2. kolo
24.08.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

V Pamploně gól nepadl, Osasuna a Eibar získávají po bodu

Osasuna Pamplona po vítězství na půdě Leganésu doma jen remizovala s Eibarem 0:0. Zisk čtyř bodů je v úvodních dvou kolech pro nováčka solidní zisk, zatímco jeden bod na kontě pro Eibar prozatímní zklamání. Zápas v hlavním městě provincie Navarra byl sice plný bojovnosti a nasazení, jenomže žádný gól nepřinesl.

Dalo by se říci, že prakticky ani nebylo z čeho udeřit. Domácí tým měl za celý zápas jen dvě střely na branku a jeho soupeř dokonce ani jednu. Přesto nebyla o brankové příležitosti nouze, tu první měl hned ve druhé minutě Ávila, jehož samostatný postup brankář Dmitrović vychytal, odmávanému ofsajdu navzdory. Ávila byl v dresu domácích hodně aktivní a většina akcí šla právě přes něj. Osasuna měla více ze hry a ve 40. minutě dokonce vstřelila gól, který ale neplatil. Kdo jiný, než Ávila hlavou překonal Dmitroviče, nicméně z půlmetrového ofsajdu.

Ávila byl ústřední postavou i ve druhém poločase. Na jeho začátku měl obrovskou příležitost, kdy po přihrávce z levé strany zakončoval sám před Dmitrovićem a ten vytáhl fantastický zákrok. Osasunu to muselo mrzet, protože větší šanci si už v zápase nevytvořila. Zbytek utkání se hodně kouskoval a s přibývajícím časem už ani jedna strana nechtěla vyrobit chybu, která by posadila soupeře do sedla. V Pamploně tak gól nepadl, domácí Osasuna remizovala s Eibarem 0:0 a po dvou zápasech je zatím neporažena. Eibar si musí na první tři body v sezoně ještě počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele