17. kolo
15.12.2019 16:00 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Espanyol je stále poslední, s Betisem remizoval 2:2

Čtyřgólové představení bylo k vidění na RCDE Stadium, avšak vítězství se nedočkal ani jeden z aktérů. Betis rychle vedl zásluhou Borjy Iglesiase, ale Espanyol brankami Dardera a Espinosy výsledek otočil. Poslední slovo měli hosté, jmenovitě obránce Bartra.

Už ve 4. minutě hosté předvedli rychlou akci na jejímž konci byla přihrávka Alexe Morena na Borju Iglesiase, který hlavičkou na přední tyč překonal brankáře Lópeze. Domácí se z inkasované branky poměrně rychle vzpamatovali a za dalších patnáct minut bylo vyrovnáno, Sergi Darder se po pěkné individuální akci prosadil přízemní střelou.

Oba celky se snažily útočit, hrál se poměrně pěkný fotbal, který nabídl v úvodních dvaceti minutách už dvě branky. O něco více ale byli přeci jenom aktivnější domácí, kteří se na sklonku prvního poločasu poprvé ujali vedení. Po standardní situaci předvedl na zadní tyči skvělý zákrok Robles, nicméně k bezprostřední dorážce se dostal Bernardo Espinosa a tady už byl brankář Betisu krátký. Celý gólový moment ještě posuzovalo video, které nakonec dalo domácím za pravdu.

Betis tak musel dotahovat a rozhodně pro něho nebylo nic ztracené. Ofenzívu přišel po hodině hry rozhýbat Cristian Tello a jen o tři minuty později Andalusané skutečně vyrovnali. Feddal vracel při rohovém kopu balón do šestnáctky a Marc Bartra hlavou nedal Lópezovi šanci.

Dvacet minut před koncem bylo vyrovnáno a najednou začal zase hýřit aktivitou Betis. V poslední minutě utkání pelášil na branku domácích Cristian Tello, ale Diego López předvedl dobrý zákrok a svému týmu zachránil bod.

Konečná remíza z pohledu domácích nic neřeší, nadále zůstávají na posledním místě tabulky, s pětibodovou ztrátou na nesestupovou Mallorcu. Betis je pro změnu dvanáctý a také nemůže být úplně spokojen.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele