LaLiga - souhrn 2. kola

23.08.2019, 22:03, aktualizováno 25.08.2019, 22:59
Komentáře a souhrny
Atlético Madrid zdolalo Leganés a po dvou kolech zůstává stoprocentní. To platí i pro Sevillu, která ukořistila tři body na půdě Granady. Zaváhání z úvodního kola tohoto ročníku napravila Barcelona, která nadělila Realu Betis pět gólů. Real Madrid pouze remizoval s Valladolidem, zatímco Valencia dokonce prohrála ve Vigu...

FC Barcelona - Real Betis 5:2

25.08.2019 21:00

Góly: 41. Antoine Griezmann, 50. Antoine Griezmann, 56. Carles Pérez, 60. Jordi Alba, 77. Arturo Vidal - 15. Nabil Fekir, 79. Loren Morón

Porážku od Bilbaa odčinila Barcelona na výbornou, byť konečný výsledek je pro Betis hodně krutý. Ještě po poločase panoval na Camp Nou nerozhodný výsledek, který však domácí po změně stran zcela rozcupovali. Ústřední postavou přitom nebyl Lionel Messi, který znovu v sestavě chyběl, nýbrž nová posila Antoine Griezmman. Barcelona vyhrála 5:2 a do tabulky získala první body v sezoně.

V sestavě Katalánců, kteří minulý týden odjeli s prázdnou z Bilbaa, znovu chyběl božský Lionel Messi a aby toho nebylo málo, k dispozici nebyly ani další útočné hroty Luis Suárez a Dembélé. Útočnou hrozbu tak představovali Griezmann, Pérez a Rafinha.

Ale Barcelona nezačala dobře. V úvodní čtvrthodině sice držela balón a měla velký tlak, ale nemile jí zaskočil Nabil Fekir. V 15. minutě ho vyslal kolmou přihrávkou Morón a Fekir přesnou střelou k tyči překonal ter Stegena. Camp Nou byl v šoku, na druhou stranu Barca měla stále utkání před sebou, což se v případě inkasované branky na Bilbau nedalo říci. Barcelona dál měla balón pod kontrolou ale nedokázala efektivně zakončovat, což byl její problém i před týdnem. Její tlak ale ve vyrovnávací gól nakonec vygradoval. Pár minut před přestávkou dostal pas od Sergi Roberta Antoine Griezmann a v pádu se postaral o první letošní gól obhájců!

Barcelona pak s chutí nastoupila do druhého poločasu a brzy strhla vedení na svojí stranu. Antoine Griezmann se v 50. minutě blýskl nádherným obstřelem a za dalších šest minut placírkou překonal Martína Carles Pérez. Úžasnou desetiminutovku pak uzavřel čtvrtou brankou zpoza malého vápna Jordi Alba. Barcelona zcela vyřadila Betis ze hry a po zbytek utkání mohla výsledek jen kontrolovat.

Čtvrthodinu před koncem Barcelona zvýšila už na 5:1, když perfektně zafungovala spolupráce Griezmanna s Arturem Vidalem a chilský záložník střelou pod břevno nedal Martínovi příležitost efektivně zasáhnout. Výprask z pohledu hostí alespoň zmírnil táhlou střelou do šibenice Lorenzo Morón, ale více už se na Camp Nou nestalo. V nastavení ještě odmítl hattrick ve vyložené šanci Griezmann, ale toho to nějak zvlášť mrzet nemusí.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Atlético Madrid 0:1

25.08.2019 19:00

Góly: 71. Vitolo

Atlético má za sebou druhé vystoupení a znovu získalo tři body za nejtěsnější výhru. Před týdnem Los Cholchoneros udolali Getafe a tentokrát si poradili s Leganésem, na jehož půdě vyhráli vůbec poprvé v historii. Dvacet minut před koncem o tom rozhodl po přihrávce Félixe Vitolo.

Bylo to upracované vítězství, ale přesně taková k Atléticu patří. Hosté se přitom mohli hned v úvodu uklidnit rychlou brankou, ovšem Morata ze zajímavé střelecké pozice těsně minul. Atleti byli i dál aktivnější a Leganés se prakticky jenom bránil, což ho ale stálo značné úsilí i herní materiál. Zhruba po půlhodině hry musel opustit hrací plochu zraněný Rodrigo Tarín, jehož nahradil Unai Bustinza. Leganés i přes převahu soupeře první poločas ustál a do šaten si nesl bezbrankovou remízu.

Atlético na půdě Leganésu nikdy nevyhrálo, vždy si odtud odvezlo bod za konečnou remízu a i tentokrát by byl podobný výsledek považován za ztrátu. V 51. minutě spálil obrovskou šanci Joao Félix, když po Kokeho krásném centru zakončoval sám před brankou trestuhodně vedle a to mohlo hosty přijít draho. Leganés měl jen o pár minut později k dispozici standardní situaci z ideální vzdálenosti a Silvova povedená rána skončila na břevně. Branková konstrukce se ozvala i na druhé straně po střele Saúla, a tak i v tomto ohledu panoval na hrací ploše nerozhodný stav.

Kouč Diego Simeone se po hodině hry rozhodl pro změnu a na hřiště poslal místo Maria Hermosa Vitola. Jak moc dobrý tah to byl ukázala 71. minuta a vedoucí gól Atlética Madrid. Félix prošel s balónem na noze do šestnáctky, kde jej posunul na Vitola a ten umístěnou střelou k tyči rozradostnil hostující příznivce. Do konce utkání mohli Colchoneros ještě zvýšit náskok, ale domácí podržel Soriano. Leganés si v závěru vytvořil jen platonický tlak a branku Oblaka výrazně ohrozit nedokázal. Atlético tak poprvé v historii zvítězilo na Leganésu a po dvou kolech je stoprocentní.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad 0:1

25.08.2019 17:00

Góly: 83. Martin Ødegaard

Mallorce už druhý zápas před vlastními diváky nevyšel. San Sebastian se ukázal být těžším soustem, než před týdnem Eibar. Gólové hody se sice na Mallorce nekonaly, diváci si museli vystačit s jedinou trefou Martina Ødegaarda.

Baskický celek byl už před utkáním velkým favoritem. Mallorca sice měla výhodu domácího prostředí, ale soupeř byl po šťastné remíze ve Valencii připraven získat všechny tři body. A jeho počáteční aktivita dávala za pravdu, byť na první šance se muselo dlouho čekat. Až v první minutě nastavení si dokázal seběhnout za obranu Mikel Oyarzabal a jeho střelu vyrazil na tyč brankář Reina.

Výrazné zlepšení nepřinesl ani druhý poločas, byť oba stratégové na lavičkách dělali co mohli. Baskové už po hodině hry využili možnost dvojího střídání, ale obraz hry se neměnil. Před šestnáctkami se nedařilo oběma týmům.

V 75. minutě vystrašil domácí publikum přízemní ranou těsně vedle Illarramendi a na druhé straně zakončoval z ostrého úhlu do tyče Lago. Zápasu by možná více slušela bezbranková remíza, ale pro tu neměl pochopení Martin Ødegaard. V 83. minutě vyrazil San Sebastian do rychlého protiútoku a z pravé strany poslal do vápna přesný centr Portugués, načež Ødegaard zblízka nekompromisně překonal Reinu.

Mallorca ještě měla trochu času na odpověď, ale místo vyrovnání málem inkasovala druhý gól opět z kopačky Ødegaarda. Norský talent se dostal až před Reinu, ale tentokrát na něj nevyzrál. San Sebastian těsné vedení udržel a poprvé v sezoně získal tři body.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Espanyol Barcelona 0:0

25.08.2019 17:00

Góly: -

Deportivo Alavés se rozešlo s Espanyolem bez branek a zatímco první poločas diváky nudil, ve druhém už se nějaké šance naskytly a čarovat musel především Diego López, který v nastavení dvěma zákroky zachránil hostům bod.

První poločas v Alavésu zrovna dvakrát nepobavil. Šancí bylo velice málo a spíše než nápaditých akcí si diváci užili boj o každý metr hřiště. V největší příležitosti prvního poločasu se ocitl ve 25. minutě Aleix Vidal, ale ke smůle Deportiva trefil jen boční síť.

Ve druhém dějství se domácí trenér pokusil oživit hru příchodem Joselua, ale první opravdovou tutovku měl soupeř. V 61. minutě mohl otevřít skóre Corchia a Pacheco se musel vytasit s vynikajícím zákrokem. Espanyol pak měl k dobru ještě rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Alavés to kontroloval o deset minut později podobnou šancí, ovšem Marín pálil hodně nad.

S remízou 0:0 se s přibývajícím koncem nechtěl smířit ani jeden celek a závěr znamenal asi nejzajímavější fázi utkání. Ve druhé minutě nastavení protáhl střelou Lópeze Sainz Gallo a krátce na to hostující brankář na brankové čáře vytěsnil další loženku. Diego López se nakonec stal hrdinou utkání, jeho dva zákroky v nastavení se ukázaly být jako klíčové. Alavés remizoval s Espanyolem 0:0.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Athletic Bilbao 1:1

24.08.2019 21:00

Góly: 12. Jaime Mata - 6. Raúl García

Bilbao může být po dvou kolech spokojeno. Po senzačním vítězství nad Barcelonou si odvezlo z Madridu ze hřiště Getafe cenný bod. Remíza 1:1 je vzhledem k průběhu utkání zcela zasloužená. Oba celky vstřelily rychlý gól a oba se po zbytek zápasu v ofenzívě spíše trápily.

Baskové měli do zápasu parádní vstup a Getafe zaskočili rychlou brankou už po šesti minutách. Capův ideální centr na vzdálenější tyč dopadl přesně na kopačku nestárnoucího Raúla Garcíi, který z první překonal Soríu. Pro Getafe smolný začátek, ale odpověď z jeho strany byla také bleskurychlá. Za stejnou dobu totiž přišel centr zprava a tentokrát nastavil kopačku domácí Jaime Mata, načež Simon inkasoval. Domácí pak ožili a byli aktivnější, než jejich soupeř. Žádná další branka ale nepadla a navíc Getafe muselo před koncem prvního poločasu střídat kvůli zranění Nemanjy Maksimoviće. Stejný osud postihl i Bilbao. Óscar de Marcos musel být vinou zranění vystřídán a novým mužem na trávníku se stal Gaizka Larrazabal.

Trenér domácího výběru José Bordálas věděl, že jeho týmu by se slušelo získat tři body, zvláště po úvodní porážce od Atlética Madrid. V 58. minutě se opřel za vápnem do odraženého balónu Marc Cucurella a těsně minul horní tyč. Pohříchu to byla jediná velká šance druhého poločasu.

Oba celky se po zbytek nedokázaly jakkoliv překvapit a konečná remíza je z tohoto pohledu zaslouženým soudem. Bilbao tak z těžkého losu vydolovalo už čtyři body, zatímco Getafe získalo do tabulky teprve první.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Valencia CF 1:0

24.08.2019 21:00

Góly: 15. Gabriel Fernández

Není to pro Valencii zrovna slavný začátek. Podobně jako v minulé sezoně se Los Che i na začátku té letošní trápí a utkání se Celtou Vigo to jasně potvrdilo. Celestes zvítězili 1:0 díky brzké brance Gabriela Fernándeze a to navíc v závěru neproměnili pokutový kop. Valencia neměla v zápase moc brankových příležitostí, přestože na vyrovnání měla od inkasovaného gólu fůru času.

Celta Vigo v prvním zápase nestačila na Real Madrid a ani ve druhém kole jí nečekal snadný los. Utkání s Valencií se však Celestes vydařilo mnohem lépe.

Už začátek zápasu patřil spíše Celtě Vigo. Namotivované mužstvo chtělo proti favoritovi získat tři body a svojí aktivitou činilo hostům problémy a po čtvrthodině hry se dokonce poprvé měnilo skóre. Suárezovu přízemní střelu uvnitř šestnáctky tečoval patičkou Gabriel Fernández a Jesper Cillesen na to vůbec nedokázal zareagovat. Valencia se tak hned v začátku zápasu dostala do problémů, na druhou stranu po půlhodině hry měla velkou šanci srovnat. Daniel Wass parádní střelou z první mířil pod břevno, ale Rubén Blanco předvedl reflexivní zákrok.

Valencia potřebovala ve druhém poločase výrazně přidat, ale nic takového se nedostavilo. Pravdou je, že Marcelinovi svěřenci se snažili trpělivou hrou počkat na chybu soupeře, jenomže ta nepřicházela. Když se pak začalo utkání krátit, postihla Los Che herní křeč. Hosté ne a ne vyrovnat a pět minut před koncem mohlo být definitivně vymalováno. Denis Suárez z hranice šestnáctky parádně vypálil, ale neméně skvělý zákrok si připsal Cillesen.

Šance Valencie na bodový zisk stále žily, jenomže času už bylo málo a kýžené šance nepřicházely. V závěru utkání navíc Ezequiel Garay fauloval ve vlastní šestnáctce a tím Celtě daroval pokutový kop. Denis Suárez však definitivní tečku za zápasem neudělal, Cillesen vystihl směr jeho střely a udržel pro Valencii jednobrankové manko. Sudí se však rozhodl po penaltě utkání ukončit a tím šance Los Che úplně vyhasly.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Real Valladolid 1:1

24.08.2019 19:00

Góly: 82. Karim Benzema - 88. Sergi Guardiola

Real Madrid nedokázal navázat na první kolo dalšími třemi body, o což se postarali hosté z Valladolidu. Dlouho se ani jeden z týmů nepřiblížil k prvnímu gólu, ale v posledních pěti minutách padly hned dva - oba na každé straně.

Valladolid se statečně bránil slavnému soupeři, ale nevzdal se ani poté, co mu v 82. minutě vstřelil vedoucí gól Karim Benzema. Pro něj to mimochodem byla jubilejní 150. trefa v nejvyšší španělské lize. Jen o šest minut později se totiž prosadil hráč, jehož příjmení v Madridu moc nemusí. Sergi Guardiola.

Podle předzápasových prognóz to měla pro Real být hračka - takový svižnější trénink. A je pravda že soupisky obou týmů tomu nasvědčovaly. Do hry se v dresu Bílého baletu dostali Isco, Courtois, Marcelo, Ramos, Benzema nebo Bale. Právě zmiňovaný a ještě nedávno kritizovaný Velšan vzal na svá bedra první útok, který rychle táhl k bráně strážené Masipem. Centrem ale našel jen dobře postaveného Salisa.

Po souhře Carvajala s Jamesem Rodríguezem o chvíli později míč doputoval v pokutovém území k osamocenému Baleovi, na kterého hostující obrana opět zapomněla. Bale ale její chybu nepotrestal, protože v těžké pozici pálil špičkou kopačky těsně vedle vzdálenější tyče! Ani hosté nechtěli zůstat soupeři nic dlužni. Po Masipově dlouhém výkopu Enes Ünal vyhrál hlavičkový souboj a posunul míč ke Guardiolovi, ten ale zakončoval jen do pozorného obránce Carvajala.

Real se hodně snažil a zasypával Masipa množstvím střel, ale velké potíže mu dělala přesnost. Z devíti střel v první půli musel Masip osobně řešit prakticky jen jednu. Po souhře s Marcelem Kroos načechral míč na hlavu Jamese Rodrígueze, který zakončoval rovněž mimo.

Karm Benzema se hnal za jubilejní trefou po celý zápas a ve 38. minutě se mu to málem povedlo. Masip ovšem jeho ránu v pokutovém území vyrazil na rohový kop bravurním zákrokem. Perfektní spolupráci po změně stran předvedlo duo Marcelo a Bale. Brazilský vlasáč našel jemným centrem hlavu velšského reprezentanta, který však ve výskoku mířil těsně vedle tyče.

Real se vepředu hodně trápil a změnit to měl mladík Luka Jović. Ten po pouhé minutě pobytu na hřišti dokonce zakončil, jenže hlavou trefil pouze břevno! V 82. minutě už to Realu vyšlo a byl to právě oslavenec Benzema, který si zády k brance připravil nahrávku od Varaneho a bezchybně zakončil - 1:0.

Real Valladolid se však nevzdal a šokoval Santiago Bernabéu. Óscar Plano hbitě a odvážně pronikl s míčem na polovinu Realu, kde našel skvěle nabíhajícího Sergia Guardiolu. Ten napravil pálení svých dnešních šancí a v 88. minutě srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - SD Eibar 0:0

24.08.2019 17:00

Góly: -

Osasuna Pamplona po vítězství na půdě Leganésu doma jen remizovala s Eibarem 0:0. Zisk čtyř bodů je v úvodních dvou kolech pro nováčka solidní zisk, zatímco jeden bod na kontě pro Eibar prozatímní zklamání. Zápas v hlavním městě provincie Navarra byl sice plný bojovnosti a nasazení, jenomže žádný gól nepřinesl.

Dalo by se říci, že prakticky ani nebylo z čeho udeřit. Domácí tým měl za celý zápas jen dvě střely na branku a jeho soupeř dokonce ani jednu. Přesto nebyla o brankové příležitosti nouze, tu první měl hned ve druhé minutě Ávila, jehož samostatný postup brankář Dmitrović vychytal, odmávanému ofsajdu navzdory. Ávila byl v dresu domácích hodně aktivní a většina akcí šla právě přes něj. Osasuna měla více ze hry a ve 40. minutě dokonce vstřelila gól, který ale neplatil. Kdo jiný, než Ávila hlavou překonal Dmitroviče, nicméně z půlmetrového ofsajdu.

Ávila byl ústřední postavou i ve druhém poločase. Na jeho začátku měl obrovskou příležitost, kdy po přihrávce z levé strany zakončoval sám před Dmitrovićem a ten vytáhl fantastický zákrok. Osasunu to muselo mrzet, protože větší šanci si už v zápase nevytvořila. Zbytek utkání se hodně kouskoval a s přibývajícím časem už ani jedna strana nechtěla vyrobit chybu, která by posadila soupeře do sedla. V Pamploně tak gól nepadl, domácí Osasuna remizovala s Eibarem 0:0 a po dvou zápasech je zatím neporažena. Eibar si musí na první tři body v sezoně ještě počkat.

Více informací k zápasu

Levante UD - Villarreal CF 2:1

23.08.2019 22:00

Góly: 68. Roger (pen.), 73. Roger (pen.) - 3. Gerard Moreno

Penaltový mariáš nakonec rozhodl o třech bodech pro domácí Levante, které zhruba hodinu hry nebylo lepším týmem. Villarreal po brzké brance dlouho zápas kontroloval, ale ve druhém poločase dvakrát zachyboval ve vápně a Levante z dvou penalt udeřilo. Villarrealu přitom nepomohla ani Fernándezem zneškodněná penalta společně s bezprostřední dorážkou.

Sotva stačili diváci usednout na svá sedadla a Villarreal se na stadionu Ciutat ujal vedení. Nádherné dlouhé kolmé přihrávky využil v náběhu Ekambi, kterému stačilo už je přihrát před branku, kde Gerard Moreno zdárně dokonal dílo. Žlutou ponorku vedoucí branka nakopla a naopak domácí tým byl jako opařený. Ve 21. minutě mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Ekambi, ovšem jeho rána uvnitř šestnáctky skončila vedle. Levante se rozhodně nedala upřít snaha, ale mnohem nebezpečnějším dojmem působil Villarreal. Ekambiho další střelu z úhlu zneškodnil Aitor, stejně jako zakončení Morena na přední tyči.

Hosté Levante do ničeho nepouštěli a stejný obraz hry byl k vidění po celou hodinu hry. Velká změna ale nastala po prvním střídání domácího celku. V 63. minutě vyběhli na trávník Hernani a Roger Martí a jen o dvě minuty později přišla obrovská šance na vyrovnání. Sudí vyhodnotil zákrok Ekambiho jako nedovolený a ve prospěch Levante nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Morales, ale Andrés Fernández chytil jak střelu, tak i dorážku. Ke smůle Villarrealu ale zbytečně, neboť sudí nechal penaltu opakovat. Morales si tentokrát netroufl a vše přenechal Rogerovi. I jeho táhlou střelu Fernández málem vystihl, ovšem Levante už se z vyrovnání radovalo.

A aby toho nebylo málo, přišla 72. minuta a další penalta pro domácí celek. Po obrovském nedorozumění mezi Fernándezem a obranou Villarrealu fauloval dotírajícího protihráče hostující brankář a sudí byl i v tomto okamžiku nemilosrdný. Roger si po předchozí penaltě věřil i na tuhle a stejným provedením otočil výsledek na stranu domácích.

Villarreal byl po šedesát minut lepším týmem, jenomže stačila chvilka nepozornosti a série chyb a rázem bylo všechno jinak. Žlutá ponorka si v závěru utkání dokázala vytvořit tlak i šance, ale vyrovnat už nedokázala. Poslední příležitost zazdil v nastaveném čase střelou vedle Moreno.

Více informací k zápasu

Granada CF - Sevilla FC 0:1

23.08.2019 20:00

Góly: 52. Joan Jordán

Druhou výhru v řadě a navíc na půdě andaluského soupeře zaznamenala Sevilla. Svěřenci Julena Lopeteguiho zvítězili v Granadě 1:0, když se ve druhém poločase trefil Joan Jordán. Čistým kontem ke třem bodům rovněž přispěl český brankář Tomáš Vaclík.

Sevilla začala poměrně velkou územní převahou a hledala skulinky v defenzivní řadě Granady. Z tempa ji ale po dvaceti minutách vyvedlo nucené střídaní. Zraněného Sergia Reguilóna musel nahradit Sergio Escudero. Granada se sice stále spíše bránila, ale trochu zmírnila dominanci Sevilly, aby po půlhodině hry měla první velkou příležitost. Roberto Soldado si po centru z levé strany seběhl do šestnáctky a z první těsně minul Vaclíkovu branku. Sevilla měla první možnost až v nastaveném čase a nechybělo mnoho a mohla se ujmout vedení. Rui Silva musel vyrazit nepříjemnou střelu Escudera, po které se vzápětí před brankou objevili hned tři hráči Rojiblancos, naštěstí pro domácí nikdo z nich nezakončil.

Hosté si jediný gólovým moment schovali na druhý poločas. V 52. minutě sice obrana zastavila de Jonga, jenomže balón se odrazil přesně k Joanu Jordánovi, který si jej posunul doprava a přesně vystřelil. Sevilla vedla nad Granadou 1:0 a na tahu byl soupeř.

Čtvrthodinu před koncem mohl srovnat stav Machís, ale jeho ránu z úhlu Vaclík vytáhl na rohový kop. Sevilla ale měla utkání plně pod svojí kontrolou a byť nakonec druhou branku nepřidala, mohla slavit vítězství v malém andaluském derby.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Sevilla FC22003:06
2.Atlético Madrid22002:06
3.Real Madrid21104:24
4.Real Valladolid21103:24
5.Real Sociedad21102:14
 Athletic Bilbao21102:14
7.Deportivo Alavés21101:04
 CA Osasuna21101:04
9.FC Barcelona21015:33
10.Levante UD21012:23
 RCD Mallorca21012:23
12.Celta Vigo21012:33
13.Villarreal CF20115:61
14.Granada CF20114:51
15.Getafe CF20111:21
 SD Eibar20111:21
 Valencia CF20111:21
18.Espanyol Barcelona20110:21
19.CD Leganés20020:20
20.Real Betis20023:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (209)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Lopetegui si zaslouží získat zpátky svůj respekt, Jen tak dál!!!

Reagovat
Elliasson

Ještě ne tak rychle. Něco takového se o Machínově Seville říkalo taky.

Reagovat
technecium

Sevilla má tradičně dobré nástupy do sezóny a na jaře ztrácí dech. Viz když tam byl Sampaoli.

Reagovat
CHONG

Jak píšou kluci nade mnou, na soudy je ještě brzo, zvláště pak v případě Sevilly, ale Lopemu bych úspěch hrozně přál.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vaclík dvě nuly z venkovního hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclik >Messi jak loni zkraje sezony. Nahoda? nemyslim si....

Reagovat
fefo

Tie penalty pre Levante boli komicke. Prvu da opakovat, aj ked mal brankar nohu na ciare pri kope a druha ani nemala byt, utocnik iba vletel do brankara bez zaujmu o loptu. Villareal inak cely zapas lepsi.

Reagovat
Liquid

tu první jsem neviděl, ale opakovat se podle mě neměla, viděl jsem za ty poslední 2 měsíce rozhodně mnohem více nefér chování gólmanů než co předvedl gólman VIL, ale ta 2.podle mě faul byl, ten hráč se chytře nasral před gólmana a ten ho zkopl, bylo to těsný, ale hráč tam byl dřív, Villarreal si to udělal sám, ten zápas měl jasně vyhrát, zejména ten Kamerunec se zastřeloval

Reagovat
fefo

Ta 2. mozno hej, ale z pohladu villarealu bolo opakovanie prvej velmi krute, este ked brankar chytil aj dorazku. Pri tej opakovacke to vyzeralo ze mal nohu na ciare, ale tazko povedat, bolo to dost zdaleka. Ten Chukwueze je vyborny, toho asi v buducnosti caka vacsi klub.

Reagovat
Liquid

no aby nešel ve šlépějích Bakambua

Reagovat
Zark

otazka pro mistni znalce.. Ma letos sevilla na top4? a nebo po slibnem zacatku to zase neudrzi a skonci nekde na sestem miste??

a jak hodnotite pocinani navratilce monchiho?

Reagovat
netopier

snáď vypadne

Reagovat
Ed_Hazard

V TOP 4 sa bude viac menej bojovať o 1 miesto, prvé 3 sú myslím tutovo jasné. Myslím, že by to ale mohli zvládnuť.

Reagovat
Gazdo

Aby sme neboli prekvapeni ked sa zase vrati messi a nahodi Laliga beast mod zase. Ale uz by som rad videl napinavy suboj o titul

Reagovat
ADM

Bude sa bojovat o jedno miesto (to stvrte), timy na prvych troch miestach su jasne

Reagovat
misinho7

Prvy polcas fajn len sme nedali sance. Potom slabota a ku konci klasicka panika a centre. A ten gol co sme inkasovali to akoze my dame gol a nevieme podrzat ale stratime v strede ihriska loptu

O tyzden uz Barca pred nami. S ponorkou stratime tiez. Stratit bod ale doma s Valladoidom..

Reagovat
smazaný uživatel

dva..

Reagovat
vilp

Zápas jsem neviděl, ale výborně tam Toni ztratil balon.

Reagovat
smazaný uživatel

link na valenciu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mrtvá diskuze jako vždy to culés zítra budou zchraňovat.

Reagovat
CHONG

To vaše Valverde out to nespasí

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco

Reagovat
CHONG

Méně je někdy více

Reagovat
smazaný uživatel

U vás to to je jenom méně bez někdy.

Reagovat
CHONG

Lepší než ty vaše spamy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene

Reagovat
Switchback

bys taky spamoval kdybys měl takvoýho trenéra

Reagovat
Anacron

Víš nás nadávky přestaly bavit. Ale vy si ty blitky neodpustíte. Navíc my sociálně žijem, ale vy se vždy sejdete někde v ústavu a fandíte cirkusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluví o nadávkách vy baletní krysy

Reagovat
Anacron

No u našeho zápasu už jenom nadávám jaká je to tragédie tak to nebudu psát sem pořád dokola jak vy a ten váš pláč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy nepíšete vůbec nic v tom je rozdíl ty pláči.

Reagovat
CHONG

Vždyť se ten včerejší zápas normálně zhodnotil, nebyl ničím obzvláště zajímavý ani kontroverzní, navíc byla sobota večer, tak co bys chtěl za diskuzi... Ono to vaše Valverde out, Rakitič out, Coutinho konečně out a Neymar in nebo out není moc zajímavé

Reagovat
valloire

ty vole, když někdy okomentuju ty vaše klauny, tak nadáváte a najednou vám to chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady se nabavíme o vzájemném komentování. Mě jen štve že PL sekce žije i když hraje Burnley a tady je mrtvo když hraje Real.

Reagovat
valloire

tak máš něco napsat ne? nějakou provokaci, to umíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ja teď nemyslím provokace..

Reagovat
technecium

Protože Premier League sledují nýmandi a podivíni, co nemají osobní život a ještě si nikdy neštrejchli takže mají čas sledovat zápasy Burnley. La Ligu sledují normální sympatičtí lidé, co normálně žijí a proto mají čas sledovat jen zápasy svých oblíbených klubů. Nic nelogického.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosim tě, takový klišé tohle je důsledek úpadku laligy jako celku a hlavně Realu a Barci, stačí se podívat na preview a souhrny 3-4 roky zpět.

Reagovat
technecium

Real je slabej, tak to není vyhecovaný

Reagovat
valloire

sám si slabej kundo, bych tě sfouknul jako svíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív mu daš palec a pak nadáváš do kundy

Reagovat
valloire

navez se do Realu a to se nesmí

Reagovat
technecium

To určitě. Páprda o holi mě bude sfoukávat.

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

La liga jde právě nahoru. Zase se prodalo rekordně permanentek a to spousta klubu má vyprodáno.

Reagovat
valloire

Reagovat
Xavi

Aupa Pucela.

Reagovat
pantondavo

Oh shit, here we go again

Reagovat
ADM

Vaša domáca pevnosť

Reagovat
pantondavo

Reagovat
misinho7

tak neprehrali sme

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Hachim Mastour

Guardiola nám nedá pokoj.

Reagovat
DrQQ

Svojho času bol aj v Barcelone B.

Reagovat
DrQQ

Na chvíľku, ale si to pokazil nejakým nedomysleným tweetovaním.

Reagovat
celeb

on tvrdil, ze mu niekto hackol konto a tweetoval za neho. Tweetoval HALA MADRID a nieco o Katalanskych kurvach ..., takze bud hack, alebo bol nasrany a zaroven nasrot. Kazdopadne mal dostat novu zmluvu a stoplo sa to par hodin predtym prave kvoli tweetom. On sa potom dusoval, ze nic takeho nikdy nepisal, bohvie ako to v skutocnosti bolo.

Reagovat
CHONG

Tak to je bizár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nech ide James do piči. Pokiaľ je pravda že po striedaní ZZ odišiel zo štadióna nahnevaný.

Neuveriteľné.

Reagovat
CHONG

ZZ na tiskovce řekl, že Jamese stáhnul preventivně kvůli drobnému zranění, a to na popud samotného Jamese, takže spíš chtěl zase jenom nějaký pisálek způsobit "senzaci".

Reagovat
Ed_Hazard

Snad

Reagovat
smazaný uživatel

To samé dokola.. ty naše centry ze strany jsou trapný. Ostuda neporazit tým úrovní o několik tříd níže..

Reagovat
LAM

No u nás zejtra proti Betisu bez Messiho může bejt i hůř

Reagovat
smazaný uživatel

Messiáš zejtra bude ready ne? Alespoň na 2 půli.

Reagovat
LAM

Není v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Liquid

4 body pro Valladolid po tom losu hádám málokdo hádal, tipuji, že většina počítala s nulou, jen možná Škorpil by počítal s 6

Reagovat
CHONG

Spravedlivý kříž, dobrý bod a Cucurella je docela zajímavý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzerá to veľmi zle. Mužstvo potrebuje nevyhnutne minimálne 2 kvalitné posily. Za celé leto sme kúpili jedného kvalitného hráča, spali sme na vavrínoch. Pritom hrajeme Ligu majstrov a hráči majú za sebou čo do počtu zápasov mimoriadne náročnú sezónu. Vedenie zatiaľ zlyháva na plnej čiare.

Reagovat
Ed_Hazard

Zo zostrihu to vyzeralo ze sme im mohli dat manitu, len sme mali smolu v zakonceni Sanci bolo dost - James, Bale aj Karim mali viacero slusnych. Naopak Valladolid za cely zapas prakticky nic. Bolo to tak skutocne ci ten zostrih to skresluje? A co James, ako sa mu darilo v strede pola?

Reagovat
smazaný uživatel

pred koncom este predtým tym golom na 1 : 1 mal Valladolid dve velke sance. Hlavne jedna z nich bola tutovka, ked po centri z lavej strany bola sami dvaja hraci pred brankárom realu a nedali. Takze to urcite skresluje. Vacsina zaznamov je robených v prospech realu. A komentáre k zapasom su take. Preferuje sa gigant. Hraci supera su vacsinou bez mena.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zo meles za hovna

Reagovat
Pharrell

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pharrell

Reagovat
vilp

Včera prý 32 centrů.

Reagovat
technecium

Jak United pod Moyesem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. Zajimalo by me kolik jich bylo po tom co prisel Jovic.

Reagovat
netopier

Neviem či hrala Celta tak dobre alebo Valencia zle. Zvláštny zápas...

Reagovat
santini

kukal som zápas a vyberám si možnosť A

Reagovat
netopier

Celta oproti minulej sezóne bude oveľa nebezpečnejšia ale myslím si, že Valencia jej to trochu včera ulahčila. Robili vzadu príliš veľa lacných chýb a pri tom defenzívnom štýle je to samovražda. Každopádne mi je Celta docela sympatická.

Reagovat
santini

Veľmi dôležité víťazstvo Celestés a musím uznať, že som čakal od Valencie viac

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to z naší strany nulový herní posun.

Reagovat
Ed_Hazard

Pozrel som si prvý polčas a musím povedať, že tam bolo veĺa dobrých vecí. Niekedy sa smola lepí na päty. prístup väčšiny hráčov bol ale dobrý - hlavne Bale a James. ćo ma serie je Isco. Dúfam, že v ďalšom zápase nebude v základe, momentálne to je naprosto priemerný a nezujímavý hráč, ktorý je tam len do počtu. Stráca lopty, nevymyslí nič navyše, neurobí krok navyše. Už mi s ním došla trpezlivosť..

Casemiro mi príde podobný. sem tam urobí tvrdý sklz, vybojuje loptu, ale to je tak všetko. najviac sú uňho vidieť aj tak nepresnosti, ľahké straty a kixy...Llorente

Reagovat
Mateo16

Včera tam zrovna mal 2 tutovky vytvorené pre Garetha a Jamesa inak kondičné tragédia. Najviac sa mi páči aky bol dobrý Gareth prvý polčas 3 zahodenie tutovky a nic nevytvoril a ešte James detto 1 vytvorená šanca pre Garetha a jedna zahodenie šanca

Reagovat
Ed_Hazard

No, to teda nie no. James sa ponúkal, dostával sa do šancí, isco je vkuse zašitý niekde v prdeli. Navyš, toto sú jeho prvé minuty, cez prípravu neodohral absolútne nič, na to nezabúdaj. isco má v nohách celú prípravu a absolútne to nie je poznať.

Na Garethovi je oproti predošlej sezóne vidieť chuť a rovnako sa zapája do veľa útočných aj obranných prác. je fakt, že veľa vecí neviedlo k priamemu ohrozeniu brány, to ale časom príde. Musí byť chuť hrať, ostatné veci má v sebe..

Reagovat
Mateo16

Za včerajšu remízu som fakt rad. Ten tlak na podpísanie Neymara o mnohonásobne väčší

Reagovat
Ed_Hazard

Aká kritika preboha? Veď má pravdu. Povedal presne to, čo tu hovorí drvivá väčšina z nás a čo je úplne zjavné.

Reagovat
Mateo16

Povedal ale začiatok sezóny. Forma hráčov v nedohľadne. Vinicius má odohratých 100 min. A na základe toho tvrdit. Ta kritika na jeho hlavu v médiách sa zvyšuje a zvyšuje. Príprava sú priateľské zápasy , kde hráči nehrajú na 100%. + Kondičný tím RM netuším čo robia.

Také komentáre som očakával aspoň za 3mesiace.

Reagovat
valloire

Potřebujeme Neymara, abisme to fšecko vihrály.

Reagovat
Ed_Hazard

Už aj ty?

Reagovat
smazaný uživatel

On trolí

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Hazard tlusťoch co?

Reagovat
kaja900

Včera absolutně zbytečně ztracený body, takovej blbej gol 2 minuty před koncem snad bude na další zápas ready už i Hazard a budem brát zas 3 body dneska jen doufat že betis obere barcu o nějaky ty body

Reagovat
Kokesh
Reagovat
CHONG

Důchod mu zdá se svědčí

Reagovat
el Principito

pašík

Reagovat
Jordi Alba

Ødegaard dneska hodně solidní výkon. Pravděpodobně nejlepší na hřišti.

Reagovat
CHONG

Doufám, že příští rok bude už konečně hrát za RM.

Reagovat
LAM

Reagovat
Ed_Hazard

Doprčic, okamžite dajte preč fotku Benzína a prilepte tam Ødegaardovu

Reagovat
Ed_Hazard

Ja čakám.

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto zase v základu, Arthur sedí. Dneska to vynechávám.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Siiiu! Nabil golazo Fekir!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fotbal na který se lidi budoz těšit. Dneska top.

Reagovat
Switchback

třeba si to užít 2x za sezónu

Reagovat
technecium

Hlavně nevodit Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

není vůbec třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ked pride za Dembeleho, Rakitica a 50, tak berem.

Reagovat
marke7

Reagovat
ADM

Od začiatku som sa bavil, skvelý zápas. Trošku nás spomalil inkasovaný gol, ale inak som nechápal kritiku na tímový výkon po polčase, tím ako celok sa naozaj snažil a čo je hlavné, snažili sa divákov baviť futbalom.

Najslabší hráč suverénne Frenkie, ten sa vôbec nechytal do kombinácií a celkovo hru výrazne spomaloval z tej pozície, kde dnes bol. Na tom bude treba pracovať, keď mi tu Hristo s vilpom tvrdili, že na CM bude ešte lepší, dnes tam dosť tápal.

Peréz skvelý, natrel si Coutinha s Malcomom na chleba, a ten mladík čo tam prišiel na koniec, akože wtf. Snáď dostanú obaja minúty aspoň v Cope.

Reagovat
technecium

Frenkieho snad už nikdy neuvidím mimo DM

Reagovat
Kokesh

Na Twitteru dávali jeho heatmapu z prvního poločasu a vypadalo to spíše než na CM, tak na LW.

Reagovat
ADM

Jo, som to písal pod preview po prvom polčase, že prečo hrá na LW/LM ???...

Reagovat
remeslnik

protože tomu velí Valverde

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jsem řekl culés zachraňují tuhle sekci, 400 komentů+ při našem zápase

Reagovat
roman1978

Jsem taky včera koukal, že bílému zlu už skoro nikdo nefandi.

Reagovat
Mönchengladbach

To jsem dost čuměl, rozdíl mezi včerejškem a dneškem byl brutální, dnes tak 10x větší zájem.

Reagovat
ADM

Mám pocit že dosť upadli od odchodu CR, a potom nemali moc čo oslavovať no, nám sa ale určite stane to isté..

Reagovat
Mönchengladbach

Neříká se takovým "fandové úspěchu"?

Reagovat
ADM

Prečo. Ja nesledujem Messiho preto, lebo vďaka nemu vyhrávame trofeje. Z toho ja nič nemám. Jeho hra ma nadchýna, užívam si každý jeho dotyk s loptou, a tak to mali určite aj fanúšikovia Realu. Odišiel im hráč, kvôli ktorému si veľká časť ludí vobec zapínala zápas. A bavíme sa tu o vekovom rozpätí možno 10-60 rokov, čiže tie deti tu by som napr ani neriešil, či boli fanúšikovia úspoechu alebo nie.. Kopu stabilných členov ich fanklubu tu ale stále je..

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Pochybujem, ze to ma s CR nejaky suvis. U par jedincov mozno ano, ale to je tak vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

za me nejhorsi semedo, ano ma assist po 150 letech, ale je neskutecne dopredu hloupy asi jako dembele, a navic to jeho PREDRZOVANI MICE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt nikdo tu jeho efektivitu vepredu a predrzovani nevidi

Reagovat
roman1978

Reagovat
Dody10

Reagovat
Majk91

Reagovat
T:o:M

Ty si picus..

Reagovat
marke7

Semedo je výborný, šel hodně nahoru a už nechybuje jako dřív, ta jistota z něj jde vidět na tom hřišti. Jediná věc, kde pokulhává je ta finální fáze s přihrávkami pod sebe ve vápně. Jinak pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hra byla konecne v pohybu, diky tomu ze se utocnici nabizi a kridla taky nebyla lina na krok, mozna prave proto frenkie nebyl tolik videt, za me ale solidni vykon od vsech

Reagovat
LAM

Druhá půlka velká paráda.Griezmann deska ukázal že v našem systému může dávat hodně golů Mladíci zas ukázali,že kupovat hráče na lávku opravdu nemusíme,protože tady máme béčko.

Rafinhu určitě nechat a protdat jednoho z dvojice Vidal,Raketa protože ještě nezačal hrát ani Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně prodat oba

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska naprostá pecka nemám co vytknout a doufám že Ernesto pochopil, že Raketa patří na střídačku. Ta záloha fungovalo jako už dlouho ne.

Reagovat
roman1978

Překvapivě mne to dneska i bavilo. Mladí ukázali, že není potřeba drahých nákupů. Takže zpátky mimo nominaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas Griezmann dnes hrál to, co umí a navíc dal na jeho poměry krásný gól, celkově messiovská statistika 2+1 Roberto povodil dvěma aistencemei, další radost No a mladíci Peréz a Fati vypadají jako z jiné planety, když si člověk vybaví ustrašené a zmatené výkony posil za 140, resp. 40 mega euro Nasazení bylo úplně jinde než v Bilbau, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann absolútne top hráč. Ten bude veľmi platný. Fakt roadosť ho sledovať dnes. Celkovo výborný tímový výkon a hlavne to malo energiu a chuť akú sme dlho nepredviedli. Treba však podotknúť, že Betis bol slabučký. Tie ich dva góly boli dokonalé strely ale nič viac nepredviedli. Neuveriteľne prepadali vzadu, nevedli rozohrať, celkovo toálne odovzdaný nekvalitný výkon od nic. A ešte na záver Ansu Fati Prvý krát som o ňom počul keď som ho zbadal v nominácii ale ten hráč za tých pár minút ukázal skvelé veci. Ten môže mať obrovskú budúcnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Já si hlavně myslel že je mu tak 20 a ono 16 let

Reagovat
smazaný uživatel

Práve. On patrí do Juvenilu

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Rafinha až na tú finálku.

Reagovat
2miguel1

Zapas doma takto vyzerat bude. Hlavne hrat zapasy vonku lepsie.

Griezz bude neskutocne delo s Messim. Do zalohy davat De Jonga s Arthurom. Predat Dembeleho a priviest Neya.

Reagovat
alcantara

Ja sa obavam, ze najlepsi bude prave bez Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, uvidíme. Ja si myslím, že si dokážu dobre vyhovieť.

Reagovat
ADM

S Leom bude na ihrisku Luis a Griez bude hrať zlava, bojím sa, že tam to nebude ono..

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
ADM

Reagovat
Majk91

Praveze ak by hral Griez na tej pozicii ako dnes, tak by si s Messim neskutocne sadli. Si predstav tu kombinaciu medzi nimi dvoma. Problem je, ze ak bude Suarez fit, tak sa Griez stiahne na kridlo.

Reagovat
2miguel1

Suarez uz musi sediet. Na 20minut za Griezza.

Reagovat
Majk91

mal by, ale nebude

Reagovat
2miguel1

Griezz musi hrat len hrot. Suarez z kraja by bola hlupost.Podla mna moze Messi Luisa tlacit kolko chce, tu uz bude pre Luisa konecna v tejto sezone. Ale na tych 20-30min to bude trhat. Uz len kupit Neymara a zbavit sa Dembeleho. Z lavicky mame Pereza.

Reagovat
ADM

To zas každý predáva posledný týždeň Dembeleho, bol na rane hned po Coutinhovi a ani o tom nevedel, chudák

Reagovat
2miguel1

Ja Dembeleho predavam uz rok absolutne neprofesionalny hrac, inteligencne na mizivej urovni. Tu presne plati, ze talent nestaci.

Reagovat
technecium

Mně by se vlastně líbilo, kdybychom hráli 4-4-2

http://lineupbuilder.com/?sk=h3257

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak. On hraje víceméně ve stejných prostorech a stejným stylem, jako Messi.

Nicméně ani to by z mého pohledu nebylo špatně - pokud by Griez byl schopný být okamžitě vůdčí osobností při Messiho absenci, tak jen dobře pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Víc prostoru mladým a vykašlat se na Neymara. Vždyť ti kluci jsou top.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Majk91

Keď aj 16 rocny hrac posobi na ihrisku 100x vyspelejsie nez Dembele Inak dnes fantasticky vykon. Griez, Rafinha a Perez, klobuk dole pred nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by šel Raketa do PSG, když už ho Ernesto nestaví?

Reagovat
ADM
Reagovat
smazaný uživatel

Ibrahimovic ho tím Fiatem asi pořádně namotivoval

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
8lampard8

Reagovat
insane

Hrozna srandaliga.

Reagovat
Pharrell

jj

Reagovat
insane

Nechci, aby to vypadalo, ze nejak pohrdam Statama nebo tak, ja bych jim pral, aby MLS byla kvalitni. Jenze kdyz obcas narazim na podobne senzacni zabery z MLS, i takovej Radakovic mi proti tem proti tem obrancum prijde jak Ramos na vcholu svejch sil

Reagovat
Azazelo RD

Hustý. Umí běžet rovně.

Reagovat
Mönchengladbach

Ti dnešní mladíci

Jestli fakt hodlají přivést moNeymara, aby je zabili, tak jsou blbci.

Reagovat
technecium

https://www.facebook.com/176063032413299/posts/3017434698276104/?sfnsn=mo

Tady někdo vedení naznačuje, co je správná cesta. To jsem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana
Reagovat
marke7

Tutově už nastoupí Rakitić.

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě největší překvapení Rafinha.. Pro Barcu velká výhra, že ho neposlali do Valencie. Skvělý hráč.

Reagovat
technecium

Ale takto je to každý rok. Zahraje pár zápasů dobře a pak se na zbytek sezóny zraní. Za mě by měl jít, místo něj mohl hrát dneska Aleňa nebo Puig

Reagovat
smazaný uživatel

Nezahrál dobře, ale skvěle. Takový hráč prostě šanci musí dostat.

Reagovat
blaugrana

On sance dostaval vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vim.

Reagovat
patas92

No ale problém je, že tyhle výkony není moc schopný předvádět pravidelně, je hrozně neproduktivní a hlavně z porcelánu.

Reagovat
smazaný uživatel

To já vím, že má častá zranění, ale momentálně patří k nejlepším na hřišti.. proto bych si ho ponechal a dal mu šanci. Ale chápu tvoji logiku.

Reagovat
patas92

Jo, jestli nepřijde Neymar, tak spíš nechat, aspoň do zimy. Jako náhradník je super a navíc hodně univerzální.

Reagovat
Xavi

Skvělej hráč, u něho je fakt problém jen ty zranění.

Reagovat
alcantara

https://twitter.com/TheEuropeanLad/status/1165735632070676481?s=20

Celkom slusna sialenost, zatial sa budem tvarit, ze to nevidim, ale som zvedavy, ako to bude pokracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude hrát tam kde hraje, tak to bude stejný.

Reagovat
alcantara

Na to aj narazam, nie na znamku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho výkon připomínal Coutse v minulé sezoně. Prostě ... nic.

On ho Ernesto chce zkurvit, nebo nevím.

Reagovat
ADM

Ernesto je posadnuty hrat posily na LW

Reagovat
ADM

Valverde trying to make a point that he can turn de Jong into Neymar so that he can fit rakitic in the squad am telling u Lord Valverde is going to something extraordinary

Reagovat
Phillipinho

Jeden z nejlepsich vykonu Barcelony bez Messiho, ktery jsem kdy videl. Busquets a Griezmann top vykony. Je treba vsak taky rict, ze Betis byl strasnej. S timhle kadrem musi Rubi predvadet uplne jinej fotbal.

Reagovat
Phillipinho

Jo a Betis si pravdepodobne bude moct o Evrope jenom nechat zdat, protoze s golmanskou dvojkou Robles a ten co chytal vcera to je nemozny.

Reagovat
alcantara

Neprecenoval by som nas, branenie Betisu bolo strasne, ziadne dostupovanie, hrozny vykon.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

bartra effect

Reagovat
technecium

Bartrabauer?

Reagovat
vilp

Dnes ve 12 prý další schůzka ohledně Neymara, nabídka údajně hostování s povinnou opcí na 170.

Reagovat
messi80

Neymar namiesto dembeleho a rakitica plus nejaký doplatok, to by bolo celkom fajn.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele