2. kolo
24.08.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Remíza v Madridu potěšila spíše Bilbao

Bilbao může být po dvou kolech spokojeno. Po senzačním vítězství nad Barcelonou si odvezlo z Madridu ze hřiště Getafe cenný bod. Remíza 1:1 je vzhledem k průběhu utkání zcela zasloužená. Oba celky vstřelily rychlý gól a oba se po zbytek zápasu v ofenzívě spíše trápily.

Baskové měli do zápasu parádní vstup a Getafe zaskočili rychlou brankou už po šesti minutách. Capův ideální centr na vzdálenější tyč dopadl přesně na kopačku nestárnoucího Raúla Garcíi, který z první překonal Soríu. Pro Getafe smolný začátek, ale odpověď z jeho strany byla také bleskurychlá. Za stejnou dobu totiž přišel centr zprava a tentokrát nastavil kopačku domácí Jaime Mata, načež Simon inkasoval. Domácí pak ožili a byli aktivnější, než jejich soupeř. Žádná další branka ale nepadla a navíc Getafe muselo před koncem prvního poločasu střídat kvůli zranění Nemanjy Maksimoviće. Stejný osud postihl i Bilbao. Óscar de Marcos musel být vinou zranění vystřídán a novým mužem na trávníku se stal Gaizka Larrazabal.

Trenér domácího výběru José Bordálas věděl, že jeho týmu by se slušelo získat tři body, zvláště po úvodní porážce od Atlética Madrid. V 58. minutě se opřel za vápnem do odraženého balónu Marc Cucurella a těsně minul horní tyč. Pohříchu to byla jediná velká šance druhého poločasu.

Oba celky se po zbytek nedokázaly jakkoliv překvapit a konečná remíza je z tohoto pohledu zaslouženým soudem. Bilbao tak z těžkého losu vydolovalo už čtyři body, zatímco Getafe získalo do tabulky teprve první.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele