21. kolo
25.01.2020 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Sevilla si upevnila postaví v první čtyřce, výhru nad Granadou zrežírovala už v prvním poločase

Čtvrté místo si po souboji s Granadou upevnila Sevilla, která dokonce i poskočila na třetí místo před Atlético s tím, že Colchoneros mají své utkání ještě před sebou. Každopádně výhru Andalusanů zajistili už v prvním poločase Luuk de Jong a Nolito. Čistým kontem přispěl k výhře i český reprezentační brankář Tomáš Vaclík.

Sevilla v minulém kole těsně nestačila na Real Madrid, přičemž nesehrála špatné utkání, a tak chtěla tři body získat v domácím prostředí proti nevyzpytatelné Granadě. Domácí vstoupili do utkání hodně aktivně a před brankářem Ruiem Silvou bylo pořádně živo. Už ve 3. minutě orazítkoval tyčku Lucas Ocampos a z druhé vlny napálil balón mimo Fernando. O chvíli později se Sevilla znovu tlačila do šestnáctky a dožadovala se pokutového kopu, nicméně sudí přestupek proti pravidlům neregistroval a hra pokračovala. Tlak Sevilly byl každopádně evidentní a v 11. minutě už to bylo zasloužených 1:0. Ocampos patičkou posunul balón na centrujícího Jesúse Navase a Luuk de Jong hlavou trefil cíl - 1:0 pro Sevillu. Granada mohla odpovědět rychle, sudí v její prospěch nařídil penaltu, ale po shlédnutí VAR svůj verdikt po chvilce stáhl.

Ještě v prvním poločase Sevilla vstřelila druhý gól a tím si vytvořila pohodlný poločasový náskok. Reguillón ve vápně přenechal balón Nolitovi, ten do něho před Ruiem Silvou jen tak píchl a jeho cestě do branky už nikdo nezabránil. Sevilla v prvním poločase Granadu jasně přehrála a dvěma brankami položila základy svého vítězství.

I druhý poločas přinesl některé zajímavé momenty, ale skóre už se jednoduše nepohnulo. Puertas měl na hlavě snížení, ale netrefil branku a přímý kop Soldada bez problémů lapil Vaclík. Na druhé straně Rui Silva vyrazil ostrý pokus De Jonga a více už se na hřišti nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Výhra FCS o 2 a více golu.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

PALEČEK.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele