LaLiga - souhrn 17. kola

13.12.2019, 22:51, aktualizováno 15.12.2019, 22:56
Komentáře a souhrny
Karim Benzema (© AFP)
Barcelona se po remíze s Realem Sociedad neosamostatnila v čele tabulky na dlouho, neboť se na tradičního konkurenta po remíze ve Valencii bodově dotáhl Real Madrid. Po dlouhé době prohrála Sevilla, přesto drží průběžně třetí místo. Getafe si poradilo s Realem Valladolid a tři body oslavilo rovněž Atlético Madrid...

Valencia CF - Real Madrid 1:1

15.12.2019 21:00

Góly: 78. Carlos Soler - 90+5. Karim Benzema

Od zápasu Valencie s Realem Madrid asi každý divák právem očekával gólovou smršť. Ta se sice nekonala, ale o dramatické chvíle rozhodně nebyla nouze. Domácí šli do vedení v 78. minutě a vypadalo to, že Real už se nedostane ke slovu. Nakonec se ale poslední akcí zápasu povedlo hostům srovnat.

Real chtěl jednoznačně vyhrát, aby dostal Barcelonu pod tlak a aby se na prvním místě LaLigy osamostatnil. Dnes večer mu k tomu mělo pomáhat útočné trio Rodrygo, Benzema a Isco, zatímco Valencia se spoléhala na jediného hrota, Rodriga Morena, podporovaného Solerem, Torresem nebo Parejem. Aktivnějšími hráči byli rozhodně hosté, kteří se nebáli pronikat velmi často do srdce obrany Los Che a způsobovat v ní velké škody.

Rodrygo si to v 5. minutě namířil do pokutového území mezi tři soupeře, ale po jeho pádu na zem se penalta nepískala. Domácí stopeři si byli velmi dobře vědomí toho, jak nebezpečným soupeřem může být Karim Benzema, takže francouzského střelce kryli v několika lidech. Benzemu sice hledal jeden centr za druhým, ale právě kvůli výše zmíněnému se tato taktika nesetkala s úspěchem. Valencia se herně trápila a nedokázala si vytvořit stabilnější tlak.

Deset minut před koncem první půle se málem k hlavičce procpal Rodrigo, který hledal míč směřující mezi oba stopery Bílého baletu. První půli jsme ale jinak mohli klidně označit za velmi neatraktivní. Po změně stran se ale hra obou soupeřů podstatně zlepšila.

Jako první málem šli do vedení domácí. Jen tři minuty poté, co se obě jedenáctky vrátily na hrací plochu, Ramos podklouzl v obraně. Toho chtěl využít mladík Ferrán Torres, který postupoval zcela sám proti Courtoisovi, který ale skvěle balon vykopl nohou! Oproti první půli to byla naopak spíš Valencia, kdo tvrdil muziku, zatímco Real jen marně hledal cestu k větší šanci. Wass byl u balonu na středu vápna jako první, ještě chtěl situaci vylepšit na Pareja, který už ale na jeho vybídku nereagoval.

Valencia se stále častěji dostávala do hry. Coquelin si skvěle narazil s Wassem, poté nacentroval do vápna, kde jen těsně před Rodrigem sebral balon vyběhnutý Courtois. Už se začínalo zdát, že gólu se diváci nedočkají. Když tu náhle v 80. minutě Wass nahrál křížným pasem na Carlose Solera, který v náběhu před bránou nemohl netrefit - 1:0.

Na tahu byl Real Madrid, který si porážku nemohl dovolit. A proto vrhl všechny síly vpřed. Ve 4. minutě nastavení se jeho fandové na chvíli zaradovali po kombinaci Ramose s Benzemou a dělovce Joviće, jenže celé akci předcházel jasný ofsajd. O pouhou minutu později už to ale Realu vyšlo. Do vápna Valencie si naběhl i brankář Courtois, jehož hlavičku po rohovém kopu brankář Doménech vyrazil jen k nohám Karima Benzemy. A francouzský kanonýr už neměl potíže napálit míč do sítě - 1:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Villarreal CF 1:2

15.12.2019 18:30

Góly: 62. Munir El Haddadi - 13. Raúl Albiol, 74. Karl Toko Ekambi

Fotbalisté Sevilly promarnili velkou možnost ukrojit z náskoku vedoucí Barcelony a doma dokonce podlehli Villarrealu 1:2. Žlutá ponorka byla vysoce efektivní, v prvním poločase ji poslal do vedení Raúl Albiol a ve druhém z ojedinělé šance Karl Toko Ekambi.

Sevilla měla v utkání velkou územní převahu, celkově přes 70% držení balónu, jenomže k čemu to bylo, když Žlutá ponorka byla jednoduše efektivnější.

Nutno podotknout, že Villarreal v úvodu utkání hýřil aktivitou a zaslouženě se ujal vedení. V 11. minutě ještě Quintillův volný přímý kop vyděsil domácí osazenstvo, ale o tři minuty bylo vedení hostujícího celku již realitou. Prodloužený rohový kop zblízka dopravil hlavou do sítě Raúl Albiol a brankář Vaclík s tím nemohl nic dělat. Ve 25. minutě byl znovu nebezpečnější Villarreal a střela Gómeze skončila těsně vedle branky. Domácím se nedařilo, první poločas byl z jejich strany hodně nevýrazný, ovšem s druhým poločasem přišla změna.

V 52. minutě pálil křížnou ranou těsně vedle Reguilón a za dalších osm minut už bylo srovnáno. Do přihrávky Reguilóna se položil Munir a Asenjo na balón nedosáhl. Sevilla pak měla velkou převahu a zdálo se, že má utkání pod kontrolou, jenomže neměla. V 74. minutě opět zaskočil stadion Sáncheze Pizjuána Karl Toko Ekambi, když zblízka překonal bezmocného Vaclíka. Před českým brankářem v tu chvíli stáli tři hráči ve žlutém.

Ve druhém poločase to byla prakticky jediná šance Villarrealu a rázem byla gólová. Sevilla ještě měla na odpověď patnáct minut, znovu utahovala před Asenjem smyčku, ale kýženého gólu se nedočkala. Villarreal vyloupil Andalusii a veze si domů důležité tři body. Sevilla porážkou 1:2 nevyužila předchozí ztráty Barcelony, ale nadále jí patří třetí místo.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 2:2

15.12.2019 16:00

Góly: 19. Sergi Darder, 41. Bernardo Espinosa - 4. Borja Iglesias, 68. Marc Bartra

Čtyřgólové představení bylo k vidění na RCDE Stadium, avšak vítězství se nedočkal ani jeden z aktérů. Betis rychle vedl zásluhou Borjy Iglesiase, ale Espanyol brankami Dardera a Espinosy výsledek otočil. Poslední slovo měli hosté, jmenovitě obránce Bartra.

Už ve 4. minutě hosté předvedli rychlou akci na jejímž konci byla přihrávka Alexe Morena na Borju Iglesiase, který hlavičkou na přední tyč překonal brankáře Lópeze. Domácí se z inkasované branky poměrně rychle vzpamatovali a za dalších patnáct minut bylo vyrovnáno, Sergi Darder se po pěkné individuální akci prosadil přízemní střelou.

Oba celky se snažily útočit, hrál se poměrně pěkný fotbal, který nabídl v úvodních dvaceti minutách už dvě branky. O něco více ale byli přeci jenom aktivnější domácí, kteří se na sklonku prvního poločasu poprvé ujali vedení. Po standardní situaci předvedl na zadní tyči skvělý zákrok Robles, nicméně k bezprostřední dorážce se dostal Bernardo Espinosa a tady už byl brankář Betisu krátký. Celý gólový moment ještě posuzovalo video, které nakonec dalo domácím za pravdu.

Betis tak musel dotahovat a rozhodně pro něho nebylo nic ztracené. Ofenzívu přišel po hodině hry rozhýbat Cristian Tello a jen o tři minuty později Andalusané skutečně vyrovnali. Feddal vracel při rohovém kopu balón do šestnáctky a Marc Bartra hlavou nedal Lópezovi šanci.

Dvacet minut před koncem bylo vyrovnáno a najednou začal zase hýřit aktivitou Betis. V poslední minutě utkání pelášil na branku domácích Cristian Tello, ale Diego López předvedl dobrý zákrok a svému týmu zachránil bod.

Konečná remíza z pohledu domácích nic neřeší, nadále zůstávají na posledním místě tabulky, s pětibodovou ztrátou na nesestupovou Mallorcu. Betis je pro změnu dvanáctý a také nemůže být úplně spokojen.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - RCD Mallorca 2:2

15.12.2019 14:00

Góly: 20. Rafinha, 50. Iago Aspas (pen.) - 33. Salva Sevilla (pen.), 83. Ante Budimir

Celta Vigo prováhala velkou možnost získat tři body, které by jí výrazně pomohly v boji o záchranu. Domácí ještě sedm minut před koncem vedli 2:1 a dokonce hráli v početní převaze, jenomže Mallorcu spasil Ante Budimir. Remíza 2:2 nakonec vůbec nic neřeší, spokojeni ale musí být vzhledem k vývoji hosté.

Celta v minulém kole nezvládla záchranářský duel s Leganésem a po porážce se musela ohlédnout po bodech někde jinde. Domácí souboj proti Mallorce se jevil jako ideální příležitost. Na Estadio Balaídos vydržel nerozhodný výsledek jen do 21. minuty, pak totiž odcentroval Olaza a Rafinha umístěnou hlavičkou k tyči poslal Celtu Vigo do vedení. Domácí pak kombinovali na polovině soupeře, ale další možnost si nevytvořili.

Mallorca se poprvé dostala ke slovu ve 34. minutě a rázem z toho bylo vyrovnání. Aidoo se ve vlastním vápně dopustil faulu a sudí odpískal pokutový kop, který Salva Sevilla bezpečně překonal. Zbytek prvního poločasu patřil opět domácím, kteří hýřili aktivitou, nicméně brankář Reina nemusel výrazněji zasahovat.

Pokutový kop se nakonec pískal i na druhé straně barikády. Pět minut po přestávce byl ve vápně faulován Lucas Olaza a kapitán Iago Aspas tvrdou ranou k tyči vrátil vedení na stranu Celestes.

Domácí tým pak kontroloval hru a v 79. minutě se výrazně přiblížil třem bodů, protože soupeř dohrával o deseti. Antonio Raíllo předvedl zbytečně ostrý zákrok a od hlavního arbitra uviděl rovnou červenou kartu. Jenomže kdo čekal závěrečný tlak Viga, ten byl zklamán. Mallorce se povedl husarský kousek, i v oslabení totiž šest minut před koncem dokázala vyrovnat! Lago Júnior poslal do vápna přesný centr, obrana Viga ho nedokázala odvrátit a k odraženému balónu se na malém vápně dostal Ante Budimir a srovnal na konečných 2:2. Nic na tom nezměnila ani neproměněná tutovka Santiho Miny, který v páté minutě nastavení trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Real Valladolid 2:0

15.12.2019 12:00

Góly: 36. Marc Cucurella, 82. Ángel Rodríguez

Getafe se opět o něco více přiblížilo Lize mistrů, když doma porazilo Valladolid 2:0. Madridský celek pokračuje ve skvělých výkonech, v lize neprohrál už sedmý zápas v řadě a také už přes 300 minut neinkasoval. Pod výhru 2:0 se brankami podepsali Marc Cucurella a Ángel Rodríguez.

Svěřenci Josého Bordaláse byli v průběhu prvního poločasu výrazně aktivnějším týmem, dlouho však naráželi na pozornou obranu soupeře. Valladolid hrál ze zajištěné obrany a vyčkával na svojí příležitost, která přišla po půlhodině hry. Z levé strany hřiště měl k dispozici zajímavou standardku Sandro. Hostující hráč se rozhodl zakroutit balón přímo do branky a Soria musel vyrážet na rohový kop. Valladolid svojí šanci neproměnil a o tři mnuty později inkasoval. Molina se uvnitř vápna dokázal vymotat z obležení tří hráčů a připravit čistou gólovku pro Marca Cucurellu, který zblízka překonal brankáře Matipa.

Getafe zaslouženě vedlo, ale po změně stran se dala očekávat aktivita Valladolidu. V 51. minutě měli domácí obrovskou šanci zvýšit, ale Jorge Molina po rohovém kopu orazítkoval tyč. V další velké šanci neuspěl Cucurella, jehož hlavičku Masip udržel na brankové čáře. Valladolid pořád ztrácel jediný gól a stačila jedna povedená akce a mohlo být vyrovnáno. Getafe však nakonec vstřelilo pojistku a definitivně rozhodlo o zisku dalších tří bodů. Osm minut před koncem odvedl velký kus práce Mata a přesným centrem vybídl ke skórování Ángela Rodrígueze, který se nemýlil.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - CA Osasuna 2:0

14.12.2019 21:00

Góly: 67. Álvaro Morata, 75. Saúl Ñíguez

Co do statistik hrála Osasuna v Madridu celkem vyrovnané utkání, jenomže Atleti byli o poznání nebezpečnější a zásluhou dvou gólů z druhého poločasu utkání ovládli - zaslouženě. Snahy Atlética dlouho brzdil výtečný brankář Herrera, ale i on se nakonec musel sklonit po brankách Moraty a Ňíguéze.

Hosté začali nebojácně a už po čtyřech minutách protáhl dalekonosným pokusem Oblaka Rubén García. O chvíli později na druhé straně selhal v tutovce Morata, Herrera proti němu rychle vyběhl a nohama pokus vytěsnil mimo tyče. Ve 23. minutě zase neprostřelil Herreru v dobrém náběhu Félix a nerozhodný stav na Wanda Metropolitano nadále trval. Atlético před koncem prvního poločasu utahovalo smyčku, ale Osasuna veškeré šance přežila. Střelu z úhlu v podání Thomase Lemara vytěsnil Herrera a opora hostí si poradila i s dorážkou Felipeho. Hosté měli i štěstí a to po hlavičce Félixe, po které zazvonilo břevno. Těsně před odchodem do šaten Herrera zase kouzlil, vyrazil Parteyho střelu a poradil si i s dorážkou Félixe.

Prakticky stejný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Atlético bylo mnohem nebezpečnější, ale dlouho naráželo na velký problém, který se jmenoval Herrera. Až v 67. minutě se zaplněný stadion Wanda Metropolitano dočkal. Trippier při standardní situaci posadil balón na hlavu Álvara Moraty a tady už byl Herrera krátký.

O osm minut později předvedli Colchoneros nátlakovou hru, nedovolili se Osasuně vymanit z tlaku a Saúl Ňíguez zvýšil na 2:0. Atlético se mohlo definitivně uklidnit a navíc mělo i další šance na zvýšení náskoku. Koke z otočky pálil vedle a druhý gól Moraty nebyl kvůli ofsajdu správně uznán. V poslední minutě utkání Morata ještě jednou střílel mimo a více už se na trávníku Wanda Metropolitano nestalo.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 0:0

14.12.2019 18:30

Góly: -

S bezbrankovou remízou na San Mamés budou pochopitelně spokojenější hráči Eibaru, kteří předvedli dobrý taktický výkon a samozřejmě i s trochou štěstí ubránili šance Basků. Gól v Bilbau nakonec žádný nepadl.

Athletic byl před utkáním favoritem, na druhou stranu Eibar byl odhodlaný v derby uhrát body a udělat pro to cokoliv. V prvním poločase hrál velice dobře takticky, tvrdou hrou i kouskováním času nedovolil soupeři dostat se do tlaku. Na první pohled by se mohlo zdát, že se nehrál pěkný fotbal, ale nebylo tomu tak. Tempo bylo velmi dobré, pro dokonalost ale scházely větší šance a především góly.

Už v prvním poločase museli hosté poprvé střídat a zraněného Bigase nahradil Burgos. Athletic sáhl po první změně hned po přestávce a Córdobu nahradil Gómez. I ve druhém poločase byl obraz hry stejný, ale po hodině hry se konečně naskytla první příležitost. Zakončení Williamse zneškodnil povedeným zákrokem Marko Dmitrović. O chvíli později dokonce Williams vstřelil gól, ale protože byl v ofsajdu, jeho radost byla zbytečná.

Athletic chtěl utkání rozhodnout ve svůj prospěch a pět minut před koncem tomu byl velice blízko zkušený Raúl García, jehož hlavičku zneškodnil Dmitrović. Eibar se bránil náporu a nakonec to skutečně do závěrečného hvizdu vydržel, takže si ze San Mamés odváží velice cenný bod.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - FC Barcelona 2:2

14.12.2019 16:00

Góly: 12. Mikel Oyarzabal (pen.), 62. Alexander Isak - 38. Antoine Griezmann, 49. Luis Suárez

Barcelona v Baskicku jenom remizovala a dává velkou šanci Realu Madrid, aby se ujal vedení v soutěži. Real Sociedad začal dobře, vstřelil první gól, ale Katalánci i díky zásahu bývalého hráče domácích Antoina Griezmanna výsledek otočili. Další branku Barcelona nepřidala a sama naopak inkasovala na konečných 2:2.

Trenér Ernesto Valverde poslal do utkání všechny své hvězdy, aby také ne, když v týdnu v Lize mistrů nehráli a odpočívali. Jenomže začátek se Barce, jako už poněkolikáté v sezoně, nepovedl. V 11. minutě fauloval ve vlastním vápně Sergio Busquets a sudí domácím odpískal penaltu. Mikel Oyarzabal se rozhodl pro přízemní střelu doprostřed a tento záměr mu vyšel - 1:0 pro San Sebastian. Barcelona byla jako opařená a vůbec se nemohla dostat ke svojí hře. I proto je velká škoda pro domácí, že jí ještě v prvním poločase dovolili vyrovnat. Po chybě ve středu pole následoval rychlý útok a bývalá hvězda Basků Antoine Griezmann krásným obloučkem srovnal na 1:1. Hosté vytěžili z minima maximum a zmiňme také, že jindy dominantní statistika držení balónu byla v moci domácích.

Katalánci ale byli efektivní a hned po přestávce to znovu ukázal Luis Suárez, který zakončil typickou akci po přihrávce Lionela Messiho do prázdné branky. V tu chvíli měli hosté na to, aby zápas definitivně rozhodli třetím gólem. Griezmann po další náběhu nechal vyniknout Gargalla a hlavičku Gerarda Piquého odvrátil na brankové čáře obránce domácích.

Real Sociedad pak předvedl, že i on umí nemilosrdně trestat. Brankář Ter Stegen zasáhl balón po přihrávce z levé strany, jenomže ke smůle Barcelony ho posunul jen na kopačku Alexandera Isaka, který měl pak snadnou úlohu. Valverdeho svěřenci měli ještě dost času, aby utkání dotáhli do vítězného konce, ale Real Sociedad hrál dobře a konečný bod si rozhodně zasloužil.

Více informací k zápasu

Granada CF - Levante UD 1:2

14.12.2019 13:00

Góly: 60. Darwin Machís - 55. Rubén Rochina, 89. Enis Bardhi

Fotbalisté Levante uštědřili Granadě teprve druhou domácí porážku v sezoně a v tabulce poskočili na jedenácté místo. Vše podstatné se odehrálo až po změně stran. Domácí sice rychle odpověděli na inkasovanou branku od Rochiny, ale na gól Bardhiho minutu před koncem už reagovat nestihli.

Když se Levante představilo v Granadě naposledy, byl z toho pořádný průšvih. Granada v roce 2016 vyhrála na Estadio Nuevo Los Cármenes 5:1, ale hosté něco takového nechtěli opakovat. Do utkání vstoupili o dost zodpovědněji a v poločase udrželi bezbrankový stav, navzdory zajímavým možnostem soupeře. První gólovku si Granada vytvořila po patnácti minutách, ale střelu Carlose Nevy z úhlu vyrazil Fernández. O chvíli později se hostující brankář znovu vytáhl, tentokrát po hlavičce jeho jmenovce Carlose Fernándeze.

Levante zahrozilo až před koncem prvního poločasu a stálo to za to. Morales si v největší příležitosti posunul balón na střelu a zblízka orazítkoval břevno. Tato zahozená šance mohla Levante mrzet, ale to si všechno vynahradilo po přestávce. V 55. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Rochina a Rui Silva se natahoval marně. Granada však rychle odpověděla a po centru Díaze se hlavou nekompromisně prosadil Darwin Machís. Po hodině hry se tak začínalo od znovu.

Závěrečná půlhodina vypadala, že žádné rozhodnutí nepřinese. Oba celky už se zřejmě začínaly s remízou 1:1 smiřovat, když v tom zničehonic, minutu před koncem, udeřil Enis Bardhi. Jeho volej z dvaceti metrů zapadla k tyči a Levante vedlo 2:1. Granada měla na reakci málo času, sudí sice přidal šest minut nastavení, ale ty uplynuly rychle jako voda.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - CD Leganés 1:1

13.12.2019 21:00

Góly: 81. Joselu - 43. Martin Braithwaite

Páteční předehrávka mezi Deportivem Alavés a Leganésem vítěze nepoznala. Hosté na Mendizorrotze dlouho vedli, ale výsledek, který by pro ně znamenal důležité tři body, neudrželi. Deportivo spasil devět minut před koncem vyrovnávací brankou Joselu.

Leganés se v posledních týdnech zlepšil, ovšem jeho situace u dna ligové tabulky je pořád zoufalá. Z pětibodové ztráty na nesestupovou sedmnáctou příčku mohl ukrojit a to se nakonec i podařilo, byť ne v takové míře.

Na Mendizorrotze šlo o hodně, přeci jenom body potřebuje i Alavés a kde jinde je brát, než doma proti týmům hrajícím o záchranu. Začátek zápasu byl hodně nervózní a vlastně nepřinesl žádnou výraznější gólovou příležitost. To nejdůležitější v zápase se odehrálo až před koncem prvního poločasu. Nejprve García lehce vystrašil Cuéllara nepřesným hlavičkovým pokusem a pak už na druhé straně zmrazil domácí příznivce Martin Braithwaite. Po Rodriguesově přihrávce z první se na malém vápně objevil Braithwaite a zblízka překonal brankáře Pacheca.

Domácí museli dohánět a to se ukázalo být pořádně těžkým úkolem. Leganés se rozhodl pečlivě bránit a tahle taktika slavila úspěch. Tedy alespoň do 81. minuty. Přitom v té době už mohlo být dávno rozhodnuto. O několik minut dříve se řítil do šance Mesa, jenomže kličkou na brankáře nevyzrál a tím celou možnost pokazil. A pak přišel gólový okamžik na druhé straně, závar před pokutovým územím ukončil dorážkou Joselu a srovnal na 1:1. V utkání se ještě nastavovalo dlouhých šest minut, ale ani během nich se remízový stav nezměnil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona16112343:2035
2.Real Madrid16105133:1235
3.Sevilla FC1794421:1731
4.Getafe CF1786326:1630
5.Atlético Madrid1778218:1029
6.Real Sociedad1784528:2028
7.Athletic Bilbao1776419:1227
8.Valencia CF1776427:2427
9.Granada CF1773724:2224
10.CA Osasuna1758422:2023
11.Levante UD1772822:2623
12.Real Betis1765624:2923
13.Villarreal CF1764730:2522
14.Deportivo Alavés1754818:2419
15.Real Valladolid1747614:2019
16.SD Eibar1744915:2816
17.RCD Mallorca17431018:3015
18.Celta Vigo1735914:2514
19.CD Leganés17241112:2810
20.Espanyol Barcelona17241112:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (189)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zapas Granady s Levante fakt bavil. Ty tymy jsou zatim (a verim, ze se to nezmění) ze hry o záchranu, a hned je videt, jak si ten fotbal uzivaji.

Reagovat
smazaný uživatel

On je jak ty - nikdo ho nebere vážně.

Reagovat
Kokesh

Nech si porad dokola ty svoje osobni pohledy na me pro sebe a konecne se venuj fotbalu. Tady to Jose krasne trefil, at je jaky je.

Reagovat
LAM

Ten tak něco trefil.Už vidim,že za rok ho zas budou vyhánět vidlema.

Reagovat
patas92

A ty ostatní zápasy, které se Portu nepodařilo otočit, to byl Costa taky captain leader, nebo jenom captain?

Reagovat
Kokesh

To by asi nebyl lidr nikdo na svete, ne? Uvedl priklad, nic vic. Ja si myslim, ze dnesni doba mluvi sama za sebe. Nekteri nejsou povahou lidri, ale jen figurky s paskou na ruce.

Reagovat
ADM

Nekteri nejsou povahou lidri, ale jen figurky s paskou na ruce

A to je chyba toho hráča? Alebo toho, kto ho menoval kapitánom?

Reagovat
Ed_Hazard

To uz je vec druha..

Reagovat
patas92

Tak já s tím i souhlasím, jen to není žádné převratné zjištění a ten příklad je blbost.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Ty reakce, culés fakt Mouřnína nevydýchávají ještě víc než madridistas Pepka

Reagovat
Ed_Hazard

ja mam Pepka celkom rad

Reagovat
CHONG

Já ne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to dá se říct krysa zrádcovská

Reagovat
LAM

Klasická venkovní bramboračka,navíc na Sociedadu.To proč tam hrajem každej zápas děsně je fakt záhada.

Jinak při vedení 2:1 se dalo rozhodnout,ale nejsme prostě tak efektivní.To proč nepískl na konci penaltu na Pique,když ho jesně ztáhl za dres a v provnim poločase pískal ještě slabší zatahání,ví snad jenom ten kokot s píšťalkou

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to v létě pořádnou čistku v záloze. Rakitic, Busquets, Vidal, Roberto pryč. Za ně bych koupil Bruna Fernandese, Eriksena a Ricarda Pereiru (PO místo Roberta). Piquému bych snížil odehraný čas.

Finančně by to neměl být problém. Bruno s Pereirou by stáli tak 120 mega, Eriksen zadarmo. Za ty 4 bychom měli dostat aspoň 100 mega.

Na DM bychom neměli přirozenou náhradu za Frenkieho, ale mohl by tam občas zaskočit Todibo nebo Arthur.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze i s VARem si jedou rozhodci podle noticek.

Jinak hrozna hra, ultraged raketa, bus slabej, alba a roberto posouvaci, utok odstrihnut a trener is what it is

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, aspon o bod vedieme...

Reagovat
Phillipinho

Messi-Odegaard-Benzema. Nejlepsi hraci ligy.

In that order

Reagovat
X-bano-X

Este Ter Stegen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ne.

Reagovat
X-bano-X

Procpak? Tych wonder save uz v tomto rocniku mal pozehnane aj ked tam bolo aj par zavahani.

Reagovat
DieryVonry

Ti Atleti by fakt měli v zimě koupit něco místo Moraty.. To přece nemůže myslet nikdo vážně. Rozhazují se tady za statisíce za naděje, tak je třeba se soustředit i na něco, na co je spoleh,.. Doporučil bych Edisona!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby im zasvietil?

Reagovat
smazaný uživatel

vole

Reagovat
Phillipinho

Morata je sice jeden z nejlepsich hlavickaru a obecne zakoncovatelu z prvni. Ale to co za zapas je neskutecny. V zime to chce nejakyho utocnika, kterej okamzite bude platnej. Nevim, jak moc je ten Cavani realnej no. Kazdopadne v lete by to chtelo ulovit Wernera!

Reagovat
Phillipinho

A kdyz uz toho gola, jinak nez hlavou da, tak je to ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta věta je boží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Zrovna jsem se sem přišel zeptat, jak se mu vlastně daří. Tohle mi asi stačí.

Reagovat
Phillipinho

Jako takhle. Herne dost slusny, o parnik lepsi prispevek nez od Costy. Je to nejlepsi strelec tymu (ackoliv to letos neni tak tezky) a urcite patri letos k tomu lepsimu. Jenom proste v tezkych zapasech kdy neni tolik sanci, je treba mit v tymu hrace, kterej tu sanci dokaze promenit. To on bohuzel neni...

Reagovat
DieryVonry

No, v zimě asi reálnej Cavani nebude, zvlášť, když Tuchelovy hvězdy letos dost marodí. Na Champions League ho budou ještě potřebovat.. Ale v létě by byl pro Atletico nejlepší volba a to určitě tak na 3 roky, pokud se mu vyhnou těžký zranění.. ale to jak chodi do micu je vlastně zázrak jak odolnej je. Pokud bude jako Forlán, tak je v půlce kariery :D No a tím dostává Atletiko čas na vychování nového Torrese, Griezmana nebo Aguera..

Reagovat
Kokesh

Mateo se solidne rozehrava, ten muze v budoucnu jako jeden z mala v zaloze mrzet. Ceba krome par svetlych okamziku prumer v prumernem klubu, Llorente u Atletu uplny propadak, treti rok po sobe temer nulova minutaz.

I tak vsem Pogbum, Jamesum atd. nakonec vypali rybnik posila z Castilly, krasa. Klidne bych dal v lete moznost Lukovi odejit (pokud chce, pokud ne klidne se obejit bez posily) do Italie a Jamesovi pokracovat ve sve porcelanove chvilkove extratride nekde jinde.

Kroos - Case - Valverde (Isco, Odegaard, posila) + dalsi obet na cca 500 minut v sezone

Reagovat
Kenneth

Počkáme si jak skončí sezona. Pokud skončí bez trofeje, tak Pogba stopro přijde. Vlastně ani bych se nedivil kdyby přišel i tak. Pogba 2020, Mbappe 2021.

Reagovat
CHONG

Takže povinné vítězství si můžeme odškrtnout a další tři bodíky jsou doma

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Ed_Hazard

Jak názory? Držal ho? Držal. Stiahol ho k zemi a fauloval? Áno. Odpískala sa penalta? Áno.

Bodka. Čo chceš ešte na tom riešiť?

Reagovat
Kokesh

To je právě ta druhá situace na konci zápasu, kde tu někteří cules srovnávají situaci právě s tebou zmiňovanou odpískanou penaltou pro Sociedad, kde byly podle nich naprosto stejné situace a rozhodčí je kokot s píšťalkou. Jenže realita je tak trochu jiná, že...

Drželi se oba, těch videí je na Twitteru plno.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

hodně ochotně padal

Reagovat
smazaný uživatel

ten baletak ich sejmal zozadu obidvoch

Reagovat
smazaný uživatel

neni pravda, ze to tvrdi jen cules, komentatori na espn i hosti ve studiu se shodli, ze to mela byt penalta, (dokonce nekteri rikali, ze byla jeste jasnejsi nez ta prvni)

Reagovat
Phillipinho

Penalta nebyla a vsichni to resi. Proto to resim.

Reagovat
Switchback

Už při zápase jsem si myslel, že to penalta měla být ale ne za to držení(jelikož bylo i ze strany Piqueho) ale přišlo mi, že hráč za Piquem ho trefil, i když dost možná omylem ... samozřejmě že Kokesh si zase bude komentovat co se mu hodí, jak jinak Jinak ta první je taková 50/50 penalta no, když to rozhodčí pískne tak to VAR nezmění, naopak kdyby to rozhodčí nepísknul tak si myslím, že to VAR taky neotočí na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Drželi se sice navzájem, ale s tím co rozhodčí písknul pro Sociedad v první půli, tak nejspíš měl písknout i Barce. Každopádně ztráta Barcy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
valloire

už od dob zákroku Nesty v LM se držení ve vápně píská jako penalta

Reagovat
smazaný uživatel

No jak pro koho, nas rezou

Reagovat
valloire

Zajímavý....Já si pamatuju, že jste tu říkali, že se to má pískat ten Nestovo zákrok. Že je to v pravidlech. A najednou vás řežou. Zajímavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pak to ma piskat i na druhy strane, o to jde

Reagovat
ttopi

Reagovat
Baronne

Pravěk

Reagovat
Reggie

Však to je v pořádku, ale proč se to nepísklo na Piqueho, to se tady asi řeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná

Reagovat
smazaný uživatel

BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

Reagovat
LAM

Náhoďáci zachránili plichtu

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Ve druhym poločase vás tam hrozně trhali při těch brejkách.Bejt Rodrygo fotbalista,kterej udělá aspoň jednu dobrou věc z pěti,tak to muselo bejt o víc.

Reagovat
misinho7

Kde sa podelo to ze majú ťažký zapas za sebou a preto sme v prvom polcase lepsi? Celkovo tvoja objektivita je v tomto nulova. Vzdy sa najde nieco cim spochybnis Realnaj ked vyhrá 5:0. To nie Real hral dobre ale super na to sral atd..

Reagovat
LAM

Ty něco říkej o objektivitě.Ty by jsi vychválil i Madridský hovno

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
CHONG

To je v pořádku, Real má své mouchy, ale Madrid si zaslouží jen superlativa

Reagovat
misinho7

no aspon sa sustredujem na real a barcelonu neriesim ale tvoja neobjektivita siaha aj na druhu stranu to ci si chvalis vasich mladikov a jemu podobnych je mi jedno ...

Reagovat
valloire

No a? Každej ví, že barcelonský hovno smrdí víc, páč ten přístav páchne nejvíc v Evropě, kdežto v Madridu vane svěží vánek z hor.

Reagovat
Diego2

Reagovat
aurelio

Ako môže Parejo brániť Courtoisa? Bolo úplne jasné, že sa na neho vykašle

Reagovat
LAM

Při těhlech závarech je to spíš o náhodě,na koho ten míč přiletí.Škoda be druhym poločase Real vůbec nevěděl.

Reagovat
misinho7

Skoda straty bodov ale asi zasluzene mala byt remiza. Super zapas lem zamrzi ze sme nevyužili stratu Barci

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl zidane time 90+10

Reagovat
CHONG

Bizarní gól Takže s Barcou zase hezky od nuly

Reagovat
kaja900

Hazard bude ale chybět tyjo

Reagovat
CHONG

Řeknu ti to takhle, cokoliv jiného než prohra mě překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhru RM. Ale remizu by me neprekvapilo.

Ikdyz dneska jsem kritizoval neschopnosti/impotence v utoku, tak dojem, ze hraci uz mysli na EC.

Reagovat
Ángel di María 22

Benz zase kralevic

Btw škoda, že to nedal rovnou Courtois, byla by to větší prdel. Nicméně musim říct, ač ho moc nemusím, že se po slabšim startu sezóny dost zvedl. Už chytá spolehlivě, občas má i nějakej wonder zákrok a dneska vysloveně spoluzachránil plichtu.

V clásicu s podobnym výkonem bez šance. Ale ono to prostě bez křídel fakt nejde, to nebezpečí pak nepřichází logicky.. Momentálně neni na potřebnej úspěch dost dobrá sestava. Musíme si počkat

Reagovat
CHONG

Kdyby to dal, tak bych vyhodil tablet z okna.

Reagovat
valloire

Reagovat
Pharrell

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
CHONG

Jinak rozdíl mezi prvním a čtvrtým pět bodů, v super vyrovnané PL je to dvacet

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Stale a zatim nejlepsi ligu na svete

Reagovat
JakubOcko

RM absolutně bez šance vyhrát ligu Jedině kdyby tam v každým zápase jako vždy podkuřoval Zidane 90+10

Reagovat
CHONG

Letos je Getafe time

Reagovat
LAM

Jojo,protože my hrajem parádně

Reagovat
smazaný uživatel

My ale máme Messiho.

Reagovat
Kokesh

Princeznu a půl království za Cristiana.

Reagovat
valloire

mladšího o 5 let

Reagovat
Kokesh

Klidně i letošního.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

už to musíme předělat, bylo dobře, že šel z Realu na vrcholu po Zlatym hattricku

Reagovat
Fairplay

Reagovat
Kokesh

Brazilci byli už dopředu jasní, Hazard vůbec nemusel chodit. Prostě vyždímat ho do maxima, takový hráč už v RM nebude.

Chybí další zakončovatel a Hazard to evidentně není.

Reagovat
valloire

Hazard je v pohodě. CR musí nahradit dva hráči a Edenek je jeden z nich. Ten druhej tu ale není.

Reagovat
Kokesh

Hazard je přesně ten typ hráče, kterého zmiňoval Mourinho a Cris, ten druhý, opravdový leader.

Říkám, měl se ždímat do maxima. Protože pak by už nebylo čeho litovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Mbappe pristi rok. A Pogba uz na jare podle me. To by bylo 3 hrace s porce golu jako CR7.

A s Benzemou by to bylo slusny utocny diamant vepredu.

Akorat se mi to libit nebude, kvuli Rodrygovi

Reagovat
Generalní Gladiator

ty seš slušnej pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, tesi me, ze jsem te nasral

Co ti zase sere? Ze se snazim uhadnout jaky kroky udela Zidane ?

Me jde o ti 2 mladici v Realu, ale ja neovlivnim, kdyz Zidane zacne kupovat hvezdy a moji brazilsky kone nebudou mit sance na zakladni sestavu.

Uz i tak stezi se Vinicius dostava do herni zapasu a Rodrygo potrebuje urcite cas.

Me Pogba sere v MU uz ted a nerad ho vidim ani v RM, ale to neovlivnim. My jsme tu jako divaci a hadame kdo prijde, neprijde.

Tot vse. Netreba vytahovat urazky hned...

Reagovat
Generalní Gladiator

po šestym zlatym mě už tady nenasere nic, ale o toho jednoho bych se nebál, brazílie bude mít vždycky kopu talentu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
atlee

A este za slušný balík

Reagovat
Hristo Stoichkov

K čemu by vám měl být současný Cristiano?

Reagovat
misinho7

sice je to moj naoblubenejsi hrac a bol som strasne smutny ze odisiel ale podla mna o bola spravn volba, odisiel na vrchole ako vitaz LM. Teraz uz vidno ten upadok a proste vieme ze Cris by si nesadol len tak hocikedy na lavku a bol by to este problem. Myslim si ze by za s strielal este vela golov, viac ako v Juve ale uz by to proste nebol ten stary Ronaldo. Najlepsie by bolo keby sa dal pozicat iba na playoff LM. Tam by to cele zas vystrielal a bolo by. Ae inac celkovo na cely rok podla mna uz taky prinos by pre nas nemal a my sa hlavne musime posunut dalej.

Reagovat
Kenneth

Na proměnování šancí a golů z ničeho. Kromě Benzemy tam není nikdo, kdo má na to dát 20 fíků.

Reagovat
Kokesh

To se jako ptáš vážně?

Reagovat
Hristo Stoichkov

A proč bych to proboha neměl myslet vážně? Nevím, jak často sleduješ Cristiana v Juventusu, ale pokud ano, nerozumím tomu, proč z něj dělat hráče, kterým už momentálně zdaleka není.

Reagovat
Baronne

Možná tou vítěznou mentalitou by se hodil, ale fotbalově už by toho moc nepřinesl.. Borci Juventus asi moc nesledujou.

Reagovat
Kokesh

A ty ho sleduješ v repre? Mně se stačí podívat, jaké měl stats ve Španělsku, jaké rekordy zde dělal. Pro něj je to specifická země, jiná než Anglie nebo Itálie.

On tím hráčem stále je, akorát v jiném klubu a jiném prostředí.

Reagovat
Ed_Hazard

Akym "tym hracom"? Ano v spanielsku by mal pravdepodobne lepsie statistiky, ale aj u nas to slo s nim herne posledne sezony dolu vodou. A koniec koncov..naco oddalovat nevyhnutne. Usetrili sme na plate, ziskali stale celkom slusny balik penazi a dali priestor inym. Za mna dobry krok.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Myslíš zápasy proti Lucembursku či Litvě, který mají dokazovat jeho velikost? Takový opravdu nesleduju, na to nemám čas, chuť ani zájem, prakticky o ničem nevypovídají. V Juventusu neproměňuju vyložený šance ani nedokáže dát gól z ničeho, čímž se tady oháníte. Zářil v Realu v době, kdy pro něj byl ideálně postavený tým, který mu dokázal připravit šance, Benzema se mu podřídil. Od jeho odchodu je Karim lepším hráčem, fakt nevidím jediný rozumný důvod, proč ho přivádět zpátky. Litovat by měl spíš on, kvůli pár milionům odešel z týmu, kde měl ideální podmínky k tomu vyniknout a myslím, že dost přecenil svý kvality. Juve je naplno odhalilo a zbořilo mýtus, že je to (narozdíl od Messiho) hráč, který se dokáže prosadit všude.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kenneth

Víš o tom že byl před pár dny vyhlášen nejlepší hráčem italské ligy? Období jako má momentálně v Juventusu měl už i v Realu.

Reagovat
Visca el barca

Tak ta cena byla vcelku výsměch ne? Přestřílel ho tam i Guagliarella.

Reagovat
Visca el barca

*Quagliarella

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Opět to jeho podceňování a neustále snižování kvalit. Messi taky vyniká v týmu postaveném přímo pro něj, v Argentině je sotva poloviční. Co to je za bláboly...Karim lepším hráčem není, ale golovejsim ano, což je logické.

Reagovat
Visca el barca

Messi vyniká i se zálohou Rakitic Gomés Turan. Ronaldo by s nima ani nevystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak Argentina je postavene take kolem Messiho.

A dostal se do finale MS. Super vykony, skoda ze nevyhral MS.

P.S.

Kdyz uz chces, aby ti nesnizoval vykony tvuj oblibence CR7, tak nesmis zase snizovat ten jejich.

Jinak budes ve stejne skatulce jako oni

Reagovat
valloire

supervýkon si představuju teda jinak je poloviční v repre a to o něčem vypovídá...v Barceloně má hráče z celýho světa, kdo to kdy z předcházejích hvězd měl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja nesnizuju vykony CR7, takze nebudu snizovat vykony Messiho.

Co si myslim o rustovy hormony asi vis a precetl v nekterem diskuzich. Takze nebudeme si snizovat vykony hraci navzajem, abychom si nahnali sebevedomi nad neci jinym oblibenym hraci

Reagovat
valloire

Kdybych snížoval Messiho výkon ve vyřazovačce, co by asi tak zbylo? Nic. Takže já nic nesnižuju.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Karim od Cristianova odchodu rozhodně lepším hráčem je a zajímalo by mě, co je logickýho na tom, že je gólovějším, protože narozdíl od současnýho Cristiana na hřišti zvládá i spoustu dalších věcí.

Reagovat
Kokesh

A jakou sezónu od Karima přesně hodnotíme, ze je nyní lepší? Tu poslední, nebo všechny co byl s Cristianem? Protože sezónu, dvě měl opravdu útlum, a tak se nyní může zdát, že je daleko lepším hráčem.

A zkus se podívat třeba i na jeho počet minut v lize a poté dělat závěrečné soudy. Lepším hráčem není, jen je teď on number one. Pan nestridatelny...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hodnotím období od Cristianova odchodu, vždyť to tam jasně zmiňuju. Karim není od tý doby lepším hráčem než Cristiano?

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

Cristiano Ronaldo has now been directly involved in 39 Serie A goals in 44 appearances for Juventus:

30 goals

9 assists.

Tohle dle tebe znamená neprosadit se v Juventusu a nezvladnout přechod lig..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono se jim nelibi, kdyz by se nahodou zase vratil do Realu.

To se da pochopit, ze by bylo zase tezsi vyhrat ligovy titul.

Da se pochopit i to, ze misto CR7 muze prijit treba Mbappe.

Coz by bylo mnohem horsi pro ostatni tymy, ale tady nejde o dobro Real. Tady jde o to, jak podkopat CR7 vykony.

A po vyleceni problemy s kotnikem zase 2 goly o vikendu v Serie A.

Bohuzel Sarri letos hraje silenou fotbal a uz se nehraje hura vse na CR7, ale i tak ty vykony se zase zacinaji zvedat nahoru.

Reagovat
Ed_Hazard

Ty vole v akom jazyku ty pises?

Reagovat
smazaný uživatel

Google translate

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cristiano udělal za celou dobu ve Španělsku dva ligový tituly, jeden s fantasticky postaveným a koučovaným kádrem od Mourinha, druhý s abnormálně širokým kádrem, kde k titulu podstatnou měrou přispěli “náhradníci”. Jaký důvod by měl culés vést k tomu, aby se báli jeho pětatřicetiletý verze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pisu, ze jsem proti, aby se vratil. Ale ono je to psychologicke strach, kdy on dokaze nakopnout Real k neceho necekaneho jako hattrick v LM.

Reagovat
valloire

Cris udělal hlavně 4 LM. Totéž co píšeš, se dá napsat o Messim. Tomu to Pepek vůbec nepostavil na míru co? A to se to dělá titul s mistrama světa a Evropy. Co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Totéž se dá říct prakticky o každým špičkovým hráči ve velkoklubu, to vůbec nerozporuju. Reagoval jsem na to, že s jeho návratem bychom snad měli mít strach o ligový titul.

Reagovat
valloire

No určitě by dal spoustu golů jako dřív. Ale titul jste udělali i tak, takže asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem napsal, ze je tezsi vyhrat ligovy titul pro ostatni klubu, pokud by se vratil Cris. Jinak s Crisem nebo bez, stejne ligu mate pokazde ztracene po prvni EC.

I presto, ze je to projete uz u prvni EC, tak bez Crise by bylo vetsi pohodicka a mene stressu pro ostatni kluby ( ehmm rozumej Barcelonu) ...

Reagovat
misinho7

toto uz ale prehanas..typek ma 34 tak neviem ci cakas ze bude hviezdit ako v 27

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak reaguju na komenty o tom, jak by byl pro vás v současnosti spasitelem (viz princezna a půl království).

Reagovat
valloire

no a pro mě zase nedokazujou velikost hráče zápasy proti Osasuně....měli byste si to hoši ujednotit

Reagovat
vilp

Reagovat
ADM

Ale hej, vidieť Benzemu sa takto radovať, to je na nezaplatenie. Strašný frajer a hrozne nedocenený player, ktorý dáva góly pravidelne na top úrovni už dobrých 10 rokov

Reagovat
valloire

ale on je doceněný...no jak kým že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze si ho ceni ZZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
technecium

Čím dál víc se objevují zprávy, že se k nám má po sezoně vrátit Pep. To jsou podložené zprávy, nebo kachny?

Reagovat
ADM

Nedokazem si predstavit, ze by sa vratil pod toto vedenie. No a vobec, ze by bol taky hlupy a vracal sa.

Reagovat
patas92

Podložené kachny

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Objevujou se zpravy, ze by mel po sezone odejit z Manchesteru. Bylo o tom nekolik clanku na Athleticu. On sam ale rekl, ze by se tam nebranil pokracovat i po skonceni stavajici smlouvy (2021).

Reagovat
Hristo Stoichkov

2020 je podle mě absolutně nereálný, ale o rok později už by to mohlo být realitou. Pokud bude mít zájem, bude k tomu mít ideální podmínky a může být ve volbách rozhodujícím faktorem.

Reagovat
roman1978

však sám řekl, že se do barcy už nevrátí

Reagovat
Visca el barca

To řekl poměrně dávno ne?

Reagovat
Ed_Hazard

Fedee Ja toho chlapa zeriem

https://youtu.be/DlPOz4U3CrI

Reagovat
CHONG

Reakce, jak kdyby to byl zlatý gól ve finále LM

Reagovat
Raul=Real

Perfektny je

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Foppy

Poslední dobou ho strašně žeru.

Reagovat
madridcan

Môj najobľúbenejší hráč po Varanovi a Kroosovi. Som zaňho strašne rád.

Reagovat
Ángel di María 22

M12

Reagovat
misinho7

podobne po odchode Crisa sa u mna Valverde vysplhal snad na prve miesto

Reagovat
valloire

mladej a hladovej

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Po dlouhé době jsem viděl tabulku druhé ligy a pohled na La Coruňu na dně druhé ligy je ... Myslíte, že je nějaká možnost aby se v dohledné době vrátili někam alespoň do průměru La Ligy? Co se tam vůbec za těch cca 15-20 let stalo?

Reagovat
Kokesh
Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Pravda o zrůdě

Reagovat
madridcan

Z akého dôvodu ma núti sa prihlásiť na twitter(nemám účet), aby som videl príspevok?

Reagovat
Kokesh

Mělo by to jít i bez přihlášení...

Reagovat
madridcan

Ďakujem, pomohol si mi velmi

Reagovat
Dayman

Jde to i bez přihlášení.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City

Reagovat
Jordi Alba

Solidní dvojice v tom losování.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy a Juve jste v klídku.

Reagovat
Ed_Hazard

Posefovali si to, klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Agnelli mafie

Reagovat
Ed_Hazard

Z prdele ale skusim nepostup Barcelony, neda mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon bude bez Depaye mrtvej, ale ta Neapol kdyby se nějakym zázrakem dokázala do února schopit, tak bych je neodepisoval. S Liverpoolem si dokázali poradit, tak proč by ne s nějakou Barcelonou?

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol se zveda, ale zalezi na tom jak uhrajou venku.

Doma jsou schopni nadelit goly kohokoliv.

Problem bude jak zatrenuje Gattuso, pac ja nemam z neho dobry dojmy ani z dob ACM. A Neapolskou kabinu si dokazou postavit proti trenerovi, tak jako se postavil treba kabinu Chelsea proti Mou, Sarri i Conte. Tak budou zvykly, ze to delat muzou a problem muze nastat i s Gattusem.

Urcite to bude i tak pro Barcelonu tezky venkovni zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je totálně mimo i v domácích zápasech. Pokud se nestane zázrak, tak vypadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

To se rikalo i o Rime, Liverpoolu. Problem bude spise venkovni zapas pro Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Osmifinále zvládají, až ve čvrtfinále mají problémy

Reagovat
Jordi Alba

A rovnou nechceš naložit, že nám v odvetě daj 3:0?

Reagovat
smazaný uživatel

To až ve čvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne je sranda, ze se klepete.

City se da porazit, staci hledat.

Problem bude, ze nedate gol z hovna.

Benzema tyhle goly casto neumi.

Ale verte, ze Zidane umi dvojzapasy v LM.

Reagovat
madridcan

To je Samo Chalupka?

Reagovat
Majk91

Doteraz nezverejnená strofa Mor ho!

Reagovat
Visca el barca

Snad v zimě neodejde Todibo že ne? Co to zas čtu za bludy. Už jenom to, že Rakitic má přednost před Aleňou je šílený paskvil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele