. Leganés začal v Madridu nebojácně, věřil si a jako první zaměstnal Oblaka, když jeho pozornost zdálky vyzkoušel Braithwaite. Ten si navíc situaci o tři minuty zopakoval a znovu se dobrým zákrokem předvedl slovinský brankář. Atlético se z nervózního začátku otřepalo, převzalo iniciativu, ale k přímému zakončení se prakticky nedostávalo. Nutno podotknout, že Leganés velice dobře bránil a Atletům v prvním poločase skutečně nic nedovolil.

Diego Simeone určitě nemohl být s průběhem prvního poločasu spokojen. Atlético sice mělo větší držení balónu, ale kdyby Leganés jednu z šancí proměnil, mělo by velké problémy. Argentinský kouč se proto rozhodl osvěžit hru příchodem Vitola, ale k vidění byl totožný obrázek - tedy bezzubost Atletů vypracovat si nějakou větší šanci.

Možná i proto se v 76. minutě Colchoneros dožadovali odpískání pokutového kopu, o který se v žádném případě nejednalo. Zachránit domácí od bodové ztráty mohl v nastavení střídající obránce Šaponjić, jenomže ten přestřelil a více už se v zápase nestalo. Tedy nic, co by mělo zásadní vliv na výsledek. Brankář Leganésu Cuéllar obdržel díky zdržování druhou žlutou kartu, takže hosté dohrávali v početní nevýhodě, avšak jen chviličku. Krátce po jeho odchodu odpískal sudí konec.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Granada CF 2:0

25.01.2020 21:00

Góly: 11. Luuk de Jong, 34. Nolito

Čtvrté místo si po souboji s Granadou upevnila Sevilla, která dokonce i poskočila na třetí místo před Atlético s tím, že Colchoneros mají své utkání ještě před sebou. Každopádně výhru Andalusanů zajistili už v prvním poločase Luuk de Jong a Nolito. Čistým kontem přispěl k výhře i český reprezentační brankář Tomáš Vaclík.

Sevilla v minulém kole těsně nestačila na Real Madrid, přičemž nesehrála špatné utkání, a tak chtěla tři body získat v domácím prostředí proti nevyzpytatelné Granadě. Domácí vstoupili do utkání hodně aktivně a před brankářem Ruiem Silvou bylo pořádně živo. Už ve 3. minutě orazítkoval tyčku Lucas Ocampos a z druhé vlny napálil balón mimo Fernando. O chvíli později se Sevilla znovu tlačila do šestnáctky a dožadovala se pokutového kopu, nicméně sudí přestupek proti pravidlům neregistroval a hra pokračovala. Tlak Sevilly byl každopádně evidentní a v 11. minutě už to bylo zasloužených 1:0. Ocampos patičkou posunul balón na centrujícího Jesúse Navase a Luuk de Jong hlavou trefil cíl - 1:0 pro Sevillu. Granada mohla odpovědět rychle, sudí v její prospěch nařídil penaltu, ale po shlédnutí VAR svůj verdikt po chvilce stáhl.

Ještě v prvním poločase Sevilla vstřelila druhý gól a tím si vytvořila pohodlný poločasový náskok. Reguillón ve vápně přenechal balón Nolitovi, ten do něho před Ruiem Silvou jen tak píchl a jeho cestě do branky už nikdo nezabránil. Sevilla v prvním poločase Granadu jasně přehrála a dvěma brankami položila základy svého vítězství.

I druhý poločas přinesl některé zajímavé momenty, ale skóre už se jednoduše nepohnulo. Puertas měl na hlavě snížení, ale netrefil branku a přímý kop Soldada bez problémů lapil Vaclík. Na druhé straně Rui Silva vyrazil ostrý pokus De Jonga a více už se na hřišti nestalo.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Villarreal CF 1:2

25.01.2020 18:30

Góly: 80. Joselu - 10. Carlos Bacca, 89. Fernando Niño

Žlutá ponorka má na přelomu roku vynikající formu a i když v minulém kole překvapivě prohrála s posledním týmem soutěže, dokázala se otřepat a zvítězit na půdě Deportiva Alavés. Na Mendizorrotze to přitom vypadalo na remízu, na úvodní branku Carlose Baccy domácí deset minut před koncem odpověděli, když se trefil Joselu, ale konečné slovo měl přeci jenom Villarreal. V 89. minutě rozhodl o vítězství Fernando Niňo.

Dobrý začátek, to byl základ. Villarreal se dostal do vedení už po deseti minutách, když si dlouhý nákop zpracoval Gómez a nezištně našel před brankou skórujícího Carlose Baccu. Deportivo sice bylo o něco lepší v držení balónu, ale směrem dopředu nepředvedlo takřka nic. Tedy ne že by se jinak hrál špatný fotbal, to vůbec ne, ale Sergio Asenjo zasahoval až ve 40. minutě, když nebezpečně vypálil Aleix Vidal. To už byl Villarreal bez zraněného Alberta Morena, kterého nahradil Xavier Quintillà.

Hosté si hýčkali nejtěsnější náskok a domácí fanoušci stále čekali, co jejich tým v ofenzívě předvede. Až po hodině hry šel znovu do akce brankář Asenjo, tentokrát vyrazil střelu Manuela Garcii. Zahanbit se nenechal ani Pacheco, který pro změnu vyrazil na rohový kop pokus Chukwuezeho.

Obrovská radost zavládla na Mendizorrotze v 80. minutě, kdy se domácím konečně podařilo vyrovnat. Dlouhý nákop zpracoval Joselu pro Péreze, ten mu ho vrátil a prvně jmenovaný před Asenjem nezaváhal. Remíza by utkání nejspíše slušela, připraven byl ale jiný scénář. V 88. minutě se na hřiště dostal střídající Fernando Niňo a po pouhé minutě pobytu na trávníku utkání rozhodl. Devatenáctiletý mladíček si zpracoval přihrávku Triguerose a střelou překonal Pacheca. Deportivo se ještě v nastavení snažilo o opětovné vyrovnání, vytvořilo si nápor, ale vyrovnat už nedokázalo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - FC Barcelona 2:0

25.01.2020 16:00

Góly: 48. Jordi Alba (vl.), 77. Maxi Gómez

Valencia to dokázala! Na domácí půdě si poradila s Barcelonou a udržela s ní čisté konto. Netopýrům se utkání skvěle povedlo a díky vlastní brance Alby s gólem Gómeze si připisuje nečekané tři body.

Fotbalisté Barcelony se drželi na první příčce a dnes odpoledne cítili velkou šanci na další body, aby alespoň na chvíli odskočili druhému Realu Madrid. Blaugranas se ale spíš než na umístění musí aktuálně zaměřovat na svůj herní projev, který ani po nástupu trenéra Sétiena rozhodně neplní očekávání dychtivých fanoušků. Dnes se měli o změnu pokusit Messi, De Jong, Fati nebo Arthur.

Domácí celek věřil, že i díky tomu by se mu dnes mohl s podporou zaplněného stadionu podařit skvělý výsledek. Přímo na hřišti se o to měli starat Garay, Torres, Soler, Gameiro nebo Gómez. Nutno dodat, že domácí se hodně snažili zaplňovat střed hřiště tak, aby se Barcelona při přechodu do útoku hodně trápila.

A fungovalo to. V 11. minutě se navíc do vápna hnal obránce Gayá, kterého fauloval Gerard Piqué. Sudí neměl žádné pochybnosti a ihned pískal penaltu. Slavit ale Los Che ještě nemohli. Maxi Gómez si totiž vybral špatnou stranu, respektive stejnou, na kterou letěl i brankář Ter Stegen. Zkušená jednička mezi třemi tyčemi Barcelony se zaskvěla parádním zákrokem a penaltu chytila!

Barcelona dnes rozhodně nedominovala a to ani po několika kombinačních akcích tria Messi, Arthur a Fati. Hrozila naopak Valencia. Po půlhodině hry prověřil Ter Stegena dělovkou Carlos Soler a brankář hostí se opět musel mít na pozoru. Jeho protějšek mezi třemi tyčemi Netopýrů Jaume Doménech překvapivě tolik práce neměl a po celý první poločas přispíval i on k tomu, že se diváci gólu nedočkali.

Lepší pocity z prvního dějství ale rozhodně mohli mít domácí hráči. A Mestalla je i po změně stran hnala vpřed. Barcelona v defenzivě působila chaoticky, na její poměry až nezvykle nekoncentrovaně. Absence důrazu se projevila i v osudové 48. minutě. Valencia poslala před bránu Ter Stegena několik centrů, až se balon dostal k nohám Maxiho Gómeze. Ten poslal na bránu Katalánců tvrdou střelu, kterou si do vlastní brány srazil nešťastník Jordi Alba.

To byly pro Barcelonu nečekané potíže. Hosté navíc evidentně nestíhali zastavovat další útoky valící se na jejich bránu, z čehož nejednou rezultovala žlutá karta. Větší důraz na hřiště vnesl až Arturo Vidal. Ten jen po minutě svého pobytu na hřišti spolupracoval s Messim a Argentinec by se nebýt včasného zákroku Gabriela dostal do zakončení.

Valencia cítila velkou šanci na zisk tří bodů a do hry byl za tím účelem vyslán také útočník Rodrigo, mimo jiné jeden z přestupových cílů Barcelony. Právě střídající kanonýr měl na pravé straně solidní rychlost a ještě posouval míč k Solerovi. Ten ale na delší balon nakonec těsně nedosáhl.

Dvacet minut před koncem, když už Los Che záměrně dost zdržovali, mohl srovnat hvězdný Lionel Messi. Argentinský kanonýr však hlavičkoval těsně vedle tyče.

Utkání bylo rozhodnuto až v 79. minutě. Valencia se musela ke konci prakticky neustále bránit, ale přesto z rychlého brejku snadno udeřila. Torres dostal míč ze strany od Coquelina a všiml si úplně volného Maxiho Gómeze. K němu se sice stahovala dezorientovaná obrana Barcelony, ale Gómez měl dostatek času zakončit - 2:0. Třetí branku přidal Gabriel, ale sudí ji o pár chvil později pro faul neuznal.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Athletic Bilbao 1:1

25.01.2020 13:00

Góly: 63. Raúl de Tomás - 12. Asier Villalibre

Hráči Espanyolu doma jen remizovali s Athleticem, což je v jejich situaci málo. Baskové dokázali na Cornellá-El Prat rychle udeřit, ale těsný náskok po změně stran neudrželi. I tak remíza spíše vyhovuje hostům, kteří nemají záchranářské starosti.

Espanyol si v minulém kole vyšlápl na Villarreal, ale cenné tři body doma nepotvrdil. Že je před Katalánci ještě spousta práce ukázal i pohárový duel na půdě Realu Sociedad, kde Espanyol prohrál 0:2.

Proti Athleticu nezačal zrovna optimálně a soupeře pustil do vedení už ve 12. minutě. Athletic předvedl při rohovém kopu nacvičený signál a Muniainovu přihrávku poslal na hranici vápna rovnou z první do branky Asier Villalibre. Espanyol se dokázal z inkasovaného gólu oklepat a vytvořit si tlak, ovšem obrana hostů odolávala. Navíc ve 28. minutě mohli hosté zvyšovat na rozdíl dvou branek, ale Diega Lópeze zachránila tyčka. V prvním poločase se nehrál vůbec špatný fotbal a druhá polovina proto slibovala zajímavou podívanou.

A to především proto, že domácí museli útočit. Případná porážka by byla v boji o záchranu nežádoucí a na Espanyolu byla snaha patrná. V 63. minutě se barcelonský celek skutečně dočkal, když se ranou z voleje prosadila nová posila Raúl de Tomás. Mimochodem stejný muž si připsal vítěznou branku i proti Villarrealu a zatím se jeho angažování bohatě vyplácí.

Espanyol měl před sebou ještě spoustu času s výsledkem něco udělat, ale pořád platilo, že Baskové dobře bránili. Domácí každopádně cítili šanci na zvrat a v závěru byli o něco aktivnějším týmem, nicméně skóre už se až do konce nezměnilo.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Levante UD 2:0

24.01.2020 21:00

Góly: 81. Rubén García (pen.), 84. Íñigo Pérez

Až v závěru utkání rozhodla o svém vítězství nad Levante Osasuna. Na El Sadaru to opět vypadalo na bezbrankovou remízu, ale v závěrečné desetiminutovce se přeci jen skóre pohnulo. Domácí se díky tomu posunuli do středu tabulky před svého soupeře.

V páteční předehrávce se utkali dva sousedé z tabulky, kteří nemají úplně optimální formu. Osasuna se během několika kol propadla až do druhé poloviny tabulky, Levante zase poslední dva zápasy prohrálo.

Úvod utkání nabídl hned zkraje velice dobré příležitosti, v 7. minutě po rohovém kopu pálil do břevna Rubén García a o chvíli později na druhé straně netrefil zařízení Rubén Rochina. Žádná ofenzivní smršť se ale nekonala, neboť šlo o dvě největší příležitosti jinak nemasného a neslaného prvního poločasu. Utkání na El Sadaru bylo dle očekávání vyrovnané a trvalou převahu neměl žádný z týmů.

V podobném duchu se nesl i poločas číslo dvě. Ani jedna strana dokonce nedokázala dlouho trefit branku a zdálo se, že podobně jako před týdnem gól v Pamploně diváci neuvidí. Série střídání na obou stranách nakonec přeci jenom hru trochu rozhýbala a deset minut před koncem přišel klíčový okamžik celého zápasu. Campaňa naprosto zbytečně fauloval ve vlastním vápně a sudí na základě informací odpískal pokutový kop. Ten střelou doprostřed proměnil Rubén Garcia a Osasuna nad Levante vedla. O tři minuty později pak vletěl do šestnáctky Marc Cardona, zpětnou přihrávkou našel Íňiga Péreze a ten nekompromisně zvýšil na 2:0. Druhý gól zároveň znamenal definitivní rozhodnutí a i přes šestiminutové nastavení zůstaly tři body domácím.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid21137139:1346
2.FC Barcelona21134450:2543
3.Sevilla FC21115527:2038
4.Getafe CF21106530:2036
5.Atlético Madrid2199322:1436
6.Real Sociedad21104736:2834
7.Valencia CF2197532:2934
8.Villarreal CF2194836:2931
9.Athletic Bilbao21710422:1531
10.CA Osasuna21610528:2528
11.Granada CF21831025:2827
12.Real Betis2176829:3327
13.Levante UD21821126:3226
14.Deportivo Alavés21651022:3123
15.SD Eibar21651020:2923
16.Real Valladolid21410717:2422
17.RCD Mallorca21531322:3718
18.Celta Vigo21381017:3017
19.CD Leganés21361216:3315
20.Espanyol Barcelona21361217:3815

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (344)

Přidat komentář
Israha

Espanyol by teď potřeboval tak dva, tři zápasy vyhrát a trochu se uklidnit. Sice teď mají pět bodů ze tří dost náročných mačů, ale všechny upracované a těsné...a na tom herním projevu je to vidět, nervozita převládá. Na záchranu je to aktuálně tři body, to není nic, ale těžko spoléhat na to, že konkurenti budou furt prohrávat.

Reagovat
Pharrell

Barça ! Força !

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si vzpomenu na to nadseni zdejsich farcelonistu pote co rozebrali oslabenou granadu 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Treba vediet aj prehravat. Uz sme i zabudli na ten pocit.

Reagovat
YNWA__MSN

Presne Někteří fans jsou prostě idioti

Reagovat
Ed_Hazard

Hezky, len to zajtra neposrať s Valladolidom.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca DNA je zpět! Vůbec nevadí, že jsme po 13 letech prohráli na Mestalle po naprosto otřesném výkonu.

Reagovat
valloire

Barca DNA je to nejdůležitější. Trofejí netřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě musím zkontrolovat, jestli jsme zase dali 1000 přihrávek, výsledek mě nezajímá

Reagovat
valloire

Reagovat
Kily

na tohle se v dobách aktivní kariéry odvolával Xavi, to je nějaká příprava půdy pro jeho co nejrychlejší příchod?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mna potesila hra po prvom gole. Takto budeme hrat a treble je nase.

Reagovat
Kluivert9

Už můžeš tu masku sundat, klaune. Valverdeho si tímhle zpět stejně naštěstí nevybrečíš

Reagovat
smazaný uživatel

3 body s Barcelonou potešia, nielen preto, že sú skôr neočakávané. Ale povzbudia sebavedomie tímu a vieru vo vlastné schopnosti aj do zápasov so slabými súpermi.

p.s. čo to robil rozhodca pri tom góle Gabriela, to mi hlava neberie. Faul tam dosť pravdepodobne nebol, ruka tiež nie, lopta pri centri neprešla cez čiaru. No fakt nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, chlapci si zahrali. Fotbal je radost.

Reagovat
Ed_Hazard

Nejde len o to. Dnes si išiel zase raz svoju show. Keď ani toto nebude riešiť disciplinárka, tak už neviem.

Reagovat
2miguel1

Faul na Busa. Obhajit si to obhaji, iked ja by som nepiskal

Reagovat
aileroan

Podle mě to na konec posoudil jako faul, ale vzhledem k tomu, že se ještě nerozehrálo tak vrátil zpátky roh. Každopádně to vypadalo celkem podivně a jako faul to na mě nepůsobilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kde tam bol ten faul.. Gabriel cuval a s chrbatom sa zrazil s Busquetsom. No to je uz ale jedno. Taketo chyby by sa ale nemali stavat.

Reagovat
Petrinho17

Nerád sa Busquetsa zastávam ale tam ho Gabriel jasne porazil ľavou nohou

Reagovat
Mass

Busqutse porazí i vzduch.

Reagovat
Mass

Bohužel se potkali nejtvrdší a nejměkčí hráči v La Lize.

Reagovat
Phillipinho

Okolo Ferrana neni zadnej hype jako okolo ostatnich mladiku, ackoliv je lepsi nez mnoho z nich. V 19 patri mezi klicovy hrace Valencie a roste z nej naprostej top. Doufam, ze ho Enrique vezme ne Euro

Reagovat
JakubOcko

Já říkám furt, že je to klenot Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobre, že není hype.

Reagovat
Mateo16

Ale prosim ta ved je 80 % zapasov strasny. Horsi Asensio.

Reagovat
JakubOcko

A viděl si maximálně jenom sestřihy zápasů na YT ne?

Reagovat
Phillipinho

Srovnej finalni fazi Ferrana a napriklad Viniciuse. To je nebe a dudy.

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo to robíš? Predstavil som si to v hlave a opľul si monitor.

Reagovat
Mass

No na TM má 40M , to neni zrovna málo.

Reagovat
Ranoth
Reagovat
2miguel1

no tento rok to bude bez trofeje. Ten vykon je az hrôzostrašny. Mali sme 867 prihravok, ale tych key passes boli tak štyri, od založnikov len jedna od Busa. Zbytočne utočime tak 3 roky do skonsolidovanej obrany supera. Totalne kontraproduktivne mat viac ako 400 prihravok ci cez 55-60% drzania lopty. Striedat Fatiho Colladom, to je ceresnicka.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mal kopu sanci, inokedy to dava. Ale chce to i Dembeleho, ten nam pozdvihne hru, ukaze triky a stadion bude zase plny.

Reagovat
ADM

???

Reagovat
2miguel1

Nemoze mat 99% sanci len messi. Dembele je labilny, ten zahra ako tak doma, vonku je zvycajne neviditelny. My si stale neuvedomujeme, ze my sme aj predtym ked sme hrali tiki taka futbal pod Pepom, tak tymto postupnym utokom sme dali mozno tak 5% golov. Vacsinu golov sme dali po strate lopty a naslednom pressingu supera do neskonsolidovanej obrany.

Reagovat
Mass

Přihrávky 297:867 , střely na bránu 6:5 , pak se divite, že spousta lidí říká, že se na tu vaší hru nedá koukat.

Reagovat
Ángel di María 22

Spasitel Setien Dobre je ta Vale vymachala.

Reagovat
Ed_Hazard

Neviem či si pozeral. ale dnes to mohla byť kludne manita.Čakal som neprehru Vale, ale až takýto priebeh bol celkom prekvapko.

Reagovat
Ángel di María 22

Jojo, videl jsem.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
LAM

Taky se mohli dát v klidu tři goly ve druhym poločase

Reagovat
Mass

Z těch 2 střel na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Zajtra snad na prve miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině zaslouženě, po tom dvojitým zářezu v El Clasicu

Reagovat
kaja900

přesně, ať je tabulka konečně tak jak má být

Reagovat
Teoretik

Fandové Realu, co tráví sobotu sledováním Barcelony, aby si mohli na EF honit ego

Reagovat
Anacron

Reagovat
Israha

Co je divného na tom, že se fanoušek La Ligy dívá na šlágr kola? Fandím Realu, a nekrýt se tento dnešní zápas částečně s utkáním Marseille, dívám se taky.

Reagovat
Teoretik

Však to taky mířilo jen na určitou skupinu místních s úsměvnými komentáři na trenéra, který je na lavičce dva týdny.

Reagovat
Israha

Částečně ale mají pravdu, protože Setién to s Barcou hraje přesně tak, jak se dalo předpokládat, a s přesně těmi neduhy, které jsou pro jeho styl typické. Ta kvalita je v Barce tak velká, že to nakonec samozřejmě může vést k úspěchům, ale je na místě pochybovat.

Reagovat
Phillipinho

Naprosto presne. Nemuzu prece byt pozitivni a uklidnovat se, ze trenuje tym 14 dni, kdyz hraje uplne to stejne co hral kdyz trenoval Betis a nebyl absolutne schopen neco zmenit, coz vedlo k jeho vyhozeni.

Reagovat
Israha

Jako Madridista jsem se popravdě víc obával Barcelony pod Valverdem, asi takhle bych to řekl.

Reagovat
Phillipinho

Ona mozna ted vynikne, ze Valverde zcela jiste nevi spatny trener.

Reagovat
Israha

Ne úplně vhodný pro barcelonské prostředí možná, s určitýmii mouchami nejspíš taky, ale špatný určitě ne.

Reagovat
valloire

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
Ed_Hazard

Pozeral som Espanyol - Bilbao, Vale - FCB a večer si pozriem jedným očkom aj Sevillu. Aký máš s tým problém?

Reagovat
Teoretik

dívej se na co chceš...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
patas92

To co tu někteří lidi píšou o Setienově Betisu asi bude mít něco do sebe (já je zas tolik neviděl), ale všimli jste si že je u týmu asi 14 dní?

Reagovat
Phillipinho

Za 14 dni dokazal vytvorit kopii svyho byvalyho tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nic sa nezmenilo, trpeli sme

Reagovat
smazaný uživatel

Vačšina fanúšikov Barcelony, okrem Realu a Barcelony ani nesledujú la ligu, čo vyústilo do komickej situácie, že získali dlhoročného laligového trénera, o ktorom nevedia nič.

Reagovat
ADM

Odpusť nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlhoročného? V La Lize odtrénoval 4 sezóny...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Mass

Ale byly to dlouhý 4 roky.

Reagovat
Pharrell

titulní obr. Jordi Alba

Reagovat
CHONG

Vítězný gól

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barcelone se vymena trenera povedla, za me spokojenost

Reagovat
Pharrell

za mě taky

Reagovat
smazaný uživatel

Pozoruhodný výkon.

Tak, čím se budete utěšovat teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že Valverde klub stále ovládá ze zákulisí. Jeho prsty sahají hluboko.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Luis_Figo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kokesh

Osobně bych za tu prohru vinil Valverdeho a Rakitiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne Suareze. Sice nehral, ale kdyby hral, tak by hral stejne hovno. A maji tam v zaloze k hejtu furt jeste Roberto nebo s vratit k Busovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

To co se musí změnit je dynamika týmu a touha makat.To první se dá letos ještě zlepšit,ale to druhý bude asi problém,jelikož vždy po několika triumfech v LL přišlo opojení titulama a nedostatek snahy,což bylo dnes velmi dobře vidět v prvnim poločase.

Obrana je kapitola sama,každej jeden útok nám dělá problém a pak je těžký tvořit něco vepředu.Druhej poločas byl dneska jinak dobrej,šancí na gol bylo kolik?4?Ta změna systému bude určitě na delší dobu,ale je blbost házet něco na Setiéna,jenž nastavil změny před deseti dny.

V titul nevěřim,jelikož prostě nejsme dost hladový,uvidíme jestli se zkusíme hecnout na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

A ptám se, zápas jsem neviděl, je tam ta změna opravdu vidět? Nebo je to jenom zbožné přání, vás fanoušků?

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním zápase jo. Další už ani náhodou, protože jestli chce Setién praktikovat tento vyčpělý styl na 1000 pomalých přihrávek i venku, tak tvrdě narazí. Na tiskovce mluvil o tom, že očekává víc prostoru a chce ho využívat na rychlejší posunování míče dopředu, ale v zápase to tak vůbec nevypadalo, Valencia si ty kapsy pro Messiho hlídala narozdíl od Granady dobře. Většinu času posunování míče bez nápadu, občas proložené pokusem o bleskovou krátkou narážečku před vápnem, které vyly za zápas maximálně tři.

Reagovat
LAM

Tak jámyslim,že on od týmu požaduje větší aktivitu před vápnem,ale problém bude spíš v hráčích.Dnes jsme byli hlavně v prvnim poločase hrozně nepřesný.Ve druhym při troše štěstí jsme mohli vývoj i otočit.

Já myslim,že se moc nechápe,že chce Setién hrát určitým systémem,ale měl zatim jenom deset dní s mančaftem,zranila se mu hlavní devítka s třetí útočník je 17 kluk,kterej se musí ještě hodně učit.

Ve finále poháru jsme s Valencií hráli ještě hůř a taky prohráli.Letošní venkovní zápasy jsou totiž jedna velká tragédie.

Že nevyhrajem titul?To se dalo dost dobře čekat po dvouch za sebou a i tak nám Real kterej ho vyhraje jednou za uherák ještě ani neodskočil.Osobně by měl zajímalo,jakým systémem by fanoušci chtěli hrát a kde by na to sebrali hráče.

Reagovat
Luis_Figo

mozno ale Barca doteraz uhrala v LM hovno...Navyse Messi to nemoze tahat sam. skoncili zlate casy na Klondiku

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Gazdo

Malo byt toto

Reagovat
Y.N.W.A

Jj, to znam, taky jsem jednou ženě chtěl podekovat a misto toho jsem ji sproste vynadal a hodli po ní mikinou

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná změna není, hlavně dozadu to hoří při brejkách soupeře. Dopředu vše jen přes Messiho. Spousta zkažených přihrávek , na Barcelonu až neuvěřitelný.

Reagovat
Ed_Hazard

Úprimne si skôr myslím, že sa môžete snažiť akokoľvek ale podstatnejšia zmena nepríde. Vaša závislosť na Messim prerástla po odchodoch Xaviho, Iniestu, prípadne Neya na toľko, že všetci na ihrisku hľadajú iba jeho a čakajú čo vymyslí. Vyššie spomenutí hráči robili sice Messimu servis ale samostatne to boli taktiež géniovia. Noví hráči sa automaticky prispôsobujú štýlu "však daj to na Messiho a máš kľud". Možno to bude znieť hlúpo, ale z určitého pohľadu mi proste Messi pripadá ako vaša momentálna nevýhoda. Až mi je zvláštne keď to píšem, nakoľko je na druhej strane Messi absolútny fenomén, ktorý dlhé roky sám rozhoduje zápasy.

Reagovat
Gazdo

Nad tym messim uz aj ja premyslam dlho

Reagovat
Teoretik

Nezní to hloupě, bohužel tohle se v Barceloně vyslovovat nesmí, čemuž vlastně rozumím, ale čím pozděj se vliv Messiho bude korigovat, tím delší to problém bude.

Reagovat
LAM

A jak ho korigovat?Kdo může za to,že ti hráči jsou buď neschopní nebo neaktivní něco udělat sami,přejít přes hráče,vystřelit,dát gol?

Suarez byl jedinej a jinak je většina alibistů.Messi určitě nevyžaduje kadou jednu přihrávku a něj,sám říkal že se mu v poslední době líbí hrát i více stáhnutou pozici,ale když mu to tam cpou tak to samozřejmě zkouší,aby rozhodl stejně jako už stokrát.

Reagovat
Kokesh

Ty seš fakt solidní naivka...

Reagovat
LAM

Důvod?Viděl jsem jak ten tým hrál první dva měsíce v sezoně když byl Messi zraněnej a stačilo.Tohle je hlavně práce trenéra,kterej nedokáže praktikovat ideální styl kde by Messi byl hlavní osobou,ale né jedinej kdo nás může spasit.Tohle jde na vrub Valverdeho kterýmu Messi zachraňoval od začátku prdel.Samozřejmě,že se zraněním Saureze se to ještě zhoršilo.

Reagovat
Teoretik

Myslím, že by to měl udělat sám Messi jako kapitán. Dodat těm hráčům trochu sebedůvěry (možná to dělá, kdo ví, každopádně něco právě tady nefunguje). Já se jen bojím, že ten Messiho vliv je tak velký, že už to nezvládne korigovat žádný trenér. I proto jsem nechtěl příchod Xaviho, kterého by to semlelo.

Reagovat
YNWA__MSN

Setien Takhle se prohrává titul

Reagovat
LAM

Po prohře na Valencii? Každoročně jsme tam rádi za remízu,tak nevim co tu kdo jede.Většinou to tam je jestli se ustřelí Messi nebo Suarez a ten se Setiénovi zranil ještě než přišel.

Jak sám říkal na tiskovce,hráči nepochopili správně taktické pokyny(nebo je prý nevysvětlil dostatečně)druhej poločas byl určitě lepší,tohle bude chtít hodně času.

Jinak titul vyhráváme tak často,že nechápu proč se z toho dělá takový halo.

Reagovat
YNWA__MSN

Jasně liga už je nuda co? Tak hurá vyhrát Ev příštím roce

Reagovat
Petrinho17

To je tiež neuveriteľny výrok hráči nepochopili taktiku Samozrejme že hráči taktiku pochopili, ide len o to že na ňu niesu fyzicky absolútne pripravení a rovnako individuálne okrem teda Messiho neschopní vôbec nič vymyslieť. Súboje 1na1 sú úplná tragédia...a to ako v defenzíve tak aj ofenzíve

Reagovat
smazaný uživatel

"There are things that we didn’t really understand – perhaps I didn’t explain them properly to the players."

Tento vyrok uz nie je tak bombasticky.

Reagovat
Majk91

retardovanejší príspevok si ani nemohol napísať.

Reagovat
smazaný uživatel

jebat ligu, ideme si po ligu majstrov...

Reagovat
YNWA__MSN

Hahaha tak možná EL v příští sezoně... Jestli se povede to 3 místo v tabulce

Reagovat
Mönchengladbach

Jasný, až s tímhle přijedete na Anfield, bude rozhodně veselo.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Pharrell

Amunt Valencia CF !

Reagovat
LAM

Jo a jinak doufám,že začneme hrát častěji v podobný sestavě.Od zápasu s Atletama uběhlo 17 dní a tohle byl teprve druhej zápas pro většinu hráčů,což dle mě mělo taky velkej vliv,proč jsme hlavně v prvnim poločase hráli jak po opici.Myslim,že odpočinku bylo od vánoce až moc a teď to chce větší záhul,aby se chytla i forma.Hlavně pokuď chcem hrát jinym systémem je důležitý ho mít dobře naučenej a dneska bylo hodněkrát vidět,že hráči nevěděj kam běžet a několikrát se jich seběhla snad snad čtveřice na jedno místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tomu De Jongovi niekedy pridem na chut.

Reagovat
Kang & Kodos

Valverde out!

Reagovat
Petrinho17

Tak Carles Perez do AS Rím, hosťovanie s povinnou opciou za 13M

Reagovat
Pharrell

jeho velká škoda

Reagovat
Xavi

Koukám Boixos Nois proti Yomus slušná bitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Xavi

No dnes ve Valencii.

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
blaugrana

Ja by som vzdy preventivne dvoch zavrel k tym najhorsim z najhorsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Valverde je stale zatim nejlepsi trenera v PD posledni 3 roky

Ale Setien jeste ma dostatek casu a na precasne radost od Real fans tady nechapu. Letos Real moc nezvlada vyuzivat ztraty Barcelony.

Pockejte az po druhym el Clasico

Reagovat
Ed_Hazard

Real dlhoročne nezvláda využívať zaváhania Barcelony Ja si fakt nepamätám kolo, kedy by sme sa dostali takýmto štýlom v rozbehnutej sezóne na čelo. Pravidelne strácame od začiatku ligy a následne už stratu nedoženieme, alebo nám výjde pár zápasov na začiatku, sme prví, ale po čase nás FCB predbehne a my už zaparkujeme do konca sezóny za ňou

Reagovat
Luis_Figo

to ale nebude tuto sezonu, Real je vo forme

Reagovat
messi80

Po prípadnom víťazstve o tri body pred nami.. Fakt neprekonateľná strata. Nezabúdaj ze na bernabeu si. Chodíme za trénovať posledné roky,... Hlavne ze máš sebavedomie, chlap s menom judasa

Reagovat
Luis_Figo

videl som ten trening na Camp Nou :D :D skoncili zlate casy ked vas vyskoli kde kto

Reagovat
valloire

Jméno Luis Figo je synonymum prozření a zmoudření, které přichází s věkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos uz jste minimalne 2x nevyuzili a dneska bude treti sance.

Stale jste o skore 2. v tabulce. Pokud se tohle nevyuzije, tak budete stejne skoncite druhy. Takovou sezonu a provahat by bylo spatne.

Predchozi 3 rocniky to bylo zavahani na podzimu a pak uz se to nedalo ani dohanet. Za me dneska RM hraje o titul, ikdyz to zni hloupe

Reagovat
Majk91

Podľa tejto diskusie súdim, že každý čakal, že keď dôjde Setien, tak Barca takmer ihneď začne hrať svoj najlepší futbal a bude mať výsledky ako za Guardiolu Si uvedomte, že Setien je v Barcelone dva týždne aj s cestou. Prišiel uprostred sezóny ku tímu, ktorý je po fyzickej stránke v totálne dezolátnom stave, keďže pán telocvikár neprikladal fyzičke veľkú váhu, pritom v dnešnom futbale je to základná a nevyhnutná vec. Trochu potrvá, než si hráči navyknú na nové taktické pokyny, nový štýl hry. Nepochybujem o tom, že keď si to všetko sadne, tak budú úspešní.

Reagovat
Petrinho17

Určite máš pravdu a súhlasím s tvojím názorom. Ale treba zároveň dodať, že na fyzický náročnejší futbal pri ktorom sa napadá a hrá viac dôsledne v súbojoch momentálne v Barcelone nie sú vhodní hráči. Jednoducho je potrebné dokúpiť k takému štýlu aj vhodných hráčov. Busquets Pique Rakitic atď už inak hrať nebudú..

A ďalšia vec je že súboje 1 na 1 jak obranné tak útočné sú na najhoršej úrovni akú Barcelona za posledných 15 okov mala..

Reagovat
2miguel1

preto vždy prevalujem očami ked tu niekto vyzdvihuje Puiga. Tomu hračovi chyba snad kazdy aspekt moderneho hrača. Ja by som podakoval ´starej´ garde t.j. Pique,Roberto,Alba,Busquets,Rakitic a prekopat to na modernych hracov, hrajucich priamociary futbal.

Roberto je najdlhsie hrajuci clen zakladnej zostavy, ktory na Barcelonu nema v celej jej historii, Pique podla mna uz nema motivaciu a uz si je tak isty svojim miestom, ze ten potrebny stres na lepsie vykony proste nema. Bus je bohuzial pomaly a uz dost nepresny, Alba tiez uz podla mna nema motivaciu a Rakitic to asi netreba komentar.

Je fajn, ze sem niekto prisiel s myslienkou, ci nam aj ten Messi viac neskodi, ako prospieva. Ja som to tu spominal uz minulu sezonu, ze ono to nieje ani tak chyba Messiho, skor jeho spoluhracov, ze vsetku zodpovednost prenasaju na Messiho, ako keby su na ihrisku nesvojpravni mi to niekedy pride. Dnes ked niekto vystrelil, tak to bol Messi. Niekedy mi to fakt pride, ako keby sa ´bali´nieco spravit. Srdce mi to ale neda, aby odisiel, len by to chcelo viac hracov ako bol Neymar alebo Suarez, ktori sa to nebali vziat aj na seba. Ten utok je velmi zle naskladany. Griezz pokial nebude hrat svoju poziciu ( a ze ju hrat nebude, lebo u nas je tam Messi ) je polovicny na tom kraji. Dembele si dovolim tvrdit je vynikajuci v BVB,Chelsea, Tottanhame, no v Barcelone nema na to hlavu, psychiku, on je presne ten hrac, ktory to posunie radsej Messimu.

Pokial chceme hrat zas prve husle, je nevyhnutne aby niekto v tom utoku Messimu pomohol. Na kridlo ma napada len Neymar a na hrot len Lautaro a este kraje obrany. Roberto uz nemoze hrat viac za Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořád dokola. Před minulou sezonou nám měl zařídit znovuzrození zařídit Arthur v základu, před touto sezonou de Jong v základu a odstavení Rakitiče a Suáreze, automatické upřednostňování kohokoliv mladšího před kýmkoli starším bez ohledu na výkonnost atd. Vždycky se najde něco, co je zaručeným viníkem a co vyřeší všechny problémy. Ty zase neustále označuješ Roberta, když obrana hraje tragicky celá od začátku sezony a jeden hráč za to těžko může.

A Dembélé je možná náš jediný hráč vyjma nejlepšího, který není líný zrychlit krok nebo udělat kličku přímo do obránce a ne se pořád zastavovat, otáčet s míčem a přihrávat zpátky jak ostatní. Prostě na křídle udělá bordel a to je to co tam chceš mít.

Reagovat
2miguel1

mozno by bolo dobre prehodnotit, ci nam 1000 prihravok a cez 75% ball possession je k niecomu dobra, kedze uz nemame Xaviho, Iniestu, Dani Alvesa ci mladeho Busquesta. De Jong bol vyhlaseny najlepsi zaloznik sveta minuly rok, Arthur vyhlaseny najlepsi hrat Copy a u nas v tej zalohe ako keby na drogach niekedy. Dembele vie zahrat rozdielovo, no potom je dalsie tri zapasy tragicky.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. Nastoupit s tímhle bezzubým stylem na Mestalle (a ještě očividně s pokynem, aby hráči i ve střelecké pozici hledali lepší možnost, protože tolikrát za jeden zápas to nemohly být náhody), mi připadá od Setiéna sakra naivní, na to jak je všude prezentovaný jako nedoceněný taktický génius. Tohle je zas a znovu stejná past, lepší týmy nás takhle venku vždycky z protiútoků zničí, tak jako nás ničí už od Luchovy poslední sezony.

Reagovat
messi80

Busquetsa by som teda nemenoval keď som videl ako hrl minulý týždeň... A pique ma tiež stále čo ponúknuť... V lete griezmann za neymara, nejaký hrotak k suarez ovi a bude dobre

Reagovat
Kokesh

Totální dezolátní stav a stačil na vedení v lize...

Spíš si zacinejte zvykat, že na tenhle styl hry už umějí týmy reagovat...řešit v polovině sezóny fyzičku, kterou víceméně udrzujes jen z častých zápasu a vymlouvat se na ni, je fakt trapas...

Abych to shrnul, tak jen doufám, že tohle není vrchol trenérství. Protože já, ty, i spousta dalších ví, co bude Setien svému týmu ordinovat za rok, dva, deset let...pořád to stejný. Bez jakéhokoliv alternativy.

Reagovat
ADM

"řešit v polovině sezóny fyzičku, kterou víceméně udrzujes jen z častých zápasu a vymlouvat se na ni, je fakt trapas..."

však to isté intenzívne riešil pri svojom prvom príchode Zidane

Reagovat
Kokesh

Takže tu fakt panuje názor, že za Valverdeho se jelo fízou třeba na 60% a Setien nastolil řád 90%? Mně to připadá jak sci-fi.

A pak přišel zachránce Setien a hráči najednou začali běhat...omg

Reagovat
Petrinho17

Ono sa toho nakopilo už veľa. Samozrejme že hráči chceli makať aj pod Valverdem. Akurát ten neprikladal fyzickej pripravenosti absolútne žiadnu váhu a zakladal si na iných aspektoch. Hráči to jednoducho nebrali tak, že makať automaticky znamená aj behať a napádať. Toto, čo sa zameskalo, Setien nemôže za 2 týždne dohnať resp. osobne pochybujem, že niektoré dlhoročné opory vôbec sú schopné ten "chodiaci" štýl zmeniť

Reagovat
ADM

Ja ani neviem čo ti odpísať. Čo je na tom akože scifi? Veď to je presne ten prípad Zidaneho u vás, ešte ste sa tu všetci tlapkali po pleciach ako majú hráči nahustenejší program, nový fyzio coach, bla bla...

Pod Kloppom, Pepom (napr 3 fázové tréningy v príprave) tí hráči tiež budú trénovať intenzívnejšie ako pod Ancelottim, nie? A to sa následne prejaví na ihrisku, tak ako sa to prejavuje u Poolu už pár sezon, tak ako hrá City od príchodu Pepa ovela intenzívnejšie.

Reagovat
Kokesh

Pod Ancelottim jsme smazli Atlety v prodloužení, když někteří z nich nemohli ani chodit...intenzita tréninku nemá s kondici nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

No třeba Sarri tu fyzickou přípravu údajně vysloveně flákal.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Setién je vlastne taký Babiš La Ligy. Zatiaľ vieme z jeho vyjadrení len že "Ano, bude líp.", ale či tomu tak aj naozaj bude, to sa uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem ineho by to chcelo hrat obcas priamociarejsie, dokonca na "nahodu". Ale chapem, ze do toho sa nasim nechce. Priamociarost totiz ide ruka v ruke s castymi stratami lopty, ktoru treba nasledne vybojovat spat. A na to nie je kondicka.

Reagovat
Petrinho17

Lôpt sa stráca dosť aj bez tej priamočiarosti

Reagovat
ADM

Ale teda aspon trénerove vyjadrenia nie sú naučené frázy..

"Positionally there are things to correct because we have given many meaningless passes. We don't like it to have the ball just for the sake of having it. We need to do something with it."

"The reality is that what we have seen today we do not like either, the coaches or the players."

"We made a lot of nonsense passes and we didn't have the depth we wanted. In the first half we were not good and in the second half we had more chances, but that is not enough for us."

Reagovat
Gazdo

Aspon to vidi. Tak hadam na tom aj zapracuje a pouci sa z Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

"We have given many meaningless passes."

- to je Setiénův styl v kostce

Reagovat
Rudnevs

Amunt Valencia! Som si po odvolaní Marcelina vravel, že sa to vráti do starých kolají chaosu s Limom, ale i pod trénerom Celadesom to celkom šlape.

Barça sa musí prekúsať i horšími fázami, hoc teda stále vedú tabuľku... Setiena som považoval za zaujímavú voľbu, ale aspoň zatiaľ to vyzerá tak, že v dohľadnej dobe opäť môže ísť pásť kravy alebo tak dačo.

Reagovat
Rudnevs

A mimochodom, po dnešku sa ukazuje, že Atalanta - Valencia malo byť skutočne finále, je som to vravel.

Reagovat
netopier

Nešlape to až tak ako by sa mohlo zdať. Proti silným hrajú defenzívne (ako pod Marcelinom) čo vedia najlepšie + trochu šťastia v zápasoch ako napr. s Chelsea, Ajaxom alebo Realom v lige. Ale proti tímom zo spodku tabulky kde treba tvoriť je to ale velké trápenie. Posledné vonkajšie zápasy vo Valladolide, Mallorce a Logrones boli neskutočne tragické. Už vo Valladolide mali dostať nakladačku tak ako na Mallorce.

Reagovat
celeb

Smiesne, ako sa tu hodnoti trener, ktory je v muzstve len par dni, ktory dostal Barcu v katastrofalnom stave, bez moznosti pripravy ci campu. 1. realne vysledky zmeny sa daju ocakavat najskor za mesiac, zatial je to maximalne tak psychologicka zmena pre niektorych hracov (Busq).

1. polcas bol dokonalou ukazkou sucasneho stavu Barcelony. Zle branenie a viacero dobrych prilezitosti Vale (+penalta), obrovskeho poctu prihravok a 0 vytvorenych sanci. 100% Messidependenciou, kedy sa zaloznici ani nesnazili posunut loptu nabiehajucemu Griezmanovi / Fatim, lebo u nas to musi ist vzdy cez Messiho. Pritom tie nabeho za obranu tam boli od oboch, ale nikto im tu loptu do prieniku nekopne.

Do teraz sa slo na kvalitu a je vidiet, ze nemame ziadne nacvicene spravanie ani v utoku ani v obrane.

Setiena caka obrovske pemzum prace. Zacalo sa pracovat na kondicke, ale to je len zaciatok. Smutne pozerat na tim v tomto stave.

Jo a Roberto a jeho navyky zaloznika prerobeneho na beka ...

Reagovat
valloire

Setien není Zidane.

Reagovat
Xavi

Tak to je ovšem postřeh. A kočka není pes ne?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Nebuď drzej.... Zizou přišel a výkon a hra šla o 100% hore. Setien je pořád ještě mezi těma kravama. A to tu bylo veeeeeeliký nadšení.

Reagovat
boryland

zz ende.....

Reagovat
Whitemedia

Setien je Sarri

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý jak dlouho by se případné neúspěchy házely na Valverdeho

Ale počítám, že se Barcelona zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dlouho. Když má někdo naučenou jednu prověřenou básničku, nechce se mu učit nová.

Reagovat
2miguel1

De Jong, Arthur či Griezmann hraju za repre uplne inak. Nechcem byť zlý na španielov, ale tie nezmyselne prihravky robia zvacsa oni. Roberto, Alba, Pique, Busquets spomaluju tu hru pri kazdej priležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Idealni trenink na reprezentacni zapasy a EURO pro De Jong a Griz.

Reagovat
Phillipinho

Cuellar je dobrej curak. Nejdriv tam simuluje, dostane zaslouzenou 2 zlutou a pak mu trva 5 minut nez odejde ze hriste. Napalil bych mu trest na nekolik zapasu, kokotovi.

Reagovat
Phillipinho

Aspon uz vim, proc mu ve Spanelsku rikaji Pichu.

Reagovat
Ranoth

simeone urcite spokojny ze udrzali 0 vzadu to im staci ku stastiu strasne sa netesim na dvojzapas s hentym grcka futbalom

Reagovat
Phillipinho

To bude paradni fotbalek no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Atleti jsou dobre v prdeli. Mozna by uz mel Simeone zvazit odchod, dostali se do podobny situace jako Neapol, chce to trochu procistit, ta uspesna era je pryc a nejde z ni dal zit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Osobně čekám, že po sezóně odejde a jsem teda hodně zvědavý na jeho další angažmá a na to, jak se mu tam bude dařit a současně taky na to, kdo půjde k Atletům...

Reagovat
Phillipinho

Bohuzel tohle musi byt konec no.

Reagovat
Tombull

Já bych si tipnul Bordalase.

Reagovat
CHONG

Odstup, satane

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ten tym nema kam se posunout.

Podle me do Anglii s nim nebo ACM, ale on hral za Inter...

Kazdopadne mel by radsi odejit po sezone.

Reagovat
Mass

Tak zatim se jim nepovedlo dobře nahradit hráče co odešli, ale nemyslim si, že by byli v prdeli.

Reagovat
Fairplay

Na druhou stranu, kolik těch hráčů pamatuje tu úspěšnou éru? Půl kádru už obměnili, podle mě jen potřebují nový trenérský impulz, navíc pod Simeonem asi těžko ti ofenzivní borci budou nějak víc růst..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se hned zvednul a to se ceni

Reagovat
Mass

Barce se pískne všechno.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Ángel di María 22

Neskutecny, tohle neuznat

Reagovat
Hristo Stoichkov

Že jste se tak nerozčilovali před týdnem u Militaa, což byla velmi podobná situace. Gabriel zablokoval, resp. podkopnul Busquetse levou nohou, to je faul úplně v pohodě, ačkoliv to zřejmě bylo neúmyslný.

Reagovat
Ed_Hazard

Ni a o to ide. Faul na Militaa umyselny bol, ten hrac sa tesne pred tym nanho pozrel..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podíval se a neudělal žádný pohyb, to jako faul opravdu nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal dva kroky směrem k němu a zapřel se

Reagovat
Ángel di María 22

Coze? To jsi asi nevidel vsechny zabery. Minimalne ze dvou byl ten pohyb smerem k Militaovi evidentni.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Viděl jsem všechny dostupný záběry, žádný významný pohyb neudělal, Militao tam běhal jak smyslů zbavený, přičemž ani netušil, kde má svýho hráče.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/i4a1d Jasně celou dobu na něj koukal a schválně proti němu udělal pohyb a nastavil rameno

Reagovat
Ángel di María 22

Tady neni o cem.

Reagovat
Xavi

A Militao jim chtěl proběhnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Militao celou dobu sleduje toho hráče, kterýho chtěl bránit a co to má být za argument? to je jako nějaký nový požadavek, aby faulovaný sledoval faulujícího?

Reagovat
Xavi

Militao po něm šel hlavně rukama, to zaprvé. A zadruhé je sice pěkné, že sleduje hráče, kterého chce bránit, ale měl by také sledovat prostor, ve kterém se pohybuje. Vždyť si do něj v podstatě naběhl.

Reagovat
Xavi

A kdyby ten bránící hráč neudělal ten minipohyb, tak chtěl jako Militao běžet kam? Prošel by jim, jak v duchovi?

Reagovat
Dayman

nebo https://www.youtube.com/watch?v=ZsXs6C-IYZE

úplně "tam běhal jak smyslů zbavený" a "ani netušil, kde má svýho hráče", no

"neudělal žádný pohyb", "žádný významný pohyb neudělal"

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonský pohádky no

Reagovat
Kokesh

Tady je to hodně pěkně vidět.

Reagovat
Ángel di María 22

Tady je to uplně neprůstřelný už.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

tvrdit opak uz bude fakt len dement

Reagovat
Billy McClane

Len tak dalej

Reagovat
alcantara

O co ide? Oba piskatelne fauly.

Reagovat
valloire

a soudruh Busquets udělá parakotoul

Reagovat
Hokaido

Wtf? Takže podle tebe je tohle vážně faul a správně neuznaný gol?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty se od Barca fans jeste po kolika letech divis ?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k metru španělských rozhodčích posledních týdnů/měsíců se opravdu jedná o faul, podobných situací bylo odpískáno několik.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

u teba by som veru necakal ze sa znizis na obhajovanie takejto jasnej situacie.. a teda ze to faul nebol

Reagovat
Hokaido

Neuvěřitelný.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ángel di María 22

Uz i ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
valloire

Taktická varianta Barcelonských klaunů při bránění standartních situací. Co je na tom divnýho?

Reagovat
valloire

https://youtu.be/u2ydWkmdlak?t=1417

třeba....dělají to léta

Reagovat
valloire
Reagovat
Kokesh
Reagovat
smazaný uživatel

U toho prvního, jak ho Pepe ani netrefil, se tehdy nechal Alves odnést na nosítkách, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by ho Pepe netrafil, tak by ten Alvesov dopad odporoval newtonovskym fyzikalnym zakonom.

Reagovat
valloire

Což je píčovina jak mraky, protože ho Pepík prokazatelně netrefil a jestlis už úplně neoslepl koukáním na ten váš simulantskej fotbal, tak to uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

No na videu to sice nie je vidiet, ale je to neuveritelne ako potom Alves dokazal na jednej nohe vytvorit taku rotaciu.

Reagovat
smazaný uživatel

By musel aspon rukami trhnut do lava aby cele telo spravilo taku otocku do prava, ale ani to nespravil. Je to zazrak fyziky no.

Reagovat
valloire

Takže na videu to není vidět, ani rozfázovaně, takže ty usoudíš, že ho ale musel trefit. I když to není vidět.... Asi málo kamer

Reagovat
patas92

No tak při těch 5fps, co má to video, tam to trefení klidně vidět být nemusí

Reagovat
valloire

Vůbec to tenkrát v tv nerozfázovali a vůbec nikdo o tom nemluvil. Furt dokola.

Reagovat
patas92

Nevím, co si kde rozfázovali, ale podle mě se takhle nedá jen tak roztočit bez cizího zapřičinění. A i kdyby jo, tak je to furt červená pro Pepeho za nebezpečnou hru.

Reagovat
CHONG

Tu červenou asi nikdo nerozporuje, Pepe do toho šel hodně na krev, ale fakt si myslíš, že kdyby ho trefil, že by Alves ten zápas dohrál?

Reagovat
patas92

Tak viděl jsem už hráče rozchodit horší zákroky. Tady ta noha nebyla nijak zapřená a tím, že byla Alves v nějakém polovýskoku, tak ho to jenom roztočilo.

Reagovat
Kokesh

Nejhorší je, se snažit jednoduché věci složitě vysvětlit. Víš, Patko.

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

Nas simulantskej fotbal sa vyrovnal jednemu Cristianovi, takze si nemame co vycitat, vsak?

Reagovat
valloire

Tak CR občas něco přihrál, ale u vás je to půlka týmu.

Reagovat
CHONG

Naopak, kdyby ho Pepe opravdu trefil, tak by Alves už žádnou trofej do sbírky nepřidal

Reagovat
alcantara

Ani nie, kedze to nebol zakrok na stojnu nohu.

Reagovat
valloire

Samozřejmě, měl zlomenou nohu. Jelikož je ale obrovskej červenomodrej srdcař, již za minutu hrdinně odolával zákeřným atakům bílých. Uráááá !!!

Reagovat
alcantara

Heh, to takmer dorovna to legendarne finale pohara pod Mourinhom Ale iba takmer, kedze su tam hovadiny typu Pepe.

Reagovat
valloire

o jakym legendárním finále to mluvíš pane objektivní alcantaro?

Reagovat
alcantara

O tom pamatnom finale pod Mourinhom

Reagovat
valloire

Tam se celkem nic moc nedělo...jo, simulovali jste víc než normálně, což je teda skoro pořád. I nějaký kompilace z toho zápasu jsou a jsou velmi úsměvný. V závěru rozhodla hlava Krále, takže co ti vadí?

Reagovat
pingla

to jsou takové špíny, ale podobné video bys určitě udělal i pro druhou stranu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Strasny vtip ale hentaky gol neuznat

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes uz gol nepadne.

Reagovat
CHONG

Vamos Geta

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoris Djene do Barcelony ?

Reagovat
eder

Konečně končí éra skřetů.

Ano, bude líp...

Reagovat
CHONG

Díky Nacho, tři body zlaté. Každopádně další z celé řady našich zápasů na samé hranici koukatelnosti a nejlepší devítka na světě, neposaditelný Karim Benzema šestý zápas v řadě bez gólu ZZ a jeho střídání snad ani nemá smysl komentovat

Reagovat
Ed_Hazard

To striedanie Joviča na konci. On ho chce ZZ už úplne psychicky zdeptať či čo? Keď už tak, mal tam byť oveľa skôr...

Reagovat
Mateo16

Zdeptal ho keď ho nedal v pohári do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

Špatnej výkon, ale hlavní jsou 3 body.. tabulka konečně jak má být

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ángel di María 22

My kdyz postavime uplne nejsilnejsi moznou sestavu z toho co mame, tak dokazeme hrat fakt super fotbal, dominovat a vytvaret si sance. Jenze neni zadnej poradnej backup. A i v ty nejlepsi variante porad chybi pravy kridlo. Ta idealni sestava letos hrala mozna tak 2x.. Ten zbytek, kdyz se zrani Hazard atd., je fakt spatnej. Vini, Rodrygo, Lucas - to je vse hrozna nemohoucnost. At ma Zizou jaky mouchy chce (napr. stridani), tak s tim, co ma, z toho zdima maximum.

Letos mame vybornou obranu. Dostali jsme ze vsech tymu laligy nejmin golu, to rozhodne nebyvalo zvykem. Valladolid jsme dneska nepustili vubecdo niceho.

Jsem zvedavej, az Zizou dostane poradny posily do utoku, jak pak budeme hrat a jak si to vse sedne. Pak uz nebude, na co se vymlouvat. V soucasny situaci sle podle me dela maximum.

Reagovat
Mateo16

ZZ už je zo systémom 4-3-1-2 tak spätý že by ho hral aj keby mal Mbappeho.

Problém je že chýba líder , náhrada za CR a to sú v tomto svete iba 2 hraci. Neymar a Mbappe

Reagovat
DieryVonry

Myslíš, že když příjde Mbappé tak bude lídr? Nic proti němu, ale dokud tam bude Ramos, Benzema, Kroos, Marcelo, Modric, kteří jsou Real už mnoho let, těžko někdo převezme otěže... Hazard je naprosto vyjiímečnej hráč, Takovej se rodí jednou za 5 možná 10 let, ale nevím jestli v 29 tím lídrem za rok bude, spíš ne... A on by ty předpoklady měl, nikdo jinej v ze současný scény to nemůže přebrat snáz.. Sry nevidím nikoho. Je třeba si uvědomit, že Ronaldo je jen jeden a nikdo jej nenahradí. Nikdo kdo by měl plnej respekt kabiny a dokázal to všechno strhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidrem ve vykonu je neco jineho nez lidrem v kabine.

Tam zadny lidr neni. Modric, Marcelo, Ramos jsou uz za sveho maximum, Kroos, Benzema se toho moc nepretrhnou.

Napred musi byt prijit kvalitu ve vykonu.

V kabine muze Ramos rvat/hecovat do rana do spoluhraci, tam vetsi kvalitu vykonu uz neni...

Reagovat
DieryVonry

Na to si s tebou dám štamrdlu, když nasáváš, ale nevěřím, že by byl Neymar lídrem baletu na hřišti nebo v kabině. To prostě nehrozí. Mbappé na to asi má, dost záleží jestli María Ángeles Sandoval už přemluví jít dědu do dóchodku a taky jak dlouho bude Zizzou u kormidla, ale nový Galácticos se nepostaví z jednoho hráče.. Jedna éra nestřídá druhou lusknutím prstu..

Reagovat
Gazdo

Sorry ale Neymar je lepsi futbalista ako Mbappe kedy bude. Akurat to zabija vo francuzsku a dost casu mu zobralo opakovane zranenie. Ale ked hra tak je uplne inde ako Mbappe a hlavne je konzistentny

Reagovat
smazaný uživatel

Za me Neymar je zbytecnost pro Real, zvlast kdyz chce zpet do Barcelony. Ja vim, ze ho asi nechcete zpet, ale to asi neovlivnime...

Reagovat
Gazdo

Ja mam pre Neymara slabost lebo je to pre mna po Messim najlepsi futbalista a neskutocne ma ako hrac bavi. A hlavne nam chyba lave kridlo a niekto kto neprihrava za kazdu cenu messimu

Reagovat
Reggie

Reagovat
DieryVonry

Nic proti Neymarovi! Jeho věc kde si co zabíjí nebo nezabíjí, ale cena za 27 let hráče..

Chci vidět jak by ega hráčů pracovaly ku prospěchu kabiny.. Jasně má tam brazilce, ale né všichni budou radi vidět, jak hráč Blaugranas přejímá lídrovskou pozici. Figo i Ronaldo měli docela jinej příběh po přestupu z Barcy.. Další věc je, že chce do Barcelony. A hrát to na to "jen mě prosím někdo vykupte jdu kamkoliv" to v Madridu neprojde. Další věc jsou zranění, kterých je na tu fenovku nějak moc. Pochopitelně, množství faulů, které na něj je obrovské, ale to není argument, kterej by zranění nějak změnil.. Takže proto za mě Neymar asi ne do Realu.

Reagovat
Gazdo

Ja netvrdim ze Neymar do Realu ano.. To ani nahodou len tvrdim ze keby tam siel tak by bol ich najlepsi hrac a tahun Hazard neHazard

Reagovat
CHONG

Nejlepší hráč jo, ale vzhledem k jeho povaze a skleněnosti bych si tím tahounem tak jistý nebyl.

Reagovat
Gazdo

Tak povaha je vec ktoru on v istom slova zmysle nema zlu (myslenie vitaza). On je len debil akurat. A druha vec je ze tie zranenia. Snad uz si vybral vsetky a bude nas este bavit

Reagovat
CHONG

Jj, přeju mu to, ale ať baví jinde než v Realu, pokud už chceme přivést debila z PSG, tak radši Mbappého.

Reagovat
Gazdo

To je fakt k vam sa momentalne uz neymar nehodi ked uz mate Hazarda. K vam teraz Mbappe bude pasovat lepsie. Ja sice tiez nechcem aby sa neymar vratil k nam ale ked sa vrati nadavat nebudem no. Ja by som radsej u nas videl Sterlinga/Saneho. Neymara by som si predstavoval prave do City/Poolu co by z neho spravili ti dvaja manazeri

Reagovat
Kokesh

Od roku 2013 prý už zmeškal více zápasů, než Bale v RM...

Reagovat
Gazdo

Je to tak ale v podstate to bolo len jedno vaznejsie zranenie ktore sa bohuzial obnovilo. Mimo toho len tusim jedna drobnost ktora bola absolutne obycajna. Ale uz vyzera zdravy a hra opat skvele

Reagovat
Mateo16

U Neymara , nie su problem zranenia. Vzdy sa vratil po nich este v lepsej forme. Pristup ma profesionalny nie ako Gareth to ani nemozes porovnavat.

Ty vidis zranenia , ja vidim pri nich priestor pre Odegaarda, Isca, Rodryga atd

Reagovat
smazaný uživatel

To uz tu pisu od zacatku, kdy se lidi sypou na ZZ kvuli vysledky.

Chce to trpelivost. Ani Mbappe a ani Neymar neni jistotu herni kvalitu.

Bohuzel ani v soucasne kadr nejsou kvalitu, takze se to neda nijak jinak nez trpelive prestavet kadr.

Za me pokud prijde Mbappe, Pogba tak by to herne snad mohlo jit nahoru. S tim lidrovanim to mas uplne jedno. Kdyz muzstvo je zvykly, ze ma kvalitu a muzou hrat 90 minut naplno, tak to prijde samo.

Kdyz kvalitu neni, tak neurves ani suchy chleb na hlediste.

Reagovat
Majk91

Španielske denníky uvádzajú, že Bartou má tento týždeň predstaviť nového útočníka. A nemá to byť Rodrigo a ani Lautaro (tu to bolo jasné aj predtým).

Tak čo, koho typujete? Podľa mňa to bude Giroud.

Reagovat
Majk91

*"tipujete" samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ma ist o bombu tak musi mat i prihravky, takze asi Ben Yedder. Werner nehovori spanielsky a ostatni ako Giroud, Auba, Cavani nie su vhodni do kombinacie.

Reagovat
Majk91

Ben Yeddera kúpilo Monaco pred sezónou za 40 mega keď si dobre pamätám, pochybujem že by ho predali po pár mesiacoch. A aj keby, tak cenovka bude určite šialená. Podľa mňa to bude niekto len na také "dočasné" riešenie a v lete pôjde Barto po Lautarovi.

Reagovat
Gazdo

Tak 60 mil dam radsej za Yeddera ako Rodriga

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Správne. Neváhaj, choď to toho, pomôž svojmu milovanému klubu.

Reagovat
Gazdo

Motivoval si ma idem na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pantondavo

Piskej konec

Reagovat
Gazdo

Kobe Bryant

Reagovat
Pharrell

RIP

Reagovat
Visca el barca

Pokud uděláme toho Rodriga. Tak je Bart ten největší zoufalec co znám. On jím je, ale překoná tu nejlepší svou verzi. Rodrigo nesahá Luisitovi ani po kotník a to v čem je dobrý, v tom vyniká pěktrát víc Grizi. Bože přestává mě to fakt totálně bavit.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zoufalec je tak jako tak, můžeme jenom doufat, že příští léto definitivně zmizí nejen on, ale i jeho klika, kterou si natahal do klubu. Jinak si spíš myslím, že ta velká jména jsou jenom za účelem zamaskování problémů a přijde pouze nějaký vysloužilý zoufalec typu Girouda, jestli vůbec někdo. Na víc prostě nemáme a jestli dotáhnou Rodriga s povinnou letní výkupkou a prakticky se tím připraví o zdroje na léto, zasloužili by si vyhodit hned v létě.

Reagovat
Petrinho17

Práve, že ide o to, že chcú nastaviť klauzulu ako nepovinnú. Čiže jedine, čo im ostáva je tu možnosť odkúpenia nastaviť na extrémne vysokú čiastku a nalákať tak klub. Pri tom bude jasné, že hráča v lete nevykúpia. Teda jedine, že by sa nad mieru chytil.

Reagovat
Visca el barca

Boha jeho a k čemu nám bude takovej hráč? Dal letos 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý scénář

Reagovat
Visca el barca

Jako tu povinnou výkupku tam snad nedokáže si nechat vložit ani Bart ne? Já bych se na nákupy vysral. Letos stejně budeme rádi pokud uděláme Ligu. Což bez Luise bude extrémně těžké. Ono se to nezdá, ale on dělá svým pohybem hroznej servis Messimu. A až v tomto období se ukáže jak ohromně důležitým hráčem je. Ač na něj tady prskáme už roky.

Reagovat
CHONG

Tak už jenom pošéfovat sestupující a můžeme ligu skončit, první šestka je teď naprosto ideální

Reagovat
CHONG

OT: Uvažoval jsem, že bych si založil blog o Madridu, který by se primárně věnoval menším madridským klubům, začít bych chtěl na konci března po návratu z Madridu dojmy ze zápasu Geta - Espanyol a Rayo - Fuenla. Zajímalo by to někoho?

Reagovat
Gazdo

Ale ba mozes

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

Reagovat
Masi

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

di do toho hombre

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Mna ani nie, ale nebudem ti kaziť nadšenie.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Kenneth

Rayo 100%

Reagovat
CHONG

Rayo je hrozně zajímavý klub, jinak už jsem na nich byl dvakrát na živo (Primera i Segunda) a v obou případech to byla asi ta nejlepší atmosféra, jakou jsem na fotbale zažil.

Reagovat
CHONG

Díky všem, tak pak hodím na eurofotbal odkaz

Reagovat
Imago

A Rayu bych si fakt rád přečetl víc, strašně zajímavý klub, takže jdi do toho!

Reagovat
misinho7

Thibaut Courtois má v této sezóně nejvíce čistých kont (klub + reprezentace) ze všech brankářů v TOP 5 ligách - 17!

Kto by to bol povedal.

Reagovat
Gazdo

To sem CHONGOVI nepis

Reagovat
CHONG

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Greny

To má Kolář ve Slavii vic

Reagovat
ADM

Valencia president Anil Murthy is in Barcelona to finish finalising the details of the Rodrigo operation.

...

This shit is about to get real

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva...

Reagovat
ADM

V lete ešte ukecáme Neymara, vráti sa Couts a máme miliardový útok

Reagovat
LAM

To má bejt ta Bartova bomba? Jestli to nebude jen hostování a bude v tom nutnej odkup,tak je to na kluku do hlavy pro Barta

Reagovat
Visca el barca

Bože proč?

Reagovat
madridcan

A koľko by akože stal?

Reagovat
ADM

Tak posledne som čítal o 80 mega

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Pharrell

Jak muže stát tolik?

když nedává moc gólů.....

Reagovat
Majk91

Podľa všetkého chce Valencia 60 mega, alebo Semeda + doplatok. Aj jedno aj druhe je samozrejme nezmyselný požiadavok a snáď nie je Barto tak sprostý, že im na to kývne.

Reagovat
ADM

On je natolko sprosty ze to bude 80+ Semedo + 30 v Bonusoch typu 5 odohratych zapasov

Reagovat
Pharrell

ale i tak 60m? i to je hodně na nególové útočníka

Reagovat
Kixi Syhimour

Ne, to je prostě nesmysl, nevěřím těm zprávám.

Reagovat
madridcan

Cavaniho agent si už veselo pobehuje po Madride

Reagovat
ADM

cez víkend Cavani ani nebol v nominácií no

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele