17. kolo
14.12.2019 13:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Levante si odváží z Granady výhru, minutu před koncem rozhodl Bardhi

Fotbalisté Levante uštědřili Granadě teprve druhou domácí porážku v sezoně a v tabulce poskočili na jedenácté místo. Vše podstatné se odehrálo až po změně stran. Domácí sice rychle odpověděli na inkasovanou branku od Rochiny, ale na gól Bardhiho minutu před koncem už reagovat nestihli.

Když se Levante představilo v Granadě naposledy, byl z toho pořádný průšvih. Granada v roce 2016 vyhrála na Estadio Nuevo Los Cármenes 5:1, ale hosté něco takového nechtěli opakovat. Do utkání vstoupili o dost zodpovědněji a v poločase udrželi bezbrankový stav, navzdory zajímavým možnostem soupeře. První gólovku si Granada vytvořila po patnácti minutách, ale střelu Carlose Nevy z úhlu vyrazil Fernández. O chvíli později se hostující brankář znovu vytáhl, tentokrát po hlavičce jeho jmenovce Carlose Fernándeze.

Levante zahrozilo až před koncem prvního poločasu a stálo to za to. Morales si v největší příležitosti posunul balón na střelu a zblízka orazítkoval břevno. Tato zahozená šance mohla Levante mrzet, ale to si všechno vynahradilo po přestávce. V 55. minutě napřáhl ze střední vzdálenosti Rochina a Rui Silva se natahoval marně. Granada však rychle odpověděla a po centru Díaze se hlavou nekompromisně prosadil Darwin Machís. Po hodině hry se tak začínalo od znovu.

Závěrečná půlhodina vypadala, že žádné rozhodnutí nepřinese. Oba celky už se zřejmě začínaly s remízou 1:1 smiřovat, když v tom zničehonic, minutu před koncem, udeřil Enis Bardhi. Jeho volej z dvaceti metrů zapadla k tyči a Levante vedlo 2:1. Granada měla na reakci málo času, sudí sice přidal šest minut nastavení, ale ty uplynuly rychle jako voda.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele