21. kolo
26.01.2020 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atlético selhalo v koncovce a překvapivě doma ztratilo body s Leganésem

Velmi překvapivý výsledek se odehrál na Wanda Metropolitano v Madridu, kde domácí Atlético nenašlo recept na obranu posledního Leganésu. Atleti měli vůbec problém proti dobře bránícímu soupeři si vytvořit nějakou větší příležitost a nakonec skutečně vyšli naprázdno.

Mnozí očekávali, že Atlético nebude mít s posledním celkem soutěže žádné problémy, ale realita byla jiná. Leganés začal v Madridu nebojácně, věřil si a jako první zaměstnal Oblaka, když jeho pozornost zdálky vyzkoušel Braithwaite. Ten si navíc situaci o tři minuty zopakoval a znovu se dobrým zákrokem předvedl slovinský brankář. Atlético se z nervózního začátku otřepalo, převzalo iniciativu, ale k přímému zakončení se prakticky nedostávalo. Nutno podotknout, že Leganés velice dobře bránil a Atletům v prvním poločase skutečně nic nedovolil.

Diego Simeone určitě nemohl být s průběhem prvního poločasu spokojen. Atlético sice mělo větší držení balónu, ale kdyby Leganés jednu z šancí proměnil, mělo by velké problémy. Argentinský kouč se proto rozhodl osvěžit hru příchodem Vitola, ale k vidění byl totožný obrázek - tedy bezzubost Atletů vypracovat si nějakou větší šanci.

Možná i proto se v 76. minutě Colchoneros dožadovali odpískání pokutového kopu, o který se v žádném případě nejednalo. Zachránit domácí od bodové ztráty mohl v nastavení střídající obránce Šaponjić, jenomže ten přestřelil a více už se v zápase nestalo. Tedy nic, co by mělo zásadní vliv na výsledek. Brankář Leganésu Cuéllar obdržel díky zdržování druhou žlutou kartu, takže hosté dohrávali v početní nevýhodě, avšak jen chviličku. Krátce po jeho odchodu odpískal sudí konec.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Kocour Klapuška

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele