17. kolo
15.12.2019 18:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Sevilla doma podlehla Villarrealu 1:2

Fotbalisté Sevilly promarnili velkou možnost ukrojit z náskoku vedoucí Barcelony a doma dokonce podlehli Villarrealu 1:2. Žlutá ponorka byla vysoce efektivní, v prvním poločase ji poslal do vedení Raúl Albiol a ve druhém z ojedinělé šance Karl Toko Ekambi.

Sevilla měla v utkání velkou územní převahu, celkově přes 70% držení balónu, jenomže k čemu to bylo, když Žlutá ponorka byla jednoduše efektivnější.

Nutno podotknout, že Villarreal v úvodu utkání hýřil aktivitou a zaslouženě se ujal vedení. V 11. minutě ještě Quintillův volný přímý kop vyděsil domácí osazenstvo, ale o tři minuty bylo vedení hostujícího celku již realitou. Prodloužený rohový kop zblízka dopravil hlavou do sítě Raúl Albiol a brankář Vaclík s tím nemohl nic dělat. Ve 25. minutě byl znovu nebezpečnější Villarreal a střela Gómeze skončila těsně vedle branky. Domácím se nedařilo, první poločas byl z jejich strany hodně nevýrazný, ovšem s druhým poločasem přišla změna.

V 52. minutě pálil křížnou ranou těsně vedle Reguilón a za dalších osm minut už bylo srovnáno. Do přihrávky Reguilóna se položil Munir a Asenjo na balón nedosáhl. Sevilla pak měla velkou převahu a zdálo se, že má utkání pod kontrolou, jenomže neměla. V 74. minutě opět zaskočil stadion Sáncheze Pizjuána Karl Toko Ekambi, když zblízka překonal bezmocného Vaclíka. Před českým brankářem v tu chvíli stáli tři hráči ve žlutém.

Ve druhém poločase to byla prakticky jediná šance Villarrealu a rázem byla gólová. Sevilla ještě měla na odpověď patnáct minut, znovu utahovala před Asenjem smyčku, ale kýženého gólu se nedočkala. Villarreal vyloupil Andalusii a veze si domů důležité tři body. Sevilla porážkou 1:2 nevyužila předchozí ztráty Barcelony, ale nadále jí patří třetí místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele