21. kolo
26.01.2020 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta Vigo doma opět nevyhrála, s Eibarem získala pouze bod

Celta Vigo se ze sestupového pásma zatím nevymaní, neboť doma opět nebyla schopná zvítězit a s Eibarem jenom remizovala 0:0. Celestes přitom měli několik šancí, v té největší ale Néstor Araujo orazítkoval jen tyč.

Utkání nezačalo v nijak velkém tempu, oba celky se zpočátku spíše oťukávaly, než se po půlhodině hry odhodlal k dalekonosnému pokusu Álvarez, nicméně Blanca nenachytal. O chvíli později přišla i první možnost Celty, Olaza dobře vysunul Santiho Minu, který v tutovce zblízka selhal. Těsně před koncem prvního poločasu vyrobila obrana Eibaru chybu a do balónu se na hranici pokutového území opřel Sisto, avšak Dmitrović jeho pokus zkrotil. Poločas skončil 0:0, ale jeho závěr sliboval ještě zajímavou podívanou.

Po změně stran, přesněji v 66. minutě vyrazil ostrý pokus Aspase znovu Dmitrović a na Balaídos stále pokračoval nerozhodný stav 0:0. Skóre se nezměnilo ani osm minut před koncem, kdy po centru Mally orazítkoval tyč Araujo! Šlo o největší šanci Celty Vigo a celého utkání zároveň.

Diváci na Estadio Balaídos nakonec skutečně žádnou branku neviděli a s konečným výsledkem mohou být spokojeni spíše hosté, kteří si odvážejí bod. Remíza je pro zachraňující se Celtu Vigo pochopitelně málo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele