17. kolo
15.12.2019 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Getafe pokračuje ve formě, Valladolid porazilo 2:0

Getafe se opět o něco více přiblížilo Lize mistrů, když doma porazilo Valladolid 2:0. Madridský celek pokračuje ve skvělých výkonech, v lize neprohrál už sedmý zápas v řadě a také už přes 300 minut neinkasoval. Pod výhru 2:0 se brankami podepsali Marc Cucurella a Ángel Rodríguez.

Svěřenci Josého Bordaláse byli v průběhu prvního poločasu výrazně aktivnějším týmem, dlouho však naráželi na pozornou obranu soupeře. Valladolid hrál ze zajištěné obrany a vyčkával na svojí příležitost, která přišla po půlhodině hry. Z levé strany hřiště měl k dispozici zajímavou standardku Sandro. Hostující hráč se rozhodl zakroutit balón přímo do branky a Soria musel vyrážet na rohový kop. Valladolid svojí šanci neproměnil a o tři mnuty později inkasoval. Molina se uvnitř vápna dokázal vymotat z obležení tří hráčů a připravit čistou gólovku pro Marca Cucurellu, který zblízka překonal brankáře Matipa.

Getafe zaslouženě vedlo, ale po změně stran se dala očekávat aktivita Valladolidu. V 51. minutě měli domácí obrovskou šanci zvýšit, ale Jorge Molina po rohovém kopu orazítkoval tyč. V další velké šanci neuspěl Cucurella, jehož hlavičku Masip udržel na brankové čáře. Valladolid pořád ztrácel jediný gól a stačila jedna povedená akce a mohlo být vyrovnáno. Getafe však nakonec vstřelilo pojistku a definitivně rozhodlo o zisku dalších tří bodů. Osm minut před koncem odvedl velký kus práce Mata a přesným centrem vybídl ke skórování Ángela Rodrígueze, který se nemýlil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele