17. kolo
14.12.2019 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Barcelona ztratila, v Baskicku s Realem Sociedad remizovala 2:2

Barcelona v Baskicku jenom remizovala a dává velkou šanci Realu Madrid, aby se ujal vedení v soutěži. Real Sociedad začal dobře, vstřelil první gól, ale Katalánci i díky zásahu bývalého hráče domácích Antoina Griezmanna výsledek otočili. Další branku Barcelona nepřidala a sama naopak inkasovala na konečných 2:2.

Trenér Ernesto Valverde poslal do utkání všechny své hvězdy, aby také ne, když v týdnu v Lize mistrů nehráli a odpočívali. Jenomže začátek se Barce, jako už poněkolikáté v sezoně, nepovedl. V 11. minutě fauloval ve vlastním vápně Sergio Busquets a sudí domácím odpískal penaltu. Mikel Oyarzabal se rozhodl pro přízemní střelu doprostřed a tento záměr mu vyšel - 1:0 pro San Sebastian. Barcelona byla jako opařená a vůbec se nemohla dostat ke svojí hře. I proto je velká škoda pro domácí, že jí ještě v prvním poločase dovolili vyrovnat. Po chybě ve středu pole následoval rychlý útok a bývalá hvězda Basků Antoine Griezmann krásným obloučkem srovnal na 1:1. Hosté vytěžili z minima maximum a zmiňme také, že jindy dominantní statistika držení balónu byla v moci domácích.

Katalánci ale byli efektivní a hned po přestávce to znovu ukázal Luis Suárez, který zakončil typickou akci po přihrávce Lionela Messiho do prázdné branky. V tu chvíli měli hosté na to, aby zápas definitivně rozhodli třetím gólem. Griezmann po další náběhu nechal vyniknout Gargalla a hlavičku Gerarda Piquého odvrátil na brankové čáře obránce domácích.

Real Sociedad pak předvedl, že i on umí nemilosrdně trestat. Brankář Ter Stegen zasáhl balón po přihrávce z levé strany, jenomže ke smůle Barcelony ho posunul jen na kopačku Alexandera Isaka, který měl pak snadnou úlohu. Valverdeho svěřenci měli ještě dost času, aby utkání dotáhli do vítězného konce, ale Real Sociedad hrál dobře a konečný bod si rozhodně zasloužil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
valloire

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 rozhodne MESSI

Reagovat
boryland

1:3.....Leo 2,Luis......

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

ta skurvena hatlanina sa neda pocuvat. to madarcina je oproti tomu spevava rec.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele