21. kolo
24.01.2020 21:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Osasuna porazila Levante brankami Garcíi a Péreze

Až v závěru utkání rozhodla o svém vítězství nad Levante Osasuna. Na El Sadaru to opět vypadalo na bezbrankovou remízu, ale v závěrečné desetiminutovce se přeci jen skóre pohnulo. Domácí se díky tomu posunuli do středu tabulky před svého soupeře.

V páteční předehrávce se utkali dva sousedé z tabulky, kteří nemají úplně optimální formu. Osasuna se během několika kol propadla až do druhé poloviny tabulky, Levante zase poslední dva zápasy prohrálo.

Úvod utkání nabídl hned zkraje velice dobré příležitosti, v 7. minutě po rohovém kopu pálil do břevna Rubén García a o chvíli později na druhé straně netrefil zařízení Rubén Rochina. Žádná ofenzivní smršť se ale nekonala, neboť šlo o dvě největší příležitosti jinak nemasného a neslaného prvního poločasu. Utkání na El Sadaru bylo dle očekávání vyrovnané a trvalou převahu neměl žádný z týmů.

V podobném duchu se nesl i poločas číslo dvě. Ani jedna strana dokonce nedokázala dlouho trefit branku a zdálo se, že podobně jako před týdnem gól v Pamploně diváci neuvidí. Série střídání na obou stranách nakonec přeci jenom hru trochu rozhýbala a deset minut před koncem přišel klíčový okamžik celého zápasu. Campaňa naprosto zbytečně fauloval ve vlastním vápně a sudí na základě informací odpískal pokutový kop. Ten střelou doprostřed proměnil Rubén Garcia a Osasuna nad Levante vedla. O tři minuty později pak vletěl do šestnáctky Marc Cardona, zpětnou přihrávkou našel Íňiga Péreze a ten nekompromisně zvýšil na 2:0. Druhý gól zároveň znamenal definitivní rozhodnutí a i přes šestiminutové nastavení zůstaly tři body domácím.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele