LaLiga - souhrn 19. kola

11.01.2019, 21:03, aktualizováno 14.01.2019, 22:53
Komentáře a souhrny
Real Madrid zásluhou pozdní branky vyhrál na půdě Betisu a drží si desetibodový odstup na vedoucí Barcelonu, která si poradila s Eibarem. Atlético Madrid naplnilo roli favorita proti Levante, naopak Sevilla překvapivě nestačila na trápící se Bilbao. Villarreal je po porážce s Getafe předposlední...

Real Sociedad - Espanyol Barcelona 3:2

14.01.2019 21:00

Góly: 3. Mikel Merino, 8. Willian José (pen.), 63. Willian José - 32. Naldo, 45. Diego Llorente (vl.)

Baskický Real Sociedad dokázal navázat na výhru z Madridu a Espanyol na domácí Anoetě přestřílel 3:2. Hned čtyři z pěti branek nabídl první poločas a zejména jeho začátek, kdy tým ze San Sebastianu bleskurychle nabyl dvoubrankové vedení. Výraznou zásluhu na třech bodech měli Merino a dvougólový Willian José. První jmenovaný si ale čtvrthodinu před koncem své vystoupení pokazil druhou žlutou kartou a tedy vyloučením.

Na Anoetě se střetly dva celky, které by se rády zapojily do bojů o evropské poháry a které letos už dokázaly velké věci. Real Sociedad před týdnem triumfoval na půdě Realu Madrid, kde zvítězil 2:0, zatímco Espanyol doma udolal Leganés 1:0 a ukončil dvouměsíční čekání na jakýkoliv bodový zisk.

Domácí vlétli do zápasu jako uragán a než se Katalánci stačili rozkoukat, prohrávali na Anoetě 0:2. Již ve třetí minutě si naskočil na rohový kop Willian José a orazítkoval tyčku, načež před brankou dorazil balón do sítě Mikel Merino. Za další čtyři minuty zahrál ve vlastním vápně rukou David López a sudí Del Cerro nařídil pokutový kop. Real Sociedad jím nepohrdl, William José ho suverénně proměnil a zvýšil v úvodu už na 2:0. Pro Espanyol to byla nepochybně studená sprcha, ale stále šlo teprve o začátek utkání. Hosté následně přidali plyn a po půlhodině hry se jim podařilo vstřelit kontaktní branku. Na rohový kop si naskočil Naldo a Rulli proti jeho hlavičce neměl nárok. Baskové chtěli alespoň jednobrankový náskok do poločasu udržet, ovšem v jeho nastavení přišel smolný vyrovnávací gól. Z pohledu Espanyolu šlo o šťastnou trefu, protože po centru Lópeze zakončoval Baptistao zblízka do břevna, nicméně odražený balón si srazil do vlastní sítě Diego Llorente.

Čtyři branky a výsledek 2:2 v prvním poločase diváky bavil. I druhý poločas nabídl divákům gól. V 63. minutě doplachtil Merinův centr až na zadní tyč k nabíhajícímu Williamu Josému, který dokázal dostat balón do sítě a znovu vrátit domácím vedení.

Espanyol se následně dlouho nemohl dostat do blízkosti Rulliho, ale čtvrthodinu před koncem doufal, že mu pomůže početní výhoda. Merino totiž viděl za přišlápnutí Piattiho druhou žlutou kartu a tudíž musel předčasně do sprch. Real Sociedad měl i v oslabení dobrou možnost definitivně rozhodnout, ale Oyarzabal si šajtlí vylámal zuby na Lópezovi. Katalánci si nakonec mohli odvézt cenný bod, ovšem to by musel proměnit poslední příležitost v nastaveném čase Dídac, který trestuhodně přestřelil. Real Sociedad doma porazil Espanyol a v tabulce ho následně přeskočil.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Madrid 1:2

13.01.2019 20:45

Góly: 67. Sergio Canales - 13. Luka Modrić, 88. Dani Ceballos

Real Madrid na poslední chvíli strhl vítězství na svojí stranu a po výhře na Betisu se posunul na pozice zaručující Ligu mistrů. Bílý balet rozhodně nebyl lepším týmem, Betis měl drtivou územní převahu, jenomže doplatil na bídnou efektivitu, zatímco Real vytěžil z minima maximum. Rozhodující branku na 2:1 vstřelil z přímého kopu Dani Ceballos.

Santiago Solari dobře věděl, že v Andalusii to jeho svěřenci nebudou mít jednoduché. Betis byl od začátku lepší na balónu, jenomže když Real do něčeho pustil, většinou to znamenalo pořádný průšvih. Ve 13.minutě napálil odražený balón nechytatelně do šibenice Luka Modrić a Real na Villamarínu brzy vedl 1:0. Po půlhodině hry pak pelášil sám na branku Valverde, který se dostal překvapivě do základní sestavy, jenomže tak dlouho váhal s koncovkou, až mu balón ukradl Guerrero.

Real sice po prvním poločase vedl, ale jeho kouč Solari musel řešit další nepříjemnost. Jakoby toho nebylo málo, v útoku přišel i o Karima Benzemu. Francouzský útočník o poločase vystřídal a na plac se dostal Cristo González.

A Betis začal zvyšovat svojí převahu a konečně se cpát do zakončení. Po hodině hry nebezpečně střílel z dálky Guardado a za dalších pár minut už Betis vyrovnal na 1:1. Lo Celso vysunul za hostující obranu Sergia Canalese a někdejší hráč Bílého baletu píchl balón před Navasem do sítě. Béticos se "jen" s vyrovnáním nespokojili a dál Real mačkali na jeho polovině. Madridský celek se s výjimkou jednoho okamžiku po zbytek zápasu jenom bránil, jenomže právě ten jediný okamžik mu nakonec vynesl všechny body. Dani Ceballos se při absenci hvězd dvě minuty před koncem utkání postavil k volnému přímému kopu a překvapivým řešením (utaženou střelou k pravé tyči podél zdi) slavil úspěch. Otřesený Betis se na odpověď nezmohl a slibný výsledek nakonec ztratil.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - SD Eibar 3:0

13.01.2019 18:30

Góly: 19. Luis Suárez, 53. Lionel Messi, 59. Luis Suárez

Pronásledovatelé vedoucí Barcelony mají zatím smůlu. Katalánský velkoklub znovu vyhrál, když opanoval domácí duel s Eibarem jasně 3:0 a na jeho náskoku na čele tabulky se tedy nic nemění. Barca se znovu mohla opřít o svojí ofenzívu vedenou Lionelem Messi, avšak hvězdou zápasu byl uruguayský snajpr Luis Suárez, který dvě branky vstřelil sám a na jednu přihrával.

Barcelona byla doma proti Eibaru jednoznačný favorit a obecně se její výhra očekávala. Do utkání s Eibarem ale nevstoupila nijak aktivně, spíše trpělivě a vyčkávala až jí soupeř chybou nějakou možnost nabídne. V 19.minutě předvedli domácí krásnou akci na jeden dotek, kdy sérií přihrávek naprosto vyšachovali obranou řadu hostů a Luis Suárez technickou střelou k tyči poslal Barcu do vedení! Eibar se čas od času sice dokázal usadit na barcelonské polovině hřiště, nicméně do žádné velké příležitosti se nedostal. Marc-André ter Stegen tak nemusel v prvním poločase řešit jediný vážnější moment.

Eibar chtěl hrát s Valverdeho partou vyrovnanou partii a určitě se nevzdával naděje na bodový zisk, jenomže ty mu vážně narušil druhou brankou Lionel Messi. Barcelona aktivním napadáním získala balón, Messi si pak ve vápně udělal prostor ke střele a zvýšil na 2:0. Následně se s šancemi domácích roztrhl pytel a Riesgo musel tasit jeden zákrok za druhým. Eibar úplně vypadl z tempa a bylo jen otázkou času, kdy potřetí inkasuje. Stalo se tak přesně po hodině hry, kdy Luis Suárez nic nevymýšlel a z úhlu se rozhodl propálit Riesga, což se mu také podařilo.

Alespoň snížit mohl z pohledu hostů Sergi Enrich, jenže jeho hlavička proletěla vedle branky. Zápas byl už dlouho dopředu rozhodnut a Barcelona už v závěru šetřila síly na další střetnutí, takže žádná další branka už na Camp Nou k vidění nebyla. Barcelona porazila Eibar 3:0 a pojistila si vedení v celé soutěži.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Sevilla FC 2:0

13.01.2019 16:15

Góly: 23. Iñaki Williams, 83. Iñaki Williams

Sevilla překvapujícím způsobem nestačila na Athletic Bilbao a z Baskicka jede domů s prázdnou. Všechny tři body získává domácí outsider, který za to děkuje především střelci dvou branek, Iñakimu Williamsovi.

Sevilla jakožto celek usilující o přední místa a navíc zkušený účastník pohárů byla jasným favoritem v nedělním odpoledni. Na stadionu San Mamés jej čekali domácí Baskové, kteří naopak v této sezoně mají úplně jiné starosti a aktuálně bojují o záchranu. Sevilla nasadila do utkání hráče jako Mesa, Banega, André Silva nebo Ben Yedder. Domácí využili služeb De Marcose, Williamse nebo Córdoby.

Že by to v prvních minutách bylo nějak převratně atraktivní utkání to se rozhodně říct nedá. Na obou stranách jsme viděli hodně nepřesností, především ve finální fázi. Brankář Vaclík musel poprvé výrazněji zasahovat v osmnácté minutě, když ho ranou ze střední vzdálenosti prověřil útočník Córdoba. Mířil ale jen doprostřed brány, takže si Vaclík poradil.

V minutě 23. už to ale nestačilo. Až k vápnu se s míčem u nohy dostal Iñaki Williams a proběhl s ním až do zakončení. Ani jeden z obránců jeho pohyb nezastavil a Williams křížnou ranou překonal českého brankáře!

To bylo pro Sevillu hodně netypické a překvapující. Ale nebylo se čemu divit, protože Sevilla rozhodně neměla ze hry víc. Až po třiceti minutách se v šanci zjevil Pablo Sarabia, který z bezprostřední blízkosti ale pálil jen do připraveného brankáře Herrerína! Ke konci první půle se ještě jednou musel mít Vaclík na pozoru, protože po faulu Kjaera domácí zahrávali standardní situaci. Beñatova rána ale skončila těsně vedle!

Do druhé půle vstoupili aktivněji rovněž domácí hráči. Nejprve Berchiche pálil nepřesně, následně se Vaclík musel mít na pozoru proti střele Muniaina. Deset minut po změně stran se do šance dral André Silva, kterému začátek sezony vyšel na jedničku. Tentokrát ale pálil slepými.

Jinak to opět bylo hodně neatraktivní utkání, plné nepřesností a minimální snahy o útok na obou stranách. Seville se vůbec nedařila finální fáze, domácí velmi dobře bránili. Málem ale neubránili Andrého Silvu, který zakončoval efektními nůžkami. Brankář Iago Herrerín ale dokázal včas zareagovat a jeho pokus zlikvidoval!

Deset minut před koncem utkání se na hřiště dostala také nová posila Sevilly z Barcelony, Munir El Haddadi. Gesto to bylo více než jasné, protože Sevilla měla hodně málo času na vyrovnání. Paradoxně ale krátce poté přišel definitivní zlom.

Sevilla nechala otevřenou obranu příliš dlouho, takže s míčem u nohy sprintoval na bránu Vaclíka Iñaki Williams. Rychlonohý útočník Bilbaa předběhl dva protihráče a udržel míč pod kontrolou. Pak obešel ještě českého brankáře a poslal míč do opuštěné brány - 2:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Levante UD 1:0

13.01.2019 12:00

Góly: 57. Antoine Griezmann (pen.)

Atlético Madrid udolalo nejtěsnějším výsledkem Levante a minimálně na pár hodin se přiblížilo vedoucí Barceloně na dva body. Výsledek 1:0 zařídil po změně stran proměněnou penaltou francouzský mistr světa Antoine Griezmann.

Francouzský štírek mohl rozvlnit síť mnohem dříve, byl to totiž on, kdo měl ve 4.minutě první tutovku zápasu. Correovu pobídku však na malém vápně netrefil ideálně a branku netrefil. Za dalších pět minut musel trenér Diego Simeone řešit velký problém, stoper Savić se zranil a na plac musel Giménez. Atlético dál udávalo tempo zápasu a po další pohledné akci vstřelil první branku Koke. K hrůze domácích fanoušků ji však hlavní sudí neuznal, neboť po shlédnutí videa zjistil, že ještě předtím došlo ve středu hřiště k faulu a akce tudíž neměla pokračovat. Levante postupně srovnalo hru, nechalo sice domácí častěji s balónem u nohy, ale do žádné větší šance je nepouštělo. Až v nastaveném čase prvního poločasu střílel Vitolo, ale Suárez se mu vrhl pod nohy a situaci z pohledu hostí zachránil.

Valencijský celek držel na Wanda Metropolitano slibnou remízu, ale ve druhém poločase ho ještě čekala těžká práce. Atlético je známé tím, že mu na vítězství stačí i jedna branka a tuto svou pověst nakonec skutečně potvrdilo. V 55. minutě zahrál po přihrávce Parteyho rukou Nikola Vukčević a sudí Prieto nařídil ve prospěch Madridu pokutový kop. Antoine Griezmann si v těchto případech obvykle poradí a platilo to i tentokrát, Olazábal na jeho kop neměl nárok!

Atlético pak kontrolovalo hru, ale druhou branku nedokázalo přidat, což mohl na druhé straně potrestat Morales. Ten si zasekávačkou udělal prostor ke střele a skvělý Jan Oblak uchránil domácím vedení! Los Colchoneros nakonec vedení nenavýšili, přestože šance měli. Partey z dobré pozice přestřelil a Thomas Lemar sám před Olazábalem zazmatkoval a nakonec nezakončil. Atlético ale tři body uhájilo a přiblížilo se vedoucí Barceloně.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Getafe CF 1:2

12.01.2019 20:45

Góly: 75. Leandro Cabrera (vl.) - 52. Jorge Molina, 89. Ángel Rodríguez

Villarreal si zadělal na další problémy a po domácí porážce 1:2 od Getafe už je předposlední. Žlutá ponorka na začátku poločasu sice inkasovala první gól, jenže čtvrthodinu před koncem vyrovnala a pak se snažila utkání strhnout na svojí stranu, přičemž minutu před koncem jí zasadil smrtící úder Ángel Rodríguez. Villarreal hodně doplatil na neproměňování příležitostí, vždyť v nastavení neproměnil pokutový kop. Getafe se díky tomu vyhouplo už na šesté místo.

Utkání nemělo favorita. Trápící se Villarreal přivítal ve formě hrající madridský celek s velkým očekáváním, doma chtěl po měsíci a půl konečně zvítězit, ovšem místo radosti prožili jeho fanoušci další zklamání.

Domácí tým přitom začal na svém stadionu de la Cerámica dobře a velice záhy se v první velké gólovce ocitl Moreno, jehož skákavý pokus Soria kryl. Hned vzápětí přišla hrozba i na druhé straně a Asenjo musel fantastickým zákrokem zlikvidovat pohotový pokus z malého vápna v podání Portilla. Jinak byl ale o něco málo lepší Villarreal, kterému však vedoucí branka nebyla přána. Chukwezeho technický obstřel skončil na horní síti a po půlhodině hry vyškrábl Soria Moriho hlavičku nad břevno. A ještě jednou Soria, tentokrát před koncem prvního poločasu výtečně zareagoval proti střele Santiho Cazorly.

Villarreal byl po prvním poločase lepším týmem, avšak o to větší šok to byl, když v 51. minutě inkasoval. Jorge Molina si potáhl balón a z hranice šestnáctky neomylně k tyči zakončil! Vedení nemuselo madridskému celku vydržet dlouho, když Moreno nezahodil další tutovku. Útočník domácích si skvěle převzal pas za obranu, ale zblízka sám proti Soriovi neuspěl. V 62. minutě byl Soria znovu v akci, když tentokrát vyrazil pohotovou střelu Cazorly.

Žlutá ponorka dělala co mohla a i když to trvalo, vyrovnat nakonec skutečně dokázala. Čtvrthodinu před koncem si srazil centr do vlastní sítě Leandro Cabrera a domácí vycítili šanci na zvrat. Nic takového se ale nestalo, protože v poslední minutě zápasu Getafe rozhodlo. Ángel Rodríguez si výborně převzal přihrávku mezi dvěma stopery, aby pak pohledným dloubákem úspěšně přehodil Asenja.

Je neuvěřitelné, že Villarreal měl po druhé inkasované brance ještě možnosti na vyrovnání, bezesporu tu největší v první minutě nastavení, kdy orazítkoval tyčku a následně měl ještě možnost zahrávat pokutový kop. Toko Ekambi vzal tíhu okamžiku na sebe, ale situaci nezvládl, branku překopl a definitivně zmařil veškeré domácí naděje.

Více informací k zápasu

Girona FC - Deportivo Alavés 1:1

12.01.2019 18:30

Góly: 12. Cristhian Stuani - 50. Borja Bastón

Girona si s Alavésem rozdělila body za remízu 1:1 a výsledek je z obou stran spravedlivý. Na stadionu Montilivi se odehrálo pěkné utkání, kterému scházel jen vítěz. Domácí sice rychle poslal do vedení Cristhian Stuani, ale za Deportivo srovnal na začátku druhého poločasu Borja Bastón.

Zápas nabídl několik šancí na obou stranách. Tu první a zároveň gólovou měla Girona. Porro poslal ze strany přihrávku na Cristhiana Stuaniho, který si balón kopačkou z první přizvedl a pak akrobatickou střelou přes hlavu překonal brankáře Pacheca! Výstavní branka v podání Stuaniho znamenala vedení Katalánců 1:0. Girona byla herně lepší i v následujících minutách, byť do vážnějšího zakončení se nedostala. Naopak po půlhodině hry si Alavés vytvořil závar před bránou soupeře a v jednu chvíli zachránila domácí tyčka. Veškeré vzrušení i následný penaltový zákrok vyrušil zdvižený praporek pomezního. O chvíli později bylo živo i před Pachecem, ale i hosté závar domácích přežili bez úhony.

Girona z převahy prvního poločasu vytěžila jen jednu branku a dalo se očekávat, že Deportivo ve druhém poločase přidá plyn. To se skutečně potvrdilo a v 51. minutě už bylo srovnáno. Borja Bastón si na malém vápně počkal na padající balón a ačkoliv natěsno bráněn, dokázal si poradit a zblízka procpat balón do sítě.

V 64. minutě mohla jít Girona znovu do vedení, ale Portu spálil obrovskou možnost. Po centru zprava totiž hlavičkoval před odkrytou brankou jen vedle. I druhá strana zahazovala a brankář Girony Bounou musel vytasit fantastický zákrok po hlavičce jednoho z hostujících hráčů. Zhruba o šest minut později se Katalánci dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí jejich prosby nevyslyšel. Utkání mělo tempo až do samotného závěru, scházela však rozhodující branka. Na druhou stranu Girona odehrála s Alavésem vyrovnané utkání a konečná remíza je spravedlivá.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Valladolid 1:1

12.01.2019 16:15

Góly: 71. Dani Parejo - 82. Rubén Alcaraz

Cenný bod získal na půdě Valencie o záchranu bojující Valladolid. Favorit sice na Mestalle vedl, ale osm minut před koncem zařídil konečnou dělbu bodů krásným přímákem Rubén Alcaraz. Domácí měli spoustu možností jak vstřelit více branek, včetně pokutového kopu, ale právě efektivita nakonec stála Valencii další body.

Remíza 1:1 je pochopitelně pro Valencii velkou ztrátou a její fanoušci si tak na zažehnání krize musejí ještě počkat. Marcelinovi svěřenci přitom byli třem bodům blízko, ale neschopnost rozhodnout utkání ve svůj prospěch nakonec vyšla Netopýry draho.

Valencia skutečně začala utkání velmi aktivně a během několika minut si vytvořila několik slibných příležitostí. Tu první měl na svědomí Soler, ale z dobré pozice poslal balón nad. Vzápětí pak netrefil prostor mezi třemi tyčemi ani tečující Čeryšev. Valladolid postupem času aktivitu Valencie otupěl a další výraznější nebezpečí musel hasit až ve 39. minutě. Přesněji řečeno domácí Čeryšev zahodil obrovskou příležitost, protože dorážku z malého vápna vůbec nenasměroval do branky, nýbrž trestuhodně vedle!

Fanoušci ještě nestačili vstřebat Čeryševovu zahozenou příležitost, když sudí Villanueva odpískal za Calerův faul v šestnáctce pokutový kop a další ideální možnost na vedení zazdil Rodrigo. Útočník Valencie naložil s penaltou bídně, Masip ji lapil a udržel pro hosty průběžný nerozhodný stav.

Valencia se pak delší dobu nemohla dostat do tempa až v 69. minutě znovu zahodila obrovskou možnost. Naštěstí pro ni ale o dvě minuty později zamířil do černého po přesné přihrávce Solera Dani Parejo a celý tým si mohl konečně oddechnout. Valencia vedla na Mestalle 1:0 a měla osud utkání ve svých rukou, vedení však udržet nedokázala. Osm minut před koncem měl Valladolid volný přímý kop a Rubén Alcaraz nádhernou ranou z přímáku srovnal na 1:1. O chvíli později si mohli domácí vzít vedení zpátky, ale hlavičku na přední tyči Masip zlikvidoval. Valencia v zápase spálila velké možnosti a to ji nakonec stálo vítězství.

Více informací k zápasu

CD Leganés - SD Huesca 1:0

12.01.2019 13:00

Góly: 73. Youssef En-Nesyri

Huesca na výhru nad Betisem navázat nedokázala a v Leganésu prohrála po jediné brance Júsufa Nasjrího 0:1. Domácím přijdou tři body v záchranářském duelu vhod, zatímco hosté nadále zůstávají přikováni na samotném dně ligové tabulky a záchrana LaLigy se jim vzdaluje.

Zápas na Estadio Municipal de Butarque byl důležitý pro obě strany, o něco více však pro domácí, kteří by se v případě vítězství přeci jenom mohli dostat více do kontaktu s týmy bojujícími o záchranu.

Úvodní čtvrthodina zápasu nic zajímavého nepřinesla, až v 18.minutě se opřel do odraženého balónu domácí Silva, ale branku těsně netrefil. O několik minut později přilétl na druhé straně do vápna Leganésu nebezpečný centr, který Cuellár nejprve vyrazil a poté sledoval jak ho přehazuje Ferreira! Na brankové čáře však zasáhl jeden z obránců a uchránil tak prozatímní nerozhodný výsledek. Ve 37. minutě zase zahrozili domácí a znovu to bylo střelou ze střední vzdálenosti. Óscar vyslal skákavý pokus a Santamaría musel vytěsňovat na rohový kop.

Také druhý poločas nabídl několik zajímavých možnosti. Leganés měl hned zkraje dvě velké gólovky. Tu první zhatil výborným zákrokem proti postupujícímu Silvovi Santamaría a krátce po tom Nasjrí po dalším samostatném úniku pálil do tyče! Huesca měla obrovské štěstí. V 57. minutě ji znovu podržel brankář Santamaría, který se včas přesunul proti nebezpečné hlavičce.

Leganés si nakonec za svoji aktivitu vedení zasloužil a dočkal se ho čtvrt hodiny před koncem. Silva naservíroval do vápna nízký centr a Júsuf Nasjrí ho rovnou z první uklidil do sítě. Domácí si mohli výsledek pojistit, když po další dobré souhře postupovali tři na samotného brankáře, jenže El Zhar se rozhodl zakončovat sám a vybral špatné řešení, protože Santamaría ho vychytal. Leganés na to mohl doplatit, Huesca se totiž v nastavení dostala do slibné příležitosti, kdy pálil Ávila a Cuellár musel vyrážet! Domácí nakonec výsledek uhájili a získali důležité tři body.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Celta Vigo 4:2

11.01.2019 21:00

Góly: 4. Raúl de Tomás, 37. Raúl de Tomás, 77. Raúl de Tomás, 90+1. Bebé - 13. Néstor Araújo, 18. Maxi Gómez (pen.)

Již třetí výhru v řadě si na své konto připsalo Rayo. Veledůležité tři body proti Celtě Vigo mu zajistil především třígólový Raúl de Tomás. Diváci na Estadio de Vallecas sledovali pořádně divoké utkání, které nakonec nabídlo šest branek. Celta Vigo nebyla horším týmem, jenomže klíčovou šanci čtvrthodinu před koncem neproměnila a následně byla domácími potrestána.

V prvním poločase to byla pořádná divočina a diváci sledovali jeden zajímavý moment za druhým. Už ve 4. minutě se přihlásila o slovo pozdější hvězda zápasu Raúl de Tomás, když lišácky a krásně zahraným volným přímým kopem překonal brankáře Blanca. Celta s odpovědí neotálela a vyrovnala o několik málo minut později. Rayo nedokázalo odvrátit rohový kop a Néstor Araujo odražený balón napálil do sítě - 1:1.

Okamžitě po vyrovnávací brance zaútočilo Rayo a Blanco musel zasahovat po centru Advínculy, načež dorážka Morena šla vedle, přitom před domácím hráčem už zívala prázdná branka. Rayo svojí možnost nevyužilo a vzápětí na druhé straně přišel trest. Sudí si dobře všiml hry rukou a ve prospěch Celty nařídil pokutový kop. Maxi Gómez sice penaltu nijak suverénně nezahrál, avšak gólmana překonat i s jeho přispěním dokázal. Celta poprvé v zápase vedla, ale po půlhodině hry mohlo být zase všechno jinak. Raúl de Tomás dokonce vstřelil druhý gól, ale ten mu hlavní arbitr zápasu pro ofsajd neuznal. Domácího útočníka to nemuselo mrzet, o pět minut později dostal Advíncula krásnou kolmici do prostoru a přesnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování de Tomáse, který srovnal na 2:2. Vallecano dokonce mohlo znovu vést, ale Trejo v tutovce poslal balón vedle.

Divoký první poločas vystřídal neméně divoký poločas druhý. Na jeho začátku z úhlu nepropálil Blanca opět Trejo a Maxi Gómez zase čtvrthodinu před koncem orazítkoval břevno. To byla klíčová šance Celty, která mohla jít znovu do vedení, jenže nakonec bylo vše jinak. V 77. minutě se ve vápně opřel do centru Raúl de Tomás a Blanco nemohl zareagovat. Na stadionu de Vallecas propukla obrovská radost domácích příznivců, která se ještě více umocnila v nastaveném čase, kdy domácí Celtu definitivně dorazili. Velázquez lehkým obloučkem vysunul Bébého a ten už si s Blancem poradil. Rayo porazilo Celtu Vigo 4:2 a zvítězilo potřetí v řadě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona19134253:2043
2.Atlético Madrid19108127:1338
3.Sevilla FC1996431:2033
4.Real Madrid19103628:2433
5.Deportivo Alavés1995522:1932
6.Getafe CF1977521:1628
7.Real Betis1975722:2326
8.Real Sociedad1974823:2225
9.Girona FC1959521:2324
10.Espanyol Barcelona1973921:2724
11.Valencia CF19411417:1723
12.Levante UD1965830:3523
13.Real Valladolid1957717:2122
 CD Leganés1957717:2122
15.Athletic Bilbao19410520:2522
16.SD Eibar1957721:2822
17.Celta Vigo1956831:3221
18.Rayo Vallecano19541022:3419
19.Villarreal CF1938820:2517
20.SD Huesca19251217:3611

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (275)

Přidat komentář
CHONG

Rayo pěkně, třetí výhra v řadě a RdT o parník lepší než všichni naši útočníci

Reagovat
Jordi Alba

Má nějakou šanci v Realu? Rayo by bez něj mělo snad ještě míň bodů, jak Huesca.

Reagovat
CHONG

Já bych si to přál, ale upřímně fakt nevím, v letní přípravě byl pro mě dost nepochopitelně v hierarchii útočníků až za Mayoralem. Uvidíme, jak to bude vypadat v létě, kdo bude kouč a koho Pérez plánuje / přivede do útoku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on sám tvrdil, že Lopetegui ho chtěl mít v týmu, ale nechtěl leštit lavičku. Jsem si jistý, že příští rok bude v týmu hrajícím o evropský poháry, na tom postu má problémy spousta týmů a RdT je velmi kvalitní hroťák.

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
Grahf

čo je s lobotkom, že tak často začína na lavičke? Však je to jeden z ich najlepších hráčov. Tuším mu nesadla zmena trenera.

Reagovat
netopier

však bol zranený nie?

Reagovat
santini

bol, ale je tam nejaký problém - mám pocit, že Cardoso nebude mať dlhú trvanlivosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne sa zachrániť! :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Inaki se nasral a Athletic jede na pohary

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

suarez dneska gol + 2 asistence, navic namazal mesimu na tutovku a sam jeste moh dat tutovou hlavu..arthur hned za nim, protoze zaloha stala na nem, skvely vykon

vyvrhel dne sergi roberto, obrance neni a smerem dopredu je v lese

Reagovat
Jordi Alba

2G, 1A.

Reagovat
smazaný uživatel

to je komutativni

Reagovat
smazaný uživatel

Klidný zápas, ve kterém jsme zvládli pošetřit důležité hráče (jmenovitě Messiho a Busquetse), přestože byli na hřišti.

Reagovat
FCBjhonysFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Eibar hral paradne, na hranici moznosti, vysledek je kruty k nemu. Takhle jsme v minulosti drzeli v sachu tymy my, a dostavali goly z brejku, ted je tomu naopak.

Reagovat
FCBjhonysFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez Coutinho Zápas Nechápu Valverdeho, Suarez málem vykašlal plíce, a přesto opět zůstal celý zápas. Nemáme druhého útočníka, za rozhodnutého stavu měl jít ze hřiště.

Roberto by si zasloužil pár zápasů posedět, všichni ale víme, že se to nestane.

Reagovat
ADM

Sua nasral aj mna, uplne zbytocne sa nahanal za hattrickom ked sa v tyzdni bude otacat Copa.

Reagovat
2miguel1

Nech si ju otacaju Malcom s Dembelem. Nech sa neopovazi postavit Luisa s Leom

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, teď už ten program začne houstnout a každá ušetřená minuta se hodí. Valverde na to ale bohužel nemá koule, takže pokud si neřekne sám, bude hrát pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Copu bych to poslal takhle se Suarezem na lavičce, aspoň pro jistotu.

Cillessen

Semedo - Murillo - Lenglet - Miranda

Alena - Vidal - Rakitic

Malcom - Dembelé - Coutinho

Reagovat
technecium

Jde o to vyhrát jenom 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na to by neměli sázet. Dokud to nebude 3:0, tak si nesmějí oddychnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Od příští sezóny už snad bude hrát Wague, i když to asi jedine s jiným trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se Semedo líbí, ale je na něm vidět, že si nevěří. Nevěří mu ani Valverde. Pod takovým Pepkem, Kloppem nebo někým, kdo by mu dokázal dodat sebedůvěru by byl jeden z nejlepších na své pozici. Techniku má skvělou.

Reagovat
ADM

Hlavne by ho asi lepšie naučili, ako pracovať s priestorom...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem se díval na tohle video:

https://www.youtube.com/watch?v=f4K4DGYmayw

V něm to prostě je, musel by ale hrát pravidelně. Při zranění Roberta se zlepšoval, jenže po jeho uzdravení se zase vrátil na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral Alena

Reagovat
LAM

No hráli jsme za celej zápas asi 15minut,ale stačilo to(teda až na Suareze)

Doufám že v LM tohle zhodnotíme a předvedeme tam pořádný výkony,protože určitě máme na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jebnuta liga

Reagovat
ADM

Luis & Leo

2014/15: 43 + 16 = 59 ⚽

2015/16: 26 + 40 = 66 ⚽

2016/17: 37 + 29 = 66 ⚽

2017/18: 34 + 25 = 59 ⚽

2018/19: 17 + 14 = 31 ⚽

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messi the Genius"10"

parádní....

PS: Jak se tam dává ten obrázek toho balónku?

Reagovat
ADM

Súčasť kopírovaného príspevku z Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mají více gólů jak my celkově

Reagovat
ADM

Žiadny tím nedal viac gólov ako oni Sevilla a Celta rovnako, 31.

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus Real, ale respekt vyhrat s takym niecim odpornym.

Reagovat
vilp

Toho Crista jsem snad na hřišti viděl naposled, s ním to byl poločas v oslabení.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Uplne som vedel, že ho tam nacpe buď v základnej zostave, alebo počas hry...hlavne aby Isco sedel no

Reagovat
One-Real

"Máme 24 prvotřídních fotbalistů, nemůžou hrát všichni" Jedna věc je, že Isco ani zdaleka nehraje na úrovni, kde by měl. Druhá je ta, že Solari by tam místo něj postavil i Fauberta.

Reagovat
Mateo16

Celkom sa bojim ze po tomto vysledku to bude znamenat aj pre Marcela Ak pojde takto bojovat proti vlastnym hracom ako povedal Ramos moze odist

Reagovat
misinho7

strasidelny hrac

Reagovat
One-Real

Smíšené pocity. Odloží to konec, který je beztak nevyhnutelný. Solari musí. A nikoliv z důvodu, že by vše dělal špatně, určitě ne. Není to taková osobnost, aby si z něj v jeho "trenérských začátcích" celá kabina sedla na zadek jako ze Zidana. Zároveň už nemá svého válečníka, který bude chtít vyhrávat kdykoliv a za vlády všech trenérů. Kabina na současným stavu nese dost velkou část svojí viny, ale tohle už je Real. Takhle to u nás chodí. Pokud to nebude prvotřídní trenér, nebo velká osobnost, bude to boj s větrnými mlýny. Jestli to je dobře nebo ne, to už je na další diskuzi.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Tak on Solari má stejně zůstat do konce sezóny děj se co děj, aby skončil dřív, tak by podle mě musel přijít nějaký fakt velký průser, třeba nějaké ostudné vypadnutí s Ajaxem.

Reagovat
Mateo16

Vytesat na EF .

Reagovat
pantondavo

Uf, jesteze si Real drzi od toho odpornyho klubu 10bodovej odstup

Reagovat
X-bano-X

Čo je na Valencii odporného

Reagovat
misinho7

Akoze taka otazka..je tu niekto z madridistov kto veri ze nejakym zazrakom daco ukopeme v LM ? lebo akoze ja vidim tu nasu biedu, tak zle sme na tom neboli poslednych 10 rokov ale zas tazko by sa fandilo s pocitom ze tento polrok uz len dohrame..verim ze ked nam budu priat hviezdy, skuseni hraci sa dostanu do formy a k tomu sa prida mladik Vinco ci Brahim tak je sanca na uspech

Reagovat
Anacron

Hvězdy nám přály už dost. Tohle je absolutně bez šance. Nevěřím nám ani na Ajax. Tuplem potom dál na nějaký top klub. A řekl si to přesně. Tohle je nejhorší za 10 let. Jenže momentálně z toho asi není cesta. Ne s tím materiálem na soupisce a lemplem který to vede. Bohužel

Reagovat
CHONG

Co bychom jako měli uhrát, budeme rádi, když vyřadíme ten Ajax.

Reagovat
Jerichoo

Keď budeme hrať v tomto zložení tak treba naložiť na Ajax

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, resp. by to bylo kontraproduktivní... Peréz potřebuje dostat pořádnou facku a cítit tlak za všech stran, aby se vzpamatoval

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Loni to byla stejná bída. Jediný rozdíl je referee factor.

Reagovat
aileroan

Upřímně taky mám strach jestli uhrajeme vůbec něco proti Ajaxu. Obzvlášť pokud budou hrát jako proti Bayernu, kterej sice na tom taky není dobře, ale pořád oproti nám je to dobrý. Jako jeden ze zásadních problémů vidím lavičku. Nemáme tam skoro nikoho kdo by mohl nějak pomoct nebo byl kvalitou tak dobře, že by zahrál něco bez formy. Zvlášť ta marodka teď je to bída a zlepšení nečekám. Uvidíme jestli Perez někoho přivede, ale nemyslím, že to naší bídu ukončí. Chtělo by to, jak říkal Zidane kompletní přestavbu týmu a to v zimě se nedá.

Reagovat
Anacron

3 body ze hřiště favorita. Takže super výsledek.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Tím myslíš Real?

Reagovat
Anacron

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

74:26

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhrál a u nás začlo bouřit..

Reagovat
Kokesh

Nebudu se zastavat cesty jakou jsme dosli k vitezstvi, asi zadny madridista si nepreje videt takhle pasivne hrat RM, ale na druhou stranu je treba uznat, ze Solari aspon na nejake taktice pracuje...

Prvni polocas byl jeste slusny, druhy uz jen cekani na gol. Samozrejme s hraci s minimem zkusenosti at uz v zakladu jako Reguilon (1996), Valverde (1998), Vinicius (2000), pote stridajicich Cristo (1997) a Brahim (1999) je sama o sobe cesta k vitezstvi slozitejsi, ale to je odpovednost trenera.

Prehlizeni Isca je do nebe volajici a i kdyz nema idealni formu, tohle musi byt osobni spor. Podobne i Zizu sklizel kritiku s Jamesem, ale jeho konkurent byl aspon protezovany Bale, tady neni nikdo.

Stale to je jen cekaji na vyhazov, ktery prijde, otazkou jen kdy. Ale tyhle zpackane zacatky sezon jsou v prve rade odpovednosti Pereze a pokazde nas stoji ligu ani ne v pulce sezony....takhle Barca nema ani konkurenta, diky spatnym rozhodnutim vedeni.

Reagovat
Mateo16

Tak James aspon pod ZZ hral a celkom dost dostal Nepaol v LM a dostaval ja EC.

Solari Isca uplne odpisal 17 zapasov 2 x v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Viníkem je v prvé řadě Perez.

Reagovat
ZB 07

Půlka ligy v rozmezí 3 bodů

Reagovat
Mateo16

Tlacovka Solariho. On je proste sen. Tie politicke odpovede to vie nasrat viac ako ten beton. Do leta este 6 mesiacov

Reagovat
Mateo16

Real Madrid ended the match against Betis with only 26% (!) possession. It’s been 8 years since Real Madrid showed an awful display in possession (23% against Barça in 2011/12). Betis also completed 713 passes compared to Madrid’s 254. [marca]

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

už sa pripravujete na Mourinha

Reagovat
Kokesh

713 nahravek a 2 strely na branku....nevim, co je smutnejsi....

Reagovat
Mateo16

Moc pekne si robis priestor pre Mourinha

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Jako kdo sleduje Betis, tak se asi moc divit nemuze. Oni maji kolem 70 procent skoro kazdej zapas.

Reagovat
Magic player

Tenhle tryhard mod cekam kazdy tezsi venkovni zapas, jeste to klidne muzeme posunout pod to Clasico.

Reagovat
Spalovač šancí

Evidentně změna taktiky pomohla.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vidím na 25 bodový náskok na baletky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to není na chválení. Při této formě by ten rozdíl měl být ještě větší.

Reagovat
Robbie

Ten Real vypada strasne slabe a jeste ze Solarim

Reagovat
blaugrana

S tym De Jongom to nejako utichlo...

Reagovat
Visca el barca

Dost no

Reagovat
blaugrana

Ideálny scenár je jeho príchod a odchod Ivana do PSG za 60, aby sa takmer pokryli náklady.

Reagovat
Visca el barca

Jsem pro

Reagovat
blaugrana

Denis do Arsenalu za 25 , Rafinha za 20 do Crystal Palace.

Reagovat
Visca el barca

Arsenal nemá peníze na přestupy.

Reagovat
blaugrana

Tak Denis do West Hamu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teď se naopak hodně mluví o dohodě s PSG. Každopádně je zarážející, jakým stylem se tyto naše velký obchody odehrávají, absolutně nedůstojný.

Reagovat
Visca el barca

Že by skončil v tom otrokářském klubu? To ne snad!

Reagovat
technecium

Zápas s Eibarem skoro stejný jak loni s Chelsea doma. Oni aktivní, litali po hřišti, na oko "lepší" ale reálně si nic nebezpečného nevytvorili. Naopak mohli být rádi, že nedostali 3 další.

Takhle se mi líbí když hrajeme. Hrajeme jako zkušené muzstvo, co ví, co si může dovolit a co ví, co potřebuje udělat k vítězství.

Včera Coutinho potěšil, tak snad v tom bude pokračovat v Copě. Messi na svoje poměry slabý. Busquets mi letos přijde postradatelny, jeho přínos pro hru není tak markantní jako dříve. Potřebujeme devitku, co by se točila s Luisem. Svěží Luis je pořád nejlepší devítka na světě.

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Hristo Stoichkov

Coutinho byl skvělý a celý to bylo pouze o tom, že hrál chytře, jednoduše a zbytečně se neutápěl v driblinku. Pak ani nemá tolik zbytečných ztrát a může hrát v záloze. Na tu devítku jsem zvědavý, pochybuju že bude k dispozici nějaká slušná varianta na půlroční hostovačku.

Reagovat
technecium

Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

bus zprofesorovatel, pripada mi unaveny

Reagovat
Visca el barca

Já normálně uvažuji nad tím, že v LM by venku na DM byl lepší Raketa.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jestli na LM a venku, ale zkusit by se to melo, jaka to hereticka myslenka

Reagovat
-Carles-

Arthur - Raketa - Vidal

Reagovat
Visca el barca

Bus mi přijde ve fázi jako měl Andrés a Xavi na konci. Nemůžu si pomoct.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není úplně mimo psát o tom, že Busquets nemá letos skvělou sezonu. Ale pořád je na tom postu úplně jinde než Rakitić. Zvlášť když to vytahujete po včerejšku, kde Rakitić nepředvedl vůbec nic a za Sergiem jasně zaostával. Problém je ten, že v Busquetsově podání vypadá fotbal tak jednoduše, že spousty jeho dokonalých řešení si člověk ani nevšimne. Mně přijde neuvěřitelný, že za půl sezony se ani jednou nevyzkoušela středová trojka Sergio - Arthur - Coutinho/Vidal.

Reagovat
Mercury

To mě taky. Čekám na to skoro každý zápas. Ale pokaždé musí, pochopitelně, nastoupit místo jednoho z nich Rakitic....

Reagovat
Visca el barca

Hristo spíš mi řekni, kde čteš o tom, že by mělo být favoritem PSG v boji o Frenkieho?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ve Francii se favorizuje PSG, dneska se opět psalo i o City. Ale už to vzdávám a počkám si na konečný výsledek

Reagovat
Visca el barca

No asi to bude nejlepší řešní. Já zas četl, že Pep a City tvrdí, že Barce se nedá konkurovat v boji o Frenkieho

Reagovat
MiChaEl

Pisal o tom Aguilar z MD a odvolaval sa na obvykle spolahliveho insidera: https://mobile.twitter.com/MDpor_elmundo

Asi ako Hristo pise,pockat si,co z toho vzide.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
technecium

Pokud budeme hrát tradiční 4-3-3, tak tam je uprostřed Busquets pořád lepší než Raketa. Ale na té staženější pozici v tom 3-4-3 se mi víc líbí Rakitič, nemůžu si pomoci. Je takový hrubší a přímočařejší, což ten systém vyžaduje.

Reagovat
PP

jeho nejlepší schopnost - postavit se na přesné místo o pár vteřin předtím, než tam soupeř vede akci.. Ta jeho předvídavost zakončená většinou čistým odebráním míče je/byla neskutečná..

Reagovat
ttopi

První gól Barcy - slušnej ťukec (včera dávali Okresní přebor - na žádnej ťukec nemáte)

Druhý gól taky slušná kombinace a Leo

Třetí gól - aut rozehraný mimo místo, kde míč opustil hrací plochu, ale zakončení Suareze na jedničku

Reagovat
Visca el barca

No mně ten výkon Realu připomínal jejich loňskou cestu v LM. Tam se změnilo jen to, že ta sestava jmenovitě byla naprosto hrozná

Reagovat
Ed_Hazard

Tco som to vcera privolal? Benzema zlomeny malicek

Reagovat
Messiáš

Eibar se približuje sestupu. Nijak se netajím tím, že po té, co rozprodali hned několik důležitých hráčů, bych si přál jejich sestup. Snad Leganes zvládnou důležitý vzájemný zápas. Musí zabrat ponorka, protože ta je teď ponořena hodně hluboko. Nový trenér nic nevyřešil, nepochopil jsem stáhnutí Iborry ze hry, když zápas proti Getafe plný soubojů byl pro něj jak dělanej. Furt doufám, že se zvednou, protože mají i kopec smůly. Trestuhodně zahozená penalta a tři brankové kontrukce, ale zase jedinej gól, který ušmudlali, si pro jistotu dal Cabrera sám..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc prejes tymu sestup na zaklade toho, ze prodaji nekolik hracu? Vis jak musi byt narocny vest takhle malej klub? Na to, z jakych pomeru ten klub je, odvadi vedeni a trener fantastickou praci a hrajou pekny fotbal

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Messiáš

Já moc dobře vím z jakých poměrů ten klub pochází a minulé dvě sezóny mě tahle pohádka také bavila a Eibar byl týmem, kterému jsem záchranu velice přál. A propos, tohle je jejich pátá sezóna v Primeře v řadě a dle mého se ten klub má nějakým způsobem vyvíjet a kvalitativně růst, což se neděje, neboť plusy stále zůstavají stejné: Bojovnost, výborný trenér a hra doma.

Reagovat
X-bano-X

Čo je stále viac ako dokáže prispieť minimálne tretina tímov Primery.

Reagovat
Messiáš

Tak prosim, jmenuj...

Kromě nováčků, kteří pochopitelně nemají v první sezóně ještě takové prostředky by mě zajímalo, koho tam ještě vměstnáš

Reagovat
X-bano-X

Espanyol, Celta, Leganes, Pucela, Huesca, Rayo a aj v aktualnej forme hrajuca ponorka.

Reagovat
Messiáš

Villarreal podobně jako Celta jsou opravdu v obrovském srabu. Celtě dost chybí Aspas, letos strašlivě klesl Sisto, kterej dohrává akorát poslední minuty zápasu a dlouhodobě nefunguje ani obrana, přičemž golman je sotva průmerný. Villarreal mi přijde, že má i kopec smůly. Má některá pojítka se Celtou a tou je zoufalá obrana (zaplať pan buh, že Funes Mori je zdravej a začíná se s ním počítat jako s první volbou) a nezlepšený výkon po výměně trenéra. Co chci říct je, že i Segunda bude na poměry Eibaru super soutěž, na kterou budou chodit lidi, plus jsou schopni většinu současného kádru urdžet. Jedna věc, která je navíc pro mne kaňkou, je to, že Eibar vlastně měl sestoupit v sezóně, kdy administrativně šlo dolů Elche kvůli financím.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to by měla sestoupit Celta.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kenneth

Requillion s Llorentem budou hrat doufam misto Marcela a Casemira casteji. K vykonu se radsi nevyjadrovat, hlavne skocit v TOP 4 a uhrat neco v poharu.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak proc hrat proti excelentnim hazenkarum u nich doma stejnou hru, to by byla sebevrazda, solari to naordinoval tak aby vyhral, navic pomalu s beckem, za me to zvladl

Reagovat
ADM

“Prvy gol Barcelony bol ako z inej sezony”

pre Valverdehaterov voda na mlyn

Reagovat
Kenneth

V kabine by si meli Viniciuse srovnat. Cernouskovi asi stoupla slava do hlavy a mysli si ze je novej Neymar. To co rekl Bartrovi je na pokutu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dělá si to zbytečně ještě mnohem obtížnější. Odehrál pár zápasů a už měl s protihráči tolik problémů, kolik mají průměrně hráči za celou sezonu. V tom se opravdu podobá Neymarovi, ale je mu 18, není třeba ho hned soudit.

Reagovat
Kokesh

Tolik jakých problémů? Neymar je v prvé řadě provokatér, to srovnání je zatím úplně mimo.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Simuluje, přehrává pády a nadává protihráčům. Neymar vol. 2.

Reagovat
Kokesh

Tohle pasuje na každýho Brazilce...i Messi nadává protihráčům když je vyprovokován.

Neymar má snad nejvíce žlutých karet z of. hráčů. Provokuje, zesměšňuje, záměrně hledá konfrontaci...říkám, zatím se tomu srovnání ani zdaleka nepřibližuje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar je samozřejmě úplně jinde, spíš narážím na to, že mi připomíná jeho nástup v Barce. Je to samozřejmě předčasný soud, ale škodí si tím sám sobě, i kvůli tomu jsou na něj dost tvrdý zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho jsem viděl nadávat jen, když mu brankář úmyslně dupnul kopačkou na nohu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Kedy a komu vynadal Vinicius?

Reagovat
madridcan

Vsak vcera tomu kokotovi

Reagovat
Ed_Hazard

Citam ze spoluhracom. Protihracom teda moze.

Reagovat
Billy McClane

Ach jaj, tu je zase raz prianie otcom myslienky

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
vilp

No nevím, mně spíš přijde vtipný, jak si Bartra do médií vylil srdíčko... jak kdyby se na hřišti neustále nenadávalo.

Reagovat
Kokesh

Hlavně, te situaci předcházel jasný faul Bartry právě na Viniciuse, ktery nebyl piskan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Podle mě úplně zbytečné urážení rodinných příslušníků. Pokud tohle děla v 18ti, jak to bude s ním vypadat za pár let? V kabině by ho měli prostě srovnat.

Reagovat
vilp

Rodinných příslušníků? Tak to myslíš, když někomu řekneš zkurvysyne? Ok. Podle mě je to dost běžné, neškodné a v každém zápase se to použije xx krát. Jinak ať si pro mě za mě klidně nadává, vadit mi případně začnou až nějaké potyčky a zákeřné oplácení (zbytečné karty), když už je řeč o Neymarovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Nasel jsem anglickej clanek, kde bylo, ze mu rekl "son of a bitch"? Cili "hijo de puta"? Meh, to je snad ta nejvic neskodna nadavka ve spanelstine.

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže Bartra bol včera megapremotivovaný a ten jeho výraz po Ceballosovm góle bol na nezaplatenie

Reagovat
Ed_Hazard

Neskutocne ta kundicka prasila. Skoda ze sa na nom nevyriadil Casemiri, aspon k niecomu by bol vcera uzitocny..

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
madridcan

Sa preber. Bartra sa bil za dva kluby, rovnako ako sa bije odchovanec Realu v zapase proti Barcelone. Takze tam od tych hracov provokacie budu vzdy. A hlavne Vini bol pravom nasraty, ale ten Bartrov ksicht na konci mohol byt zadostucinenim a Marcov pozapasovy rozhovor definitivnym vitazstvom, ze kto je v skutocnosti nevyspele a ufnukane decko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Bartrovi? To řekl dobře.

Reagovat
misinho7

wtf

Reagovat
ADM

After 31 games that Virgil van Dijk has played this season, not a single player has managed to dribble past him...

Insane.

Môže byť toto vôbec pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp asi věděl, proč za něj dal takovou pálku.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
RadekVonCZE

Já fakt nevím ale tohle fakt musí být štěstí. Jak jsme ho kupovali, tak jsem si říkal. Jžš přepal ale určitě bude užitečný. Ale musím napodobit Gotta: Tak tohle jsem teda opravdu nečekal

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=QHhUIsWJAtY

A takhle bude vypadat ten první, co přes něj přejde

Reagovat
ADM

Tiez som pisal znamemu, fanusikovi Poolu, ze je na case vypustit Messiho

Reagovat
Gazdo

by zrazu zistil co je to niekoho v sekunde stratit

Reagovat
valloire

to je hezká akce

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

ne fakt je....

Reagovat
ADM

Nemá rád Nemcov...

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Footballer

zrovna Šural

Reagovat
Visca el barca

Co to zas vymejšlej s tou devítkou? To tam prostě těch pár zápasů nemůžou prdnout Malcoma? Tyhle nákupy na lavici se nám nikdy nevyplatily.

Reagovat
technecium

Nemůžou. Malcom zatím zklamání

Reagovat
sylarko

na hrotu by ho skusit mohol. lepsie jak kupovat 35 rocneho lorrenteho na lavicku

Reagovat
technecium

Z toho, jak jsem Malcoma zatím viděl hrát, bych mu fakt těžko hledal vhodnou pozici na hřišti.

Reagovat
sylarko

nechcem sa ho nejak zastavat, ale poriadnu sancu nedostal, vzdy hral zapas a potom 3 sedel a vzdy hral inde..treba mu dat este cas ako dembelemu minulu sezonu. a najst mu stabilne miesto. ked zahra 5-10 zapasov po sebe na ustalenej pozicii a zahra hovno, tak uznam, ze ste mali pravdu.

Reagovat
technecium

V Copě se předvézt může, a přál bych mu to. Ale přijde mi úplně ztracenej po poziční stránce.

Reagovat
roman1978

nemůžou, protože je na lavičce ten tamten a on neumí pracovat s hráči, které má

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vzhledem k tomu, jak klíčový pro úspěch je udržet Suáreze fyzicky ve formě, to opravdu bez následků nelze provést. Stuani za 15 by mohl být vzhledem k trhu dobrým řešením Jednou z podmínek rychlý adaptace je vztah s Messim a Suárezem a tam by měl velkou výhodu.

Reagovat
Visca el barca

Fajn, tak ho berem. Ale musí hrát a né, že ho Luis na hřiště nepustí!!!!

Reagovat
Visca el barca

Na druhou stranu, jestli nám bude těch 15 mega pak chybět na Frenkieho. Tak mi jebne. Protože kdyby měl Ernesto koule, tak na tu devítku prostě párkrát postaví Malcoma a nemusíme vyhazovat 15 mega z okna.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak to vypadá s Frenkiem opravdu netuším, ale z Holandska jdou zprávy, že tento týden se to má před prvním ligovým zápasem jara definitivně rozseknout. Příchod Stuaniho by pochopitelně měl znamenat i to, že se v létě nepůjde po žádný další (a především i dražší) variantě. A vzhledem k počtu záložníků a variabilitě Aleny se na pravý křídlo může pro příští sezonu přesunout klidně on (a Malcom tudíž prodat), což by znamenalo další finanční prostředky k dobru.

Reagovat
Visca el barca

Komu se dá prosím tě na twittru věřit? Těch zpráv o Frenkiem tam je mraky a začíná převažovat PSG

Reagovat
Hristo Stoichkov

To už nevím, dřív se to dalo zpětně odvodit podle (ne)přestupů z nedávný minulosti, například Coutinha, Dembélého či Griezmanna. V dnešní době je problém, že jim na twitteru či facebooku lidé píší do komentářů a oni se předvádí i ve chvílích, kdy evidentně nemají žádný informace, aby neztratili tu svou auru inside zdroje. Jestli se rozhodne pro PSG, tak to podle mě nebude o penězích, ale o lepším sportovním projektu, co mu nabídnou (Tuchel, menší konkurence na jeho postu, důležitá role v týmu). Uvidíme no, snad se to tento týden rozlouskne.

Reagovat
Visca el barca

Ok díky. tyhle důvody chápu, obzvlášť jasné místo v základu. Tuchela já jako záruku kvality neberu. Spíš na druhou stranu žasnu nad tím, že by šel vědomě do páté nejlepší soutěže k tomu otrokáři, kde se na tu nejvyšší úroveň nemá šanci prakticky dostat, protože odtamtud už není cesty zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Dva zápasy by tam zahrál stejnou tragédii jako doposud a zase by byly hejty na Valverdeho, že staví hráče mimo pozice a chce je tím zabít a ničemu nerozumí. Vždyť Malcom zatím vypadá že na to kromě jedné skvělé střely proti Interu vůbec nemá, viz poslední zápas v Copě, kde jenom zmateně poletoval tam a zpátky a stejně byl všude pozdě. A to hrál na "svém" křídle. Jeho situaci můžeme klidně porovnat s Dembelém, ten taky v minulé sezoně ze začátku hrál kvůli neustálým drobným zraněním málo a nepravidelně, ale i přes nevyrovnané výkony vždycky předvedl pár věcí, které dokazovaly, že je nebo bude světovým hráčem.

Nějakých 15 mega jsou pro Barcelonu drobné, pokud jde o tak důležitý post, jako je náhradní útočník. Navíc v této sezoně očividně šetříme jak blázen, když nakupujeme na barcelonské poměry hodně zvláštní hráče bez smlouvy jako Murillo a Todibo a teď se dokonce mluví o Negredovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Stuani, Giroud, Morata

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stuaniho bych bral všema deseti, Moratu za slušných podmínek (což je u Chelsea asi nereálný), Giroud snad nehrozí, to by byla tragédie.

Reagovat
santini

je absolútne komické, že s tretím najlepším útokom môžeme okupovať flek tesne nad zostupovou priepasťou... vzhľadom k tej trápnej obrane je to však viac než pochopiteľné... zatiaľ sa ale zdá, že od 8meho miesta nižšie môže zostúpiť prakticky ktokoľvek - aj keď Huesca to má asi jasné...

Reagovat
Raul=Real

Huesca pojde hore

Reagovat
santini

Možno budúci rok v Segunde

Reagovat
vilp

https://m.allfootballapp.com/news/La-Liga/Carvajal-tries-to-prove-that-Canales-goal-against-Madrid-was-offside/982488

Jinak ten gól Canalese asi ofsajd. VAR s tou lajnou ve Španělsku fakt vůbec neumí pracovat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle mě je v podobných situacích daleko větším problémem umístění kamer, což se ukázalo třeba i v Anglii při gólu Tottenhamu proti Chelsea. Jinak mi přijde úplně směšný, jakým stylem se vymezujete proti VAR. Ten systém celkovým pohledem funguje skvěle a proti je snad jenom Real Madrid. Důvody ať si každý domyslí sám...

Reagovat
ADM

VAR was introduced to destroy Real Madrid. You should have seen from previous VAR pictures in the studio officials are celebrating when VAR rules against Real Madrid. it's a pity that the Spanish football federation are not saying anything and not punishing those officials

Tam uz chyba len “My srd season”

Reagovat
vilp

Já proti VAR nejsem, ale tyhle chyby mi vadí dost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já spíš poukazuju na to, že Florentino se odmítl zúčastnit zasedání rady federace kvůli tomu, jak se využívá VAR a že se všem klubům neměří stejným metrem. To prostě je směšný a účelový tvrzení sloužící k vyvolání tlaku na rozhodčí, podobně jako ten záběr z kabiny VAR v Eibaru několik týdnů po tom zápase, “shodou náhod” hned po zápase se Sockama, kde jste se cítili ukřivdění. Tento řekněme několikacentimetrový ofsajd je pro mě v jakýsi šedý zóně, jsem schopen to akceptovat vzhledem k tomu, jaký technologie zatím rozhodčí (ne)mají k dispozici a kolik času mají na rozhodnutí. Musejí to rozseknout během minuty, nikdo nechce aby to řešili pět minut a už vůbec několik desítek minut pomocí různých počítačových programů, jako se tomu děje v týdnu v médiích. Všeobecně jsem měl problém s několika rozhodnutími sudích, ale celkově se chybovost nejasných situací snížila minimálně o polovinu, což snad byl účel videa, nebo ne?

Reagovat
misinho7

problem je ze sa totalne zle vyuziva..ked su sporne situacie s ktorym mozme my profitovat tak sa nevyuzival co nasralo Florentina....ale proti nam ho vyuzivali jedna radost..toto by sa malo ujasnit ze kedy a preco sa na to pozriet a kedy nie ..takto to vyzera totalne nahodne ze dakedy sa mrknu dakedy nie

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je právě to, o čem jsem psal. Každý klub už se díky využívání videa cítil ukřivděný, ale nikdo to nepodává do roviny, že VAR je tady především proto, aby zničil Real Madrid. Pravidla využívání jsou naprosto jasná.

Reagovat
vilp

Podívej, mně jsou tyhle hry Florentina ukradený, ať si dělá, co chce.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Skvele...

A pritom ho po Girone kritizoval Valverde, Vidal a Busquets, dokonce se proti cervene odvolavali...

Te kritiky je i ve spanelske lize pozehnane...aspon je krasne videt, ze postizeny tym se bude vzdy citit postizeny, i kdyby souperi pri zakroku jeho hrac zlomil nohu...coz je proste smutny.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco je ta ciara vedena z vonkajses strany ruky hraca Betisu a ciara hraca Realu z vnutornej strany ruky?

Reagovat
vilp

Od ramen. A protože to nejbližší část těla, která se počítá.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ok, pochybujem, ze toto mohli rozlusknut takto detailne pocas zapasu.

Reagovat
Kokesh

Jak detailne? Tohle prave dela automaticky vse software. Jak vyse ale naznacuje Hristo, dost ho ovlivnuje rozmisteni a pocet kamer, coz je ve spanelsku dano bohuzel atraktivitou a dulezistosti zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

To som nevedel, ale tie ciary tam asi nemali..

Reagovat
blaugrana

Stuani snad bude uruguajsky Henke Larsson.

Reagovat
Reggie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ten by byl hodně dobrý, konečně by byl po Krkičovi v Barce další Srb

Reagovat
smazaný uživatel

mnohem zajímavější hráč než třeba Maxi Goméz imho

Reagovat
Elliasson

Krkić ale reprezentoval Španělsko.

Reagovat
Generalní Gladiator

Levá,pravá,hlava,výběr místa, solidní 1na1, vhodný do kombinace...nejlepší volba ze všech piatků,moratů,gomezů a stuániů.Pohybem,krytím míče mi trochu připomíná kuna, je to podsaditější typ, raději bych sice někoho spíš atletičtějšího,pohyblivějšího,ale nikdo takovej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact:

prvních 57 zápasů pod Guardiolou

42/10/5 proher

skore 154:45

prvních 57 zápasů pod Valverdem

41/13/3

152:49

Bůh vs. betonář, který nic neumí a ničemu nerozumí, přitom zcela objektivní hlediska vypovídají o něčem jiném. Má mnohem starší klíčové hráče a nemá nejlepší zálohu všech dob. "Hra" je samozřejmě hledisko zcela subjektivní.

Opět další důkaz toho, že obrovskou roli v neustálé nespokojenosti hraje rozmazlenost culés, kteří už usínají už i u domácí výhry 3:0, nikoli reálný pokles úrovně týmu .

Reagovat
smazaný uživatel

myšleny jsou ve statistice samozřejmě ligové zápasy

Reagovat
Generalní Gladiator

A z čeho jsme rozmazleni?

Reagovat
Kokesh

To je asi jen liga, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Fun fact:

ty pořád nechápeš.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gurdiola dostal tým v rozkladu a udělal z něj mašinu. Valverde dostal mašinu, neomezené finance a .....

Reagovat
smazaný uživatel

demagogie a navíc nepovedená

Reagovat
LAM

Srovnávat jak jsme hráli pod Guardiolou a jaký jsme měli úspěchy s Valverdem můžem opravdu jen ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, vytáhl to velice trefně sport.es při příležitosti první ligové sezony a půl nejzbožňovanějšího a nejnenáviděnějšího trenéra poslední doby.

Reagovat
roman1978

ani to těm dvěma bezmozkům nevysvětluj. to je jako házet hrách na zeď. když jim tvrdíš, že výsledky a statistiky nejsou to, co lidem vadí, tak přijdou s výsledky a statistikami.

moje statistika:

počet usnutí při zápasech barcelony za posledních cca 20 let před tím nynějším netrenérem - 0

počet usnutí za poslední sezonu a půl - nespočet

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

To s Valverdem není vůbec pravda. Naopak - po odchodu Neymara jsme byli hodně dole a on se s tím naopak skvěle vyrovnal. Za první půlrok měl ode mě jedničku. Pak bylo jaro horší, ale pořád ještě dobré hodnocení a očekávání, jak si povede po té stabilizační práci dál. A teď vidíme, že je to vlastně pořád stejné, což prostě není dost dobré. Alespoň pro mě.

Reagovat
Hristo Stoichkov

S prvním rokem víceméně souhlasím, s tím letoškem už tolik ne. On je pro mě takový krizový manažer, který nejlepší práci odvádí v nejtěžších podmínkách. Letos jsme měli špatný začátek sezony, ale pak opět přišel s řešením - zabudoval Vidala, čímž se rapidně zvedla defenzivní stránka hry, soupeři se začali mnohem složitěji dostávat do šancí a prakticky jsme přestali inkasovat. Takže za to stoprocentně pochvala, navíc je pro mě velkým plusem i to, že jsou s ním spokojení všichni klíčoví hráči. Myslíš, že nemají ambice a trpěli by tam někoho, kdo na takovou úroveň nemá? Mě mrzí to, že Ernesto nikdy nebude typem trenéra, pod kterým by to byly nějaký ofenzivní orgie, ale zase si musíme přiznat i to, že na takový fotbal (už) nemáme kádr, museli bychom významně zainvestovat do mladších hráčů a zároveň se zbavit klubových legend, což pro mě není dobrý řešení, radši bych šel postupnou cestou. A jako poslední věc musím zmínit to, že na trenérským trhu nevidím nikoho, kvůli komu bych neváhal dát EV padáka. To všechno s vědomím toho, že jsem několikrát v minulosti EV kritizoval a vyhazoval.

Reagovat
Visca el barca

Koukal jsem v pondělí na City. A my nemůžeme hrát tak krásný fotbal jako oni z jednoho prostýho důvodu. Oni daleko víc běhaj. To je celej ten klíč. Naši hráči v tom zápase daleko víc odpočívaj a pokud ti neběhá nejvetší hvězda týmu s tou druhou největší, tak to má vliv na celkovej projev mužstva. Na druhou stranu ty velký zápasy fakt zvládáme. Fakt jsem zvědav na jarní LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu to byl v pondělí krásný fotbal? Těch šancí po té červené nebylo až tolik, jak by se dalo očekávat. Hromada střel z dálky na tribunu, centry na Sterlinga atd. Kdybychom takhle hráli 70 minut doma proti deseti my, opět se bude v diskuzích brečet, na to dám krk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak souhlas

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

statistika je svině

Reagovat
alcantara

Hodnotit futbal podla statistik je naozaj velmi obmedzeny pohlad. Normalne je mi Ta luto, ked to tak naozaj vnimas.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je zase líto těch, kteří u zápasů oblíbeného týmu usínají a ještě se s tím chlubí. Nebo těch, kteří hodnotí fotbal podle sestavy. Takoví lidé nemají fotbal rádi, nerozumí mu a jejich fanouškovství je jenom nějaká trapná póza, aby se mohli po špatném dnu v práci v diskuzi vydovádět na neoblíbených hráčích a trenérech.

Navíc tady nejde o žádné hodnocení. Zcela OBJEKTIVNÍ shrnutí první sezony a půl dvou trenérů, na které jsou fanoušky zcela odlišné náhledy. A hle, ukazuje se, že objektivně mezi oběma trenéry jednoduše nemůže být takový rozdíl, jak by se podle reakcí plastic fans mohlo zdát. Fotbal se hraje na výhry, prohry a remízy, na vstřelené a inkasované góly. Nelze prohrát pouhé tři zápasy z 57 v průběhu dvou sezon, mít průměr téměř tří vstřelených gólů na zápas a zároveň být trenérským lemplem a předvádět špatné výkony. Pokud by skutečně hra pod Valverdem byla tak tragická, o tolik horší než po Guardiolou nebo jinými trenéry, je nemožné, aby měli oba dva téměř totožné statistiky ohledně výher nebo vstřelených a inkasovaných gólů. Na tak velkém vzorku se navíc vytrácí i nějaký případný faktor štěstí nebo náhody, takže ať si to každý přebere sám.

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Nj, tymto prispevkom si to vlastne len potvrdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to takhle, pošli Valla trénovat Barcu a on ti tu ligi vyhraje i když bude dělat vše proti tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

vybornej post

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu to byl fun fact, což se docela povedlo.

Na stranu druhou bych věřil, že zrovna Klokanomet to bere jako argument pro podporu svého tažení.

Reagovat
patas92

Jn, anebo vítzězství v LM vs. ostuda v LM

Reagovat
2miguel1

Minuly rok to bolo pod Valverdem zle. Aj ked sme skoro neprehrali celu sezonu, ten zapas s AS Rim ukazal nasu pravu tvar. Tento rok k nam ako keby prisiel Coutinho, Arthur, Vidal a dajme tomu aj uz Dembele. Tie zapasy sa mi pacia coraz viac ( aj hra vonku ) a ked som ten pocit minuly rok nemal, ze mozeme vyhrat LM, tento rok tomu uplne verim. Znizujeme postupne possession, co je kluc k uspechu ak mate v time Dembeleho s Messim a nie Iniesu Xaviho s Messim.

Reagovat
Hristo Stoichkov

https://youtu.be/2Kf79vj4c98

Lenglet - skvělá posila

Reagovat
Messiáš

Reagovat
ADM

Obrovsky upgrade voci Minovi

Reagovat
Majk91

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

Snad

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Phillipinho

Tak Atletico prej pusti Kalinice a Gelsona a misto nich chce Cholo Moratu. Nejdriv je ale nutny, aby Chelsea privedla Higuaina.

Reagovat
Messiáš

Gelsona vezme AC max na hostování, nikdo nebude chtít kupovat hráče z nevyjasněnou historii a soudní pří na krku ze strany Sportingu. Kalinicovi jsem nikdy nijak nevěřil, ale Gelsona je mi líto a jde to trochu na triko Chola..

Reagovat
Phillipinho

Jsem cekla, ze Gelson se neprosadi. Moratu bych celkem bral, Cholo po nem touzi uz dlouho, mohl by ho zpatky probudit

Reagovat
Elliasson

To snad ne!

Reagovat
Phillipinho

Lepsi nez Kalinic.

Reagovat
Elliasson

1. Odchovanec a fanoušek Realu, takové fotbalisty si u nás nepřeji.

2. Gelsonsovi bych dal šanci.

Reagovat
Phillipinho

Morata je odchovanec Atletica

Reagovat
valloire

noooo....

Reagovat
Messiáš

Dabbur do Sevilly! Oba Sevillské kluby dělají radost, co se přestupové politky týče Mám radost, že Caparros takhle navázal na skvělou práci Monchiho. Pecka

Reagovat
Phillipinho

Tyvole Silva, Ben Yedder, Munir, Dabbur. Slusny.

Reagovat
Messiáš

To je útok jak víno. Snad to nebude znamenat nějaké kompliace u Silvy typu, že teď si vlastně nejsou ani jistí, jestli ta opce není moc vysoká a že ho nutně nepotřebují.... Jestli zkompletují tohle kvarteto, tak to bude úžasný

Reagovat
smazaný uživatel

Munas Dabbur do Sevilly.

Teraz jeden z tej útočnej štvorice nebude mať dostatok minút. Munir môže byť teraz pekne nasratý

Reagovat
Phillipinho

Prej prijde mozna az v lete.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to tam padaje, ani neví jak

Reagovat
smazaný uživatel

Padá *

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele