2. kolo
25.08.2019 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alavés se rozešel s Espanyolem Barcelona bez branek

Deportivo Alavés se rozešlo s Espanyolem bez branek a zatímco první poločas diváky nudil, ve druhém už se nějaké šance naskytly a čarovat musel především Diego López, který v nastavení dvěma zákroky zachránil hostům bod.

První poločas v Alavésu zrovna dvakrát nepobavil. Šancí bylo velice málo a spíše než nápaditých akcí si diváci užili boj o každý metr hřiště. V největší příležitosti prvního poločasu se ocitl ve 25. minutě Aleix Vidal, ale ke smůle Deportiva trefil jen boční síť.

Ve druhém dějství se domácí trenér pokusil oživit hru příchodem Joselua, ale první opravdovou tutovku měl soupeř. V 61. minutě mohl otevřít skóre Corchia a Pacheco se musel vytasit s vynikajícím zákrokem. Espanyol pak měl k dobru ještě rohový kop, ale z něho žádné nebezpečí nevzešlo. Alavés to kontroloval o deset minut později podobnou šancí, ovšem Marín pálil hodně nad.

S remízou 0:0 se s přibývajícím koncem nechtěl smířit ani jeden celek a závěr znamenal asi nejzajímavější fázi utkání. Ve druhé minutě nastavení protáhl střelou Lópeze Sainz Gallo a krátce na to hostující brankář na brankové čáře vytěsnil další loženku. Diego López se nakonec stal hrdinou utkání, jeho dva zákroky v nastavení se ukázaly být jako klíčové. Alavés remizoval s Espanyolem 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele